Opmerkelijke inkopen FEMA

Hier vind je tientallen topics over de vele complotten en samenzweringen die de wereld rijk is.
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24872
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08Dat FEMA een beetje een vage organisatie is, dat kwam reeds naar voren in het FEMA draadje hier op QFF. Daarnaast is dat natuurlijk een op vele websites besproken onderwerp. Vanmiddag las ik echter iets dat in mijn ogen wel een apart artikel verdiende hier op QFF om eens wat meer aandacht aan de materie te kunnen besteden. FEMA zou namelijk zeer recent 140 miljoen voorverpakte maaltijden hebben besteld. Waarom zou je in godsnaam 140 miljoen (!!) voorverpakte maaltijden bestellen terwijl er GÉÉN geld is in de VS? Daarnaast schijnt FEMA ook voorzieningen te hebben getroffen aangaande water en het gebruik daarvan.

Al met al genoeg reden om niet zo maar onopgemerkt aan ons voorbij te laten gaan! Dus ik dook eens wat dieper in de materie om een beeld te kunnen gaan vormen van dat wat er gaande zou kunnen zijn achter de schermen. Wil FEMA een oefening gaan houden in een bepaald deel van de VS? Of houden we rekening met een ramp? Of toch een oorlog? Als ik dan de raketten van een paar maanden terug dan weer voor de geest haal, en al het tumult rondom Noord-Korea en Zuid-Korea nog niet zo lang geleden en de gebeurtenissen uit de serie Jericho (die ik onlangs in een artikel besprak hier op QFF) er dan even bijhaal, zou het maar zo kunnen zijn dat FEMA hele andere plannen heeft omdat men achter de schermen mogelijk zou weten wat er allemaal gaande is.

Terugkomende op het mogelijke ramp-scenario van het draadje op ATS dat ik hierboven al aanhaalde, wil ik even dat filmpje uit dat draadje er bij pakken:

Al met al dus genoeg redenen om dit eens in de gaten gehouden, al is het hele FEMA gebeuren voor ons hier in NL een beetje een ver van onze bed show. Toch ben ik van mening dat er wat opmerkelijke kanten aan dit hele verhaal kleven en dat maakt het mijns inziens interessant genoeg om eens wat nauwlettender te gaan volgen de komende tijd. Inmiddels is er ook al een interessant draadje over dit gebeuren te vinden op ATS. Hieronder in de comments kunt U weer Uw verhaal kwijt, of commentaar, of gewoon aanvullende informatie, etc. 
1119 AD
Gebruikersavatar
mozes
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 266
Lid geworden op: wo 15 dec 2010, 21:01

Nou dan heb ik nieuws voor je.
Ook hier in nl worden die speciale voedsel pakketten samengesteld. (correct samengesteld als in, komt in losse delen en word samen gesteld naar complete maaltijden afhankelijk van het gebied waarnaar het word verstuurt)
De productie is verhoogd, en is niet voor alleen nl militairen bedoeld...

die info vernam ik +/- 6 maanden geleden, van iemand die uitleg gaf over de maaltijden ter plekke.
Een enthousiaste medewerker die werkelijk geen flauw benul van de wereld buiten heeft.
Maar gewoon in zijn nopjes was met het extra werk...........
Gebruikersavatar
Het Dolle Eland
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 2622
Lid geworden op: zo 24 okt 2010, 17:26

Dit....:

...."National Level Exercise NLE 2011 Private Sector Participation

National Level Exercise NLE 2011 will be an operations-based exercise centered on the scenario of a catastrophic earthquake in the New Madrid Seismic Zone, encompassing four FEMA Regions (IV, V, VI and VII) and eight Central U.S. Earthquake States: Alabama, Arkansas, Kentucky, Illinois, Indiana, Mississippi, Missouri and Tennessee. NLE 2011 will exercise initial incident response and recovery capabilities, to test and validate existing plans, policies and procedures to include the New Madrid Catastrophic Plan (currently under development). NLE 2011 will be conducted in May 2011. If you have any questions regarding NLE 2011 please contact us at Private.SectorNLE@dhs.gov
".....

Bron...: http://www.fema.gov/privatesector/take_action.shtm#2

De Feiten volgens FEMA...:
http://www.fema.gov/media/fact_sheets/n ... ps_fs.shtm

Het ziet er gewoon naar uit dat 'men' zich aan het voorbereiden is op het moment dat de Stront de Ventilator zal raken. Onweerlegbaar materiaal is dit.

Dit staat ook in de tekst...:

..."The world around us is changing in ways that may have profound effects on the emergency management enterprise. Collectively, we must begin to think more broadly and over a longer timeframe if we are to understand these changes and their potential impacts"...

Bron...: http://www.fema.gov/about/programs/oppa ... ative.shtm

Dit is iets enorm! Oefening of voor het echie... maar Hugh! is het zeker.

De volgende woorden pluk ik uit de volgende tekst:

'Seat at the Table' - 'Revolutionary' - 'Background credit check and criminal history check' - 'Recognition' - 'Mover and Shaker' - 'Partnership' - 'FREE Training' - 'Personal Career'.
http://www.fema.gov/pdf/privatesector/ps_nrcc.pdf

Goed voorbereiden is het halve werk...:
http://www.fema.gov/plan/index.shtm
“In individuals, insanity is rare; but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.” ~ Friedrich Nietzsche ~
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24872
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Dit zou dus ook net zo goed allemaal samen kunnen hangen met de verhoogde activiteit van de zon, waardoor oogsten massaal kunnen mislukken en dat ze daar alvast rekening mee houden. Maar om exact die reden sla ik ook al blikken en potten voedsel extra in zo nu en dan tijdens het boodschappen doen.
1119 AD
Gebruikersavatar
Het Dolle Eland
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 2622
Lid geworden op: zo 24 okt 2010, 17:26

[quote name="Baphomet"]Dit zou dus ook net zo goed allemaal samen kunnen hangen met de verhoogde activiteit van de zon, waardoor oogsten massaal kunnen mislukken en dat ze daar alvast rekening mee houden. Maar om exact die reden sla ik ook al blikken en potten voedsel extra in zo nu en dan tijdens het boodschappen doen.[/quote]

Klopt....

Momenteel komen er al diverse berichten naar buiten dat schaarste van voedsel (en water) een gróót probleem zal worden. Het zijn zeg maar die kleine berichtjes steeds, zo tussen de grotere berichten door. Het zal 'men' daardoor dus niet onbekend in de oren klinken...

Vorig jaar werden we al geconfronteerd met de branden in Rusland, waardoor het Russische graan een exportverbod kreeg - paf! in één keer.
Of... ze hebben nu een flinke hoeveelheid veilig opgeslagen en waren die branden een 'decoy' (hoe ziek dit ook klinkt).

Maar kijk ook naar de huidige overstromingen én wat de komende zomer zal brengen. De uitersten zijn bij lange na nog niet bereikt.

Het blijft bij mij nog in de oren hangen over het naar buiten brengen van een 'onderzoek', dat de wereld pas werkelijk in grote problemen komt als er 3 catastrofale zaken gelijktijding / gezamelijk plaats zullen vinden.

Nou, het hangt allemaal aan een zijde draadje momenteel...

Die 'oefening' is niet voor niets.
Spannende tijden!

“In individuals, insanity is rare; but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.” ~ Friedrich Nietzsche ~
Gebruikersavatar
BL@DE
Knight of the Sun
Knight of the Sun
Berichten: 1547
Lid geworden op: za 09 okt 2010, 09:54

http://www.nederlandveilig.nl/noodsituaties/

Ik weet zeker dat bijna niemand voorbereid is ondanks dat zelfs de staat al een poosje hint geeft via tv commercials...

Fema koopt alles overal op, en zoals Mozes al zei ook in Nederland.
Als dat in andere landen ook zo is...

:stikkie:
Gebruikersavatar
Charish
Antonaki
Antonaki
Berichten: 5
Lid geworden op: di 25 jan 2011, 11:41

Ik denk dat ik de reden al wel weet waarom dit is, en tevens waarom er miljoenen doodskisten zijn: gevonden in de daily mail

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/ ... ds-newsxml
FreeElectron
Sun God
Sun God
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

DDWW postte dit linkje in de shoutbox:

http://www.argusoog.org/2011/01/bereide ... rote-ramp/

Overheden bereiden zich wel vaker voor op een grote ramp. Dit gebeurt vaak met oefeningen, soms kleinschalig, soms grootschalig. Men wil dan onderzoeken in hoeverre burgers reageren, hoe de hulpdiensten met elkaar werken, kortom, of men alles wel onder controle heeft. Ook in de Verenigde Staten worden dit soort trainingen gedaan. Uiteraard is er bij die voorbereidingen een som geld gemoeid. Maar wat nu ontdekt is door Mike van PatrioticSpace, is enorm.

Fema wil 140 miljoen maaltijden aanschaffen om zich voor te bereiden op een rampenoefening die de “New Madrid Fault System” (dit is een breuklijn die door Amerika loopt) betreft. Het gaat om tien dagen voedsel voor 7 miljoen mensen (twee maaltijden per dag). De informatie staat op de site van de Federal Business Opportunities, waar bedrijven zich in kunnen schrijven om hun producten te kunnen leveren. De aanvraag is geplaatst op 20 januari en men dient voor 26 januari gereageerd te hebben. Normaal gesproken is de tijd om te reageren tot een half jaar maar in dit geval dus slechts 6 dagen. Er worden niet alleen maaltijden gevraagd. Er is ook een inschrijving voor dekens en onder-water-lijkzakken, zo blijkt uit het filmpje (zie onderaan). Dit kost miljoenen en is behoorlijk wat geld om voor zomaar een oefening te besteden. Zou er meer aan de hand zijn?

Natuurlijk speelt nog altijd mee dat de ramp in de Golf van Mexico niet is opgelost. Daar is alle ellende begonnen. De breuklijn loopt daar. Het zal u niet ontgaan zijn dat de laatste tijd grote groepen vissen en vogels dood neervallen, danwel aanspoelen. Dit is een wereldwijde fenomeen maar als men de kaart van Amerika bekijkt, valt op dat er een bepaald gebied is waar de meeste slachtoffers vallen.

Afbeelding

Dat hele gebied wat tussen de plaatsen ligt waar dode dieren zijn gevonden, is precies de New Madrid Fault System. Ook zou HAARP een rol kunnen spelen waarom juist dit gebied in gevaar is. Bekijk de volgende filmpjes en bezoek ook vooral de websites die onder de filmpjes zijn gezet (op de site van You Tube) voor meer informatie.

Staat de Golf op springen?

Auteur: Jessica Alkemade (tip van Matthijs v/d Stroom)
Bron: http://patrioticspace.whynotnews.eu/
Bron afbeeldingen: Google Maps, You TubeLinks en filmpjes in het originele artikel.
Gebruikersavatar
StijlvolRechts
Antonaki
Antonaki
Berichten: 42
Lid geworden op: di 19 okt 2010, 12:58

Misschien zijn de voorraden die ze hadden allemaal over datum? en hebben ze nu snel een nieuwe voorraad nodig?
Gebruikersavatar
jasmin
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 304
Lid geworden op: wo 08 dec 2010, 22:09

Naaa... ik denk meer in de richting van aanbestedingen onder elkaar. Tijd is rijp voor dit soort geldverspillingen.
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16024
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

FEMA Advising Australia Amid Takeover Of America?

January 25, 2011 by Alex
http://theintelhub.com/2011/01/25/fema- ... f-america/


Special Comment From Alex Thomas In Regards To Cable TV covering FEMA Camps:

Theories as to whether or not all this information has been released on purpose in order to scare the public have become all the more credible after the astonishing admissions of FEMA camps on cable TV. I think ALL alternative researchers should sit back and ask themselves, WHY is this information being openly announced? Tru TV is owned by Turner Broadcasting. The idea that they have all of a sudden decided to expose the truth after years of working to cover it up is insane and at the very least highly unlikely. It is very important for individual people to research these camps and not stop at the information that is now being released through the mainstream.

The Intel Hub
By Avalon

Anyone familiar with the recent Conspiracy Theory Television Series with Jesse Ventura will be somewhat familiar with the FEMA Camps that have been reported on throughout the United States. The release of the Jesse Ventura Conspiracy Theory FEMA Camps episode caused so much controversy that the episodes were supposedly pulled after airing. How this was done and by who still remains a mystery and also highly suspicious.

Astonishingly, FEMA has also been active for years in Australia which is news to many Americans.

One particular YouTube Channel has documented not just FEMA Camps activity in Australia, but HAARP and Chemtrail (Aerosol GeoEngineering) in Australia as well. He includes an interesting diagram of the World Power Structure which has been put together from research over the years by numerous individuals. Nearly all of this information is verifiable and factual – exactly how these organizations are connected remains unclear, but they exist and are controlled centrally for all intents and purposes.

Secret Detention Centers In Australia
The FEMA head came to Australia last year to give instructions (see P1) how to build the detention camps suitable to take Australians who reject the UN global government take over of the country when this region becomes the ASIAN UNION.. – Something that has been kept secret. – The IMF banking cartel will take over government as it has in Argentina, Greece, Italy, Portugal, Spain Ireland etc. Already 850 similar camps are built in America to hold over 40 million when the expected civil unrest begins, which will hold detainees for forced vaccinations and dissidents..

The Australian people have been completely duped and deceived concerning the NWO-UN-CFR, planned take-over, and the corrupt media, also under the control of the IMF banking cartel. demonise any whistle blower who raises the warnings as ‘conspirators’.

In this planned attack on Australia, as in all previous take-overs, FIRST the UN coerce the Governments which are also CORPORATIONS to SELL OFF all public assets into private corporations, and it is found the BUYERS of such CORP’s are from the USA ADMIN such as Halliburton, Rockefeller, KBR etc. then squeeze the economy, close the banks, take possession of all properties, and enforce vaccinations.

details: http://cleanairandwater.net. NLE09 involved Australia as well as Canada, Mexico, and the United Kingdom.

Meanwhile in America, FEMA has put in requests for millions of packets of food, blankets, water, and fuel specifically for the gulf region.

FEMA has issued multiple RFI’s(Request For Information) in regards to the availability of 140 million packets of food specifically for a disaster in the New Madrid Fault System. Normally this sort of information would seem like disinformation or fear mongering but this particular situation is heavily documented. Source

Citizens are encouraged to research this information and send any Video iReports to Tips@theintelhub.com. The people of the world need to work together to continue to expose these camps worldwide with or without the help of cable TV shows.

To research FEMA Camps, individuals are encouraged to Google – REX 84 FEMA Camps – and check out http://maps.google.com as well for interesting information on locations of FEMA Camps

Gebruikersavatar
Arminius
Grand Pontiff
Grand Pontiff
Berichten: 707
Lid geworden op: do 26 aug 2010, 11:10
Contacteer:

Zaak blijft wel om niet alles direct onder een conspiracy deken te bedekken, maar eens goed te kijken of alle info wel klopt, en niet alles klakkeloos voor waarheid aan te nemen wat je op conspiracy sites leest

Wat zullen de aluhoedjes Glenn Beck haten. Even leek het erop dat de Amerikaanse commentator geloofde in FEMA kampen. Ongeveer de krankzinnigste complottheorie sinds zwarte helicopters en chemtrails. Opgezet - in het geheim natuurlijk - om de mensen gevangen te nemen die zich tegen de plannen van de illuminatie (...) verzetten. Of tegen opstandige Amerikanen. Zoiets. Er zouden honderden van deze kampen zijn, als je klapwiekende gekken op internet mag geloven.

Hoofdredacteur James B. Meigs van Popular Mechanics maakte deze week op verzoek van Beck een einde aan alle domme speculaties. Een kamp waarvan complotters absoluut overtuigd waren dat het bestond blijkt gewoon een hal voor de reparatie van Amtrak treinen. De bewuste getraliede draaideuren bestaan al niet eens meer en het filmpje dat ongeveer overal op internet te zien is blijkt 19 jaar oud.

Een ander kamp in Wyoming bestaat helemaal niet (tweede filmpje). De complotters hebben een foto van een Noord-Koreaans concentratiekamp op internet gezet en daar het logo van Home Land Security aan toegevoegd. Weer een ander kamp is bedoeld voor de training van militairen. Allemaal niet onderzocht door de elkaar nakakelende complotters. En denk maar niet dat ze hun claims zullen intrekken. Eenmaal op internet, is en blijft het "the truth".

http://barracudanls.blogspot.com/2009/04/truth.html

X5RN-LlFvgI

FEMA camps debunked, Part II
http://www.glennbeck.com/content/articl ... 3671/?ck=1

Of zoals iemand ergens schreef: no doom? i thought the idea was to eliminate people - not buying them a free meal.
Gebruikersavatar
mozes
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 266
Lid geworden op: wo 15 dec 2010, 21:01

Uhm...

De-informatie werkt natuurlijk ook heel goed.

Een kamp waarvan complotters absoluut overtuigd waren dat het bestond blijkt gewoon een hal voor de reparatie van Amtrak treinen. De bewuste getraliede draaideuren bestaan al niet eens meer en het filmpje dat ongeveer overal op internet te zien is blijkt 19 jaar oud.

Ik bedoel het is niets iets van de laatste jaren.
Mijn vraag is dan, waarom zaten de bewuste getraliede draaideuren er eerst wel in?
Heeft men achteraf afgezien van die lokatie?
Er stonden op youtube wel degelijk hele goede filmpjes van die kampen.
Echter deze zijn verwijderd omdat ze niet voldoen aan de disclaimer van youtube, (denk aan de muziek die erin is gebruikt bv)

Chemtrails ik geloof er wel in.
Maar niet in de mate waarin het gehypt word.
Het lijkt wederom op de-informatie.
oftewel orde uit chaos....
En nee, gewone burger luchtvaart zal er niet voor gebruikt worden.

Het stinkt welliswaar niet, maar het begint toch aardig sterk te ruiken allemaal.


Weet je wat het is, er word teveel en steeds meer openlijk gesproken over de-populatie, of het gaan beperken van geboortes...
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16024
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

Police trained that FEMA camps are perfectly normal

Milo Nickels
January 27, 2011
http://www.activistpost.com/2011/01/pol ... s-are.html


Picture it: You are sound asleep next to your spouse. Your children are safely tucked away in their bedrooms. Despite the chaos in the world which surrounds you–the riots, the food shortages, the deadly pandemic, the nationwide power outage, and the apparent societal collapse–you are safe and comfortable in your house. Although the world has seemingly gone crazy, you are doing all you can to weather the storm and (for the moment) everything is quiet and peaceful. Suddenly, there is a loud crash! You jerk awake from your slumber. Within seconds, before you can even get to your feet, you are blinded by streams of intense light. You can hear your spouse screaming, and your children crying in the distance, but all that noise is drowned out by the loud, harshvoices behind those blinding lights. “Get down!” “Don’t move!” If you hesitate for even a second, they will violently throw you to the ground. You are dragged from your own house along with the rest of your family. As several officers remain behind to search your house, you are thrown onto a fortified bus without any explanation, and whisked away to a “secure facility”. This is your new home–uniforms, prisoner numbers, forced vaccinations, ID markings, armed guards, barking guard dogs, and a fence with barbed wire pointing in.Yes, I’m talking about FEMA camps. I’m not sure if I actually believe that they exist or not, but I have absolutely no doubt that our government is capable of such a thing. These are, after all, the same people who want to see all travelers naked–and grope their genitals. Honestly, how much of a stretch would camps really be? With all of the rules, laws, taxes, license plate readers, face scanners, traffic cameras, security cameras, metal detectors, speed cameras, and (recently) unmanned spy drones we are pretty much in a giant camp already–they just haven’t built the fence yet.

This article is not about the “reality” of FEMA camps. Plenty of other people have written articles and made movies which offer “proof” that FEMA camps exist. If you want information concerning the Japanese internment camps of WWII, legislation that opens the door to prisoner camps, or even maps of supposed FEMA camp locations, may I offer the following resources for you:

Camp FEMA – American Lockdown (full movie – video – 86 minutes)

Jesse Ventura – Conspiracy Theory (Season 2, Episode 4 – video – 44 minutes)
American Concentration Camps (website)

Google maps marked with all alleged FEMA camps (website)

I’ve watched all the movies and visited all the websites. The information is sometimes compelling, sometimes absurd. There is a plethora of facts and an abundance of wild speculations. Although, I’m not sure what I believe, I have acquired an interesting piece of information that I want to share with all of you. One of my biggest questions concerning FEMA camps has always been this: how on earth would they convince military and police to go along with the roundup?

It’s actually not as difficult as you might suspect. Think of all the unconstitutional, victimless-crime laws that the police willingly and aggressively enforce every single day. Take the “seatbelt law” for example. Although this law is clearly a violation of the constitution and a glaring display of government overstepping its bounds, it was justified to the police as being “necessary because it saves lives”. The government offers a rationalization, the law gets passed, police supervisors give out the orders, and police do as they are told.

It all starts with the justification/rationalization.

It would stand to reason that, if placing people in camps could be justified/rationalized to the police as a “necessary act to save lives”, the police would likely go along with it. But are the police actually being indoctrinated that camps may be necessary to save lives? Sadly, the answer is yes. I recently received the following email, and it blew me away:

Dear Milo, I love your site. I noticed you haven’t discussed FEMA camps yet, but here’s some information that you might find interesting.

I’m a police officer in [withheld to protect officer's identity] State. Everyone in my department was recently required to take an online course sponsored by FEMA about the “Incident Command Structure” (ICS). The Incident Command Structure is the system of control set in place following a disaster, catastrophe, terrorist strike, or other such event. All of the documents from that course can be found on FEMA’s website:

http://training.fema.gov/EMIweb/IS/is100lst.asp

In particular you should pay attention to Unit 6: ICS Facilities. Here’s that direct link:

http://training.fema.gov/EMIweb/IS/ICS1 ... Sept05.pdf

First, I’d like you to notice page 6-8 which is actually entitled “CAMPS“!!! Now, they claim in this training that “camps” are temporary facilities and may not be required. I feel that they do this to condition the police that camps are perfectly normal and may be necessary–so that we won’t hesitate to place people in camps upon command.

Secondly, I’d like you to notice page 6-4 which mysteriously states “some incidents may require facilities not included on the standard list”. The use of the word “facilities” would lead me to believe that these locations are already in place and are permanent in nature. But then you have to ask: what kind of facilities are important enough to already have in place, but too secretive to leave out of your police training?

I found it very interesting and thought I’d share.

Keep up the good work,

[Name Withheld]

Interesting, indeed! It’s quite unsettling that FEMA is educating police officers around the nation that citizens may have to be placed into CAMPS at some point (for their own safety, of course), and that this practice is completely normal.

Now, I know that I bust on cops a lot on my site. Truthfully though, I don’t actually dislike most individual police officers, but the corrupt governmental institution they serve. Most cops are just honest, hard-working people–working a very difficult job. They don’t want to violate people’s rights, but they also don’t want to get in trouble with their supervisors and risk losing their livelihoods. I actually have several friends who are cops and, like the author of this letter, I can’t picture any of them voluntarily placing American Citizens into camps. I’m hoping that, by sharing this email with all of you, maybe some other police who have received this training will realize what’s really going on, and how they are being conditioned. Placing citizens in camps is not normal, it’s not necessary, and it never will be.

Milo Nickels began blogging and cartooning about politics in the year 2000. After achieving some notoriety at that time, Milo took a break. Now, Milo has launched a new website, Five Cent Revolution where he continues to write about political issues. In particular, Milo focuses on constitutionalism, critiques of modern liberalism and progressivism, and defends individual liberty above all else. Milo wants the government out of our wallets, out of our business, and out of our lives to the greatest extent possible.
Gebruikersavatar
Orbit
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 131
Lid geworden op: do 06 jan 2011, 00:00

Plaats reactie

Terug naar “Complotten Algemeen”