The Retarded States of America

Politiek en oorlog zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en alles over politiek en oorlog kun je hier terugvinden.
User avatar
baphomet
Administrator
Administrator
Posts: 23757
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:08

Mon 09 Feb 2015, 19:42

#podcast67
User avatar
baphomet
Administrator
Administrator
Posts: 23757
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:08

Tue 10 Feb 2015, 10:33

Amerikaanse nieuwslezer Brian Williams loog niet expres

Gepubliceerd: 10 februari 2015 03:17
Laatste update: 10 februari 2015 08:12

De in opspraak geraakte Amerikaanse nieuwslezer Brian Williams heeft nooit expres fouten gemaakt in zijn berichtgeving over de oorlog in Irak.
Dat zei hij maandag na de ophef die is ontstaan rondom zijn geloofwaardigheid als journalist.

De 55-jarige Williams zei dat hij tijdens een reportage in Irak in 2003 in een gevechtshelikopter zat die werd geraakt door raketgranaten. Irak-veteranen spraken dat tegen waarna Williams toegaf dat hij inderdaad niet in de helikopter zat. Hij stapte zaterdag tijdelijk op omdat er een onderzoek naar hem loopt.

''Ik heb er niet opzettelijk voor gekozen om deze fout te maken", zei Williams in een interview met het militaire dagblad Stars and Stripes. ''Omdat ik wist dat we allemaal onder vuur waren genomen, ging ik ervan uit dat alle toestellen beschadigd waren. Ik weet niet waardoor ik het ene toestel met het andere verwarde."

Brian Williams is sinds 2004 de presentator van het Nightly News op de zender NBC. Dat is het best bekeken journaal van de Verenigde Staten, met elke avond ruim negen miljoen kijkers.
via:->> http://www.nu.nl/media/3989508/amerikaa ... xpres.html
User avatar
baphomet
Administrator
Administrator
Posts: 23757
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:08

Wed 11 Feb 2015, 02:53

Agent aangeklaagd na doodschieten zwarte man in Brooklyn

Gepubliceerd: 10 februari 2015 22:23
Laatste update: 10 februari 2015 22:23

Een Amerikaanse jury heeft een beginnende agent aangeklaagd, die in november vorig jaar in Brooklyn in New York een ongewapende zwarte man heeft doodgeschoten.
Dat heeft een woordvoerder van een Amerikaanse politievakbond dinsdag laten weten.

Het is niet bekend waarvoor de agent precies is aangeklaagd. Justitie komt woensdag met een officiële mededeling over de zaak, zo meldt The New York Times.

Peter Liang, die in november pas achttien maanden in dienst was, deed een buurtcontrole met een collega toen ze de 28-jarige Akai Gurley in een donker trapportaal zagen. Die liep daar samen met zijn vriendin. Zij zei dat de agent vanuit het niets schoot zonder iets te zeggen of zichzelf te identificeren.

Gurley werd geraakt in zijn borst en overleed in het ziekenhuis. Na het schietincident zei een politiecommissaris dat Gurley onschuldig is.

Door: ANP
via:->> http://www.nu.nl/buitenland/3990194/age ... oklyn.html
User avatar
baphomet
Administrator
Administrator
Posts: 23757
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:08

Wed 11 Feb 2015, 03:42

'Amerikaanse NBC-nieuwslezer zes maanden geschorst'

Gepubliceerd: 11 februari 2015 02:10
Laatste update: 11 februari 2015 02:10

Een van de bekendste nieuwslezers van de Verenigde Staten, Brian Williams, is zes maanden geschorst door zijn werkgever NBC.
Dat melden verscheidene Amerikaanse media.

Williams zal de zes maanden niet betaald krijgen.

Vorige week werd al bekend dat hij een pauze nam, omdat er een onderzoek liep naar zijn berichtgeving. Mogelijk heeft hij fouten gemaakt. "Het is me pijnlijk duidelijk geworden dat ik nu te veel onderdeel van het nieuws ben'', schreef Williams.

Brian Williams is sinds 2004 de presentator van het Nightly News op de zender NBC. Dat is het best bekeken journaal van de Verenigde Staten, met elke avond ruim negen miljoen kijkers.

Opspraak

Williams kwam vorige week in opspraak. Hij zei dat hij tijdens een reportage in Irak in 2003 in een gevechtshelikopter had gezeten die werd geraakt door raketgranaten. Het toestel moest vervolgens een noodlanding maken. Dat verhaal had hij al vaker verteld, maar toen Irak-veteranen hem tegenspraken, moest Williams toegeven dat zijn verhaal niet klopte. Hij was niet aan boord.

Inmiddels wordt er ook getwijfeld aan zijn reportages over de orkaan Katrina in New Orleans in 2005.

Door: NU.nl
via:->> http://www.nu.nl/media/3990247/amerikaa ... horst.html
User avatar
baphomet
Administrator
Administrator
Posts: 23757
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:08

Sat 14 Feb 2015, 14:32

Video CNN Will Play When The World Ends

It turns out CNN founder Ted Turner was a doomsday believer, creating a video to play on TV in the event of the world ending. It’s never been seen… until now.
Thirty-four years ago when Turner launched Cable News Network, he made a promise about his 24-hour news service.“Barring satellite problems, we won’t be signing off until the world ends,” Turner announced at the time.
In anticipation for such an event, he prepared a final video for the apocalypse which the last CNN employee left standing would be required to play before perishing due to a zombie invasion, radiation poisoning, the plague, or whatever dramatic end eventuated.
Rather hilariously, the video is labelled “HFR (hold for release) until the end of the world is confirmed”.
Now, that video has leaked for the first time and we can all see Turner’s farewell to life as we know it.
The video is kept on CNN’s MIRA archive system, under the name TURNER DOOMSDAY VIDEO.
via:->> http://nypost.com/2015/01/06/cnn-will-p ... orld-ends/
User avatar
baphomet
Administrator
Administrator
Posts: 23757
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:08

Fri 20 Feb 2015, 13:43

What happened to the land of the American dream?

User avatar
baphomet
Administrator
Administrator
Posts: 23757
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:08

Mon 02 Mar 2015, 02:15

Vierjarig kind in Houston overlijdt na spelen met vuurwapen

Gepubliceerd: 01 maart 2015 22:15
Laatste update: 01 maart 2015 22:46

Een vierjarige jongen in de Amerikaanse stad Houston is zondag overleden nadat hij thuis een geweer vond en daarmee per ongeluk zichzelf doodschoot.
Dat bevestigt de sheriff van de stad, aldus BNO News. Onderzoekers proberen te achterhalen hoe het kind bij het wapen kon komen.

Het is niet de eerste keer dat in de Verenigde Staten kinderen om het leven komen omdat ze met wapens spelen. Een jaar geleden schoot een driejarig meisje in de staat Utah haar tweejarige broertje dood nadat hun vader zijn geweer op tafel had laten liggen.

Pogingen van de Amerikaanse president Obama om de wapenwet aan te scherpen, stuiten op fel protest van de Amerikaanse wapenlobby en invloedrijke organisatie NRA.

Door: NU.nl
via:->> http://www.nu.nl/buitenland/4002312/vie ... wapen.html
User avatar
ThaViking
Super QFF-er
Super QFF-er
Posts: 536
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:10

Wed 18 Mar 2015, 13:59Last Monday 9 March, the Dutch emiritus Professor Karel van Wolferen ( http://www.karelvanwolferen.com/profi... ) held an open lecture ath the occupied University of Amsterdam. He addressed the subjects of the crisis in Ukraine, the financial crisis in Greece, the inertion of Europe and the destructive power of NATO. "Get rid of NATO!". Some of the highlights of his presentation are following:

* The current Ukraine movement has nothing to do with the original Democracy movement.

* The movement was partly hijacked by Nazi's.

* "Very consistent effort by a number of groups in the US to destabilise parts of the former USSR.

* These NGO's and Thinktanks @work in Eastern Europe and Russiaaimed to undermine and break-up the good (trade-)relations between Europe (Germany) and Russia.

* Dutch newspaper NRC-Handelsblad isn't even a shadow of its former self. It is terrible what has happened to NRC Handelsblad and alike media like magazines, newspapers and tv-programmes that used to have some integrity: It is gone! There is no journalistic integrity. This is pretty awfull.

* For journalists it is essential to be curious and find out the answers to questions not yet answered.

About what a concerned citizen can do:

* Write letters to editors and ask them to stop this avelanche of propaganda

* The United States are addicted to enemies

* NATO is an extension of the American military industrial complex.

* In order to diffuse conspiracy theories, she (Sheila Kamerman, employee of NRC Handelsblad) is making them more ridiculous, like with extra-terrestial reptiles. She is mocking you as a journalist, making you feel guilty for being curious. And it helps! In the US it is totally effective. You cannot ask questions.

* I ask questions. Why the police inspector who was in charge of the 2 guys shot dead in the Charly Hebdo case, writing his report, shoots himself in the back of his head? With his wrong hand?

On NATO...

* Without NATO there would not be a Ukraine crisis.

* NATO prevents Europe from having a foreign policy

* If we will have Hillary as the next President we will have war with Iran. With the republican candidates it is awfull too.
User avatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Posts: 4248
Joined: Mon 15 Nov 2010, 19:53

Thu 26 Mar 2015, 22:54

Immuun

donderdag 26 maart 2015
Het hoort er blijkbaar bij. Bij oorlog. Het neuken van alles wat los en vast zit. Toen Adolf in 1945 de vlag streek werden zowel in het oosten als in het westen van het in puin liggende Dritte Reich duizenden dames en koters naar hartelust verkracht. Een soort uitlaatklep begrijpt u. Hoefde je niet langer je fluit in een schuttersputje te steken. Was daar internationale verontwaardiging over? Nee. Vinden we dat gegeven terug in geschiedenisboekjes? Nee. Werden de betrokken militairen gestraft? Is een ezel een hoefdier? April vorig jaar ging er wel een golf van verontwaardiging de wereld over toen de van Allah los opererende Nigeriaanse rebellenclub Boko Haram een paar honderd meisjes ontvoerde. Een kunstje dat de club eerder deze week herhaalde. Mocht de clubleiding ooit bij de kraag worden gevat door de good guys dan kunnen ze rekenen op een enkele reis Scheveningen. Terecht, daar niet van. Maar nou een ander gevalletje. Tussen 2003 en 2007 zijn in ieder geval 54 maagdelijke heuveltjes bestegen door Amerikaanse militairen en huurlingen. Dat gebeurde in het Colombiaanse stadje Melgar. Even daarbuiten is de Amerikaanse Tolemaida Air Base gevestigd. Om gestalte te geven aan de War on drugs en on FARC. De geile Amerikaanse Geertjes maakten bij het bezoedelen van voornoemde heuveltjes leuke filmpjes om later nog eens wat te kunnen nagenieten of tegen betaling te verspreiden. Uiteraard deden de ouders van de slachtoffertjes aangifte, maar de lokale smurfemarij kon weinig uitrichten. De Geertjes zijn namelijk bij hun buitenlandse avonturen immuun voor vervolging. Een strafklacht in de USSA?
Come on. En dat internationale gedreutel in Den Haag? Wordt door de USSA niet erkend. Justice for all? Ja, maar niet voor heuveltjes die door Amerikaanse warriors naar de kloten zijn geholpen.
Waarvan akte.

Dit bericht is verschenen in Kleintje Muurkrant actueel
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... html#start
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: ninti
Top
User avatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Posts: 4248
Joined: Mon 15 Nov 2010, 19:53

Mon 13 Apr 2015, 20:17

Adam, Gustavo, Frank en Hill

zondag 12 april 2015
Vandaag? Morgen? Wat maakt het uit. Hill Clinton gaat voor het Witte Gekkenhuis. Ook al ligt heel Washington nog te mekkeren over dat verboden digitale geklungel met haar privé-snitch Sidney Blumenthal en wordt er scheel gekeken naar de manier waarop ze met haar Billyboy via de Clinton Foundation poen naar binnen takelt voor goeie doelen, waarvan ook hun eigen spaarvarken deel uitmaakt. Want als je voor vier of acht jaar het Gekkenhuis in wil als hoofdbewoner dan heb je poen nodig om gekozen te worden. En dan moet je het met de achtergronden van je donateurs niet al te nauw nemen. Zo schoven wij in dat verband al eens de Oekrainse garch Viktor Pinchuk voor de koplampen (1) en geilneef Jeffrey Epstein viel hetzelfde lot ten deel (2). Plus nog wat niet nader gedefinieerde rijke stinkers uit Argentinië en een flinke zending oliejurken uit de grote zandbak, onder wie de Saoedische prins Turki. Ook als die om het eigen vege lijf te redden IS of andere koppensnellers bleken te stieken.
Uitzonderlijk binnen de Amerikaanse polletieke kolerezooi? Nee. Vorige week gaven wij gratis en voor niks nog een exposé weg over de in moeilijkheden verkerende Democratische senator Menendez (3). Daarin schoof ook ene Hank Asher voorbij. Een Witte Neushandelaar die rond de eeuwwisseling furore maakte in de IT-wereld met het zogenaamde Matrix-programma, waarmee je zelfs kon uitvogelen of je schoonmoeder in 1955 een tattoo had laten zetten en waar. Hoe maak je zoiets te gelde? Opdat je voor de rest van je ellendige leven helemaal gebamzaaid zit. Nou, daar wist Hank wel wat op. Hij was eind jaren negentig doelbewust begonnen gouverneur Jeb Bush, de als toekomstige tegenstander van Hill gedoodverfde gouverneur van Florida, leuke porties dollar toe te stoppen. En ze werden vrienden of wat ervoor doorging.
Een paar dagen na 9/11 reisde Hank samen met vriend Jeb spoorslags naar Washington voor een ontmoeting met vice-president Dick Cheney. De Neus- en IT-scharrelaar had namelijk al zijn databanken door de snijbonenmolen van zijn Matrix gehaald op zoek naar mogelijk bij het Flying Circus horende artiesten en uiteindelijk na een uitgebreide partij plussen en minnen 419 namen overgehouden. Naar vijf daarvan bleek de FBI al een onderzoek op de rails te hebben gezet en nummertje zes behoorde tot de groep acrobaten van Mohammed Atta. De Matrix? Eenmaal, andermaal, verkocht. Kijk, zo gaat dat in de USSA. Je moet zorgvuldig je vrienden kiezen.
Terug naar Hill. Afgelopen week zijn een paar nieuwe, naar overjarige makreel riekende namen in haar dossier opgedoken. Die van Gustavo Cisneros en Frank Giustra. Gustavo ging als Venezolaans mediagarch in 2002 de boeken in als een van de samenzweerders die via een coup een einde wilden maken aan het bewind van de democratisch gekozen president Chavez. De coup mislukte en Cisneros zag zich genoodzaakt om naar de Dominicaanse Republiek te verhuizen. Van daaruit doneerde hij tussen 2010 en 2013 bij elkaar zo'n 1 meloen dollar aan de Clinton Foundation. Wat ie daarvoor terug kreeg of nog krijgt moet nog naar boven borrelen.
En dan Frank Giustra, de founding father van de Canadese oliemaatschappij Pacific Rubiales, die met name in Colombia uiterst actief is. In 2005 kreeg hij het lumineuze idee om wat poen te spenderen aan de slachtoffers van de tsunami. Hij organiseerde een party bij hem thuis en wie maakte daar ook zijn opwachting? Bill Clinton. En ook zij werden vrienden of wat ervoor doorging. Kort na hun kennismaking arrangeerde een ijverige Clinton-koelie een ontmoeting tussen toenmalige Colombiaanse president Uribe en Frank Giustra. Uribe had het neo-liberale plan opgevat om de staatsoliemaatschappij Ecopetrol voorzichtig te privatiseren. Samen vonden zij een lichtend pad in die richting en in de loop der jaren lieten ze bij dat proces de werkzaamheden van Pacific Rubiales en Ecopetrol langzaam in elkaar overgaan. Frank werd al snel een van de grootste sponsoren van de Clinton Foundation en trad zelfs toe tot het bestuur van de organisatie. Er was een tijd waarin Hill weinig op had met de manier waarop de Colombiaanse regering omsprong met de mensenrechten en de vakbonden. Onder invloed van bovenstaande gebeurtenissen veranderde haar inzicht en als Barack O.'s minister van Buitenlandse Zaken vond ze het Colombiaanse beleid ten aanzien van die onderwerpen zo gek nog niet. Zoals gezegd, als je wat wil in het Amerikaanse polletieke wereldje moet je zorgvuldig je vrienden kiezen. Stay tuned.

(1) Zie voor de Pinchuk-connectie aflevering 49 van de serie “Fuck” dd. 23 februari 2015.
(2) Zie voor de Epstein-connectie aflevering 10 van Lagarde's List dd. 25 februari 2015.
(3) Zie “Another one bites the dust” van 6 april 2015

Dit bericht is verschenen in Kleintje Muurkrant actueel
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... html#start
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: blackbox
Top
User avatar
ThaViking
Super QFF-er
Super QFF-er
Posts: 536
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:10

Tue 21 Apr 2015, 14:11

in 1994 en zelfs nog eerder was er genoeg bewijs tegen Clinton en consorten vanwege drugssmokkel/handel/geldwitwaspraktijken enz.
Kwam hem weer tegen en staat hier nog nergens volgens mij, daarom dump ik em maar hier.

De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: blackbox, Toxopeus, ninti
Top
User avatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Posts: 4248
Joined: Mon 15 Nov 2010, 19:53

Tue 28 Apr 2015, 00:06

Charitas

vrijdag 24 april 2015
Harpij Billary zal wel de kandidate van de Democratische Partij in de VS zijn voor het presidentschap. Nog pakweg zo'n 18 maanden tot de verkiezingsdatum en het belooft een smerige strijd te worden. De verdwenen emails, de probleempjes rondom Banghazi, de moorden op vakbondsleiders in Colombia (we kunnen nog wel even doorgaan), en dan is er weer iets opgeduikeld. Ditmaal betalingen aan de Clinton Foundation. Je weet wel die zoveel goeds doet in de wereld, na deze vrijgemaakt te hebben voor flexibilisering van de arbeid (regels zijn betuttelend voor de moderne mens, dus vrijheid, weg met CAO’s, arbeidsrechten, vakbonden enz.), vrijhandelsverdragen, vrij kapitaalverkeer, en uitbreiding van de NAVO.
Naar nu blijkt heeft de Clinton Foundation een slordige 2,35 miljoen US dollars ontvangen voor verbreding van het goede werk (de Foundation heeft al 250 miljoen dollars binnen, maar er kan altijd meer bij). De gulle gever was de voorzitter van Uranium One, meneer Telfer. Uiteraard niet rechtstreeks, maar via zijn charitatieve onderneming, sorry Foundation: de Fernwood Foundation.
Dank zij (ondanks?) deze betalingen kon Uranium One worden overgenomen door het Russische Rosatom, maar hiervoor was wel de goedkeuring van het State Department noodzakelijk. En wie zat daar aan het roer? Juist, mevr. Clinton. Maar, zegt een woordvoerder van haar presidentiële campagne, dit soort zaken werd op een lager niveau afgehandeld, daar had zij niks mee te maken. En o ja, ze was vergeten om dergelijke betalingen op te geven toen ze minister was, kan iedereen op die leeftijd overkomen, toch? Dank zij die deal is momenteel 20 procent van de VS-voorraad aan uranium in Russische handen.

Dit bericht is verschenen in Kleintje Muurkrant actueel
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... html#start
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
User avatar
ThaViking
Super QFF-er
Super QFF-er
Posts: 536
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:10

Tue 19 May 2015, 10:21

In this episode of the Keiser Report, Max Keiser and Stacy Herbert discuss the business model of the war on terror in which the droning of wedding parties is nothing personal just business. Same goes for de-dollarization as China builds an alternative to SWIFT - nothing personal, just business. In the second half, Max interviews former CIA agent and open source advocate, Robert David Steele, about false flags and moral hazard.


De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: blackbox
Top
User avatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Posts: 4248
Joined: Mon 15 Nov 2010, 19:53

Wed 27 May 2015, 20:55

Voorwaarts (2)

woensdag 27 mei 2015
Goed nieuws voor avontuurlijke lieden. Hacker Samy Kamkar heeft een apparaatje ontwikkeld dat nummersloten kraakt. De Combo Breaker. Maakt in 30 seconden bijvoorbeeld koffers open en een fiets los. Je hoeft zo'n ding niet kant en klaar aan te schaffen. Tegen het redelijke bedragje van 100 dollar stuurt Samy je een handleiding toe. Dat biedt dus perspectieven. En het mooie is dat je die Combo gewoon in je zak kan steken. Dus wie doet je wat. Op naar Youtube met zijn allen.
Nog iets leuks. Een drone is een handig middel om wat rond te neuzen bij de concurrentie, de vijand, een burger die niets te vrezen heeft etcetera etcetera. Bij explosieve gevalletjes is zo'n vliegende neus kwetsbaar. Voor je het weet kruipt de bijdehante tegenstander bijvoorbeeld de software binnen en neemt het ding over. Of haalt hem neer met een BUK of een ander ground-to-air geval wat toevallig in het betrokken gebied rondzwerft. In de USSA hebben ze een oplossing gevonden voor dat probleem. Daaarvoor hebben ze goed naar sprinkhanen gekeken en vervolgens mini-droontjes met ienimieni-cameraatjes in produktie genomen. Die worden in de nabije toekomst dan boven de target area losgelaten uit een moederdrone en zweven dan al registrerend in een grote wolk naar beneden. Kan je BUKKEN wat je wil, maar je raakt ze natuurlijk nooit allemaal. Slim hè, die Amerikanski's. Je vraagt je alleen wel af wanneer ze eindelijk weer eens gewoon iets nuttigs op de wereld zetten. In plaats van al die repressieve teringzooi en oorlogstroep. Stay tuned.

Dit bericht is verschenen in Kleintje Muurkrant actueel
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... html#start
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
User avatar
combi
Administrator
Administrator
Posts: 16001
Joined: Sat 21 Aug 2010, 21:27

Sat 13 Jun 2015, 10:29

Montana Republican: Noah was 600 years old when he built the Ark, so why do Americans need retirement?
Joan Shipps

11 Jun 2015 at 14:24 ET
http://www.rawstory.com/2015/06/montana ... etirement/


Greg Gianforte, aspiring Republican governor of Montana, urges college students to reject policy that favors savings plans and retirement options because, like Noah, Christians have “an obligation to work” until they are hundreds of years old, the Huffington Post http://www.huffingtonpost.com/2015/06/0 ... 36568.html reports.

Speaking at the Montana Bible College in February, Gianforte told students, “There’s nothing in the Bible that talks about retirement. And yet it’s been an accepted concept in our culture today. Nowhere does it say, ‘Well, he was a good and faithful servant, so he went to the beach.’ It doesn’t say that anywhere.”

“The example I think of is Noah,” Gianforte continued. “How old was Noah when he built the Ark? 600. He wasn’t like, cashing Social Security checks. He wasn’t hanging out; he was working. So, I think we have an obligation to work. The role we have in work may change over time, but the concept of retirement is not biblical.”

Gianforte is a tech millionaire. He founded RightNow Technologies, and assumed a senior leadership position at Oracle in 2012 after the software giant bought him out. Lately, Gianforte has been touring the state promoting his “Bring Our Families Back” initiative, which aims to lure ex-pats back to Montana with the modern miracle of telecommuting.

Raw Story has documented Gianforte’s history of providing financial support to conservative organizations, including Focus on the Family, the Heritage Foundation, and the Glendive Dinosaur and Fossil Museum, “which claims that, in other museums, ‘the wonders of God’s creation are prostituted for evolutionism.'”

Gianforte and his wife Susan also helm their own philanthropic outfit, the Gianforte Family Foundation. The entity officially “[focuses] on improving education, lifting people out of poverty, protecting the unborn, and Christian outreach, as well as enhancing the family’s hometown community of Bozeman, Montana.” The couple founded the charity “in response to God’s great goodness to them.”
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: blackbox
Top
Post Reply

Return to “Politiek / Oorlog”