IS en Islam Terreur

Hier tref je topics aan over religieuse terroristen, extremistische haatbaarden en andere vormen van georganiseerde terreur.
User avatar
baphomet
Administrator
Administrator
Posts: 23836
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:08

Tue 03 Mar 2015, 10:04

02 MAART 2015-12:31

'IS VOERT MOEDER EIGEN KIND'

#ISIS

Zoon was door jihadisten ontvoerd in Noord-Irak.

Image
Sjiieten bejagen haatbaarden

Aan de gruwelverhalen over terreurbeweging Islamitische Staat (IS) lijkt maar geen eind te komen. De soennitische jihadisten zouden onlangs in Irak zelfs een moeder het vlees van haar zoon hebben laten opeten.

Dit meldt de Britse tabloid Mirror op basis van verklaringen in The Sun (betaalmuur).

De vrouw had het IS-hoofdkwartier in Mosul bezocht in een wanhopige poging haar zoon te spreken te krijgen. Hij was in die stad door de haatbaarden gekidnapt. De Godvruchtige militanten nodigden haar uit voor een dinertje met rijst, soep en vlees. Na afloop vertelden de moslims de vrouw lachend dat ze zojuist de restanten van haar eigen kind had verorberd.

Yasir Abdulla, de Brit die The Sun over de horrordaad vertelde, zou nadat hij zelf dit verhaal hoorde huis en haard in de plaats Yorkshire verlaten hebben om de wapens op te nemen tegen IS.
via:->> http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/ ... _kind.html
User avatar
baphomet
Administrator
Administrator
Posts: 23836
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:08

Tue 03 Mar 2015, 10:10

02 MAART 2015-21:55

MOEDER HERKENDE JIHADI JOHN DIRECT

#ISIS

Ze werd hysterisch.

Image

De moeder van Mohammed Emwazi herkende haar zoon direct toen ze de beelden zag waarop hij de Amerikaanse James Foley onthoofdde.

De vrouw, Ghayena Emwazi, reageerde volgens een bron dichtbij het onderzoek naar Jihadi John "hysterisch" op de videobeelden, maar hield haar ontdekking maandenlang stil voor de autoriteiten. Dat kwam naar voren toen haar man, de vader van Jihadi John, een verklaring aflegde op het politiebureau in Koeweit. Nadat Ghayena Emwazi de video had bekeken, haalde ze haar man erbij om haar vermoeden te bevestigen. Wanneer de ouders van Mohammed Emwazi de videobeelden zagen, is niet bekend.

Volgens bronnen die de ouders van Jihadi John goed kennen, is zijn vader behoorlijk emotioneel en van slag door de gruwelijke ontdekking. "Ik wacht iedere dag op het bericht dat hij dood is", zou hij tegen de politie hebben gezegd. Meneer Emwazi zou voor het laatst in 2013 contact hebben gehad met zijn zoon. Jihadi John reisde toen naar Turkije om "liefdadigheidswerk" te doen, weet The Telegraph.
via:->> http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/ ... hn_di.html
User avatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Posts: 4252
Joined: Mon 15 Nov 2010, 19:53

Tue 03 Mar 2015, 20:01

Uit de kunst

dinsdag 3 maart 2015
Allah zij geprezen. Dankzij de even ergens anders verblijvende gouverneur van Mosul kunnen we opgelucht in- en uitademen. Vorige week konden wij op de glazen tiet aanschouwen dat IS-baarden een hele stoet ouwe beelden in het museum van die stad helemaal aan gort sloegen. Want dat waren ongelovige beelden dus weg ermee. Wat zegt die gouverneur gisteren? Het waren op twee beelden na, een stier met vleugels en de God van Rozhan, pure neppers! De echte staan in een Nationale museum in Baghdad, dat net weer open is. Wisten die gekke kalifaatwassers dat? Voerden ze gewoon een showtje op? Zou best nog eens kunnen, want wat zei die gouverneur ook nog? Dat die baarden een stel beelden hadden meegenomen. En dat die met Turkse vrachtwagens de grens waren overgegaan en in de handel waren terechtgekomen. Antiek verhaal. Gaan mensen van zoiets echt uit hun plaat? Waarschijnlijk alleen als je die beelden ergens neerzet waar Feijenoordfans voorbijkomen. Maar voor de rest...

Dit bericht is verschenen in Kleintje Muurkrant actueel
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... html#start
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, combi
Top
User avatar
baphomet
Administrator
Administrator
Posts: 23836
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:08

Fri 06 Mar 2015, 02:12

geleend uit ander draadje over zelfde geloof:

Ik zei het een aantal weken geleden al omdat ik vanuit betrouwbare bronnen vernomen had dat het zo was...

En de MSM meldt het nu pas...

Traag die msm journalisten van vandaag de dag...

;D

Anyways...
Synagoge in Stad wordt extra beveiligd vanwege aanslagen

Geplaatst: 23:38 uur, donderdag 5 maart 2015

Image

De synagoge in de Folkingestraat in Groningen wordt extra beveiligd. De reden hiervoor zijn de terreuraanslagen in Parijs en Kopenhagen van de afgelopen maanden, waarbij antisemitisme een rol speelde.

'Maar er zijn geen concrete aanwijzingen voor dat soort bedreigingen in Groningen', zegt Marcel Wichers, directeur van de Stichting Folkingestraat Synagoge. 'Wel hadden de Joodse gemeente in Groningen en onze stichting het idee dat dit nodig was.'

Intensiever
Wichers mag niet zeggen op wat voor manier er extra wordt beveiligd: 'Nee, ik kan niks zeggen over hoeveel extra man hier rondloopt. Dat mag niet van de politie, met wie wij samenwerken. Laten we het houden op 'intensievere' beveiliging.'

'Of de politie ook extra surveilleert? Mag ik ook niet zeggen. Maar inderdaad, dat zou wel heel logisch zijn.'

Geholpen
De extra maatregelen kosten de stichting geen geld, zegt Wichers: 'We worden geholpen door de stichting Bij Leven en Welzijn.' Die vrijwilligersstichting beveiligt al jaren Joodse feesten en instellingen in Nederland.

Het is niet duidelijk of Stichting Oude Groninger Kerken, eigenaar van het gebouw, ook geld bijdraagt: 'Dat kan ik nu niet zeggen', aldus een woordvoerder.
via:-> http://www.rtvnoord.nl/artikel/artikel.asp?p=146065

Ohw ja en dittuh...
Premier ziet jihadist liever sneuvelen dan terugkeren

Gepubliceerd: 05 maart 2015 21:19
Laatste update: 05 maart 2015 22:45

Tijdens het RTL-verkiezingsdebat hebben premier en VVD-leider Mark Rutte en D66-leider Alexander Pechtold donderdagavond stevig de degens gekruist.
Pechtold reageerde verbijsterd toen Rutte het eens was met de stelling dat Nederlandse jihadisten die naar Syrië vertrekken beter daar kunnen sneuvelen dan dat ze terugkeren.

"Ik vind het niet kunnen dat u als premier niet de rechtsstaat voorop stelt, maar zegt: ga maar dood in de woestijn in plaats van dat diegene zich verantwoordt in de rechtbank", aldus de D66-leider. Hij noemde dit "premier onwaardig".

Rutte sloeg echter hard terug. "Als je uitreist weet je waar je deel van uitmaakt. Met als enige doel om zoveel mogelijk mensenlevens te beëindigen. Die mensen komen straks terug om hier ook aanslagen te plegen. Ik ben er als premier voor om onze mensen te beschermen."

De premier voegde daaraan toe dat zijns inziens de meeste Nederlanders dit met hem eens zijn.

Pechtold: "We zijn niet naïef, maar de moordenaar van Van Gogh...", Rutte onderbrak hem: "...Van Gogh is dood! Ik wil geen volgende Van Gogh."

Ook de andere aanwezige fractievoorzitters hadden geen begrip voor de stellingname van de premier. Volgens CDA-leider Sybrand Buma moet het kabinet de gemeenten meer middelen geven om jihadisten op te sporen en vast te zetten.

Emile Roemer (SP) vindt dat het probleem bij de wortel moet worden aangepakt. "We moeten voorkomen dat jongeren radicaliseren."

Economie

Over de stand van de economie waren de heren het volstrekt oneens. Volgens Rutte gaat het in Nederland "spectaculair goed".

Roemer stelt echter dat de economie is gegroeid ondanks in plaats van dankzij het kabinet. De groei is volgens hem te danken aan de aantrekkende wereldeconomie.

Volgens Buma moet het roer om, om de lasten te kunnen verlagen.

Het CDA en D66 willen extra bezuinigen om dit te kunnen bereiken, maar dit kreeg weinig steun. PvdA-leider Diederik Samsom: "Nu we eindelijk weer wat extra koopkracht hebben moeten we niet weer extra onzekerheid veroorzaken."

Rutte: "Het is niet nodig. Het overheidstekort daalt sneller dan we dachten. Bovendien hebben we de afgelopen jaren al voor 51 miljard bezuinigd."

De premier verweet Buma dat zijn partij tegenwoordig "apart slaapt", terwijl het CDA voorheen vaak verantwoordelijkheid durfde te nemen. Hij riep hem op vanaf nu het kabinetsbeleid te steunen.

Nooit genoeg

Ook de voormalige linkse bondgenoten Roemer en Samsom kwamen in het debat stevig in botsing. "Het is voor u nooit genoeg", hield Samsom de SP-leider voor. "Wij proberen iets te bereiken, u staat aan de zijlijn te roepen."

Roemer: "U houdt linkse praat in de campagne, maar na de verkiezingen voert u VVD-beleid uit."

Door: NU.nl/Lucas Benschop
via:-> http://www.nu.nl/politiek/4005143/premi ... keren.html
User avatar
baphomet
Administrator
Administrator
Posts: 23836
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:08

Fri 06 Mar 2015, 02:24

'IS heeft Assyrisch paleis verwoest met bulldozer'

Gepubliceerd: 05 maart 2015 22:51
Laatste update: 05 maart 2015 22:50

Na de vernietiging van duizenden jaren oude beelden in het museum van Mosul, heeft Islamitische Staat (IS) het nu gemunt op een Assyrisch paleis in de ruïnestad Nimrud, zo'n twintig kilometer ten zuiden van Mosul.
Archeologen en Iraakse functionarissen beschreven donderdag aan nieuwszender al-Jazeera hoe militanten met een bulldozer het paleis in de stad uit de dertiende eeuw voor Christus te lijf gingen.

Voor IS zijn de overgebleven beelden en monumenten van de Assyrische beschaving geen waardevol cultureel erfgoed, maar een vorm van afgoderij die moet worden vernietigd.

Nimrud is de Arabische naam voor de stad. De Assyriërs spraken over Kalhu. In de negende eeuw voor het begin van onze jaartelling beleefde de stad haar hoogtepunt als hoofdstad van het Nieuw-Assyrische Rijk.

Vier dingen die u moet weten over IS l Dossier IS

Door: ANP
via:->> http://www.nu.nl/buitenland/4005177/is- ... dozer.html
User avatar
baphomet
Administrator
Administrator
Posts: 23836
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:08

Fri 06 Mar 2015, 02:26

Al-Qaeda in Syrië meldt dood militaire leider

Gepubliceerd: 05 maart 2015 21:27
Laatste update: 05 maart 2015 22:21

Jihadgroep al-Nusra, de officiële afdeling van al-Qaeda in Syrië, heeft donderdag de dood van haar militaire leider gemeld.
''De Islamitische Natie bloedt vanwege het nieuws over het martelaarschap van commandant Abu Humam'', meldt de jihadistische groepering.

CNN meldde op gezag van ''een veiligheidsbron die is geïnformeerd door de Syrische inlichtingendiensten'' dat commandant Abu Humam al-Shami en twaalf andere hooggeplaatste figuren van al-Nusra om het leven zijn gekomen door twee bombardementen van de Syrische luchtmacht.

De Syrische regering liet zelf ook weten dat de strijdkrachten de commandant hebben gedood.

Amerika

Twee anonieme bronnen binnen het Syrische verzet hadden eerder tegen persbureau Reuters beweerd dat de door Amerika geleide coalitie verantwoordelijk was voor het bombardement in de provincie Idlib.

Een Amerikaanse functionaris liet echter al snel weten dat de coalitie daar de afgelopen 24 uur helemaal geen bombardementen heeft uitgevoerd.

Het zou niet de eerste keer zijn dat een jihadleider ten onrechte dood wordt verklaard. Toch meldde ook het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten, een organisatie van Syrische ballingen die de strijd via een netwerk van informanten volgt vanuit Groot-Brittannië, de dood van Al-Shami.

Ervaren jihadist

De militaire leider van al-Nusra was een ervaren jihadist: hij heeft in het verleden onder meer in Afghanistan en Irak gevochten. Uiteindelijk kwam hij terecht bij al-Nusra, een van de jihadistische groeperingen die oorlog voert tegen het regime van president Bashar al-Assad.

Al-Nusra heeft ook herhaaldelijk strijd geleverd met andere groeperingen, van het door het Westen gesteunde Vrije Syrische Leger tot aan terreurbeweging Islamitische Staat (IS).

Door: NU.nl/ANP
via:-> http://www.nu.nl/buitenland/4005130/al- ... eider.html
User avatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Posts: 4252
Joined: Mon 15 Nov 2010, 19:53

Sun 08 Mar 2015, 23:11

Kobanisis

zondag 8 maart 2015
Als we de glazen tiet toch niet hadden. Dan hadden we bijvoorbeeld nooit avond aan avond kunnen smullen van de bloedige soap in Kobani. De Koerdische stad net over de Turkse grens waar ISIS een tijdlang de lakens en kogels uitdeelde. Tot de Peshmerga de kalifaatwassers eruit wist te mieteren en de gevluchte inwoners weer mondjesmaat naar “huis” konden terugkeren. Mondjesmaat omdat de Turkse douanesmurfen vanwege oud zeer niet geneigd zijn om “kusje erop?” aan de Koerden te vragen. En dat geldt niet alleen voor het doorlaten van Kobani's inwoners maar ook voor spulletjes die een stad nu eenmaal nodig heeft. Zo staat er al een tijdje een voorraad medische apparatuur ter waarde van zo'n 3 meloen euro voor de Turks/Iraakse grens geparkeerd. Afkomstig uit Oostenrijk. Bestemd voor een nieuw te bouwen ziekenhuis in Kobani. Kan die Öcalan vanuit de petoet roepen dat de Koerden op moeten houden met het Turkjes pesten, zo lang dat nog niet is gebeurd gooit Erdogan van tot tijd gewoon de grens op slot. Ook als het om medische spullen gaat.
Hoe ironisch is dat eigenlijk als je weet, dat de gewonde ISIS commandant Emrah C.sinds 28 februari lekker wordt vertroeteld in het universiteitshospitaal van het Turkse Pamukkale. Emrah is een Turk en iedere Turk heeft recht op een medische behandeling als ie ziek, zwak of misselijk is.
Ook als die verschijnselen te wijten zijn aan de gewapende strijd over de grens. In verband daarmee zijn er voor ISIS-strijders van Turkse komaf recentelijk nog 75 bedden gereserveerd in de zuidoostelijke provincie Gaziantep. De rest van het zootje, uit Nederland of zo, mag sinds kort gewoon sneuvelen. Zonder medische hulp. Btw: Was Turkije geen NATO-land?

Dit bericht is verschenen in Kleintje Muurkrant actueel
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... html#start
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
User avatar
fr3bzy
Administrator
Administrator
Posts: 2589
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:12
Contact:

Tue 10 Mar 2015, 14:11

Iraq Arrests ISIL's US, Israeli Military Advisors in Mosul

Iraq Arrests ISIL's US, Israeli Military Advisors in Mosul

By FNA

March 07, 2015 "ICH" - "FNA" - TEHRAN (FNA)- Iraqi Special Forces said they have arrested several ISIL's foreign military advisors, including American, Israeli and Arab nationals in an operation in Mosul in the Northern parts of the country.

The Iraqi forces said they have retrieved four foreign passports, including those that belonged to American and Israeli nationals and one that belonged to the national of a Persian Gulf Cooperation Council (PGCC) member-state, from ISIL's military advisors.

The foreign advisors were arrested in a military operation in Tal Abta desert near Mosul city.

Last year, a senior aide to Russian President Vladimir Putin accused Mossad of training ISIL terrorists operating in Iraq and Syria.

Alexander Prokhanov said that Mossad is also likely to have transferred some of its spying experiences to the ISIL leadership, adding that Israel’s military advisors could be assisting the Takfiri terrorists.

Prokhanov said ISIL is a byproduct of US policies in the Middle East.

ISIL is a tool at the hands of the United States. They tell the Europeans that if we (the Americans) do not intervene, ISIL will cause you harm,” he said, adding that Iran and Russia are the prime targets of the ISIL.

“They launched their first terror attack against us just a few days back in Chechnya,” he said, stressing that the ISIL ideology has got nothing to do with the Islam practiced in Iran and some other Muslim countries in the Middle East region.

Prokhanov said the United States and Israel are one and the same when it comes to supporting a terror organization like the ISIL.


See also -

http://www.shiitenews.org/index.php/shi ... ve-on-isil

http://www.tasnimnews.com/english/Home/Single/677207

http://www.newyorker.com/magazine/2007/ ... edirection

Source : http://www.informationclearinghouse.inf ... e41158.htm
[YES]Equality of Opportunity - [NO]Equality of Outcome
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: Toxopeus
Top
User avatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Posts: 4252
Joined: Mon 15 Nov 2010, 19:53

Wed 02 Sep 2015, 21:12

Wooden shoes on the ground

woensdag 2 september 2015
Nou maar hopen dat zo'n pilletje inderdaad werkt. Dan blijven we in ieder geval in de nabije toekomst misschien gespeend van mallotige uitspraken van fractielijers als Van Haersma Buma en Samsom. Boots on the ground in Syrië! Hollandse boots! Om het hersenspinsel van IS af te kalifateren. En zo de vluchtelingenstroom naar de EU in te dammen. Jezus! En wat doen we dan met al die arme have nots uit de Balkan? Of uit Somalië, Libië, Irak en strakjes Oekraïne? Nou vooruit, nog maar een pilletje. Effe focussen. Vooral op het probleem hoeveel die boots mogen gaan kosten. Want een robbertje knokken met IS gaat een lieve duit kosten. Vooral ook omdat die kalifaatwassers uitstekend bewapend zijn. Bijvoorbeeld met Amerikaanse TOW-raketten. Oorspronkelijk bedoeld voor de door Nazi's aangedreven oorlogsmachine in Oekraïne, maar langs een rat-line via de Amerikaanse legerbasis bij de Roemeense haven Constanza met C130-vliegtuigen naar Georgië overgeheveld. Van daaruit wordt het wapentuig met zwaar logistiek materiaal van de Amerikaanse onderneming Bechtel en van British Petroleum naar Turkije en uiteindelijk IS getransporteerd (1). Mochten dus onverhoopt de ideeën van Van Haersma Buma en Samsom worden gerealiseerd dan krijgen onze Hollandse jongens en meisjes dus bommen en granaten om hun oren uit wapens van onze voornaamste “ally”. Niks nieuws natuurlijk, in WO II en in Afbaardistan gebeurde hetzelfde. Maar wie weet brengt dat Modafinilpilletje uitkomst. Laten we ons samen tot de Heer richten. Amen.

(1) Mocht u meer willen weten over deze hachelijke materie lees dit artikel en sla een kruisje.

Dit bericht is verschenen in Kleintje Muurkrant actueel
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... html#start
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: combi
Top
User avatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Posts: 4252
Joined: Mon 15 Nov 2010, 19:53

Thu 03 Sep 2015, 22:50

Wooden shoes on the ground (2)

donderdag 3 september 2015
We hebben ze nog. Trouwe lezers. En naar aanleiding van aflevering 1 van gisteren stuurde één van hullie ons een bericht uit het Turkse dagvoddenblad Today's Zaman. Dateerde van eergisteren en ging over een smurfeninval bij Koza Ipek Media Group. Die had naar buiten gemieterd dat heren van de Turkse militaire inlichtingendienst MIT vrolijk meededen bij het sluizen van wapentuig naar de naburige kalifaatwassers bij hun strijd tegen Adolf Assad en de Koerden. President Erdogan cs. vonden die berichtgeving niet aangenaam en lieten de boel bij Koza ondersteboven trekken (1). Kortom, het is in die streken een onontwarbare geopolitieke kolerezooi. En daar willen oliebollen als Van Haersma Buma en Samsom onze militaire kuitenbijtertjes heensturen. Zielig hè? Stay tuned.

(1) Mocht u iets verder willen neuzen, dit is het artikel uit Today's Zaman.

Dit bericht is verschenen in Kleintje Muurkrant actueel
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... html#start
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
User avatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Posts: 4252
Joined: Mon 15 Nov 2010, 19:53

Fri 11 Sep 2015, 21:34

Zucht

vrijdag 11 september 2015
Oeps, meer dan 50 analisten van de Amerikaanse Defense Intelligence Agency (DIA) hebben klachten ingediend bij de Inspectie van het Pentagon met als reden dat hun analyses van de Islamitische Staat (ISIS) zijn bijgekleurd door hogerhand. Zodat een positief beeld geschetst werd van de effecten van de Amerikaanse politiek ten opzichte van ISIS en soortgelijke groeperingen in Syrië en Irak. De analisten zijn pessimistisch over de resultaten van de militaire inspanningen. Dat komt hogerhand niet uit, vandaar de ingrepen. Goh, dat komt bekend voor, Irak 2003 al vergeten?
Ondertussen zijn de VS ook “bezorgd” over de Russische wapenleveranties aan het bewind van Assad in Syrië. Tenminste drie vrachtvliegtuigen zijn daar geland met wapens. En die zouden wel eens gebruikt kunnen worden tegen de niet fundamentalistische gewapende oppositie. Nou lijkt die oppositie toch vooral te bestaan in het denken van de VS, niet echt op de grond in Syrië. Dan zal het bericht dat Iraanse troepen Assad een handje helpen tegen ISIS wel helemaal schuim op de bekken in Washington brengen.
Ondertussen meldde de Oostenrijkse minister van Defensie dat sinds januari 2014 meer dan 3200 transporten van mensen en materiaal van Navo-lidstaten door Oostenrijk richting Oost-Europa en de Oekraïne hebben plaatsgevonden. Maar ja, dat zijn “wij”, dus dat is OK.

Dit bericht is verschenen in Kleintje Muurkrant actueel
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... html#start
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: blackbox
Top
User avatar
ThaViking
Super QFF-er
Super QFF-er
Posts: 536
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:10

Mon 30 Nov 2015, 01:44

Everett gives examples of terrorism being financed by World Banks HSBC and JP Morgan
Everett is the CEO of Tacticalrabbit.com

HSBC fined $32,000 for sponsoring terrorism by Treasury Department
http://www.huffingtonpost.com/2013/12...


De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: blackbox, Toxopeus
Top
User avatar
blackbox
Administrator
Administrator
Posts: 6327
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:09

Tue 01 Dec 2015, 00:34

VT Was Right: Bilal and Sümeyye Erdogan, Son and Daughter of President Erdogan, Are ISIS Gangs

“More and more details are coming to light revealing that the Islamic State in Iraq and Syria, variously known as ISIS, IS or Daesh, is being fed and kept alive by Recep Tayyip Erdogan, the Turkish President and by his Turkish intelligence service, including MIT, the Turkish CIA.
“In October 2014 US Vice President Joe Biden told a Harvard gathering that Erdogan’s regime was backing ISIS with ‘hundreds of millions of dollars and thousands of tons of weapons…’

“Biden later apologized clearly for tactical reasons to get Erdogan’s permission to use Turkey’s Incirlik Air Base for airstrikes against ISIS in Syria, but the dimensions of Erdogan’s backing for ISIS since revealed is far, far more than Biden hinted.

“ISIS militants were trained by US, Israeli and now it emerges, by Turkish special forces at secret bases in Konya Province inside the Turkish border to Syria, over the past three years. Erdogan’s involvement in ISIS goes much deeper.


http://www.veteranstoday.com/2015/11/30 ... sis-gangs/
illuminati of my own reality
User avatar
fr3bzy
Administrator
Administrator
Posts: 2589
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:12
Contact:

Wed 02 Dec 2015, 00:51

[YES]Equality of Opportunity - [NO]Equality of Outcome
User avatar
ThaViking
Super QFF-er
Super QFF-er
Posts: 536
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:10

Thu 03 Dec 2015, 12:56

In a huge stunning announcement just now by the Russian Foreign Minister, Russia presented direct evidence of Turkey buying illegal oil from the black market supporting terrorists. In this video we go over the important revelations by the Russians, its consequences and shift of the geo political field.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: blackbox
Top
Post Reply

Return to “Haatbaarden / Terroristen”