Bureau Jeugdzorg (Neuqzorg)

Hier tref je diverse topics aan over de gruwelijke daden van kindermisbruikers en de verstrekkende gevolgen van hun daden waarmee sommige daders keer op keer weg lijken te komen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Bertus de Bunkerbouter
Antonaki
Antonaki
Berichten: 19
Lid geworden op: do 18 aug 2011, 22:58

Uitzending van Argusoog Radio van 4 augustus 2011
In deze uitzending gaat Arend samen met co-host: Désirée Rover in gesprek met Ben van de Brink.

Hij heeft ook al eerder meegewerkt aan de tweede thema-uitzending over Bureau Jeugdzorg. In vele reacties onder de podcast van die uitzending en uit het intensieve contact dat ik de laatste tijd met hem had, is mij gebleken dat hij zeer onthullende en tevens schokkende zaken heeft te vertellen over wat er in de wereld van de jeugd’hulpverlening’ allemaal gebeurd. Wij gaan daar uitgebreid in deze uitzending op in.
Argusoog Radio
“When a grown up man has intercourse with a little girl it is nothing, for when the girl is less than this — that is, less than three years old — it is as if one puts the finger into the eye — tears come to the eye again and again, so does virginity come back to the little girl under three years.”
(See Exhibit 136, Kethuboth 11b of the Talmud)
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
FreeElectron
Sun God
Sun God
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

Bestuurslid GroenLinks Haarlem non-actief na verdenking seksueel misdrijf

HAARLEM - GroenLinks Haarlem heeft één van de bestuursleden per direct op non-actief gesteld nadat is gebleken dat hij wordt verdacht van een seksueel misdrijf met een 13-jarige jongen. Dit meldt GroenLinks op hun website.


De leden van de GroenLinks in Haarlem zijn vrijdag per mail op de hoogte gesteld van de zaak.

[Update 17:30]
De man zit in voorarrest. De zaak kwam aan het rollen toen de moeder van het slachtoffer een e-mail stuurde naar GroenLinks.

[Update 18:00]
De man blijkt een bekende van de zedenpolitie te zijn. De man, die volgens GroenLinks Cees van Dijk heet, kwam in mei al in opspraak nadat de moeder van het slachtoffer zich meldde bij de politie. Het pedagogiek bedrijf, waar Cees op dat moment eigenaar van was, moest per direct worden opgeschort.

GroenLinks laat weten "erg geschrokken" te zijn en "het vreselijk te vinden dat dit is gebeurd."

Het artikel over Cees van Dijk (of beter gezegd Cees van D) wat destijds op AB-Radio stond, is hier terug te lezen.

Hieronder bevindt zich een foto van de ledenmail zoals die verstuurd werd.

[Update 19:00uur]
Cees van Dijk bleek in juli al op non-actief gezet te zijn. Zo meldt de IJmuider Courant. GroenLinks besloot het nieuws pas na de zomervakantie openbaar te maken, vanwege het reces. Alle leden zijn tegelijkertijd ingelicht.
Bij de rechtszaak afgelopen maandag bekende de 56-jarige verdachte dat hij in zijn praktijk een 13-jarige jongen had verkracht en aangerand. De officier van justitie eiste anderhalf jaar cel, waarvan de helft voorwaardelijk. Uitspraak op 19 september.Datum: vrijdag 09 september 2011

Bron:
http://www.abradio.nl/web/show/nieuws/1 ... 1800uur%5D


Waar werkte deze mijnheer o.a.? Bij de Rino-groep.
http://www.rinogroep.nl/?store=interview_detail&ID=36
Even een screenshotje voordat het weg is:

Afbeelding

(rechtsklik om afbeelding groot te bekijken)
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Toxopeus
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 4298
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

Echt zo'n typische Demmink kop, net als mijn voormalige commandant, wat ook een soort Demmink is. Een brilletje met een gluiperige kop.
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24869
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

'Slachtoffer misbruik bij vermeende dader geplaatst'

DEN HAAG - Een lerares die wordt verdacht van seksueel misbruik van een leerlinge heeft ook een tijdje met het meisje onder een dak gewoond.


Dat zei een woordvoerster van Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland dinsdag naar aanleiding van een bericht op Omroep West.

De regionale omroep sprak het vermeende slachtoffer, dat inmiddels 20 jaar is. Zij zegt dat de lerares uit Zuidplas haar negen maanden heeft misbruikt voordat ze bij het gezin van de lerares terecht kwam.

Volgens Jeugdzorg werd het meisje 7 jaar geleden op haar eigen initiatief in het pleeggezin geplaatst, nadat ze was weggelopen van huis.

Het misbruik zou zijn gestopt voordat het meisje bij de lerares in huis terecht kwam.
"Op een dag kwam Heleen T. mij ophalen omdat ze iets belangrijks moest bespreken. Ze vertelde mij dat het niet zo verder kon en dat het zou stoppen. Ik was heel erg opgelucht", wordt het meisje door Omroep West geciteerd.

Jeugdzorg wil verder inhoudelijk niet op de zaak ingaan tot de rechter uitspraak heeft gedaan. De rechtszaak tegen de lerares wordt in maart gehouden.
Bron: http://www.nu.nl/binnenland/2999160/sla ... aatst.html

Om ziek van te worden... :sick: En ze mogen maar blijven falen daar bij jeugdzorg en alle daar aan gelieerde organisaties en instellingen...

:sick:
1119 AD
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16023
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

Hier kan je lezen hoe "de baas" er over denkt:

Drs. Erik Gerritsen EMIM is per 1 februari 2009 Bestuursvoorzitter van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie.

http://www.binnenlandsbestuur.nl/blogge ... 0345.lynkx
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16023
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

Jeugdzorg ontvoert legaal kinderen bij moeder weg
Johnny Quid |

17-08-13 | 11:01
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... _kind.html


Jeugdzorg, we blijven even bezig met jullie maffiapraktijken. Volgens kinderrechter Sonja de Pauw schrijven zeven op de tien gezinsvoogden rapporten die onbetrouwbaar zijn. Koppel dat aan het feit dat de rechter meestal het woord van de professional eerder gelooft dan het woord van de ouder(s) en u kunt zelf concluderen dat we hier te maken hebben met een potentiële faalBBQ waar een heel leger aan blunderaars van kan eten.

Check die quote: "gezinsvoogden van Jeugdzorg presenteren meningen als feiten en kopiëren passages uit oude rapporten klakkeloos in nieuwe analyses, stellen betrokkenen. Veelal wordt geen bron van hun informatie genoemd." Het AD presenteert zelf het geval van Tamar, die haar zoontje maar eens per maand mag zien vanwege zwaar aangedikte rapporten van Jeugdzorg.

Anders gezegd, Jeugdzorg is een maffiose instantie die kinderen legaal bij hun moeder vandaan ontvoert. Mensen die een kind hebben, weten wat een nachtmerriescenario dit moet zijn. Dat buiten je controle om mensen conclusies en analyses loslaten op je gezinssituatie, die niet kloppen, maar wel de aanleiding zijn voor een rechter om je kinderen weg te halen. Ergste ding ooit. We zitten zelf boven op de situatie met Ilja en zijn moeder, maar dit bewijst eens te meer dat het schering en inslag is bij Jeugdzorg.

Allemaal idealistische, gehersenspoelde SPH-meisjes die coûte que coûte hun zogenaamd professionele gezinsvisies botvieren over de rug van onschuldige ouders. Geen idee hoor, maar misschien moet je het weghalen van jonge kinderen bij hun moeder pas als laatste redmiddel gebruiken. En niet lukraak op basis van foute meningen van arrogante Jeugdzorgtantes.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16023
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

Ziek. Jeugdzorg wil professor Heertje censureren
Van Rossem

13-04-14 13:00
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... _hand.html


Bureau Jeugdzorg, de moedermaffia van Nederland, duldt geen tegenspraak. Vraag maar aan Ilja. Tegenwerken en stennis trappen als je broertje en zusje uit huis gehaald worden, leidt tot heftige represailles. Jeugdzorg, en ook het Leger des Heils, schuwen niet om kleine kinderen, andermans kleine kinderen, in te zetten om het verzet van hun slachtoffers te breken. Tikkeltje dramatisch misschien, maar wij volgen het dossier van Ilja al 2 jaar en uit alles in dat dossier spreekt dat Jeugdzorg een maffiose betuttelmachine is die haar eigen kindervleesetende praktijken kan doorzetten dankzij een vernuftig netwerk van bureaucratische en juridische inteelt. Dat ziet ook professor Arnold Heertje, die zich persoonlijk met de kwestie van Ilja en zijn moeder bemoeit.

Afgelopen week schreef hij een column waarin hij zich boos maakt over de zaak, en Jeugdzorg en het Leger des Heils hard aanpakt: "Hier wordt een onmenselijk programma uitgevoerd door het Leger des Heils, dat de kinderen medische verzorging onthoudt, de moeder intimideert door haar onnodig psychisch te laten onderzoeken en rechters op het verkeerde been zet." Jeugdzorg reageert nooit openlijk. Dus ook nu niet.

De feeksen van Jeugdzorg zijn gewoon naar de uitgever van Heertje gestapt en eisen inzage in het manuscript van zijn volgende boek, omdat hij daarin Jeugdzorg nog verder kapot schrijft. Censuur eisen via backchannels: hoeveel van dit soort shit moet Jeugdzorg nog uitvreten voordat iemand in een controlerende functie 'genoeg = genoeg' zegt? Ook het Leger des Heils reageerde op de column. Door bij RTL met advocaten te dreigen als die de namen van betrokken BJZ- en LdH-medewerkers http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... _hand.html niet zouden censureren. Dat deed RTL. Wij niet. Want fuck censuur en fuck achterbakse pressiemiddelen. We zien de advocatenfax wel weer binnenrollen.
bron: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... _hand.html
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16023
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

'Inspecties gooiden geluidsopname broertje Zeist weg'
17 mei 2014 11:49
http://www.nu.nl/binnenland/3777968/ins ... t-weg.html


In het onderzoek na de dood van de broertjes Ruben (9) en Julian (7) uit Zeist hebben inspecties een geluidsopname waarop Ruben over de moeilijke situatie tussen zijn ouders praat bewust gewist.

Dat werd gedaan met als reden dat voor het beluisteren toestemming van elke gesprekspartner nodig zou zijn, schrijft NRC Handelsblad zaterdag.

De broertjes werden vorig jaar na een intensieve zoektocht dood gevonden. De zoektocht werd opgezet nadat hun vader dood was gevonden. Hij had zelfmoord gepleegd. Daarvoor heeft hij de jongens zo goed als zeker vermoord en verstopt.

De Inspectie Jeugdzorg en de Inspectie voor de Gezondheidszorg onderzochten vervolgens of de hulpverlening aan het gezin voldoende was gericht op een veilige en gezonde ontwikkeling van de twee broers. De kans om alsnog een van de broers zelf te horen, werd echter niet aangegrepen omdat dat in strijd met de wet zou zijn.

'Opmerkelijk'
De inspecties vonden volgens de krant dat ze al een goed beeld hadden van de hulpverlening. Daarom zou het bandje 'niet noodzakelijk' zijn. Kinderarts en voormalig adviseur van een ministeriële toezichthouder op jeugdzorg Ferko Öry noemt het wissen van de opnamen 'ongelofelijk'. "Mij steekt het dat we hiervan hadden kunnen leren", zegt hij in de krant.

Hoogleraar jeugdrecht Mariëlle Bruning noemt het weggooien van de opnames in de krant 'opmerkelijk'."Ik kan me voorstellen dat de inspectie de inhoud van het bandje niet gebruikt, maar als onderzoeker zou ik altijd luisteren om ervan te leren."
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24869
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

21 JANUARI 2015-23:12

'VERPLICHT ANTICONCEPTIE VOOR FAALOUDERS'

#ANTICONCEPTIE

"We gaan qua dierenbescherming verder dan bij kinderen. Dat vind ik onbegrijpelijk."

Afbeelding

Als het aan directeur van Jeugdbescherming Noord Martin Sitalsing ligt, worden falende ouders verplicht anticonceptie te nemen.

Dat meldt RTV Noord. Sitalsing doelt op mensen met verslavingen, psychische problemen of een verstandelijke beperking. "Wat je vaak ziet is dat er signalen zijn dat die mensen kinderen willen krijgen", zegt Sitalsing. "Soms weet je dat dit tot problemen gaat leiden."

Als voorbeeld noemt Sitalsing een onderhuidse chip, waardoor vrouwen een jaar niet zwanger kunnen worden. Om het voorstel te realiseren is wel een wetswijziging nodig. In 2010 kwam een vergelijkbaar voorstel van PvdA-Kamerlid Marjo van Dijken niet door de Tweede Kamer. "We gaan qua dierenbescherming verder dan bij kinderen. Dat vind ik onbegrijpelijk", zei zij vandaag.

Beide voorstanders van de verplichte anticonceptie zeggen dat er veel draagvlak is voor het voorstel. Eerder vandaag eiste het OM veertien jaar cel tegen Geert W., die zijn stiefdochter doodsloeg. Tegen haar moeder werd vier jaar cel geëist.
via:->> http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/ ... oor_f.html
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24869
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Een vijfde minder kinderen onder toezicht jeugdzorg

Het aantal kinderen onder toezicht van jeugdinstanties is de afgelopen jaren gedaald. Sinds 2010 staan 20 procent minder kinderen onder toezicht.
Eind 2014 waren het er 26.354. Volgens het ministerie van Veiligheid en Justitie, die de cijfers donderdag naar buiten bracht, is dat goed nieuws.

''Door een een slimmere manier van werken worden ouders en kinderen sneller geholpen, waardoor kinderbescherming vaak korter of helemaal niet meer nodig is'', aldus het ministerie.

Staatssecretaris Teeven stuurt extra geld naar gemeenten voor jeugdbescherming en jeugdreclassering, liet het ministerie donderdag weten. Gemeenten zijn sinds dit jaar verantwoordelijk voor jeugdzorg.

Door: ANP
via:->> http://www.nu.nl/binnenland/3977666/vij ... dzorg.html
Plaats reactie

Terug naar “KinderneuQers”