Illuminati - Hoofdstuk 3

Hier meer over de Illuminati (de echte en de neppe) maar ook over de NWO en ga zo maar door.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
mozes
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 266
Lid geworden op: wo 15 dec 2010, 21:01Ik noem het beestje maar bij naam. Of het gaat om de echte of de valse illuminati, kan 'n ieder die wat verder is in de materie, voor zichzelf bepalen.

Deel 1 gemist klik hier... Deel 2 gemist klik hier...

Hoofdstuk 3: The Illuminati Plan to Rule the World.

Voorafgaand aan de bespreking van de werkelijke programmering technieken, is het belangrijk om de filosofie achter het waarom van de illuministen en zijn programmering van mensen te begrijpen.Alle groepen hebben immers doelen en de illuministen zijn daarop geen uitzondering. Het creeren van geld is niet hun uiteindelijke doel, het is het of een middel om dat doel te bereiken. Dit soel, of eindpunt, is niets minder dan de wereld regeren. De Illuminati heeft een vastgesteld plan wat lijkt op de eerder door de Sovjet-Unie "5 - jaar" en "10-jaar" plannen. Dit is wat de illuministen zelf geloven en onderwijzen aan hun volgelingen als 'n evangelie van waarheid. Of ze er uiteindelijk werkelijk in zullen slagen is een andere zaak. De volgende agenda geld voor alle niveaus van de Illuminati.

Zoals met elk doel, heeft de Illuminati specifieke maatregelen genomen die zij wil gebruiken om haar doelstellingen te bereiken. Elke regio heeft een 'zenuwcentrum' voor regionale activiteiten. De Verenigde Staten is bv opgedeeld in zeven grote geografische regio's. Iedere regio heeft locaties binnen bv militaire compounds en/of in basisen die zijn verborgen in afgelegen, geïsoleerde gebieden of op grote particuliere landgoederen.

Deze basisen worden al generaties lang gebruikt door de Illuminati om er te leren en te trainen in militaire technieken, met hand tot hand gevechten, het controleren van mensenmassa's, het gebruik van wapens, en alle andere aspecten van militaire oorlogvoering. Waarom? Omdat de illuministen geloven dat onze regering, zoals wij die kennen, evenals de regeringen van de meeste andere landen over de hele wereld, zijn bestemd om samen te vouwen. (samenvoegen)

Dat wil zeggen; het is gepland dat deze regeringen instorten, en zij zullen optreden op de volgende manieren: De Illuminati heeft als o.a het eerste gepland een financiële ineenstorting die de grote depressie zal laten lijken op een picknick. Dit zal gebeuren door het manoeuvreren van grote banken en financiële instellingen in de wereld, via manipulatie van effectenbeurzen en door rentewijzigingen. De meeste mensen zullen in het krijt staan bij de overheid via hun bank en creditcard schuld, enz. De regeringen zullen onmiddellijk alle schulden terug gaan eisen, maar de meeste zullen niet kunnen betalen en gaan failliet. Dit zal leiden tot algemene financiële paniek "die zich waarschijnlijk bijna gelijktijdig zal voor doen over de hele wereld", de illuministen geloven sterk in 't controleren van de massa door middel van financiën.

*Het volgende is niet waarschijnlijk doch echter wel aannemelijk*

Vervolgens zal er een militaire overname per regio zijn, omdat de regering de noodtoestand en de krijgswet verklaart . Mensen zullen in paniek raken, en er zal een anarchistische staat ontstaan in de meeste plaatsen, en de overheid zal zijn genootzaakt om de controle over de massa te rechtvaardigen. De getrainde militairen en hun leiders zullen gebruik maken van wapens, alsmede het beheersen van de mensenmassa gecontroleerde technieken om deze nieuwe stand van zaken uit te voeren.

Dit is de reden waarom zo veel overlevenden (die uitgezonden zijn geweest) van onder de 36 jaar verslag hebben gedaan van militaire programmering. Mensen die geen illuministen zijn of die geen sympathie voor hun zaak hebben, zullen hen weerstaan. Dit is wat de illuministen verwachten en daarom worden ze opgeleid in het omgaan met deze mogelijkheid.

Ze worden opgeleid in man tot man gevechten 'massa controle', en indien nodig, het doden van personen om menigten onder controle te krijgen. De Illuminati traint hun mensen om voorbereid te zijn, op elke mogelijke reactie die kan ontstaan tijdens de overname. Veel mind control slachtoffers zullen worden gevraagd deel te nemen, echter gebeurt dit via vooraf ingestelde commando codes. Deze codes zijn echter bedoeld voor een nieuwe, volledig cult getrouw presentatie systeem.
Shatter codes (de-activatie) welke geprogrammeerd zijn tijdens trauma's zullen worden gebruikt om de mind gecontoleerde die niet loyaal aan de zaak is, op non actief te zetten. Militaire bassisen zullen worden opgezet, in iedere plaats (eigenlijk, zijn ze er al, maar zijn verkapt). In de komende jaren, zullen ze meer naar de voorgrond komen en worden onthuld. Elke plaats zal een regionale basis en leiders hebben waarvoor zij verantwoordelijk zijn. De hiërarchie zal nauw overeen komen met de huidige verkapte hiërarchie.

Ongeveer 1% van de Amerikaanse bevolking heeft symphatie voor de Illuminati, dit lijkt misschien niet zo veel, maar stel je eens voor 1% van 'n bevolking die zeer goed getraind is in het gebruik van wapens, en de beheersing van mensenmassa's, en kennis heeft van psychologische en gedragsmatige technieken, gewapend zijn met wapens en gekoppeld zijn aan paramilitaire groeperingen.

Deze mensen zullen dan ook volledig zijn toegewijd aan hun zaak. De Illuminati is ervan overtuigd dat hij gemakkelijk de overige 99% van de bevolking kan overwinnen en beheersen, van wie de meeste ongetrainde, of slecht opgeleid zijn. Zelfs lokale militaire zullen worden overwonnen door de hoog opgeleide regionale cellen. Zij rekenen ook op het verrassing effect ervan dat hun zal helpen tijdens hun overname. Veel van de hoogste leiders in de militaire tak van de Illuminati zijn officieren in het leger geweest, en hebben zodoende al een goede kennis van welke technieken het beste werken om een regio of plaats waar afweer is te overwinnen.

*Begrijp dat wereld volledig in kaart is gebracht met elke mogelijke plek waar weerstand verwacht kan worden*

Na de militaire overname, zal de bevolking een kans krijgen om ofwel wat men aanvoert aan te nemen of te verwerpen. Indien men wat word aangeboden verwerpt dan staat daar bv een gevangenisstraf op. Deze mensen geloven namelijk dat zei werden geboren om te regeren. Ze zijn arrogant, en noemen de algemene bevolking "domme schapen" die gemakkelijk kan worden geleid indien hun sterk leiderschap word aangeboden, financiële hulp aan een onstabiele wereldeconomie, heeft ontzettende gevolgen, indien men gaat rebelleren. Hun volslagen meedogenloosheid, en het vermogen om deze agenda uit te voeren, mag niet worden onder schat.
De Illuminati bancaire leiders, zoals de Rothschilds, de Vanderbilts, de Rockefellers, de Carnegies, en de Mellons, "als voorbeeld", zullen zich openbaren, en aanbieden de ploeterende wereldeconomie te redden. Een nieuw systeem van monetaire uitwisseling, op basis van een internationaal monetair systeem, en op basis van Cairo, Egypte, en Brussel, België, zal worden opgericht. Een ware één wereld economie zal ontstaan, en het creëren van het verlangde van één wereld orde (nwo), zal werkelijkheid worden.
Maar er is meer in de illuminist agenda, maar dit zijn de "grond"beginselen daarvan.

Dit is de agenda waarin de Illuminati echt gelooft, en waarin men onderwijst en traind. Ze zijn bereid om hun leven te geven voor deze zaak, met het oog op de volgende generatie, omdat ze geloven dat hun kinderen hun erfenis zullen ontvangen. Voorspeld is dat deze overname gebeuren zal, ergens in de 21e eeuw. Op dit moment, is de Illuminati behoorlijk gestimuleerd in hun overname plan van hun doelstellingen via de infiltratie van:

1. De media
2. Het bankwezen
3. Het onderwijssysteem
4. De overheid, zowel lokaal en federaal
5. De wetenschappen
6. De kerken

*We kunnen eigenlijk al aannemen dat dit voltooid is*

Ze hebben hier vele honderden jaren aan gewerkt, aan het overnemen van deze 6 "gebieden". Ze gaan niet naar een instelling, en zeggen: "Hoi, ik ben een lokale illuminist, en ik zou graag uw bank overnemen). In plaats daarvan beginnen ze met meerdere personen rustig met het beleggen van fondsen over meerdere jaren, en zullen geleidelijk meer en meer aandelen in die bank kopen (of via een andere instelling die zij wensen te controleren), totdat zij een financiële controlerend belang er in hebben.

Ze zullen nooit openlijk hun agenda onthullen, of hun ware activiteiten. Vaak zijn het gerespecteerde "christelijke" zakelijke leiders binnen een gemeenschap.
Die beeldvorming binnen die gemeenschap (dorp of stad) is belangrijk voor een illuminist, ze zullen alles doen om die normale beeldvorming te laten bestaan. Immers ze verachten blootstelling.

Banen waar je ze zou kunnen verwachten zijn: het hoofd van een klein zakelijk administratie kantoor, een CEO van een regering, een directeur van een christelijke school, een burgemeester van een stad, een journalist, een verpleegster, een dokter, een gedragspsycholoog, een kolonel van het leger, of een marine commandant. Als je hen ontmoet in persoon, zou je hen waarschijnlijk direct mogen als een intelligente, verbaal, sympathiek, zelfs charismatische mensen. Dit is hun grootste dekking, omdat we vaak verwachten dat een kwaad verschijnt zoals die in media afbeeldingen bestaan, denk aan houding en gezichtsuitdrukkingen.

Vaak hebben geen van de illuministen een onaardig, of kwaade verschijning. Er zijn andere groepen die niet echt deel uit maken van de Illuminati, maar de Illuminati is zich bewust van hen. De Illuminati is niet de enige groep die er esoterische praktijken op na houd, of die het aanbidden van oude godheden of demonen volgt. Zij moedigen de verdeeldheid tussen verschillende groepen aan (verdeel en heers is een van hun principes), evenmin zijn zei bezorgd over andere groepen. In plaats daarvan zullen ze hun vaak verwelkomen binnen hun orgaan, indien dit mogelijk is.

Dit gebeurt steeds meer de laatste jaren, omdat de Illuminati training en onderwijs aanbied die gebonden is aan hun opleiding principes, welke als de beste worden beschouwd door de meeste geheime groepen, daarvoor in ruil krijgt men trouw aan de Illuminati. Ze sturen hun trainers naar deze groepen, en deze trainers zullen rapporteren aan de lokale, regionale raad. Op deze mannier heeft men een aan hun loyale groep, en heeft men iemand binnen die andere groep. (infiltratie) In de politieke arena, zal het fonds van illuministen beide zijden van een race steunen, want hun grootste stelregel is dat de discipline van anarchie "uit chaos orde komt".

Dat is waarom ze wapens aanbieden en financieringen, aan alle zijden van de de grote wereldoorlogen van deze eeuw. Zij geloven dat de geschiedenis een spel is, zoals bv; schaken, dat alleen uit goede strategie, gevechten en conflicten de sterkste kan ontstaan. Hopelijk zal, als deze personen en hun agenda worden blootgesteld, de gewone man opstaan, en tegen deze voorgenomen regels die worden opgedrongen aan een nietsvermoedende mensheid. Maar ik vrees het ergste, het ontwaken lijkt groot, maar kijk eens serieus om je heen, zeg eens eerlijk, je staat op dat moment gewoon alleen.

Stel dat jij die gewone man/vrouw bent die op staat, wat denk je dat degene om jou heen gaan doen, nou........ nou........

*Mozes

Gebruikersavatar
Arminius
Grand Pontiff
Grand Pontiff
Berichten: 707
Lid geworden op: do 26 aug 2010, 11:10
Contacteer:

Mooi Stuk
Gebruikersavatar
Het Dolle Eland
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 2622
Lid geworden op: zo 24 okt 2010, 17:26

Mooi Mozes.

Betreft die 1%, dan is dat een héél reeël gegeven. Want als je een complete verandering wilt berijken - collectief, dan heb je daar maar 3% voor nodig, de rest gaat dan vanzelf.

Goed stukkie!

G- :love:
“In individuals, insanity is rare; but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.” ~ Friedrich Nietzsche ~
Gebruikersavatar
mozes
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 266
Lid geworden op: wo 15 dec 2010, 21:01

Nostradamus: Centurie 1, Kwatrijn 40
The false trumpet concealing madness
Will bear Byzantium a change of laws:
From Egypt will go forth one who wants the withdrawal of
Edicts debasing the quality of coins. (C.1:40)

“De valse trompet die de gekte verbergt Zorgt ervoor dat Byzantium zijn wetten aanpast, vanuit Egypte komt een man voort die
het edict intrekt, het geld en normen veranderend”

Op de 1 of andere manier past het in dit draadje.
Gebruikersavatar
hotspot
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 200
Lid geworden op: di 21 dec 2010, 17:24

De herkomst van deze informatie is schijnbaar al net zo geheimzinnig als de illuminati zelf.
Gebruikersavatar
fr3bzy
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 2673
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:12

Afbeelding
#WWG1WGA #NaClO2
Plaats reactie

Terug naar “Illuminati / New World Order”