De afbraak-beleidsmaker(s) in actie

Politiek en oorlog zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en alles over politiek en oorlog kun je hier terugvinden.
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16023
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

Ik ga proberen om wat dingetjes te verzamelen voor als het straks mis gaat en de heren beleidsmakers hun schuld en/of verantwoording in deze weer volledig ontkennen:

'Kamp holt ontslagrecht uit'
Uitgegeven: 12 april 2011 10:06
Laatst gewijzigd: 12 april 2011 11:54

http://www.nu.nl/economie/2490121/kamp- ... t-uit.html

UTRECHT - Minister Henk Kamp van Sociale Zaken probeert ''via de achterdeur'' het ontslagrecht uit te hollen, vindt het CNV. De vakcentrale is bang dat het voor werkgevers te makkelijk wordt vaste werknemers te ontslaan en hen te vervangen door flexwerkers.

''Al enige maanden is een praktijk aan het ontstaan dat een werkgever een ontslagvergunning krijgt voor vaste mensen om hen te vervangen door uitzendkrachten'', aldus vicevoorzitter Maurice Limmen.

''De werkgever moet dan aantonen dat hij zo kosten kan besparen''. In feite wordt hiermee een nieuwe ontslaggrond geïntroduceerd, meent Limmen.

Hij vindt dit kwalijk en roept de Tweede Kamer, die woensdag over de arbeidsmarkt debatteert, op hier een stokje voor te steken.

FNV

De FNV trok eerder dit jaar hierover ook aan de bel bij de bewindsman. Kamp stelde dat uitkeringsinstantie UWV in dit soort gevallen soms een ontslagvergunning kan verlenen. Het gaat volgens hem om uitvoering van regels zoals ze nu zijn en het is aan het UWV te beoordelen of werkgevers bedrijfseconomische redenen kunnen aanvoeren.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16023
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

Bleker vindt fonds voor werk bij TNT overbodig

Uitgegeven: 12 april 2011 10:44
Laatst gewijzigd: 12 april 2011 13:33

http://www.nu.nl/economie/2490170/bleke ... bodig.html


DEN HAAG - Staatssecretaris Henk Bleker (belast met postzaken) vindt het niet nodig dat er een fonds wordt ingesteld waaruit TNT Post boventallig personeel aan ander werk helpt. Hij heeft dat geschreven aan de Tweede Kamer.


De suggestie van het fonds komt van Ruud Vreeman, die eerder was aangesteld als adviseur om een impasse op de postmarkt te doorbreken.

De bedoeling was dat met geld uit het fonds meer werknemers bij nieuwe postbedrijven, zoals Sandd en SelektMail, een vast contract krijgen. Vreeman stelde ook voor dat TNT Post meedoet aan het fonds om boventallig personeel aan ander werk te helpen.

Arbeidsvoorwaarden

Omdat nieuwe postbedrijven en vakbonden een akkoord lijken te bereiken over arbeidsvoorwaarden, noemt Bleker het fonds in de brief ''overbodig''. Verder maakt hij een opsomming van alle inspanningen die TNT en arbeidsbemiddelaar UWV verrichten om mensen van werk naar werk te helpen.

Bij TNT moeten circa 11.000 banen verdwijnen. In februari werd het aantal van 4500 gedwongen ontslagen verminderd met 1700 gegarandeerde banen en driehonderd tijdelijke banen (tot 2013). TNT heeft beloofd zich in te spannen om nog eens vijfhonderd medewerkers te begeleiden naar ander werk.

''Tussen 2006 en maart 2011 zijn 5307 medewerkers succesvol begeleid naar ander werk'', zo schrijft Bleker.

Vorige maand liet TNT al weten niets te zien in de oprichting van een fonds. ''Dat fonds was bedoeld voor de nieuwe postbedrijven. Wij zijn er met de haren bijgesleept, maar hebben er geen rol in omdat we gewoon arbeidsovereenkomsten hebben'', stelde TNT-directeur Pieter Kunz tijdens een hoorzitting in de Tweede Kamer.

Brief

Het parlement had Bleker vorige week verzocht een brief te sturen met informatie over TNT. Dat bij de voormalige monopolist banen verdwijnen, komt deels doordat mensen minder vaak poststukken versturen maar ook door de concurrentie op prijs door nieuwkomers.

Vakbonden sloten recent een akkoord met de nieuwe postbedrijven dat op termijn steeds meer postbezorgers een contract en betere arbeidsvoorwaarden garandeert.

Dat gaan ze voorleggen aan hun leden. Als de bedrijven afspraken niet nakomen, grijpt Bleker in, zo moest hij de Kamer vorige week beloven.

Onbegrijpelijk

“Onbegrijpelijk dat staatssecretaris Bleker het arbeidsovereenkomstfonds overbodig noemt. Alle sociale partners willen dit fonds. Het is de enige oplossing om uit de problemen te komen", zo stelt GroenLinks Tweede Kamerlid Bruno Braakhuis in een reactie.

"De staatssecretaris ontkent de realiteit, TNT heeft nog geen oplossing gevonden om werknemer van werk naar werk te helpen en Sandd kunnen zonder fonds de AMvB niet betalen. Zonder fonds hebben ontslagen postbodes geen uitzicht op werk en zal Sandd failliet gaan", aldus Braakhuis.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16023
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

Studenten protesteren tegen bezuinigingen


Uitgegeven: 12 april 2011 13:39
Laatst gewijzigd: 12 april 2011 14:06

http://www.nu.nl/binnenland/2490395/stu ... ingen.html


DEN HAAG - Een paar honderd studenten hebben zich dinsdagmiddag verzameld op Het Plein in Den Haag om te protesteren tegen de aangekondigde bezuinigingen van het kabinet. De politie was ook in groten getale aanwezig, maar de sfeer bleef gemoedelijk.


De studenten hadden spandoeken bij zich met teksten erop als 'boete op ambitie, dacht het niet' en 'Mark tegen Geert: houd jij ze dom, houden wij ze arm'. Kamerleden van de oppositiepartijen PvdA, D66, GroenLinks en SP lieten weten gezamenlijk op te treden tegen de bezuinigingen.

De studenten komen met name in het geweer tegen de 3000 euro boete voor langstudeerders. Donderdag wordt het wetsvoorstel van staatssecretaris Halbe Zijlstra (Hoger Onderwijs) besproken in de Tweede Kamer.

Als het dan wordt aangenomen, kan alleen de Eerste Kamer het nog tegenhouden.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16023
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

Eerste actie tegen bezuinigingen Defensie

Uitgegeven: 12 april 2011 12:49
Laatst gewijzigd: 12 april 2011 13:15


HAVELTE - Ongeveer vierhonderd militairen die zijn gelegerd op de Johannes Postkazerne in Havelte (Drenthe) hebben dinsdagmorgen de eerste actiebijeenkomst tegen de bezuinigingen bij Defensie bijgewoond.

uit dit topic: index.php?option=com_kunena&func=view&c ... Itemid=120
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16023
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

Studeren! nee daar ga je van nadenken en dat moet niet en als je dan gaat nadenken heb je tenminste een flinke schuld waarvoor je wel moet volgen.
Afbeelding

Rutte zoekt naar politiek draagvlak Halbe-heffing
Uitgegeven: 15 april 2011 15:35
Laatst gewijzigd: 15 april 2011 16:26

http://www.nu.nl/politiek/2493337/rutte ... ffing.html

DEN HAAG – Premier Rutte erkent dat het invoeren van de Halbe-heffing voor langstuderende studenten is uitgesteld vanwege het ontbreken van een politiek draagvlak.


“Er is een politieke realiteit die ons daartoe noopt”, aldus Rutte in zijn persconferentie na afloop van de ministerraad.

Woensdag maakte staatssecretaris Halbe Zijlstra (Onderwijs) bekend dat zijn plan om studenten die meer dan een jaar langer over hun studie doen een boete van drieduizend euro op te leggen, een jaar wordt uitgesteld.

SGP

Dit gebeurde nadat de SGP bekendmaakte geen steun te geven aan de haastige invoering van de maatregel, die 1 september al in zou moeten gaan. Ook voor de zittende studenten die dus direct met de Halbe-heffing te maken zouden krijgen.

De SGP is mogelijk essentieel om een meerderheid in de nieuwe Eerste Kamer te kunnen halen.

“Door het uitstel is er meer tijd voor invoering van de maatregel, waarbij rekening wordt gehouden met het politieke draagvlak in de Eerste en de Tweede Kamer”, aldus Rutte.

Bezuinigingen

Volgens Rutte lijdt de opbouw naar 18 miljard aan bezuinigingen geen schade, omdat de vertraging binnen de onderwijsbegroting wordt opgevangen door andere bezuinigingen.

In tegenstelling tot de oppositie gelooft de premier niet dat het uitstel ervoor zorgt dat de heffing er nooit komt. Ook heeft het uitstel volgens Rutte niet geleid tot gezichtsverlies voor het kabinet. “Zoals Zijlstra gisteren ook zei: van uitstel komt uitvoering.”

Debat


Donderdag debatteerde de Kamer met Zijlstra over de langstudeerdersmaatregel. De staatssecretaris wilde echter niet verder opschuiven richting de oppositie.

De meeste partijen in de oppositie willen helemaal van de maatregel af of diverse uitzonderingspositie instellen voor bijvoorbeeld zieken, topsporters en bestuursfuncties.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
BL@DE
Knight of the Sun
Knight of the Sun
Berichten: 1547
Lid geworden op: za 09 okt 2010, 09:54

pas geleden in schout nog over gehad, de naam hiervoor is bedrijfs economische redenen.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16023
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

'Honderden gedwongen ontslagen bij HTM'

Uitgegeven: 18 april 2011 17:28
Laatst gewijzigd: 18 april 2011 17:30

http://www.nu.nl/economie/2495291/honde ... j-htm.html


DEN HAAG - De bezuinigingen die het Haagse openbaarvervoerbedrijf HTM boven het hoofd hangen, gaan in het ergste geval vijfhonderd personeelsleden hun baan kosten. Hiervan zullen naar schatting tussen de twee- en driehonderd ontslagen gedwongen zijn.


Een woordvoerder van de HTM heeft maandag een bericht daarover van Omroep West en het AD bevestigd. In totaal moet de HTM 20 miljoen euro bezuinigen. Dit is het resultaat van diverse bezuinigingsronden op diverse overheidsniveaus.

Het grote aantal ontslagen zou onder meer het gevolg zijn van het schrappen van sommige tramlijnen en het schrappen van een aantal diensten in de avonduren.

De komende maanden moet duidelijk worden hoeveel van de bezuinigingen daadwerkelijk doorgaan.

Vakbonden en de vervoersmaatschappij overleggen volgens de zegsman nog op allerlei overheidsniveaus om de schade te beperken.

Aanbestedingsplannen

Daarnaast vreest de HTM, net als collega-vervoerders GVB en RET in Amsterdam en Rotterdam, de aanbestedingsplannen van het kabinet-Rutte.

Het kabinet wil het openbaar vervoer in de grote steden gaan aanbesteden. Maar de maatschappijen zijn bang dat dit ten koste zal gaan van de kwaliteit van het ov en dat het gepaard gaat met veel gedwongen ontslagen.

Actie

Personeel van de GVB en de RET voerden de afgelopen weken al actie tegen deze plannen. Woensdag is het de beurt aan de HTM.

Bussen, trams en Randstadrailtrams zullen een groot deel van de dag niet rijden in de hofstad. Ook is er een protestbijeenkomst op het Spuiplein in Den Haag.

De vakbonden hebben al meer en hardere acties aangekondigd als het kabinet niet terugkomt op zijn plannen.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16023
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

'Huurbeleid leidt tot ongelukken'

Uitgegeven: 18 april 2011 18:28
Laatst gewijzigd: 18 april 2011 18:28

http://www.nu.nl/economie/2495362/huurb ... ukken.html


UTRECHT - De bonden roepen politieke partijen op om de geplande bezuinigingen niet alleen over de rug van huurders door te zetten.


De Nederlandse Woonbond, FNV en FNV Bouw trekken samen op om duidelijk te maken dat het huidige kabinetsbeleid voor huurders ''tot ongelukken leidt'', aldus een woordvoerder van de Woonbond maandag.

Volgens de bonden leidt het beleid tot een forse aantasting van de koopkracht van onder meer lagere inkomens, waaronder relatief veel huurders.

''Denk aan de verhoging van de zorgpremies en de afbouw van de zorgtoeslag, bezuinigingen op de minimumuitkeringen en de kinderopvang'', aldus de drie bonden in een verklaring.

De bonden pleiten ervoor dat de huurtoeslag niet verder wordt gekort. Verder moet het kabinet afzien van het verhogen van de maximale huur en de sociale huursector moet bereikbaar blijven voor de lagere middeninkomens.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16023
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

(voor het overzicht wie die doos is, wij van wc-eend adviseren wc-eend) 1 van de comments op die site:
Ja ja, weer een die vindt dat je pas hoeft te stoppen bij 70.
Ik heb even gegoogled, zij zelf is pas begonnen met werken op haar 31ste.
Als zij tot 70 jaar doorwerkt heeft ze 39 jaar gewerkt.
En dan speelt mevr. het ook nog eens klaar om naast haar reguliere ambtenarenbaantje ook nog gastondezoeker te zijn. Ja ja, drukke intensive baan zeker.
Komt nog bij dat mevrouw 12 jaar hoger onderwijs genoten heeft. Ook op kosten van de belastingbetaler.

Wil je eerlijkheid, dan pas recht op AOW als je 45 jaar betaald hebt. Heb je nooit gewerkt, dan krijg je gewoon de bijstand.

En deze mevr, heeft helemaal geen AOW nodig, die heeft al genoeg gegeten uit de grote ruif. zie haar cv.

2010 - heden bijzonder hoogleraar pensioenmarkten aan de Erasmus Universiteit
2006 - 2010 manager monitor Financiële Sector, Nederlandse Mededingingsautoriteit
2003 - 2008 Gastonderzoeker vakgroep Algemene Economie Erasmus Universiteit Rotterdam
2000 - 2005 Directeur/uitgever ESB (tot 2003), hoofdredacteur ESB
1999 werkzaam bij CPB
1997 - 1999 werkzaam als beleidsadviseur bij het Ministerie van Financiën

'AOW-leeftijd moet naar 70 jaar'
Uitgegeven: 22 april 2011 12:17
Laatst gewijzigd: 22 april 2011 13:05

http://www.nu.nl/geldzaken/2498636/aow- ... -jaar.html


AMSTERDAM - De pensioenleeftijd moet worden verhoogd naar 70 jaar om de AOW betaalbaar te houden. Dat zegt hoogleraar pensioenmarkten Fieke van der Lecq van de Erasmus Universiteit Rotterdam in een interview met NU.nl.


Bekijk video

"Daarnaast moeten we nadenken over deeltijdpensioen," aldus Van der Lecq. De politieke partijen discussiëren nog over een verhoging van de AOW-leeftijd naar 66 of 67 jaar. Van der Lecq pleit zelfs voor een verhoging naar 70 jaar.

"We zullen de verhouding tussen het aantal werkenden en gepensioneerden moeten verbeteren. Langer werken is de beste oplossing voor dat probleem. Ik denk dat we de AOW-leeftijd naar 70 moeten verhogen om het betaalbaar te houden."

Een hogere leeftijd is volgens de hoogleraar gerechtvaardigd omdat we 'met z'n allen steeds ouder worden'. Nieuwe ramingen van het CBS uit december 2010 vallen hoger uit dan eerdere prognoses. Rond 2050 worden mannen naar verwachting gemiddeld 86,1 jaar oud. Voor vrouwen wordt een leeftijd van 88,6 jaar geraamd.

"Als we de leeftijd fors verhogen kunnen we ook nadenken over deeltijdpensioen. Ik hoor al varianten van drie oudere werknemers die samen twee banen doen."
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Toxopeus
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 4297
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

Echt weer zo'n debiele domme muts van een hoogleraar :whistle:
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16023
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

[quote=""Toxopeus" post=30809"]Echt weer zo'n debiele domme muts van een hoogleraar :whistle:[/quote]

Tja dom en hoogleraar zou inderdaad toch eigenlijk niet moeten kunnen heb ik geleerd op school :dry:
Stom onderwijs waarom hersenspoelde me dat niet genoeg! Verdammt noch mal :rudolfsteiner:
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16023
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

Donner herziet huurplannen
Uitgegeven: 18 mei 2011 17:13
Laatst gewijzigd: 18 mei 2011 18:22

http://www.nu.nl/politiek/2518380/donne ... annen.html

DEN HAAG - Minister Piet Hein Donner gaat zijn voorgenomen wijziging van het woningwaarderingsstelstel herzien. Dat heeft hij woensdag gezegd na tegenstand van een meerderheid van de Tweede Kamer.


Hij hoopt begin juni met bijgeslepen plannen te komen. :sick:

Verhuurders zouden meer ruimte krijgen bij het vaststellen van de huur voor nieuwkomers, om zo de mogelijkheden voor investeringen in huizen te vergroten. Voor zittende huurders zou er niets veranderen. Voor hen zouden de huren alleen met de inflatie mee stijgen (1,3 procent).

Dat voedde de vrees dat de woningmarkt 'op slot' zou gaan en iedereen zou blijven zitten waar hij zat, waardoor starters op de huizenmarkt geen onderdak zouden kunnen vinden.

Basispunten

Donner wilde de zelfstandige woningen die vallen onder het woningwaarderingsstelsel met ingang van 1 juli van dit jaar 25 basispunten extra toekennen om de verruiming voor de verhuurders mogelijk te maken. De prijzen van huizen in aantrekkelijke gebieden of gebieden met minder woningen, zouden daardoor als vanzelf beter kunnen aansluiten op de realiteit.

Volgens Donner konden corporaties 'in theorie' de huren met 120 euro per maand verhogen, maar staat wel vast dat ze dat heus niet allemaal zomaar gaan doen.

Schaarstegebieden


Donners eigen CDA begreep het voorstel niet en de PVV wil niet dat de maatregel landelijk is, maar alleen in aangewezen 'schaarstegebieden' geldt. Daarmee was een meerderheid voor het voorstel van de baan.

De Partij van de Arbeid zei dat de onderbouwing van de plannen op drijfzand was gebaseerd en dat de Kamer zo niet fatsoenlijk kon beslissen.

Herziening

De Amsterdamse wethouder Freek Ossel (Wonen en Wijken) liet namens de vier grote steden (de G4) weten opgelucht te zijn over de herziening. Hij wil dat Donner in de toekomst rekening houdt met de krapte op de woningmarkt in de grote steden.

''Behalve sociale huurwoningen voor lage inkomens, hebben we ook betaalbare huurwoningen voor de middeninkomens nodig. Met de G4 willen wij daarom een relatie kunnen leggen tussen de woonlasten en het inkomen: het flexibele huren.''
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Neut
Knight of the Sun
Knight of the Sun
Berichten: 1499
Lid geworden op: di 10 mei 2011, 15:32

@Military Ze zouden willen dat ze geen werk hadden..
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Neut
Knight of the Sun
Knight of the Sun
Berichten: 1499
Lid geworden op: di 10 mei 2011, 15:32

@Studie Leerplicht? En dan.. V.W.O. en uit ethische overweging geen zin meer, wat kan ik nou.. Resumé as I will. :)
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16023
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

Cultuur levert gemeenten meer op dan het kost
18.05.11
http://www.binnenlandsbestuur.nl/home/a ... 7400.lynkx


Culturele instellingen in een stad leveren de gemeente veel meer op dan dat ze aan subsidies kosten.

Huizen meer waard
In een stad met een groot cultureel aanbod zijn huizen meer waard, geven bewoners en bezoekers meer geld uit, willen mensen graag wonen en bedrijven vestigen zich er graag. Ook voor mensen die niet van cultuur houden is de culturele infrastructuur van belang: het brengt extra (ook laaggeschoold) werk met zich mee. Als er lokaal zoveel profijt is van cultuur, is het logisch dat de lokale overheid op dat gebied meer gaat betalen en bepalen.

Woonaantrekkelijkheid
Dit stellen de samenstellers van de donderdag verschenen nieuwe Atlas voor gemeenten, het jaarlijkse vergelijkingsonderzoek tussen de vijftig grootste gemeenten op ‘woonaantrekkelijkheid’. De atlas van dit jaar is gewijd aan cultuur.

Laaggeschoold werk
De aanwezigheid van culturele voorzieningen in een stad is voor steeds meer mensen een doorslaggevende reden om er te willen wonen, blijkt uit de Atlas. Dat vooral mensen met een hogere opleiding waarde hechten aan een groot en divers aanbod van culturele voorzieningen, betekent absoluut niet dat cultuur alleen voor de rijken profijtelijk is, aldus de onderzoekers. ‘Mensen met een lagere opleiding profiteren er op z’n minst van mee: de sector zorgt voor veel (vaak laaggeschoolde) banen in bijvoorbeeld de horeca.

Arrogant
Vanzelfsprekend Dat de cultuursector tientallen jaren subsidies als vanzelfsprekend en als een recht beschouwde, is overigens óók erg dom, vinden de onderzoekers. ‘De cultuursector heeft zich tientallen jaren behoorlijk arrogant opgesteld’, zegt onderzoeker Gerard Marlet, tevens directeur van het onderzoeksinstituut Atlas voor gemeenten. ‘De sector heeft nooit duidelijk gemaakt waarom financiële steun verantwoord was. Nu wordt de sector ter verantwoording geroepen: waarom moet de belastingbetaler geld blijven steken in kunst en cultuur terwijl er zoveel urgente problemen zijn in bijvoorbeeld het onderwijs en de zorg?’ Het antwoord is duidelijk: omdat het goed is voor de leefbaarheid van steden én voor de economie. Van meer zweverige ‘opbrengsten’ als sociale cohesie en persoonlijke ontwikkeling, houden de onderzoekers zich verre.

Bekijk hier de Atlas voor gemeenten 2011, deel 1: De waarde van cultuur voor de stad en deel 2: De vijftig grootste gemeenten van Nederland onder de loep.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Plaats reactie

Terug naar “Politiek / Oorlog”