Een nieuwe pluk gladiolen ?

Hier tref je topics aan over religieuse terroristen, extremistische haatbaarden en andere vormen van georganiseerde terreur.
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16023
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

Valse vlag (058)
25 december 2018
https://www.stelling.nl/kleintje/actuee ... e-vlag-058

Ergens in Israël moet het feest zijn. Nee, niet omdat Bibi een bom heeft gelegd onder zijn eigen politieke kont. Nee, het moet feest zijn bij Rafael Defense Systems. In augustus van dit jaar verkocht die club de eerste zes Drone Dome Systems aan het Britse leger. Maar het kindeke Jezus zij geprezen, na dat getoeter over door niemand waargenomen drones bij Gatwick en het naadloos aansluiten van IS met het dreigement de Kerststol naar de kloten te helpen met een gedroonde gasaanval of andere lekkernijen ligt voor Rafael een zalig 2019 in het verschiet.
Nou de Russen nog met een vliegende novishock en heel Israël bakt. Grrrr. Stay tuned (JP).

Valse vlag: https://www.stelling.nl/kleintje/dossiers/valse-vlag
Gebruikersavatar
Toxopeus
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 4298
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16023
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

ahhh daar waren die drones voor (twee berichten hierboven) industrie-gladiolen
Het Franse bouw- en infraconcern Vinci neemt een meerderheidsbelang in de Londense luchthaven Gatwick. Voor de deelneming van 50,01 procent telt de onderneming 2,9 miljard pond neer, omgerekend ruim 3,2 miljard euro.
27 december 2018 08:39
https://www.nu.nl/economie/5651624/fran ... rport.html


Investeringsmaatschappij Global Infrastructure Partners krijgt de resterende aandelen in handen. Gatwick is achter Heathrow de tweede luchthaven van het Verenigd Koninkrijk en handelt dit jaar 45,7 miljoen passagiers af.

Het wordt de grootste luchthaven die Vinci in handen heeft. Het bedrijf is ook beheerder van 44 andere vliegvelden in onder meer Frankrijk, Portugal, Chili, Brazilië en Japan.

Volgens Vinci was het een "zeldzame mogelijkheid" om "een luchthaven van dit formaat en deze kwaliteit te kunnen kopen". De verkoop wordt naar verwachting in de eerste helft van komend jaar afgerond.

Vorige week lag Gatwick nog enkele dagen plat nadat drones waren gezien rond de start- en landingsbanen.
via:
Dronen, droonde, gedroond (013)
27 december 2018
https://www.stelling.nl/kleintje/actuee ... droond-013


De Britten hebben Gatwick. Wij hebben Purmerend. Zoals u weet raakten de upperlips van onze overburen eerder deze maand behoorlijk in ongerede na die opgefokte berichten over drones bij de luchthaven. Zo erg zelfs, dat ze daarna in een onbewaakt ogenblik het hele aandelenpakket van Gatwick verkwanselden aan Vinci. Een Franse slavendrijversfirma in de stenensector.

Nee dan Purmerend. Daar bleef alles zoals het was toen daar een paar weken geleden ook een drone werd gesignaleerd. Bestuurd vanuit de banlieu van de wijk Overwhere 1 maakte hij op drie avonden binnen in een week geruisloze escapades boven het Makado winkelcentrum in de aanpalende wijk Wheermolen. Soms schoot ie met enorme snelheid richting het zwerk, dan weer hing ie minuten lang stil boven de benzinetap van Tamoil of een ingang van het Makado. Die capriolen bleven ondanks de duisternis niet helemaal onopgemerkt.

Het lokale flikkenetablissement kreeg over het verschijnsel een paar telefoontjes te verwerken. Een dienstdoende flik van vrouwelijke kunne maakte na eerst even gecontroleerd te hebben of dronedriving boven de bebouwde kom strafbaar was een paar notities en ging daarna waarschijnlijk over tot de orde van de avond. Voor zover wij konden achterhalen was er geen minuut sprake van alarmfase rood, hield IS zich rustig, werd er geen Drone Dome System besteld bij Rafael Defense Systems en bleef het Makado gewoon in Nederlandse handen. Kijk, zo doen wij dat. Die Britten? Raar volk. Stay tuned (JP)
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16023
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

Trump en Deep State (009)

Het zal kunnen overkomen als een poging om Trump wit te wassen, maar ik moet vertellen wat ik denk wat de affaire Epstein behelst, buiten het afschuwelijke misbruik. De timing was niet toevallig: na het mislukken van Russia-gate en het debacle van het Mueller-rapport moest iets anders gevonden om de 'verkeerde persoon in het Witte Huis' (ipv Hillary Clinton die al lang oorlogen tegen Iran, Venezuela en Noord-Korea was begonnen) ten val te brengen en te garanderen dat hij in 2020 geen tweede termijn kan beginnen.

De '2e kans', na de 13 maanden die Epstein in de lik moest overnachten terwijl hij overdag in zijn domein in Palm Beach kon 'werken', voor een rechtszaak nu in New York bood die mogelijkheid. De implicaties voor Trump (zijn buurman in Florida) waren en zijn voldoende om hem mee te sleuren in Epstein's val, ook al is de hoofdverdachte nu dood.

knip

En, nu wordt het echt 'toevallig': de vader van William Barr, minister van Justitie, verantwoordelijk voor het gevangeniswezen, was het schoolhoofd dat Epstein, zonder enig diploma, als wiskundeleraar benoemde op de 'Dalton school'. William Barr werkte eerder voor het advocatenkantoor dat in 2006 zowel als nu Epstein bijstond.
Trump zit er, al wordt hij door de advocaten van Epstein's slachtoffers vrijgepleit, dus midden in.

knip

De zaak Epstein is de moeder van alle affaires. Omdat alles erin samenkomt: de Israëlische lobby, de Clinton-maffia, Wall Street, Hollywood en de huidige bewoner van het Witte Huis die weg moet omdat hij het oorlogsprogramma van Deep State niet wil afmaken. (WK)

bron en meer: https://www.stelling.nl/kleintje/actuee ... -state-009
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: Permuter 0., Toxopeus
Omhoog
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16023
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

;)
10 januari 2020 01:18
Openbare aanklagers in de Verenigde Staten zeggen dat camerabeelden van Jeffrey Epsteins eerste zelfmoordpoging per ongeluk zijn gewist. Beelden van de verkeerde cel zouden zijn opgeslagen in het archief, schrijft The New York Times donderdagavond.

bron en meer: https://www.nu.nl/buitenland/6022854/be ... ewist.html
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: Permuter 0.
Omhoog
Gebruikersavatar
Permuter 0.
Fnord
Fnord
Berichten: 1936
Lid geworden op: zo 22 aug 2010, 09:30

Hij heeft niet zichzelf opgehangen ! (net als de kerstverlichting)
Ze hebben hem gecuicide !
Ze hebben hem doodvermoord !

Ze doen erg hun best om dat te spinnen lijkt wel... wie of wat maakt nie uit, zolang iedereen maar overtuigd is dat hij DOOD is...

...
Maar de grote grap is natuurlijk dat hij gewoond nog leeft ;)
Plaats reactie

Terug naar “Haatbaarden / Terroristen”