'Wilders het bokje volgens paragnost'

Topics over paragnosten en dergelijke zaken tref je hier aan.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23226
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

di 04 jan 2011, 21:43


Altijd leuk zo'n dag die aanvangt met een willekeurige botsing op straat met twee islamietjes / reli-freaks in het zo rustig ogende Assen. Helemaal als je je bedenkt dat er een paragnost is hier in Assen die weet te melden dat Geert Wilders mogelijk iets vreselijks te wachten zou staan. We bespraken vorige week in het Nostradamus topic al iets met betrekking tot het uitkomen van dingen die ooit voorspeld zijn. Als in de zin van het begrip: "Self-fulfilling Prophecy"

Op de website van het Algemeen Dagblad staat vandaag een interessant artikel over de voorspellingen van de paragnost uit Assen en een andere paragnost. Leest U even mee?

ROTTERDAM - Aan het begin van het nieuwe jaar buitelen de voorspellingen van paragnosten, tarotleggers en kritstallenbolkijkers over elkaar heen. Haalt het kabinet het einde van het jaar en wie moet vrezen voor een aanslag? Twee bekende paragnosten over 2011.
Wim Helsdingen van het Centrum voor Paranormale en Spirituele Zienswijze  uit Assen  en Annemarie Sips van Life and Work Spirituele Coaching hebben zich er aan gewaagd: een voorspelling voor 2011.  "Een  moeilijk, zwaar levensjaar," constateert Helsdingen vandaag in het AD. "Een jaar waarin mensen af willen van de stress en hun hart gaan volgen," belooft Sips.

Helsdingen: "Ik krijg een verschrikkelijk beeld van de heer Wilders. Echt. Het geeft de indruk dat er iets vreselijks gaat gebeuren.

"Ook voel ik dat de Tweede Kamer gaat leeglopen. Het valt nog te bezien of de regering het einde van het jaar haalt. Ik voorzie met name in september/oktober dusdanige problemen dat de zaak kan springen. Waarover precies, weet ik niet. Zo helder zijn de beelden nooit."

Sips: "Het kabinet gaat het redden dit jaar. De basis die is gelegd wordt alleen maar sterker. Vooral Rutte en Wilders steunen elkaar door en door en gaan met strakke hand het land besturen. En het CDA? Die zit er vooral bij om de stemmen van het volk terug te winnen. Voor Rutte voorzie ik een mooi jaar. Dat staat in de sterren."

Ik weet nooit goed wat ik van dit soort voorspellingen moet vinden. Ik heb er niet zo heel veel mee, omdat het zo'n standaard iets geworden is. Iedere keer weer in januari komen de verhalen / voorspellingen van paragnosten op gang, maar zelden of nooit bekijken ze aan het einde van het jaar hoe precies de voorspellingen zijn geweest die paragnosten deden aan het begin van het jaar.

Anyways, iets ernstigs met Wilders? Tja, dat kan iedereen bedenken zoiets, en de kans dat het echt zou kunnen gebeuren is best aannemelijk. Als ik al de meest vreselijke zaken naar m'n kop geslingerd krijg van twee islamietjes / religieuze freaks, die mij verder niet eens kennen. En daarna bespuugd word door dit zelfde tuig omwille van het feit dat ik ze mijn  gehoornde hand liet zien en de discussie aan wilde gaan. Wat moet er dan al niet voor haat tegen Wilders zijn van dit zelfde soort tuig?

Maar goed, terug naar de voorspelling van de paragnost... Wilders dus... Tja, zullen we dit volgend jaar eens gaan analyseren? En zien of deze paragnosten gelijk krijgen? Of zijn er meer mensen die dit in hun glazen bolletje hebben gezien? Roept U maar!1119 AD
Gebruikersavatar
Mark
QFF Gold Member
QFF Gold Member
Berichten: 174
Lid geworden op: vr 26 nov 2010, 00:34

di 04 jan 2011, 22:39

Ja, sorry, maar ik zie paragnosten als een zooi fantasten. Ze roepen allemaal wat en voila! Ze krijgen zo nu en dan gelijk en dan zweven ze meteen naast hun schoenen.

Tja, dat Wilders risico loopt dat is wel bekend. Verder zie ik dat soort jomandafiguren als een stel kwakzalvers.
Misschien ook maar eens onderstrepen wat voor een onzin er allemaal NIET is uitgekomen... gekke is dat ze enkel in de toekomst kunnen kijken, maar het verleden niet herkennen...

Maarja zenders als SBS6 richten er een compleet nachtprogramma voor in. Wat overigens aardig wat geld opbrengt.

Nog zo'n fantast: Mike Quinsey

P.S. Enigste wat ik opmerkelijk vind zijn de voorspelling van Nostradamus...

Ik wat zoiets verwacht uit zijn voorspellingen:

"Lichtgevende kisten tonen een paars-geel kunstwerk met een schotel en bord wat onzin uitkraamt." >>> Niburu.nl
Gebruikersavatar
Melkor
QFF Gold Member
QFF Gold Member
Berichten: 305
Lid geworden op: di 05 okt 2010, 18:56

di 04 jan 2011, 22:40

Dus de een ziet iets gebeuren met Wilders en ziet de kamer leeg lopen? Verrassend! Als er iets gebeurt met Wilders (reeel), dan is het einde PVV, dus zeg je A, dan is B het logische vervolg.


En volgens de ander wordt de politieke samenhang tussen de partijen alleen maar sterker.

Tja, ook dat is een reeel scenario.


Ik voorspel verdere financiele malaise, een oorlog in het midden-oosten, een 'aanslag' op (leden van) het koningshuis of een evenement waar zij aanwezig zijn, een aanslag op Wilders, een aanslag op Amerika, een aanslag van de belastingdienst. Oh ja, en er kukkelt zo nu en dan een vliegtuig uit de lucht en de JSF wordt NOG een stukje duurder.


ben ik nu ook paragnost?
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23226
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

di 04 jan 2011, 22:43

Ja ook ik ben sceptisch dus begrijp me niet verkeerd, maar het lezen van het artikel in het AD was toch aanleiding er even aandacht aan te besteden om eens te kijken over 12 maanden hoeveel van wat deze lutsers voorspellen ook daadwerkelijk uit gaat komen... Een soort gokspel analyse zeg maar... En daarnaast ook een plek om te discussiëren over al dat paragnostische geleuter van de laatste dagen in alle vormen van media...
1119 AD
Gebruikersavatar
Mark
QFF Gold Member
QFF Gold Member
Berichten: 174
Lid geworden op: vr 26 nov 2010, 00:34

di 04 jan 2011, 22:48

Ja begin van een nieuw jaar wil iedereen ineens weten wat er te wachten staat...

Tuurlijk, ik ben ook wel benieuwd wat de toekomst zal brengen, maar dat weet niemand, en daar ben ik me bewust van.

Ja dat er meer ellende komt is misschien een voorspelling uit mijn glazen bol... :-*
Gebruikersavatar
ROI
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 545
Lid geworden op: do 07 okt 2010, 20:08

di 04 jan 2011, 23:45

• post deleted •
Gebruikersavatar
lostaname
QFF Gold Member
QFF Gold Member
Berichten: 291
Lid geworden op: ma 06 sep 2010, 18:23

wo 05 jan 2011, 03:56

Ik voorspel....een Fortuyn2

amidoinitrite?
Gebruikersavatar
Snorbaard Telex
Senior QFF-er
Senior QFF-er
Berichten: 59
Lid geworden op: ma 22 nov 2010, 22:10

wo 05 jan 2011, 05:52

http://www.wereldgeheimen.nl/wg/index.p ... &Itemid=81

een voorspelling van begin 2010, niet helemaal waarheid geworden...
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23226
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

wo 05 jan 2011, 06:01

http://www.wereldgeheimen.nl/wg/index.p ... &Itemid=81

een voorspelling van begin 2010, niet helemaal waarheid geworden...

Ik ben zo vrij de hele tekst ff hierheen te ctrl-c-en & te ctrl-v-en! Dank voor de link Snorbaard!!

:egypte:
Jan C van der Heide. 1 van Neerlands bekendste paragnosten heeft zijn visie/voorspellingen voor 2010 gedaan. Wereldgeheimen kijkt het gehele jaar 2010 mee of de voorspellingen kloppen. In december zal Mahavir zijn voorspellingen doen. Wie zal de hoogste score halen? Dat zullen we pas in november 2010 bekijken...
De Voorspellingen van 2010:


1) Er zal een nieuw loterijsysteem komen waarbij GPS en de mobiele telefoon een grote rol spelen. Horen via je mobieltje dat je Miljonair bent geworden. Dit loterijsysteem kent geen grenzen, alle wereldbewoners zullen aan de loterij kunnen meedoen. Deze mobiele loterij zal ongekend populair worden, Nederlanders nemen het voortouw wat de organisatie betreft en de betuttelende Nederlandse Staat kan er niets aan doen. Alleen maar toezien hoe groot het succes is... en de gokvrije burger zal massaal via het mobieltje inschrijven voor loten, erg veel loten...2) Israel gaat iets ondernemen tegen de fabrieken voor het opwekken van uranium in Iran. Doelgericht zal Israel door het luchtruim toeslaan!3) De bedreigingen rond Wilders lijken toe te nemen. Dit is niet gezond voor het psychisch functioneren van een mens. Het geestelijke welzijn wordt aangetast door jaren te moeten leven in de sfeer van bedreigd worden. Normaal reageren op situaties wordt steeds moeilijker, de zaken in de juiste verhoudingen blijven zien wordt problematisch. Door de druk van het voorgaande zal Wilders iets ondernemen dat bepaald niet door iedereen wordt begrepen. De psychische druk neemt steeds meer toe...4) ABN-AMRO & Bos & Zalm komen in ernstige moeilijkheden. Ze kunnen de aangegane verplichtingen niet waarmaken. Eén van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland wankelt; wordt in parten opgedeeld en verkocht naar het buitenland. De grootste Nederlandse bank vertoont scheuren en waggelt als een dronkenman naar de eindstreep. Er wordt voor die bank een andere naam verzonnen en het zal een vleugellamme, uitgeklede doorstart opleveren. Regering, politici, besturen, directies, management, niemand blijkt over adequaat gereedschap te beschikken om bedrijven, de staat, de economie te repareren. Totale onmacht van de bestuurders komt aan het licht.5) Vliegtuigmaatschappijen landen massaal in een economisch moeras en gaan op de fles. In de luchtvaart wordt binnen afzienbare tijd het persoonlijk gewicht van de passagier verwerkt in de kosten van een ticket.

De wereldeconomie zakt verder weg in een (voorlopig) onomkeerbare depressie, ernstiger en structureler dan de depressie uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Het publiek moet zich niet bij de neus laten nemen door optimistische verhalen van banken, verzekeringen, hypotheekverschaffers, de staat of economen.6) De toestand rond de economie is hoogst ernstig... De werkloosheid neemt dramatische vormen aan. Laten we ons onderling richten op ruilhandel.... In de sfeer van: 'Ik bak een taart voor jou als je mijn haar knipt'. Dergelijke ruilhandel van diensten en goederen, dat wordt de toekomst. Het zorgt er voor dat we zo fatsoenlijk mogelijk overleven. Het lijkt allemaal kneuterig en in een kruidenierstijl gedacht. Juist het kleinschalig denken, handelen, ruilen zal het individuele leven nog kleur geven.7) De wisseling van troon in Nederland, alles komt in een soort stroomversnelling en gaat niet zo als het in de planning lag en in de draaiboeken staat. Door omstandigheden zal Alexander eerder de troon bestijgen dan de bedoeling was.

(Zoals ik al aangaf in mijn vorige voorspellingen over de vakantievilla in Mozambique is het op een debacle uitgelopen. De keuze voor een nieuw vakantieverblijf zal in de toekomst met meer wijsheid en beter overleg waarschijnlijk in Zuid-Amerika liggen).8) Een onverwachte gebeurtenis en ontwikkelingen binnen het vorstenhuis van België, verschuiving in de troonopvolging, vlag half stok.9) Nederland zet zich weer op de kaart wat voetballen betreft.10) Een positieve gebeurtenis is, dat Amsterdam aan een gasramp ontsnapt. Vanaf die tijd worden treinen die gevaarlijke stoffen vervoeren zoveel mogelijk om Amsterdam heen geleid.11) De kernwapens zullen op termijn uit Nederland verdwijnen. Voor die tijd wordt de roep steeds duidelijker dat de burger precies wil weten waar zich bepaalde wapens bevinden. Bij welke steden? Helaas komen er in plaats van de kernwapens kernreactoren voor in de plaats. Het lijkt de politiek wel, of je door de hond of door de kat wordt gebeten, maakt niet zo veel uit. Alhoewel de kernreactoren aanzienlijk gevaarlijker zijn dan de in depot opgeslagen atoomwapens. Het anti-militarisme zal in Nederland steeds meer de kop op steken en voet aan de grond krijgen, ?n aan de andere kant zal de ruk naar rechts groot zijn. In Nederland ontstaat een tweedeling op politiek gebied. En de kloof tussen arm en rijk zal steeds dieper en grilliger worden...12) Nederland verovert twee gouden plakken op de Winterspelen.13) Grote Songfestival rel! Computerprobleem bij de uitslag. Nederland maakt zich erg kwaad en lijkt niet tegen haar verlies te kunnen.14) Een groot mediabedrijf gaat Nederland verlaten, de film- en muziekindustrie verkeert in een financieel deplorabele toestand en glijdt steeds verder weg. Ook de TV, diverse omroepverenigingen kunnen de kosten niet meer betalen, sommige zitten al op zwart zaad. Het is alleen nog wachten op de bekendmaking.15) Paul de Leeuw gaat het wat rustiger aan doen wegens medische oorzaak? Wat stoom van de ketel halen lijkt goed voor zijn fysieke welzijn. Door zijn sociale bewogenheid vergt hij te veel van zich zelf...16) Het aantal ongelukken zal op 10-10-10 op een mysterieuze wijze minder zijn dan op andere dagen.17) In China is de economie een kaartenhuis, uiterst wankel. De Chinese aandelenbeurs is een loterij waar Russische roulette wordt gespeeld wat de koersen betreft.18) In Europa komt een ernstige energiecrisis, een strijd om gas, op diverse plaatsen worden gasleidingen gesaboteerd. Het hele economische leven zal nog meer ontwrichten. Er zal een zware strijd ontbranden òver en dóór 'energie'. Bejaardenhuizen, die hun bejaarden, ziekenhuizen die hun zieken niet meer kunnen verwarmen. In woonhuizen, bejaarden, zieken en kinderen die dreigen te bevriezen...

Poetin staat aan de gaskraan..., een strijd brandt los om de hegemonie, een ordinaire greep naar de macht in Europa.19) Het Verenigd Europa probeert wanhopig steeds meer zeggingskracht naar zich toe te trekken. Maar? Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, gaan zich meer en meer als eilanden gedragen. Het nationalisme in diverse landen zal intense vormen aannemen. Europa valt als los zand uit elkaar. Schrikbarende werkloosheidcijfers tekenen zich af. Laten we maar niet praten over de economische situatie in Griekenland. Gierende inflatie! Dieptriest. Italië en Spanje zullen in 2010 het snelst wegzakken in de voortschrijdende economische malaise en gaan op Griekenland lijken. De werkloosheidcijfers nemen extreme vormen aan, vooral onder jongeren.20) Reeds 40 jaar geleden voorspelde ik dat de auto's van de toekomst op elektra en waterstof gaan rijden. De komst van de elektrische auto is een modegril, het voldoet niet. Bepaalde berekeningen zullen laten zien dat de algehele vervuiling veel groter is als iedereen elektrisch gaat autorijden... Dat zou dan pas een echte milieuramp worden...21) Een nieuw soort rijwiel zal op de markt worden gebracht. 'De handvoetfiets' wordt voortbewogen door te trappen en 'trappers' aan het stuur, rond te draaien met de armen. De krachten van de armen en benen worden daardoor gebundeld. Het zal een heel populair vervoermiddel worden, zeer snel en erg gezond voor de handvoetfietser. Trouwens een primeurtje, de banden kunnen met lucht of schuim worden gevuld, schuim is het voordeel dat je nooit meer een lekke band krijgt. (Het rijwiel kan tevens als extra accessoire worden uitgerust met een batterij-oplaadsysteem, batterijen die je thuis weer kunt gebruiken in de afstandbedieningen, zaklampen. Of onderweg even je mobieltje opladen).22) De meest vreemdsoortige belastingen zullen in het leven worden geroepen. Gemeente, Provincie en Waterschappen lopen voorop om hun zakken bij de burger te vullen. Transport en energievoorziening gaan een melkkoe worden, via de extra-benzine-energie-belasting. Onder het mom van het milieu worden er allerlei heffingen doorgevoerd. De accijns op alcohol zal Zweedse tarieven bereiken. De huisarts komt op rantsoen, een aantal keren per jaar kan je via de verzekering er heen, daarna moet je de rest van het jaar de huisarts zelf betalen.23) De eigentijdse marskramer zal weer in het straatbeeld gaan verschijnen. Allerlei goederen, spotgoedkoop, worden steeds meer aan de deur 'verkocht', ook door ruilhandel.24) Goud, zilver, platina, de waarde van edelmetalen zal in de nabije toekomst verdubbelen.25) De banken gaan zich richten op de valuta-handel en het zal op de economie een zelfde desastreus effect hebben als 'de handel in kredieten en hypnotheken'. Een tweede schokgolf van de hypotheek-portefeuilles is onderweg naar Europa. Het toekomstige verlies zal astronomisch zijn, bedragen die niet eens meer op elektronische displays blijken te passen.26) Charitatieve instellingen, zoals het Leger des Heils, dreigen zelf aan de bedelstaf te raken. Tussen verschillende instanties op terreinen als levensbeschouwing, religie, hulpverlening en particuliere initiatieven zullen de meest wonderlijke fusies gaan plaatsvinden om het hoofd boven water te houden en om te blijven voort bestaan. Milieu en Geloof sluiten een 'Monsterverbond'...27) Uit Cuba komt 'een verhaal' dat zeer tot de verbeelding zal spreken en dat heeft te maken met het bestuur van het land.28) De Taliban blijkt onoverwinnelijk, net als Rusland, de Westerse militairen vertrekken op termijn met stille trom uit Afghanistan. Uitgebreid zal erover worden gesproken dat het een zinloze exercitie is geweest van Nederland.29) Halverwege de USA en Europa, midden in de Atlantische Oceaan, zal er een groot ongeluk plaatsvinden dat te maken heeft met kernenergie. Atoomonderzeeër. Een gruwelijk ongeval dat hoogst ernstige vervuiling geeft, besmetting van gewassen en lucht....30) Belangrijke ontdekking die de historie van de Tweede Wereldoorlog in een nieuw daglicht zal plaatsen. Londen aan atoombomramp ontsnapt?31) Een gemene griepsoort zal uit het hart van China komen, een combinatie van virussen en bacteriën, vooral knaagdieren (konijnen, ratten) brengen het virus over en de bacterie blijkt in vogelsuitwerpselen te zitten. Ook vliegtuigen lijken het virus en de bacterie te verspreiden, het nestelt zich in ventilatiesystemen.32) Amerikaans onderzoek zal binnen afzienbare tijd aantonen dat bepaalde vaccinaties van zwangere vrouwen niet ongevaarlijk zijn voor het ongeboren kind. Een organisatie die zich bezighoudt met de gezondheid in de wereld, zal mondiaal een nieuw vaccinatieprotocol gaan voorschrijven.33) China en India dreigen zeer vijandig tegenover elkaar komen te staan, zelfs een tegen elkaar gewapend optreden lijkt onafwendbaar. Mobilisatie, troepenbewegingen aan de grenzen, India slaat agressieve, dreigende taal uit naar China. Pakistan doet zijn voordeel met de situatie..., bepaalde groepen verspreiden zich over de wereld. Daarna een nieuwe brandhaard tussen India en Pakistan.34) De Dalai Lama komt door het lot gedreven in contact met Obama wat de geschiedenis ingrijpend zal beïnvloeden.35) Voorstel tot dienstverlening door de 60 plussers om voor de tachtig, negentig jarigen te zorgen. De generatie van babyboomers wordt in de breedte en diepte creatief om de jongere generatie in het land te ontlasten van te zware verplichtingen.36) Een kind draagt een prachtig idee aan om kindsoldaten op een vredelievende manier te ontwapenen,37) Het jaar 2010 kent mogelijk een zeer strenge winter. Zware tijden wachten voor vogels en de dieren in de vrije natuur. De Elfstedentocht ligt weer in het verschiet.Niet zozeer in het jaar 2010; maar in de verdere toekomst wordt de aarde niet warmer, maar juist kouder..., een kleine ijstijd is in aantocht.Zware of minder zware tijden in het verschiet; of de aarde kouder of warmer wordt: laat het ons alsjeblieft niet koud laten... de aarde en de mens die er op woont, ook in 2010. Laten we respect hebben voor alles dat groeit en bloeit. Voor iedereen. Omdat we allemaal koningen en koninginnen zijn van ons eigen leven..., want de belangrijkste persoon ben jij, in je eigen leven... Alleen van jou, kan dat respect komen voor een ander... Gelukkig en fijn dat je er bent. Je bent belangrijk voor jouw en onze toekomst en heel erg nodig...!Een positief en spiritueel 2010 toegewenst.hypnotherapeut en paragnost

Jan C. van der Heide
Bron: WereldGeheimen.nl

http://www.wereldgeheimen.nl/wg/index.p ... &Itemid=81
1119 AD
Plaats reactie

Terug naar “Paragnosten”