Dossier: Joris Demmink

Hier tref je diverse topics aan over de gruwelijke daden van kindermisbruikers en de verstrekkende gevolgen van hun daden waarmee sommige daders keer op keer weg lijken te komen.
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24863
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08Ja, onderhand zijn er vele diverse websites die berichten over Joris Demmink. Zo heb je de onvermoeibare Micha Kat van JDTV die maar blijft berichten over een van de smerigste zaakjes die in Nederland zorgvuldig achter slot en grendel verborgen blijft! Dat is natuurlijk ook idioot gemakkelijk als je de Secretaris Generaal van Justitie bent in Nederland en allerlei banden hebt met vriendjes uit je Old-Boys clubjes. Onlangs het verhaal van drs. Jan Poot. Hij plaatste een open brief op zijn website waarin hij haarfijn de spreekwoordelijke spijker exact op de kop weet te raken als ware de man een sluipschutter. Zo is deze website er ook een met heel veel info inzake deze vermeende pedofiel. Maar goed dat was eigenlijk NIET anders te verwachten. Soms vraag ik me wel eens af in hoeveel kinderen die Demmink zijn snikkel dan wel niet geprikt moet hebben. Ook zo jammerlijk dat de man hierover ook nog nooit ook maar enige vorm van antwoord heeft gegeven. Anyways, dat weten we ook allemaal wel! Zaak is lijkt mij om zo veel mogelijk feiten op een rijtje te krijgen en dat dus overzichtelijk voor mensen die deze ellendige zedenzaak niet kennen, inzichtelijk te maken! Ik plaats dit artikel met de insteek om dus hier alle berichten aangaande Joris Demmink en alles wat daar mee te maken heeft geplaatst te krijgen.
1119 AD
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24863
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Blijft briljant!

1119 AD
Gebruikersavatar
8Lou1
Knight of the Sun
Knight of the Sun
Berichten: 1106
Lid geworden op: zo 22 aug 2010, 01:59

ben altijd geinteresseerd geweest in t oranjeleven, maar onderzoek stond al weer een tijdje op een laag pitje. dank voor de reminder, ben weer heerlijk zoekende. hoewel heerlijk in deze niet echt t goede woord is. Maar goed nederland hangt steeds meer van viezigheid aan elkaar en de ingeving dat bea wel erg hoog staat op de ladder kan ik steeds beter bewijzen.
We dont do victim, we grow and rule our kindom.
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24863
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Enjoy! you're welcome 8lou1
1119 AD
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16022
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

HET DEFINITIEVE EINDE VAN RECHTSTAAT NEDERLAND * JORIS DEMMINK HEEFT ZIJN TAAK VOLBRACHT

klokkenluideronline


http://www.klokkenluideronline.nl/

http://www.klokkenluideronline.nl/artik ... rrupt.html
Carla

http://nos.nl/artikel/181143-tbsers-in- ... erlof.html


Had Demmink weer eens een vrijgevige bui voor zijn mede kinder verkrachters?
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24863
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

[quote name="Carla"]http://nos.nl/artikel/181143-tbsers-in- ... erlof.html


Had Demmink weer eens een vrijgevige bui voor zijn mede kinder verkrachters?[/quote]


Welkom Carla!


Wellicht wel, het zou me oprecht niets verbazen...

[hide]En als je lid zou zijn zou je dit ook kunnen lezen ;-) geintje en een test tegelijk![/hide]
1119 AD
Gebruikersavatar
Arminius
Grand Pontiff
Grand Pontiff
Berichten: 707
Lid geworden op: do 26 aug 2010, 11:10
Contacteer:

De Demmink Doofpot ligt eindelijk open

De Demmink Doofpot is een boek dat werd samengesteld door drs. J. Poot sr. en dat gratis wordt verspreid. Eergisteren schreef ik reeds iets over de persconferentie waarin het boek werd aangeboden aan de heren journalisten. Uiteraard had ik het reeds aangevraagd en eergisteren middag arriveerde het met de post, waarvoor mijn oprechte dank! Wie klikt op de banner, kan ook een exemplaar bestellen.

De Demmink Doofpot ligt nu open op mijn bureau. En voorwaar ik zeg u: je weet niet wat je leest! Dit werkstuk is zeer gedegen, allerlei relevante documenten zijn aanwezig. Een gedeelte kende ik reeds, omdat ik de zaak Baybasin heb gevolgd, maar sommige publicaties kon ik niet te pakken krijgen, waaronder de artikelen over het Anne Frank Plantsoen die ooit zijn verschenen in de Gay Krant en de Panorama. Deze artikelen zijn nu beschikbaar voor iedereen die ze wil (her)lezen. Maar er is zoveel meer! Bijlage 49 bestaat uit een e-mail van advocatenkantoor Stibbe aan Henk Krol van de Gay Krant waarin het mondelinge “herenakkoord” tussen Demmink en de hoofdredacteuren van Panorama en de Gay Krant nader wordt uitgewerkt. Mijne heren, uw zogenaamde “herenakkoord” heet in klare taal een Omerta!

Ook de zogenaamde Wabeke Papers had ik nooit eerder gelezen. En zo zijn er 56 relevante bijlagen, ruim 240 pagina’s lang. Wie wil weten wat er in De Demmink Doofpot zit, komt hier ruim aan zijn trekken. Er zijn Kamervragen en e-mails, krantenartikelen en interviews, aangiften en aanvullende informatie in deze verzameling van bewijsmateriaal opgenomen. Ook is er een overzicht van alle relevante TV-uitzendingen die op YouTube nog te zien zijn. De Demmink Doofpot geeft een bijzonder goed overzicht van deze zaak van actieve pedofilie, chantage en corruptie op het hoogste niveau van Justitie.

Het eigenlijke boek is minder dik dan de Bijlagen, maar wel belangrijk. Het beslaat ongeveer 100 pagina’s en het bestaat uit drie rapportages, met een voorwoord en een nawoord van dhr. Poot. De grote verzameling bijlagen onderbouwt deze drie artikelen. Deel I is een rapport van een voormalige topambtenaar van Justitie. Hij legt uit hoe de carrière van Demmink is verlopen en over welke macht hij in iedere functie beschikt.

Demmink werkte eerst bij het Ministerie van Defensie, maar in 1982 werd hij eerst plaatsvervangend directeur directie Politie op het Ministerie van Justitie en in 1983 directeur. Als zodanig had hij reeds een dikke vinger in de pap bij de benoeming van topfunctionarissen bij de politie. Naarmate hij hoger steeg op de ladder van Justitie, kreeg hij ook zeggenschap over de benoeming van rechters en hoge omes bij het OM. Vanaf 1993 was hij verantwoordelijk voor Internationale Aangelegenheden en Vreemdelingenzaken, waardoor hij voortdurend op dienstreis kon gaan. Maar bij de besprekingen in het buitenland liet Joris D. het soms afweten, omdat hij het te druk had met zijn hobby: jongetjes! Vanuit zijn huidige positie als SG van Justitie kan Demmink ongestraft doen en laten wat hij wil.

Dit artikel besluit met een goed advies: op grond van de WOB zou men de gegevens kunnen opvragen over de dienstreizen die Demmink heeft gemaakt en over zijn exorbitante declaraties. Op die manier kan men zowel zijn alcoholisme als zijn pedofiele netwerk blootleggen! Bij dat laatste zijn vooral de namen van zijn tafelgenoten belangrijk, want hij is verplicht om deze te vermelden op zijn declaraties.

Deel II is geschreven door Micha Kat en het geeft een zo helder overzicht, dat de grote Quasimodo van Klokkenluider Online in mijn aanzien alweer een flinke trede is gestegen. Voor wie de affaire Demmink niet heeft gevolgd, is dit een absolute Must Read. Maar ook voor mij was dit artikel in sommige opzichten een eye-opener. De invloed van Demmink gaat namelijk veel verder dan alleen de top van Justitie. Kat schrijft: Daarnaast introduceerde Demmink een cultuur van bandeloze spilzucht op kosten van de gemeenschap. Dank zij het feit dat Demmink een grote invloed heeft op veel benoemingen, heeft die cultuur van “dikke vrienden die samen potverteren” zich kunnen verspreiden.

En dan is er de zaak Baybasin, die ook voor Kat de spil van deze corruptie vormt: chantage tot op het hoogste niveau! Onder het bewind van Demmink is er op het ministerie daardoor een sfeer ontstaan van angst en intimidaties, maar ook van straffeloos geblunder! De hele Nederlandse pers zwijgt over het pedo-netwerk van Demmink uit angst voor repercussies, terwijl men wel publiceert over het feit dat het OM en de rechters de ene blunder na de andere “gerechtelijke dwaling” begaan, waarop promotie volgt. Kat zet alle tot op heden bekende voorbeelden van intimidatie op een rijtje en vraagt zich dan af: Hoe ver kan men gaan?

Deel III is geschreven door de onlangs opgerichte Expertgroep Klokkenluiders. Naast de reeds bekende onderzoeksdossiers hebben zij een aantal anonieme en niet anonieme bronnen geraadpleegd. In dit deel staan een aantal ook voor mij nieuwe feiten, waaronder de ernstige alcoholverslaving van de SG van Justitie.

De aanbevelingen van deze Expert Klokkenluiders zijn:
1 Een Verkennend Onderzoek naar het netwerk van Demmink ex art. 126 GG Wetboek van Strafvordering.
2 Een parlementair onderzoek naar alle feiten en omstandigheden rond Demmink.
3 Zij raden Chipshol aan om aangifte te doen, zodra zij klaar zijn met hun onderzoeksactiviteiten.
Zij zijn daarmee kennelijk nog niet klaar, dus misschien volgen er nog meer onthullingen. Alsof de vette dampen die nu opstijgen uit De Demmink Doofpot nog niet voldoende stinken…

Volgens minister Donner was er geen rook, laat staan vuur. Alles wat over de actieve en perverse pedofiel Demmink werd gepubliceerd, was riooljournalistiek. Wie De Demmink Doofpot heeft gelezen, weet wel beter. Toch blijft de Nederlandse pers weer verrassend stil na de persconferentie van 3 juni. Maar ach, dit boek is gedrukt in een oplage van 10.000 exemplaren. Met mijn exemplaar ben ik blij en ik denk dat er nog duizenden anderen zijn die dit boek graag willen lezen. Ik weet zeker dat er onder deze lezers ook bloggers zullen zijn die wel durven te schrijven over deze schokkende, perverse vorm van ambtelijke corruptie bij Justitie.

boek hier te lezen http://www.schipholwanbeleid.nl/index.p ... 04&pid=398

met dank aan http://www.boublog.nl/2010/06/14/de-dem ... lijk-open/
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24863
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

ROTTERDAM - De rijksrecherche heeft afgelopen vrijdag een 51-jarige ambtenaar van het gerechtshof in Amsterdam aangehouden wegens het bezit en het verspreiden van kinderpornografie.

Dat heeft het landelijk parket van het Openbaar Ministerie maandag bekendgemaakt.

Maandag is de man voorgeleid aan de rechter-commissaris in Rotterdam en voor twee weken in bewaring gesteld. Het gaat niet om een rechter van het hof, aldus de woordvoerder.

De ambtenaar werd gearresteerd in Landsmeer. Hij wordt ook verdacht van ontucht met een kind en van het aanzetten tot ontucht.

De man kwam in beeld in politieonderzoeken in Engeland en Nederland. De recherche legde bij doorzoeking van de woning en de werkplek van de man beslag op computers, harde schijven en dvd's.

Online

Justitie vermoedt dat de man een grote hoeveelheid kinderpornografische afbeeldingen en filmbestanden online op internet bewaarde. Onder verschillende namen maakte hij gebruik van tien verschillende e-mailaccounts.

In het kader van de ontuchtverdenking heeft de rijksrecherche de federale gerechtelijke politie in Brugge ingelicht over een geval van ontucht voor een webcam met een 14-jarig meisje.
© ANP

Bron: http://www.nu.nl/binnenland/2348660/amb ... porno.html
1119 AD
Gebruikersavatar
jasmin
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 304
Lid geworden op: wo 08 dec 2010, 22:09

Gebruikersavatar
SupRemE
Prince(ss) of Jerusalem
Prince(ss) of Jerusalem
Berichten: 442
Lid geworden op: vr 03 sep 2010, 12:38

kennen we tonino nog?
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24863
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Het zou me niets verbazen als de naam Demmink weer op gaat duiken in dit Kinderneuq gebeuren van de afgelopen week...
1119 AD
Gebruikersavatar
jasmin
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 304
Lid geworden op: wo 08 dec 2010, 22:09

Bij het topic Dossier Demmink verwacht ik eigenlijk meer... waar zit dit dossier bij QFF....
Ben niet bekend met het archief hier...
Gebruikersavatar
Dromen
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 5033
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 06:38

Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24863
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

" Dossier: " is in deze bedoeld als plek om artikelen over Demmink neer te gooien zodat het een soort van dossier gaat vormen.
1119 AD
Plaats reactie

Terug naar “KinderneuQers”