Week 11 analyse van Zapruder

Hier tref je alle overige topics aan met betrekking tot nieuws en discussie over onderwerpen die niet thuis pasten in een van de andere sub-fora.
Plaats reactie
FreeElectron
Sun God
Sun God
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

Maandagmorgen briefing (Week 11, 2011) / reageer
Door Donkerdoorn, gepubliceerd op 21-03-2011 00:07, 5 reacties, rubrieken: Politiek, Weekbriefing

Precies acht jaar na de invasie van Irak regent het weer bommen op een arabisch land. Op basis van een flinterdun onderbouwde VN-resolutie, niemand die weet of laat staan bewijzen kan dat de “knotsgekke” dictator Ghadaffi een gevaar voor zijn burgerbevolking is, trekken de vaste stamgasten bij oorlogen in olierijke landen weer ten strijde. Resolutie 1973 wordt nu al aan alle kanten geschonden. VN-lidstaten worden in de resolutie opgeroepen een “no-fly-zone” in te stellen, wat niet betekent dat Libische troepen eindeloos bestookt kunnen worden (sterker, indien de rebellen burgerdoelen zouden aanvallen dienen zij door de (het immer vage begrip) internationale gemeenschap buiten gevecht te worden gesteld). Toch, wie uitlatingen van westerse politici hoort en media volgt, kan niet anders concluderen dat het doel van de operaties “regime change” is. Alles wijst erop dat de wereld, en vooral het westerse publiek, weer bij de neus is genomen. Het westen redt de moedige opstandelingen tegen de psychopatische dictator. Natuurlijk niet. Los van het feit dat meteen in een handvol andere landen een “no-fly-zone” kan worden ingesteld, de hypocrisie is zo pijnlijk, pijnlijk, pijnlijk duidelijk, worden dergelijke geld en matriaal verslindende, risicovolle, operaties niet voor niets uitgevoerd. It’s the oil, stupid. Zoals altijd.

Het leek een soort race om “wie het eerste is”. Uiteindelijk mocht de kleine napoleon Sarkozy, als een soort George W. Bush part deux, aankondigen dat de militaire operaties tegen Libië van start waren gegaan. Terwijl in Parijs nog werd gepraat met de “coalitiegenoten” over het hoe-en-waarom van een militaire slag tegen Ghadaffi, had Sarkozy al lang gevechtsvliegtuigen op pad gestuurd. De Franse president, die na opstappen van zijn minister van Buitenlandse Zaken vanwege te enge banden met het Ben Ali regime in Tunesië en de iets te vaak herhaalde tv-beelden van zijn geknuffel en handengeschud met Ghadaffi of Mubarak bijzonder graag wilde tonen dat hij ook “hard” kan zijn tegen noordafrikaanse dictators, maakte liever een diplomatieke “canard” dan de kans te laten glippen om een “sterk” Frankrijk te tonen.

Enkele uren daarvoor gaan beelden van een boven Benghasi afgeschoten gevechtsvliegtuig de wereld over. In eerst instantie wordt gedacht aan een mirage van Ghadaffi maar al snel wordt duidelijk dat de Libische rebellen een “eigen” vliegtuig naar beneden hebben gehaald. Klaarblijkelijk heeft de zwakkere partij in het Libische conflict dus beschikking over zware wapens en de know-how om ermee te vliegen. Een hernieuwde aanval van pro-Ghadaffi troepen wordt vervolgens afgeslagen, hoewel niemand dit kan aantonen. Journalisten worden door de Libische oppositie niet tot de frontlinie toegelaten. Zoals een woordvoerderster het uitdrukt “we hebben geen ervaring met persvrijheid”.

In de avond openen ook Amerikaanse marineschepen het vuur op Libië, en daarmee begint Obama een voor de Amerikaanse wet illegale oorlog. Het Amerikaanse congres is niets gevraagd en alleen het congres kan oorlog voeren. Al sinds het uitbreken van de gevechten Libië heeft zich gestaag een legermacht rond het noordafrikaanse land gevormd, met Amerikanen en Britten als speerpunt. Maar de operaties zijn zo snel ingezet, en de verschillende NATO-landen nog zo oneens over wie de leiding heeft, dat eigenlijk iedereen op eigen gezag opereert. Klaarblijkelijk wil Sarkozy als napoleon aanblijven, en moet en zal Frankrik top-dog zijn in de oorlog tegen Libië.

De bombardementen van de “coalitie van willigen” waren schijnbaar zo heftig dat de Arabische Liga alsnog de rode kaart lijkt te trekken. Secretaris Generaal van de tandenloze club Amr Moussa veroordeelde het geweld en merkte op dat wat Frankrijk, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten in Libië doen ver aan de doelstellingen van resolutie 1973 voorbij gaat (merk op dat in ieder nieuwsitem en artikel de steun van Qatar of de arabische liga voor de operaties worden genoemd). Het is te laat. Het oordeel van de VN is nu de vrijbrief voor de vernietiging van het Libische leger en de val van Ghadaffi.

Na de val van Ben Ali in Tunesië, en het exit van Mubarak is het Libië, het land waar de “arabische revolte” van 2011 vrijwel onmiddellijk tot een gewapend conflict tussen staat en opstandelingen werd, dat is uitgekozen tot het theater van “handelen” door het westen. Waar weken en weken de protesten in Tunesië en Egypte krampachtig en halfslachtig een soort semi-ondersteuning genoten, vallen in Libië (merk op dat het land tussen Egypte, Algerije, Tunesië en Soedan ligt) binnen een maand de kruisraketten. Terwijl gepocht wordt met de zogenaamde “arabische ondersteuning”, zijn het de landen die op dit moment het hardst hun binnenlandse protestbewegingen onderdrukken die de cheerleaders zijn van de interventie in Libië. De “counter-revolutie” is niet alleen in Saudi Arabië, Bahrain of Oman ingezet, de counter-revolutie vindt op dit moment plaats in Libië.

Irak

Op vrijdag ligt Bagdad stil. Het verkeer afgesloten, pleinen worden bewaakt door veilheidsdiensten. Toch protesteren de Irakezen. Om vrijlating van de honderden gevangenen die zonder ten laste legging in de black-holes van de regering Maliki verdwijnen, tegen de leefomstandigheden. Voor stroom, water en arbeid. De regering, wankel staande gehouden dankzij de steun van de sjiietische Sadristen, krijgt nu eindelijk een ultimatum opgelegd. Muqtada Al Sadr eist verbeteringen in de leefomstandigheden van de mensen. Verandert er binnen een half jaar niets, dan zullen de protesten tot werkelijke massa-protesten worden (en trekt hij de stekker uit de regering). Maar het is ook de situatie in een ander arabisch land dat de Irakezen woedend maakt. Bahrain.

Bahrain

In Bahrain krijgen de demonstranten geen luchtsteun en blijft de regering, met steun van Saudische en UAE troepen, protest keihard de kop in drukken.

Maar volgens de koning van Bahrain is er geen sprake van sociale onrust maar een “buitenlands complot” tegen het land. Een complot dat ook andere golfstaten bedreigt indien het succesvol is in het eilandstaatje. Het is een weinig verhullende verwijzing naar Iran dat de ambassadeur van Bahrain het land uit heeft gezet.

Jemen

Ook in Jemen geen VN-resolutie of westerse luchtsteun te ontdekken, als daar de regering tientallen demonstranten gericht neerschiet. Goed, net als in Bahrain laat de VN iets van zich horen en ondertussen is de regering van Jemen naar huis gestuurd. De president zit er nog steeds.

Syrië

Misschien binnenkort luchtsteun voor demonstranten in Syrië, waar de arabische revolte nu toch echt is aangekomen. De staat reageert natuurlijk met keihard geweld.

Gaza

Zeer zeker geen luchtsteun voor de Palestijnen in Gaza, waar Israëlische luchtaanvallen beschietingen door Palestijnse groeperingen proberen te stoppen.

Marokko

Ook geen luchtsteun voor protesten in Marokko waar duizenden de straat op zijn gegaan om hervormingen te eisen.

Egypte

“Ik wil niet een paar veranderingen, ik wil een compleet nieuwe grondwet”. Een opmerking van een Egyptenaar tijdens het referendum voor het aanpassen van de Egyptische constitutie. Een mijlpaal voor Egypte, een volksbevraging, toch een halfslachtige poging tot verandering. Egypte is nog steeds verdeeld. En onder militaire leiding.

Pakistan

Krijgt dagelijks “luchtsteun”. Duizenden Pakistani’s gaan de straat op na dodelijke Amerikaanse drone-aanvallen. De Amerikaanse ambassadeur mag op het matje komen. Maar ook het vrijkopen van de Amerikaanse CIA-agent Raymond Davis, die een aantal mensen overhoop schoot in Pakistan, maakt dat honderden hun onvrede tonen.

.......en worden in de Verenigde Staten anti-oorlog demonstranten en mensen die protesteren voor de vrijlating van wikileaks “leak” Bradley Manning vastgezet.

Ondertussen lekken kerncentrales verder, plunderen banken verder en is de secretaris-genraal van de VN vooral bezorgd. De arabische revolte van 2011 gaat nog door, voor zo lang het nog adem heeft, of wordt toegelaten of als springboord kan worden gebruikt naar olie- en gasvoorraden. De essentie van de arabische revolutie toont 3minuten youtube. Glashelder en briljant.

[video][/video]


Bron:
http://zapruder.nl/portal/artikel/maand ... k_11_2011/
FreeElectron
Sun God
Sun God
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

In al die tientallen artikelen over LibYë heb ik nog nergens gelezen WAAROM QuadaFFi NU ineens weg moet en niet twee maanden geleden of vorig jaar.

Als het inderdaad alleen om de olie gaat, dan had die toch rustig kunnen blijven zitten?
Er waren afspraken met Italië, Frankrijk, Spanje, Nederland etc. over levering en dat liep allemaal van een leien dakje.
Waarom moet dat in gevaar worden gebracht? Voor de onthulling dat de verkiezingscampagne van Sarkozy door QuadaFFi is betaald?

Kom nou ... dat is pikant nieuws maar geen reden om ineens op de oorlogstrom te gaan roffelen zoals Bonaparte Sarkozy nu kennelijk zo graag doet.

Wat dan wel? Welke beerput moet koste wat kost gedempt worden voordat wij de lucht ook maar kunnen ruiken?
En wat moest die heli van de Tromp daar toch? Eerst moesten er TWEE Nederlanders worden opgehaald, toen ineens maar eentje, en kwam er een Zweedse vrouw bij die gemakkelijk met een charter hadden weggekund.
En waar zat Mabeltje, vriendinnetje van zoontje QuadaFFi die een twittergat van dagen achterliet in die periode?
Toevallig ook de periode dat Beabitch eenbezoekje bracht aan de regio (na uitstel) en wel in Qatar en Oman?
Qatar dat heel toevallig het voortouw neemt in de Arabische Liga om Libyë een lesje te leren?
Het zelfde Qatar dat nu AlJazeera op slot heeft gegooid?


Vragen, vragen .... en die idiote brief aan de tweede kamer geeft ook geen enkel duidelijk antwoord.
Wel is duidelijk dat Hillen een stuk onbenul is die wordt gebruikt door Jezuiet Maxiempje Verhagen. Ook Rutte lijkt hij in zijn zak te hebben.
Want was Verhagen wel op ski-vakantie? Het kwam wel erg goed uit dat hij net in die periode weg was en dat het nieuws pas bekend werd de dag NA de PS verkiezingen (3 maart) terwijl de heli al op 27 februari was geland.
En wie heeft die opdracht gegeven? Opperbevelhebber "Uhm...uhm" van Uhm wist blijkbaar van niks. Fijn als je zo door je minister wordt behandeld. IK zou opstappen.

Dit zaakje stinkt aan alle kanten maar zoals gewoonlijk zullen we het wel nooit te horen krijgen.
FreeElectron
Sun God
Sun God
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

Haagse leugens update 5

Geschreven op:
22 maart 2011

Gisteren was het dan zo ver, de brief van Peppi en Kokki aan de 2e kamer was verzonden en zo kon iedereen dan weten wat er allemaal misgegaan is tijdens de evacuatie van een Nederlander en een Zweedse op het strand van Sirte, althans dat is wat men in Den Haag denkt ( of niet ? ) , maar wat u en wij zeker niet hadden verwacht. “Gelukkig” werd u dan ook niet teleurgesteld in uw verwachtingen, want als u gedacht had, dat er een brief zou komen met kop en staart, nu dan kwam u bedrogen uit. Hillen en en Rosenthal maakten er weer gewoon ordinair gezegd een potje van , Verhagen en Rutte ( let op de volgorde! ) staan tussen de coulissen en zo gaat deze tragi-komedie gewoon door.

Laten wij met het gemakkelijkste beginnen, wij , d.w.z. Nederland had een vlijmscherpe onderhandelaar ter plekke, namelijk Ed Kronenburg. Wij schreven al over deze ambtenaar die nog geen deuk in een Libisch pakje boter heeft kunnen slaan, zie : http://www.geennieuws.com/2011/03/de-le ... ronenburg/ en lees als u e.e.a. gemist heeft ook nog even http://www.geennieuws.com/2011/03/haags ... -update-4/, u bent dan weer op de hoogte. Goed gisteren kwam duidelijk naar voren dat, zoals wij al schreven Kronenburg geen bijdrage heeft kunnen leveren tot de vrijlating in tegenstelling tot wat de MSM en Den Haag ons wilden doen geloven. Hij kwam niet verder dan Malta, mocht een keertje naar Tripolis, werd daar niet door de autoriteiten ontvangen en moest de onderhandelingen overlaten aan zijn Maltese en Griekse collega’s.

Gisteren mochten wij op TV ook kennis maken met de mysterieuze Zweedse Rose Eriksson, die naar nu blijkt een Zweeds lerares Engels blijkt te zijn. En nu komt het, zij werd de middag van de evacuatie gebeld door haar zoon in Zweden met de mededeling dat er een Nederlandse helicopter in Sirte op het strand zou landen en zij meekon. De zoon wederom had dat bericht ontvangen van het Zweedse Ministerie van BuZa die het nieuws weer uit Nederland hadden ontvangen ??? Dus kennelijk zou e.e.a. van te voren bedacht zijn ?

Dit is vreemd, want zoals nu verder blijkt werd de commandant van de Tromp waar vandaan de Lynx zou vertrekken omstreeks 16.00 vanuit Den Haag ingelicht, dat deze actie moest plaats vinden. Echter de Marine top wist niets van de actie af en moest pas toen deze misgelopen was hierover horen. Generaal Peter van Uhm is weliswaar hoofdbevelhebber van alle strijdkrachten, maar een kort signaal naar de Marine top was wel op zijn plaats geweest. De actie vond uiteindelijk slechts 2 uut later om 18.00 uur plaats.

De Lynx heeft duidelijk niet het landingsterrein verkend, want pas toen hij geland was, werd hij door een 40 tal Gaddafi strijders omsingeld en kon niet meer tijdig opstijgen. Elementaire fout van de vliegers. Den Haag vermoed ( ?) nu dat de actie verraden was ?

De Zweedse en de Nederlander die overigens door de Zweedse met de voornaam “Paul” genoemd wordt waren al vantevoren gearresteerd. Samen met de 3 Marine mensen zijn zij op transport gesteld naar Tripolis en konden en de Zweedse en de Nederlander wiens identiteit nog steeds niet bekend gemaakt wordt de volgende dag uit Libië vertrekken.

De Bosnische minister van BuZa melde dat daags voor de evacuatie er een Bosnisch toestel in Sirte was geland waar 45 lege plaatsen op zaten toen het weer vetrok. Aan de “Nederlander” was aangeboden mee te vliegen , maar deze had volgens zijn zeggen zijn paspoort in Tripolis laten liggen, maar gaf ook aan geen haast te hebben het land te verlaten.Overigens weet u dat ,ook de dag na de evacuatie middels Medavia er weer een vlucht van Sirte naar Malta was.

Er resten dus tal van vragen en is door deze brief de zaak alleen nog maar onduidelijker geworden. Waar is de andere Nederlander van wie oorspronkelijk sprake was. Waarom toch een helicopter sturen als de 2e “Nederlander ” geen haast had ? Alleen om een Zweedse op te halen, wiens zoon al van te voren weet dat zijn moeder opgehaald zal worden en HIJ dat aan zijn moeder telefonisch moet meedelen ?

Beste lezers, deze zaak stinkt aan alle kanten , maar de hoop dat onze 2e kamerleden de ministers eens hard aan zullen pakken is minimaal. Gewoon laten aftreden deze beide heren, Hillen en Rosenthal en ok de in de schaduw opererende Verhagen en Ruten mogen wat ons betreft naar huis. Hte gaat weer uit als de nachtkaars en de Nederlanders slikt weer dat hij gewoon ronduit belazerd wordt.


Bron:
http://www.geennieuws.com/2011/03/haags ... -update-5/
FreeElectron
Sun God
Sun God
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

Groeten uit Sirte

Geschreven op:
24 maart 2011

Terwijl de gevechten tussen de troepen van kolonel Gadaffi en de Libische vrijheidsstrijders onverminderd door gaan en er slechts gegist kan worden hoe deze tragedie zal eindigen, heeft ons Haags Cabaret Kwartet even de tijd om te bedenken hoe zij komende week de vragen van de 2e kamer gaat beantwoorden inzake de in Libië gestrande Lynx helicopter.

De leugens gaan gewoon door en zoals het zich nu aan laat zien, zullen Verhagen en zijn companen zich waarschijnlijk gaan verschuilen achter het verhaal, dat de operatie verraden was, hopend dat daarmee de antwoorden op veel belangrijkere vragen ergens blijven hangen en niet aleen de 2e kamer, maar ook de Nederlandse burger weer het bekende Haagse Oortje is aangenaaid. Ofschoon…. wij vragen ons af, of de Nederlanse burger nog wel interesse heeft in deze zaak. Opvallend was toen het programma Nieuwsuur eergisteren nog aanvullende informatie over “Sirte ” wilde geven, dit onderdeel zonder verder commentaar gekapt werd, want er moest gepraat worden over de ADO speler, die iets verkeerds gezongen had en niet was gecorrigeerd.

Goed, gaan wij even terug naar Sirte. Via wat moeizaam tot stand gebrachte connecties, laten wij u nu een luchtopname zien van de plek “des onheils”. De Lynx kwam van zee, dus boven aan de Google Earth foto, maakte een halve bocht naar links om dan op het strand te landen en de baan vrij te hebben om weer op te stijgen. Deze pick-up plek was gekozen, omdat hij duidelijk vanuit de lucht herkenbaar was, vlak naast de haven en… omdat hij eveneens voor diegene(n) die opgehaald moesten worden gemakkelijk te bereiken was. De “corniche” loopt immers van de haven naar de stad v.v.

Daar gerekend werd met een verrasings effect, hield men er geen rekening mee , dat in het hotelcomplex links naast de landingsplaats zich wel eens Libiërs verborgen zouden kunnen hebben, men dacht hoogstens aan hotelpersoneel, dat verder niet van invloed zou kunnen zijn. Hoe anders kon het lopen…

Wij proberen nog meer nieuws uit Libië te krijgen,maar u begrijpt, dat met de huidige omstandigheden dit zeer moeilijk is. De luchtopname is, maar dat had u al begrepen van Google Earth. Nog even ter verduidelijking, Rechts op de foto ziet u een stukje havenbassin met de pier, dan iets meer naar links met de donkere streep aan de vloedlijn het landingsterrein en weer meer naar links het Alkardabiya hotelcomplex, waar naar alle waarschijnlijkheid de Libiërs verborgen zaten, die de helicopter omsingelden na de landing.

Afbeelding


Bron: http://www.geennieuws.com/2011/03/groeten-uit-sirte/
FreeElectron
Sun God
Sun God
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

Als je liegt, moet je het goed doen

Of de heren Verhagen, zijn assistent de heer Rutte en de twee handlangers Rosenthal en Hillen ooit uitgenodigd zullen worden voor de jaarlijkse “Biggest Liar Competition” is de vraag, maar zeker is dat zij niet in de prijzen zullen vallen. Ga mee naar een stukje combineren en deduceren en zie waarom de brief van deze 4 leden van de Haagse Cabaret Groep ( HCG) de strop alleen maar nauwer om hun nek trekt van een viertal die niets anders verdienen dat een dikke motie van wantrouwen met een wijzende vinger richting deur.

Als basis voor dit artikel dient de brief d.d. 21.02.2011 die de 4 betrokken cabaret leden naar de 2e kamer schreven. U zult toch even de url moeten aanklikken, het volledig plaatsen van deze brief zou te onoverzichtelijk werken:

http://content1a.omroep.nl/6292ba7bab72 ... _brief.pdf

1) Wij beginnen op pagina 1, eerste regel. hier staat quote “op zondag 27 februari 2011 is geprobeerd een Nederlandse burger werkzaam in Sirte enz. unquote. Uit de taalkundige onjuistheid kan worden opgemaakt dat in het originele concept sprake was van burgers dus meervoud. Gaat het om slechts één burger , dan heb je het over een Nederlands dus zonder “e” burger. Dit betekent , dat de originele berichten waarin sprake was van TWEE Nederlanders en een EU burger klopten. De andere burger is zoals wij reeds eerder vermeld hebben “verdwenen”.

2) Pag 1, 3e alinea, 3e +4e regel, quote voor de betrokken Nederlandse en Zweedse burger unquote. Hier had moeten staan voor de betrokken Nederlander en Zweedse of Zweedse burger. Alles duidt , dat er sprake was van een Nederlandse dus een vrouw ? Wie ?

3) Pag. 1 Randopmerking 3e alinea , laatste zin, quote de vrijlating van de bemanning unquote. Wat is hiervoor de tegenprestatie geweest of…… beruste alles op misverstanden aan de Libische zijde en had “Tripoli”vergeten “Sirte”te informeren dat er een evacuatie zou plaatsvinden ? Toen de Lynx eenmaal vastgehouden werd, moest het spel wel verder gespeeld worden.

4) Pagina 2, 1e alinea : Waarom moet NN oftwel het bureau Haskoning de identiteit van hun werknemer geheim houden, nu alle betrokkenen in Nederland zijn.

5) Pag. 2 2e alinea. De man ( Nederlander en werknemer ??? van Haskoning wilde niet weg, de Zweesde ook niet, voorts waren er volop mogelijkheden om met Medavia of een Bopsnisch toestel weg te komen. Waarom toch de druk op de Nederlander en de Zweedse , althans volgens de 4 cabaretleden. Moest er een smoes verzonnen worden om de helicopter te laten landen en dienden de Nederlander en Zweedse waarschijnlijk als “dekmantel “?

6)Pag. 2 , 2e alinea : Wat voor consulaire bijstand verleende Nederland en waarom hebben daar niet alle Nederlanders gebruik van gemaakt. Waarom kon het Nederlands consulaat pas sluiten, nadat de evacuees het land uit waren, terwijl de andere Westerse ambassades al een week eerder gesloten waren. Wie gaf de opdracht open te blijven en waarvoor ? Welke belangrijke Nederlandse !!!! bevond zich in Libië, zodat de ambassade open moest blijven?

7) Pag 2 ,3e alinea : Hoe werden de evacuees in de week van 27.02 wel geëvacueerd en kon dat kennelijk vlekkeloos ? Wat ging er mis op 25.02 en 27.02 ?

8) Pag 2, 3e allinea onderaan : het is een vast gegeven in het buitenland altijd je paspoort bij je te hebben “never leave home without it “. Eerst was de versie dat de mysterieuze Nederlander ( uit Sirte ) zijn paspoort in Tripolis had laten en liggen en daarna hoorden wij dat hij helemaal geen paspoort had ???

9) Pagina 3, 2e alinea onderaan : Wie informeerde het Zweedse ministerie van BuZa dat er een mogelijkheid bestond om een Zweedse, die niet weg wilde, te evacueren, waarna dat ministerie de zoon van deze mevrouw belde en hij wederom per telefoon zijn moeder informeerde dat zij weg kon en !!! kennelijk aangaf waar zij op de helicopter moest wachten.

10) Pag. 3, 3e alinea 5 e regel quote : Nederlanders dus meervoud, te evacueren unquote. Er was dus sprake van meerdere Nedetrlanders, terwijl Den Haag ons nu wil doen geloven dat het er slechts om één ging, namelijk de mysterieuze werknemer van Haskoning.

11) Pag, 3, 3e alinea : waarom lag de Hr. Ms. Tromp daar voor de Libische kust, terwijl evacuees van alle nationaliteiten per passagiersschip, ferry of vliegtuig uit Libie konden vertrekken. Zou er een belangrijk persoon aankomen of vertrekken en verdiende deze militaire ondersteuning ? De periode dat de Tromp voor de Libische kust lag, komt plus minus overeen met de periode dat er een “Twitterstop “was van Mabel Wisse Smit.

12) Pag. 3 3e alinea, Hoe was bekend dat de telefoonverbinding zou wegvallen ?

13) Pagina 4 , 3e alinea “slotopmerking ” quote de Nederlandse meervoud en Zweedse evacues, Dit staat haaks op het bericht dat het slechts ging om één Nederlander. Of is dit toch weer in overeensteming met het eerste bericht dat het ging om twee Nederlanders en een Zweedse ?

14) Pagina 4, 3e alinea, quote de Nederlandse burger en de 3 militairen worden direct na de landing gearresteerd unquote. Waar was op dat moment de Zweedse ? Bereikte zij de evacuatieplaats pas later en voegde zich bij de gearresteerde groep ? Waarom was zij te laat ?

15 Slotopmerking, de evacuees of de evacuee gaf aan de Tromp door wat de evacuatieplaats zou zijn . In een dergelijke precaire situatie bepaalt de in dit geval helicopterbemanning of de inlichtingendienst waar een pick-up wordt gearrangeerd en niet andersom !! . Was hier sprake van een misverstand of wel had de evacuee de Tromp niet ingelicht, wist de helicopterbemanning al waar ze zouden landen en dit in samenspraak met de Libiërs.

Kortom een aardige brief, maar indien er in de 2e kamer ook maar iemand is die nauwekeurig te gang van zaken doorneemt, zal tot de conclusie moeten komen, dat en de 2e kamer en de Nederlandse burger op een gweldige wijze om de tuin worden geleid, en de reden hiervoor voorlopig !!! duister blijft.

Een foto van het pick-up terrein is vanuit Libië naar ons onderweg en wij hopen deze morgen te kunnen plaatsen. U zult zien dat dit ook verklaart waarom er opeens uit het niets Libiërs de Lynx omsingelden.

Stay tuned


Bron:
http://www.geennieuws.com/2011/03/als-j ... goed-doen/
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24854
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Onthoudt vooral goed wat ik hierover zei in de uitzending van WeekendRick met Rick en Marlous, toen het over Sirte en de gevangen genomen mariniers ging...

Ik zei iets in de geest van: "Dit zijn van die zaken waarover kabinetten doorgaans vallen"

Meteen toen het nieuws naar buiten kwam, wist ik dat er meer aan de hand was. Maar goed, is dat ooit anders geweest?? :S
1119 AD
FreeElectron
Sun God
Sun God
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

Uit de shout:

fr3bzy : Gadaffi? wanted to create gold dinar currency the zionist bankers want him dead because this will expose the banksters fiat money scam the wold over. Gadaffi wanted to stop taking US Dollars for Libyan oil Gadaffi had 53 african nations supporting him in a United States of Africa. These are the real reasons banksters want him dead.

Heb je ook een bron, FR?
Want dit is de eerste plausibele reden die ik zie waarom Q. weg moet.
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16022
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

http://www.kavkazcenter.com/eng/content ... 3882.shtml


Is Libya being bombed by bloody U.S. Zio thugs because Gaddafi wants to introduce gold dinar?
Publication time: 22 March 2011, 16:14

The present World Economic Crisis has forced a number of governments to consider introduction of an interstate gold currency, writes a minor Russian oligarch Sterligov on his blog.


Since gold yuan coinage was announced by China, talks about the gold standard had been brought up in the Middle East. The main initiator of non-payment in dollars and euros is the Leader and Guide of the Revolution in Libya, Colonel Muammar Gaddafi. He called on Arab and African world to adopt a single current - the gold dinar.


On this financial basis, Colonel Gaddafi offered to create a single African state with Arab and Black African population numbering 200 million people.


The idea of creating a single gold currency and uniting the countries of Africa into one powerful federal system has been actively supported during the last year by a number of Arabic and almost all African states. Democracy-infested South Africa and the Arab League opposed to the idea.


The US and the EU reacted very negatively to such a initiative. According to a French Zio "president" Sarkozy, "the Libyans have set on the financial security of mankind." Repeated calls by the Leader of the Libyan Revolution yields some results: Gaddafi has made more and more steps aimed at creating a United Africa.


Two false arguments have been invented to cover up the true reason for the present Zio-Christian Crusade against Libya: officially - "to defend human rights" and unofficially - an attempt to steal oil from the Libyan people. Both of these arguments do not hold up to scrutiny.


The truth is that Colonel Muammar Gaddafi decided to repeat the attempts by French General de Gaulle to abandon the use of U.S. junk paper money called "dollars" and return to gold, i.e. he attempts to attack the chief power of modern parasitic Zio Democracy - the banking system.


Department of Monitorng
Kavkaz Center
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16022
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

:woohoo: :silly:

???????? ????? – ????????? ??????? ?? ??????? ???????? ???????? ??????
http://sterligov.livejournal.com/4389.html

????????? ??????? ????????????? ?????? ???????? ??? ?????????? ?????????? ? ???????? ?????????????????? ???????? ? ??????. ? ??????? ???????? ???? ??????? ?????, ?????????? ? ??????? ????????? ? ?? ??????? ???????. ??????? ??????????? ?????? ?? ???????? ? ???????? ? ???? ???? ????????? ????? ??????? ???????, ?????????? ???????? ? ??????????? ??? ? ???????? ? ???????? ? ?????? ?????? - ??????? ??????. ?? ???? ?????????? ???? ????????? ??????? ????????? ??????? ?????? ??????????? ??????????? ? ?????-???????????? ?????????? ???????????? ? 200 ????????? ???????. ???? ???????? ?????? ??????? ?????? ? ??????????? ????? ?????? ? ???? ?????????????? ???????????? ?????????? ???? ??????? ?????????? ?? ????????? ??? ????? ???????? ?????????? ? ????? ????? ????????????? ??????. ???????????? ???? ????????? ??? ? ??????????? ???? ???????? ??????????.


????? ?????????? ????? ??????? ????? ?????????? ?????? ??? ? ?????????. ?? ?????? ?????????? ??????? ???????, "??????? ??????????? ?? ?????????? ???????????? ????????????". ????????????? ?????????? ?????? ????????? ????????? ?? ???? ??????? ???????????: ??????? ???????????? ??? ????? ? ????? ????, ???????????? ? ???????? ?????? ??????.


??? ???????? ???????? ?????? ???????? ??????????? ?? ????? ???????????? ??? ?????? ??????: ??????????? - ?????? ???? ????????, ????????????? - ??????? ?????? ????? ? ???????. ??? ?? ??????????? ???????. ?????? ??????????? ? ???, ??? ??????? ??????? ????? ????????? ??????? ???????? ?? ????? - ????? ?? ???? ???????? ????? ? ????????? ? ??????, ?.?. ?????????? ?? ??????? ???????? ???????????? ???? - ?????????? ???????.

??????????:

???? ?? ?????????? "?????"
http://tvrain.ru/news/3389/#top

FreeElectron
Sun God
Sun God
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

There you have it. Thanks Combi!

:kwark187:
Plaats reactie

Terug naar “Overig Nieuws”