MH17 Dossier

Binnen dit onderdeel van het QFForum kun je het laatste nieuws en de actualiteiten bespreken, delen en bediscussiëren.
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23145
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

ma 17 sep 2018, 21:03

All this shit happening online (info wars in full progress doel ik hiermee op) is wel really waar ik been waiting for zeg maar, al heel erg veel te lang.

This is the big war people, the one that will be fought without to many real fire power...

Ik refereerde daar ooit al eens aan dat deze er aan zat te komen, en dat was ergens aan de begintijd van QFF toen ik het Nibubu forum hackte, platlegde en leeg trok nadat ik mijn eigen comments verwijderd had.

Anyways, i'm ready for battle, ware het dat ik nog wel even terug in mijn straks eindelijk klaar zijnde ondergrondse bunker op sxm moet duiken, die dan naast hurricane proof ook nog eens onvindbaar zal zijn. hehehe

It's time to hack the fucking planet mensen!

Gebruikersavatar
Permuter 0.
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1714
Lid geworden op: zo 22 aug 2010, 09:30

ma 17 sep 2018, 21:36

De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23145
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

ma 17 sep 2018, 21:38

It does not make me feel good lol, maar that song does ;D

Thanks Perm0
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: Permuter 0.
Omhoog
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4225
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

ma 17 sep 2018, 22:45

baphomet schreef:
ma 17 sep 2018, 20:58
Toxopeus schreef:
ma 17 sep 2018, 20:38

Hehehe, dat is dan ook de reden waarom hij geen reactie geeft op mijn reply op een van zijn zieke tweets...

Die gast spoort echt niet, betaald door o.a. Atlantic Council. Verzint bewijs om een bepaalde casus heen.
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, blackbox
Omhoog
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23145
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

wo 26 sep 2018, 19:36

Toxopeus schreef:
ma 17 sep 2018, 20:38

En de Nederlandse MSM loopt klakkeloos achter Bellingcat z'n bevindingen aan blijkbaar...
Onderzoek Bellingcat: 'Verdachte zaak-Skripal is kolonel geheime dienst Rusland'

Afbeelding
Foto: ANP

Gepubliceerd: 26 september 2018 19:12
Laatste update: 26 september 2018 19:20

Een van de twee verdachten die worden verdacht van de vergiftiging van de Russische oud-spion Sergei Skripal is volgens journalistiek onderzoekscollectief Bellingcat een onderscheiden Russische kolonel van de geheime dienst.
Eerder deze maand publiceerden Britse aanklagers de identiteit van twee Russen die worden verdacht van de aanslag op Skripal en zijn dochten in het Britse Salisbury in maart. De namen Alexander Petrov en Ruslan Boshirov werden genoemd, maar dit zouden schuilnamen zijn.

Volgens Bellingcat is Anatoliy Chepiga de echte naam van Boshirov. Hij is een officier van de Russische militaire inlichtingendienst (GRU) met de hoogste Russische onderscheiding, 'Held van de Russische Federatie'. Chepiga ontving de onderscheiding die doorgaans door de president wordt uitgereikt in 2014.

Meerdere ingewijden hebben de identiteit volgens het onderzoeksplatform bevestigd.

Bellingcat heeft informatie uit het paspoortbestand van Chepiga verkregen. Een foto van hem uit 2003 lijkt op een jongere versie van de man die de identiteit Boshirov gebruikte. Eerder deze maand vond Bellingcat al aanwijzingen dat de verdachten banden hebben met de Russische geheime dienst.

Britse vrouw overleed na blootstelling zenuwgas
Oud-spion Skripal en zijn dochter overleefden de aanval het zenuwgas novichock, maar een Britse vrouw overleed in juli nadat ze was blootgesteld aan hetzelfde gas.

Het Verenigd Koninkrijk denkt dat het tweetal de aanslag uitvoerde met toestemming van de Russische regering. Rusland heeft alle betrokkenheid bij de aanslag op het leven van de oud-spion en zijn dochter altijd ontkend.

Poetin weersprak eerder deze maand dat de twee verdachten medewerkers zijn van de inlichtingendienst.

De twee verdachten stelden in een televisie-interview dat ze onterecht worden beschuldigd van het uitvoeren van de aanslag. De mannen vierden naar eigen zeggen op een ongelukkig moment vakantie in Zuid-Engeland. Ze ontkenden voor de militaire inlichtingendienst GRU te werken.

Volgens de Britse regering bevatte dit interview "leugens en overduidelijke verzinsels".

Afbeelding

Bron: ->> https://www.nu.nl/buitenland/5481038/on ... sland.html

Check ook vooral de onderste afbeelding, lol hoe suggestief wil je het hebben?
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23145
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

wo 26 sep 2018, 21:46

Ohw Happy Days.... Ohw Happy Days!!!

:happydays:
HET MACHTIGE ‘OPEN SOCIETY’ NETWERK ACHTER DE EENVOUDIGE BLOGGER BELLINGCAT

#MH17
25 MEI 2015
Door Joost Niemöller

De Westerse media baseren hun anti-Poetin berichtgeving over MH17 goeddeels op de blogger Bellingcat.

Van Der Spiegel. Via het Australische programma 60 Minutes.Een Engelse krant als The Independent. Of The Telegraph. Maar net zo goed ‘onze’ NOS. En RTL Nieuws.

Steeds weer opnieuw is Bellingcat de bron.

Willen we de Westerse propaganda omtrent MH17 ontmaskeren, dan moeten we eerst achterhalen wie of wat Bellingcat werkelijk is.


Ogenschijnlijk gaat het slechts om de eenvoudige blogger anex huisvader Eliot Higgins. In veel voor de media geproduceerde plaatjes doet hij zich voor als een enthousiaste amateur, vanuit zijn huiskamer werkend met een eenvoudige PC.

RTL Nieuws bijvoorbeeld was er al heel snel bij om Higgins, toen nog opererend onder de naam Brown Moses, voor te stellen als de slimme huisvader die eventjes uitzocht dat Assad met chemische wapens op zijn eigen mensen schoot.

In de media werkt dat goed, zo’n onschuldig beeld van een mannetje thuis op zijn bank met zijn pc. De mensen zijn niet geneigd om allerhande veiligheidsdiensten te geloven, maar zo’n eigenzinnige nerd in die wat sjofele Engelse huiskamer, dan moet het wel waar zijn. En het is nog modern ook; internet, social media, dat doet het altijd goed.

Gaan we af op de informatie die Bellingcat zelf biedt over de financiering van zijn project, zoals hij het noemt, dan zou er ook alleen maar sprake zijn van kleinschalige giften. Een onschuldig netwerkje van vrienden.

De werkelijkheid is anders.

Higgins maakt onderdeel uit van een medianetwerk, The London Project Investigation, een samenwerkingsverband van allerhande hackers en journalisten van The Financial Times. Deze groep werkt, zoals ze zelf aankondigen, ook samen met het veel grotere OCCRP, The Organised Crime and Corruption Reporting Project. Een blik op de gelikte website van de OCCRP maakt duidelijk dat dit in werkelijkheid niet zomaar een onderzoeksproject is over de georganiseerd misdaad, zoals hun naam suggereert. Het is in werkelijkheid een anti-Russische informatiedatabank.

De OCCRP bericht bijvoorbeeld uitvoerig over Russische corruptie in de bankaire wereld.

Maar belangrijk nog: De OCCRP wordt, zoals ze zelf aangegeven, gesponsord door organisaties als The Open Society van de speculant George Soros.

Soros is een hele grote jongen in de anti-Russische propagandamachine. Zoals in dit uitgebreide artikel wordt vastgesteld is de speculant Soros er vooral op uit om van de wereld een ‘Open Society’ te maken, omdat dit voor mensen als hij de beste kansen biedt om nog veel meer geld (en dus macht) te vergaren.

Hiermee steunt hij ‘democratische’, pro-westerse doelen. Soros heeft bijvoorbeeld een hulpactie opgezet om Oekraïne te steunen. Door zijn goede connecties met de invloedrijke Rothschild familie heeft de speculant Soros toegang tot unieke informatiekanalen zoals de Britse geheime dienst, maar ook de Engelse Koninklijke familie. Wie hierover meer wil lezen, raad ik het boek Geld komt uit het niets aan, van de econoom Ad Broere.

Een andere sponsor van de OCCRP is USAID, de internationale hulporganisatie van de Amerikaanse overheid.

Met andere woorden: die onschuldige huisvader Higgins is in werkelijkheid onderdeel van een veel groter, bepaald niet onschuldig, netwerk waarachter onvoorstelbaar veel geld, hele grote belangen en pressiegroepen schuilgaan. Doel van de pressiegroepen is het openbreken van de Russische en Chinese markten, die zich op hun beurt steeds meer organiseren binnen de tegenhanger van de dollar-macht, het BRICS verband.

Poetin is daarbij een sta in de weg. Als ‘bewezen’ kan worden dat Poetin achter de aanslag op MH17 zit, dan is er een grote stap gemaakt.

MH17 is niet zomaar een neergehaald verkeersvliegtuig. Eliot Higgins is niet zomaar een huisvader.

Noem me maar een aluhoedje. Dit is allemaal openbare informatie, met een beetje Googelen voor iedereen te achterhalen.
Bron: ->> https://joostniemoller.nl/2015/05/het-m ... gcat-mh17/
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23145
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

wo 26 sep 2018, 22:45

Maar ik ging even off topic waarvoor geen hulde lol

Back on topic dus!

:ontopic:
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15960
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

do 11 jul 2019, 10:39

Bom onder Rutte 's MH17 verhaal (004)
10 juli 2019
https://www.stelling.nl/kleintje/actuee ... erhaal-004


Spectaculaire ontwikkelingen in de zaak MH17, die de regering Rutte juist denkt af te sluiten met de JIT, de rechtzaak volgend jaar en de aangewezen vier verdachten, hebben een oude bekende opgeleverd: Jozef Resch, privé-detective en 'privé-onderzoeker'. In 2014 stonden in verschillende Nederlandse dagbladen interviews met deze Resch, waarin hij vertelde te werken voor geheime opdrachtgevers (via een Zwitserse bemiddelaar), die maar liefst 30 miljoen euro (later aangevuld met nog eens 17 miljoen extra), uitloofden voor het vinden van de daders van MH17.
Hij werd afgedaan als een charlatan en verdween in het geweld van de door Rutte c. s. geprogrammeerde afwikkeling van de zaak waarin de schuldige ('Poetin') bij voorbaat vaststond.

Het verhinderde Resch niet gewoon door te werken. In verband met de hoge som uitgeloofd door de anonieme opdrachtgevers werd Resch bestookt met informatie van allerlei kanten, het meeste 'flauwekul' volgens de onderzoeker. Zo sprak hij met ene Lord Paul Johnson die met een 'veiligheidsbedrijf' voor de Britse regering in Oekraïne werkte en beweerde bewijs te hebben in de vorm van afgeluisterde telefoongesprekken van 'de daders'. Die wilden ze voor 17 miljoen aan Resch verkopen.
Resch ging daar niet op in en merkte dat het om dezelfde afgeluisterde telefoongesprekken ging die even later door het JIT werden gepubliceerd in haar onderzoek. In een brief uit 2016 aan Duitse justitie en het JIT vroeg Resch waarom men met de openbaarmaking zo lang gewacht had.

Resch had tijdens zijn ontmoetingen met het Britse team deze afgeluisterde taps heimelijk opgenomen en aan zijn opdrachtgever gestuurd. Deze eiste echter alle data van de dag van de aanslag en de week ervoor, en niet alleen die van de seperatisten in de Donbass, maar ook die van de regering in Kiev. De Brit had hem namelijk verteld dat hij in opdracht van de Britse regering alle telefoonverkeer in Oekraïne had verzameld. Het sterkte Resch in de opvatting dat de Engelse en Duitse geheime diensten geheel op de hoogte waren van de cover up van de aanslag op MH17, zoals hij in een brief aan de Duitse justitie schreef. Zij zouden volgens Resch net als hij ook de naam kennen van de Oekraïnse gevechtspiloot die meer zou kunnen vertellen over wat zich op de dag van de aanslag heeft afgespeeld.

Ook deelde Resch mee over de Amerikaanse radarbeelden die niet mochten worden gepubliceerd te beschikken. Na de brief had de Duitse justitie plotseling geen belangstelling meer voor zijn informatie. Hij meldde dit alles in een brief aan JIT-chef Westerbeke met een afschrift aan verschillende internationale media om de zaak niet te laten verstoffen en ook voor zijn eigen veiligheid. JIT liet niets van zich horen.

Vervolgens meldde zich volgens Resch in 2015 een informant met 'steekhoudende informatie en bewijsmateriaal' waarover de opdrachtgever zo tevreden bleek dat hij er in mei 2015 15,5 miljoen euro voor betaalde.
Nadat Resch vervolgens een boek ('Gevaar is mijn beroep') het licht had laten zien, waarin hij overigens zonder feiten te noemen over de zaak schreef, liet de Duitse justitie in maart 2016 bij Resch huiszoeking doen en de inhoud van een kluis van Resch in Zwitserland in beslag nemen.

JIT weigerde dus Resch, die zich bereid verklaarde alle door hem vergaarde informatie (waaronder de gesprekken tussen de gevechtspiloten en de luchtverkeersleiding van het militaire vliegveld, het Oekraïnse leger zowel als de seperatisten) ter beschikking te stellen op voorwaarde dat er internationale media bij de overdracht aanwezig zouden zijn, te horen. Op 4 juli 2019 liet een Nederlandse advocaat die Resch had ingeschakeld voor de overdracht hem per email weten dat hij ervan afzag, omdat 'het onderzoek van Resch de uitkomsten van het JIT-rapport zou weerspreken'. Resch was hierdoor zeer verrast.
De inhoud van Resch' materiaal blijft zo dus onbekend en het JIT-materiaal 'de enige waarheid'. Volkomen onaanvaardbaar uiteraard.

Opmerkelijk was eveneens de arrestatie twee weken geleden door een Oekraïnse eenheid op grondgebied van de seperatisten van een voormalige commandant van de luchtverdediging van Donbass die verantwoordelijk zou zijn geweest voor het neerhalen. Deze ontvoering zou 'bewijsmateriaal' moeten opleveren in het beoogde JIT-proces tegen de 4 'verdachten'. (WK)

Bom onder Rutte's MH17-verhaal
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: blackbox, Permuter 0.
Omhoog
Plaats reactie

Terug naar “Nieuws / Discussie”