Her Majestys Secret Service

Hier vind je tientallen topics over de vele complotten en samenzweringen die de wereld rijk is.
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24854
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Heel soms kom je op internet van die verhalen tegen, die perfect illustreren wat je zelf reeds vermoedde, maar die toch te mooi lijken om waar te kunnen zijn... Zo ook het onderstaande verhaal, dat ik tegen kwam op een blog, en waarvan de auteur Pegasus niet wil dat anderen het kopiëren en / of dupliceren... En daar ik nou juist hou, van al die dingen die niet mogen, leek het mij wel gepast om toch maar eens even wat aandacht te schenken aan het verhaal met de naam: "Her Majesty's Secret Service" van auteur Pegasus... Het verhaal bestaat uit drie losse delen. Deel I, Deel II en Deel III... Leest U even mee...???DE CRIMINELE RECHTSSTAAT NEDERLAND? ?
Een rechtsstaat welke de Fundamentele rechten van de mens schendt
Note: Het navolgende, ongeverifieerde verhaal is als ware gebeurtenissen gepresenteerd.
Gezien de details houden wij er ernstig rekening mee dat dit verhaal de waarheid zou kunnen bevatten.
Deze gegevens zijn bij politie alsmede de MSM aangeboden, doch hier is geen vervolg op gekomen.
Wij zien het onze plicht, de lezer alsmede de rechtelijke macht langs deze weg dringend te verzoeken dit verhaal op de juiste merites te beoordelen. (o.a. op grond van art. 160+161+162 Sv)


--------------- Deel 1. --------------

Voor en na de dood van de “dominee” Klaas Bruinsma circuleren er namen van vastgoed handelaren over het scherm die drugsgelden schijnbaar als belegging legaliseren.
Vooral de namen Harro en Chris Dijkhuis en Jan Dirk Paarlberg duiken op als beleggers van drugsgeld. Allen zijn zij goed voor een hoge Quote notering. Ook namen als Harrie van Moesdijk en Tom Moeskop (genaamd Tom en Jerry) passeren deze revue.
Willem Holleeder investeerde bij Dijkhuis en Paarlberg volgens zeggen reeds een slordige 150 miljoen. Nu is de vriendin van Willem Holleeder zogenaamd een dochter van Chris Dijkhuis, dus mag zo’n investering niet verwonderlijk zijn.
Het Dijkhuis vastgoed management bezit de Rembrandt Toren aan de Amstel, alsmede de Hotelketen Hilton en zijn druk bezig te investeren in de bouw voor het Nieuwe Waldorf Astoria Hotel. (Wie en wat Dijkhuis vastgoed is komen wij nog op terug)

Ten tijde van Bruinsma en voor de IRT affaire van Maarten van Traa is bekend dat Karel Vosseveld (Stanley Karel Esser) voor honderden miljoenen aan drugs transporteerde, waarbij de invoer van deze drugscontainers door o.a. de FIOD man Cees Janssen werd geregeld.Ook de namen van Hoofdinspecteur- CID- Frits van Putten,alsmede het “koningkoppel”Chef CID- Klaas Langendoen en Joost van Vondel duiken hierbij op.Langedoen en van Vondel werden veroordeeld tot 4 en 6 maanden cel, wegens ontvangen bedragen en meineed. Cees Janssen werd met gigantische bedragen betaald, waarna deze diverse sportinstituten in o.a. Boskoop, Velp en Leusden uit de grond stampte. Een bekende Nol Hendriks verzorgde hierbij de fiscale administratie.
Cees Janssen rapporteerde aan Fred Teeven.De naam Eric Nordholt duikt in de zaak Klaas Bruinsma ook op.
Eric Nordholt was in die tijd 1987-1997 Commissaris van Politie in Amsterdam. Op verzoek van Wim Duisenberg neemt Nordholt zitting in het comité voor fraudebestrijding van de Europese Centrale Bank in Frankfort, doch zijn naam wordt in verband gebracht met Dutroux netwerk, waarin veel bekende hooggeplaatste namen tevoorschijn komen. een van de hoofdverdachten binnen het Nederlandse Dutroux-netwerk, zou de historicus Ger van Roon zijn.
Cees Janssen was tijdens de IRT affaire zo ziek en bijna dood te noemen en dus niet voor de commissie van Traa kon verschijnen, waardoor nooit inhoudelijk naar zijn steekpenningen onderzoek is gedaan. Vreemd genoeg was daags daarna dezelfde Cees weer springlevend te zien in één van zijn sportinstituten, terwijl hij als een jonge hinde les gaf. Ook Fred Teeven kon over de steekpenningen niets zinnigs verklaren, maar wisselde wel met Robert Mink Kok informaties uit. De carrière van Fred Teeven is hierna als een raket omhoog geschoten
Benk Korthals die zich later ontpopte op een heel ander pervers gebied voelde de bui hangen en stelde in het debat over het jaarverslag 1995 op 27 augustus 1996 duidelijk dat “wij niet willen dat de BVD een verlengstuk wordt van de politie”. Bij de presentatie van het “Dreigingsbeeld Mensensmokkel” op 29 mei 2001 schrijft minister van justitie Benk Korthals echter dat de BVD verder wordt uitgebreid.

<-- Evert van Korlaar--- De Allesweter>
1984/1985
Het Openbaar Ministerie had geen goed zicht op de handel en wandel van Klaas Bruinsma en zijn kornuiten. (Ging het bij Bruinsma om honderden kilo's softdrugs, Johan Verhoek. wordt in 1998 in hoger beroep veroordeeld voor de smokkel van tweehonderdduizend kilo's.
Zijn organisatie, door justitie Octopus genoemd, heeft misdaadtentakels in de bovenwereld. De Hakkelaar heeft van douaniers tot politie en personen in de hoogste kringen in zijn greep.)
<--- Evert van K.<-Kees van Korlaar ---- De commissaris.Heeft rond 1985 Kees van Korlaar niet een schotwond in zijn borst gehad waarna die schotwond is geopereerd en gehecht in de avondlijke/nachtelijke uren in het universiteitsziekenhuis te Antwerpen ? Het moet nog te zien zijn toch.

Omstreeks 1985 regelde André Brilleman voor 4 opkomende jonge criminelen, (de familie Van Korlaar, Evert , Kees, Peter en Adelbert) een afspraak voor een bijeenkomst met Klaas Bruinsma. De 4 hadden een volwaardige import en exportlijn opgezet in en door Nederland. Hiervoor stond hen ter beschikking een volledige vloot zeewaardige zeiljachten voor het oppikken van coke voor de kust van Zuid Amerika en tevens een vloot van hotelschepen met thuishaven Arnhem voor het transporteren van de coke door heel Europa.


De familie had eigen toeleveranciers geronseld in Colombia en met name de tweelingbroers Miguel Angel en Victor Manuel Mejia Munera, die vanaf 18 jarige leeftijd volledig zijn opgevoed door de familie Van Korlaar.
<-Adelbert van Korlaar ---- De tweespaltmaker Het bezoek aan Bruinsma verliep echter anders als men zich had voorgesteld. Klaas Bruinsma, John Mieremet, Kees Houtman en Evert Hingst, ontvingen de vier Gelderse provinciaaltjes anders als verwacht en lieten merken hoe Amsterdamse criminelen met concurrenten omgaan. Duidelijk toonde Bruinsma dat hij geen inmenging dulde en de vier werden mishandeld en zwaar vernederdbuiten geschopt , waarbij de jongste en kleinste van het stel(later de bijnaam Tweespaltmaker), meer dood dan levend buiten kwam. Deze 4 broers van Korlaar, (met latere bijnamen de Allesweter, de Commissaris, De Tweespaltmaker en de 4de Nitwit) zworen wraak. Toen uiteindelijk De Tweespaltmaker zover gevorderd was dat hij uit bed getild kon worden en voorin de auto kon worden gezet is februari 1985 een afspraak gemaakt met André Brilleman om opnieuw te overleggen.


Peter van Korlaar - de 4de Nitwit.

André Brilleman werd verzocht op zondagochtend naar Den Bosch te komen voor een afspraak met de gebroeders bij de ouders van de “Allesweter” in de Gelderse woonplaats. Brilleman kwam met de trein en werd van het station Den Bosch opgehaald. De Allesweter zat achter het stuur en de Tweespaltmaker was nog steeds niet hersteld op de bijrijder plaats getild. De auto reed met de 5 personen over de Zaltbommelse brug naar een perceel in de uiterwaarden ten westen van die brug. Op dat perceel had de 4, een rode benzinevat en materiaal voor het maken van beton gereed gezet. Brilleman werd vastgebonden en gekneveld en nadat een bodem van beton (puur cement) in het vat was gestort werd Brilleman na nog even te zijn bewerkt door twee potige broers met zijn voeten in het vat geplaatst. Brilleman werd vastgehouden tot het beton redelijk was uitgehard. 
Uit de achterbak van de auto werd een stoel gehaald en voor Brilleman neergezet. Vervolgens werd De Tweespaltmaker uit de auto getild en in de stoel gezet om het af te maken met kogels.Het vat volgestort en uitgehard werd met het lichaam van Brilleman in de Waal gedeponeerd. Er resten voor hen nog vier man om hun wraak op bot te vieren, maar stelden hun wraak om praktische en tactische redenen uit tot later. Door dat uitstel is Klaas Bruinsma door een ander dan door deze aankomende criminelen geliquideerd. (27 Juni 1991)


Een foto van Klaas Bruinsma met zijn ferrari voor de molen De Vink te Herveld. Adelbert van Korlaar was op dat moment ook daar aanwezig.


Toen deze 4 criminelen de tijd voor liquidatie gekomen achtten, hebben zij op bijna dezelfde dag de nog resterenden geliquideerd. De Allesweter heeft John Mieremet (2 november 2005)voor zijn rekening genomen. De Commissaris en De Tweespaltmaker hebben Kees Houtman en tevens Evert Hingst voor hun rekening genomen.( 2 november 2005 en 31 oktober 2005)Hingst(jurist, Evert Drijber) en Hillis hadden een onroerend goed bedrijf op Ibiza. De beveiligingscamera's van Stanley Hillis, de buurman van Hingst, legde de liquidatie van Hingst vast. Hillis overhandigde de beelden aan de recherche, doch de beelden werden nooit getoond en aan het OM werd Peter la Serpe aangeboden waarmee het OM zodanig zand in de ogen werd gestrooid zodat het OM niet bij de broers zou uitkomen.Hillis die te veel wist werd februari 2011 geliquideerd,nadat bekend werd dat het gesprek tussen hem en Donald Groen zou worden afgeluisterd door de nationale recherche.De aanwezige recherche bij deze moord heeft blijkbaar om redenen de andere kant opgekeken.(we komen hier nog op terug)

De Allesweter had reeds contact gelegd met de Italiaanse maffia, Ndrangheta en bood daar zijn diensten aan, onder duidelijke openheid van zaken met wat zij op crimineel gebied van drugshandel hadden bereikt en welke kanalen zij hadden met het witwassen van de giga criminele winsten. De Ndrangheta zag wel wat in die Nederlander en hij (en daarmee ook de andere 3 van de familie) werden in hun midden geaccepteerd. Omdat de leden van de Ndrangheta vaak al vanaf kindsbeen af getraind worden in de criminele handel en wandel leek het de Ndrangheta top beter dat De Allesweter eerst een paar jaar bij hen in de leer kwam. Dat heeft 3 jaren geduurd waarbij De Allesweter tussen zijn officiële werkzaamheden in de maatschappij werd opgenomen in het leerproces van de Italiaanse maffia. Tegelijkertijd werd De Allesweter opgenomen in de denktank van de Ndrangheta. En later zijn die 4 criminelen via De Allesweter en De Commissaris verantwoordelijk gemaakt voor alle drugshandel van de Ndrangheta wereldwijd. *** Evert, Kees en Adelbert dragen de maffia eretitels:-- "U Baruni" en "Mantaru", Alleen Evert heeft voor het ombrengen van een bestuurslid van het land (Maarten van Traa) de extra eretitel: "Excelente". Peter(de 4de Niwit) heeft geen eretitels.*****


De 4de Nitwit (Peter) van deze criminele broers, mocht op 27 maart 1996 de eerste liquidatie op Cor van Hout, die toen met vrouw Sonja(de zuster van Willem Holleeder) en hun kind in de auto zat, uitvoeren.Omdat uit de autoradio van Cor van Hout het liedje "Kedengkedeng"van Guus Meeuwis galmde, raakte Peter,die muziekleraar is, hier enigszins door van de wijs. De liquidatie mislukte. Het probleem was echter dat dit wel op bewakingscamera was opgenomen, maar nooit aan van Hout is getoond.

( De Technische recherche schijnt flink betaald te zijn om de bewuste film/foto bijna 15 jaar te verzwijgen) De oorspronkelijke film geeft het volgende beeld: 
zie: ZIE HIER -- en ook:
http://www.hartvannederland.nl/nederlan ... -van-hout/ 


In Zandvoort zijn in de jaren tachtig kleine kinderen door een internationaal pedofielen netwerk uit Nederland-Duitsland –België en Engeland, Portugal waartoe notabelen werden gerekend misbruikt en komen we bekende namen van mannen tegen die samenwonen in een jachthuis.De Duitse Pornoproducent Gerrie Ulrich komt hier ter sprake. De in Zandvoort gevonden foto’s zouden ‘deels afkomstig zijn uit Jersey’s ‘House of Hell’ waar tussen 1960 en 1980 misdrijven zijn gepleegd ‘die ieder voorstellingsvermogen te boven gaan.’ Baby’s werden verkracht, gefolterd en gedood in speciaal ingerichte martelkamers, forensisch experts hebben bewijzen gevonden in de kelders van het tehuis. Het ging hier om 90.000 misbruikte en gefolterde kinderen en baby’s wat gedeeltelijk aan het licht kwam via de Morkhoven actie groep. In de Morkhoven actie groep worden o.a.namen als Joris Demmink,Ed Nijpels gefotografeerd in een roze jurk, Hirsch Ballin en Donner in SM club Paradise te Breda gerund door Leo(nne) Zeegers genoemd en beginnen mogelijk opnieuw de Koninklijke doofpot affaires. Bekend is dat Ed Nijpels ‘een relatie’ onderhield met de spin van het Nederlandse kinderporno-netwerk mr. Frits Salomonson. Zie hiervoor: http://aangirfan.blogspot.com/2008/07/z ... troux.html. Maar vooral ook: http://boinnk.nl/blog/tag/joyce-labruyere-vermoord/ 
Op deze kinderhandel komen we hierna uitgebreid terug, vooral i.v.m. met vorenstaande topcriminelen en de pedofiele behoeften van Top ambtenaren in Nederland en daar buiten.

1991
De huisarts Joyce Labruyere kwam op het spoor van kinderen die waren misbruikt door hoge ambtenaren. Ze trok aan de bel. Diende klachten in bij het OM. Ze leeft niet meer, ze werd vermoord. Onder nooit opgehelderde omstandigheden is ze gestorven. In februari 1991 verdween ze onderweg naar haar ouders in Hoofddorp. Haar ontklede lichaam, verzwaard met een blok basalt, werd een maand later teruggevonden in de Maas bij Appeltern, in het groene land van Maas en Waal, waar ook André Brilleman vermoord werd.

Mr. Wilfred Brinkhuis organiseerde seksfeestjes voor volwassenen in Utrecht. Hij kwam zo in contact met hoge ambtenaren die zijn ruimtes wilde gebruiken voor pedofeestjes. Daar wilde hij niet aan meewerken en klaagde bij het OM. Hij leeft niet meer. Onder verdachte omstandigheden is hij gestorven.

Chauffeur Mosterd reed zowel Aad Kosto als Joris Demmink. Hij beklaagde zich bij zijn chef over het gedrag van Demmink die op de achterbank van zijn auto jongetjes misbruikte. Hij leeft niet meer. Hij stierf onder verdachte omstandigheden.

2006 ( Oud-defensieminister Job de Ruiter wilde het boek “Een man tegen de Staat van Journalist Alexander Nijeboer door de rechter laten verbieden omdat hij in enkele passages in verband werd gebracht met een zedendelict. De oud bewindsman koos eieren voor zijn geld door akkoord te gaan met het opnemen van een aanvullende verklaring middels een inlegvel. De eis van De Ruiter dat Nijeboer ook moest beloven geen onderzoek meer te doen naar een mogelijk pedofiel verleden van De Ruiter werd door de auteur verworpen. )

Onder de naam de Ruiter komen we nog een opvallend persoon tegen met een we heel bekend gezicht en de gezichtsvouwen van Van Korlaar. Een alias onder de “Per Adres”naam drs. Pieter.Arie. de Ruiter?{halve echtgenoot van Martine Elderkamp,de andere helft, de echte echtgenoot, zat gevangen,maar waarschijnlijk weet Jonkheer Barthold Willem Lucas Boreel hier meer over? Jonkheer Barthold Willem Lucas Boreel trouwde met Petra Martine de “Ruiter”. Eerst nadat het stel het eerste kind had gekregen, heeft dochter Petra Martine Elderkamp aan de jonkheer verteld dat Pieter Arie de Ruiter haar werkelijke vader niet was.
Vervolgens wie haar in de gevangenis verkerende werkelijke vader wel was en dat Pieter Arie de Ruiter een hele goede vriend van haar biologische vader was en met zijn huwelijk met de moeder en naamverandering van haar kinderen alle schande van de gevangenisgang van haar werkelijke vader en het wegvallen van inkomen had voorkomen.}
P.A. de Ruiter een man, naar onze mening met een Mulo opleiding,die bij de havenconflicten in 1982 “bemiddelaar”was,maar waarvan wij geen afstudeeropdracht nog Tutor kunnen vinden.
Een man met een wel heel wazige C.V. welke een HBS-a opleiding zou hebben en aansluitend op 26 jarige leeftijd afgestudeerd zou zijn aan de Nederlandse Economische Hogeschool te Rotterdam (de Erasmus Universiteit)? Ondanks de zeer wazige C.V. zat deze man volgens zijn C.V. in een denktank met bekende namen als, van der Louw, Bram Peper, Jan Pronk en Relus ter Beek.
In het examenregister van de Erasmus Universiteit is de man niet terug te vinden. De uitleg van deze kunstgreep is de volgende:
Evert van Korlaar is door burgemeester Bram Peper gevraagd om te bemiddelen in het havenconflict.
Evert van Korlaar opereerde niet onder zijn doopnaam maar als de havenman en grote projectontwikkelaar in de Rotterdamse haven onder de naam Hans van de Lande.
Evert van Korlaar/Hans van de Lande heeft toen aan Bram Peper met moverende reden voorgesteld dat hij onder valse identiteit met een daarbij behorende vermomming als drs. P.A. de Ruiter zou gaan optreden.De omgang met criminelen wordt nog eens akelig duidelijk aan de hand van de volgende foto met criminelen als: Siegfried Ulrich Humprey Wortel, Frankie Uden, Brielle en Beppie.
zie: http://herstelderepubliek.wordpress.com ... s-logisch/ KLIK HIER

1992
Mr. John Engelsma de consigliere van Maffia baas Klaas Bruinsma.
In die periode stuurt Dikke Charles Geerts de politie aan middels steekpenningen en heeft hij Korps Kennemerland in de houdgreep. Later verkoopt Dikke Charles zijn imperium en vertrekt naar Kenya, niet bekend is wat zijn activiteiten aldaar zijn. Kenya, het land waar later de homo/pedofiel en kinderhandelaar Robbert Mikkelsons stage heeft gelopen in een weeshuis. John Engelsma komen we tegen in gezelschap van Willem Alexander (om even te laten zien hoe nauw de banden zijn) tijdens de 
Marathon van New York in 1992 onder de titel; “Centurions of the Netherlands” (Achter Gerrie Knetemann (met pet) zien we John Engelsma.) In december 1992 -direct na de foto- werd Engelsma door de Orde van Advocaten uit het nobile officium gegooid wegens banden met de onderwereld. Willem Alexander liep de marathon met een van de kopstukken van de ‘erven-Bruinsma’, maar daarmee houden de banden van het “koningshuis” met de Nederlandse maffia natuurlijk niet op. Want op het moment dat de ‘marathon-foto’ werd genomen, had ene Mabel Wisse Smit haar relatie met Klaas Bruinsma zelf nog maar net afgebroken, als daarvan althans überhaupt sprake was voordat Bruinsma medio 1991 werd vermoord. En dan is er natuurlijk ook nog ‘ome’ Frits Salomonsom die als lid van de ‘Voogdijraad’ van de kroonprins een soort vader was voor het kreunprinsje. Volgens sterke geruchten was Maarten van Traa op het spoor van een ‘witwas-centrale’ in de bovenwereld van de Bruinsma-miljoenen die via de onderneming TextLite onder leiding stond van de spil Frits Salomonson. De voormalig hofadvocaat van Beatrix speelde dus een rol bij het witwassen van de Bruinsma-miljoenen, een rol die niet mocht worden uitgezocht, afgezien van zijn homoseksuele relatie met Claus van Amsberg. 

Rond 1980 vond er een werkbezoek plaats van drie kamerleden aan New York. Doel van het bezoek was de mogelijkheden te bestuderen van kabeltelevisie, destijds een nieuwe en revolutionaire ontwikkeling. De delegatie bestond uit drie media-woordvoerders: A. Kosto (PvdA), L. Hermans (VVD) en P. van de Sande (CDA). Toen er werd verzameld voor de vlucht terug op het vliegveld, kwam van de Sande niet opdagen. Uiteindelijk arriveerde hij met een rood hoofd vlak voor het sluiten van de gate. “Er is een ramp gebeurd” aldus Van de Sande. “Ik heb een telefoontje gehad. Ik kan en mag er absoluut niets over zeggen.” Maar eenmaal opgestegen was het snel afgelopen met de discretie van het CDA-kamerlid. Het ‘telefoontje’ bleek afkomstig van R. Lubbers, fractievoorzitter van het CDA in de Tweede Kamer. Van de Sande: “Het ging over Claus. De prins-gemaal was onderweg met Salomonson in Amerika en wordt voortdurend gesignaleerd in homo-gelegenheden en in pedofiele clubs. Hij wordt gechanteerd. De situatie is onhoudbaar geworden. Nederland staat op instorten. Iedereen in Den Haag is radeloos, redeloos en reddeloos.” Dit kwam uiteraard in de doofpot.

Van 1986 tot vermoedelijk nog heden.
Voor de pedofiele genoegens van Topambtenaren en leden van het koninklijk huis werden / worden voorstellingen georganiseerd in de locatie 8094 Hattemerbroek bij de Elburgerweg op de coördinaten 52.28.15.29 Noorderbreedte en 6.01.43.76 Oosterlengte te zien. Voorstellingen waarbij verzorgt door de criminelen, geronselde kinderen uit jeugddetentiecentra werden misbruikt. Het theater wordt gebruikt voor de martel/moordvoorstellingen en loopt vol met perferts. Het is een kaal gebouw met binnenin alleen maar 1 grote zaal, die voorzien was van een aantal rijen stoelen met een zijpad en een tussen pad.
Getuigen spreken over de aanwezigheid van ca. 50-60 man/vrouw die daar fors voor moeten betalen, waaronder, Johan Friso, Mabel Wisse Smit (Los) onder begeleiding van George Soros(Györge Schwartz),P.H. Donner, Hirsch Ballin, E.Van den Emster,Dick Berlijn,Gerlof Leistra,Carla Eradus, Geert Wilders,Mark Rutte, Joris Demmink,Guus Pareau Dumont( Psychiater Friso) Een gouden business voor de Topcriminelen, waar bedragen van €250.000,- de ronde doen, maar belangrijker is de opgedane contacten en foto en film opnamen. Het is niet moeilijk te raden dat hierna chantage, allerlei wegen heeft geopend. { in 2005 zijn veel meer gegevens hieromtrent overhandigd aan de Telegraaf.} De Telegraaf wilde/durfde/kon dit verhaal van het gruwelijke gebeuren niet afdrukken. (we weten nu waarom) In plaats daarvan is er een stuk in de Telegraaf verschenen over de jeugddetentiecentra in Nederland die in de loop der jaren tientallen gasten zijn "kwijtgeraakt". 
Een kranten artikeltje, waar de grootcriminelen , maar ook betrokkenen geen nacht van hebben wakker gelegen.
De martel/moordvoorstellingen in Nederland zijn begonnen door de bovengenoemde Top criminelen toen zij zich eenmaal in Belgie ingeworsteld hadden via de Cercle Lorraine te Brussel in een club Belgische adellijken die zich standaard bezig hielden met de jacht op kinderen.De letterlijke jacht op kinderen wel te verstaan. Een jacht die overdag plaats vond en vindt, o.a. bij de plaats Oudergem in Belgie.

De satanische martel-/moordvoorstellingen met kinderen vindt al 2 decennia plaats op een locatie in eigendom van deze topcriminelen, o.a. in de panden die zich bevinden aan de U-vormige weg die uitkomt op de Elburgerweg te Hattemerbroek. De toegang tot deze U vormige weg is verborgen achter een rij bomen.Een locatie met een theater en daarnaast wat men noemt een hotel, wat echter geen hotel is. Vaak wordt hier een groep Polen gehuisvest om de schijn op te houden.Het theater is een kaal gebouw met bestaande uit 1 grote zaal, die voorzien is van een aantal rijen stoelen met een zijpad en een tussen pad voor ca. 50-60 pedofiele en satanische sadisten.
Bij deze voorstellingen “zijn” gezien de volgende personen: Johan Friso, Mabel Wisse Smit (Los) onder begeleiding van George Soros(Györge Schwartz),P.H. Donner, Hirsch Ballin, E.Van den Emster,Dick Berlijn,Gerlof Leistra,Carla Eradus, Geert Wilders,Mark Rutte, Joris Demmink,Guus Pareau Dumont( Psychiater Friso) (Lesbische Mabel nestelde zich voor contact naast Johan Friso, waardoor de criminelen in 2003 aanleiding zagen Peter R. de Vries in te seinen over de verblijfplaats van Charlie da Silva om te voorkomen dat Mabel het koninklijk huis zou binnen rollen. Dit mislukte echter.)
Peter van Korlaar kent Gerlof Leistra goed en heeft o.a. geregeld dat zijn oudste dochter Inez bij Elsevier in dienst kon komen. 
Guus Dumont was sinds 1952 getrouwd met T. Brunsveld Keizer doch gingen 1980 uit elkaar. Later volgde de officiële scheiding. Guus Pareau Dumont trouwde in veel later stadium met Carla Eradus.
De toegangsprijzen tot dit “evenement” bedroegen ca 10.000,- voor de speciaal genodigden.
Het te misbruiken kind wordt naar het “hotel” gebracht waar het kind een drogering in een drankje krijgt. Intussen loopt het theater vol met perverselingen. En dan begint het. Voor het ademloos toekijkende zieke publiek wordt dat slachtoffer dan meermaals gruwelijk verkracht en mishandeld door 2 van de criminelen. Een voorstelling van bijna 30 minuten gruweldaden. Die mishandelingen eindigen doordat de ene crimineel een lange ijzeren pijp tevoorschijn haalt met een punt. Vervolgens tilt de grootste crimineel het slachoffer aan het middel op en spietst het slachtoffer op die ijzeren pijp.
De crimineel die de pijp vastheeft, houdt die nog zeker een paar minuten omhoog en te zien is dat het slachtoffer stuiptrekt en dood gaat.Dan laat die crimineel die pijp met het slachtoffer er nog aan met een klap op de grond vallen.Einde voorstelling.

Bovengenoemde top criminele ontdekten dat in België een even grote vraag bestond naar 
Satanische moorden in de adelijke kringen en aanverwante groepen zodat beesten als Dutroux zich door hun toedoen ongelimiteerd konden ontwikkelen. Zij hadden zich als leveranciers via de Cercle Lorraine te Brussel in een club Belgische adellijken die zich standaard bezig hielden met de jacht op kinderen, ruimschoots geliefd gemaakt. Die jacht vond gewoon overdag plaats en wel bij de plaats Oudergem in België. De parkeerplaats en het hele bos wordt met bouwhekken afgezet en de toegang wordt strak bewaakt door bewakers van de koninklijke garde. Uiteraard is dit een groepje geselecteerde en zwaar betaalde bewakers.Volgens informatie zijn Koning Albert en de Nederlandse "prins"Constantijn aldaar vaste jachtpartners. De slachtoffers(3 kinderen tussen 12 en 15 jaar) werden voor die jachtpartijen uitgekozen uit jeugddetentiecentra en mogelijk zelfs kindertehuizen.De kinderen waren met een kleine legertruck gebracht en gekleed in legerdekens. Daaronder waren zij naakt. Het bos was bereikbaar dor eerst ca 1,5-2 km rechtuit door dit bos te wandelen over een ca 2,5 meter breed en verhard pad. Aan het einde van dat pad hield de verharding op. Vervolgens als je dan rechtsaf door het bos over het gras naar beneden liep ( ca 200-300 meter) en daar aangekomen een kwartslag draaide kon je door de bomen naar beneden kijken naar een open plek in het bos. de kinderen werd verteld , als zij bij die jacht de open plek in het bos helemaal konden oversteken, zij vrij mochten gaan en staan zonder terug te worden gebracht naar de detentiecentra.Getuige is echter verteld dat aan de andere kant van die open plek in het bos tevens jagers zaten om, indien het een kind zou lukken die open plek helemaal over te steken, deze alsnog doodgeschoten zou worden. Toen klonken jachthorens en was de jacht op kinderen begonnen. Bijna meteen zag ik de jongste jongen helemaal bloot de open plek oplopen en doodgeschoten worden. Ik zag een jager en nog een man naar het lijk van die jongen toelopen. Zijn genitaliën werden van het lijk afgesneden en de jager hield die met een blijde kreet omhoog.Ik hoorde de andere 2 kinderen kreten slaken.
Toen was er even pauze maar vervolgens klonk opnieuw de jachthoorn.Ik hoorde de oudste jongen roepen: niet doen niet doen. Ik zag het meisje helemaal bloot de open plek oplopen.
Zij werd bijna meteen doodgeschoten.Ik zag weer een jager en een ander naar het lijk wandelen. Het is mij niet bekend welke trofee zij van het lichaam van het meisje haalden.Opnieuw klonk de jachthoorn en Ik zag de oudste jongen in een vaart de openplek oprennen naar de overkant.
De jagers lieten die oudste jongen gaan tot halverwege de openplek en toen werd hij in de rug doodgeschoten.Ook zijn genitaliën werden door een groepje van een drietal jagers verwijderd. 
Een van de jagers hield deze met een kreet van vreugde in de lucht. Hiermee was de jacht beëindigd.

Na adellijke goedkeuring werd kasteel Hof Ter Borght aan Heide 41-43 te Westerbeek (Hulshout) België aangekocht. Na grondige renovatie (waarvan 40% van de kosten middels subsidies voor rekening gemeente kwamen) werd ondergronds de reeds bestaande trofeeënkamer( om de door morbide satanisten verwijderde genitaliën ten toon te stellen voor ingewijden)door de Allesweter en Commissaris voorzien van geluid- en video apparatuur, zodat iedere bezoeker van die kamer middels geluid en beeld kon worden vastgelegd en de broers de gelegenheid biedt belangrijke personen met dat beeld en geluid te confronteren en vervolgens te chanteren.
De stroman eigenaar t.w. Immobilière Beaumont uit Luxemburg wordt genoemd,doch wij hebben een andere mening. Volgens Marc de Borgher onroerend erfgoed ambtenaar van het Vlaamse gewest is de eigenaar moeilijk te traceren. De eigenaar was tevens telefonisch niet bereikbaar voor commentaar, echter anno 2013 zou het kasteel en park opengesteld worden voor bezoek. We verwachten niet dat de trofeeënkamer die eerst te bereiken is via twee linkse kamers,vervolgens via een soort kast en aansluitend een lange gang,om dan af te dalen in de ruimte, onder de openstelling valt. Evert van Korlaar bezit in het linkse gedeelte van het pand (evenals in Brussel en Basel) een kantoor.


Oordeelt u zelf over de volgende Belgische site:
http://www.deverdwaaldedichter.be/page_59.html De K. familie heeft geregeld dat Robert Mikelsons vanuit Duitsland naar Nederland kwam.
Mikelsons is aangezocht wegens zijn pedofilie en pedofiele geschiedenis in Duitsland.
De K. familie heeft ervoor gezorgd dat Robert Mikelsons, als tussenstation tussen Duitsland en Nederland, een hele tijd verbleef in een kindertehuis in Afrika. De zoon van de vrouwelijke eigenaresse van dat Afrikaanse kindertehuis woont in Amsterdam en is een van de vele criminele hulpkrachten van de K. familie. Robert Mikelsons taak is vanaf het begin geweest het aanleveren van baby's en kleuters voor de pedo vereniging van hooggeplaatsten. Die baby's en kleuters werden, na aanvang van het kinderdagverblijf, door Robert Mikelsons afgegeven aan zijn partner Richard van Olffen die met zijn busje, voorzien van 2 kinderzitjes, dan bij het kindertehuis voor kwam rijden. Richard van Olffen bracht vervolgens die kindjes naar een hooggeplaatste pedo die daar zijn gang mee mocht gaan. Dat tegen contante afrekening van tussen de 5.000 en 15.000 per kind per beurt. Betaling kreeg Mikelsons uitgekeerd via zijn jonge Letse vriendje. In de escortagenda van Richard van Olffen stond o.a. het GSM telefoonnummer van mr. Frits van Straelen van het OM te Amsterdam.

In 2005 en in 2007 is, omdat Mikelsons toen op marktplaats.nl een adres in Amsterdam opgaf, de Amsterdamse zedenpolitie verteld van de werkelijke werkzaamheden van Robert Mikelsons. De betreffende Amsterdamse zedenrechercheur heeft het in 2005 en in 2007 voorgebracht bij de 3hoek en de 4 hoek; waarbij van hoger hand nader onderzoek is tegengehouden. Nadat Robert Mikelsons, via de VS, en later Richard van Olffen werden opgepakt, is de Amsterdamse zedenrecherche opnieuw gewezen op de berichten in 2005 en 2007. Maar haastig vertelde de Amsterdamse zedenrecherche dat er uitvoerig onderzoek zou zijn gedaan, tot in Letland toe, en dat nergens iets van blijkt van een toeleverantie aan hooggeplaatste pedofielen.

Mr. Erik van den Emster (voorzitter voor de Raad van de Rechtspraak) heeft er voor gezorgd dat Carla Eradus, ongeacht haar hele slechte staat van dienst, is gepromoveerd tot president van de rechtbank Amsterdam. Een toppositie in de rechterlijke macht in Nederland, die ertoe leidde dat ouders onder haar rechtspraak uit de ouderlijke macht werden ontzet en kinderen “elsewhere” werden geplaatst. Carla Eradus was getrouwd met de inmiddels overleden psychiater Gustave Guillaume Francois Pareau Dumont, de vaste psychiater van “prins”Johan Friso. ( Carla Eradus heeft van 1974 tot 1984 als jurist gewerkt bij het Pieter Baan Centrum en ontmoette opnieuw de psychiater Guus Pareau Dumont, bij de periodieke satanische moordpartijen.Carla Eradus was/is daarbij vaste aanwezige.) De connectie met Erik van den Emster, tevens een vaste bezoeker van de satanische moordvoorstelling, is bij haar benoeming ongetwijfeld van invloed geweest.
De moeder van Erik van den Emster is een Brenninkmeijer en daarmee ook familie van de Nederlandse Nationale Ombudsman. Erik van den Emster is pedofiel en kreeg via bemiddeling van de criminele K. familie baby’s en kinderen aangeleverd o.a. reeds in zijn pand in Bavel, toen hij nog bij de Rechtbank Breda werkte. De woonkamer van dat huis leek op een verlaten legerslooppand. Er stond alleen op een soort verhoging, alsof het een leeg leslokaal was, een groot houten bureau met een stoel. En verder 1 of 2 versleten houten stoelen.Op dat grote bureau stond het aquarium met piranha’s en aan de muur hing een touwwerk klaar voor gebruik.
Die toeleveranties van hele kleine kinderen voor de hooggeplaatste pedo's stopt natuurlijk niet en is tot op heden nooit gestopt.
Er zijn 2 doelgroepen te onderscheiden waarvoor kinderen nodig waren en zijn, want deze pedofiele toestand stopt niet.
1. Om stelselmatig verkracht te worden door hooggeplaatste pedofielen. Daarvoor worden baby's en kleuters gebruikt. De bedoeling daarbij is dat de kinderen blijven leven en geen uiterlijke kenmerken van misbruik vertonen. Die kinderen komen uit kinderdagverblijven en daar zorgden o.a. Robert Mikelsons en Richard van Olffen voor. Veelal met medewerking van de baas van het kinderdagverblijf.
2. Voor de satanische martel/moordvoorstellingen voor zeer hooggeplaatste functionarissen t/m de hoogste ladder. Daarvoor worden en werden kinderen gebruikt uit jeugddetentiecentra. waarbij bij de werving verteld wordt dat het koninklijk huis een werkplek aanbood aan een dergelijk kansloos kind. Uitgezochte kinderen zonder broer/zuster enz.

30 april 1999 / 1 mei 1999
Dan de Walpurgisnacht en de verdwijning van Marianne Vaatstra en de overtuiging is dat de verdachte van de moord met twee busjes over de grens zijn gebracht.De walpurgisnacht is een vruchtbaarheid mythe vol magie en wordt geassocieerd met het satanisme die o.a plaats vind in de Veluwse bossen bij Putten.. De 16-jarige Marianne Vaatstra is in de nacht van 30 april 1999 op 1 mei 1999 nabij Veenklooster verkracht en vermoord door wurging en doorsnijden van de keel door een bewoner van het AZC-Kollum (de man had hier asiel gekregen ondanks dat hij in eigen land verschillende vrouwen had verkracht en de keel doorgesneden). Op 3 mei 1999 is de moordenaar onder grote geheimhouding overgebracht naar het AMOG-Musselkanaal. Daar werd hij opgehaald door de Vreemdelingendienst en de volgende dag onder zware begeleiding op een vliegtuig gezet. Feik Mustafa en Ali Hussein Hassan, twee onafscheidelijke, gewelddadige, drugsgebruikende, getraumatiseerde asielzoekers waren al jaren gehuisvest op het AZC Kollum. Feik was zelfs bevriend met een 13 jarig meisje dat later door hem zou worden verkracht. Feik en Ali bedreigden Marianne 2 weken voor de moord in de Ringo bar te Veenklooster. Marianne werd vermoord in de nacht van Koninginnedag, vrijdag 30 april 1999. Zij werd op 1 mei gevonden in een weiland op een aantal kilometers van het AZC. Ze was verkracht (vaginaal en anaal) gewurgd en haar keel was doorgesneden. Feik verkrachtte eerder op die Koninginnedag in 1999 zijn 13 jarige vriendin. Helaas deed zij pas enkele dagen later aangifte, uit angst voor Feik. Deze aangifte van verkrachting werd op 15 juli 1999 geseponeerd door Onderofficier van Justitie mr. J. Stoffel. Feik Mustafa en Ali Hussein Hassan zijn nooit als verdachten aangemerkt. Van Feik en Ali is nooit DNA afgenomen. Dat kon ook niet, want zij waren direct na de moord verdwenen. Het was die betreffende nacht de beruchte Satanische Walpurgisnacht, waar perverse figuren hun lusten uitleven. Stephanie van Reemst is de meest cruciale, nooit gehoorde getuige in de moordzaak van Marianne Vaatstra.

Het ware verhaal van Marianne Vaatstra.(anders als het OM vertelde)
De broers organiseerden, regisseerden, verkrachtten en vermoorden al enige tijd voor Johan Friso en zijn onfrisse bestuurdersvriendjes, betaald door Beatrix. 
Op koninginnen dag 30 april 1999 werden de broers in de namiddag telefonisch benaderd door het koninklijk huis met het dringende verzoek om die martel/moorvoorstelling die avond te laten plaatsvinden voor Johan Friso.
De broers werden door dat verzoek verrast. Zij meenden op zo korte termijn die voorstelling niet te kunnen regelen. Zij hadden geen slachtoffer geregeld en de hotellocatie die staat naast het gebouwtje waar de martel/moordvoorstellingen altijd gegeven werden was door de broers gevuld met 60 Polen die daar verbleven, dus de vaste locatie kon niet gebruikt worden.
De broers weigerden het verzoek vanuit het koninklijk huis om die avond die martel/moordvoorstelling voor Johan Friso te doen.
Vanuit het koninklijk huis werd de druk opgevoerd en de normaal aan de broers betaalde bedragen voor die voorstelling goed verhoogd.
De broers weigerden. Daarna verhoogde het koninklijk huis het bedrag nogmaals. De broers weigerden.
Toen het koninklijk huis het bedrag dat betaald zou worden verhoogde naar ca 500.000,= of zelfs nog meer, meenden de broers dat zij dat niet meer weigeren konden. De broers Van Korlaar gingen ervan uit dat er klaarblijkelijk hele hoge nood was bij Johan Friso. De broers accepteerden om voor dat bedrag diezelfde avond nog een martel/moordvoorstelling op te voeren voor Johan Friso. Het door het koninklijk huis aangeboden bedrag stond, ondanks de zondagsluiting (koninginnen dag) toen binnen 10 minuten op de rekening van de broers van K. Via criminele kanalen werd op korte termijn een locatie geregeld en dat was een stacaravan in het noorden van het land. Een stacaravan die voorzien was van allerlei opname en afluisterapparatuur. [de uitgekozen stacaravan was eigendom van een allochtoon] Aan het koninklijk huis werd de locatie doorgegeven.
Die avond was ook de Allesweter bij de voorstelling die werd uitgevoerd door de Commissaris en de Tweespaltmaker.
De Allesweter was benieuwd of naast Johan Friso en zijn vaste psychiater Guus Pareau Dumont misschien nog meer familieleden van Johan Friso aanwezig zouden zijn op die koninginnen dag. Hij werd teleurgesteld, alleen Johan Friso en zijn vaste psychiater waren aanwezig.De criminelen vertrokken tussen 21.00 en 21.30 uit hun woonplaats om de zaken te regelen.
Friso verliet het Alphabet tussen 22.00 en 22.30uur om op tijd in Friesland aan te komen.
Als slachtoffer hebben de Commissaris en de Tweespaltmaker toen iemand zomaar van de straat gepakt.
Het slachtoffer is daarna gedrogeerd en voor de ogen van Johan Friso en zijn vaste psychiater op gruwelijke wijze verkracht en vermoord.
BIJ MARIANNE VAATSTRA IS EEN BUNNY AANSTEKER GEVONDEN EN HET TOEVAL WIL DAT EVERT VAN KORLAAR UIT POLEN EEN BUNNY AANSTEKER HAD MEEGENOMEN!


2000
De Monaco Tapes.
De vastgoedwereld laat een video maken van een exclusief feest van 3 dagen in Monaco.
http://www.holleeder.info/0244.De-Monaco-Tape.html( DEZE SITE MET DE MONACO TAPE IS INMIDDELS NA ONZE AANDACHT SCHIELIJK VERWIJDERD) Chris Thunnessen, groot geworden in de vastgoed, betaalt alles voor iedereen. De “bovenwereld”en de onderwereld is aanwezig.
Op de video vertelt de reporter dat Bram Moszkowicz te zien is, die staat te praten met John Mieremet. Mieremet staat echter niet te praten,maar spreekt met de topcrimineel “de Allesweter” ,Evert Van Korlaar, die daarbij net met zijn schouder in beeld komt. De Allesweter is daar aanwezig onder de naam Harro Dijkhuis en vreest dat Mieremet hem aanspreekt met EvertHij stapt op Mieremet af en de conversatie gaat als volgt:
-Allesweter: hallo John.
-Mieremet: hai
-Allesweter: ik ben hier onder een andere naam.
-Mieremet: je doet maar.
-Allesweter: ik wil niet gestoord worden.
-Mieremet: is goed.
De Allesweter heeft de camera en geluidsman voorzien van een honderdje en verzoekt hen, hem niet in beeld te nemen. Enige keren (3 x) op deze videoband komt hij toch onscherp en kort in beeld.

Later (de volgende dag, Kees speciaal overgevlogen naar Monaco)) zien we op een terrasje zitten: John Mieremet, Sam Klepper en merkt de verslaggever op: duidelijk in beeld is Willem Holleeder te zien.De “NOS” heeft deze onzin verspreid omdat de man in beeld niet Holleeder is maar de broer van de Allesweter met de bijnaam “de Commissaris”(Zie de pleister om de trouwring)

Bij deze foto is abusievelijk genoemd dat dit Willem Holleeder is gefotografeerd in 2005 ( zie: http://ishootpeople.nl/?map=319), echter dit is Kees van Korlaar in 2003 die op zondagochtend in zijn auto( een week oude VW Phaeton) stapt op het Rembrandtplein te Amsterdam.Willem Holleeder is ca 10 cm kleiner dan Kees van Korlaar en idem aan gewicht.Er is destijds zelfs eenzelfde 2de leren jas (enkele maten groter) als die van Holleeder besteld om Kees in de gelegenheid te stellen als Holleeder gekleed te gaan.
De politie vond bij een huiszoeking bij Holleeder deze tweede jas die van een grotere man als Holleeder moest zijn. Officier van Justitie Kees Plooi heeft weet van de bedoeling van die tweede jas,maar zag af van verder onderzoek na doodsbedreiging.Het gesprek op het terras in Monaco, was aanleiding Sam Klepper later te liquideren.
De Commissaris reed 10 oktober 2000 naar het huis van Sam Klepper. Daar aangekomen kwam Klepper net naar buiten. De Commissaris bedacht zich geen seconde en schoot Sam Klepper neer. 
Het toneelspel welke door de reporter op de Monaco videoband wordt opgevoerd is aangestuurd door het O.M. cq Overheid om de identiteit van beide broers van Korlaar niet prijs te geven. Het schijnt dat dit tot nu toe is gelukt.
Evert van Korlaar heeft zich een keer een hele week opgesloten in de YabYum om vervolgens alle personeelsleden inclusief de eigenaar van de YabYum per vliegtuig mee te nemen naar Monaco.Theo Heuft vermeldt in zijn boek over de Yab Yum nog over “een” man die een volle week in Yab Yum verbleef.Bram Moszkowicz.
Bram Moszkowicz heeft tussen 2003 en 2006 voor meer dan een miljoen euro belasting ontdoken.
In 2010 heeft hij van de belastingdienst een boete en een naheffing gekregen voor de niet opgegeven inkomsten. Het vermoeden is dat het gaat om contante betalingen van cliënten waarvan hij maar een deel administratief heeft verwerkt. Om er zeker van te zijn dat Moszkowicz de schuld betaalt, heeft de fiscus een hypotheek van 1 miljoen euro gekregen op zijn kantoorpand aan de Herengracht. Deze hypotheek is op 10 mei 2010 gevestigd blijkt uit een akte van het kadaster.
De maatschap Moszkowicz is wel eigenaar van het pand Herengracht te Amsterdam waar Bram Moszkowicz woont en werkt, maar de maatschap Moszkowicz heeft de koopprijs daarvoor nooit zelf betaald. De koopprijs voor dat pand is, betaald door de Nederlandse criminelengroep. Om dat te verbergen is met behulp van een Duitse bankrekening en een bankrekening op naam van Moszkowicz sr, die koopsom betaald. Zelfs de schenkingsrechten zijn betaald door dezelfde Nederlandse criminelengroep.
Klandizie voor Moszkowicz werd geregeld, zodat de maatschap bekendheid kreeg. 
Hier moest natuurlijk een tegenprestatie tegenover staan en die kwam er. Bram werd vriendelijk gechanteerd kopieën af te staan van een strafzaak waar hij een verdachte als advocaat bijstond. De eerste keer heeft Bram resoluut geweigerd maar de crimineel aan de andere kant van het bureau, schoof over het bureau, foto’s van een blote Bram en een even blote ontvoerde jonge vrouw van hen beide genomen aan de Vamerenweg te Kerkwijk(Zaltbommel)[ Een boeren schuur,met kamer en badkamer].
Een jonge 3 dagen ontvoerde vrouw die op dat moment, niet ver van de plek van ontvoering reeds was gevonden (nadat de Tweespaltmaker eerder het meisje gedwongen had tot seks met hem in de boerenschuur en haar daarna heeft vermoord om haar vervolgens op de plaats delict te deponeren) Van het slachtoffer zijn destijds uitgebreid foto’s in de krant waren verschenen).Bram was voor deze chantage foto's speciaal gedrogeerd met een drug ontwikkeld door de stichter van het FC Dondersinstituut te Nijmegen, dhr Peter Hagoort, die deze drug speciaal voor Korlaar aanmaakte en sinds 1980 hiervoor ruimschoots wordt betaald.[De aangemaakte drug die het geheugen wist (CaMKII),wordt gemaakt van hersenvocht.Hersenvocht die de broeres aanvankelijk bij elkaar afnamen, maar hier later ontvoerde vrouwen en jonge meisjes voor gebruikten middels een lumbaalpunctie waarbij het hersenvocht (liquor) uit het lichaam wordt gehaald. Onderin de rug (bij de lendenwervels, buiten het bereik van het ruggenmerg) zit een holte die met hersenvocht is gevuld. Bij vrouwen en jonge meisjes,die ze samen met zwager G. van L. tevens verkrachten] Bram kon niet anders dan hierna te voldoen aan het dwingende verzoek en de crimineel kon een kopie van het hele strafdossier meenemen. Een telefoontje was hierna voldoende om een dossier bij de secretaresse van het kantoor op te halen (Later heeft zich deze chantage nogmaals herhaald door Dino Soerel, nadat Bram met de zuster van Dino, Orminda, Minnie Soerel het bed had gedeeld)
Een criminele investering met het doel om verdachten te flessen, getuigen te laten verdwijnen en over het algemeen strafzaken te frustreren. Voorkennis dus.

Dijkhuis Vastgoed Management (DVM) en Sedijko
Van de gebroeders Harro en Chris Dijkhuis van Dijkhuis vastgoed, zult u geen foto vinden.
Eenvoudig weg omdat de broers Harro en Chris Dijkhuis niemand anders zijn dan de gebroeders Van Korlaar en Willem Holleeder. De broers Van K hebben alles voor dat bestaan wel geregeld, zoals geboortebewijzen, paspoorten, rijbewijzen, id kaarten, achtergronden.

Harro Dijkhuis = alle 4 broers van K gezamenlijk. EvK treedt het meest naar buiten op als Harro Dijkhuis. Chris Dijkhuis = Willem Holleeder.
Jolanda Baks van Haaften presenteert zich als Femke J. Dijkhuis als het uitkomt. Ook van deze Femke vindt u uiteraard geen foto,maar wij hebben toch iets kunnen vinden:

Zij wil niet op de foto en wil zo min mogelijk over het bedrijf, laat staan over zichzelf kwijt lezen we op: KLIK HIER http://www.propertynl.com/index-newslet ... l-en-dank/ . Waarom Dijkhuis de vertrouwde naam Sedijko (een samenvoeging van Sebus en Dijkhuis) geruisloos heeft veranderd in DVM komen we niet te weten.

Willem Holleeder is vergezeld door Marcel Kaatee bij de broers van K gekomen met het verzoek of hij met hen kon samenwerken met de belegging van zijn criminele vermogen. ongeveer 5 besprekingen, altijd op de zondag, hebben plaatsgevonden met de broers van K., Willem Holleeder en zijn vaste adviseur Marcel Kaatee.(een beheerder Gokhallen/BIBOB procedure). Die besprekingen vonden altijd plaats in het ouderlijk huis van de broers van K te Kerkdriel, gem. Maasdriel. Uiteindelijk kwamen ze tot overeenstemming en Willem Holleexer zou 150 miljoen storten, wat hij ook daadwerkelijk heeft gedaan. Na de overeenstemming met Willem Holleeder gingen de broers van K zoeken hoe zij die samenwerking daadwerkelijk zouden opzetten. De broers van K werkten toen al enige jaren met de valse identiteit Harro Dijkhuis.
De Allesweter (Evert) kon de broers vertellen dat er wellicht muziek zat in het gegeven dat de vriendin van Willem Holleeder de naam droeg van Maike Dijkhuis. Willem Holleeder had die vriendin ergens in een gevangenis in het noorden van het land opgedaan, waar Holleeder toen gedetineerd had gezeten. Vervolgens zijn de broers van K. voor Willem Holleeder de naam Chris Dijkhuis gaan regelen, (steekpenningen werden betaald) de zogenaamde broer van Harro Dijkhuis. Daarbij hebben de broers van K geregeld dat Maike Dijkhuis opeens de dochter van nieuw geschapen Chris Dijkhuis werd. Willem Holleeder vond dit het hele gebeuren uiterst grappig en stelde dat hij in feite dus nu het bed deelde met zijn eigen dochter. Zo is Willem Holleder met de broers Korlaar eigenaar van de Rembrandt toren in Amsterdam, het Hilton Hotel en is men nu bezig met de bouw van het Waldorf Astoria Hotelketen.

6 mei 2002
De moord op Pim Fortuyn.
Volkert van de Graaf wordt in de media als enige moordenaar van Pim Fortuyn gepresenteerd.
De 2de moordenaar en ingehuurde Hitman, Alias Abu Fatah, Die op het elektriciteitshuisje het fatale schot loste wordt niet in de publiciteit gebracht. Deze Abu Fatah stapte om 18.25 uur op die dag in een donkerblauwe BMW serie 7 en werd in allerijl naar Schiphol vervoerd om per klaarstaande privéjet het land te verlaten.
Het pistool (Een Star, type Firestar)waarmee de ingehuurde moordenaar Volkert van der Graaf op Pim Fortuin schoot, heeft Volkert van der Graaf voor zijn verjaardag cadeau gekregen samen met de daarbij behorende munitie.Hij kreeg dat wapen van zijn bevriende advocaat Wilbert Elings.Een advocaat die volledig wordt beschermd door Maffia Nederland BV (met aan de top de Allesweter)en door hen wordt voorzien van zijn noodzakelijke voorraad cocaïne. Deze Wilbert liet het wapen door een cliënt van hem(een vrachtwagenchauffeur) in België kopen (Centaure/ Kabarka?).Betreffende advocaat veganist en ooit bestuurder bij MSVN (samen met mevrouw Winnie Sorgdrager) behoort bij de een macrobiotische club van denkers.U mag denken wat u wilt, maar het ruikt bij deze moord naar in opdracht van…… 

2006 
Willem Holleeder heeft geen opdracht gegeven voor de liquidatie van Thomas van der Bijl. Willem( 20 april 2006 ) Holleeder was wel de reden dat Thomas van der Bijl geliquideerd diende te worden. De opdracht tot liquidatie van Thomas van der Bijl zal gegeven zijn door de vriendjes van Willem Holleeder en wel de familie K. van de mafia Nederland BV.
Via het OM is bekend geworden dat Thomas van der Bijl had gepraat. En via OvJ Fred Teeven werd even gezorgd dat Thomas van der Bijl uit de gevangenis met verlof werd gestuurd, zodat liquidatie kon plaatsvinden. De Allesweter en broers. hebben alle vijanden van Holleeder allang naar de andere wereld geholpen. Met dank aan het OM.
Wat het OM vergeet te vermelden is dat Holleeder misschien gevaar loopt buiten de gevangenis muren, maar dat Holleeders zoontje ook gevaar loopt. Binnenkort zal Holleeder die zweeg worden vrijgelaten in de veronderstelling dat dit buiten de muren escaleert. Willem Holleeder is in het verleden zo dom (of zo goedgelovig) geweest om zijn miljoenen vermogen te beleggen bij De Allesweter en zijn club vastgoedhandelaren. Bij inleg omstreeks 2000 was dat vermogen van Willem Holleeder 150 miljoen.

2008

Zo blijkt dat de operaties van mensenhandel door Saban Baran, werd ‘gerund’ door deze vier broers uit het dorp Hoenzadriel . Deze broers worden omschreven als de ‘absolute top van de Nederlandse maffia’. Via deze broers en Jan Koers is de ‘operatie Free Saban’ in gang gezet. Dick van Dijk, president van het Gerechtshof in Arnhem, heeft zich een bedrag van rond de 250.000 Euro laten betalen om ervoor te zorgen dat de Turkse crimineel Saban B. kon ontvluchten naar Turkije. ( 2009)

Zie: http://zaplog.nl/zaplog/article/preside ... n_inzake_s 

De 4 criminelen zijn uitgegroeid tot de bijnamen De Allesweter, De Commissaris, De Tweespaltmaker en De 4de Nitwit, opererende als een moderne James bond on “Her Majesty’s secret service niet in Staatsbelang, en hebben in Nederland en België voor hun handel (drugs en pedofilie) belangrijke personen gecorrumpeerd zodat zij tot nu toe nimmer vervolgd zijn. Het Landelijk Parket in Nederland ontkent hun bestaan zelfs nadrukkelijk. Dankzij diverse euro’s natuurlijk, welke aan sommige leden van het OM zelfs in maandelijkse porties wordt uitbetaald. Daardoor ontkennen nu al 3 achtereenvolgende ministers van justitie en hun staatssecretarissen het bestaan van deze top criminelen. Ook tegen betaling natuurlijk of tegen gratis vakanties of gratis verblijven in kuuroorden zoals in Engeland is gebeurd.
De 4 genoemde criminelen hebben het zelfs klaargespeeld om door Joris Dremmink op de lijst geplaatst te worden van door de Staat te beveiligen personen in het kader van het Koninklijk Huis. Daarnaast weten deze 4 genoemde criminelen zodanige schandalen van Beatrix, haar zusters en haar kinderen, dat deze mevrouw er alles aan zal doen om die 4 criminelen buiten elke vervolging te houden. De Allesweter en Commissaris zijn kind aan huis bij de koninklijke familie Amsberg en niet op de koffie, maar om te voldoen de specifieke seksuele voorkeuren van de “dames”. De Allesweter, de absolute hoofdcrimineel in Europa en misschien ook wel daarbuiten, heeft omstreeks 2002 tevens geregeld dat hij een eigen pasje kreeg om het gebouw van het Landelijk Parket te Rotterdam zelfstandig en ongecontroleerd te betreden. Hierdoor kon/kan hij in dat overheidsgebouw rustig praten en overleggen met door hem uitgekozen en betaalde Officieren van Justitie hoe volgens hem en zijn zwaar criminele groep een bepaalde strafzaak behandeld diende te worden, c.q. hoe de strafzaak gefrustreerd diende te worden, zodat hij processtukken uit strafdossiers kon meenemen en ervoor kon zorgen dat getuigen zich bedachten, zich niets meer herinnerden, dan wel dat getuigen gewoon geliquideerd werden en/of meteen verdwenen.

Mr B. Nieuwenhuizen was vanaf 1 augustus 2001 plaatsvervangend Hoofdofficier van Justitie van het Landelijk Parket, plaatsvervangend griffier van de eerste en tweede Kamer en was vanaf 1 oktober 2005 definitief de Hoofdofficier van Justitie van het Landelijk Parket. En wie bij het Landelijk Parket is in staat om de zware crimineel De Allesweter zomaar een pasje voor het gebouw te geven, denkt Nederland. De afgelopen decennia hebben politie en justitie telkens overduidelijk aangetoond vergeven te zijn van corrupte elementen. Die corruptie dient uitgeroeid te worden. Nederland moet op politie en justitie kunnen vertrouwen.
Nederland dient beschermd te worden tegen zwaar criminele elementen.
Vraag maar eens aan de oud Hoofdofficier van Justitie van het Landelijk Parket – thans Hoofdofficier van Justitie bij het OM in arrondissement Den Bosch – hoeveel zware Nederlandse criminelen en hoeveel enorme Nederlandse criminele netwerken hij gedurende zijn beheer bij het Landelijk parket heeft opgepakt en heeft opgerold.
GEEN EEN!!!!!!!!!! En diezelfde vent beslist nu alles in Noord-Brabant, Van 1989 tot 1993 was hij directeur van het Kabinet van de Gouverneur van Aruba. 

De grootcriminelen wassen hun crimineel verkregen geld wit via buitenlandse banken en rekeningen.

Met behulp van (thans minister) Melanie Schultz van Haegen – Maas Geesteranus zijn hoogstwaarschijnlijk via de luchtvaartmaatschappij Air Exel van Eric de Vlieger ( zie : http://www.holleeder.info/0074.Erik%20de%20Vlieger.html ) wekelijks weekeindtassen met crimineel geld uit Nederland weggevlogen naar bijvoorbeeld de Kaaimaneilanden. Honderden miljoenen Euro’s zijn zo witgewassen. Waarom Melanie Schultz van Haegen-Maas Geesteranus dat deed?

Omdat Melanie Schultz van Haegen-Maas Geesteranus haar studententijd met het werk als luxe call girl heeft betaald en foto’s van haar blote seks activiteiten uit die tijd bij de grootcriminelen liggen.
Ondanks het gegeven dat die vliegtuigmaatschappij nimmer aan de vereisten heeft voldaan , heeft de toenmalige staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat altijd een vliegvergunning afgegeven. Die staatssecretaris ,Melanie Schultz van Haegen-Maas Geesteranus. is bezocht met de foto's gemaakt van haar jarenlange werk als luxe callgirl en de factuur van het halssieraad dat zij als afscheidscadeau van de “pooierbaas” gekregen heeft, toen zij na haar afstuderen met dat werk stopte. Ook haar maatje in de callgirl organisatie Ayaan Hirshi Ali kreeg als afscheid hetzelfde sieraad . Een antikruis van goud hangende aan een gouden ketting.Zij is door de AIVD goedgekeurd voor een ministerpost!!!
Melanie Schultz is gewaarschuwd dit antikruis niet openbaar meer te dragen,waarna zij dit door een goudsmid heeft laten versmeden tot een ander uitziend halssieraad.

Erik de vlieger is gechanteerd, met het feit dat hij(op een parkeerplaats voor een bedrijfshal) door de broers een voor Erik een vervelende zakenrelatie heeft laten vermoorden. Die moord is uitgevoerd door de Commissaris en de Tweespaltmaker gezamenlijk. Na dat moment werd Erik de vlieger gevoelig voor chantage.
Maar deze Topcriminelen hebben ook eigen vervoermiddelen. Onder anderen een privéjet met mogelijk de registratie PH-MEX (een Citation) wordt genoemd.In ieder geval werd deze ook gespot in Marrakech Marocco. Hiervoor gaan we even terug naar Willem Endstra. Ondertussen bouwde Endstra rustig verder aan zijn onroerend goed imperium. In 2001 was hij samen met de Rotterdamse havenbaron “Hans van der Lande”(De Allesweter gebruikte deze naam ook als alias) betrokken bij de aankoop van het voormalige Brits militair vliegveld RAF Laarbruch, vlak over de Nederlandse grens tussen Nijmegen en Venlo, nu bekend als Airport Weeze of ook als Düsseldorf Niederrhein. In een later stadium werden daar de Ubbergenaar Herman Buurman en Erik de Vlieger bij betrokken. Eind 2001 moest Endstra uit het project stappen, nadat de Duitse overheden erachter kwamen dat de Nederlandse justitie hem op de korrel had. Later zou blijken dat Endstra daarna toch zes miljoen euro in het vliegveld had gestoken, dat inmiddels Flughafen Niederrhein was gedoopt. Endstra kende De Vlieger al van eerdere samenwerking, samen met vastgoedhandelaar Klaas Hummel.Maar Evert van Korlaar doet zich o.a. ook voor als Havenbaron Hans van der lande en heeft de beschikking over een eigen vervoermiddel, een privéjet. Een privéjet die o.a. onder beheer was van het latere Failliete Solid Air. 
Een van de gebruikelijke namen voor de eigenaar van Airport Weeze is de 100% stroman H.E. Buurman.Tal van stromannen beheren het vermogen van deze broers,de namen zijn bekend.(tevens zijn andere identiteiten van de broers bekend die we hier om reden niet zullen noemen)
Airport Weeze is financieel echter naar onze informatie volledig eigendom van de gebroeders Korlaar. Gekocht toen het nog vliegveld Niederrhein was met ca 150 ha grond.
Alle andere namen verbonden aan vliegveld Niederrhein zijn ofwel valse namen ofwel stromannen van de broers.
In airport Weeze heeft E.v.K een appartement. Ingang in de aankomsthal om een hoek. Deur is met toegangscode te openen. Trap omhoog. Mooi appartement met recht uitzicht op de start en landingsbaan.

GEHEIME ORGANISATIE GLADIO
Ten tijde van Bernhard van Lippe Biesterfeld was er een “Stay Behind” organisatie opgericht Operatiën & Inlichtingen genoemd, onder de naam Gladio. Zie o.a. : http://herstelderepubliek.files.wordpre ... rnhard.pdf Een gevechts- en inlichtingenorganisatie die voornamelijk het doel hadden de communisten niet aan de macht te laten komen en het koninklijk huis in het zadel te houden.
Gladio was/is een geheime organisatie en werd voorzien van wapens en geld door het ministerie van defensie en nam sabotagen, overvallen en liquidaties voor hun rekening. Een van de belangrijkste leiders van Gladio was Hans Teengs Gerritsen de boezemvriend van Bernhard. In een brief van 13 november 1990 bevestigde de toenmalige premier Ruud Lubbers het bestaan van een Nederlandse Stay-Behind organisatie. Formeel werd de organisatie begin 1992 opgeheven, de afwikkeling daarvan duurde voort tot in 1994, doch de signalen zijn er dat deze organisatie nog steeds actief is en leden van een motorclub worden hiermee in verband gebracht.
Het ziet er echter naar uit dat parallel aan deze Gladio organisatie een nieuwe criminele organisatie van de grond is gekomen, die gesteund door de allerhoogste ambtenaren, zich bezig houden met, drugsimport ,wapentransporten, liquidaties en pedofilie.
Een zwaar criminele organisatie waar miljarden in omgaan en welke de democratie en Rechtsstaat Nederland ondermijnd. Deze organisatie wordt ongekend en crimineel gesteund door de verwerpelijke belangenverstrengeling van topambtenaren en hoger. De pedofiele aantijgingen van o.a. Joris Demmink in Nederland alsmede zijn betrokkenheid tot o.a. het Arend de Ru meisjeshuis in Shihanoukville/Cambodja dienen diepgaand te worden onderzocht, waarbij de overige hoge Ambtenaren mede schuldig aan pedofilie en criminele activiteiten voor een volkstribunaal dienen te worden berecht. 
Ieder vorm, om deze volksverraderlijke activiteiten te elimineren moet gezien worden als prioriteit nummer één om de Rechtsstaat Nederland, weer gestalte te geven. 

De financiële man van de grootcriminelen werd tijdens de IRT affaire opgepakt, hetgeen de criminele business ging schaden.
Een chantage briefje ging naar de hoogste maar tevens ook chantabele ambtenaar, de minister van Justitie, waarin duidelijk werd uitgelegd dat als de financiële man op juridisch gebied iets zou overkomen de inhoud van het schrijven aan de buitenwereld zou worden getoond. De brief werd o.a.begeleid met een kopie schrijven van de top manager van Nortrop,waarin werd gesteld dat Northrop 1,5 miljoen dollar aan Benhard van Lippe Biesterveld had overgemaakt, met de bedoeling dat Bernhard voor Northrop de opdrachten uit Nederland zou binnen halen.(we hebben het hier niet over Lockheed,waarvan de steekpenningen reeds bekend waren), vergezeld van nog enige compromitterende foto’s van Bernhard van Lippe en avonturen met vrouwelijk schoon , zorgde dit voor onmiddellijke vrijlating van de financiële man uit de bovenwereld.

Maarten van Traa.(21 oktober 1997)
Het Auto-ongeluk van de te dicht bij het vuur gekomen Maarten van Traa met zijn IRTonderzoek was geen ongeluk ! Maarten van Traa is naar onze overtuiging vermoord.
Opdrachtgever en regelaar van die moord is De Allesweter?
De Allesweter vroeg Stanley Hillis om op te treden als zijn getuige, om veilig te stellen dat hij met de moord op Maarten van Traa de door hem begeerde maffia eretitel Excellente, ofwel excellente moordenaar, zou krijgen.
De Allesweter, vergezeld door Stanley Hillis, heeft voor die moord zeker 4 of 5 keer in een restaurant gesprekken gehad met een vrouw gelieerd aan Maarten van Traa. (Pauline Krikke?)
Deze vrouw vroeg voor haar medewerking aan de moord de wethouderspost van Amsterdam.
Stanley Hillis heeft gezorgd dat die wethouderspost voor die vrouw klaar stond (en ook na de gemeenteraadsverkiezingen klaar bleef staan), via gecorrumpeerde topambtenaren. De vrouw ging akkoord met de medewerking.Pauline Krikke werd na de gemeenteraadsverkiezingen van 4 maart 1998 (5 maanden na de moord op Van Traa) wethouder te Amsterdam met als portefeuille Economische Zaken, Werkgelegenheid, Bouwen, Wonen en Economie.
En De Allesweter overhandigde aan die vrouw een kleurloos en reukloos drugsvloeistof.
Daarna ging De Allesweter achterover leunen en wachten. Hij hoefde nog geen 2 weken te wachten.De betreffende vrouw en intimus van Maarten, gaf Maarten van Traa, vlak voordat hij in zijn auto stapte, een drankje met de drugsvloeistof erin.{Dat de Van Korlaars, Pauline Krikke kennen,wordt duidelijk als Kees van Korlaar op uitnodiging van Krikke, samen met haar de dakloze boot in Arnhem bezoekt !}
Maarten van Traa was daarna niet meer in staat om gecontroleerd auto te rijden en heeft zichzelf doodgereden.
Bij de autopsie is niets in Maarten van Traa’s bloed gevonden omdat die drugsvloeistof (een lichaams eigen stof)niet traceerbaar is. Een gevangenispredikant heeft nog gebeld met het OM omdat in de gevangenis het verhaal ging dat Maarten van Traa was vermoord. De politie en OM zette die
moord weg als tragisch ongeluk.De Allesweter werd onderscheiden en kreeg op de daaraan volgende maffiavergadering met groot eer de criminele eretitel “Excellente” en werd bijzonder geprezen omdat politie en OM de moord hadden weggedaan als ongeval.. Harm Brouwer en nog een paar Officieren van het Landelijk parket hebben ijverig meegeholpen een mist wolk te scheppen om de criminelen met genoemde bijnamen buiten het gezichtsveld te houden.


21 februari 2011
De moord op Stanley Hillis en de ongelooflijke verdwijning van de moordenaars !

De officiële lezing gaat als volgt: 
Op 21 februari 2011 werd Hillis rond het middaguur in de Watergraafsmeer in zijn auto beschoten. Hij overleed ter plaatse. Hillis zou een afspraak hebben gehad met Donald Groen. De Nationale Recherche was op de hoogte van deze afspraak en heeft ervoor gezorgd dat er een aanhangwagen met daarin twee rechercheurs naast de auto stond. Die rechercheurs zouden het gesprek tussen de twee mannen afluisteren. Toen het vuur op Hillis werd geopend waren er dan ook meerdere rechercheurs in de directe omgeving, maar door slechte communicatie heeft dat niet kunnen leiden tot de arrestatie van de dader(s).

Vanuit de lucht filmde een helikopter de gehele operatie, de moord staat dus op de band maar vanwege luchtvaartbeperkingen (?) moet de heli de achtervolging staken,aldus de officiële verklaring.Onzin, want het vliegen boven een woongebied lager dan een vlieghoogte van 300 meter AGL (boven de grond),is verboden voor (andere) vliegtuigen. 
De ware toedracht is dan ook anders. Het was bekend dat Hillis in overleg met de politie was getreden en een afluister situatie had toegestaan. De Recherche lag naast de auto van Stanley in een aanhangwagen (van een niet bestaande firma Willemse Betonboringen Zaandam )en hebben de liquidatie toegestaan. Opmerkelijk detail: Het busje staat reeds te wachten als Hillis komt aanrijden en parkeert op de open plaats.De schutter stapt rustig uit en schiet op Stanley Hillis. Het busje met de daders rijdt daana de doodlopende weg in. Keert dan en rijdt terug. Als het busje teruggereden, weer bij de auto van Stanley Hillis komt, stapt de schutter opnieuw uit en vuurt nog enige kogels op Stanley Hillis af. Gecheckt is dus of Hillis werkelijk dood was. Het busje met de moordenaars verdween ondanks de daarboven cirkelende politiehelikopter,rechercheurs in de aanhangwagen en politie in de direkte omgeving naar een loods onder de naam Harro Dijkhuis cq Sedijko BV, aan de Korte Ouderkerkerdijk 16 (richting Rembrandt Toren) een zijstraat van de Spaklerweg,waar deze “Fa.Dijkhuis” al decennia panden in eigendom heeft.

Het busje is uiteraard nooit gevonden,om reden dat dit diezelfde avond nog op een binnenschip is geladen en waarschijnlijk afgezonken is in het IJselmeer. Het busje is zes maanden voor de moord gestolen,echter de recherche zegt dat op 5 september 2010 (vijf maanden voor de moord dus) het busje gefotografeerd is in Amsterdam-Noord en dat er ook een foto van de bestuurder, de vermoedelijke dader, is. Waar is die foto?Robert Mink Kok is in het bezit van zeer,compromitterend foto- en filmmateriaal waarop leden van het “Koninklijk” Huis, Rechters, hoge ambtenaren van diverse Ministeries alsook Justitie te zien zijn. Mink verkocht een gedeelte van dat materiaal aan Stanley Hillis die daarmee diverse hoge ambtenaren chanteerde.


Extra Info:
Toen Leistra op 16 juli 2005 een artikel schreef waarin hij Demmink sprekend opvoerde, wist hij van de affaire af omdat in 2003 de zaak ‘Demmink 2? (Anne Frank Plantsoen Eindhoven) wekenlang landelijk nieuws is geweest. Desalniettemin heeft hij het nagelaten Demmink over deze zaak te bevragen. Een pedo uit Zeeland die verder niemand kent overlijdt, Leistra schrijft een jubelende necrologie waaraan ook Demmink zijn steentje bijdraagt en waarbij zowel de overledene als Demmink banden hebben met een jeugd-instelling in een pedo-paradijs in Cambodja. Dan hebben we het feit dat de hoofdredacteur van Leistra, de homofiel Arendo Joustra, het in 2007 op het hoogtepunt van de affaire-Demmink 3 in een ongelofelijk commentaar opnam voor de kinderverkrachter waarvan de laatste zin luidde: Maar hij verdient het niet om zonder een spoor van bewijs te worden beschuldigd van seks met jongens onder de achttien of, erger, pedofilie. Dit bewijst in onze ogen dat Leistra medeplichtig is aan het buiten beeld houden van de delicten van Demmink. Waarom? Omdat Leistra aanwezig was bij de satanische moordvoorstellingen in Hattemerbroek?Een getuige vertelt:Gerlof Leistra zat bij de martel/moordvoorstelling links van mij, op een stoel aan het middenpad en ca 4-5 rijen voor mij. Ik heb hem goed kunnen zien, want er zat geen ander persoon op de stoelen van de rijen voor mij.

Greg Remmers groeide op in Ned. Indië en wordt door justitie gezien als één van de kopstukken in het Amsterdamse drugsmilieu. Zijn organisatie staat in nauw contact met het beruchte Colombiaanse Cali-kartel. Een belangrijke rol binnen de organisatie is ingeruimd voor zijn zoons, die elk sleutelposities vervullen binnen de groep-Remmers. Eind 1997 begon de recherche onder de codenaam ‘Speed’ aan een grootschalig onderzoek naar de bende van Remmers. Ze ontdekten dat de Amsterdammer nauwe banden onderhield met de Colombiaanse drugsbaron Eugenio ‘Don Hugo’ Montoya. Op 14 december 2000 werd Remmers uiteindelijk veroordeeld wegens drugshandel en kreeg hij een gevangenisstraf van zeven jaar. Andy Remmers werd veroordeeld tot vijf jaar celstraf, en zijn broer Danny werd vrijgesproken. Eind 2002, met het einde van zijn straf in zicht, kwam Remmers in het kader van reclassering te werken bij Smart Verzekeringen BV. Deze firma had ook een vastgoedpoot: Smart Vastgoed BV. Via dit onderdeel regelde Greg Remmers een villa in Vinkeveen voor een lid van zijn organisatie, Fred Ros. De villa werd gehuurd van actrice Katja Schuurman. Nadat Ros in januari 2003 werd gearresteerd wegens wapenbezit, wordt het huis in Vinkeveen doorzocht. Daar trof de politie een waar wapenarsenaal aan. Op verdenking van betrokkenheid bij deze wapencollectie werden Greg Remmers en twee van zijn zoons opgepakt in januari 2004. Kort na de moord op Van Houdt wordt er in een villa in Vinkeveen een grote partij wapens gevonden door de politie. De villa werd gehuurd door Fred Ros, die drie dagen eerder was gearresteerd omdat hij een wapen op zak had. Naast Ros moet ook Jesse Remmers zich verantwoorden voor de lading wapens. Samen zitten ze lange tijd in voorarrest. 
Na zijn vrijlating in 2003, had G. Remmers niet lang stilgezeten. Hij ging zich vrijwel meteen weer bezighouden met de handel in drugs en wapens. Zo kreeg hij in mei 2003 een conflict over een lading amfetamine. Die zou Greg Remmers leveren aan twee Joegoslaven, Serjan M. en Alexander Bulatovic. Die zouden het weer verkopen aan de Britse drugshandelaar Peter G. De deal mislukte echter, omdat de speed van slechte kwaliteit zou zijn. Doordat de telefoons van de M. en Bulatovic werden afgeluisterd, kon de politie de hele ruzie op de voet volgen. Na de liquidatie van Bulatovic op 17 mei 2003, besloot de politie tot actie over te gaan en alle betrokkenen te arresteren. Remmers zelf wordt op 3 juni 2003 gearresteerd. Een andere zoon, de in 1968 geboren Jesse Remmers en hitman, wordt in februari 2007 opgepakt in verband met de moord op Thomas van der Bijl. In november 2011 hoort Greg Remmers 24 jaar cel tegen zich eisen in het Italiaanse Napels voor zijn betrokkenheid bij een internationale drugsbende. Voor deze Italiaanse zaak zit Remmers sedert juni 2010 vast. Greg Remmers stelt onschuldig te zijn. Naar gelijkluidende mening van de Italiaanse topadvocaten van Greg Remmers, Ettore Stravino en Carlo de Pascale, is er in de reeds beschikbare Italiaanse dossiers van de Tamanaco-zaak, eveneens geen substantieel bewijs tegen hun Nederlandse cliënt. De Tamanaco-zaak behelst voorbereidende handelingen in 2004 en een grote drugsvangst door de Italiaanse politie in 2005. Greg Remmers was echter van april 1999 tot juni 2006 gedetineerd, waardoor hij onmogelijk een wezenlijke rol hierin heeft kunnen spelen.Greg Remmers zegt hierover : ik krijg de doodsteek.
Moet Greg Remmers misschien “kalt” gesteld worden omdat hij te veel in het vaarwater van de 4 broers zit?---- Zie voor Jesse remmers: http://www.holleeder.info/0136.Jesse%20Remmers.html

Ter gelegenheid van haar 80ste verjaardag werd schrijfster Yvonne Keuls geïnterviewd door EenVandaag. Onder meer over haar boek ‘Annie Berber en het verdriet van een tedere crimineel’. Daarin beschrijft zij hoe een Haagse rechter (Rueb) zich vergreep aan jongens. In EenVandaag toont Keuls zich woedend over ‘de godvergeten arrogantie’ binnen de Haagse rechtbank en over ‘de lafheid van politici en Justitie’. Terwijl nota bene in het Haagse Paleis van Justitie pedo-pornofoto’s werden gemaakt, keken de machthebbers de andere kant op. Wijlen rechter Rueb , vertelt Keuls in EenVandaag, kon ‘zijn handen niet thuis houden’ en ‘liet gewoon met een dienstauto van Justitie kindertjes ophalen waar hem het welgevallig oog op was gevallen’. De schrijfster kaartte de zaak in 1985 in haar boek aan en bleef er daarna voortdurend op hameren dat helemaal niemand ingreep. In Vrij Nederland vertelde Keuls in mei 2010 nog dat de pedofiele praktijken van Rueb ‘algemeen bekend waren bij de Haagse rechtbank, maar ze lieten hem veertien jaar gewoon zijn gang gaan. Het was één groot complot aldus Keuls. Wij trachten deze conclusie met dit artikel aan te vullen.
Van 1986 tot 2003 werkte de als gevolg van zijn wangedrag in de Chipshol-zaak gevallen NMa-baas Kalbfleisch bij de rechtbank Den Haag. En ook liegende rechter Westenberg (eveneens gesneuveld door toedoen van Chipshol) was bij de Haagse rechtbank van de partij, van 1985 tot zijn smadelijke aftocht in 2009. Wat wisten de twee prominenten gedurende hun lange periode bij de ‘zieke’ Haagse rechtbank van deze en andere zaken? Hebben zij er hun mond open over gedaan of vielen/vallen zij onder de door Keuls gesignaleerde ‘lafheid van politici en Justitie’? Saillant: als lid van de commissie Deetman die het misbruik binnen de R.K. Kerk onderzocht, bleek Kalbfleisch volledig buiten beeld.
Keuls kaartte de Haagse zaak aan en werd meteen gemarginaliseerd. Een inmiddels bekend patroon. De Haagse griffier die de misdragingen van Kalbfleisch en Westenberg openbaarde onderging eenzelfde lot. En wie in alle redelijkheid en rust om een onderzoek naar aanhoudende pedo-beschuldigingen jegens Justitie-topman Demmink vraagt, wordt al evenzeer aangepakt. Terwijl serieus onderzoek naar de Haagse heren Westenberg, Rueb, Stolk en Kalbfleisch niet van de grond komt en willens en wetens wordt getraineerd.
DEEL 2.
Note: Het navolgende, ongeverifieerde verhaal is als ware gebeurtenissen gepresenteerd.
Gezien de details houden wij er ernstig rekening mee dat dit verhaal de waarheid zou kunnen bevatten.
Deze gegevens zijn bij politie alsmede de MSM aangeboden, doch hier is geen vervolg op gekomen.
Wij zien het onze plicht, de lezer alsmede de rechtelijke macht langs deze weg dringend te verzoeken dit verhaal op de juiste merites te beoordelen. (o.a. op grond van art. 160+161+162 Sv)


*********************************************************************************************************************************************
De geïnfiltreerde Maffia in Nederland is een geheel van geheime criminele organisatie, georganiseerd in afdelingen.
Zij beschikt over vier verschillende segmenten: een criminele, culturele, politieke en economische.
De prijs van cocaïne per kilo zou niet meer bedragen als de prijs van een pak koffie, doch door dit bewust in het illegale circuit te houden, levert dit aan criminelen en Staatsbedrijven enorme winsten op Zie: KLIK HIER

Deze organisatie waarbij met gemak jaarlijks, ruim 10 miljard wordt omgezet met de handel in drugs, 1,5 miljard door wapenhandel en 2 miljard aan woekerleningen en chantage. { wereldwijd zijn er officieel 20 miljoen gebruikers, die ieder gemiddeld 7 gram/week gebruiken á $70,-/gram en er dus officieel totaal 511 miljard dollar in omgaat. De onofficiele cijfer , waar regeringen fors aan verdienen(o.a. Afghanistan)liggen echter aanzienlijk hoger. Drugs is ook voor Nederland big business}
Aan de top van de verschillende afdelingen (geleid door families) staat de "Don" (Heer Ndrangheta). Zij worden bijgestaan door consiglieri (raadgevers, meestal in de vorm van gechanteerde rechtelijke macht en/of dito advocaten). De Don geeft opdrachten aan zijn kapitein van een regiment. Een regiment is weer onderverdeeld in verschillende teams, werkzaam in 4 segmenten, zoals genoemd. Deze teams worden weer aangestuurd door een, wat we zullen noemen sergeant welke de uitvoerende handelingen laat verrichten door zijn soldaten.

In "Part 1" is een tipje van de sluier gelicht van deze geheime organisatie. Zoals op deze site uiteengezet, is de criminele organisatie door steekpenningen en chantage erin geslaagd te infiltreren op de meest gevoelige plekken in de Rechtstaat Nederland. Eenmaal in het bezit van verzamelde gevoelige gegevens is het eenvoudig afzonderlijke personages en zelfs een heel koninkrijk blijvend te chanteren. Om dit echter langdurig vol te houden dient de druk op de ketel te blijven en de infiltratie tot in de hoogste top plaats te vinden. Het hierbij gehanteerde organisatie talent, is briljant te noemen, ware het niet dat we hier spreken over een Rechtsstaat ondermijnende criminele organisatie, welke een verwerpelijke gelegenheid biedt aan de meest perverse voorkeuren van de gechanteerde personen om hiermee de chantage middelen te vernieuwen. Hoe werkt het verder? Personen die een gevaar vormen voor de onthulling worden geëlimineerd, zoals Pim Fortuyn en/of weggestopt in een TBS kliniek (E.Lensink) of gedwongen opgenomen in een psychiatrische inrichting zoals de gynaecoloog van de “oranjes” Prof. Dr A.A. Haspels. Dit is de echter de snelle methode, die van boven wordt aangestuurd. Moeilijker wordt het de gechanteerde personages, blijvend onder controle te houden. Hiervoor heeft men zo nodig vernieuwde chantage middelen en een bijkomende geraffineerde oplossing. Indien een individu niet meer voldoende meegaand is wordt de persoon in diskrediet gebracht middels websites of andere media mogelijkheid. Een zachte bijkomende dwang van de criminelen is dan nog slechts nodig om de man/vrouw van dit diskrediet te verschonen en hem/haar weer in het gewenste spoor te laten krijgen. Het in diskrediet brengen gaat overwegend om één persoon tegelijk, nooit om groepen. M.b.v de media (bijvoorbeeld Peter R.de Vries) is het mogelijk een enkel individu wel of niet rechtvaardig te beschuldigen en in ernstige verlegenheid te brengen. De personages worden nooit gelijktijdig en/of in een groep aangepakt. Let u daar maar eens op.John de Mol is gefinancierd m.b.v. het crimineel vermogen van Klaas Bruinsma, Charles Geerts en John Engelsma. De Mol stond rond 1980 aan het randje van een faillissement en middels bemiddeling van Peter R. de Vries, die connecties met Bruinsma had werd een miljoen gulden geïnvesteerd. Zo ontstond er een bindende relatie tussen De Mol en De Vries. Een relatie die gezien de criminele verwevenheid de vraag oproept, waarom deze de Vries,” misdaad journalist”, nota bene aanwezig op het Media terrein, nooit één minuut diepgaand onderzoek heeft gedaan naar de moord (in opdracht van..) op Pim Fortuin. (John de Mol heeft naast Blaricum, nog een villa in Portugal in Vale de Lobo en wel op het 72 Ha golfresort van Joost de Draaier (Willem van Kooten) !

Eind 1986 zijn wat men noemt duistere elementen binnen de Nederlandse geheime diensten bezig een staatsgreep voor te bereiden en top leden van de onderwereld in te huren om kroonprins Willem Alexander te ontvoeren en 100 miljoen gulden van het Koninkrijk der Nederlanden af te dwingen. Contra-inlichtingendiensten Gladio, met hulp van een zekere Dr. Troublemaker alias Karate Bob,Slobodan Mitric, slaagde er via zijn Amerikaanse connecties in op het spoor van deze bende te komen en vervolgens i.s.m. de Koninklijke Veiligheidsdienst van het paleis Noordeinde in Den Haag en de “koning van de Amsterdamse onderwereld” Pistolen Paultje , de ontvoering van de kroonprins te voorkomen. Korte en snelle acties volgden elkaar op, die bijna alle samenzweerders van de aardbol deden verdwijnen. De overgebleven bendeleden besluiten nu ter dekking van hun onkosten een miljonair te ontvoeren.
De Nederlandse overheid is door het uitgebreide undercoverwerk van Dr. Troublemaker volledig op de hoogte gesteld van de plannen van de samenzweerders. Het wordt de ontvoering van Gerrit Jan Heijn.
Hieruit blijkt dat “De Gouden Tip” dat deze misdaad helemaal geen eenmansactie van een geniale, maar verbitterde elektro-ingenieur Ferdi Elsas was, maar het werk van een criminele bende die handelde in opdracht van “duistere” kringen binnen de geheime dienst die oorspronkelijk erop uit waren om de kroonprins te ontvoeren! Dit in krasse tegenstelling tot de officiële lezing, zoals die bv. in de publicatie “ONTVOERING! Het geheime dossier over Ferdi E.” door misdaadverslaggevers J. van den Heuvel en B. Huisjes van De Telegraaf in 2010 aan het Nederlandse volk werd voorgeschoteld en een daarop gebaseerde “reconstructie” van de ontvoeringszaak Heijn, uitgezonden door SBS6.. De pogingen van Karate Bob om ook nog de moord op G. J. Heijn door de overgebleven bendeleden te verhinderen dan wel op te helderen, werden door hoge kringen binnen de Nederlandse overheid gedwarsboomd, terwijl in diezelfde periode Ferdi Elsas alleen op basis van Karate Bobs gouden tip opgepakt had kunnen worden.

De Collins Family
Een psychisch volledig krankzinnige roedel-euforie als gevolg van een misplaatste narcistische en criminele attitude !

Hierbij worden de individuen met instructies gevolgd na manipulatie door de rest van de menigte zodat een georganiseerde, slangachtige structuur ontstaat, net zoals bij een kudde schapen.
De Collins family horen bij de illuminatie families zoals de Astor en Bundy families. Het volgende is een beschrijving van een zeer geheim “hoog” niveau satanische bijeenkomsten.
De bijeenkomsten worden tweemaal per jaar gehouden, welke door o.a. de Rothschilds en de moeder families worden georganiseerd. De bijeenkomst is binnen in een grote kamer, en de Grande Moeder op de troon is een Collins. De NWO-Elite ( de uitverkoren ! )

Op 12 jarige leeftijd werd aan de familie van een thans nog actieve mr.Notaris te Haarlem, die wij hierna Mijnheer”X” zullen noemen, gevraagd een kind te leveren aan de familie Collins voor hun satanische praktijken. Mijheer “X” is een nazaat van de baronnen H.
De familie was een nazaat van een adellijke familie en binnen dat kader geroepen te leveren.
De familie had haar oog laten vallen op de nu nog levende Nederlandse aristocratische “X” en hem werd gevraagd om mee te gaan en de familie te vertegenwoordigen in Engeland bij de bijeenkomst van de Collins family. Zij vertrokken nar het midden van Engeland , waar aangekomen werd “X” naar een gebouw gebracht waar nog meer kinderen, meisjes en jongens, van dezelfde leeftijd zaten of werden binnengebracht, in totaal tussen de 12-14 kinderen. De kinderen waren allemaal van verschillende nationaliteit en kwamen van overal uit de wereld en verbleven in die ruimte vanaf 09.00 uur tot ca 16.00 uur. De aanwezige bewaking zorgde dat de kinderen uitsluitend onder begeleiding naar het toilet konden gaan. Uit de geluiden (stemmen en geklap) in een ander gedeelte van het gebouw maakten de kinderen op dat er een vergadering plaats vond. Op een gegeven moment brachten enkele mannen witte kleding naar binnen en droegen de kinderen op al hun kleding uit te trekken en de witte pijen aan te trekken.
Vervolgens werden de kinderen via een lange gang naar een grote zaal gebracht waar mannen, gehuld in zwarte kleding en een kap over hun hoofd hun zitplaats hadden. In het midden stond een verhoging met een troon erop en op die troon zat de enige vrouw in het gezelschap. In haar hand hield zij een lange staaf met een gouden hand eraan. De kinderen moesten voor de troon op hun buik op de grond gaan liggen met hun hoofd richting de troon, gezicht naar beneden en ogen gesloten.
“X” zag met zijn kinderlijke nieuwsgierigheid uit zijn ooghoeken de lange staaf of staf over dehoofden van de kinderen zweven en op hun hoofd werd gelegd. Ook hij voelde de staf zijn hoofd aanraken.
“X” door zijn familie voorgelicht eerst op te staan als dat gezegd werd, dus wachtte hij af.
Toen het zover was en “X” opstond, zag hij dat de helft van de andere kinderen opstond. De rest bleef liggen en lagen in een plas bloed. Die kinderen waren ter plekke vermoord, hun keel was doorgesneden. De nog levende kinderen, dus ook “X”, werden meegenomen naar een ander gedeelte van de zaal en misbruikt.
Daarna werd ieder kind apart genomen en onder de nodige tijd en aandacht een eed afgenomen en een wachtwoord aangeleerd. Ondertussen ging de bijeenkomst gewoon verder en bleven de dode kinderen liggen. Na een uur werden de kinderen naar de troon geleid en werd door de “Grande Moeder” ieder kind afgevraagd op eed en wachtwoord. Nadat elk kind zijn eed en zijn wachtwoord had opgezegd, vertelde de vrouw op de troon welke opdracht dat kind kreeg. En die opdracht hield in een belangrijk persoon in het land van het kind te vermoorden op bevel en wel als op een afgesproken manier contact met dat kind zou worden gemaakt en het wachtwoord van het betreffende kind zou worden gezegd. “X’ kreeg de opdracht een belangrijk lid van het Nederlands Koninklijk huis te doden en als deze persoon getrouwd zou zijn, tevens het gezin. Via “X” vernemen we dat ieder uitverkoren kind met de Collins opdracht elk half jaar en/of jaar bij elkaar komen om eventueel de opdracht te vernieuwen en het wachtwoord te controleren. “X”klom op tot leider van de groep.

De Allesweter, gaat er prat op bij de illuminatie te horen en daar zelfs hoog te zijn aangeschreven. Op één of andere wijze kwam de Allesweter achter het wachtwoord van “X” en liet dit aan de family Collins weten. Onmiddellijk werd “X” ter verantwoording geroepen en diende, in aanwezigheid van de Allesweter die hierbij een masker droeg, bij de Collins family te verschijnen.
Het leiderschap over de Nederlandse groep werd “X” afgenomen en een andere opdracht werd hem toegeschoven met de waarschuwing dat bij een volgend falen hij hiervoor met zijn leven zou betalen.
De eerste opdracht van “X” is een ander uitverkoren toegeschoven. De Allesweter echter schijnt het boek met waar gebeurde illuminatie gebeurtenissen: “ 334% Lüge von Meister vom Hohen Stuhl “ met o.a. de gruwelmoord op de pizza koerier in Duitsland, tegen de regels in, te hebben geschreven en uitgebracht.In dit boek komt de attitude van E.v. K. duidelijk naar voren en is daarmee bij uitstek voer voor psychologen.

Note: Indien Justitie instaat zou zijn deze “X” te volgen op zijn privé tochten, dan zullen zij ongetwijfeld een keer uitkomen bij de hele Nederlandse troep die bestaat uit stille moordmachines, een vijfde colonne, die worden aangespoord door de Illuminatie van de Collins Family zodra men hen het wachtwoord toe zendt en de financiële middelen worden overgemaakt, op de wijze zoals is afgesproken.

De broers van K. hadden crimineel geld belegd bij Willem Endstra en wilde op een gegeven ogenblik deze belegging (25 miljoen) van Willem Endstra retour zien.
Doch Willem Endstra kon of wilde dit bedrag niet retourneren, maar Endstra op dat moment liquideren zou betekenen dat de broers konden fluiten naar hun miljoenen, dus werd een beroep gedaan op de Neus,Willem Holleeder.
De Tweespaltmaker ging met een mandaat van 100.000,- naar Willem Holleeder om hem te bewegen Endstra tot betaling te overtuigen. Holleeder weigerde echter, omdat hij op goede voet stond met Endstra. Uiteindelijk ging Willem Holleeder overstag nadat hem 1 miljoen was aangeboden,om hiervoor Willem Endstra onder druk te zetten, zodat deze de miljoenen van de broers zouden over maken naar de bankrekening van stroman van de broers, Jan Dirk Paarlberg. Toen hierna Willem Endstra uiteindelijk niet meer kon betalen dan hij reeds had gedaan aan Paarlberg is hij alsnog in opdracht van de broers geliquideerd? Uit de Endstra Tapes heeft het ministerie van alles en nog wat geconcludeerd, doch zij slaan hiermee de plank mis. (Voor Paarlberg zie deel III)

Aangeschaft met crimineel verkregen geld is de Radarstoomboot” Kapitein Kok” ( in 2002 gekocht door de alias Jack, Jacob Bonninga),maar voor seksfeestjes wordt hij “Kapitein Kees” genoemd.Op 27 februari 2011 werd er een havenrondvaart georganiseerd met de Kapitein Kok en wel:
De oudste varende raderboot van Nederland, de Kapitein Kok wil in het kader van haar 100-jarig bestaan graag iets terug doen voor de stad Amsterdam. Daarom vraagt de Kapitein Kok in dit feestjaar zes maatschappelijk betrokken Amsterdammers 300 gasten uit te nodigen voor een kosteloze rondvaart in de havens van Amsterdam. P. H. , oud-gemeenteraadslid voor D66 en nu kandidaat voor de Provinciale Staten van Noord-Holland is de eerste. De rest volgt !

De broers van K. hielden naast de gewone pleziervaarten ook in het leer geklede seksfeesten op de boot Op die Kapitein Kees feesten werd aan groepen seks gedaan maar alle daar aanwezige personen zijn op video en foto vastgelegd. Sinds haar 16e levensjaar wordt een speciaal jongedame ingezet voor chantage Jolanda Baks van Haaften (alias Femke.J. Dijkhuis).


In het begin trad de “Commissaris” met Jolanda op in duistere sekstenten onder de naam Kees en Annemarie. Later werd hiervoor de “Kapitein Kees”gebruikt in een live seks- act, waarbij Kees in het leer gestoken met masker optrad en Jolanda slechts met hoge leren laarzen en een rode pruik.
Jolanda Baks-van Haaften is door de broers van K de hele wereld over genomen om chantagefoto’s met mannen te gaan maken.
Jolanda Baks-van Haaften (“Kandidaat” gerechtsdeurwaarder en net als bij Jan Koers werd haar studie betaald door de broers van Korlaar) heeft over haar wetenswaardigheden een boek geschreven welke in Engeland is uitgekomen en daar ook is verfilmd. Dat boek heet “ Belle de Jour” en is verfilmd onder de naam Secret Dairy of a call girl. Hier werd veel geld aan verdiend. Samen met Saskia van der Schalk schijnt Jolanda Baks ook te worden ingezet om de mannen van de Trilateral commission te verwennen, waarbij de nodige chantage foto's zijn/worden genomen. Een speciale hotelkamer werd/wordt geregeld om een twaalftal trilateral leden "af te werken" om hen vervolgens daarmee te kunnen chanteren

Er is een verhaal bekend (omstreeks 1998) op de zeesleepboot Holland , waar Jollanda Baks van Haaften en Kees van Korlaar hun kunsten opvoerden (na te zijn opgepikt bij de steiger Veer Boven Hardinxveld) en het bijna mis ging door de nieuwsgierigheid van een bemanningslid die de waterpolitie inriep. Het kostte van Korlaar geld en na dit akkefietje sponsoring van de zeesleepboot via de stichting TBI met stroman L.Koopmans(aanvankelijk: Ter Betere Investering)Als we de naam Lense Koopmans onder het vergrootglas leggen ontdekken we de volgende eigenschap:
Een graaiende Lense Koopmans die slechts in eigen belang handelt en lak heeft aan de belastingbetalende bevolking en hier flink voor betaald werd.
De grootcriminelen zochten de mogelijkheid om te infiltreren in bedrijven en hun crimineel geld wit te wassen.
Die gelegenheid werd geboden toen voor OGEM (de voormalige Nederlands Indische Gasmaatschappij) een sterfhuisconstructie werd bedacht en de gezonde delen van het bedrijf interessant werden voor criminele investering en dus infiltratie in een netwerk van nieuwe bedrijven.Deze sterfhuisconstructie werd later betiteld als WANBEHEER en ter afdoening werd uiteindelijk 35 miljoen aan de banken betaald. Het nieuwe bedrijf ging heten de stichting TBI.
Stichting TBI
Mr La Grostraat 27
5324AJ AMMERZODEN
Nederland
De omgeving waar de grootcriminelen opgroeiden, met een geheime tunnel tussen het pand van TBI en de Ruine kerk om ongezien TBI te bereiken. (Een van de broers heeft zitting in het kerkbestuur.) Vreemd hierbij is te noemen dat bij ieder ander normaal bedrijf in de handelsregisterhistorie vermeld staat:
1. De eerdere statutaire zetel(s)
2. De eerdere bezoekadressen
3. De datum waarop het bezoekadres Mr. La Grostraat 27 te Amerzoden is geworden.
4. De leeftijd van de bestuursleden in het handelsregisterhistorie zijn opvallend hoog te noemen(rond 70 jaar) en wekt de indruk dat deze slechts voor de vorm zijn gekozen.
(Bij TBI is dat niet te vinden !)

Aanvankelijk was deze afkorting TBI gedacht voor “ Ter Betere Investering” doch deze keuze werd door de criminelen te opvallend gevonden en de afkorting TBI ging staan voor : Techniek Bouw en industrie. Als directeur van deze onderneming werd gekozen voor voormalig OGEM bestuurder “ Lense Koopmans”. Op zondagmiddag 17 augustus 1980 tekende de Ogem-top meer dan duizend documenten, iedere verklaring in 24-voud. ,,Ik heb mijn pen enige malen moeten bijvullen”, zei Koopmans later tegen de curatoren H. Ophof en D. Slager.
Koopmans ging dus verder als directeur van de bouw- en installatiebedrijven die bij het bankroet als TBI Holdings ,,uitvoeren” uit Ogem.

TBI is een netwerk van ondernemingen die actief zijn in de sectoren vastgoed, bouw en techniek. Een mogelijkheid om prijsafspraken te maken en bouwfraude volledig ondoorzichtig te maken. Koopmans mijdt sindsdien media en fotografen, al is hij, zeker na zijn vertrek bij TBI (1994), een van de meest gevraagde wisselwachters op het punt waar bedrijfsleven en overheid samenkomen. Bepaald niet van onbesproken bedrag(IRT affaire), maar precies de persoon die in het criminele straatje past.
Opvallend werd zijn opvolger Rinus Platschorre, de man van Carla Peijs.
Carla Peijs de Commissaris van de Koningin in Zeeland en laat nu Vlissingen een van de havens zijn die de criminelen gebruiken voor hun drugstransporten.
De Netwerkconstructie en verwevenheid van TBI is immens en groot

Zie voor de inleiding over TBI op: KLIK HIER
Voor een overzicht van de verwevenheid van TBI http://verwevenheid.blogspot.com/2012/0 ... d.htmlKLIK HIER


Op deze foto uit de jaren '90 staan de hoofdrolspelers uit 'de Groep Amsterdam'. Op de voorgrond in het zwart Stanley Hillis, met om zijn nek de arm van de inmiddels vermoorde Rick van de Bunt. De kale man derde van links is Mink Kok, de man die boven iedereen uittorent, is volgens justitie Jan Femer, alias 'de Snor', geliquideerd in 2000. Dino Soerel staat uiterst rechts. Foto Het Parool { ook hier faalt justitie ! - De man op de foto uiterst rechts is niet Dino Soerel, maar Kees van Korlaar ,De Commissaris}


Een klein voorbeeld van omkoping komt naar buiten in 2007
Oud-BVD-medewerker aangehouden
De rijksrecherche heeft een verdachte aangehouden die staatsgeheimen zou hebben geschonden. Het is een voormalige medewerker van de BVD, de voorloper van de AIVD. De AIVD spoorde hem op door een onderzoek dat naar aanleiding van een artikel in De Telegraaf werd ingesteld. De krant schreef in januari dat BVD- geheimen in de jaren 90 terechtgekomen waren bij topcriminelen als Mink K. Topambtenaren van justitie en politie zouden voor geld K. hebben geholpen, onder meer door informatie te lekken. Het AIVD-onderzoek heeft dus geleid naar een oud-medewerker, die vandaag is aangehouden.
Het betreft hier Paul Herrie alias Sentaro? Deze is in 2007 al tot twee jaar cel veroordeeld, zoals we in 22-10-2007 uit de berichtgeving van het ANP halen:
De rechtbank in Den Haag heeft oud-BVD'er Paul H. vandaag tot twee jaar cel veroordeeld. H. krijgt de straf voor het meenemen van staatsgeheime documenten over een onderzoek naar een groep van 'topcrimineel' Mink K.
Van het lekken van informatie sprak de rechtbank H. vrij; zij acht niet bewezen dat hij de informatie van de voormalige inlichtingendienst aan K. heeft verkocht.De rechtbank sprak twee medeverdachten integraal vrij. Justitie verdacht hen ervan de gevoelige informatie van H. te hebben gestolen en aan dagblad De Telegraaf te hebben doorgespeeld.
De zaak kwam aan het rollen na een publicatie in januari vorig jaar in De Telegraaf. Hierin stond informatie uit het BVD-onderzoek naar K. De krant meldde onder meer op basis van de documenten dat de groep van K. miljoenen reserveerde voor het omkopen van politie- en justitiepersoneel.
Met het geld kocht Mink K. onder meer politiedossiers. Ook zouden liquidaties zijn uitgevoerd met door de politie in beslag genomen wapens, die voor de gelegenheid werden 'uitgeleend'. Er is later echter nooit hard bewijs voor deze corruptie op tafel gekomen.
H. ontkent dat hij de geheime BVD-informatie aan Mink K. heeft gegeven. De ex-medewerker van de BVD zegt dat hij er is ingeluisd door de twee medeverdachten. Die hebben hem, volgens eigen zeggen, het lekken in de schoenen geschoven, uit rancune wegens een zakelijk geschil. Paul H. had namelijk een aanzienlijke schuld bij een van de twee medeverdachten.

NOTE: Paul H. zou ook de zogenoemde Barbertje en Miranda brieven aan Mink Kok hebben geschreven. De informatie is echter dat de briefwisseling plaats vond tussen Mink Kok en de Allesweter, welke vervolgens door de Commissaris werden geanalyseerd en een retourbrief in gelijk gecodeerde stijl op de typemachine uittikte. De Allesweter was immers van alle juridische informatie op de hoogte middels zijn omgekochte en chantabele contacten op het hoogste rechtelijke niveau.


De BajaBeach club te Rotterdam
Deze club waar kees van Korlaar ook optrad als clown bood tevens de mogelijkheid opdrachten te geven aan criminelen.De gehele politiemachten scheen er niets van te (willen) begrijpen, waarom alle Amsterdamse criminelen zo graag uitgingen naar de Baja Beach Club te Rotterdam.
Bij de entree werden de uitgenodigde criminelen voorzien vangekleurde oordopjes in verschillende kleuren en verschillende frequenties.
Evert van Korlaar , de Allesweter, onzichtbaar zittende in een achterkamertje met video overzicht van de gehele club kon op die manier de opdracht geven voor bijvoorbeeld een liquidatie. Kees van Korlaar, als Clown verkleed controleerde hoe de opdracht door die bepaalde crimineel werd ontvangen. Bij mondelinge acceptatie werd de volgende dag een contante aanbetaling bezorgd bij de acceptant.
Na een succesvolle afgesloten opdracht werd de rest van het geld bezorgd.
De familie Lange van Bergen.
De familie de Lange zijn in feite de nazaten van een dief en oplichter uit de 18e eeuw genaamd Pieter Pergerrits.(1707 in Oostzaan geboren) De Lange van Bergen besteedde zelfs een website aan deze man.
Omdat die Pieter Pergerrits een notoire dief was, moest hij Nederland op een holletje verlaten met achterlating van vrouw en kinderen. Hij verdwijnt naar Denemarken en verandert zijn naam in Pieter van Bergen. Later in Pieter de Lange van Bergen.Vanwege de schande hebben zijn vrouw en kinderen daarna de achternaam van de vrouw aangenomen, De Lange. Pieter Pergerrits heeft gezorgd dat het door hem gestolen vermogen vanuit Denemarken langzaam werd teruggebracht naar zijn kinderen De Lange in Amsterdam. In 1997 was de oude Nederlandse adel echter hevig gepikeerd omdat toen de Deense titel van de familie De Lange van Bergen in ons land werd erkend. En deze familie dankt hun titel aan de meesteroplichter Pieter Pergerrits die in 1749 met gestolen geld in Denemarken een landgoed en daarmee een adellijke titel koopt. Ook de vader van de hierboven genoemde en bij ons met naam bekende Haarlemse Notaris was een nazaat van de familie De Lange, die zich nu, dankzij Beatrix van Amsberg de jonkheren De Lange van Bergen mogen noemen.
Evert van Korlaar en de familie De Lange van Bergen kennen elkaar al sedert begin 1980.
Notaris A.H. introduceerde de broers Van Korlaar bij de familie Stuyling de Lange{nazaten van Pieter Pergerrits)en actief in de Fusie- en Overnamebranche.Bij de 2 jaarlijkse bijeenkomsten waarbij de beleggingen van het familie vermogen besproken worden alsmede de criminele resultaten van de broers Van Korlaar zijn de broers aanwezig.Tot deze familie De Lange van Bergen behoren diverse Rechters,Advocaten,leden O.M. alsmede hoogleraren. Deze familie moet dus volledig op de hoogte zijn van de handelswijze van de broers Van Korlaar.

De vermoordde ontvoerde vrouwen en jonge meisjes zijn door de broers op 4 bekende plekken in de grond gewerkt. In 2000 zijn deze plekken gemeld bijpolitie en justitie,doch er is nooit onderzoek naar gedaan. Wel heeft op 1 aangeduide plek hierna, wekenlang een shovel “werkzaamheden” verricht hetgeen is geconstateerd.
ÉÉN van die plekken is een buitenhuis in W. aan de G. weg. De op dit landgoed behorende enorme waterput, alsmede de groentetuin zijn als begraafplaats voor geliquideerde personen gebruikt. De beheerder van dit landgoed kreeg 10.000,- per keer wanneer de broers de waterput en/of groentetuin wenste te gebruiken. Het Landgoed heeft lang te koop gestaan maar het "vruchtgebruik" staat officieel nog op naam van M. J. Stuyling De Lange-Fenenga.

Een rechtsstaat welke de Fundamentele rechten van de mens schendt

Het Heulmeisje !

Tijdens een vakantie in Oostenrijk/Hinterglemm 1976 ontmoette een zekere mijheer "K.van K." het Oostenrijkse minderjarige meisje “Senta” uit Graz. Na deze vakantie stond het meisje begin oktober 1976 plotseling op de stoep bij “mijnheer K” in Hoenzadriel. De volgende vraag werpt zich bij dit meisje op: Hoe zit het met de verklaring van de vrachtwagenchauffeur die zeker 3 maal bij de politie en bij opsporing verzocht had verteld dat hij dat meisje een lift had gegeven vanuit zuid Duitsland naar het marktplein van Kerkdriel en haar daar de weg naar de molen Sara Catharina had gewezen?
Waarna niemand meer iets van dat meisje heeft gehoord. Wie waren de ouders in Graz? Ook deze vrachtwagenchauffeur is in het niets verdwenen?

Zij was vanuit Oostenrijk gelift en haar in Oostenrijk getoonde blonde haar was veranderd in haar oorsprokelijke kastanjebruine kleur. De ouders en de broers van K. ontvingen het meisje “gastvrij”. Tijdens het avondeten in Hoenzadriel hebben de broers van “mijnheer K” aan dat Oostenrijkse meisje voorgesteld dat zij die nacht daar zou blijven, maar dat de broers haar de volgende dag zouden terugbrengen naar haar Oostenrijkse ouders. De volgende ochtend zijn de broers met dat meisje tussen hen in op de achterbank naar het noorden gereden. Nadat zij daar een bosperceel waren ingereden werd dit meisje verkracht en volgens gewurgd ? Zij werd volgens info volledig ontkleed in een ondiep greppel gegooid als oud vuil, afgedankt !

Binnen 2 weken hierna werd een lijk gevonden. Een boswachter die samen met zijn vrouw de hond uitliet vond op 24 oktober 1976 een lichaam op de parkeerplaats de Heul langs de A12 bij Maasbergen.
Ze lag naakt in een kuiltje bedekt door wat bladeren.Omdat haar identiteit niet kon worden vastgesteld werd dit meisje al gauw het Heulmeisje genoemd.Het meisje was ongeveer 18 jaar en 1.60 meter groot.Zij had kastanjebruin haar met een lengte van 45cm. Opvallend was haar gave gebit,doch rechtsonder miste zij een kies.

Er is met bovenstaande foto van Senta en geschreven briefkaart in 2010 telefonisch contact geweest met de politiechef Franz Kroell in Wenen, Oostenrijk.Deze Franz Kroell was ook de politiechef die de zaak Natascha Kampusch heeft behandeld.Na contact heeft deze politiechef volgens de Oostenrijkse media zelfmoord gepleegd. Wij wagen dit te betwijfelen. Een onderzoek naar dit meisje naar onze mening meer dan gerechtvaardigd. Wie is dat meisje en leeft zij nog of wil men liever middels een cold case team en isothopen onderzoek deze zaak (te)graag afsluiten en indien ja wie stuurt dit team aan ? Op 12-02-2011 verschijnt er plotseling na de geruchtmaking over dit slachtoffer een "gemanipuleerd"(lees omgekocht) artikel in de Kronen Zeitung zie : http://www.krone.at/Nachrichten/Angebli ... ory-245592

Een bericht dat aangeeft dat er een gesprek heeft plaats gevonden met Kees van Korlaar, die zich vaag iets kan herinneren, vervolgens heeft men een vrouw gevonden die een op Gretha Hoff klinkende naam heeft, doch men geeft hiervan geen foto of lengte en zelfs niet de initialen vrij.
Dan zou deze vrouw een ongeloofwaardige verklaring hebben afgelegd, waarbij deze volledig in tegenspraak is met de afgelegde verklaringen van de vrachtwagenchauffeur bij de politie, die Senta naar Hoenzeradiel bij de Molen bracht.


DE BEGRAAFPLAATSEN VAN MISBRUIKTE SLACHTOFFERS

Jair Soares (4 augustus 1995 verdwenen) De 7 jarige werd door K.van K. ontvoerd en gevangen gehouden in de molen Sara Catharina te Hoenzadriel,dagelijks misbruikt en op beestachtige wijze vermoord.

Lisette Vroege door de 4 broers en zwager G. van L. ontvoerd op de terugweg van het tennispark.(3 juni 1992)Nadat Lisette Vroege was overmeesterd, heeft Sj. van K.-Peffer die haar haar net zo had laten kappen als Lisette Vroege en haar tenniskleren had aangetrokken, vervolgens het kleurige jack van Lisette Vroege de auto van Lisette teruggereden naar haar woonhuis Dagelijks werd Lisette verkracht en uiteindelijk vermoord.(De CIE is hier december 2011 nog eens over benaderd)

Tanja Groen(1 september 1993) werd ook door hen ontvoerd en gevangen gehouden in de opkamer van de Molen in Hoenzadriel.(Opkamer: een verbindingskamer tussen woohuis en Molen)(Een ooggetuige bevestigt deze gevangenhouding) De dagelijkse verkrachting en om de 2 dagen afname van hersenvocht moest zij gedurende bijna 1 jaar gevangenschap over haar heen laten komen, alvorens zij werd geliquideerd en begraven onder de kroosjesboom in de boomgaard achter de molen.

De gevangenen werd van eten voorzien door Sjan van Korlaar en de haren werden verzorgd door Inneke van K.
Ook de 19 jarige Germa van den Boom(verdween in 1984) werd, volgens ooggetuigen, naar de molen vervoerd,verkracht en geliquideerd om vervolgens elders te worden begraven. Aangifte over de moord op Germa van den Boom bij politie heeft zoals verwacht tot niets geleid.
Op de aangifte kwam slecht het nietszeggende e-mail antwoord terug,waarna er nooit meer iets werd gehoord:

Dank voor uw snelle (re)actie door het toezenden van de informatie mbt de vermissing Germa van den Boom.
De informatie is doorgestuurd naar de recherche, welke de zaak in onderzoek heeft (zoals ik u al had verteld doe ik zelf geen onderzoeken in deze).
Het onderzoeksteam heeft de ontvangst van de informatie bevestigd en zullen deze op de meerwaarde boven de informatie die ze al hadden, beoordelen.
Voor wat betreft de Biesboschlokatie/woonhuis; deze informatie is doorgespeeld aan de teamrecherche Altena.
Nogmaals dank,
Vr.gr.
Gerrit Verhoeven wijkagent Werkendam25 december 1990 gevonden.
Dit ongeïdentificeerde slachtoffer had veel brandwonden op haar lichaam van brandende sigaretten die op haar waren uitgedrukt. Zij is gevonden in de plaats Teteringen.
Zij vertoonde tekenen gekneveld te zijn geweest.
Het was de patholoog anatoom opgevallen dat het haar professioneel verzorgd was en dat er op haar lichaam alsmede in de deken waarin zij gewikkeld was, granen zijn aangetroffen waardoor de politie ervan uit ging dat zij mogelijk in een bakkerij gevangen gehouden was.

Volgens de informatie, vertelt door de broers Van K. en zwager G. van L. , wilde dit ontvoerde meisje absoluut niet meewerken met de verkrachtingen. Als 1 van de broers of zwager Geert van L. hun gang met haar wilden gaan, dienden zij eerst een heel gevecht met haar te leveren. Uiteindelijk is zij hierdoor blijvend gekneveld . De moeder van de broers bracht haar elke dag eten, doch dit slachtoffer spuwde dit eten recht in haar gezicht terug. Om o.a. die reden werden er sigaretten peuken op haar lichaam gedrukt. Het slachtoffer bleef In de molen Sara Catharina ondanks dat voedsel weigeren. Ze werd ter dood gebracht.
Vervolgens werd haar dode lichaam gebruikt heeft om een ouder echtpaar, die de broers crimineel konden gebruiken, te gaan chanteren.Het lijk werd in de kofferbak van de auto gelegd en het ouder echtpaar gevraagd mee te rijden om zogenaamd een ander niet fris klusje uit te voeren. Dat ouder echtpaar begreep pas wat dat klusje was toen de auto in een bosperceel werd neergezet en A. van Korlaar de kofferbak open deed.
Vervolgens werd het ouder echtpaar gedwongen het ingepakte lijk uit de auto te halen en weg te dragen. A. van K. maakte van dat gebeuren foto's van het ouder echtpaar met het lijk. Deze foto's zijn met naam en toenaam geplaatst in het foto en filmarchief van de broers Van K.
De 4 begraafplekken van in totaal nog meer bekende andere plekken noemen wij hieronder
a)

Landgoed de P. te W. en wel de groentetuin en de waterpunt.
bHet terrein rond de Molen Sara Catharina.In 1995 bestond de vrees dat door de destijdse wateroverlast in het gebied en hoge grondwaterstand rond de molen,de lijken zouden bovendrijven, waardoor A.van K. zich genoodzaakt voelden de lijkplaats te bedekken met betonnen platen.
c)

De boerenschuur aan de Vamerenweg te Amerzoden die was ingericht met Kamer en badkamer en de geliquideerde jonge vrouwen en meisjes werden begraven onder de grondwal die om die boerenschuur was aangelegd.In 2004 is wekenlang een shovel bezig geweest rond deze schuur , hoogstwaarschijnlijk voor ruimingswerkzaamheden.
d

Door overstroming van de Maas ontstane plas, waarin de broers een roeiboot hadden liggen en zich bevindt tussen de plaatsen Ammerzoden en Hedel in de uiterwaarden aan de Maasdijk. Rijdend met de auto vanaf Ammerzoden over de Langedijkstraat die overgaat in de Maasdijk, dient men vanaf de Maasdijk af te slaan naar links de Harenseweg op en die volgen om bij Hedel aan te komen. Met de auto is het niet mogelijk vanaf de Maasdijk te volgen want vanaf de afslag Harenseweg is de Maasdijk verboden voor auto's. En juist op die kruising Maasdijk/Harenseweg is rechts dat weilandje te zien.


Enige Slachtoffers van de broers o.a.:

De destijds gemaakte fotomontage van 2 van de 3 daders m.b.t. moord op Hai Hovens

Hai Hovens, brigadier. . Pinksterdag 29 mei ( 1967 ??) 1977
H.H.Th.Hovens betrapte de broers, Allesweter, Commissaris en Tweespaltmaker bij hun vrachtwagen met drugs in het natuurgebied op de heide bij Tegelen. De broers opende het vuur en lieten de brigadier gedood liggen, een laatste kogel werd in het achterhoofd gericht.
Aan het eind van het natuurgebied werd de vrachtwagen aangehouden door twee dienders, doch deze vergaten de gezichten en de naam die op de deur van de vrachtwagen(K. meelhandel) stond voor een aanzienlijk geldbedrag. Het Dossier 670/III/78 werd in 1995 onopgelost gesloten.
{informatie zegt dat Hai Hovens op 46jarige leeftijd in 1967 is doodgeschoten, doch de datum 10 jaar is verschoven alsmede de datum op de grafsteen. Zie de wikipedia site die over dit en andere moorden bericht: http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_ ... ionarissen } [ De gebr. van Korlaar orden hier abusievelijk Korlen genoemd en Peter van K. was bij deze moord niet aanwezig]Mathilde Willink ( 25-10-1977) Kogel door linker oor.
Tonnie van Maurik ( 19 april 1993) Door het hoofd geschoten Parkeerterrein Altea Hotel
Klaas Makkinje ( 10 juni 1999) Doodgeschoten tijdens een feest in een pand bij de rivier.
Cor van Hout ( 1ste mislukte poging 1996)Na de aanslag in december 2000, liquidatie januari 2003.
Robert ter Haak ( raakte bij de liquidatie Cor van Hout levensgevaarlijk verwond) overleed jan. 2003

De zakencompagnon van Erik de Vlieger. Parkeerplaats bedrijfshal , met geluiddemper door hoofd geschoten, zittende in zijn auto, waardoor het hoofd op het stuur voorover viel.

Anna Maria Lievens (1999 in Malta) De vrouw van Hans Melchers (Melchemie)werd in Malta in opdracht vermoord. tegen betaling van 100.000,= waarvan 1/2 gedeelte contant vooruit is betaald en 1/2 gedeelte na geslaagde moord en betaald door de piloot van de privéjet die de “Commissaris” en “Tweespaltmaker” de nacht van de moord naar Malta bracht en na de moord weer terug vloog naar Nederland.(Zie ATC Flt. Pln.LMML) De laatste 1/2 gedeelte werd betaald toen de privéjet de beide broers Van K. had teruggebracht naar Nederland, geland was op vliegveld Deelen en de broers nog in de jet zaten. De Tweespaltmaker heeft het geld aangenomen en ter plekke nageteld voordat uitgestapt werd en de piloot een duizendtje was toegeschoven.

Andre Brilleman – (februari 1985)
Sam Klepper - 10 oktober 2000 door Kees van K. Adelbert van K. ging hierna naar de Hells Angeld om de liquidatie te verklaren en legde Fl.150.000,-op de toonbank van het honk van de Hells Angels om de begrafenis te verzorgen.
Evert Hingst 31 oktober 2005 (Kogels in hoofd en buik)
John Mieremet 2 november 2005.
Kees Houtman (2 november 2005)

Advocaat, Bram Zeegers (9 oktober 2007)
De vrouw van een stelletje welk altijd in het "Kalfje"aan de Amstel te Amsterdam kwam,ging in opdracht van de broers een relatie aan met Bram Zeegers.Bram Zeegers was getuige tijdens de zaak Holleeder en werd om die reden in oktober 2007 gedrogeerd met een drug, ontwikkeld uit hersenvocht,welke volkomen gewillig maakt.In zijn huis werd Zeegers vervolgens een extra dosering MDMA toegediend en door de Tweespaltmaker in een heet bad gezet om de drug sneller te laten werken.De Tweespaltmaker controleerde deze liquidatie.

Victor ’t Hooft ( 7 november 2007) --- Met geluiddemper doodgeschoten door de Allesweter en niet zoals men doet voorkomen Raymond P.)
Henry du Long 11 december 2007 verdrinkingsdood
Aan de noordzijde van de Maas tussen de plaatsen Drongelen en Meeuwen ligt een inham bestemd voor het eventueel aanmeren van binnenschepen. Een ideale locatie voor een verdrinking. Deze vorm van liquidatie doen criminelen altijd samen. Hoeveel slachtoffers ook daar gevonden zijn, de politie concludeert dat er sprake is van zelfmoord. Henri du Long is door verdrinking om het leven gebracht door de “commissaris” en de “tweespaltmaker”, omdat Henri du Long teveel wist van de handel en wandel van de criminele broers. De details zijn bekend.

Jurjen en Marie Vis ( september 2009 ) In hun woning te Vollehove schot en steekwonden.
Jurrie was afgestudeerd aan de Erasmus universiteit Rotterdam bedrijfskunde en lange tijd werkzaam bij Rijkswaterstaat, waar hij de broers van Korlaar, vergunning verstrekte voor de bouw van flatwoningen aan de Maas bij Nijmegen. Jurjen wilde van de broers af en werd hiervoor zelfs brugwachter. Het heeft niet mogen baten.

Aart de Lang en zoon Bas de Lang uit Hurwenen.(September 2008) Doodgeschoten en in brand gestoken. ( Bas de Lang zoon van één van de broers van Korlaar, die de vrouw van Aart baarde)
Om DNA sporen uit wissen is het lichaam van Bas tot ontbranding gebracht.
Aart de Lang vervoerde met zijn vrachtwagentje regelmatig grote partijen drugs voor de broers.Marijke Bonninga Furman/ de alias Jack Bonninga/Mathea.E.Sakko enz.
Het schrijnende verhaal van Marijke Bonninga-Furman waarmee de Allesweter als bigamist, getrouwd is geweest en haar bij tijd en wijlen nog bezoekt in de kliniek?
Marijke Bonninga-Furman is opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis(Zwitserland)en haar kinderen weten niet van haar bestaan. De Allesweter is onder zijn eigen naam getrouwd met Nel.
(foto’s zijn aanwezig) en heeft daar twee kinderen bij.
Vanuit het hoofdbestuur van de Ndrangheta werd aan Evert van K. verteld dat leden van de Ndrangheta zich verborgen door te trouwen met vrouwen die maatschappelijk boven elke twijfel stonden. Die echtgenoten wisten dan niets van de werkzaamheden van de ega voor de maffia,maar waren een dekmantel.Dus ging Evert de Allesweter aan de slag onder zijn valse identiteit Jack Bonninga en nam als reder van een vloot “hotelschepen” contact op met de vereniging Mensa omdat daarbij mensen met hoge intelligentie zijn aangesloten.Een leuke onderzoekster Marijke Furman werd gevonden met de juiste opleiding om rechten te kunnen studeren. Jack Bonninga(Evert), maakte haar vervolgens het hof en trouwde haar omstreeks 1996 te Zaltbommel.

K.B. Marijke werd vervolgens in de gelegenheid gesteld een rechtenstudie in record tempo van 3 jaar te volbrengen. Zij schonk de Allesweter 2 dochters.
Gelijktijdig was de Allesweter ook met Nel getrouwd woonde van vrijdag t/m/ zondag in Kerkdriel, en onder de naam Jack Bonninga op andere Dagen bij Marijke.Toen er echter problemen op school ontstonden met de zoon van Evert en Nel,kwam Nel erachter dat Evert van dinsdag t/m donderdag spoorloos was. Er ontstond een ruzie in huize Nel.
Gelijktijdig had de tweede vrouw van Evert, Marijke van een vriendin vernomen,dat Evert met een vreemde vrouw en kinderen in Zaltbommel was gezien. Ook in huize Marijke ontstond een ruzie.
Evert drogeerde Marijke met een overdosis drugs van hersenvocht (dit is een verhaal apart en heeft te maken met Kees van K.), waardoor Marijke in een dermate labiele en uitzichtloze toestand kwam,waardoor een situatie ontstond om uiteindelijk Marijke in een psychiatrisch ziekenhuis te laten opnemen in Geldermalsen.

W.B. Haar kinderen nog klein hadden hier geen besef van,maar Evert moest hier een oplossing voor vinden. Kees v. K. stelde voor dat Evert, alias Jack Bonninga een regeling ging treffen bij de burgerlijke stand (middels omkoping) dat hij getrouwd was met Mathea Elisabeth Sakko. Kees had n.l. bij Mathea een dochter Barbara verwekt en voorzag grote problemen in zijn eigen huwelijk als dit verder zou escaleren.
Zo geschiedde het uiteindelijk dat Mathea Elisabeth Sakko met haar dochter Barbara en de twee dochters van Evert en Marijke (de dochters K en W )getrouwd werd geïnstalleerd in het aangekochte pand te Vuren aan de Waaldijk met vol uitzicht op de Waal. De kinderen van Marijke hebben echter geen besef van hun biologische moeder,nog van de broer en moeder Furman.
Bij de burgerlijke stand van Zaltbommel zijn alle gegevens van het huwelijk van Evert van K./alias Jack Bonninga en Marijke Furman verdwenen en ook zijn verdwenen alle bewijzen van het verblijf in Zaltbommel van het echtpaar Jack Bonninga en Marijke Furman. Het enige wat rest is het DNA profiel.
Misdaden tegen de menselijkheid
Een rechtsstaat welke de Fundamentele rechten van de mens schendt 
Note: Het navolgende, ongeverifieerde verhaal is als ware gebeurtenissen gepresenteerd.
Gezien de details houden wij er ernstig rekening mee dat dit verhaal de waarheid zou kunnen bevatten.
Deze gegevens zijn bij politie alsmede de MSM aangeboden, doch hier is geen vervolg op gekomen.
Wij zien het onze plicht, de lezer alsmede de rechtelijke macht langs deze weg dringend te verzoeken dit verhaal op de juiste merites te beoordelen. (o.a. op grond van art. 160+161+162 Sv)
___________________________________________________________________________________________________________________---------------------------------------------------VOOR CRIMINEEL GELDELIJK GEWIN--------------------------------


De Valse identiteiten en betrokken Stromannen
1. Jack(Jacob) Bonninga 
2. Harro Dijkhuis (gebr. V Korlaar)
3. Jan Dirk Paarlberg 
4. Hans van de Lande 
5. Hans van de Lande jr 
6. Piet de Ruiter 
7. Willem Nieuwboer 
8. Kees Nieuwboer 
9. Peter Nieuwboer 
10. Albert Nieuwboer 
11. Rick van Westenbrugge (Pantserschip de Buffel)
12. Chris Dijkhuis (Valse identiteit Holleeder) 
13. De Haan – Dordrecht. 
14. Tom Moeskoops – Noord-Brabant. 
15. Harrie van de Moesdijk – Noord Brabant. 
( In de gangbare kringen, zijn deze twee bekend onder de naam Tom & Jerry, doch omdat zij als watjes worden gezien worden zij in de criminele kringen “Appelmoes”genoemd)
16. H.E. Buurman – Ubbergen bij Nijmegen. 
17. Herm Hegger = Evert van Korlaar. Nijmegen. Eigenaar van Stadsbrouwerij De Hemel en De Commanderie van St. Jan, 
18. Robert Straubhaar = Evert van Korlaar in Basel
19. Robert Heijlands = Kees van Korlaar in Basel
20. George Rensen / Zwijndrecht
21. Cornelis Bouman, geb. 8/7/1950, wonende Rabbit Hill Road, te Sint Maarten.(gebruikt o.a. voor Stichting Beheer Onroerend Goed Biesboschmuseum)

De Biesbosch , Hilweg, Werkendam
Via Binnenschepen wordt cocaïne aangevoerd naar de beroepsvaart rustplaats (tussen Hollandsdiep en Nieuwe Merwede bij het gat van de vissen) en is in het natuurgebied de Biesbosch onroerend goed aangekocht( welke op naam staat van Stichting Beheer Onroerend Goed Biesboschmuseum.) in de buurt van het Biesbosch museum om ’s Nacht de cocaïne met een fluisterboot naar een inham van de Hilweg te vervoeren voor verder transport over land dwars door de polder het Land van Heusden en Altena en de polder De Bommelerwaard(De fluisterboot is een authentieke rietaak, voorzien van een door zonne-energie aangedreven motor.)Door omkoping bezorgde de “Allesweter” zich valse identiteiten.
Valse identiteiten waarvoor hij zelf op knullige wijze een C.V. in elkaar flanste.
In deel I werd reeds één van de eerste valse identiteiten van de “Allesweter”onthuld.

Een alias onder de “Per Adres”naam drs. P.A. de Ruiter?(halve echtgenoot van M.Elderkamp,de andere helft zat gevangen,maar de aangetrouwde Jonkheer Barthold Willem Lucas Boreel kwam hier achter) P.A. de Ruiter een man, de “Allesweter,die bij de havenconflicten in 1982 “bemiddelaar”was,maar waarvan wij geen afstudeeropdracht nog Tutor kunnen vinden.”Het opstellen van een deugdelijk C.V. behoorde niet bij de kwaliteiten van de “Allesweter” en het is een wonder dat niemand hierover gevallen is.
Onder de kop: Parlementair Documentatie Centrum Universiteit Leiden vinden wij zijn “C.V.”. 
Zie de “onkunde” : http://www.parlementairdocumentatiecent ... 09llf9dhy4 waarin hij verwoord niet te voldoen aan de verwachtingen als lid van de tweede kamer, maar daarnaast alles uit de kast haalt om zich wel als ” wunder boy” te poneren

Een man met een wel heel wazige C.V. welke een HBS-a opleiding zou hebben (quod non) en aansluitend op 26 jarige leeftijd afgestudeerd zou zijn aan de Nederlandse Economische Hogeschool te Rotterdam (de Erasmus Universiteit)? Ondanks de zeer wazige C.V. en ongeschiktheid voor de Tweede Kamer, zat deze man volgens zijn C.V. in een denktank met bekende namen als, van der Louw, Bram Peper, Jan Pronk en Relus ter Beek.
In het examenregister van de Erasmus Universiteit is de man echter niet terug te vinden.

Tijdens zijn opleiding bij de Italiaanse maffia, Ndrangheta, werd hem geleerd de valse identiteiten anders aan te pakken en zich volledig in te dekken.
Een van de valse identiteiten werd Robert Straubhaar. Als handelaar in Sojaschroot was de “Allesweter” op een bijeenkomst in Amerika,waar een lezing werd gegeven door de echte Robert Straubhaar. Deze Robert Straubhaar trok de interesse van de “Allesweter” omdat deze corpulente man, geen behoefte had lezingen te geven buiten de U.S.A. i.v.m. chronische vliegangst.
In een gesprek met de “Allesweter” toonde deze Robert met trots een harmonica achtig fotoboek van zijn omvangrijke kinderschaar. De “Allesweter” luisterde aandachtig en besloot de identiteit van de man in Europa over te nemen. Er bestond immers geen gevaar dat de echte Robert ooit in Europa lezingen zou geven. Voorzien van eenzelfde harmonica achtig inlegvel en gedragingen van de echte Robert Straubhaar kocht de “Allesweter” deze identiteit in Bazel te Zwitserland. (Omkoping ambtenaar Burgerlijke stand). Hiervoor werd o.a de onderneming River Advice

(Flusskreuzfahrtbranche) opgericht met crimineel verkregen geld. De „Allesweter verbleef graag onder valse naam in Grand Hotel Les Trois Rois te Basel ter hoogte van de Rheinbrücke.
Op enig moment ontstond er in Zwitserland argwaan, waardoor de „Allesweter“zich geroepen voelde aan deze identiteit (Robert Straubhaar) officieel een ander persoon te plakken en voor hem de nodige paperassen te regelen. Het werd de Oostenrijker Rudolf,die zich tot op heden als Stroman voor Robert Straubhaar ging uitgeven. [ note: we lezen het volgende: River Advice (Robert Straubhaar and Robert Heijlands) will continue to provide administrative support. The commercial manager and operations manager will be in the frontline of the daily business of Fluvia AG, as before.]Hier op de foto Robert Straubhaar samen met de andere stroman Robert Heijlands, een alias die door de „Commissaris“ van de broers werd gebruikt. 
Als onderschrift lezen we: Die Kapitäne von River Advice, Robert Heijlands und Robert Straubhaar
(von links), steuern ihre Kunden durch die Welt der Flusskreuzfahrten.
28 Bedrijven gemanaged door River advice:
•Alpina River Cruises GmbH
•Piz Olympia GmbH
.Anjo do Brasil GmbH
•RCM River Cruise Management GmbH
•Bernina River Cruises GmbH
•REI River Equity Invest AG
•BL Cruise Invest AG
•River Advice Ltd
•Breeze River Cruises GmbH
•River Catering GmbH
•Day Ship Management GmbH
• River Catering Ltd.
•IG River Cruise e.V.
•River Cruises Services GmbH
•Intercontinental Waterways GmbH
•River Nautical GmbH
•Isiona River Equity AG
•River Services GmbH
•Josephine River Cruises GmbH
•Swiss Excellence River Cruise GmbH
•Königstein River Cruises GmbH
• Swiss River Cruises International GmbH
•LS Cruise Management GmbH
•Thurgau Bohemia GmbH
•Orion Shipping GmbH
• Viator Invest GmbH
•Pano River Equity AG
•Viso River Equity AG

De “Commissaris” van de broers gebruikt de valse identificatie Willem Nieuwboer o.a. voor het in eigendom van de broers V.K. zijnde bedrijf Avex Heteren. Een op het oog keurige groothandel in audiovisuele apparatuur en presentaties? Willem Nieuwboer is daar vervolgens “Dir/Eigenaar” Deze Willem Nieuwboer presenteert zich daarnaast o.a. als: independent Management Consulting Professional en heeft daarvoor een even schimmig profiel/ C.V. opgesteld waarin hij van 1980-1985 zou hebben gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, en vervolgens is afgestudeerd als drs. In het”vakgebied” Engels & Communication. Een vooropleiding wordt in deze evenzeer knullige C.V. niet genoemd, noch verdere ervaringen. Naar verwachting is ook deze Willem niet terug te vinden in het examenregister.

De Fa. “De Haan” en Hans de Haan.
De Haan Minerale Oliën behorende bij de Hatema groep, waar een zekere H.A.A. de Haan aan het roer staat.
De start begon met de aankoop van het benzinetankstation te Lith incl. woonhuis voor Fl 60.000,-
Die investering was het begin van investeren (met crimineel verkregen geld) in benzinepompen,wat is uitgegroeid tot een aanzienlijk aantal tankstations.
Maar de Haan kent ook een onderneming die zich bezig houdt met software Engineering. Soft- en hardware voor afreken machines in Hotels en restaurants met aan het hoofd een zekere Hans de Haan.
Op zoektocht naar deze Hans de Haan treffen we een de Haan aan die naar onze mening niet de kwalificaties heeft om een Software engineering bedrijf leiden, maar de overeenkomsten van een profielschets zijn van dien aard dat dit het watermerk van de broers kan zijn 
Deze Hans de Haan is n.l. zoals we gewend zijn van de broers voorzien van een evenzo wazige CV/profiel welke we kunnen vinden (zonder foto) op : http://nl.linkedin.com/in/hansdehaan 

Het gebruik van Stromannen is derhalve van ultiem belang om de criminele activiteiten in te dekken en de verkregen criminelen gelden wit te wassen.

Jan Dirk Paarlberg en Neelie Smit Kroes.

Neelie Smit Kroes toen directeur van Nijenrode vond Paarlberg wel interessant die immers een Kasteel bezit, echter dat dacht zij. Het betreffende kasteel behoort de broers toe die daarvoor en depot en hypothecaire inschrijving bij de bank hebben neergelegd. Hoe dan ook Neelie vroeg of zij haar kantoor mocht plaatsen in het stalgebouw van Jan Dirk Paarlberg. De broers zagen hierin een potentieel te chanteren “ slachtoffer” en stemde toe, zodat Paarlberg dit kon meedelen aan Neelie.
De kantoor ruimte werd Neelie gratis ter beschikking gesteld, maar niet voordat deze was voorzien van afluister en opname apparatuur en een tap op de telefoon.
Neelie onwetend blij en de broers nog blijer.
Toen Neelie zich echter met behulp van deze contacten een Europese zetel had kunnen bemachtigen ,kwam zij bij haar vertrek uit de kantoorruimte overeen dat voor haar geleverde “service” 3 verhuurde bedrijfspanden in Hilversum aan haar in eigendom werden gegeven.
Neelie heeft echter later behoorlijk in haar maag gezeten met deze panden,omdat deze voor verhuur onrendabel bleken. Het was ook Neelie die Ayaan Hirsi Ali persoonlijk introduceerde bij de VVD die lange tijd samen met Melanie Schultz optrad in een luxe bordeel,getooid met tijger en leeuwenmasker. Ayaan kreeg hiervoor versneld een verblijfsvergunning.

De flat van Ayaan Hirsi was voor chantage doeleinden voorzien van afluister en opname mogelijkheid, waardoor nogal wat kopstukken van bestuurlijk Nederland die het bed deelde met Aryaan, zoals o.a.de top VVD ‘er G. Z op de gevoelige plaat zijn vastgelegd. Rijp voor chantage.

Dat er vraagtekens zijn over de integriteit van Neelie , bleek uit deTCA en TCR affaire in 1996 met betrekking tot de illegale lozingen onder haar ministeriële verantwoordelijkheid. Wel is hier voor een parlementair onderzoek gestart, maar de SG-beraad besloot, waarin belangrijke chantabele personen zitting hadden dit in de doofpot te stoppen.
Via Astroloog Simon Suikert werd op zijn minst de schijn gewekt dat Neelie banden heeft met criminelen.
In 2000 betrok zij als Eurocommissaris, Jan Dirk Paarlberg bij omstreden beleggingen in de Verenigde Staten,terwijl zij tevens de schijn van belangenverstrengeling ten toon spreidde door het ritselen van een order voor vriend Frans Swarttouw van Fokker.
Daarnaast was Neelie verantwoordelijk voor de start van de Betuwelijn, waar aanzienlijke bouwfraude plaats vond. 

Jan Dirk Paarlberg krijgt, zover ons ter oren is gekomen, voor zijn “service”aan de broers een vergoeding van 1 miljoen Euro per jaar, zolang hij de zaken naar wens blijft behartigen.
Paarlberg heeft op dit moment een probleem met het O.M. en dat wordt niet gewaardeerd in criminele kringen. Het ziet er dus naar uit dat Paarlberg mogelijk de gevangenis ingaat en als zwijggeld de gangbare €1000, per dag als vergoeding krijgt of dat hem een goedkopere liquidatie wacht.
Hem worden o.a. de volgende strafbare feiten ten laste gelegd:
1. Witwassen van de Willem Endstra betalingen. (crimineel geld van de broers werden via Endstra overgeboekt naar Paarlberg. Holleeder is in die betrokkenheid reeds veroordeeld)
2. Oprichting van een “escrow” rekening. ( Deze escrow rekening is een geblokkeerde bankrekening die wordt aangehouden bij een neutrale en financieel betrouwbare derde, de escrow agent( Paarlberg). De escrow agent betaalt het geld op de geblokkeerde rekening alleen uit op basis van een overeenkomst tussen de koper en de verkoper.) De broers waren de gever van deze financiële constructie, In die escrow letter stond vermeld dat de voor het bedrijf van Paarlberg bedongen koopsom in jaarlijkse termijnen zou worden betaald en wel ca 15 miljoen/per jaar voor een termijn van 10 jaar. Met deze escrow werd het mogelijk dat de broers leningen van meerdere miljoen bij de banken konden opnemen, waardoor hun crimineel geld was witgewassen.Meerdere (Valse) escrow letters zorgde zo voor een jaarlijkse witwasoperatie van meer dan 50 miljoen.zie hiervoor: http://www.om.nl/publish/pages/121655/p ... noniem.pdf KLIK HIER
3. BTW Fraude van verbouwingen bij Paarlberg en kennissen,o.a. bij advocaat Lucas van Eeghen.
4. Valsheid in geschrifte in relatie tot een notariële akte bij overname van de BV van VVD politicus Sjoerd Swane ( Sjoerd Swane die door de rechtbank in Utrecht is veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf voor ambtelijke corruptie, valsheid in geschrifte en belastingfraude)
Bij de Officier van Justitie Kees Plooi waren deze gedetaileerde gegevens bekend,doch die besloot na dreigement met de dood hier verder niets mee te doen.
Paarlberg leverde in opdracht van de criminele broers een luttel bedrag van 8,5 miljoen in contanten af bij een Nederlands Trustkantoor,om het vervolgens vandaar met een geldtransport naar een bank in Luxemburg te transporteren, zodat de broers wederom “legaal” de beschikking hadden over dit bedrag. Voor dit bedrag zou Paarlberg kunstvoorwerpen hebben verkocht aan een kunsthandelaar.Een dergelijke verklaring van een kunsthandelaar kregen de broers echter niet rond en zo werd Paarlberg geconfronteerd geen sluitend alibi te hebben voor dit bedrag en zelfs niet kon vertellen hoe deze zogenaamde kunstvoorwerpen er dan wel uit hadden gezien. 

16 mei 2012. Jan Dirk Paarlberg moet van het Gerechtshof 4 jaar de cel in.
Alle beslagen gelegd door de fiscus/fiod kunnen uitgewonnen worden.
De erven Endstra kunnen de afgeperste 20 miljoen terugvorderen.
Een waardevolle stroman is hiermee voor de broers van Korlaar verloren gegaan? De opbrengst van het mediabedrijf van Paarlberg is hiermee verloren gegaan? Toen Paarlberg in 2000 zijn bedrijf Mediamax verkocht aan het bedrijf TDI, kreeg hij daar tientallen miljoenen voor. Volgens de escrow is 75 miljoen gulden van die koopsom bij de Zwitserse bank UBS ondergebracht. Onder het stuk staat naast de handtekening van Paarlberg ook de krabbel van de toenmalige TDI-directeur Kuhlman. En die kan zich daar niets van herinneren als de recherche hem met de escrow confronteert. ‘Dit is een nagemaakte handtekening’, verklaarde Kuhlman.Nu blijkt dus dat Paarlberg verantwoordelijk is voor de vervalsing. ‘Iemand op mijn kantoor heeft het stuk gemaakt’, verklaarde Paarlberg.Nee, ik wil niet zeggen wie.’ Ook weigert hij te vertellen wie de handtekening van Kuhlman heeft vervalst.
Volgens informatie is Kees van Korlaar verantwoordelijk voor de handtekening op de escrow .


De aan- en doorvoer drugsrouten en de betrokken leveranciers/frima's
Buiten de eigen vloot aan zeewaardige zeiljachten en binnenschepen,maken de Allesweter en zijn broers gebruik van gerenommeerde firma’s voor transport van drugs. Veelal zijn deze firma’s aanbevolen door de allerhoogste (gechanteerde) functionarissen in de maatschappij. Uit opgedane ervaring bleken deze firma’s door reeds eerder ontvangen gunsten ontvankelijk te zijn om criminele contacten aan te gaan.
Maersk containers line shipping Kopenhagen
Omstreeks 1999 vonden de broers in opdracht van Ndragetha, het noodzakelijk contact te leggen met Maersk.Vanuit Nederland werd contact gezocht met de managers van Maersk Kopenhagen. Na afspraak voor een bespreking vertrok de Commissaris naar Kopenhagen om afspraken te kunnen maken voor een wereldwijd drugstransport middels de schepen van Maerks. De commissarris nestelde zich in hotel Nyhavn te Kopenhagen en voerde enige besprekingen met 2 personen van het top management van Maersk.Één van die peronen ( een zekere Lucas V.) bezit de Nederlandse nationaliteit en was reeds een bekende uit de Rotterdamse haven. De tweede persoon had een Deense nationaliteit? Aanvankelijk vond de bespreking plaats in het hoofdkantoor van Maersk aan de kade in Kopenhagen, doch later werd de bespreking voortgezet op een speciaal daarvoor afgehuurde toeristenboot waarmee de gesprekpartners een tocht door de haven van Kopenhagen hebben gemaakt. Uiteindelijk werd medewerking toegezegd m.b.t het containertransport.

Allseas offshore pipeline installation
Nadat de Allesweter van een zeer invloedrijk Nederlands persoon een lijstje met namen had gekregen die wel gevoelig zouden zijn voor drugstransporten, legde hij omstreeks 2001 contact met het hoofdkantoor van dit bedrijf in Châtel St Denis te Zwitserland.
Het bleek ene heer E. H. van Allseas te zijn met een hoofdkantoor in Zwitserland.
Na een bespreking met deze E.H. nam deze man telefonisch contact op met de invloedrijke persoon welke de “Allesweter” als referentie had opgegeven. Uiteindelijk vond een bereidheid plaats om Allseas voor de drugstransporten te gebruiken. De details zijn bekend doch hier verder niet van belang. Zelfs het hiervoor in Parijs ingerichte laboratorium om de drugs op een zodanige wijze te verpakken dat zij niet gelokaliseerd worden is bijzaak. 


De schuilhuizen/panden en contactpersonen in binnenland

Panden in bezit t.b.v. criminele activiteiten en witwasacties
We noemen hier o.a panden in bezit van de criminele organisatie zoals is verwoord in Deel I [ De specifieke details en bijbehorende Foto's zijn aanwezig]

PC. Hooftstraat Amsterdam
De panden in bezit van de overkoepelende organisatie Ndragetha,maakt witwasacties van crimineel geld mogelijk.
Voor het promoten van de PC Hooftstraat "Bij ons in de PC" werd Jort kelder aangetrokken die dat op zijn eigen wijze "heeft" waar gemaakt. Opvallend is dat het kantoor van Haico Endstra jarenlang, zo blijkt nu,is afgeluisterd door "onbekenden" Als we tegen het licht houden dat de criminele organisatie nog enkele miljoenen krijgt van bij Endstra gestald crimineel vermogen en de inzet van Holleeder faalde om dit vermogen vrij te krijgen, dan moeten wij tot de conclusie komen dat de genoemde "onbekenden"misschien wel "bekenden" zijn.
In het april-nummer van Quote staat een zeer gedetailleerd verhaal over de handel en wandel van Haico Endstra en over de nalatenschap van diens broer.

Bathmen (7437 RP) Looweg49, groot 1.60.85 ha
valse identiteit familielid Hans Melchers =Rene Hermanus Johannes
Maria Zwezerijn, geb Utrecht 9-10-1954 ( werkelijke naam Eelko. S.

wonende te Z.) +Maria Christine Bernadette Zwezerijn-Scheepmaker, geb Utrecht 4-7-1958 (werkelijke naam advocaat mr Marjo S. - L., wonende Z.) [ + BV, Kaaymaneilanden]Het pand in gebruik o.a. voor drugsoverslag zodat de via de haven Rotterdam binnen gekomen cocaïne o.a. verstopt in enorme houten klossen naar Bathmen konden worden vervoerd om aldaar in de schuur deze te ontdoen van de waardevolle cocaïne voor verdere distributie. 

Maastricht (6219 NP), Brusselseweg 520.
Susteren (6114 JH), Raadhuisplein 4.
voormalig politiebureau. Aangekocht via omgekochte politieman
staat nu op de valse identiteit baas=Willem Dijkhuis
Ommeren (4032 MZ), Ommerenwal 2.
KSV De Betuwe (kleiduivenschietvereniging)
Evert van Korlaar gebruikt daar de valse identiteit = Willem Dijkhuis
Heerde, Bonenburgerlaan 90


Twello (7391 MR), Rijksstraatweg 26.
aangekocht voor beveiliging drugstransporten.
Nijmegen (6032 RT), Eversweg 4
Nijmegen (6511 VS) Franseplaats 3. =De Commanderie van St Jan
Nijmegen (6511 VS) Franseplaats 1. Stadsbrouwerij de hemel.
Hilversum (1213 XH), Soestdijkerstraatweg 90. (Safehouse - valse naam Gijze Stroboer.)
Soest (3768 HM), Birkstraat 136. (Vergaderplaats)
Kapel Avezaath, gem Buren, (4016 CT), Laageinde 49.
Maasbommel (6627 AD), Raadhuisdijk42
Middelburg (4331 CZ ), Wagenaarstraat 14
Middelburg (4331 BN), Bogardstraat 6 ( op naam Total Raffinaderij Nederland NV.)
Middelburg (Hedel) Hooiweg 4
Middelburg (4331 PX), Herengracht 74 = Het Zeeuws Veilinghuis

Ubbergen,Rijksstraatweg (H.E. Buurman)
Vlissingen (4382 AG), Boulevard Evertsen 246
Haarlem, Buitenhuis Vlietzorg ( dient als uitkijkpost voor vervoer drugs over weg en water)
Oirschot (5688 TS), De Korenaar 49.
Wapenveld (8191 JS), Groteweg 23 = Landgoed De Polberg 52 ha groot
Dongen,Heuvelstraat 8 = villa Berkheuvel.
Cuijk, Rijksmonument (Die woning kijkt recht uit over de Maas)
Cuijk ( Katwijk NB), 5334 KH, Everdineweerd 13.( Eigendom van Roovers Holding Heijen BV)

Werkhoven (3985 RE), Beverweertseweg 60 = Kasteel Beverweerd ( aangekocht om de meestervervalser Geert Jan Jansen te huisvesten) Geert Jan Jansen kreeg gratis onderdak en een expositieruimte in het kasteel. Het schilderij van Vincent van Gogh/ Dr. Gachet.
Op 15 maart 1995 is betreffend schilderij voor echt aangezien (niet in 1990) en in 1996 is het bewuste schilderij geveild Bij Christies in New York
(De veilingdatum is re dated om de volgende reden: )

Ryoei Saito kocht het schilderij welke van Vincent van Gogh zou zijn. Het was echter geschilderd door Geert Jan Jansen.?
Na met de directeur van Christies dit schilderij te hebben afgeleverd, wenste Saito zijn geld echter terug omdat het schilderij volgens hem niet een echte van Gogh was.
De directeur en de fake persoon Kramarsky(maffia) namen het schilderij mee terug en beloofde het geld 82,5 miljoen dollar terug over te maken. Diezelfde avond stierf Ryoei Saito echter plotseling en de twee besloten te doen alsof de aflevering had plaatsgevonden.(maart 1996)
Een vrouw die een boek schreef over dit schilderij kwam erachter dat het schilderij geveild was in 1996 en haar is een donatie van 10.000,- gegeven om de veilingdatum van het schilderij in haar boek op 1990 te plaatsen. Het schilderij is sinds die tijd zoek, of hangt het in Frankrijk? ( de connectie van onder- en bovenwereld komt nog eens duidelijk naar voren als we de volgende informatie krijgen: De (Stroman)Stichting Philadelphia "kocht" het in mei 2005 , de overdracht vond in september 2005 plaats.
Elco Brinkman en Hirsch Balin waren hierbij betrokken en er was sprake van oplichting van vele miljoenen. Van o.a. Hirsch Balin zijn de chantage foto’s in o.a. Breda bekend.Er was sprake van wanbeleid en falen, doch hoe kan het anders Elco Brinkman en Hirsch Balin kwamen hiermee weg)

Rotterdam (3055 WV), Zagwijnlaan 4,( Staat ten name van een stroman/ valse identiteit van Hendrikus Cornelis van Westenbrugge)
Rotterdam (3016 GH), Baden Powellaan = afgebroken niet meer bestaand (was privé kantoor van het bestuur.)
Rotterdam (3012 GJ), Kareldoormanstraat 10-12/Weena = Baja Beach Club
( in gebruik om criminele zaken te regelen en opdrachten tot bijvoorbeeld liquidatie te geven).
Amsterdam (1096 AC), Korte Ouderkerkerdijk 16 = kantoor Sedijko BV(valse naam Harro Dijkhuis en valse naam Chris Dijkhuis< kantoor bevindt zich nu in kantoorboot achter het pand)


Achterveld (Utrecht), Hessenweg 188 – ofwel 189b (onder valse naam Jan van Luttikhuizen BV)Deze Jan Luttikhuizen vertoont hetzelfde vreemde consulting profiel als Evert van Korlaar.Hij "studeerde"aan 
• alkwaard college 
van 1983 – 1990 te Heerhugowaard en ook bij hem kunt u terecht voor 
• adviesvoorstellen
• nieuwe uitdagingen
• deskundigheidsverzoeken
• referentieverzoeken
• weer contact hebben
Toeval?


Putten (3881 NC), Garderenseweg 150 = Villa Klein Spriel ( Tuinman Bioch uit Hedel onderhoud)
Rhenen (3911 SP), Klaassenweg 1+39 (Op valse identiteit Otto de Gooijer Automobielen BV.)
Bunschoten-Spakenburg (3752 LH), Lorentsweg 15. (Van Lutikhuizen BV)
Bemmel (6681 LN), Nijverheidsstraat 32 = Van Meegen Group (Jacob Bonninga ofwel Jack Bonninga)
Werkendam, Hilweg 2 (Pand en bosperceel op naam van Stichting beheer onroerend goed biesboschmuseum en deze stichting is sinds 1992 eigendom van de broers van Korlaar. Thans nog 2 bestuursleden. 1 woonadres in Werkendam. 1 woonadres op st. Maarten.
(t.b.v. drugtransporten)
Geertruidenberg,Oude Stadsweg 1 ( voor drugstransporten)
Enschede, Verwoolsweg 130 (Heliplatform)
The Sand in Amsterdam – vollop in werking.
De NDSM werf in Amsterdam en het mooie kantoorpand daarnaast gebouwd en alles wat daarop staat.
Party club vlak bij Feijenoord stadion.
Hotels van Oranje groep Nederland 


De schuilhuizen/panden en contactpersonen in BUITENLAND
Dorint Hotels groep wereldwijd, o.m. in Winterberg, Duitsland
Hotel Krafft in Basel.
Hotel Greulich in Zurich.
Een kasteel in Frankrijk.

Sloss Oberdiessbach Zwiterland.
Sloss Oberdiesbach Zwitserland (met als zet baas Chantal Tiemen(nicht van Jolanda Baks) en Erwin Dobbelsteen.)


Chateau Rennaz Zwitserland bij het meer van Genève ( met als zetbazen Chantal T. en Erwin D. alias Martine von Wattenwyl en Sigmund von Wattenwyl)Vladimir Palace Sint Petersburg
Het Vladimir Palace aan de Neva rivier in de Finse golf van Sint Petersburg te Rusland.
Het paleis bevat 360 kamers was het woonverblijf van the Grand Duches Maria Pavlovna,maar wordt nu voor meerdere doeleinden gebruikt.Voor aanschaf van dit gebouw,werd de "Commissaris" voorzien van een diplomatiek paspoort vervoerd van de Luchthaven naar Sint Petersburg in een auto van de Ned.Amsbassade ? 

Na de staatsgreep in 1917 ook wel oktober revolutie genoemd werd het gebouw onderdak voor de Russische Academie voor wetenschappen, Maxime Gorky House of scientists.


Tsaritsino Palace te Moscow.
De renovatie kosten waren aanzienlijk, doch interessant genoeg voor Ndragheta om hiermee landingsrechten te verkrijgen voor de Russische vliegvelden.Een kijkje op het beeld van Caterina II (Catherina de Grote)van Rusland,welke staat te pronken in één van de zalen.Catharina de Grote heeft via kroonprins Willem Alexander (1840-1879) nog steeds levende bloedverwanten in Nederland en wel via de dochter van deze Willem Alexander en Agatha Barones van Lynden, die in het geheim in Parijs waren getrouwd. De hieruit geboren dochter werd Geertruida Fok genoemd en vertoonde de bekende voetafwijking van de Romanovs. Ook haar nog levende nabestaande hebben deze kenmerkende voetafwijking.


In Rhenen aan de Klaassenweg 3( bij Otto de Gooijer Automoblien B.V) en in Lith aan de Maasstraat 2( bij van Thull Development)hebben de broers, 2 garagegebouwen die zij gebruiken enerzijds voor het stallen van auto's, anderzijds voor het verbergen en omkatten van gestolen auto's.


In Rhenen via de N233 (Lijnweg),rijd je de doodlopende Klaassenweg in omhoog.
De opgang van die Klaassenweg is met een elektrisch hek afgegrendeld en de hele Klaassenweg is met camera’s beveiligd.


Maasstraat (Lith) , waar o.a. de gele Hummer van Fred Ros staat? En nog wat motorbootjes.De politie is toch op zoek naar de auto's van Senol Tuna die verdwenen zouden zijn? ( de gele Hummer is sinds kort inmiddels verwijderd uit de showroom)Daarnaast vragen we ons NIET af wat de liquidatie van Pieter Vos en Jaap Zillig op 23 december 2011 voor hotel van der Valk te Houten te maken heeft met de Allesweter en zijn broers.

Pieter Vos runde al jaren de camping aan de Maasdijk. Hij nam de zaak over van zijn ouders. De chalets op de camping worden geregeld door Polen bewoond, zeggen dorpsbewoners. Vos is daarnaast eigenaar van een bedrijf dat bouwmachines en machinisten verhuurt. Zijn vrouw is eigenaresse van een juwelierszaak in Den Bosch.
In het dorp gonst het al jaren van de geruchten dat Vos actief was in het criminele milieu. Boze tongen beweren dat hij handelde in verdovende middelen. Ook hier komen we een link tegen n.l. het familielid Joland B van H.
Ook de politie moet van deze schietpartij en connecties volledig op de hoogte zijn,want er zijn zeer duidelijke camera beelden van. De echte camerabeelden van de dubbele moord zouden volgens de politie echter te heftig zijn om uit te zenden.
Wij hebben dat meer gehoord, o.a. ook bij de eerste aanslag op Cor van Hout bleven de camera beelden 15 jaar verborgen.


Dan loopt er nog een onderzoek naar de betrokkenheid bij de vreemde dood van multimiljonair, zoniet miljardair, Willem Frederik Ewald Marggraff die onder zeer verdachte omstandigheden kwam te overlijden in 2003.
Deze monegask had contacten met de broers van Korlaar, waarbij de Allesweter en Commissaris in 2000 reeds in Monaco waren(zie de Monaco Tapes) Was ook hier sprake van toediening van hersenvocht voor hij in de verbrande Zionsburg te Vught gevonden werd?Tevens heeft een goede huisvriend genaamd Boudewijn Reijenga die er al veertien jaar kwam, maandenlang gecorrespondeerd met alle mogelijke instanties voor een heronderzoek. Deze meende, net als Ewalds zussen, dat Ewald onder meer zou zijn afgeperst. Pas na een persoonlijke brief van hem aan commissaris van de Koningin van Noord-Brabant Hanja Maij-Weggen heeft zij de recherche van Vught de opdracht gegeven de zaak te heronderzoeken.Er is sprake van betaling aan de brandweercommadant en het ontstaan van de brand op de bovenverdieping waarvoor de naam Adelbert valt is nooit onderzocht.


De van de broers voor miljoenen gekochte (namaak)schilderijen (door Geert Jan Jansen vervalste schilderijen)mocht Ewald in gedrogeerde toestand vasthouden.

Een valse Rembrandt verkocht aan Ewald.

Niet alleen het testament van Ewald Marggraff geeft aanleiding verder onderzoek te doen maar vooral de gebeurtenissen die leidde tot zijn dood zijn om reden slecht onderzocht. zie testament op: http://ewaldmarggraff.expertpagina.nl/ 
Inmiddels is een deel van het koetshuis ook afgebrand; wederom kon de brandweer niet verklaren wat de oorzaak was...De waardevolste schilderijen werden dan ook in de grote kelder gezet. Echter na de brand waren ze er volgens een ooggetuige niet meer.Wij hebben de informatie waar zij gebleven zijn.

De gecodeerde- en ondergebrachte snufmovies

Een snuff movie is een film welke feitelijke een verkrachting of moord toont van een persoon of personen, zonder de hulp van speciale effecten , met het uitdrukkelijke doel van de distributie-en entertainment of financiële uitbuiting t.b.v. van geestelijk zieke personen. Een snuff movie is een schokkende, gewelddadige film waarin mensen daadwerkelijk worden mishandeld, verkracht of vermoord omwille van de film.
Op de download sites van Pirate Bay en FTD waren films( geen snuff movies) te downloaden die voorzien waren van een code. Om dergelijke “versleutelde” films te bekijken diende men een bedrag over te maken aan de beheerder van de film om de code te verkrijgen en daarmee toegang te verkrijgen om de film te bekijken.
Snuff movies werken met hetzelfde doel n.l. financiële uitbuiting. Satanisten en pedofiele maken gebruik van dit “aanbod”en het is de meest verachtelijke criminele vorm van geld verdienen.
Voor bezoekers van de eerder vermelde satanische moordvoorstellingen zijn deze snuff movies ondergebracht bij een bekende webmaster, die deze in “bewaring” heeft genomen en daar een aanzienlijk bedrag voor ontvangt. Als extra gunst werd tevens de studie van een familielid verzorgd. Daarmee behoort deze webmaster te worden gezien als verlengstuk van een criminele organisatie. Ter controle is een redelijk vermogende zetbaas geplaatst bij deze webmaster om het geheel te blijven controleren.
De snuff movie is bij deze webmaster in bewaring gegeven en een vrouwelijke vertrouweling werd de “sleutelhouder”van deze snuff movies. Nadat zij te loslippig bleek, werd zij na te zijn mishandeld haar ter beschikking gestelde huis uitgezet en de code van de snuff movie die was ondergebracht op de website veranderd.Eerst nadat een ons bekende hacker de snuff movie had ontdekt is deze na enige paniek vervolgens weer “veilig”afgeschermd om nieuwsgierigen geen toegang meer te verlenen en uitsluitend voor ingewijden met code na betaling nog is te bezien.Tenslotte is een snuff movie van de broers, na betaling, door een Belg afgegeven bij het OM te Breda,doch die hebben blijkbaar geen actie op ondernomen.

Nederland is reeds onder invloed van een kartel en is reeds een republiek waar de onderwereld bepaalt wat er gebeurt onder de noemer van een monarchie. De onderwereld is verworden tot de bovenwereld en Nederland is een maffia staat geworden.
Onze Rechtsstaat is terug gebracht naar ambtelijk dictatuur. Na reorganisatie van het O.M. is de autonome beslissing bevoegdheid van 550 officieren terug gebracht naar slechts 5 personen t.w. De minister van Justitie en het college van procureur Generaal.Misschien is het zelfs terug te brengen naar 2 personen en wel S.G. (Demmink) en Minister van Justitie (beide zijn chantabel) Formeel staat daar mevr. van Amsberg nog boven,doch deze mag slechts de schijn wekken, daar ook dit zogenaamde koningshuis bij gedoogsteun van de maffia bestaat, tot zij niet meer nodig zijn. Dank U. Om die reden is het mogelijk dat de Rechtsstaat volledig in handen kan/kon vallen van een criminele organisatie zoals duidelijk wordt in DEEL I
 

Tja, interessant, en daarom dus wat aandacht voor dit interessante verhaal... Of dit feiten zijn of fabels, daarover kunnen we hieronder in de comments verder discussiëren...

;-)
 
 
1119 AD
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24854
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Melanie Schultz van Haegen-Maas Geesteranus was Minervaan dus...
Bekende leden

Leden van de Nederlandse koninklijke familie en andere vorstelijke huizen:
Koningin Beatrix - Koningin Juliana - Prins Willem-Alexander - Prins Constantijn - Prins Floris - Prinses Margriet - Pieter van Vollenhoven - Alexander der Nederlanden - Prinses Anita - Prinses Aimée - Prinses Astrid van België - Sultan Hamengkoeboewono IX van Jogjakarta
Overige leden: Gijs van Aardenne - Pierre Louis d’Aulnis de Bourouill - Yoeri Albrecht - Hans van Baalen - Pieter Herman Bakker Schut - Floris Bakels - Robbert Baruch - Huibert Boumeester Nina Brink - Laurens-Jan Brinkhorst - Ankie Broekers-Knol - Charlene de Carvalho-Heineken - Pieter Cort van der Linden - Rudolph Pabus Cleveringa - Joris Demmink - Kees Dutilh - Cees Droogleever Fortuyn - Heleen Dupuis - Cees van Eendenburg - Irene Eijs - Jaap Fischer - Anne Flierman - Adriaan Fokker - Hans Franken - Molly Geertsema - Gerben-Jan Gerbrandy - Ida Gerhardt - Cees Goekoop - Oscar Hammerstein - François Haverschmidt - Erik Hazelhoff Roelfzema - Jérôme Heldring - Noor Holsboer - Jaap de Hoop Scheffer - Mariska Hulscher - Adriaan Jaeggi - Ernst de Jonge - Tine Joustra - Jan Kalff - Annelien Kappeyne van de Coppello - Eelco van Kleffens - Rudolf de Korte - Chris Krediet - Kees Kousemaker - A.W. Kist - Floor Kist - Chris van der Klaauw - Manuel Kneepkens - Klikspaan - Rudolf de Korte - Benk Korthals - Frits Korthals Altes - Kees van Lede - Lisanne Lejeune - Cornald Maas - Michiel Meurs - Pauline Meurs - Edgar Michiels van Verduynen - Michiel Mol - Victor Muller - Nelleke Noordervliet - Ivo Opstelten - Piet Paaltjens - Alexander Pechtold - Mariko Peters - Suzanne Plesman - Marnix van Rij - Alexander Rinnooy Kan - Annie Romein-Verschoor - Rutger Schimmelpenninck - Jaap Schouten - Melanie Schultz van Haegen - Ard van der Steur - Max van der Stoel - Olaf Stuger - Carel Struycken - Morris Tabaksblat - Joost Taverne - Erica Terpstra - Emile den Tex- Herman Tjeenk Willink - Bram van der Stok - Maxime Verhagen - Paul Verhoeven - Alexander Verhuell - Willemijn Verloop - Henri Huibert Gerard Verspyck - Paul van Vliet - Charles van der Voort - Gijs de Vries - Nicolien van Vroonhoven-Kok - Nout Wellink - Eckart Wintzen - Michiel Zonnevylle
Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/LSV_Minerva

Crosslink: index.php?option=com_k2&view=item&id=42 ... -a-feutenq
1119 AD
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24854
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Waarom zij geridderd is in 2007, is me nu opeens ook geen raadsel meer...

:lol:
1119 AD
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24854
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Waarom ze call girl geweest zou zijn wel... Maar ik ga eens wat lijntjes uitgooien...

Ik besef me trouwens dat er een QFF-er is die in het zelfde jaar lid geworden moet zijn bij Minerva als zij... Die zal ik ook eens even vragen...
1119 AD
Gebruikersavatar
Dromen
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 5033
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 06:38

'lekker leesvoer'!!

Goed beschreven, overigens, is het een idee om dit aan te sluiten bij een van de andere kinderporno topics?! (geen KLOL aub)
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Dromen
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 5033
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 06:38

Dit gaat echt zo focking diep... Gvd zeg, het is echt niet te geloven. Ik zie alleen maar namen van hooggeplaatste lieden voorbij komen. Ben nu onderaan bij deel 1, komen we de naam Melanie van Schultz tegen, ik denk verdomme, die zit er nu ook / nog. En na wat zoekwerk op Google kom je het gewoon tegen:
http://binnenland.nieuws.nl/55126

Het klopt allemaal.... Al ben ik persoonlijk wel enigzins terughoudend over bepaalde onderwerpen (zoals met zaak Vaatstra, en nog wat dingentjes). Maar dat veel ministers en andere hooggeplaatste lieden betrokken zijn bij criminele activiteiten: that's for sure.


Opzich ook wel 'dom' van mij, dat ik verbaast ben. Ik weet, als geschiedenisliefhebber, dat het altijd al zo is geweest. Dus om nu te denken dat het nu niet meer gebeurt... Maar dat het zo opzichtig is allemaal...
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
BL@DE
Knight of the Sun
Knight of the Sun
Berichten: 1547
Lid geworden op: za 09 okt 2010, 09:54

stuk gelezen...mooi verhaal..interesant..
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
#F#
Prince(ss) of Jerusalem
Prince(ss) of Jerusalem
Berichten: 501
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 23:04

ik heb het idee dat een deel van deze info ergens anders op QFF al wel eens gepost is...er staan stukken in die ik al wel eens gelezen had .. artikel is ook al van een jaar geleden dus da kan .. maar kan het zo snel nie vinden..
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Dromen
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 5033
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 06:38

[quote=""#F#" post=66703"]ik heb het idee dat een deel van deze info ergens anders op QFF al wel eens gepost is...er staan stukken in die ik al wel eens gelezen had .. artikel is ook al van een jaar geleden dus da kan .. maar kan het zo snel nie vinden..[/quote]

Klopt, dat gaat over dat huis bij Hattemerbroek / op de Veluwe, over dat pedofielennetwerk. Das ook ter sprake gekomen in een van andere pedo topics.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, #F#
Omhoog
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24854
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

“ORANJES” EN DRUGS – LOGISCH
POSTED BY ADMINISTRATOR ? 27 APRIL 2012 ? 46 REACTIES
Wat we eigenlijk allemaal al weten, staat nu gewoon zwart op wit in de Oranje Bode uit Amsterdam: het Huis van Oranje B.V. heeft een goed georganiseerde opium-divisie. Het allerslechtste denken over de familie-kliek van en rond van amsberg geeft iedere keer weer de beste garantie voor de werkelijkheid. Uw staatshoofd en entourage, om u te dienen……

Met connecties over de gehele wereld, met name de oude koloniën, zoals bijvoorbeeld Suriname.

Bijgaand plaatje hebben we al eens gepresenteerd, (WILLEM ALEXANDER VERSPREEKT ZICH WEER EENS van 17 juli 2011) met de betiteling “Beetje Dom”, maar was het wel zo stom, vraag je je af. Waarom poseren de kreunprinz en zijn junta-meisje met Surinaamse criminelen tijdens het Wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika? In de Oranje Bode van vandaag lezen we het volgende bericht, met bijgaande foto, maar dan met allerlei blokjes er op geplakt:

De hondsbrutale W. drong zich na afloop van de door Oranje verloren WK-finale in juli 2010 in de catacomben van het stadion op aan de nietsvermoedende kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima en liet zich snel fotograferen.

Ach, ach - guttegut, het is weer zover: “drong zich op aan de nietsvermoedende…” Worden die lui niet beveiligd op onze kosten dan? Als dat op deze manier gaat, is het wel zuur verdiend, afgeperst en vervolgens weggesmeten belastinggeld. Direct, als bij decreet worden de twee onnzozelen door gecontroleerd schrijvende misdaadreporter(s) in bescherming genomen en voor “nietsvermoedend” versleten.

De briljante gaven op water- en sport gebied, op internationaal financiële wonderkredietjes en moederlijke talenten laten deze twee nietsnutten in de steek, ALS HET EFFE ZO UITKOMT??

Het was dus niet een beetje dom, het was zelfs niet oerstom, ze hadden het eenvoudig niet door, deze hoogst intelligente vertegenwoordigers van de Nederlanders. Zelden kwamen de grappen beter voorbij.

Wij zijn gewend geraakt aan het interpreteren van nieuws rond deze sukkels en dus:

Gaan wij meteen uit van het allerslechtste scenario, met als conclusie, dat het knusse gezelschapje op die foto goede bekenden van elkaar waren. Je zult nog beleven, dat die Surinamers voor het “koninklijk huis” WERKTEN!! Je moet nog slechter dan slecht denken en de waarheid sluit aan bij de werkelijkheid.

De Surinamer Piet W. is opgepakt en dus VERLINKT. Waarom laat die man zich kieken met de “oranjes”, als een paar maanden daarvoor zijn lading cocaïne is ontdekt? Het kan niet anders dan de bedoeling zijn, dat deze move nodig was om iets duidelijk te maken. Piet W. doet dat niet voor de publiciteit, dat snapt u toch ook wel. Het kreunprinzlijk paar blijkbaar wel, ze weten van toeten noch blazen en bovendien zijn ze onschendbaar – wat kan hen gebeuren?

Nederland Maffiastaat wordt gedicteerd door een Groot-Criminele Orde, afgekort GCO. De vertakkingen zitten in de gehele maatschappij, inclusief het Huis van Oranje B.V., de politiek, de hoge en de lage ambtenarij, de vastgoedwereld, de bankwereld, energie- en grondstoffen, recreatie, hotelwezen, er komt geen eind aan. Waar zit geen witgewassen drugsgeld? De connectie koningshuis-drugs is niet verwonderlijk, want er liggen eeuwenoude verbanden tussen de “oranjes” en DRUGS (Opium in Nederlandsch-Indië en Cocaïne via de Nederlandsche Cocaine Fabriek). Bovendien zijn zij ingezetenen van ons land, die nooit door de “Koninklijke Marechaussee” zullen worden gefouilleerd bij binnenkomst en vertrek, dus wij weten niet wat er aan boord van het regeringsvliegtuig zit. Leest u er het volgende berichtje van het Openbaar Ministerie even op na en het is duidelijk dat er een lijn Suriname-Mozambique-Nederland ligt en waarom wij van die rare conclusies moeten trekken, bij gebrek aan betere en vooral adequate berichtgeving. WEBSITE Openbaar Ministerie

Het scenario zou als volgt kunnen zijn.
De GCO heeft bijna volledige controle over de drugslijnen in onze bananen-monarchie. Iedereen weet dat, ook justitie en “veiligheid, haha!” Ook banken zijn daarvan op de hoogte, want de handel in drugs is alleen maar succesvol door het 1) illegaal te houden en 2) via “legale” banken in het legale circuit te pompen. Het één staat niet los van het ander. Daarom pleiten wij voor volledige de-criminalisering van de handel in drugs, dat scheelt de schatkist zoveel miljarden, dat er over bezuinigingen in Den Haag niet eens meer hoeft te worden gedebatteerd. Dit terzijde.

De GCO moet toch zo nu en dan een aantal nieuw aangetreden dienders omkopen, maar daar spenderen ze geen cent aan. Er wordt voor de gelegenheid een nieuw lijntje opgetuigd, in dit geval met de Surinaamse vrinden van het aanstormend staatshoofd en zijn huppeltje, welke vervolgens wordt verlinkt. Een ton cocaïne is onderschept, wát een SUCCES!! Neemt niet weg, dat er nog wel eens een ton van die troep zou kunnen weggesluisd naar de GCO, die met de “wegsluizers” de winst delen. Bovendien wordt op deze manier een concurrent weggewerkt, een paar ambtenaren van omgekocht en daar worden onze belastingcenten dan voor MISBRUIKT! Ja, het wordt verkocht als een succesvolle actie tegen de criminaliteit, maar inmiddels vermoeden wij een iets andere agenda. Deze Piet W. liet zich op de foto kieken in juli 2010 met die voorname lieden. De onderschepping van die ton cocaïne was begin 2010 en je vraagt je af, wat die Piet bezielde, terwijl zijn handel al achterover was gedrukt. Bovenstaande hóeft uiteraard niet zo te zijn, maar omdat wij nooit de ware toedracht krijgen te horen, vullen we die zelf in.

En de “oranjes”, zouden we die niet eens even aan de gouden tand moeten voelen? Het belachelijke commentaar van een misdaadjournalist, als dat ze totaal overrompeld waren door de fotograaf is je reinste kolder. Moet er een lintje worden uitgedeeld? De Oranje Bode heeft de identiteit van de criminelen weggepoetst, dus dan moet de “overrompelingskaart” wel worden getrokken. Media-code, weet u wel? Waarom vragen wij het die overbetaalde uitkeringstrekkers niet zelf? Waar blijft trouwens Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje – Nassau met zijn persconferenties? Over zijn comateuze broertje, zijn ondergrondse schoonzus van de AIVD, over zijn prinzheerlijke villa in een kapotgesaneerd land, over zijn villa in Mozambique die dus nooit verkocht wordt, over zijn woninkje in Den Haag dat hij peperduur en boven de marktwaarde heeft verkocht aan de Rijks Gebouwen Dienst (u en ik dus) en over al zijn andere onroerend goed geklungel, het mannetje heeft nogal wat uit te leggen.

Over staatsaangelegenheden hoeven we hem niets te vragen, dat schijnt hem volledig te ontgaan. Te druk…..

Onschendbaar zegt u? Tja, maar dat wil toch niet zeggen, dat je niks hoeft uit te leggen? Maar “onschendbaar” zal wel een synoniem zijn voor een dikke vinger in de lucht, denkt u ook niet?

NOG EVEN IETS ANDERS…..
In een stadje in Nederland staan sinds kort “openbare vlaggemasten” op gemeentelijke perkjes en in plantsoenen, zo laat iemand ons weten. Vandaag is de Overbodige jarig en de gemeentelijke vlaggen mét oranje wimpel wapperen fier in top. Je zult tegen die oplichters zijn en zo’n paal met een vod voor je deur hebben staan. En dat niet alleen, je betaalt er via de gemeentelijke belastingen ook nog ongevraagd aan mee. Het moet toch niet nóg idioter worden in deze godvergeten bananenmonarchie! Maar ne, wij leven hier in een “democratie”, blijkbaar moet je dan alles maar over je heen laten komen: “Doen wat de baas zegt!”

Die “oranjes” loopt het dun door de pantalon als ze moeten “optreden in het openbaar”.

Helden op sokken zijn het - volstrekt NUTTELOOS.

Share:
E-mail


inShare
1

« DE COUP VAN LINKSDE MONARCHIE ROBOTISEREN – VEEL VOORDELIGER »
REACTIES
46 Reacties naar ““ORANJES” EN DRUGS – LOGISCH”
Je moet wel over een enorme zelfbeheersing beschikken wil je niet ‘in actie komen’ tegen die parasieten!

GEPLAATST DOOR SANDOKAN | 27 APRIL 2012, 13:03
REPLY TO THIS COMMENT
Frits Barend zet je kralen niet op marktplaats

http://nos.nl/koningshuis/artikel/36713 ... intje.html

GEPLAATST DOOR VERWARDE MAN | 27 APRIL 2012, 13:10
REPLY TO THIS COMMENT
Frits Barend, wie is dat ook al weer?
O, ja!!
Hij staat als overtuigd republikein op de ledenlijst van het Republikeins Genootschap.
Ik neem aan, dat hij het lintje weigert.
Hij vreet nog liever gras, toch?

GEPLAATST DOOR ADMINISTRATOR | 27 APRIL 2012, 21:31
REPLY TO THIS COMMENT
om gezichtsverlies voor het syndicaat te voorkomen worden potentiële kandidaten vooraf gesondeerd. Onze Frits staat op de lijst en heeft dus ingestemd. Wil de laatste republikein het licht uit doen? Mensen hebben een onweerstaanbare hang gestreeld te worden en zijn daarvoor zelfs bereid hun moeder te prostitueren en zijn daarmee makkelijk te kopen. Dit decoratiestelsel is daarom de smeerolie voor ons feodale systeem van cliëntelisme en patronage. Als er ooit nog democratie komt en een republiek dan als eerste adel en decoratiestelsel afschaffen.

GEPLAATST DOOR VERWARDE MAN | 27 APRIL 2012, 22:58
REPLY TO THIS COMMENT
Ik meen dat je zo’n voddige lintje hier niet mag verkopen en dat het zelfs na je dood terug gegeven moet worden. De foto is fantastisch want hieruit blijkt des te meer dat soort soort zoekt. Je kunt wel een sjaal omdoen met die vervloekte oranje-kleur maar je blijft toch gajes.

GEPLAATST DOOR WIM3 | 28 APRIL 2012, 14:04
REPLY TO THIS COMMENT
Zoals op de foto is te zien:
Piet W. is in feite Siegfried Wortel en zijn compagnon Frank Uden.
Is deze bende die al jaren aan de gang is in Nederland en daarbuiten nu naar voren geschoven om de echte grootcriminelen in de luwte te houden.
De bende die toevallig ook o.a. Rotterdam als hun afzetgebied heeft voor hun cocaïne en geen concurrentie dulden.
Van de Nederlandse Maffia weten we volgens http://www.capoditutticapi007.blogspot.com wat hun betrekkingen zijn met het zogenaamde koningshuis. Is het toeval deze afleiding naar andere namen?
Misschien moet men ook een inval doen op paleis Soestdijk, en alle fotomateriaal in beslag nemen
waar de zogenaamde “prins” en zijn pampa paard te zien zijn met deze twee grote boys. Ook moet hun gevraagd worden of deze twee grote boys niet hun zakenpartners waren of zijn. Lijkt me nog een leuk werkje voor de minister van Justitie, hoewel die zat op dezelfde school als Beatrix en is lid van haar clubje L.S.V. Minerva.
Is dit allemaal toeval net nu Micha Kat ook opgepakt is en weggestopt achter de tralies?

Nee toeval bestaat niet !!!

GEPLAATST DOOR TOM COUZY | 27 APRIL 2012, 13:14
REPLY TO THIS COMMENT
DIT IS TOCH NIET TE GELOVEN ZEG,MAAR WEL VOORSPELBAAR.WAAR BLEEF DE BEWAKING VAN DEZE JETSETTERS. BEWAKING OP ONZE KOSTEN.
HOE IS HET MOGEL;IJK DAT ZE SNEL OP DE FOTO MET DEZE CRIMINELE BENDE WILLEN,DAAR SCHUILT ECHTER WEER WAT ACHTER.WE ZIJN IMMERS NIET ANDERS GEWEND.
ZE WETEN DAT DEZE FIGUREN ZICH BEZIGHOUDEN MET DRUGS.KUNNEN DEZE NIET DOOR JUSTITIE
OPGEPAKT WORDEN.
NEE DEZE MENSEN HEBBEN DUIDELIJK EEN DEAL MET DEZE NIETSNUTTERS.
HET GAAT HIER ALLEMAAL OM…………….GELD EN MACHT.
EN WEER KUNNEN WE NIETS DOEN TEGEN DEZE OMHOOGGEVALLEN BENDECRIMINELEN.

GEPLAATST DOOR CANCER55A | 29 APRIL 2012, 11:13
REPLY TO THIS COMMENT
Een van de Willems heeft toch ook de Cocaine Fabriek in Amsterdam opgericht om de coke die op Java werd verbouwd te verwerken. In WO1 werd de cocaine zowel als aan de Engelse en Franse soldaten als aan de Duitsters verkocht als ‘hulp’ voor de ellendige omstandigheden in de loopgraven. In Londern braken rellen uit omdat de uit de oorlog terugkerende geen cocaine meer kregen en dus cold turkey moesten gaan. Na WO1 werd er geen cocaine meer gebrouwen maar amphatamine ook weer ter ondersteuning van soldaten aan beide zijden.
Hoe slecht kan je zijn.

GEPLAATST DOOR EVERDINE | 27 APRIL 2012, 13:25
REPLY TO THIS COMMENT
“Hoe slecht kan je zijn”

De kraakpaleizen uitkammen en je bent aardig op weg om er achter te komen….

GEPLAATST DOOR ADMINISTRATOR | 27 APRIL 2012, 13:27
REPLY TO THIS COMMENT
Dat waren vette Emma en haar bastaardkind WilhelminaGEPLAATST DOOR JACK. | 27 APRIL 2012, 13:38
REPLY TO THIS COMMENT
Micha Kat wordt vandaag voorgeleid.

http://www.klokkenluideronline.nl/

Nu is het voor mij een feit, we leven in een zelfde dictatuur als destijds in de Soviet Unie.

GEPLAATST DOOR EVERDINE | 27 APRIL 2012, 13:28
REPLY TO THIS COMMENT
Je kunt inderdaad beter 30.000 mensen uit vliegtuigen gooien, in cocaine en heroine handelen, een heel volk verraden, talloze bastaarden produceren, staatsgrepen in oude koloniën plegen, je met criminelen inlaten, belasting ontduiken, en wat we nog niet weten.

GEPLAATST DOOR ADMINISTRATOR | 27 APRIL 2012, 13:31
REPLY TO THIS COMMENT
Micha Kat moet langer blijven.
http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Cultu ... arrest.htm

GEPLAATST DOOR JACK. | 27 APRIL 2012, 16:03
REPLY TO THIS COMMENT
@ Jack
Wat zullen die ruggetuffers van elzevier, die zo graag borsthaar op hun rug voelen, dit vervelend nieuws vinden…….

GEPLAATST DOOR YTSKE | 27 APRIL 2012, 22:52
REPLY TO THIS COMMENT
John van den Heuvel als oud politieman moet het belang van deze foto goed hebben ingeschat.
John van den Heuvel als werknemer Telegrof kon die foto slechts met suikerzoet commentaar presenteren.
Politie en justitie zullen toch echt het belang van deze foto kennen.
Grote drugshandelaren met Nederlandse nationaliteit die door de bewaking komen en,
Die door Willem Alexander en Maxima zo vriendelijk worden behandeld en met hen op de foto mogen.
Dus WA en Maximus kenden die mensen.
Dus WA en Maximus hebben kennis en belang bij grote drugshandel.
Waarom gaat politie en justitie niet even invallen in de huizen van dat stel in Den Haag, Argentinie, Mozambique en Griekenland om te kijken met wat daar niet allemaal aanwezig is m.b.t. drugshandel?

GEPLAATST DOOR JACK. | 27 APRIL 2012, 13:47
REPLY TO THIS COMMENT
In naam van wie ook al weer…?

GEPLAATST DOOR ADMINISTRATOR | 27 APRIL 2012, 13:49
REPLY TO THIS COMMENT
In naam van het Nederlandse Volk..? ‘K Heb er vertrouwen in dat dàt ooit nog eens uitgesproken wordt !!!

GEPLAATST DOOR REPUBLIKEINSE | 27 APRIL 2012, 21:07
REPLY TO THIS COMMENT
Ja, zoiets dus:

http://herstelderepubliek.wordpress.com ... des-volks/

GEPLAATST DOOR ADMINISTRATOR | 27 APRIL 2012, 21:23
REPLY TO THIS COMMENT
IN NAAM VAN DE KONINGIN, Was je het even vergeten?????Admin

GEPLAATST DOOR CANCER55A | 28 APRIL 2012, 18:17
REPLY TO THIS COMMENT
In naam van Nederland

GEPLAATST DOOR JACK. | 27 APRIL 2012, 13:53
REPLY TO THIS COMMENT
In naam van Nederland ?

Wilhelmus van nassouwe
Ben ick van Duytschen Bloedt,
————-
Den Coninck va Hispangien
Heb ick altijd gheert.

GEPLAATST DOOR FIJNAKOBIETA | 27 APRIL 2012, 14:40
REPLY TO THIS COMMENT
Dat volkslied danken wij Nederlanders aan Wilhelmina.
Het geeft geen pas om een protestlied van Marnix van St Aldegonde te verheffen tot volkslied.

GEPLAATST DOOR JACK. | 27 APRIL 2012, 15:20
REPLY TO THIS COMMENT
Volkslied???????? bluuuh. Kunnen we net zo goed Sympathy for the Devil v.d Stones nemen. Qua tekst ont-
loopt één en ander elkaar niet veel………

GEPLAATST DOOR YTSKE | 27 APRIL 2012, 23:01
REPLY TO THIS COMMENT
Politie en justitie even invallen? In Rhenen ja, als de parkiet schreeuwt.

GEPLAATST DOOR MARLIES1 | 27 APRIL 2012, 15:15
REPLY TO THIS COMMENT
support voor erwin lensink, kan men vinden op de webside rsf internationaal.
http://www.irish-solidarity.net/db1/ind ... &Itemid=64

GEPLAATST DOOR REPUBLIKEIN | 27 APRIL 2012, 15:23
REPLY TO THIS COMMENT
Administrator, van twee personen op de foto is mij de identiteit bekend en weet ik van hun misdadige praktijken.

GEPLAATST DOOR VERWARDE MAN | 27 APRIL 2012, 16:03
REPLY TO THIS COMMENT
Mediamagnaten Joop & John, witwassers van oranje:

http://crimesite.nl/component/content/a ... 10-af.html
http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2 ... hn-de-mol/

GEPLAATST DOOR DUUR | 27 APRIL 2012, 16:13
REPLY TO THIS COMMENT
De witwassers van Oranje vindt je niet in de media hoek.
De witwassers van Oranje vind je op deze sites
http://www.capoditutticapi007.blogspot.com/

GEPLAATST DOOR JACK. | 27 APRIL 2012, 17:22
REPLY TO THIS COMMENT
Het bedrijf van John de mol is gered met crimineel geld. John de Mol is geen witwasser, maar wordt gebruikt om de “oranjes”in de publiciteit te houden, precies zoals Joop van de Ende.
Bij iedere uitzending van Linda de Mol wordt minstens 3 x het “belang”van de familie genoemd.

GEPLAATST DOOR TOM COUZY | 27 APRIL 2012, 17:39
REPLY TO THIS COMMENT
Bij de Telegraaf worden Beatrix en troep ELKE dag genoemd
Bij het NOS journaal worden Beatrix en troep ELKE dag genoemd.
Bij RTLboulevard worden Beatrix en troep ELKE dag genoemd.
Je denkt toch niet dat ze dAt allemaal zomaar doen.
Overdaad schaadt in dit geval.

GEPLAATST DOOR JACK. | 27 APRIL 2012, 17:54
REPLY TO THIS COMMENT
Telegraaf, NOSjournaal, RTLBoulevard, P en W, DWDD, de Kunduscoalitie……..Een mens heeft 46 chromosomen, 2 minder dan de gemiddelde aardappel. Wordt hier duidelijk bevestigd.

GEPLAATST DOOR MAARJE LE COMTE | 27 APRIL 2012, 22:19
REPLY TO THIS COMMENT
Mooie vergelijking Maartje !!!

GEPLAATST DOOR TOM COUZY | 27 APRIL 2012, 23:50
REPLY TO THIS COMMENT
@TOM COUZY: de rotte heer, pardon de heer Rotte is toch vriendje van John de Mol (toepasselijke naam!?!)?

GEPLAATST DOOR WILLIE | 27 APRIL 2012, 18:10
REPLY TO THIS COMMENT
John de Mol is zijn bedrijf gestart met crimineel geld ( samen met Willem Ruis ), het hele bedrijf is een criminele onderneming. Dus hoezo geen witwasser…

GEPLAATST DOOR DUUR | 27 APRIL 2012, 18:16
REPLY TO THIS COMMENT
Daar is sprake van een criminele belegging.
Alle bedrijven van John de Mol, waar de Telegraaf onder valt, van de NOS en Albert Verlinde enzovoorts, doen precies wat de mafia zegt.
Namelijk overdadige aandacht aan Beatrix en troep, want de mafia worden door die neppers beschermd tegen OM.
En geen enkele aandacht voor de werkelijke Nederlandse mafis.
Geen enkele aandacht voor de hooggeplaatste pedofielen.
Geen enkele aandacht voor de SSkant Bernhard en Claus.
Geen enkele aandacht voor de pedokant Claus.
En ze brengen voor de mafia nog geld op ook.

GEPLAATST DOOR JACK. | 27 APRIL 2012, 18:31
REPLY TO THIS COMMENT
Dat is Juist Jack, John de Mol had al 20% en vermoedelijk nu meer, maar wat belangrijker is, is dat Paarlberg ook 10% heeft en dat betekent dus dat de grootcriminelen dus ook invloed hebben op de Telegraaf.

GEPLAATST DOOR TOM COUZY | 27 APRIL 2012, 18:56
REPLY TO THIS COMMENT
@jack @ Tom
De gemiddelde nederlander, zou zich eens GOED moeten buigen over het gezegde: Wie betaalt, bepaalt!!!!
Hier weet men dàt allang, nu de rest van het volk nog.

GEPLAATST DOOR YTSKE | 27 APRIL 2012, 23:12
REPLY TO THIS COMMENT
@Jack, het is toch onbegrijpelijk, althans voor mij geldt dat, dat mensen zo schaapachtig geloven in het sprookje kreuningshuis en de politici? Hoe onvolwassen, hoe infantiel, neem me niet kwalijk. Als ze het al in het snotje hebben is men meestal te laf en liever zullen zij zich laten meedeinen op de golven van plat, goedkoop, inhoudsloze TV-entertainment, wakkerder worden en blijven betekent de consequenties hiervan aanvaarden en handelen naar je bewustzijn. Het hele misdaadimperium is zum kotchen.

GEPLAATST DOOR WILLIE | 27 APRIL 2012, 22:43
REPLY TO THIS COMMENT
Het ziet er naar uit dat de bevolking genoeg heeft van wat men noemt een oranje feestdag (koninginnedag)
De middenstand vreest te blijven zitten met hun op deze dag gebaseerde produkten.
Grijpt men normaal elke gelegenheid aan om de prijzen van voedsel en dergelijke te verhogen, dan heeft men nu uit voorzorg de prijzen verlaagd om niet met de oranje rotzooi te blijven zitten.

zie: http://www.telegraaf.nl/overgeld/120157 ... oper_.html

De internationale voedselprijzen zijn sinds 2001 gemiddeld met ongeveer 190% gestegen.
Dit steekt schril af tegen de leugens die ons worden voorgeschoteld door media en politiek. Dit zijn de gegevens van 12 september 2011, wat men noemt de berekening van de specialisten die ons de volgende leugens voorkouwen:

De Nederlandse economie groeit volgend jaar slechts met één procent, terwijl de koopkracht gemiddeld met één procent daalt.

Hierop gebaseerd zou in 11 jaar tijd de koopkracht ca 11% zijn gedaald. Niks is minder waar als we de echte cijfers onder de loep nemen en dus zien dat onze koopkracht met bijna 50% is gedaald !

We blijven bezuinigen, maar niet in den Haag en al helemaal niet het onrechtmatige koninghuis
De btw gaat van 19 % gaat naar 21 procent .
De in het Catshuis geplande bezuiniging op Ontwikkelingssamenwerking (750 miljoen euro) is van tafel
De nieuwe aflossingsvrije hypotheken (dus ook spaarhypotheken) komen niet meer in aanmerking voor hypotheekrenteaftrek
Accijns op alcohol, tabak en frisdrank gaat omhoog. Dat lever 625 miljoen op
De onbelaste reiskostenvergoeding wordt afgeschaft.

Naai de domme burger weer een oor aan!!!

Hoe kan het dat in een land als Duitsland de zorg beter is, de ziekenfondsen ruime winsten behalen en de zorgkosten circa 30% lager zijn dan in Nederland ?

GEPLAATST DOOR TOM COUZY | 28 APRIL 2012, 09:29
REPLY TO THIS COMMENT
Zouden de voedselbanken nu vol liggen met oranje trash? De roversfamilie was van oudsher succesvol het volk aan zich te binden door gratis drank te verstrekken en hiermee de Kaat Mossels aan te zetten om Republikeinen te molesteren en te plunderen. Omdat tijdens k-dag het gevaar groter is dat de meute onder invloed van drank haar agressie tegen de roversbende gaat richten is de algehele drooglegging opgelegd. Dit vraagt natuurlijk wel enige compensatie. Is het toeval dat juist de oranjespullen in prijs zijn gedaald?

GEPLAATST DOOR VERWARDE MAN | 28 APRIL 2012, 11:26
REPLY TO THIS COMMENT
Maar eerst krijgen we nog K-dag.Mijn advies op 30 april voor de mensen uit rhenen luidt;”,DOE DE GORDIJNEN DICHT-HANG DE VLAG OP ZN KOP(halfstok dus)en zie wat voor een reactie je krijgt.De winkeliers en horeca moeten toch ook de deuren gesloten houden!!!!!!Hier kan je toch niet voor opgepakt worden???????Je gaat toch niet zwaaien naar de clan en aanhang,die ons allen naar de afgrond stort.
MOGE HET OP 30 APRIL STORTREGENEN !!!!!!!!!!!!!

GEPLAATST DOOR CANCER55A | 28 APRIL 2012, 12:30
REPLY TO THIS COMMENT
Wel…nu je toch bezig bent met de beste wensen mag het van mij nog hevig gaan bliksemen ook en wel het liefste op de best mogelijke koninklijke plekjes. Weer eens wat anders dan eeuwige suffe geflits der camera’s van het landsverraderlijke journaille…. Tom Couzy zou op dat moment wellicht gelijk in het bestaan GOD gaan geloven….and if not…op zijn minst dan toch in het bestaan van republiekijns gezinde aliens….

GEPLAATST DOOR FORFUN@FREEDOM | 29 APRIL 2012, 02:53
Bron: http://herstelderepubliek.wordpress.com ... s-logisch/
1119 AD
Gebruikersavatar
Toxopeus
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 4297
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

[quote=""Dromen" post=66704"][quote=""#F#" post=66703"]ik heb het idee dat een deel van deze info ergens anders op QFF al wel eens gepost is...er staan stukken in die ik al wel eens gelezen had .. artikel is ook al van een jaar geleden dus da kan .. maar kan het zo snel nie vinden..[/quote]

Klopt, dat gaat over dat huis bij Hattemerbroek / op de Veluwe, over dat pedofielennetwerk. Das ook ter sprake gekomen in een van andere pedo topics.[/quote]

Dat was het verhaal met betrekking tot het Ronde Huis in Nunspeet, Hattemerbroek is zeg maar de nieuwe locatie van de kinderneuqers.
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Toxopeus
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 4297
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

Het is wel altijd opletten dat feiten juist geformuleerd worden, zie hieronder:

Afbeelding

"Bij deze foto is abusievelijk genoemd dat dit Willem Holleeder is gefotografeerd in 2005 ( zie: http://ishootpeople.nl/?map=319), echter dit is Kees van Korlaar in 2003 die op zondagochtend in zijn auto( een week oude VW Phaeton) stapt op het Rembrandtplein te Amsterdam.Willem Holleeder is ca 10 cm kleiner dan Kees van Korlaar en idem aan gewicht.Er is destijds zelfs eenzelfde 2de leren jas (enkele maten groter) als die van Holleeder besteld om Kees in de gelegenheid te stellen als Holleeder gekleed te gaan.
De politie vond bij een huiszoeking bij Holleeder deze tweede jas die van een grotere man als Holleeder moest zijn. Officier van Justitie Kees Plooi heeft weet van de bedoeling van die tweede jas,maar zag af van verder onderzoek na doodsbedreiging."

Het hier gesuggereerde type automodel is onjuist, het is geen Pheaton maar een Passat W8!
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Permuter 0.
Fnord
Fnord
Berichten: 1936
Lid geworden op: zo 22 aug 2010, 09:30

Wat een verhaal.
het is niet wat het lijkt,... het is veel erger
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Toxopeus
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 4297
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

De dubbelrol van de onbekende Allesweter
Door onze redacteur Jan Meeus

Van zijn hart had Willem Holleeder geen last meer bij de hervatting van zijn proces. De eerste week draaide om de vraag hoe belangrijk Holleeders positie was in het milieu.

Amsterdam, 14 sept. De eerste week van het proces tegen Willem Holleeder ging officieel over de verdenking dat Holleeder betrokken is geweest bij de afpersing van de Amsterdamse zakenman Rolf Friedlander. Die zaak kwam wel even aan de orde, maar Holleeder en zijn advocaat Jan-Hein Kuijpers hadden een alternatieve agenda voor de eerste week. Het beeld van de „afperser” Holleeder die aan de touwtjes trok in de Amsterdamse onderwereld klopt niet. En dat wilde Kuijpers in de eerste week rechtzetten.

Om te beginnen, zo verklaarde Holleeder maandag, heeft hij de Amsterdamse zakenman Rolf Friedlander niet afgeperst, hij heeft hem juist gewaarschuwd voor Sam Klepper en John Mieremet . Dit penozeduo had het gemunt op Friedlanders zoon Pel. De reden? Ruzie over een meisje. Holleeder liet Klepper weten dat hij het „te gek voor woorden” vond om Pel Friedlander te vermoorden vanwege een meisje.

Maar Klepper was niet onder de indruk van Holleeders pleidooi. Holleeder: „Klepper zei dat het zo zou gebeuren als Mieremet dat wilde.” Holleeder nam Klepper en Mieremet zeer serieus, zo vertelde hij de rechtbank, en daarom waarschuwde hij pa Friedlander. „Wat had ik anders moeten doen?” vroeg Holleeder. Het waren onverwachte woorden van de man die in 1983 de familie Heineken samen met drie andere ontvoerders 35 miljoen gulden aftroggelde in ruil voor de vrijlating van Heineken en diens chauffeur.

Volgens misdaadjournalist Bas van Hout, die gisteren op verzoek van Holleeder was opgeroepen als getuige, had Holleeder minder macht dan je zou verwachten op grond van zijn status als Heinekenontvoerder. „Klepper en Mieremet spraken heel denigrerend over Holleeder”, zo verklaarde Van Hout. Dat Holleeder in de kwestie- Friedlander een beroep had gedaan op hun geweten vonden Kleppen en Mieremet het bewijs dat het imago van de ontvoerder Holleeder niet strookte met zijn daden, zei Van Hout.

Volgens de journalist waren Klepper en Mierement, en niet Holleeder, midden jaren negentig de baas in het Amsterdamse milieu. Toch hadden Klepper en Mieremet sinds die tijd wel veelvuldig contact met Holleeder. Volgens Holleeder gebeurde dat op verzoek van Willem Endstra. De in 2004 geliquideerde vastgoedmagnaat stond bekend als de bank van de onderwereld bij wie Klepper en Mieremet, net als veel andere criminelen, hun geld hadden gestald. Onder hen Klepper en Miermet, die volgens Holleeder zeker 35 miljoen gulden hadden naar Endstra hadden gebracht. Hoe dat ging? „Gewoon in een tassie, in het Amsterdamse bos”, zo verklaarde Holleeder.

Endstra, met wie Holleeder „vier handen op één buik was”, wilde niet dat Klepper en Mieremet werden gezien op zijn kantoor. En daarom riep hij de hulp in van zijn vriend Holleeder. „Ik was naar die twee toe de spreekbuis van Endstra”, zo vertelde hij de rechtbank. Bas van Hout, die sinds midden jaren negentig veelvuldig sprak met Sam Klepper voor zijn boek De jacht op de erven Bruinsma, nuanceerde deze bescheiden rol voor de Heinekenontvoerder nog verder. „Klepper en Mieremet gebruikten Holleeder”, aldus Van Hout. „Ze zagen hem als een wagonnetje. Een bijwagen die ze konden afkoppelen als zij dat wilden.”

Dat beeld strookte volgens Van Hout in eerste instantie niet met het imago van Holleeder. „In vergelijking met Klepper en Mieremet is Holleeder een imponerende verschijning met een dominante persoonlijkheid”, aldus Van Hout. Maar Holleeder handelde volgens de misdaadjournalist uit lijfsbehoud: „Holleeder stond in 1996 op een dodenlijst. Als hij niet zou luisteren naar Klepper en Mieremet zou hij worden vermoord.”

Dit verhaal, zo vertelde Bas van Hout, werd hem zo’n twee jaar geleden verteld door iemand in de top van de onderwereld: „De Allesweter.” Volgens Van Hout was het iemand die door Klepper en Mieremet in vertrouwen werd genomen maar eigenlijk loyaal was aan Holleeder. Van Hout verhaalde over een dubbelspel in de onderwereld waarbij De Allesweter heimelijk alles doorvertelde aan Willem Holleeder. „Op die manier wist Holleeder hoe hij zich moest gedragen.”

Het verzoek om de identiteit van de Allesweter te onthullen, werd door Bas van Hout genegeerd. Tot grote ergernis van officier van justitie Koos Plooij. „Het valt op dat u zich veel details herinnert over Endstra, Klepper en Mieremet, mensen die allemaal dood zijn. Maar de naam van de man die uw hele verhaal kan bevestigen krijgen we niet.”

Plooij had eerder ook Holleeder al gevraagd om namen van mensen die zijn verhaal konden bevestigen. Na lang dralen kwam hij toen met de naam van de veelbesproken crimineel Mink Kok. Zou hij De Allesweter zijn die de ware rol van Holleeder in het milieu kan beschrijven? Bas van Hout wilde het niet zeggen. Willem Holleeder ook niet.

http://vorige.nrc.nl/nieuwsthema/hollee ... 838023.ece
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24854
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Scherp gezien van die Waggie Tox!

:)
1119 AD
Plaats reactie

Terug naar “Complotten Algemeen”