Terug naar de middeleeuwen

Politiek en oorlog zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en alles over politiek en oorlog kun je hier terugvinden.
Post Reply
User avatar
Het Dolle Eland
Administrator
Administrator
Posts: 2602
Joined: Sun 24 Oct 2010, 17:26

Tue 28 May 2013, 08:03

"In the age of drone warfare, warrantless surveillance and indefinite detention, the word terrorism as a label — as a weapon — should not be wielded by any one government, but defined by the better judgment of the people and by the press, who have a responsibility to criticize government, not regurgitate its propaganda."

More...
“In individuals, insanity is rare; but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.” ~ Friedrich Nietzsche ~
User avatar
dodeca
Super QFF-er
Super QFF-er
Posts: 1297
Joined: Sun 28 Aug 2011, 19:54

Wed 29 May 2013, 16:02

mooie woorden maar het is al veel te laat,gaat niet meer lukken het hoort allemaal bij het "Project"ga alvast maar de koran kopen
User avatar
dodeca
Super QFF-er
Super QFF-er
Posts: 1297
Joined: Sun 28 Aug 2011, 19:54

Wed 29 May 2013, 22:01

hallo,Edward
User avatar
combi
Administrator
Administrator
Posts: 16001
Joined: Sat 21 Aug 2010, 21:27

Thu 30 May 2013, 21:02

Arrestatie demonstrant bezoek koning Lombok

www.youtube.com/watch?v=Ad2hEPww-NM

==========================

Dingetje om trendic topper te maken op de twitters: de hashtag #rand_kassameisjes_aan, maar dan in het Arabierisch. Moet van Abdullah Mohammad Al Dawood, een Saudiër die het een schande alsook gotspe vindt dat vrouwen samenwerken met mannen werken buiten komen bestaan. Ies haram, dus flink seksueel misbruiken alstublieft dankuwel dan leren die wijven wel dat ze beter binnen kunnen blijven, idealiter in de keuken.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... isjes.html
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: BL@DE
Top
User avatar
dodeca
Super QFF-er
Super QFF-er
Posts: 1297
Joined: Sun 28 Aug 2011, 19:54

Thu 30 May 2013, 21:25

ik vindtdttd datte die gast gestenigd moette worde godverdomme...elke gast die de koning dwars zit moet abgegaast worden en daarna stenigen...het is toch middeleeuwen tijd.

we moeten NU stene gaan verzamelen!(en gas het wordtdtd te duur) alle gasten die tegen de middeleeuwen zijn benne moeten gestenigd worden nadat we ze eerst abgegaast hebben zunne.

we moeten de joden met het gas en de de moslims met hunnies stene laten gaan samen werken!
User avatar
combi
Administrator
Administrator
Posts: 16001
Joined: Sat 21 Aug 2010, 21:27

Thu 30 May 2013, 23:01

Burgertje pesten nr:872 en natuurlijk terug naar het jezelf beschermen want de kasteelheer doet het niet meer voor je. Ran, an die arbeit!
Rechtbank spreekt man vrij van oplichting via Marktplaats
Marktplaats

30 mei 2013

Nieuws - Het niet leveren van spullen via Marktplaats terwijl daarvoor door slachtoffers wel is betaald, is niet altijd oplichting. De rechtbank in Haarlem heeft een Beverwijker hiervoor vrijgesproken.

Het niet kunnen en willen leveren van spullen terwijl daarvoor wel is betaald, is op zich niet strafbaar als oplichting. Dat heeft de meervoudige kamer van de Haarlemse rechtbank geoordeeld. Een man uit Beverwijk reageerde via Marktplaats op advertenties waarin mensen vroegen naar een bepaald boek of cd. Daarbij meldde hij dat boek te kunnen leveren, maar hij eiste wel vooruit betaling. Na die betaling weigerde hij te leveren.

In totaal ging het zeker om 21 slachtoffers, die ieder voor 15 tot 55 euro het schip in gingen. Justitie had de man voor de rechtbank gehaald onder beschuldiging van oplichting, maar de rechters oordeelden anders. Wel werd bewezen geacht dat de man met voorbedachten rade niet van plan was te leveren terwijl daarvoor wel was betaald, maar volgens de rechters is dat geen oplichting, maar eerder een wanprestatie. Daardoor is de man niet in overtreding volgens het wetboek van Strafrecht, maar moet hij civielrechtelijk worden aangepakt.

knip-

bron: http://webwereld.nl/e-commerce/77950-re ... arktplaats
edit:


Politie komt in 174 gemeenten te vaak te laat
1 juni 2013 20:37
http://www.nu.nl/binnenland/3489832/pol ... laat-.html


Nog altijd lukt het de politie niet om vaak genoeg op tijd te komen in veel Nederlandse gemeenten. De politie meldde zaterdag dat agenten in 174 gemeenten er te vaak te lang over doen om bij een calamiteit te komen.

Anderzijds komt de politie landelijk gezien in 92,4 procent van de gevallen op tijd.

De politie moet in 90 procent van de gevallen binnen een kwartier aanwezig zijn na de melding van een noodgeval via 112. Staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid & Justitie) zegde vorig jaar juni toe dat die norm voor het einde van het jaar overal gehaald moest worden. Dat is niet gelukt, meldt RTL Nieuws zaterdag. In 40 gemeenten was de politie zelfs in meer dan 20 procent van de gevallen te laat.

Norm
De politie weet de norm niet te halen, omdat bepaalde gebieden lastig te bereiken zijn. B-wegen, bruggen en tunnels zorgen voor oponthoud. Als voorbeeld geeft de politie de provincie Zeeland, waar de norm lager ligt omdat het gebied uitgestrekt is. Als de politie te lang onderweg is, wordt vaak telefonisch contact gehouden.

Volgens de politie zijn agenten landelijk gezien in 92,4 procent van de gevallen binnen een kwartier aanwezig en wordt in slechts drie politieregio's de norm niet gehaald. ''De politie heeft in het afgelopen jaar veel aandacht besteed aan verbetering van de aanrijtijden. Burgers moeten er van op aan kunnen dat de politie zo snel mogelijk ter plaatse is om noodhulp te verlenen'', laat hoofdcommissaris Ruud Bik weten.

Verbeteringen
MInister Opstelten zegt in een reactie dat de korpsleiding erop toe zal zien dat het snel beter gaat in situaties waar de politie de norm niet haalt. Dat moet kunnen met een aantal verbeteringen die in gang zijn gezet.

Zo krijgen alle eenheden, ook eenmanssurveillanten en agenten op de fiets, de meest urgente meldingen binnen. Verder moet samenvoeging van meldkamers soelaas bieden, evenals het tijdig afsluiten van meldingen.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: BL@DE
Top
User avatar
combi
Administrator
Administrator
Posts: 16001
Joined: Sat 21 Aug 2010, 21:27

Fri 31 May 2013, 17:29

Het volgend bericht gaan 'we' ook weer afzeiken onder de noemer racisme en trekken 'we' uit onze grote toverhoed het bericht dat er ook 'een autochtoon een oude moslims vermoordde' voor die mafjoekel met zijn zwaard. Dat het 'de autochtoon' was is nog niet aan getoond maar ja ach dat vegen we nog onder de bekende 'houd je bek' mat.
En idd 'de moslim' bestaat ook niet, wel 'de sukkel' die uit naam van ... is blijven hangen in emotionele retoriek en symbolen vanuit de middeleeuwen. En vooral druk is zijn Universele Godheid te herscheppen naar zijn eigen beperkte zelfbeeld.

Het grote bagatelliseren kon meteen weer beginnen
Elma Drayer

31/05/13, 13:29
http://www.trouw.nl/tr/nl/6847/Elma-Dra ... nnen.dhtml


Interessant toch weer, hoe na elke terreurdaad van moslimsignatuur onmiddellijk het grote bagatelliseren begint. Terwijl de zaak welbeschouwd glashelder ligt.

Schiet je uit naam van Jezus een abortusarts dood, dan ben je een christenterrorist.

Dinsdag deed deze krant verslag van een internationale conferentie rond Europees moslimextremisme die de dag ervoor in Amsterdam was gehouden. Daaruit begreep ik dat de Duitse hoogleraar Petra Weyland de recente slachtpartij in Woolwich wil beschouwen als een 'incident'. De moord op de militair was volgens haar géén teken aan de wand, géén terreurdaad, laat staan dat we een en ander mochten toeschrijven aan de djihad. Dat begrip zou ze sowieso het liefst willen boycotten. "Hebben we die term nodig?", zei ze. "Is de aanslag in Londen niet gewoon extreem geweld?"

De Nederlandse deskundige Peter Knoope viel haar bij. Wij als samenleving zijn er volgens hem bij gebaat als we 'een incident met twee daders en één slachtoffer' niet langer aanduiden als terrorisme.

Nu gun ik elke wetenschapper zijn semantische spelletjes. Maar terrorisme, althans hier in het Westen, is natuurlijk per definitie een kwestie van incidenten, gepleegd door individuen - al dan niet verenigd in cellen. Het gaat per definitie om kleine clubjes die met uiterst effectieve middelen heel veel narigheid veroorzaken.

En hoezo moeten wij negeren dat de daders in Woolwich zich lieten inspireren door de djihad? Twee heren snijden op klaarlichte dag een Britse militair de keel door. Een van hen roept vlak daarna - voor de camera, het bloed nog aan zijn handen - dat hij zulks deed uit naam van zijn almighty Allah. En dat het wat hem betreft bij deze ene slachtpartij niet zal blijven. Duidelijker, zou je zeggen, kunnen daders over hun motieven nauwelijks zijn.

En toch mogen wij hun woorden niet serieus nemen? Toch moeten wij hun daad beschouwen als een uiting van 'gewoon extreem geweld'?

Wat een misverstand. 'Gewoon extreem geweld' - daarvan is sprake als je een man en een vrouw met wie je een zakelijk meningsverschil hebt de marteldood in drijft. Maar schiet je uit naam van Jezus een abortusarts dood, dan ben je een christenterrorist. Help je uit naam van je groene geloof een lijsttrekker naar gene zijde, dan ben je een groene terrorist. Vermoord je uit naam van je extreem-rechtse denkbeelden zevenenzeventig jongeren, dan ben je een extreem-rechtse terrorist. En slacht je uit naam van Allah met een hakmes een willekeurige militair af, dan ben je een moslimterrorist.

Dat is geen 'gewoon' extreem geweld. Dat is ideologisch geïnspireerd extreem geweld: de een ontneemt de ander het leven uit naam van een Hoger Ideaal. Niks mis mee, lijkt me, om dat hardop te zeggen.

Maar volgens de deskundigen op die conferentie is dat onverstandig. 'Media en politici' moeten juist minder aandacht besteden aan 'deze relatief kleine daden' omdat het omgekeerde leidt tot 'imitatiegedrag' en 'meer angst onder de bevolking' - precies 'datgene wat terroristen willen bereiken'.

Dus zien moorden doet moorden? En angst bestrijd je door te doen alsof er heus niet zoveel aan de hand is?

Echt, ik gun elke wetenschapper zijn semantische spelletjes. Maar monsters verdwijnen niet als we onze handjes voor de ogen houden. Die dienen we recht in het gelaat te zien.

bron: http://www.trouw.nl/tr/nl/6847/Elma-Dra ... nnen.dhtml

Wat je niet ziet bestaat niet!
:abgassen:

vanaf nujij.nl
Ik vraag me af:
wat ben je als je collectief miljoenen mensen de armoede en wanhoop injaagt?
Uiterst beledigend en hautain behandeld?
Die gore praktijken nog daar aan toe maar ook dwingt hen zelf laten betalen..?
En dat alles uit naam van hun god die economie heet...
Wat ben je dan? Waanzinnig? gestoord? ziek? of gewoon neoliberaal..?
User avatar
dodeca
Super QFF-er
Super QFF-er
Posts: 1297
Joined: Sun 28 Aug 2011, 19:54

Fri 31 May 2013, 21:49

het nieuwe abgassen vanuit duitsland: http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/ ... land.dhtml
User avatar
dodeca
Super QFF-er
Super QFF-er
Posts: 1297
Joined: Sun 28 Aug 2011, 19:54

Sun 02 Jun 2013, 14:55

de mensen zijn de middeleeuwen ...uhmmm kapitein Kirk met zijn de Enterprise/Project (twee pilaren/minaretten en een dome/venus) helemaal zat!

"Stop bouw moskeeën" maw. geen two pillars and a dome fokking kapitein kerk!

http://www.telegraaf.nl/binnenland/2161 ... een__.html
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: meNsies
Top
User avatar
dodeca
Super QFF-er
Super QFF-er
Posts: 1297
Joined: Sun 28 Aug 2011, 19:54

Tue 04 Jun 2013, 14:23

Indiaas verbod op paspoppen moet verkrachtingen tegengaan

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nie ... ngen.dhtml

helemaal van de pot gerukt die gasten!
User avatar
Het Dolle Eland
Administrator
Administrator
Posts: 2602
Joined: Sun 24 Oct 2010, 17:26

Tue 04 Jun 2013, 16:14

[quote=""dodeca" post=72892"]Indiaas verbod op paspoppen moet verkrachtingen tegengaan

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nie ... ngen.dhtml

helemaal van de pot gerukt die gasten![/quote]


"... ze stond te liften..."

Amerikaanse toeriste liftend in India ... :wodan:

Dat is zoiets als blanke Europeaan met een Nikon camera om zijn nek door de Bronx wandelen met een ijsje in zijn hand.... :rambo:
“In individuals, insanity is rare; but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.” ~ Friedrich Nietzsche ~
User avatar
dodeca
Super QFF-er
Super QFF-er
Posts: 1297
Joined: Sun 28 Aug 2011, 19:54

Thu 06 Jun 2013, 11:30

even door rekenen en hoppa gemiddelde energie belasting wordt 90 Euro per maand!

waarom omdat er vogelgehakt molens moeten komen!

Rapport Groene Rekenkamer bom onder nationaal windenergie beleid

De Groene Rekenkamer heeft een rapport gepubliceerd waarin de financiële gevolgen voor de Nederlandse gezinnen zijn berekend als het huidige windenergie beleid van de overheid gevolgd blijft worden. Door de Nederlandse windambities moet de belastingbetaler vanaf heden, jaar na jaar tot tenminste 2031 tientallen euro’s per maand meer aan koopkracht inleveren. In 2020 is een gemiddeld huishouden € 63 per maand aan energiebelasting kwijt. Door de netbeheerder doorberekende extra kosten komen hier nog bij. Denk hierbij aan de tientallen miljarden kostende aansluitingen van offshore windparken. Hier bovenop komt mogelijk, vanwege het Nationaal Energieakkoord, nog eens € 9,- per maand, mits het akkoord in de huidige vorm daadwerkelijk van kracht wordt. De cijfers tonen aan dat in 2020 de gemiddelde energiebelasting uitkomt op ongeveer € 90 per maand per huishouden.

http://climategate.nl/2013/06/05/rappor ... ent-448402

snap je nu waarom ze al goor een nobel prijs hebben gegeven?
User avatar
combi
Administrator
Administrator
Posts: 16001
Joined: Sat 21 Aug 2010, 21:27

Thu 06 Jun 2013, 12:14

[quote=""combi" post=72793"]Burgertje pesten nr:872 en natuurlijk terug naar het jezelf beschermen want de kasteelheer doet het niet meer voor je. Ran, an die arbeit!
Rechtbank spreekt man vrij van oplichting via Marktplaats
Marktplaats

30 mei 2013

Nieuws - Het niet leveren van spullen via Marktplaats terwijl daarvoor door slachtoffers wel is betaald, is niet altijd oplichting. De rechtbank in Haarlem heeft een Beverwijker hiervoor vrijgesproken.

Het niet kunnen en willen leveren van spullen terwijl daarvoor wel is betaald, is op zich niet strafbaar als oplichting. Dat heeft de meervoudige kamer van de Haarlemse rechtbank geoordeeld. Een man uit Beverwijk reageerde via Marktplaats op advertenties waarin mensen vroegen naar een bepaald boek of cd. Daarbij meldde hij dat boek te kunnen leveren, maar hij eiste wel vooruit betaling. Na die betaling weigerde hij te leveren.

In totaal ging het zeker om 21 slachtoffers, die ieder voor 15 tot 55 euro het schip in gingen. Justitie had de man voor de rechtbank gehaald onder beschuldiging van oplichting, maar de rechters oordeelden anders. Wel werd bewezen geacht dat de man met voorbedachten rade niet van plan was te leveren terwijl daarvoor wel was betaald, maar volgens de rechters is dat geen oplichting, maar eerder een wanprestatie. Daardoor is de man niet in overtreding volgens het wetboek van Strafrecht, maar moet hij civielrechtelijk worden aangepakt.

knip-

bron: http://webwereld.nl/e-commerce/77950-re ... arktplaats
[/quote]

Bedrijven als nieuwe kasteelheren en burgers kunnen gewoon aan het gas. 'Noblesse oblige'

Negen maanden cel voor massale oplichting webwinkels

6 juni 2013 11:23
http://www.nu.nl/tech/3493702/negen-maa ... nkels.html


Een Nederlandse vrouw is veroordeeld tot negen maanden cel omdat zij maandenlang webwinkels oplichtte en producten doorverkocht op Marktplaats.

Dat heeft de rechtbank in Den Haag bepaald.

De vrouw heeft over een periode van acht maanden tientallen producten besteld bij onder meer Tommy Hilfiger, H&M, Zalando, Otto, Neckermann en Mexx. Door gebruik te maken van tientallen valse namen en e-mailadressen en de bestellingen te laten bezorgen op het adres van onschuldige derden, wist de vrouw onder betaling uit te komen.

Nadat de bestellingen afgeleverd waren op het adres van een nietsvermoedende persoon, ging de vrouw langs om het pakketje met een smoes op te halen.

De rechtbank stelt dat de vrouw niet alleen de desbetreffende bedrijven 'ernstig heeft gedupeerd' heeft, maar ook veel overlast heeft veroorzaakt bij de mensen bij wie zij de bestellingen liet bezorgen. Om welke bedragen het gaat, is niet bekend, maar de rechtbank omschrijft de schade als 'aanzienlijk' en veroordeelt de vrouw daarom tot negen maanden cel. Zes maanden daarvan zijn voorwaardelijk en ze krijgt een proeftijd van twee jaar.
User avatar
dodeca
Super QFF-er
Super QFF-er
Posts: 1297
Joined: Sun 28 Aug 2011, 19:54

Thu 06 Jun 2013, 16:31

Parijs: straatfeest met bier en worstjes verboden

Terwijl overal de kebabtenten als paddenstoelen uit de grond schieten en een heel stadsdeel van Parijs iedere vrijdag in een openlucht moskee wordt veranderd, mag men geen straatfeesten meer organiseren met alcohol en varkensvlees:

De politie van Parijs heeft een straatfeest in een overwegend door moslims bewoonde wijk verboden, waarbij worstjes van varkensvlees en bier geserveerd zou worden.

Varkensvlees en alcohol zijn taboe in de islam. De politie motiveerde het verbod ermee dat het feest als provocatie opgevat zou kunnen worden. In de wijk Goutte-d´Or bidden veel moslims op straat, omdat er niet genoeg moskeeën zijn.

http://www.kybeline.com/2013/06/06/pari ... more-45749

...ze zetten er vaart achter.
User avatar
BL@DE
Super QFF-er
Super QFF-er
Posts: 1547
Joined: Sat 09 Oct 2010, 09:54

Tue 18 Jun 2013, 13:33

hele gezinnen tewerkgesteld voor een bijstandsuitkering van 1.321 euro

Posted on 18/06/2013 | 7 Comments
Steeds meer gezinnen worden tewerkgesteld tegen een gezinsbijstandsuitkering van 1.321 euro in de maand. De pool met goedkope arbeidskrachten raakt steeds meer gevuld met mensen zonder uitzicht op een baan en een toekomst. Werkloos geworden en daarna in het regime van bijstand terecht gekomen, anno 2013. Zoals onderstaand gezin waarvan zowel de man, de vrouw als de zoon samen werken voor 1.321 euro per maand.

Bron: FB pagina Meldpunt Uitkeringen

…mijn vrouw is vandaag aangenomen en gaat nu ook 32 uur per week aan het participeren voor Pantar/RBA. Mijn zoon was dit al enige tijd ook aan het doen voor zijn uitkering van 200 euro per maand bij BSN leerbedrijf (na zijn diploma te hebben behaald) en ikzelf ben ook 32 uur per week aan het werk bij Pantar/RBA voor onze bijstands-uitkering. (ik heb wel het geluk dat ik bij Artis mocht werken) dat is dus 96 uur arbeid per week wat wij verrichten voor onze gezinsuitkering.

Commentaar
De slavernij is 150 jaar geleden afgeschaft en is via de bijstand weer ingevoerd. Zeker wanneer hele gezinnen tewerkgesteld worden voor een hongerloontje, dit keer minder gewelddadig dan bij de oude slaven maar wel even vernederend en subtieler. Nogmaals het is onbegrijpelijk waarom een kleine machtige groep een andere veel grotere bevolkingsgroep zo in de verdommenis drukt. Waarom heeft niet iedere burger een prettig leven, wat in ons land heel eenvoudig mogelijk is door een rechtvaardige verdeling van de welvaart. Het is hun recht en het wordt de hoogste tijd dat de burger zijn rechten weer terug krijgt.

Rob Vellekoop, 17 juni 2013, delangemars.nl
Post Reply

Return to “Politiek / Oorlog”