Voeding echt zo slecht?

Alles over gezondheid, voeding, lichaamsbeweging het menselijke lichaam en nog veel meer. Wil je gezond leven dan staat hier veel handige informatie.
Gebruikersavatar
NoMore
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 814
Lid geworden op: di 16 aug 2011, 21:10

wo 09 apr 2014, 00:16

Food That Kills

De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: Tobi
Omhoog
Gebruikersavatar
Mec
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1518
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 19:44

za 12 apr 2014, 02:18

Honey, one of the most incredible non-perishable foods that can kill almost every type of bacteria

http://www.wakingtimes.com/2014/04/10/h ... esistance/

...""Some bacteria have become resistant to every commonly prescribed antibacterial drug. But scientists found that raw Manuka honey, as it is known in New Zealand, or jelly bush honey, as it is known in Australia, killed every bacteria or pathogen it was tested on.""....(Burp, mmm dat was lekker zeg met boterhammetje met Manuka honing...kost wat maar dan heb je ook wat)
Gebruikersavatar
Tobi
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1867
Lid geworden op: wo 21 aug 2013, 18:13

di 22 apr 2014, 19:02

Moraliteit ∝ Vrijheid
Real eyes realize real lies!!
Natural Law: The REAL law of attraction | The end of all evil
Gebruikersavatar
blackbox
Administrator
Administrator
Berichten: 6276
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:09

wo 23 apr 2014, 14:38

In the earliest Hindu Vedic texts, honey and its evolution are described elaborately. It is used as a metaphor to describe the Sun as honeycomb. The honeybees incubate in the cells to form honey, which is called “the nectar of the Sun”.[2] Another metaphor states that the four Vedas, the Hindu scriptures, are represented by the honeycomb which is stated to be "sweet, beautiful, golden like the Sun". It is also described as a "blend of all the Nectars of many flowers." The knowledge of honey represents "oneness of everything." In Hindu rituals, honey is one of the five ingredients of Panchamrit "the five Nectars", the other four are the ghee, milk, sugar and buttermilk.[3] Honey has been used in Ayurveda medicine in India for at least 4000 years and is considered to affect positively in all three primitive material imbalances of the body. In the Ayurvedic system of medicine, within specific bee species, curative honey is categorised under eight distinct types. Overall, more than 634 remedies with honey as an ingredient have been propounded to tackle a wide range of health problems and many of them are said to be of complex formulation. A popular concoction to cure intestinal worms is that of honey with juice of Parrot Tree (Butea monosperma) fruit (called palash in Sanskrit).




iets teveel geschiedenis om...zomaar weg te gooien..

http://en.wikipedia.org/wiki/Health_effects_of_honey
Gebruikersavatar
Tobi
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1867
Lid geworden op: wo 21 aug 2013, 18:13

wo 23 apr 2014, 15:30

Mensen eten al duizenden jaren vlees
mensen voeren al duizenden jaren oorlog
etc. etc.
Afbeelding

Aaaaand it's gone.
Tradition.. dead people's bagage.. stop carrying it.

Je moet verbeteren, niet in het verleden blijven hangen

En het eerste stuk van die tekst gaat gewoon om symbolisme.. van de vormen van honingvakjes of hoe noem je dat en de zon enzo.. hoe het allemaal in elkaar zit.. je weet wel zoals dat zoveel omschreven word op para manieren in die oude teksten...

Als het bullshit is is het bullshit, dan moet je daar niet aan vast willen houden omdat ze het door de jaren heen altijd hebben gebruikt.. alsof het door de jaren heen altijd zo fantastisch is geweest.

idiote mensen knippen ook jongetjes hun voorhuid eraf en meisjes hun schaamlippen uit geloof. (en in den beginne omdat ze op de goden wouden lijken?)
Is dat teveel geschiedenis om weg te gooien? of zijn we selectief.. houd het liever bij de feiten en kijk niet zoveel naar wat anderen (die niet eens meer leven) doen/deden, dat is voor volgers die iets pas doen als anderen het doen (licht offtopic, maar ook weer niet: jammer genoeg zijn de meeste zo daarom hangen ze ook aan touwtjes, want zo veranderd er nooit niks).

Honing word net als crackao enz. door van die superfood guru's met mooie verhalen groot gemaakt.. spul koste eerst geen drol maar nu het superfoods zijn betaal je de hoofdprijs.

Zeggen ze honing is antibiotica.. en dan gaan ze het iedere dag eten alsof je zoveel antibiotica nodig hebt en verder heeft het meer negatieve effecten.. de beste antibiotica is het eten van veel fruit en groente.
Moraliteit ∝ Vrijheid
Real eyes realize real lies!!
Natural Law: The REAL law of attraction | The end of all evil
Gebruikersavatar
blackbox
Administrator
Administrator
Berichten: 6276
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:09

wo 23 apr 2014, 15:58

Geen appels met peren vergelijken...

Er is genoeg bewijs dat de ancients veel kennis hadden. Heeft niks met traditie te maken...

Hoe de tradities uit worden gevoerd is weer een andere hoek.


Is het verbeteren of.....Herinneren?
Gebruikersavatar
Tobi
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1867
Lid geworden op: wo 21 aug 2013, 18:13

wo 23 apr 2014, 19:53

De ancients hadden veel kennis ja, maar daar moet je niet te ver in doorslaan.. als je dingen gaat doen omdat volkeren het deden dan doe je het puur uit geloof, die volkeren die die shit van die ancients door perpetueren of net hoe je dat noemt die doen dat niet uit begrip maar uit geloof, als je begrijpt wat ik bedoel.. die doen het omdat hun ouders het deden.
Je zou de vraag kunnen stellen wie staat er aan de top van die piramide, wie heeft ze wijsgemaakt dat ze een bepaald gebruik moeten uitvoeren of wat heeft diegene gedaan waarop hun interpreteren dat ze dat moeten doen?.
Dat is een interessante vraag om antwoord op te krijgen maar heeft helemaal niks te maken met wat jij doet.

Als X aantoonbaar slecht is, maar de volkeren zeggen dat het helend werkt of wat dan ook, dan is X gewoon slecht.

Die besnijdenis meuk en kannibalisme (stammen enzo, toch?) etc. is geen appels met peren vergelijken, het zijn allemaal (idiote) gedragingen die gedaan worden uit geloof (omdat voorouders het deden), ongeacht of daadwerkelijke kennis het tegenspreekt..

Het gaat continu om verbeteren als je iets beters bent vergeten dan verbeter je je als je het herinnert, maar als het puur op basis van geloof is omdat mensen dat vroeger altijd deden ofzo is het altijd slecht, ongeacht of je toevallig iets goed doet, maar al helemaal als je het tegen beter weten in doet.
Moraliteit ∝ Vrijheid
Real eyes realize real lies!!
Natural Law: The REAL law of attraction | The end of all evil
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15970
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

wo 30 apr 2014, 18:05

De ziektelast door hart- en vaatziekten is het hoogst in landen met een lage consumptie van dierlijke vetten
April 28, 2014
http://www.voedingsnieuws.org/ecologisc ... atziekten/


In 1953 liet een wetenschapper genaamd Ancel Keys zien dat meer mensen overleden aan hartziekten in landen met een hoge consumptie van vetten dan in landen met een lage consumptie [1]. Hoewel deze analyse was gebaseerd op resultaten uit slechts 6 landen, leidde dit in Amerika tot het advies om minder vet te gebruiken. Op basis van gegevens uit 7 landen (Seven Countries Study) werd jaren later geadviseerd om minder verzadigd vet te gebruiken [2].

Zelfs in 2005 nog werd het resultaat uit deze “Seven Countries Study” gebruikt in een adviesrapport. Het Amerikaanse broertje van de Gezondheidsraad – het IOM – gebruikte o.a. het resultaat uit dit onderzoek als onderbouwing om minder verzadigd vet te consumeren [3].

knip

Conclusie
Enkele decennia geleden liet Ancel Keys zien dat meer mensen overleden aan hartziekten in landen met een hoge consumptie van verzadigd vet dan in landen met een lage consumptie. Dit was gebaseerd op een effect in slechts 7 landen. Nu laat ik u zien dat de ziektelast door hart- en vaatziekten het hoogste is in landen met een lage consumptie van dierlijke vetten. Dit effect is gebaseerd op een analyse van 170 landen.
nb.
Het onderzoek bewijst niet dat dierlijk vet "gezond" zou zijn. Hieruit blijkt voornamelijk dat er vaak veel teveel waarde wordt gehecht aan één of hooguit enkele onderzoeken in verband met voedsel. Zodra er weer eens iets "wetenschappelijk is bewezen", volgen er direct massa's mensen die zich er aan gaan houden.
Als dan naderhand blijkt, uit de praktijk en/of door nieuwe onderzoeken, dat het eerdere onderzoeksresultaat de plank volledig missloeg, blijven er toch altijd aanhangers die het tot in het absurde blijven verdedigen.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: wodan
Omhoog
Gebruikersavatar
Mec
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1518
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 19:44

vr 09 mei 2014, 14:02

Vegan Alert!

Honey: A Powerful Anti-Cancer Agent

http://www.wakingtimes.com/2014/05/05/h ... cer-agent/

....Tualang honing is een van de meest zeldzame en meest bijzondere honingsoorten. Hij komt uit Maleisië en wordt alleen diep in het oerwoud gevonden in de Tualang boom.

Tualang (Koompassia excelsa), 85,80 meter

De tualang is de hoogste boom van alle tropische bomen. Je kunt hem vinden in Maleisië, Thailand, Indonesië en de Filippijnen. Het hoogste exemplaar staat op Borneo. De boom is naast zijn hoogte ook bekend om de honing van de zogenoemde Lebah Tualang bij. Dit is een speciaal soort honingbij die zijn nest hoog in de Tualang boom bouwt. De honing is redelijk aan de prijs, omdat je alleen diep in het oerwoud de Tualang bomen kunt vinden.
http://www.rootsmagazine.nl/2012/03/23/ ... ste-bomen/
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15970
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

zo 01 jun 2014, 00:09

Re: Making Sense of Ganymede
I would guess that the majority of plants on earth are native to earth because of the spectrum of saturn having very little green light. In fact earth plants are made for Saturn light, not our present sun. There are other plants with differing colors and those might be from Ganymede, am I right?

Again, Earth was dark in those times but had to have been bright enough for photosythesis to take place, and the way Saturn radiated light, the actual star and its plasmasphere would have been perfect for green plants at the time.

I still don't have a time machine nor can tell anybody for sure which plants came from where, but it may be that the kinds of green veggies which kids all hate are the ones which are from where humans are not from, i.e. for which we are not adapted to eat.

The whole world knows that a little kid's basic reaction to alcohol and tobacco is correct:
Afbeelding

I've never understood why anybody would think that same little kid's reaction to green veggies was wrong. When something tastes bad, your body is trying to tell you something. I mean, I've gotten to where I can eat some green veggies in Chinese food in later years, but I still have vivid memories of the way American women cooked green veggies in the 50s when Ike was president, i.e. cook them into a sort of a green glue and then try to flavor them to taste like C-rations and K-rations (the food they grew up with and loved in the depression and WW-II)... Particularly if somebody was cooking asparagus, I had to leave the NEIGHBORHOOD, just leaving my own yard didn't cut it, I'd still get sick.

Given the sort of life which Cosmos in Collision posits for an original human home world, it seems fairly obvious that the basic original human diet was some combination of shellfish and fruit, with fish being added after humans developed spears and nets. The sugar in fruits would have provided the energy for swimming, which humans do less efficiently than fish or marine mammals, and account for the remaining human taste for sweet things. A cat would starve to death in a room full of cookies and candy.

http://cosmosincollision.com/forum/inde ... opic=32.15
Gebruikersavatar
Mec
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1518
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 19:44

vr 06 jun 2014, 02:05

Study: 1 Week of Consuming an Organic Diet Results in Almost 90 Percent Reduction in Pesticide Levels
4th June 2014
Afbeelding

The average person is exposed to 10 to 13 pesticide residues each day from food, beverages and drinking water. About 80 percent of organically grown fruits and vegetables are pesticide free, http://wakeup-world.com/2013/03/20/4-ne ... esticides/ and a recent study showed that consumption of an organic diet for one week significantly reduced pesticide exposure levels in adults.

Dangers of Pesticides

Conventional food production commonly uses organophosphate (OP) pesticides. OP pesticide exposure occurs through inhalation, ingestion and dermal contact. Because some OP pesticides have been considered to disintegrate quickly in air and light, regulatory agencies have dismissed their dangers and have repeatedly given them the green light being relatively safe to consumers. Critics and health experts claim the residues do not disintegrate to any appreciable degree.

Certain reproductive effects in fertility, growth, and development for males and females have been linked specifically to OP pesticide exposure.

Males exposed to OP pesticides can show poor semen and sperm quality have been seen, including reduced seminal volume and percentage motility, as well as a decrease in sperm count per ejacuate. In females, once age of menstruation is reached, cycle disturbances may occur, longer pregnancies, spontaneous abortions, stillbirths, and some developmental effects in offspring have been linked to OP pesticide exposure.

Neurotoxic effects have also been linked to poisoning with OP pesticides causing four neurotoxic effects in humans: cholinergic syndrome, intermediate syndrome, organophosphate-induced delayed polyneuropathy (OPIDP), and chronic organophosphate-induced neuropsychiatric disorder (COPIND). These syndromes result after acute and chronic exposure to OP pesticides which can after onsite of harvest or even down the distribution chain at grocery retailers.

A team of scientists from the University of Montreal and Harvard University has discovered that exposure to organophosphate pesticides may be associated with increased risk of Attention-Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) in children. http://preventdisease.com/news/10/05171 ... ADHD.shtml
OPs are considered one of the top ten chemicals causing autism and neurotoxicty. http://preventdisease.com/news/12/04271 ... city.shtml

Almost 90% Reducion With An Organic Diet

Organic food is deemed healthier because it is produced without these pesticides. http://wakeup-world.com/2012/02/26/30-y ... l-farming/
Studies suggest that organic food consumption may significantly reduce OP pesticide exposure in children who have relatively higher pesticide exposure than adults due to their different diets, body weight, behaviour and less efficient metabolism.

The study, led by Dr Liza Oates found particpants’ urinary dialkylphosphates (DAPs) measurements (which are biomarkers of OPs) were 89% lower when they ate an organic diet for seven days compared to a conventional diet for the same amount of time. DAPs make up to 80% of organophosphate pesticides.

Thirteen participants were randomly allocated to consume a diet of at least 80% organic or conventional food for 7 days and then crossed over to the alternate diet.

The consumption of an organic diet for one week significantly reduced OP pesticide exposure in adults. Larger scale studies in different populations will be required to confirm these findings and investigate their clinical relevance.

Dr Oates said having the same people experience a large drop in organophosphate pesticide levels when consuming organic foods as opposed to conventional foods suggested most of these pesticides come from food consumption. However, she recognised it could come from other sources.

“The people in the organic phase (of the study) still did have some exposure, so there are obviously some alternate routes of exposure,” she said.

This idea was supported by University of Adelaide toxicologist Dr Ian Musgrave.

“We’re exposed to pesticide residues in a number of ways,” he said.

“The study is quite good in the way they exposed food exposure, but the possibility is there are other explanations for why they’re seeing this.”

Dr Musgrave said people who lived outside of urban areas often had higher exposures to pesticide, despite the fact that they were less likely to be consuming vast quantities of pesticide-contaminated food.

Dr Oates said people can be exposed to pesticides through inhalation and skin absorption.

“There is some emerging research suggesting some links between chronic low-dose exposure to OPs and some issues with the nervous system and that’s not surprising because the activities of these agents is they are toxic to the nervous system to humans,” she said.

“A lot of these agents were initially developed as nerve gases for chemical warfare, so we do know they have toxic effects on the nervous system at high doses.

“What’s less clear is at what dose they’re considered to be completely safe and that’s probably very different for different individuals depending on other factors like their ability to eliminate and detoxify these chemicals.”

Is All Organic Produce Safe From Pesticides?

The US Department of Agriculture’s Pesticide Data Program (PDP) tests 12,000-15,000 samples each year of the fruits, vegetables and other foods that make up a significant portion of infants’ and children’s diets.

PDP data over the last fourteen years provides a solid basis to compare pesticide risks in conventional and organic foods. It also reveals distinct seasonal spikes in pesticide residue levels in imported produce. Based on the PDP and data on the toxicity of pesticides from the Environmental Protection Agency, the Organic Center created a Dietary Risk Index (DRI) and calculated a DRI score for all foods tested by the PDP. These DRI scores are measures of relative risk from individual servings of food and are the basis of the ranking of foods by pesticide risk in the Center’s pocket guide “Organic Essentials.”

About 80% of organically grown fruits and vegetables are pesticide free, while some twenty percent still contain some residues. Why? The National Organic Program (NOP) approves approximately 315 pesticide products containing natural ingredients for use in organic agriculture under specific restrictions imposed by organic certifiers.

Synthetic pesticides not approved for use on organic farms do sometimes find their way onto organic food as a result of drift, carryover in the soil, or movement in the air.

So although conventionally grown fruits and veggies are about eight times more likely than fresh organic products to carry multiple residues, they are not exempt from contamination. Yes, you can still purchase organic produce with pesticides and there is no way to prevent this from occurring 100% of the time.

The goal of the USDA organic label has always been to increase agricultural sales, not promote organic farming. Under the federal organic law, there is a limited controlled process for allowing the use of substances not normally permitted in organic production. Under new policies, exempt material can now be permitted indefinitely into organic produce, meaning there is no guarantee that the organic label will be free of synthetic chemicals, irradiation, pasteurization or sterlization or even genetic modification.

How to Reduce Your Risk

There are several ways to reduce your risk of pesticide exposure. http://wakeup-world.com/2012/08/23/simp ... es-fruits/ Even though they are not perfect, buying organic food and naturally raised meat like free-range organic chicken is the most effective way, as these foods will have the least (and sometime zero) synthetic pesticides and other chemicals.

Here’s an overview of how pesticides are used in specific foods.

Apples – pesticides are found on apples and washing does not necessarily help.

Apricots, nectarines, and peaches – highly likely to contain pesticide residue.

Beets – beets are thin-skinned and grow underground and can absorb pesticides and heavy metals.

Carrots
- carrots are good at absorbing heavy metals from the soil.

Bell Peppers & Hot peppers -multiple pesticide residues.

Celery - celery has no protective skin making it difficult to wash off all the chemicals.

Cherries - sprayed many times during their growth cycle therefore various pesticides and chemicals are used.

Collard greens, salad greens, Swiss Chard – leafy greens tend to have high chemical residues because they grow so close to the ground.

Cucumbers
– organophosphate are used on conventionally grown cucumbers making them highly toxic.

Green beans – numerous pesticides, herbicides, and fungicides are used on green beans; they are also sprayed multiple times during their growth cycle.

Spinach
– According to the FDA, 60% of nonorganic spinach contains pesticide, herbicide, and fungicide residue, DDT, and permethrin.

Almonds – Almond trees are sprayed with toxic herbicides and pesticides.

Peanuts
– peanuts grow underground therefore are susceptible to absorb toxins from the soil.

Pecans
- pecan trees are sprayed with numerous chemicals: pesticides, herbicides, and miticides.

Soy Foods
– very toxic pesticides are used to grow conventional soybeans.

Strawberries
– if purchased out of season, most likely imported from a country with little laws about pesticide use. In addition, according to USDA’s pesticide Data Program strawberries exceed tolerable levels.

Raspberries – buy locally -raspberries contain pesticide and fungicide residue.

Tomatoes
– Always buy local tomatoes -okay to buy nonorganic if they are local.

Zucchini
– although, zucchini does not tolerate pesticides and herbicides the pesticides used on this crop are known carcinogens.

Butter
– pesticide residue loves fat…butter is all fat.

Eggs
– buy local, organic, cage free, free roaming eggs -benefit: 1/3 less cholesterol, 1/4 less saturated fat, 2/3 more vitamin A, 2x more Omega 3 fatty acids, 3 x more vitamin E, 7 x more beta carotene.

Milk & yogurt
– best to buy organic to avoid growth hormones and antibiotics.

FRUIT AND VEGGIES OKAY TO BUY NON-ORGANIC


Asparagus – rarely treated with pesticides.

Avocados – thick skin -rinse before slicing.

Broccoli, Brussels sprouts, Cabbage, & Cauliflower – pesticides do not work well with these vegetables.

Bananas – due to their thick skin okay to purchase nonorganic.

Cashews
– where these are grown pesticides are rarely used.

Sweet Corn – although it may be sprayed with chemicals sweet corn almost never contains residue.

Eggplant - all varieties of eggplants are sprayed minimally therefore rarely contains pesticide residue.

Garlic – natural pest control.

Onions -same as garlic. Contains natural pest control and are rarely sprayed.

Rhubarb - The leaves of rhubarb are toxic therefore there is no need to spray.

Sweet potatoes – sweet potatoes do not like pesticides therefore rarely used.

Dried beans
– sprayed with insecticide however beans are rinsed, soaked, and boiled therefore leaving very little residue.

Winter Squash – okay to buy nonorganic if you do not eat the skin. If you are planning on eating the skin buy organic because nonorganic squash is coated with an oily wax.

Watermelon
– pesticides are used sparingly.

The following chart ranks the highest (100 score) and lowest (1 score) pesticide loads of popular fruits and veggies. (zie link onder - omlaag scrollen)

http://wakeup-world.com/2014/06/04/stud ... de-levels/
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: Toxopeus
Omhoog
Gebruikersavatar
Albert Heijnstein
Senior QFF-er
Senior QFF-er
Berichten: 79
Lid geworden op: zo 08 sep 2013, 22:39

vr 06 jun 2014, 02:57

Afbeelding
Dr Oz valt van zn stoel.
Zo die is ook wakker.

Oppassen dus met kruiden, supplementen en superfoods uit China?
Tandem pax alma triumphat ?
Gebruikersavatar
Mec
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1518
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 19:44

vr 06 jun 2014, 14:12

::) Dr. Oz wakker? Zijn taak is juist om iedereen in slaap te houden, die fucking volks manipulator loopt al een tijdje geniepig GMO te promoten ….Dr. Oz the Health Ranger… :D laat me niet lachen, hij heeft zijn ziel verkocht aan Monsatan….schijnheilig mannetje, een zakkevuller is het.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: Albert Heijnstein
Omhoog
Gebruikersavatar
Albert Heijnstein
Senior QFF-er
Senior QFF-er
Berichten: 79
Lid geworden op: zo 08 sep 2013, 22:39

vr 06 jun 2014, 16:34

Mec schreef:::) Dr. Oz wakker? Zijn taak is juist om iedereen in slaap te houden, die fucking volks manipulator loopt al een tijdje geniepig GMO te promoten ….Dr. Oz the Health Ranger… :D laat me niet lachen, hij heeft zijn ziel verkocht aan Monsatan….schijnheilig mannetje, een zakkevuller is het.

Dus als je GMO promoot omdat je de FDA vertrouwd...
(stom? Ik heb zelf ook vertrouwen in het systeem gehad. Het gaat erom wat je doet zodra je het door hebt denk ik.)
...heb je je ziel verkocht aan monsanto?..
Ik ben niet overtuigd.
Deze man zat gewoon nog vast in zijn medische opleiding.

(Trouwens, Dr oz is niet de healt ranger. De health ranger is een ander persoon.)

Mocht hij/hun wel voor de "man" werken dan zie ik verschillende strategieen.
1- China zwart maken
2- Produkten VS promoten, dus hun economie e.d. helpen.
3- Om de nwo in te voeren moeten de neuzen van de "gewone burger" allemaal dezelfde kant op staan. Als iedereen door heeft hoe we allemaal op dezelfde manier genaait worden dan willen we ineens allemaal hetzelfde. En dan kan het toneelstuk van de zogenaamde bevrijding van de mensheid beginnen. Dr oz en de health ranger helpen met hun tvstukje mee dit doel te bereiken?
Ook al zou dit zo zijn, dan nog hoeven Dr oz en/of de health ranger het zelf niet door te hebben. Hun zucht naar de verscpreiding van gezondheidideeen waar zij zelf in geloven zal hetzelfde resultaat geven.

Ben je misschien ook van mening dat b.v. elke soldaat en elke agent bewust zijn ziel heeft verkocht?
De beste pionnen zijn toch diegene die voor hun eigen overtuigingen vechten? Je moet ze alleen weten te sturen/misleiden.
Ik denk dat Dr oz misleidt is.
Tandem pax alma triumphat ?
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: Dromen, Toxopeus, #F#
Omhoog
Plaats reactie

Terug naar “Gezondheid / Voeding”