De RFID-chip

Alles over techniek tref je hier aan.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Arminius
Grand Pontiff
Grand Pontiff
Berichten: 707
Lid geworden op: do 26 aug 2010, 11:10
Contacteer:

 De RFID-chip: het fundament van de elektronische gevangenisEen van de doelen die bereikt moet worden voordat een nationale staat volkomen gecontroleerd kan worden,  is het implementeren van computerchips in elk product, elk dier en in elk mens. Wat? Chips in alle mensen, dieren en producten?  Het is een scenario dat de meeste mensen zich inderdaad nog niet kunnen voorstellen, maar de schokkende waarheid is dat het doel bijna al gerealiseerd is: zo is ieder huisdier al verplicht een chip te dragen en vele producten zoals kleding en levensmiddelenverpakkingen zijn al voorzien van een chip.

Stap één richting het chippen van ook de mens, lijkt nu definitief gezet; Buddi Advert is een nieuw GPS tracking systeem die te gebruiken is om bijvoorbeeld je oude moeder te monitoren en snel in te kunnen grijpen bij noodgevallen. Onder het motto “protect your loved ones with buddi". De 'buddy' in dit geval is een apparaatje dat men in een tas meeneemt en bij noodzaak oma's positie kan aangeven. Zoiets als een mobiele telefoon je tegenwoordig ook verraadt waar je bent (geweest). Daarnaast waarschuwt het oma's dierbaren als oma onverhoopt uit haar ' veiligheidszone' treedt. Tenslotte geeft het een signaal af als de drager van de buddy een val maakt, waarschijnlijk door een sensor die bij een bepaalde snelheid (richting aarde in dit geval) afgaat. Klink allemaal prachtig, maar wij weten dat de volgende stap de volgende is. onderhuidse injectie van een chip. Want oma wordt een beetje vergeetachtig en vergeet nog wel eens haar tas. "Laten we gewoon de chip in oma's voorpootje injecteren!. We kunnen dan ook al de volgende slachtoffers voorspellen: kinderen, dan gevangenen...en dan wijzelf. Veel nieuwe technologie wordt eerst vaak gebruikt in het leger. Enige tijd daarna wordt de technologie (in afgezwakte versie dan) mondjesmaat aan het volk beschikbaar gesteld. Dit geldt ook voor het internet, GPS systemen en het uiteindelijk chippen van alles en iedereen. Voertuigen en soldaten zijn tegenwoordig toegerust met GPS-systemen. Soldaten dragen nu nog een chip aan/in hun kleding. Maar het gevaar van verlies of misbruik van de chip door de vijand, bijvoorbeeld na het doden van een militair, brengt de zogenaamde noodzaak de soldaten zelf te chippen, weer wat dichterbij. Een obstakel zou kunnen zijn dat de kosten van zo'n operatie te hoog zijn.

Een gezin in Amerika liet zich in 2002 als eerste gezin ter wereld een Verichip implanteren. De redenen waren de instabiele gezondheid van de man en de angst die was ontstaan na 9/11. Nu zal ik de laatste zijn die iemand zal verbieden een chip te nemen als dat zijn gezondheid of veiligheid ten goede kan komen. Maar wanneer gaan de overheid, banken en de verzekeraars dit opleggen aan de massa? Onder het mom van het naar beneden brengen van de kosten voor de medische zorg, economische gemakken of het voorkomen van hysterica? Tevens is het niet bekend wat de effecten kunnen zijn van een permanente chip.

Maar ook bedrijven beginnen te overwegen hun werknemers te chippen en ook in het uitgaansleven lijkt er een trend te worden om met een chip bijvoorbeeld te betalen. Zoals in de Baja Beach club in Rotterdam.Deze betaalmogelijkheid wordt al aangeboden met iPhone & Web Browser. IBM wilt het vooral makkelijk maken voor u de consument ofwel ter nut van de koper (wat zijn ze toch weer aardig, IBM, de uitvinders van de Holleriths vergaskamp joden registratiesysteem.

Op diverse scholen in Engeland en Amerika betalen kinderen al met een soort chip systeem. En laten we niet vergeten: ook in de Nederlandse Hogescholen kan men enkel maar nog met chip(knip) betalen Dit om iedereen (jong en jong volwassenen) het idee te geven dat electronisch betalen heel normaal is. De jongeren worden in ieder geval richting electronisch betalen gepusht, dat is wel duidelijk. In Belgie is het bij sommige kinderopvangplaatsen alleen nog maar mogelijk binnen te komen, na je vingerafdruk te hebben laten scannen.

De geschiedenis van het markeren van mensen

Het willen registreren en markeren van de mens is al ouder dan de weg naar Rome. Een weg naar totalitaire controle of juist naar welvaart en gemak? Dat valt nog te bezien. Maar mensen werden van oudsher gebrandmerkt of verminkt om zo hun status of het-in- dienst-zijn-van (slaafdom) duidelijk te maken.

Voor veel mensen staat de Holocaust te boek als één van de meest extreme vormen van registratie. De Joodse gevangenenarbeiders werden gemerkt met een code op hun arm. Deze code paste in een systeem gemaakt door IBM. Hoewel IBM elke betrokkenheid ontkend iets geweten te hebben van het doel waar hun registratiesysteem werd gebruikt, blijkt uit de feiten iets heel anders.

In ieder geval staat vast dat de Nazi's zonder computergigant IBM nooit de Joden zo snel konden opsporen, in kampen verdelen en executeren. Maar IBM was niet uniek in haar speciale samenwerking met de Nazi's . Zo had je ook nog o.a. Krups staal, IG Farben, Shell en mensen zoals (opa) Prescott Bush en Rothschild . Waarom werd IBM later niet vervolgd? Bijvoorbeeld tijdens de Neurenbergprocessen. Nou gewoon, omdat ze een onderdeel waren van de elite die de oorlogen hadden gesteund en aangemoedigd. Feit is dat veel bedrijven na de oorlog gratie kregen. Of het feit dat ze fout waren werd verzwegen. Misschien is een reden dat IBM wel tussen de mazen der wet geglipt is, wel het feit dat ze een simultaanvertalingssysteem hadden uitgevonden waardoor de Neurenberg processen in een taal kon worden gevoerd en toch door iedereen begrepen. Ditzelfde bedrijf (IBM) en ander bedrijven staan nu weer aan de vooravond van een nog verder voerend systeem: het chippen van de mens. IBM heeft met behulp van de nieuwste technieken een systeem gecreëerd dat niet alleen elke beweging van iemand kan volgen maar deze ook kan voorspellen en dus heimelijk ook sturen, bijvoorbeeld door advertenties op basis van een gekregen profiel, te sturen.

Auteur Edwin Black, o.a. bekend van het boek “IBM and the Holocaust”, presenteert in de volgende documentaire zijn bevindingen rondom IBM en de Holocaust. Vraag je je wel eens af waarom je dit niet op school onderwezen kreeg? Het systeem dat IBM maakte wordt eigenlijk vandaag de dag nog steeds gehanteerd. Alleen dan slinkser, sneller en steeds onopgemerkt als aanjager van een autoritaire totalitaire staat. Het code systeem dat IBM destijds hanteerde, is vandaag de dag bij de mensen beter bekend als de barcode. De barcode is inmiddels al weer vervangen door de RIFD-chop:een chip waar alle gegevens in kan worden opgeslagen en op afstand kan worden ingelezen. Is dit een gevaar, of zijn de mensen die tegen de chip zijn bang voor verandering? Een veel voorkomend verweer door al te goedgelovige mensen. Verichip is één van de grootste drijvende krachten achter het chippen van de mens. Ze propageren de chip onder de vlag van vrijheid, mensenrechten en eigen wil. Maar wat schuilt er achter? Juist het tegenovergestelde. De omkeertechniek: vrede is oorlog, liefde is haat, waarheid is leugen. Alle techniek die de mensen kan helpen in hun vooruitgang, kan, in de verkeerde handen, tirannie en ellende brengen.Part 2  Part 3  Part 4  Part 5

De gevaren van een Verichip.

Dieren hebben al een chip om zo makkelijk de baas terug te traceren: bij verlies of als een dierenarts de medische gegevens nodig heeft. Maar hoe veilig zijn deze chips en zijn er studies na gedaan? Je zou toch verwachten van de Partij voor de Dieren hier fel op tegen is, gezien het dier uiteindelijk ernstig komt te lijden.Uit een uitgebreid onderzoek in Amerika blijkt namelijk , waarvan het onderzoek werd tegengehouden door de producent Verichip) dat het chippen van dieren serieuze gevolgen voor de gezondheid van het dier kan hebben: een verhoogde kans op kanker. Maar hier lijkt weinig over te vinden op hun website. De mensen van de Partij voor de Dieren weten blijkbaar allemaal van niets. Misschien tijd voor een mailtje? Het uitlekken van het onderzoek (door een medewerker) werd trouwens bijna het failliet van Verichip. Uiteindelijk is het bedrijf overgenomen en zet hun misleidende activiteiten voort onder de naam 'PositiveID'. Juist mensen, alles is positief, en komt ten goede aan uw gemak en gevoel van veiligheid.Naar aanleiding van de misstanden tijdens de Tweede Wereldoorlog, werd in veel Europese landen de nationale wetgeving aangepast. Er werden bepalingen in de wetgeving opgenomen dat iedereen zelfbeschikkingsrecht heeft over het eigen lichaam. Maar met deze staat al een tijdje ter discussie mede rondom verplichte vaccinaties, abortus en donorregistratie. Er zijn al diverse websites en organisaties die zich bezig houden over dit onderwerp. Wij zullen deze dan ook benaderen en steunen in elke manier die denkbaar is. Een van deze organisaties is ' we the people will not be chipped'. Een andere belangrijke stap is het volk vroegtijdig te informeren voordat deze instanties hun propaganda en misleidingen op ons kunnen loslaten .  Heb jezelf nog suggesties, tips of ideeën rondom dit onderwerp, laat dan iets achter bij de reacties Met dank aan http://www.wacholland.org/nl
 
Gebruikersavatar
BL@DE
Knight of the Sun
Knight of the Sun
Berichten: 1547
Lid geworden op: za 09 okt 2010, 09:54

Het is niet de kwestie of dit in de toekomst gaat gebeuren, maar meer een kwestie van wanneer.

De truc is om mensen zover te krijgen er 1 te nemen. Deze gaat u nemen omdat er al een versie is die U kan genezen van de ergste dodelijke virussen zoals H1N1. http://www.reuters.com/article/idUSBNG49295720090921

Nu is het enkel zaak de wereld te verzieken met dodelijke virussen zodat u niet zonder chip meer kan.
Bovenstaande is geen grap van mijn kant.
Ik wil ook niemand bang maken, maar enkel de feiten weergeven die er niet om liegen.

Klein stukje uit de link:
The patents, held by VeriChip partner Receptors LLC, relate
to biosensors that can detect the H1N1 and other viruses, and
biological threats such as methicillin-resistant Staphylococcus
aureus, VeriChip said in a statement.


Verder is de nieuwe generatie chips al niet meer de grote van een rijstkorrel, maar meet 0.05 x 0.05 mm, klein genoeg om door een injectienaald te kunnen.
Denk aan vaccinaties...
Afbeelding

We have a known RFID tag that is 0.05 MM. 0.05MM = 50,000 nanometers.

According to Evergreen.edu the internal diameter of a 14 gauge syringe is 0.0630 MM, large enough for this known chip to pass through.


These chips use passive RFID technology which require an external scanner/reader to 'turn on' the chip so it can be read. You would need to walk through a device similar to a metal detector or have a device passed over your body to read these chips.

Alles hierover leest je weer hier:
http://pinktentacle.com/2007/02/hitachi ... id-powder/

http://socioecohistory.wordpress.com/20 ... cense-win/
Gebruikersavatar
mozes
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 266
Lid geworden op: wo 15 dec 2010, 21:01

Bekijk de android markt eens.
Elk mogelijk opsporings systeem zit er in.
Eigenlijk in elk apparaat uitgerust met gps.
Gewoon standaard, netjes diep in het besturings systeem verwerkt.

Je zet de gps uit?
No problemo, deze is vanaf een afstand eenvoudig te activeren, ook al staat de telefoon uit.
Enige optie, batterij eruit.
Maarja, waar koop je dat ding dan voor. :oops:
Gebruikersavatar
BL@DE
Knight of the Sun
Knight of the Sun
Berichten: 1547
Lid geworden op: za 09 okt 2010, 09:54

Verder zal het papiergeld voorzien worden van een chip, sommigen denken al dat dit het geval is...Want misschien weet je dit nog niet: Het is verboden in Nederland om meer dan 2500 euro aan contanten op zak te hebben...
Heb je meer dan 2500 euro aan contanten en je kan niet direct aantonen waar u dit vandaan heeft is de Politie gemachtigd het geld in beslag te nemen, totdat je bewijst waar en hoe je aan het geld gekomen bent...

Elke Politieagent kan straks zien op enkele meters afstand hoeveel geld je op zak hebt, das wel handig...of niet?
Tot het moment dat criminelen ook in het bezit komen van een scanner...
Gebruikersavatar
Orbit
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 131
Lid geworden op: do 06 jan 2011, 00:00

Even voor alle duidelijkheid, er bestaan slapende en actieve RFID chips. (RIVD Chip, hahaha)

RFID-toepassingen die te allen tijde verboden moeten worden

Het moet verboden worden dat verkopers druk op klanten uitoefenen of zelfs dwingen om producten met actieve of slapende RFID-tags te kopen. Consumenten moeten te allen tijde een vrije keuze hebben om producten zonder RFID-labeling aan te schaffen. Prijsstrategieën die leiden tot het wegnemen van een vrije consumentenkeuze, zoals een klantenkorting die alleen geldig is voor producten met RFID-labeling, mogen niet worden toegestaan.

RFID mag niet gebruikt worden om individuen te traceren zonder dat hier van te voren door de goed geïnformeerde consument, schriftelijke toestemming voor is verleend.

RFID mag nooit worden toegepast op een manier die de anonimiteit vermindert of opheft. Zo mag RFID bijvoorbeeld nooit in geld ingebouwd worden. Bits of Freedom maakt zich dan ook grote zorgen over de plannen van de Europese Centrale Bank om eurobiljetten van RFID-labels te voorzien.

Er mag in geen enkel geval een verbod komen op de mogelijkheid voor individuen om RFID-etiketten op te sporen en uit te schakelen zodra deze in eigen bezit zijn.


Mythes over de geringe gevaren van RFID-technologie

Fabrikanten van RFID-technologie benadrukken graag de volgende hoe beperkt de technologische mogelijkheden zijn van de mini-chips om zorgen over het gebruik weg te nemen. Het onderstaande overzicht analyseert en bekritiseert deze argumenten een voor een.

Mythe 1: Voor het traceren en volgen van mensen is de uitleesafstand van RFID-labels veel te klein.
RFID-labels hebben verschillende uitleesafstanden die afhankelijk zijn van de antennegrootte, de gebruikte golflengte van het radiosignaal en het soort RFID-chip. Sommige passieve RFID-labels hebben een maximale uitleesafstand van een paar centimeter. Andere RFID-labels daarentegen kunnen op tientallen meters nog worden uitgelezen. Theoretisch gezien hebben actieve RFID-labels een zeer grote uitleesafstand. De op dit moment voor consumentenproducten gebruikte RFID-labels zijn tot op maximaal anderhalve meter uit te lezen.

Alhoewel RFID-labels op zichzelf slechts op korte afstand uitgelezen kunnen worden, is het volgens sommigen mogelijk om uit de onbeveiligde radiosignalen van een uitleesapparaat de productiecode van een RFID-label af te leiden. Doordat het vermogen van een uitleesapparaat vele malen groter is dan dat van een RFID-label, is afluisteren op zeer grote afstand mogelijk (http://en.wikipedia.org/wiki/RFID#Controversy).
Daarnaast zijn labels met een kortere uitleesafstand niet noodzakelijkerwijs minder effectief om mensen of hun spullen te traceren. Integendeel, wanneer je mensen zou willen traceren door middel van RFID in hun schoenen, of auto's aan de hand van RFID in de banden (link naar Persbericht Michelin: http://www.michelinman.com/difference/r ... 2004g.html) is een leesafstand van een paar centimeter handiger dan een uitleesafstand van een meter. Een korte uitleesafstand minimaliseert namelijk de interferentie met andere RFID-tags in de nabije omgeving, waardoor je alleen de labels meet die in de buurt komen van de uitleesapparatuur.

Mythe 2: Om mensen effectief te volgen zijn nooit genoeg uitleesapparaten beschikbaar.
Uitvinders van RFID-technologie op MIT's Auto-ID Lab stelden zich een wereld voor waarin RFID-leesapparatuur en voorwerpen met een uniek serienummer een 'wereld- omspannend netwerk' zou vormen. Er is echter geen wereldwijd netwerk nodig om voorwerpen of hun bezitters effectief te volgen. Automobilisten op een autoweg kun je prima volgen zonder dat er iedere meter een RFID-ontvanger is geplaatst; de aanwezigheid hiervan bij iedere oprit en afrit is al voldoende. Om een individu op dezelfde wijze in een stad te volgen volstaat het plaatsen van RFID-ontvangers op strategische plekken, zoals bijvoorbeeld de ingangen van gebouwen.

Mythe 3: Op een RFID-chip staat maar heel weinig informatie.
Sommige voorstanders van RFID-technologie bagatelliseren de gevaren van het gebruik van RFID door te stellen dat de labels op een consumentenproduct alleen maar een serienummer bevatten. Niettemin kan een dergelijke code gebruikt worden als referentienummer voor informatie in een internetdatabase. Dit betekent dat een enkel, uniek nummer gekoppeld kan worden aan een oneindige hoeveelheid gegevens, die continue kan worden uitgebreid met nieuwe informatie.
Stel je voor dat een consument een product aanschaft met een unieke RFID-code die na de verkoop niet wordt verwijderd. Informatie over de koper van dit product kan dan continue automatisch aan een database toegevoegd worden. Deze nieuwe gegevens kunnen als toevoeging worden opgeslagen, terwijl een consument zich van winkel naar winkel verplaatst: "Klant ging V&D binnen om 12.32 uur", "Klant arriveert op Shell Benzinestation om 14.14 uur" enzovoorts. Iedereen die vervolgens toegang heeft tot de database kan deze informatie raadplegen, of hij hier toestemming voor heeft of niet.

Mythe 4: Passieve labels kunnen niet door satellieten getraceerd worden.
De passieve RFID-labels zoals die in consumentenproducten gebruikt gaan worden, bezitten geen eigen spanningsbron. Dit betekent dat ze geactiveerd moeten worden door leesapparatuur. Op zichzelf kunnen passieve labels dus niet communiceren met satellieten.
Een RFID-scanner kan echter de informatie op een passief label uitlezen en vervolgens onder toevoeging van de locatie van de ontvanger naar een satelliet zenden. Dergelijke technologie wordt al ingezet om de locatie van producten op transport over de weg te traceren.
Actieve RFID-labels met een eigen energietoevoer kunnen hun gegevens direct naar een satelliet sturen. Op dit moment zijn dergelijke labels nog veel te duur om in consumentenproducten gebruikt te worden, maar een dergelijk gebruik is niet onvoorstelbaar bij dalende prijzen en verbeterde technologie.

Mythe 5: De hoge kosten van RFID-labels verhinderen een grootschalig gebruik.
Producenten van RFID-technologie voeren soms de "hoge kosten" van RFID-labels op om consumentenbezwaren over mogelijk misbruik te bezweren. Niettemin zullen door voortschrijdende kostendaling en technologieontwikkeling in steeds meer consumentenproducten RFID-labels worden geplaatst, die steeds kleiner worden en steeds meer kunnen. RFID-technologie zal dezelfde trend volgen als van andere chiptechnologie zoals calculators en computers.


http://www.bof.nl/rfid/RFIDpositionpaper.html
Gebruikersavatar
Har-o-bed
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 259
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 21:15

Chip voor de mens roept veel ethische vragen op (opinie)Productie van ’lijfchip’ al van start terwijl de discussie erover nog moet beginnen.

http://www.trouw.nl/opinie/podium/article1511341.ece
Gebruikersavatar
Arminius
Grand Pontiff
Grand Pontiff
Berichten: 707
Lid geworden op: do 26 aug 2010, 11:10
Contacteer:

[quote name="Har-o-bed"]Chip voor de mens roept veel ethische vragen op (opinie)Productie van ’lijfchip’ al van start terwijl de discussie erover nog moet beginnen.

http://www.trouw.nl/opinie/podium/article1511341.ece[/quote]

Mooi stukkie!
Gebruikersavatar
Metalfyre
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 102
Lid geworden op: do 02 sep 2010, 12:15

Dit is al sinds jaar en dag mijn signature op www.demonoid.com

Afbeelding

Op Niburu had ik 'm ook als onderschrift, maar die hebben ze weggehaalt. Zou te druk voor de ogen zijn. :P
Gebruikersavatar
Arminius
Grand Pontiff
Grand Pontiff
Berichten: 707
Lid geworden op: do 26 aug 2010, 11:10
Contacteer:

MzizjZVReXg

Ze willen weten wat je doet

De wetenschapper op tv deelde mee.
Iedereen ontvangt binnenkort een brief waarmee.
Je kunt achterhalen wanneer ze bij je aankloppen.
Om een chip in je brein te stoppen.
Die chip regelt jouw bioritme en is adequaat
als het om ziektes en kwalen gaat.
Het is goed voor de mens,
Bepaalt zijn haar grens,
Heeft een knopje voor intens,
Dus eigenlijk jouw wens.

Na die figuur te hebben aangehoord,
Dacht ik dit is zwaar gestoord.
Voor ons soort.
Zo hebben die mensen binnenkort echt totale controle over dit oord.
Ik belde Def P en vertelde wat ik had gezien
Hij zei...actie, misschien eerst geloven dan zien..
We namen snel contact op en kwamen tot een plan
Met als uitgangspunt NOOIT EEN CHIP IN ONS MAN !!!

Ik ben geen hippe kip met een chip in m¹;n knip
Dus geen geprop in m¹n kop, ik breng de vrije hip-hop
Ben niet te volgen, niet te filmen, dus ook niet te registreren
Want mijn onverwachtte pracht is te doordacht om te beheren
Geen feit voor de overheid, ik zwerf rond als zwerfhond
De ondergrond als werkgrond waarin ik weer op scherp stond
Ik heb mijn eigen chip die is geprogrammeerd
Op vreten, zuipen, ******, blaffen en dat vind ik niet verkeerd!

Ik ben chiploos geboren dus zal ik chiploos leven
Geen instantie of regering zal mijn een chip geven
Geen instantie of regering houd mijn vrijheid tegen
Geen instantie of regering zal inbreuk op me plegen
Zo zal het wezen en zo zal het altijd zijn
Ze moeten me zien te vinden voor die chip in mijn brein
Ondergedoken met anderen vrijheidsstrijders
Beginnen we een verzetsbeweging tegen die tering regeringslijders
Met hun macht`s monopolie fuck de gevestigde orde
Ze krijgen mij niet onder controle ik zal nooit een slaaf worden
Van een cyber dictatuur ik kom met strategische plannen
Onze vrijheid is te duur want ze kunnen ons niet vangen
We komen met ondergrondse radio,bomaanslagen op chipfabrieken
Controle punten worden opgeblazen,communicatie satellieten
Worden gehackt en gecrackd door onze informatica technieken
Zo lang we niet vrij zijn zullen we het systeem blijven zieken

Ze willen weten wat ik doe, maar dat van hun is geheim
Wat ze van mij willen weten, kan ik vertellen in een rijm
Weg met die verboden, opsporingsmethode
Geen agent aan mijn deur, verkleed als postbode
Camera's die je volgen, telefoons die ze aftappen
Wat vrijheid is, blijkt niemand meer te snappen
Ze zijn bezig, met het bestrijden, van terroristisch gevaar
Ik hoor ze kletsen, maar niemand is onkwetsbaar
Een terrorist, komt als een dief in de nacht
Op de misdaadplaats staat nooit, binnenkort verwacht
Maar nu is er een crisis, dus mij advies is
Beken kleur, dan weten mensen wie, wie is.

Ze willen weten wat je doet
Ze willen weten wat je zegt
Ze willen weten wat je denkt
En ze schenden je recht

door: Onderhonden
Gebruikersavatar
fr3bzy
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 2674
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:12

#WWG1WGA #NaClO2
Gebruikersavatar
Arminius
Grand Pontiff
Grand Pontiff
Berichten: 707
Lid geworden op: do 26 aug 2010, 11:10
Contacteer:

zzsP2QVzNoQ
Gebruikersavatar
BL@DE
Knight of the Sun
Knight of the Sun
Berichten: 1547
Lid geworden op: za 09 okt 2010, 09:54

Patrick Redmond graduated with a Doctorate in History from the University of London, England in 1972. He taught at the University of the West Indies in Trinidad, then at Adhadu Bello University in Kano, Nigeria before joining IBM. He worked in IBM for 31 years before retiring. During his career at IBM he held a variety of jobs. These included; from 1992 until 2007 working at the IBM Toronto lab in technical, then in sales support. He has written two books and numerous articles. Here is a presentation he gave in Toronto on April 13, 2008.

Lees maar eens hoe hij erover denkt en wat de mogelijkheden al zijn...


http://www.michaeljournal.org/newtechno.htm
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24863
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Thanks TV!! haha die link zocht ik namelijk al, ik plaats het verhaal ook even hier...
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24863
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Dit linkje haal ik net uit de schreeuwdoos (ik plaats het maar hier, maar ik vind het soms echt oprecht jammer dat dit soort linkjes veelal in de schreeuwdoos verdwijnen, terwijl bijna voor elk onderwerp wel een draadje bestaat op QFF om zo dus dit soort info te vereeuwigen):
Talk about taking your work home with you! Swedish company implants microchips in its staff which lets them use the photocopier and pay in the canteen

* Swedish company has implanted microchips in its employees' hands
* Chips allow staff to use the photocopier and even pay for their lunch
* Each chip is the size of a grain of rice and stores personal information
* Radio-frequency identification is already used in contactless cards


By KEILIGH BAKER FOR MAILONLINE
PUBLISHED: 12:17 GMT, 31 January 2015 | UPDATED: 16:32 GMT, 31 January 2015

A Swedish company has implanted microchips in its staff which allows them to use the photocopier, open security doors and even pay for their lunch.
It is hoped that eventually around 700 employees from the Epicenter hi tech office block in Stockholm may eventually have the chips implanted into the back of their hands.
The chips use radio-frequency identification (RFID) and are about the same size as a grain of rice.

Afbeelding

A Swedish company has implanted microchips in the hands of staff which allows them to use the photocopier, open security doors and even pay for their lunch - the chip is the size of a grain of rice

Afbeelding

The Epicenter building n Stockholm (pictured) where employees have been implanted with microchips


They store personal security information which can be transmitted over short distances to special receivers.
RFID chips can already be found in contactless cards - including the Oyster system which is used by more than 10 million people to pay for public transport in London.
They are also similar to the chips implanted in pets.

Hannes Sjoblad, the chief disruption officer at the Swedish bio-hacking group BioNyfiken, which implanted the chips into the Epicenter workers, told The Times: 'We already interact with with technology all the time.
'Today it's a bit messy - we need pin codes and passwords - wouldn't it be easy to just touch with your hand?

'We want to be able to understand this technology before big corporates and big government come to us and say everyone should get chipped - the tax authority chip, the Google or Facebook chip.'
He says we will then be able to question the way the technology is implemented from a position of much greater knowledge.
He added that they believe they have only just started discovering all of the things having a microchip could allow us to do.
In 1999 Professor Kevin Warwick, of Reading University, had a chip implanted into his nervous system and was able to control a robot arm - developed by his colleague Dr Peter Kyberd - using thought power.
It was hoped the technology could radically change the lives of amputees and victims of paralysis.
Last year MailOnline reported a Brisbane man, Ben Slater, had one of the chips being use din Stockholm injected into his left hand through a syringe at a Melbourne tattoo parlour.
It means Mr Slater can swing his front door open, switch on his lights and store personal information with the flick of his hand.

'The most obvious thing the chip allows me to do is store my contact information on it, so that I can just touch a phone with NFC and pass my information to their phone. That is a great party trick,' he told Daily Mail Australia.
'But it can also trigger an action on my phone to turn the house lights off, open a secure door which is set to recognise the chip or I could - and probably will - set up my car ignition to be linked to the chip for keyless entry and start up.'
Mr Slater told Daily Mail Australia he made the decision to implant the microchip because he had always been interested in the future of technology.
'I wanted to get the chip implanted to generate discussion,' he said.
'It intrigues me that we live in an age where this type of activity is even possible.'
Mr Slater said the procedure to implant the microchip was painful, but over quickly.
'I just needed to be really careful when it was healing over the course of two weeks so that I didn't move it - otherwise it could have travelled in my hand,' he said.

Afbeelding

Professor Kevin Warwick pictured with his cybernetic arm at Reading University
bron en video via: -> http://www.dailymail.co.uk/news/article ... staff.html
Plaats reactie

Terug naar “Techniek”