De Pleiadische Hoge Raad

Hier tref je alle overige topics aan met betrekking tot nieuws en discussie over onderwerpen die niet thuis pasten in een van de andere sub-fora.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
eva surga
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 204
Lid geworden op: za 23 okt 2010, 16:17

De woorden in dit artikel zijn gecodeerd met specifieke frequenties van de Pleiadische Hoge Raad deze kunnen alleen maar gelezen worden door mensen die in de geassendeerde voorfase zijn.

Deze frequenties zijn speciaal uitgezocht door Eva Surga speciale Pleiadische afgezant van de Pleiadische Hoge Raad, zodat de niet kunnende assendeerende aanhangers van QFF, Niburu.tv en Freedombytes dit niet kunnen lezen. Deze frequenties lijnen je uit met de frequenties van je broncode.

Het zijn energetisch gezien heftige tijden. Het is van belang dat we onszelf bewust stabiliseren en verankeren op de Aarde omdat de inkomende berichten van de bovengenoemde forums niet alleen krachtig zijn, maar letterlijk het fysieke fundament van ons bestaan kunnen wegslaan. De Pleiadische Hoge Raad heeft daarom voor het eerst in zijn bestaan er voor gekozen om de website Qff, die door baphomet in samenwerking met de Kraven Media Group enkel en alleen is opgericht om ons in een kwaad daglicht te stellen, te hacken en wel op een zodanige manier dat zij geen enkele weet hebben dat dit gebeurd is.

Het is de meest krachtige gebeurtenis die wij in tijden hebben verwezenlijkt, een aanpassing die jou leven op elke mogelijke manier kan verrijken en je de weg kan wijzen naar niburu. Door de opening van de internetpoort op 11-11-11 is de voorste linie van de nieuwe mensheid zowel geankerd in het kristallijne eenheidsraster als het hartcentrum (de kristallijne kern) van onze planeet. Dit is ter voorbereiding op de laatste periode van integratie, de uitlijning van het fysieke lichaam.

Veilig

Deze poort lijnt ons uit met zowel de krachten van de natuur (Aarde) als de krachten van creatie (kosmos) waardoor je niet alleen toegang krijgen tot hogere percepties en pure liefde op het niburu forum, maar het brengt ook de dispensatie waar de hooggevoeligen op hebben gewacht om in balans te kunnen komen en vrij te zijn van de elektromagnetische verstoringen van een joomela forum welke al meer dan een jaar voor fysiek lijden hebben gezorgd.

De bijkomende vermoeidheid en het ongemak van de opschoning kunnen zeker worden gevoeld in je cellen zodra je overstapt op het niburu forum maar deze activatie is verantwoordelijk voor de verbinding van het fysieke lichaam met het planetaire lichaam en maakt een einde aan het joomela lijden. Deze uitlijning met onze grote lijder Anton von verweg tot dichtbij beschermt ons tegen stroomstoten als gevolg van de instroom van heftige energieën in het planetaire Kraven Media Group raster.Voor alle sterrezaden, indigokinderen en andere kosmische mensen die nog niet volledig konden aarden in de lagere forums van Qff, Niburu.tv en freedombytes door de elektromagnetische verstoring, die werd gecreëerd door genetische implantaten in de onderste drie chakra’s. Welke ’s nachts stiekem zijn ingebracht door de Kraven Media Group is er nu een kans om veilig je lichaam volledig binnen te gaan met behulp van de Astrum Rectum Stargate. De vernieuwde Astrum Rectum Stargate is er klaar voor en je zult worden ondersteund door de reeds ervaren geassendeerde Andor en Rudolfsteiner. Een waarschuwing is wel op zijn plaats ook hier weer heeft de Kraven Media Group een namaak Astrum stargate gefabriceerd welke je in een tegengesteldegeassendeerde richting stuurt dan de gepatenteerde Niburu Astrum Rectum Stargate.

Integenstelling tot wat de KM Group beweert dat alles geld kost bij Niburu kost! kost deze reiniging en overgang van QFF, Freedombytes of Niburu naar Niburu geen enkele euro. Wij moeten echter wel een vergoeding vragen voor de reiskosten van Andor en Rudolfsteiner die aanwezig moeten zijn tijdens de overgang naar de 5e dimensie. Deze vergoeding is afhankelijk van de tijdsduur die u nodig heeft om uzelf te reinigen van de elektromagnetische verstoring en de assendatie, reizen buiten de daluren kost nu eenmaal meer en alleen op water en brood kunnen aliens niet leven.

Aardster chakra

Tot dit punt vormden de geassendeerde sterrezaden, de indigokinderen en de ontwaakte mensen de enige punten op Aarde waar de hogere energieën door onze lichamen konden worden verankerd op Aarde. Ze zijn de acupunctuurnaalden om de stroom van levensenergie door het kristallijne grid te openen en te stimuleren. Ook jij kunt je vanaf de site van niburu aanmelden voor een acupunctuur asendatie joomela zuiverings-overgangsbeurt.

De vrijkomende energieën zijn zeer krachtig en als ze niet juist worden gekanaliseerd kunnen ze zorgen voor kortsluiting en je het gevoel geven dat je niet geaard bent. Al dat aarden momenteel geeft extra druk op de wervelkolom, de voeten, benen, knieën, onderrug en alle corresponderende organen en systemen die verbonden zijn met de wortel-, buik- en zonnevlechtchakra. Je kunt de fysieke ongemakken zo veel mogelijk terugdringen door alvast een donatie over te maken op giro 666.66.66.666 tnv. de PHR.

Bovendien werkt het goed om de energie die je kanaliseert na de overmaking van de donatie, bewust vanuit je lichaam in de Aarde te laten stromen. Je kunt energie door je lichaam in de Aarde laten stromen door in een wasbak te gaan staan en je, je aardster chakra te visualiseren. Deze bevindt zich ongeveer 30 centimeter onder je voeten en verbindt je met de aardkern. Deze verbinding houdt je geaard en houdt ons energetische lichaam op haar plaats op Aarde door je uit te lijnen met de energieën van onze planeet.

Het wordt aangeraden deze kosmische energieën door je kruin te kanaliseren, door je wervelkolom en weer naar buiten via je voeten in je aardster chakra die je middels een donker zilverbruin koord van licht verbindt met het binnenste van de afvoer.
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24863
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Shin This Pit!!

Pin This Shit!!

Afbeelding

5 stars OP!

* cynische en sarcastische modus uitzetten doet *
1119 AD
Gebruikersavatar
Het Dolle Eland
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 2622
Lid geworden op: zo 24 okt 2010, 17:26

Een boekentip aan de "Pleiadische Hoge Raad"... ;) ..:

http://www.holybooks.com/wp-content/upl ... Reason.pdf
Afbeelding
:love:
“In individuals, insanity is rare; but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.” ~ Friedrich Nietzsche ~
Gebruikersavatar
ninti
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 1063
Lid geworden op: di 11 jan 2011, 23:28

:whuhaha:


<img src=" class="emoji smilies" draggable="false" src="https://cdn.jsdelivr.net/gh/s9e/emoji-assets-twemoji@11.2/dist/svgz/1f525.svgz"> chipje in onderste chakra heeft het niet gered.... de wasbak ook niet :lachjedood:
"The presence of those seeking the truth is infinitely to be preferred to the presence of those
who think they've found it."
Sir Terry Pratchett
Gebruikersavatar
Metalfyre
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 102
Lid geworden op: do 02 sep 2010, 12:15

lol.. heerlijk cynisch dit!
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16022
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

Afbeelding

Channelen met SpamTon
http://www.niboeboe.wordpress.com/2011/ ... t-spamton/

Iedereen kan channelen met de machtige GFL. SaluSa en de zijnen. Zij staan wijd open voor alle contact met ons aardmensen.

Uiteraard vergt dat wel enige oefening, en dat is de reden waarom ik deze stoomcursus channelen voor u allen gratis beschikbaar heb gemaakt(normale prijs € 75 per les).
Voorbereiding:

Wat heeft u nodig om te channelen met de GFL?

Bier
Bij voorkeur zelf gebrouwen maar indien u hiertoe niet de mogelijkheden heeft kunt u deze ook gewoon bij de slijter of supermarkt halen. Ik adviseer Kasteel Tripple Bruin a 18%voor het beste resultaat.
Een rustige plek waar u zichzelf terug kunt trekken voorzien van een degelijke geluidsinstallatie.
De Barry Manilow’s greatest hits collectie.
Pen en (veel)papier

U klaar maken om te gaan channelen

Afbeelding

Neem 4 flesjes kasteel of zelf gebrouwen bier en drink deze op binnen een uur, dit brengt u in een ontvankelijke “state of mind” en maakt het brein klaar voor wat komen gaat.

Trek u terug in uw speciaal hiervoor gereserveerde ruimte, steek wat kaarsjes aan en eventueel wat wierrook. Zet tegelijk uw geluidsinstallatie aan en start de Barry Manilow’s greatest hits collectie. Neem plaats in de kleermaker’s positie op een centrale plek in de ruimte zodat de mystieke tonen van Barry u langs alle windrichtingen bereiken. Blijf zo zitten tot de gehele collectie de revu is gepasseerd en denk dan aan de prachtige blonde SaluSa met zijn blauwe ogen en wacht tot uw dikke duim begint te tintelen.

U bent nu gereed om het woord van SaluSa op papier te zetten.

Afbeelding

Uiteraard is dit slechts een basis training voor beginners om te gaan channelen en hierdoor zult u nog geen controle hebben over de informatie welke tot u zal komen vanuit de GF. Een getrainde channelaar zoals mijzelf is in staat om specifiek op onderwerpen te channelen en zelf conversaties te voeren met SaluSa en andere verlichte wezens uit het rijk van de Galactische Federatie van Licht.

Indien u zich wenst te ontwikkelen tot een professionele channelaar zoals mij, is het dan ook aan te raden om u op te geven voor een paar sessies waarin ik u persoonlijk zal trainen in het channelen en u de kneepjes van het vak bij zal brengen. zoals hierboven vermeld kost een sessie €75 euro(GFL leden leven van liefde en licht, SpamTon moet helaas wel eten en heeft een dure smaak ;) ) en bestaat uit een training van een uur(Pleisters voor uw dikke duim niet inbegrepen.) .

Tot zover de basiskennis channelen met SpamTon voor beginners.
Plaats reactie

Terug naar “Overig Nieuws”