Ebola

Alles met betrekking tot sociologie, de samenleving, maatschappelijke thema's, etc. kunnen hier worden besproken.
Gebruikersavatar
Mec
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1518
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 19:44

ma 04 aug 2014, 23:46...doom
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Mec
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1518
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 19:44

di 05 aug 2014, 00:03

Why did the U.S. Government patent the Ebola virus in 2009?
03-8-2014
Afbeelding

t really makes you wonder why the U.S. Government patented the Ebola virus back in 2009, just about the time I exposed the mass graves prepared for U.S. citizens.


An excerpt from the U.S. patent abstract posted officially by Google reads: http://www.google.com/patents/US20120251502

US 20120251502 A1

Abstract

Compositions and methods including and related to the Ebola Bundibugyo virus (EboBun) are provided. Compositions are provided that are operable as immunogens to elicit and immune response or protection from EboBun challenge in a subject such as a primate. Inventive methods are directed to detection and treatment of EboBun infection.
Publication number US20120251502 A1
Publication type Application
Application number US 13/125,890
PCT number PCT/US2009/062079
Publication date Oct 4, 2012
Filing date Oct 26, 2009
Priority date Oct 24, 2008

http://www.intellihub.com/u-s-governmen ... irus-2009/


=================================================================

(edit) http://jonrappoport.wordpress.com/2014/ ... bola-zone/
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, BL@DE
Omhoog
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4226
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

di 05 aug 2014, 20:45

Ebolalalalala

dinsdag 5 augustus 2014
Wat is erger? Dat een president moet toegeven, dat zijn loodgieters “some folks” hebben gemarteld om ze tot een aria te dwingen. Of dat de voormalige bitch van BuZa sorry moet zeggen tegen Guatemala, omdat Amerikaanse Mengeles daar in de jaren 1946 – 1948 zo'n 700 mensen voor studiedoeleinden gonorrhoe en syfilis bezorgden. U mag zelf kiezen. Maar om bij dat venerische gevalletje te blijven, wat leverde het op in Guatemala? Buiten kreunend pissen en/of een zwerende fluit cq. heuvel? Een latent wantrouwen tegen medische wijsneuzen uit de USSA en Europa bij het bestrijden van allerlei epidemieën. Zo ook in de Afrikaanse landen waar nu ebola is uitgebroken. De bevolking verdenkt met name de Amerikanski's ervan de uitbraak te hebben veroorzaakt om een medicijn te kunnen testen. Hebben ze een been om op te staan? Wat denkt u van het volgende kwootje? Komt ie:

“The proliferation of ballistic and cruise missiles and long-range unmanned aerial vehicles will make it much easier to project military power around the globe. Munitions themselves will become increasingly accurate, while new methods of attack - electronic, “non-lethal”, biological – will be more widely available. Although it may take several decades for the process of transformation to unfold, in time, the art of warfare on air, land, and sea will be vastly different than it is today. And “combat” likely will take place in new dimensions: in space, in “cyberspace”, and perhaps the world of microbes. And advanced forms of biological warfare that can target specific genotypes may transform biological warfare from the realm of terror to a political useful tool”.

Dit nummertje planning zou je zo kunnen toeschrijven aan de Nachwuchs van een Oostenrijkse kladschilder met een Chaplinsnorretje, maar dan sla je de plank wel een mijl of zeven mis. De tekst is afkomstig uit de geloofsbelijdenis van PNAC (Project for the New American Century). Een neo-conservatieve denktank die in 1997 het licht zag en waarin knoerten als Jeb Bush, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz, Richard Perle, Zalmay Khalilzad en Steve Forbes ronddalveren. Oh, en voor we hem vergeten: Donald Kagan. De zwager van Fucktoria Nuland, die mede-verantwoordelijk mag worden gehouden voor de burgeroorlog in de Oekraine, waarvoor nu al losjes een genocide wordt voorgesteld om de zaak op te lossen (1). Daarmee zijn we nog niet bij die plotselinge uitbraak van ebola. Maar het is een aardig opstapje. Stay tuned.

(1) Zie “Kelen die handel” van gisteren
Dit bericht is verschenen in Kleintje Muurkrant actueel
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... html#start
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, blackbox, combi
Omhoog
Gebruikersavatar
BL@DE
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1547
Lid geworden op: za 09 okt 2010, 09:54

di 05 aug 2014, 23:22

De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
blackbox
Administrator
Administrator
Berichten: 6266
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:09

di 05 aug 2014, 23:24

BL@DE schreef:
Schijnt ook dat het virus een bepaald klimaat nodig heeft om goed te kunnen overleven...
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, BL@DE
Omhoog
Gebruikersavatar
blackbox
Administrator
Administrator
Berichten: 6266
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:09

wo 06 aug 2014, 12:37

The Spread of Ebola Outbreaks (1976-2015)

This documentary, in the form of a Google Map, tracks the history of the deadly Ebola Virus that spread throughout central Africa between 1976 and 2015 and made headline news around the world. The Center for Disease Control describes Ebola as, "Ebola hemorragic fever (Ebola HF) is a severe, often-fatal disease in humans and nonhuman primates (monkeys, gorillas, and chimpanzees) that has appeared sporadically since its initial recognition in 1976.
https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8 ... dg=feature
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15962
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

wo 06 aug 2014, 14:55

Ebolalalalala (2)
woensdag 6 augustus 2014
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... 11649.html


Kent u dr. Arntzen? Nee, wij ook niet. Druk druk druk baasje. Is strangeloving bezig met het frutselen aan genetisch gemanipuleerde Anthrax-vaccins, die verwerkt kunnen worden in allerlei medicijnen of in iets gezonds als een banaan of sneetje brood. Zodra dat spul de slokdarm is gepasseerd gaat het bij de heren der schepping aan de slag om de kwaliteit van hun sperma naar god te helpen. En zo ho te roepen tegen de groei van de mensheid. Of liever een minder ontwikkeld deel daarvan. Zonder dat die heren dat weten, anders krijg je gelazer.
Leuke gozer dus, die dr. Arntzen. Hij is het opperhoofd van het Amerikaanse Biodesign Institute for Infectious Diseases and Vaccinology en is verbonden aan de Universiteit van Arizona. In die hoedanigheid wil hij nog wel eens voor een stel studenten verschijnen en tijdens een vragenuurtje stelde een van die knipperbollen hem onlangs de intelligente vraag of het wel de moeite waard was om 8 miljard mensen te voeden. En of het niet beter was om het aantal mensen op ons beperkte bolletje wat te reduceren. Dr. Arntzen:

“Has anybody seen “Contagion” (1) ? That's the answer! Go out and use genetic engineering to create a better virus ... 25 percent of the population is supposed to go in “Contagion”.

Vind je het gek, dat ze in West-Afrika bij de bestrijding van die plotseling uitgebroken ebola-epidemie de westerse medische ploegen voor geen spermadruppel vertrouwen? Wie die noeste ebola-bestrijders eigenlijk zijn? Komen we nog op. Stay tuned.

(1) Een film van Steven Soderbergh uit 2011.

Amerikaanse hulpverleners met ebola aan beterende hand door experimenteel medicijn
Door Jeannette Kras

dinsdag 5 augustus 2014
http://www.welingelichtekringen.nl/gezo ... -hand.html


Dokter Kent Brantly en missionaris Nancy Writebol zweefden dagenlang tussen hoop en vrees, ernstig ziek door het ebolavirus. Mogelijk overleven ze de veelal dodelijke ziekte nu allebei door een geheim medicijn.

Eigen risico
Op eigen risico namen ze in Liberia het experimentele middel, dat ZMapp zou heten. De twee patiënten kregen te horen dat het medicijn nog nooit op mensen is getest, maar dat het veelbelovend was in een klein experiment bij apen, die binnen 48 uur na besmetting een dosis ZMapp kregen toegediend.

Eigenlijk te laat
De hulpverleners kregen het middel pas vele dagen na de infectie. Brantly, wiens toestand eerder nog snel verslechterde, voelde zich vrijwel direct een stuk beter. Bij Writebol had het medicijn in eerste instantie weinig effect. Een tweede dosis enkele dagen later, zorgde wel voor verbetering.

Het middel is gemaakt door muizen heel kort bloot te stellen aan deeltjes van het ebolavirus. De aangemaakte anti-lichaampjes in het bloed van de muizen zijn verzameld en gebruikt voor het medicijn. Het voorkomt dat het virus nieuwe cellen binnen gaat en infecteert.

Verboden
Het is in principe verboden om een dergelijk ongetest medicijn voor mensen te gebruiken. De Wereldgezondheidsorganisatie waarschuwt dan ook dat het niet de bedoeling is dat medische instellingen op grote schaal experimentele medicijnen gaan inzetten.

Ondertussen raken steeds meer mensen besmet met het ebolavirus, terwijl er dus een werkzaam medicijn lijkt te zijn.

In totaal zijn er nu 1603 besmettingen, 887 mensen zijn overleden. Ook in Nigeria verspreidt het virus zich verder.

De Wereldbank geeft 150 miljoen euro voor de bestrijding van het virus.
Maar ff wat verder zoeken leert dit, Quo Fata Ferunt ;)
knip

Het noodlot
Ook in het Samaritan's Purse ebola-centrum slaat in juli het noodlot toe. Dokter Brantly merkt dat hij symptomen van de ziekte krijgt. Hij isoleert zichzelf van zijn collega's en vertelt ze over zijn vermoedens. Even later wordt hij inderdaad gediagnosticeerd met het dodelijke virus.

De dokter zit in quarantaine en zijn gezondheid verslechtert snel. Hij belt al met zijn vrouw om afscheid te nemen als er uit onverwachte hoek hulp komt. Een 14-jarige jongen die dankzij de behandeling van Brantly het ebolavirus overleefde, doneert zijn bloed aan Brantly, waardoor hij de relatief simpele maar controversiële intraveneuze immuunglobuline-behandeling kan ondergaan. Het plasma van de jongen zit vol met antistoffen die succesvol zijn gebleken in het verslaan van de ziekte. Door die via bloedtransfusies te doneren, wordt het immuunsysteem ondersteund in de strijd tegen het ebolavirus

knip

Door: Heleen van Lier − 05/08/14, 16u06 − Bron: Volkskrant.nl
bron en meer: http://www.demorgen.be/dm/nl/993/Gezond ... t-VS.dhtml
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, blackbox, Mec
Omhoog
Gebruikersavatar
Mec
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1518
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 19:44

do 07 aug 2014, 01:54

The Monsanto Sponsored Ebola Vaccine Will Kill More People Than the Ebola Itself

http://www.thecommonsenseshow.com/2014/ ... la-itself/

....""Conclusion

What does it all mean? The trend curve of information is pointing to the fact that Ebola is spreading but that the greater threat to the most people will not come from the Ebola but for the treatment of Ebola. Monsanto needs to watched very carefully because my DEA source states that vaccine will be on the market by year’s end.""

==========================================================

http://theextinctionprotocol.wordpress. ... opulation/
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, blackbox, BL@DE
Omhoog
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15962
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

do 07 aug 2014, 17:50

Tja :o Het spel dient gespeeld te worden.

Afbeelding

If Dr. Brantly, while putting on his suit, got the Ebola virus on thee outside of the suit, could make it airborn and that cameraman would DOOM us all.


8/03/2014 -- UNPROTECTED Cameraman HIDING just feet from Infected Ebola Patient

via:
theunhivedmind says:
August 7, 2014 at 9:13 am

To me this is either proof that this man either does not have Ebola or that the US Patented strain is not as big a threat to the Western world as some might believe. But all this biosecurity breaches could mean they want to spread ebola amongst the herd ready for the kill ratios desired and for the electronic bracelets ready for their new economic slavery prison. You cannot have a level 4 virus like this and not have the right procedures in place and they are obviously not in place so all eyes on the big announcements as the economy goes into free-for-all.

-= The Unhived Mind

http://theunhivedmind.com/wordpress3/eb ... ple-obama/
Weer een controle (middel) reden erbij ::)
'Nederlanders krijgen registratieverzoek om ebola'
7 augustus 2014 17:34


Nederlanders in West-Afrika worden vanwege de snelle verspreiding van het ebolavirus dringend opgeroepen zich te registreren. Het ministerie van Buitenlandse Zaken wil contact houden met alle Nederlanders in het gebied.

bron en meer: http://www.nu.nl/politiek/3847072/neder ... ebola.html
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, Mec
Omhoog
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4226
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

do 07 aug 2014, 20:47

Ebolalalalalala (3)

donderdag 7 augustus 2014
Nee, nee. Nog niet juichen. Mag niet van Barack O. en Ab Osterhaus. Maar we kunnen misschien heul voorzichtig een bloemetje laten bezorgen bij Mapp Biopharmaceutical. Grutters van die firma hebben zMappTM ontwikkeld en dat lijkt te helpen tegen Ebola. Mazzeltje voor de Amerikaanse ebolabestrijders Kent Brantly en Nancy Writebol, die in Monrovia zelf bezoek kregen van het virus. Net op tijd kregen ze het nog experimentele zMapp toegediend. Hoewel, mazzeltje. Ze waren allebei blank en hadden iets met God. Kent was daar namelijk werkzaam voor de Gristelijke organisatie Samaritan's Purse en Nancy voor Service in Mission en dat scheelt een slok op een flesje chocomel.
Overigens kwam die uitbraak van ebola niet helemaal onverwachts uit de lucht vallen. Al in 2006 zwierf de ziekte rond in Sierra Leone. Dat weten we omdat een flink ploegje onderzoekers van de US Army Medical Research Institute of Infectious Diseases (USAMRIID) daar bezig was met het doen van “diagnostic tests”. Ze werden daarbij ondersteund door Armed Forces Health Surveillance Center-Global Emerging Infections Surveillance and Response Team, het Department of Defense Joint Program Executive Office-Critical Reagents Program, The Defense Threat Reduction Agency (DTRA) Cooperative Biological Engagement Program en de DTRA Joint Science and Technology Office. Een flinke bek vol, maar dan heb je ook wat.
Naast al dat militaire machtsvertoon deed ook nog een NGO een duit in het bloedzakje: Metabiotica Inc. Maar het lijkt wel een besmettelijke ziekte, die NGO heeft in zijn midden een plekje ingeruimd voor admiraal Gary Roughhead, voormalig bevelhebber van de Amerikaanse vloot. Verder telt Metabiotica onder zijn partners het Department of State, Biological Engagement Program en het Department of Defense, Defense Threat Reduction Agency. Het lijkt wel oorlog.
Terug naar Mapp Biopharmaceutical en de bloemen. De biogrutters blijken nauw te hebben samengewerkt met een paar Canadese organisaties en het Amerikaanse LeafBio. En waarmee is Leafbio geassocieerd? Met USAMRIID. En wat liet USAMRIID in augustus 2013 weten? Dat een biogruttersteam een middel had gevonden tegen ebola, dat apen voor 100 procent weer op de been hielp. Tenminste, als ze binnen een uur een spuit kregen met dat spul. Tweederde van de voorraad apen bleef in leven als ze binnen 48 uur die behandeling kregen. Het middeltje werd toen nog MB-
003 genoemd en in de vriezer geduwd. In afwachting van een goddelijke ingreep of een initiatief van USAMRIID. Of een combinatie daarvan. Stay tuned.

Dit bericht is verschenen in Kleintje Muurkrant actueel
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... html#start
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, blackbox, combi, Mec
Omhoog
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23151
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

vr 08 aug 2014, 01:19

Nadat ze Ebola al geëxporteerd hebben naar Spanje, Engeland, Amerika en Marokko nu dus ook naar Mexico...
Confirman primer caso de ébola en México

Distrito Federal.- José Antonio Gonzales Figueroa, es el primer caso ya confirmado en México infectado con el virus mortífero de ébola. José fue internado y aislado inmediatamente después de acudir a la sala de emergencia con fiebre alta y haber confesado que acababa de llegar de vacaciones de un país africano.

Afbeelding

El primer caso ya confirmado después de hacerse las pruebas necesarias y con el apoyo del gobierno de Estados Unidos, está en la ciudad de México. El joven es un estudiante de medicina en la UNAM de 22 años que fue de vacaciones a un país africano y estuvo allí por casi un mes. El joven regresó a México el día 2 de agosto y fue internado al siguiente día por fiebre alta, vomito y diarrea. El joven ya está siendo tratado y personal médico de Estados Unidos ya llegó a México el día de hoy en la mañana para determinar la mejor estrategia de control.Hasta el momento la Secretaría de salud ha emitido varios comunicados al gobierno federal sin hasta el momento haber recibido respuesta alguna. Los comunicados incluyen una recomendación para suspender de manera temporal el regreso a clases hasta que se confirme que se tiene controlado el virus. La secretaria de salud afirmó que seguirá tratando de comunicarse con el gobierno para evitar una pandemia en México.¿QUE ES EL VIRUS DE LA ÉBOLA?El ébola es un virus que se localiza de manera natural en algunas especies de murciélagos y otros tipos de aves que se tienen su habitad en las zonas boscosas de África. Desde su primer diagnostico en 1976 se han derivado 18 casos en varios países: República Democrática del Congo, Uganda, Sudan y Gabón. Tras un tiempo de incubación que puede tardar de varios días hasta 4 semanas, sus síntomas iníciales son fiebre alta, dolores musculares, diarreas y vómitos que pueden tornarse rápidamente a hemorragias internas que, en la mayoría de los casos, pueden provocar la muerte del infectado. Debido a que no existe tratamiento conocido, los doctores enfrentan a este virus tratando de aliviar sus síntomas mediante el reforzamiento del sistema inmunitario. Un gran alto porcentaje de los muertos es personal de limpieza que ha estado en contacto con los infectados sin haber acatado las medidas adecuadas de prevención.La pandemia del virus del ébola que actualmente esta infectando a 4 países en África ah aumentado exponencialmente en las últimas 3 semanas y ah causado la muerte de al menos 338 personas en aproximadamente 6 meses. Los primeros casos de ébola datan desde 1971 y fue precisamente en África que se encontraron. Mucha gente se pregunta el por qué aun no existe una cura para este virus si ya tiene tantos años de su detección. Algunos expertos argumentan que ninguna organización a nivel mundial ah considerado redituable el invertir en la investigación para este letal virus.
Bron: ->> http://eldiariodechihuahua.mx/El_Pais/2 ... ae6b252507
Gebruikersavatar
Albert Heijnstein
Senior QFF-er
Senior QFF-er
Berichten: 79
Lid geworden op: zo 08 sep 2013, 22:39

vr 08 aug 2014, 09:32

Tandem pax alma triumphat ?
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: ninti
Omhoog
Gebruikersavatar
Albert Heijnstein
Senior QFF-er
Senior QFF-er
Berichten: 79
Lid geworden op: zo 08 sep 2013, 22:39

vr 08 aug 2014, 10:02

Afbeelding
Pas op! Nieuws van cbs (See Bull Shit)


Ebola 'cocktail' developed at Canadian and U.S. labs
Experimental drug neutralizes virus so it can't do further damage, scientist says

link http://www.cbc.ca/news/health/ebola-coc ... -1.2727703

uitgelicht
Tom Frieden, director of the U.S. Centers for Disease Control and Prevention, said experts can’t be sure of the effect of an experimental drug such as ZMapp.

"Every medicine has risks and benefits," Frieden said. "Until we do a study, we don't know if it helps, if it hurts, or if it doesn't make any difference."

Feldmann said there is always a risk the first time that an experimental drug is given to humans, which is why countries are provided with the pre-clinical safety data and have strict regulations before granting permission.

The U.S. Food and Drug Administration said it cannot comment on the development of specific medical products.

"Currently, there are only experimental Ebola treatments in the earliest stages of development. Even though a drug is not approved right now, the FDA can still provide access to potential products through other mechanisms, such as through an emergency investigational new drug (IND) application," a spokeswoman said in an email.

The Public Health Agency of Canada said it was involved in the development of ZMapp, but the agency was not involved in the decisions to administer the treatment.


bron: http://www.cbc.ca/news/health/ebola-coc ... -1.2727703
Tandem pax alma triumphat ?
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: ninti
Omhoog
Gebruikersavatar
Mec
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1518
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 19:44

vr 08 aug 2014, 19:07

Twenty-one questions about Ebola: government propaganda, medical corruption and bioweapons experiments

Afbeelding

Something's fishy about the official stories we're being told on Ebola. Things don't add up, which is why I'm posing these twenty-one important questions we should all be considering:

#1) How can U.S. health authorities claim there is zero risk from Ebola patients being treated in U.S. hospitals when those same hospitals can't control superbug infections? "Many hospitals are poorly prepared to contain any pathogen. That’s why at least 75,000 people a year die from hospital infections. If hospitals can’t stop common infections like MRSA, C. diff and VRE, they can’t handle Ebola." - Fox News (1)

#2) Why should we trust the CDC's handling of Ebola when the agency can't even keep track of its anthrax, avian flu and smallpox samples? http://www.naturalnews.com/045989_small ... zards.html

#3) Why were Ebola victims transported to cities in the USA when they could be given state-of-the-art medical care overseas? "Now, they are bringing in highly infectious patients into this nation that is Ebola-free. In doing so, they are violating the primary rule of contagion: isolation." - Radio host Michael Savage (2)

#4) Why is the company working on Ebola vaccines -- Tekmira -- receiving money from Monsanto and considers Monsanto to be one of its important business partners? (3)

#5) If Ebola is "not a threat" to U.S. citizens as government authorities keep claiming, then why did the U.S. Department of Defense spend $140 million on an Ebola-related contract with the Tekmira company?

#6) If Ebola is not a threat to the U.S., then why did the Department of Defense deploy Ebola detection equipment to all 50 states? (4)

#7) Why did President Obama just sign a new executive order authorizing the government arrest and quarantine of Americans who show symptoms of respiratory infections? (5)

The language of his new executive order states that government officials may forcibly detain and quarantine people with:

...diseases that are associated with fever and signs and symptoms of pneumonia or other respiratory illness, are capable of being transmitted from person to person, and that either are causing, or have the potential to cause, a pandemic, or, upon infection, are highly likely to cause mortality or serious morbidity if not properly controlled.

#8) How can we trust a government to tell us the truth about Ebola when that same government repeatedly lies about Swine Flu, influenza, Fukushima radiation, weather control technology, the security of the border and seemingly everything else?

#9) If U.S. doctors claim to be so incredibly careful around Ebola that the virus could not possibly escape from the containment rooms at Emory University, then how did the American doctors being treated there contract Ebola in the first place? Weren't they also being careful?

#10) How are U.S. doctors and health workers supposed to even identify people with Ebola when they appear "fit and healthy" right until the very end? "What's shocking is how healthy the patients look before they die and how quickly they decline. A number of the Ebola patients I've seen look quite fit and healthy and can be walking around until shortly before their deaths." - Dr. Oliver Johnson (6)

#11) If Ebola is not spread through the air as some claim, then why do doctors who treat Ebola patients always wear masks?

#12) If hospitals are good at infection control, then why did so many SARS victims contract the infection while sitting in waiting rooms at hospitals? "A government report later concluded that for the hospital overcome by SARS, 'infection control was not a high priority.' Eventually, 77% of the people who contracted SARS there got it while working, visiting or being treated in a hospital." - Fox News (7)

#13) If Ebola escapes from patients at Emory University and begins to infect the public, do you think we would ever be told the truth about it? Or instead, would the official story claim that "Ebola terrorists" let it loose?

#14) WHO BENEFITS FROM AN EBOLA OUTBREAK in the USA? This is a key question to ask, and the answers are obvious: the CDC, vaccine manufacturers and pharma companies, and anyone in government who wants to declare a police state and start rounding people up for quarantine in a medical emergency.

#15) We already know there are powerful people who openly promote population reduction (Bill Gates, Ted Turner, etc.) Is a staged Ebola outbreak possibly a deliberate population reduction plan by some group that doesn't value human life and wants to rapidly reduce the population?

#16) Why are U.S. health authorities intentionally concealing from the public the true number of possible Ebola victims in U.S. hospitals who are being tested for Ebola right now? "In an apparent attempt to avoid hysteria, U.S. health authorities are withholding details about a number of suspected Ebola victims from the public." - Paul Joseph Watson, Infowars (8)

#17) If Ebola infections are so easy to control (as is claimed by U.S. health authorities), then why are Ebola victim bodies being openly dumped in the streets in West Africa? "Relatives of Ebola victims in Liberia defied government quarantine orders and dumped infected bodies in the streets as West African governments struggled to enforce tough measures to curb an outbreak..." - Reuters (9)

#18) Why do many locals in Sierra Leone truly believe the recent Ebola outbreak was deliberately caused by government officials? "Ebola is a new disease in Sierra Leone and when the first cases emerged, many people thought it might be a government conspiracy to undermine certain tribal groups, steal organs or get money from international donors..." - The Daily Mail (6)

#19) Given that the U.S. government has already funded outrageous medical experiments on Americans and foreigners (see the NIH-funded Guatemalan medical experiments) http://www.naturalnews.com/033483_Guate ... ments.html , why should we not believe the government is capable of deploying Ebola in bioweapons experiments in West Africa?

#20) Given that many vaccines accidentally cause the disease they claim to prevent http://www.naturalnews.com/043330_vacci ... reaks.html (due to weakened viruses still remaining active in a small number of vaccine vials), isn't it likely that Ebola vaccines might actually cause Ebola infections in some percentage of those receiving them? How can we trust any vaccines when vaccine manufacturers have been granted absolute legal immunity from faulty products or failures in quality control?

#21) How can we trust a medical system that continues to put mercury in flu shots, refuses to recommend vitamin D to cancer patients and has been criminally corrupted to the point where drug companies are routinely charged with felony crimes for bribery and price fixing? http://www.naturalnews.com/036417_Glaxo ... fraud.html


http://www.naturalnews.com/046331_Ebola ... ions.html#
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: ninti
Omhoog
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4226
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

vr 08 aug 2014, 20:43

Ebolalalalala (4)

vrijdag 8 augustus 2014
Wat nu? Nu we weten dat zMapp werkt. Gaan we al die arme zwartjes nu ook als de donder inenten? En zo ja, wanneer dan wel. Nou, dat blijkt niet zo makkelijk te gaan. Allereerst is de voorraad miniem en weten ze bij Mapp Biopharmaceutical nog niet wat de bijverschijnselen zijn. Ja, en als ze dat wel weten. Dan duurt het volgens dr. Charles Arntzen nog wel twee maanden voor de campagne van start kan gaan. Als ze heul erg hun best misschien zelfs één maand. En dokje Charles, een expert in het decimeren van de wereldbevolking (1), kan het weten. Hij heeft 15 jaar meegewerkt aan het ontwikkelen van het nieuwe anti-ebolamiddel !!!! Dus mag je je in gemoede afvragen of bij de zieke zwartjes straks alleen die ebola wordt bestreden als de spuit erin gaat. Of dat misschien meteen iets gedaan wordt aan hun vruchtbaarheid. Vraag je er één, dan krijg je er twee. Nou niet meteen ooooh roepen. In de jaren 1995 – 1997 werden tussen de 100.000 en 300.000 Peruaanse vrouwen gesteriliseerd. Over het algemeen zonder dat ze het wisten. Die operatie werd uitgevoerd onder de vlag van de VN en met assistentie van de USSA. Tel uit je winst. Stay tuned.

(1) Zie voor deze griezel aflevering 2 dd. 6 augustus 2014

Dit bericht is verschenen in Kleintje Muurkrant actueel
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... html#start
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
Plaats reactie

Terug naar “Maatschappij / Samenleving”