Het gedonder in de voortuin van Rusland

Politiek en oorlog zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en alles over politiek en oorlog kun je hier terugvinden.
Gebruikersavatar
Toxopeus
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 4298
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

Krim-bestuur: Terreurmilitie “Islamitische Staat” onderhoudt opleidingskampen in Oekraïne

Geplaatst op 1 augustus 2016

(Vertaling: E.J. Bron)

Brisante onthullingen, die echter niet verrassend zijn: zoals Franse parlementariërs, die onder protest van de regering in Kiev voor een bezoek op het schiereiland de Krim zijn aangekomen, van het bestuur daar kregen te horen, onderhoudt de terreurmilitie “Islamitische Staat” (ISIS) blijkbaar training- en opleidingskampen in het naburige Oekraïne. Dat deelde Ruslan Balbek, de vicepremier van de Krim, mee.

Duits - Zuerst

Letterlijk zei Balbek tijdens de ontmoeting met de Franse parlementariërs: “Wij weten van de trainingskampen in het gebied Cherson in Oekraïne waar de aanhangers van de terreurmilitie Daesh (= ISIS) geschoold worden.” En verder: “Wij maken ons er grote zorgen over dat de Oekraïense kant als tegenprestatie voor de anti-Rusland-sancties het aan de radicaalislamitische terroristen toestaat om in het gebied Cherson deel te nemen aan illegale activiteiten en parallelle machtsstructuren op te bouwen.”

Het zou zelfs denkbaar zijn dat de radicale islamieten de Oekraïense staatsleiding chanteren en daarbij de Oekraïense atoomcentrales voor hun doeleinden zouden kunnen gebruiken. Dit zou tot gevaren in zowel Rusland als Europa kunnen leiden.

Een delegatie Franse parlementariërs, aangevoerd door de voormalige Franse minister van Verkeer en parlementariër Thierry Mariani, is vrijdag op het schiereiland de Krim aangekomen. De delegatie wil een bezoek brengen aan Simferopol, Jalta en Sebastopol.

Bron:
http://zuerst.de
https://ejbron.wordpress.com/2016/08/01 ... -oekraine/
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
Gebruikersavatar
Toxopeus
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 4298
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

De Clinton Foundation en haar Oekraïense weldoeners

Geplaatst op 20 augustus 2016

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

De Clinton Foundation kreeg miljoenen uit de Oekraïne. Geldschieter: Viktor Pintsjoek, een oligarch die de verbinding van Oekraïne met de EU wil bespoedigen. Met dit geld werd ook de “politieke verandering” in het Oost-Europese land bevordert.

Tussen 2009 en 2013 kreeg de Clinton Foundation van de Stichting Viktor Pintsjoek, een Oekraïense oligarch, in totaal 8,6 miljoen dollar aan schenkingen. Pintsjoek zelf geldt als “Pro-Europeaan” die graag de Oekraïne zou willen leiden. Als tegenprestatie kreeg hij de belofte dat er een programma voor de training van toekomstige Oekraïense leiders in het leven wordt geroepen om “de Oekraïne te moderniseren”. Enkele deelnemers aan het programma zijn nu leden van het Oekraïense parlement.

Screenshot_32Volgens de Stichting Viktor Pintsjoek werden de schenkingen gedaan om mee te helpen van de Oekraïne “een succesvol, vrij en modern land op basis van Europese waarden” te maken. Ook lobbyde Pintsjoek bij het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken toen Hillary Clinton minister van Buitenlandse Zaken was.

Hieruit blijkt dus een rechtstreekse verbinding tussen de Clintons en de Maidan-putsch, die de Oekraïne in die moorddadige chaos stortte die nu het leven in het land bepaalt. De Oekraïense schenkingen aan de Clinton Foundation, die tussen 1999 en 2014 ongeveer een bedrag van $ 10 miljoen bedroegen, tonen echter vooral aan hoe sterk de verbindingen tussen de oligarchen van beide landen zijn. Zelfs de Saoedi´s hebben met $ 7,3 miljoen voor de Clintons minder geschonken.

Als je bedenkt welke geopolitieke betekenis het Oekraïne-conflict heeft en welke buitenlandse politieke weg Hillary Clinton zal inslaan als ze president mocht worden, dan word je je pas echt bewust van de draagwijdte van deze financieringen. Per slot van rekening zijn deze altijd verbonden met politieke beslissingen – die bovendien (zoals het verleden al vaker heeft laten zien) niet zelden tot negatieve gevolgen voor de mensen in de desbetreffende landen leidden.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier


https://ejbron.wordpress.com/2016/08/20 ... eldoeners/
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
Gebruikersavatar
blackbox
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 6357
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:09

Goed politiek praatje over de huidige politieke wereldzaken...Eyes open, No fear!
illuminati of my own reality
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: Toxopeus
Omhoog
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16023
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

Fuck (113)
vrijdag 16 december 2016
http://www.stelling.nl/kleintje/


Denk je dat je alles gehad hep. Met dat grutten van Rutte in Brussel. Maar eerder deze week is er aan het Oekraïense front nog iets gebeurd dat binnen het Vierde Rijk zijn sporen na zal laten. Het Europees Praathuis heeft namelijk de visavrije deur opengezet voor 43 meloen luitjes uit Kiev en omstreken plus nog 5 meloen uit de omgeving van Tblisi. Naar verwachting gaat de komende lente het prikkeldraad opzij en komt er een nieuwe golf van misérables deze kant op. Oké, mocht het te gortig worden dan kunnen de Länder op eigen gezag hun poort dichtgooien, maar we hebben in het recente verleden gezien hoe dat werkt. Das Reich moest her en der zelfs DDR-achtige muren optrekken om de boel een beetje in de adelaarsklauwen te houden. Wie had dat gedacht.

Komt nog bij, dat in de eerste Oekraïense vloedgolf die we mogen verwachten mogelijk Bandera-rakkers meesurfen en in dat geval mag met name Jan “Referendum” Roos wel uitkijken. Want voornoemde rakkers zijn nogal heetgebakerd en maken van het Malieveld met alle plezier een nieuw Maidan. Hoe ver hun plannen reiken in hun thuisland bleek nog eens ten overvloede toen zij eerder deze maand een vrolijk wetsontwerp indienden via hun vertegenwoordiging in de Kievse landdag. Dat voorzag in het doorhalen van de Oekraïense handtekening onder het non-proliferatie verdrag van nucleair wapentuig.

Nog een leuke. De Poolse landdag besluit vandaag of de standbeelden en andere prullaria die na de oorlog in het zuidoosten van het land zijn opgericht ter ere van Bandera en diens volgelingen moeten worden opgeruimd. Per saldo heeft die gotspe al lang genoeg geduurd, want de club van Bandera mag zich dan in WO II verzet hebben tegen de Russen (en dan mag het al gauw een onsje meer zijn) hij functioneerde wel in Nazi-verband. Inclusief het uitmoorden van duizenden Polen, Joden, homo's en zigeuners.
De Oekraïense Nachwuchs van deze Murder Incorporated heeft Warschau inmiddels al laten weten dat een eventuele afbraak van de herdenkingstekens niet zonder gevolgen zal zijn.

Toch wel fijn, dat Mark Damesfiets dit alles meeneemt bij het doordrukken van het aso-verdrag. Maar ach, het is nou eenmaal zijn baan. Stay tuned.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: Toxopeus
Omhoog
Gebruikersavatar
Toxopeus
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 4298
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

VIDEO: De Nederlander die de hele oorlog in de Donbas was

Geplaatst op 6 januari 2017 door E.J. Bron

Nederlander wonend in Donbas: “NOS één en al leugens”Graham Phillips doet het weer. Hij maakt een uitgebreid document over Ronald van Amerongen, de Nederlander die in Perevalsk woont sinds 2010. Perevalsk ligt bij Loehansk in de Volksrepubliek Loehansk (vroeger Oost Oekraïne).

“Kijk wat meer rond op het internet. Informeer jezelf. En je zult compleet andere informatie vinden die dichter bij de waarheid zit dan staatsmedia als de NOS die geheel gekleurd zijn. Wat die zeggen, kun je als het tegendeel van de waarheid beschouwen. Zo simpel is het. En dat hebben ze bewezen met de tijd.” – Ronald van Amerongen
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
Gebruikersavatar
Toxopeus
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 4298
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

Afbeelding
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24869
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Verenigde Staten steunen leger Oekraïne met 170 miljoen euro

Afbeelding

De Verenigde Staten gaan 200 miljoen dollar (170 miljoen euro) geven aan Oekraïne, zodat dat land het leger kan versterken. Dat meldt het Amerikaanse ministerie van Defensie.
In de verklaring die het Pentagon gaf staat dat het geld onder meer bedoeld is voor trainingen, het verbeteren van beveiligde communicatiemiddelen en nachtkijkers. Op die manier moet het Oekraïense leger verder worden "opgebouwd".

Volgens het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft de VS sinds 2014 al 1 miljard dollar (meer dan 850 miljoen euro) in het Oekraïense leger geïnvesteerd.

Wanneer het Oekraïense leger kan beschikken over de nieuwe apparatuur wordt op een later moment bekend gemaakt.

Kritiek
De financiële steun van de VS aan het Oekraïense leger komt krap een week nadat de Amerikaanse president Donald Trump zijn Russische collega Vladimir Poetin in Helsinki ontmoette. Trump kreeg vanuit eigen land veel kritiek op zijn optreden in Finland.

Trump kreeg onder meer het verwijt dat hij Poetin niet had gevraagd naar de eventuele inmengingen tijdens de Amerikaanse verkiezingen van 2016.

Rusland annexeerde in 2014 de Oekraïense Krim en werd daarna beschuldigd van het bewapenen van separatisten in het oosten van Oekraïne. Het Kremlin heeft die steun altijd ontkend.
Bron: ->> https://www.nu.nl/buitenland/5376023/ve ... redirect=1

Follow the money!!!!!!!!!!!!!!!! ::)
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24869
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Rusland blaast vredesoverleg Oekraïne af na dood separatistenleider

Afbeelding
Foto: ANP

Gepubliceerd: 01 september 2018 14:11
Laatste update: 01 september 2018 14:22

Rusland stelt dat het niet meer mogelijk is om met Oekraïne, Frankrijk en Duitsland te overleggen over vrede in Oekraïne na de aanslag waarbij een pro-Russische rebellenleider vrijdag om het leven kwam.
"Dit is een serieuze situatie die moet worden onderzocht", aldus de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov zaterdag in een reactie op de moord op de leider van de zelf uitgeroepen republiek van Donetsk, Aleksander Zakharchenko.

Het overleg wordt ook het Normandië-overleg genoemd. Dat is omdat de gespreksgroep ontstond op een internationale herdenking in juni 2014 van de geallieerde invasie van door nazi's bezet Europa in Normandië (6 juni 1944).

Zakharchenko werd gedood door een explosie in een horecagelegenheid in Donetsk, de stad waar hij de Volksrepubliek Donetsk leidde. De 42-jarige Zakharchenko, ooit elektriciën in een kolenmijn, leidde de separatisten sinds augustus 2014.

Door de explosie in het café annex restaurant raakten drie anderen gewond. Onder hen is de minister van Financiën van de regio, Alexander Timofeev.

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken verklaarde al snel dat het alle reden had om te geloven dat de regering van Oekraïne achter de moord op de rebellenleider zit.

Door: ANP/NU.nl
Bron: ->> https://www.nu.nl/oekraine/5442521/rusl ... eider.html
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24869
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Third battalion of S-400 air defense systems enters duty in Crimea

Military & Defense September 21, 13:16 UTC+3

Similar systems went operational in Feodosiya in January 2017 and in Sevastopol in January 2018

Afbeelding

MOSCOW, September 21. /TASS/. A third battalion of air defense systems S-400 Triumf has entered duty in Crimea, the Black Sea Fleet’s spokesman told the media on Friday.

"Combat crews of the S-400 air defense missile systems organic to the Air Force and Air Defense group of the Southern Military District have entered duty in Yevpatoria," Rulyov said.

Similar systems went operational in Feodosiya in January 2017 and in Sevastopol in January 2018.

The air defense system S-400 Triumf is meant for hitting current and future means of air attack including strategic bombers and ballistic and cruise missiles as well as surface targets. The system is capable of intercepting targets as a far away as 600 kilometers and hit them at a distance of 400 kilometers and an altitude of up to 30 kilometers.
Bron: ->> http://tass.com/defense/1022577
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24869
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Gavin Williamson commits extra British troops in Ukraine to stop Russia 'reversing Cold War outcome'

Dominic Nicholls, defence correspondent
20 SEPTEMBER 2018 • 10:00PM


Only a month ago, a Ukrainian soldier was killed by sniper fire at the spot where Gavin Williamson, the Defence Secretary, is now standing.

This is the front line of the West’s new war with Russia. Two hundred yards away, Russian-backed separatists are in position, their sniper rifles at the ready.

Protected by helmet and body armour, Mr Williamson is surveying the remains of a hospital, its walls bullet-riddled and the windows blown out. Separatist fighters had targeted it with mortars and machine gun fire from across the fields that now represent an illegal de facto border between Ukraine and Russian-occupied territory outside Marinka, a satellite town about three miles to the west of Donetsk.

Mr Williamson had deployed forward from the safety of Kiev, Ukraine’s capital city, to see for himself the effects of what he called Russia’s “brazen and reckless” act of initiating the conflict in the east of the country.

Britain will increase military support to its ally by sending Royal Marines later this year and increase the presence of Royal Navy patrols in the Black Sea in 2019. Odessa, Ukraine’s biggest port, located in the west of the country, is expected to come under pressure from the Russian Navy over the coming months as they try to effect an economic blockade.

Afbeelding

Tension with Russia after Ukraine’s Maidan Revolution in 2014 led to separatists, backed by regular Russian military units, seizing Crimea and a large swathe of Ukrainian territory along the border. More than 10,000 lives have been lost in the conflict.

Mr Williamson’s Ukrainian hosts watched nervously as the Secretary of State surveyed the damage, mindful that he stay on the paved surface. The fields either side are now feared to have been planted with landmines hidden beneath the soil.

The Ukrainian soldier killed last month had been shot at from a house on the Russian separatist side of the frontline. Mr Williamson became on Tuesday the first western minister outside of Ukraine to experience the frontline - and Vladimir Putin’s land grab - at such close proximity. He may as well have been sauntering down Whitehall.

“The Kremlin is trying to undermine our values, destroy our way of life, and reverse the outcome of the Cold War,” said Mr Williamson, 42. “Its behaviour only increases the risk of miscalculation and the prospect of crisis turning to chaos.”

The Mi-8 Hip helicopter taking us east towards the 300 mile-long Line of Control, the new, illegal border with Russia, had raced forward at 120 knots, pulling up sharply to get over trees and power lines. Twenty-six Ukrainian aircraft have been shot down by Russian-supplied surface to air missiles since the conflict started, so the pilots take no chances and cling to the safety of the folds in the earth.

Some 35,000 Russian-backed separatists and an estimated 4,000 regular Russian troops are located in the Donetsk and Luhansk regions of eastern Ukraine. Holding them back are around 60,000 Ukrainian forces. The Kremlin tried to break the will of the Ukrainian people, Mr Williamson said, but the nation came together against such a blatant act of aggression.

“What you’ve seen is an independent free nation that has been attacked by a powerful neighbour and we’ve seen men and women come together to repel that invasion and push back those that would wish to do them harm,” he told the Telegraph, accompanying him on the visit.

“Vladimir Putin and his cronies around him want to abuse their power. This is not the type of behaviour we expect of any nation, let alone one that sits as a permanent member of the Security Council. [Russia is becoming] a pariah nation.”

Afbeelding

Around 300,000 people live without clean water after the treatment plant supplying this region of Ukraine was destroyed by shelling. Just inside Russia an estimated 700 tanks are available to push further into Ukraine should the order come. Cyber attacks are common with Ukrainian military personnel regularly harassed on their personal mobile phones. The message from Russia is clear: we can get to you any time we want.

Russia’s military intelligence arm, the GRU, blamed by Britain for the nerve agent attack in Salisbury, is also present. Two GRU operatives were caught inside Ukraine in 2016 and exchanged for a pilot that had been shot down.

They are all constant reminders of how easily Russia and the separatists can raise or lower the pressure, according to the wider agenda of destabilising Ukraine and making it an unattractive prospect for Nato or EU membership.

Gavin Williamson stayed at the front line for about 20 minutes, accompanied by Ukraine’s Joint Force Operation Commander, Lieutenant General Serhiy Nayev. The protection party of around 50 soldiers, scanning the scrub and battered buildings nearby for signs of movement, were eager to move on.

Despite all the security measures, including having two Mi-24 Hind helicopter gunships cover our approach, the soldiers admitted Russia probably knew the British Defence Secretary was here. To attack the British minister would, of course, be an outrageous and provocative act, but after Salisbury all rules have changed.

Mr Williamson was undeterred and happy to stay chatting with Ukrainian troops. “We have common values and we believe in standing up for those common values,” he said, “It’s important that we stand up for the international rules-based order.

“There is a constant pattern where Russia is pushing the boundaries of acceptable behaviour [and] there needs to be a response to Russian encroachment. We’ve got to make it clear that there is a price to be paid for such actions.”

Mr Williamson is in no doubt that blame lies directly with Mr Putin. “The behaviour of the Putin-led regime is not acceptable. We want to be able to ensure that the people who are on the front line, where we are today, have the best ability to survive and defend their homeland.”

He also fears Mr Putin is widening his new Cold War with the West. Mr Williamson added: “We’re seeing Russian aggression, not just on the front line but an increasingly more assertive posture in the Black Sea. They want to open up new fronts.”

Afbeelding

The Defence Secretary is pledging to stand firm. “We’re going to be upping our training and support efforts with the Royal Navy and Royal Marines, making sure that the Ukrainian Navy and Ukrainian forces have the skills and the technical ability to deal with these increasing threats.”

Mr Williamson was criticised in the past for saying Russia should “go away and shut up”. Invited by the Telegraph to repeat his suggestion at full volume towards the trenches just a few hundred yards away, he politely declined.

It was time to get back in the heavily armoured vehicles and head West, to the relative safety of Kiev. Mr Williamson’s full-throated support for his Ukrainian hosts and promise of increased British military personnel had earned much praise. “You are very brave for coming here,” one Ukrainian soldier told him.

“Our commitment remains unwavering,” Gavin Williamson said. “As long as the danger lasts we will continue to stand by your side. The safer you are here, the safer we are in the UK.”

Related Topics

Russia

Ukraine

Gavin Williamson
Bron: ->> https://www.telegraph.co.uk/news/2018/0 ... op-russia/
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24869
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Ukrainian Navy ships heading to Sea of Azov through Kerch Strait – media

23 September 2018

The two Ukrainian vessels are now in front of the Kerch Strait Bridge from the Taman peninsula to Russian-occupied Crimea, according to journalists.

Afbeelding
Photo from the Ukrainian Military Portal

The search and rescue ship A500 Donbas and the seagoing tug A830 Korets departed from Odesa to Berdyansk on September 20, to set up a new naval base of the Ukrainian fleet in the Sea of Azov.

The patrol ship Ametist (project 22460) of the Coast Guard of Russia's FSB (Federal Security Service) has been accompanying the Ukrainian vessels from the passage near the occupied city of Sevastopol in Crimea. Subsequently, it was joined by another unidentified ship, the Ukrainian Military Portal wrote on September 23. The Ukrainian vessels are expected to pass from the Black Sea to the Sea of Azov through the Russian-controlled Kerch Strait. The Donbas vessel is planned to be used for strengthening Ukraine's fleet infrastructure in the Sea of Azov, namely establishment of the headquarters and arrangement of servicemen's residence, warehouses and other necessary premises, which are not available in the region now. The two Ukrainian vessels are now in front of the Kerch Strait Bridge from the Taman peninsula to Russian-occupied Crimea, according to journalists. The FSB border department of the Russian Federation earlier said that their ships were accompanying two ships of the Ukrainian Naval Forces near the coast of the occupied Crimea. The invaders explained their actions by the fact that the two ships of the Ukrainian Navy allegedly entered "the exclusive economic zone of Russia."
Bron: ->> https://www.unian.info/society/10271232 ... media.html
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24869
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Afbeelding
Foto: ANP

Rusland eist onmiddellijke vrijlating van in Noorwegen opgepakte 'spion'

Gepubliceerd: 24 september 2018 21:49
Laatste update: 24 september 2018 22:10

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de Noorse ambassadeur in Moskou ontboden om bezwaar te maken tegen de arrestatie van een Russische staatsburger in Oslo.
De Rus werd vrijdag op de luchthaven van de Noorse hoofdstad aangehouden op verdenking van spionage. De man bezocht een internationaal congres over digitalisering voor parlementsmedewerkers uit 34 landen, maar gedroeg zich verdacht.

De Rus is geïdentificeerd als M.A. Bochkaryov. Volgens Moskou is hij "een staflid" van de Russische senaat. "We eisen de onmiddellijke opheffing van de belachelijke aanklacht en zijn vrijlating", aldus de verklaring van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken.

De Noorse veiligheidsdienst heeft in verband met het onderzoek een ruimte in het parlementsgebouw afgegrendeld. Bochkaryov heeft maandag bezoek gehad van de Russische consul. Hij is voor twee weken in hechtenis genomen na zijn voorgeleiding voor een rechtbank in Oslo.

Door: ANP
Bron: ->> https://www.nu.nl/buitenland/5478443/ru ... spion.html
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24869
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Gebruikersavatar
blackbox
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 6357
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:09

Afbeelding
Gebruikersavatar
blackbox
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 6357
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:09

HUGE BLAST CAUSES PEOPLE TO JUMP INTO SEA: KERCH STRAIT INCIDENT

At least 11 sailors have died after two ships caught fire while moving through the Kerch Strait separating Crimea from mainland Russia - the location of the latest escalation in tensions between Russia and Ukraine in November - after one of them was apparently rocked by an explosion the Russian Maritime Agency said. One vessel was "allegedly struck by a blast" RT reported, which caused the fire that then spilled over to another ship, an official with the Russian Maritime and River Transport Agency said.https://www.zerohedge.com/news/2019-01- ... ruck-blast
illuminati of my own reality
Plaats reactie

Terug naar “Politiek / Oorlog”