Elektrosmog en aanverwante straling

Alles over gezondheid, voeding, lichaamsbeweging het menselijke lichaam en nog veel meer. Wil je gezond leven dan staat hier veel handige informatie.
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4231
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

za 05 apr 2014, 23:28

Afbeelding

In diverse topics hier op QFF vaak behandeld: elektrosmog oftewel elektromagnetische straling welke gevaarlijk zou kunnen zijn voor mens, plant en dier. Zodoende dus hier een apart topic met alles over EM (elektro-magnetische straling) en de vermeende schadelijke invloed op de directe of indirecte leefomgeving. Denk hierbij aan GSM masten, magnetrons, Wifi zenders en andere bronnen van EM. Hieronder een uitleg omtrent de invloed van EM straling op cel niveau:

EM velden en gezondheid

De mens (beknopte biologie)
Ieder menselijk leven begint bij de conceptie met een cel. Deze deelt zich, de twee nieuwe cellen delen zich weer in vier enz. De menselijke cel is derhalve de "bouwsteen" van het leven. Binnen in de cel bevindt zich de celkern (nummer 2) met onze unieke DNA. De buitenkant van de cel is de celmembraan (nummer 3). Door de celmembraan heen vindt uitwisseling plaats van positief en negatief geladen ionen. Hierdoor kan de binnenkant van de cel t.o.v. de omgeving van de cel meer of minder positief geladen ionen hebben waardoor er een spanning ontstaat tussen binnenkant van de cel en erbuiten. Deze spanning gebruikt ons lichaam voor communicatie en aansturing van organen en spieren. Als een zenuw b.v. een samentrekking aan een spier doorgeeft krimpen alle cellen in die spier samen en verandert de spanning van -85milliVolt in +40milliVolt. Als de hersenen een signaal aan een orgaan geven gebeurt dat door het "doorgeven" van een elektrisch impulsje van de ene zenuwcel naar de volgende totdat het orgaan de informatie ontvangen heeft

De verhouding tussen positief en negatief geladen ionen en de spanningverschillen zijn dus essentieel voor een goed functioneren van ons lichaam!

Afbeelding

Menselijke cel: 1: Ribosomen (eiwitsynthese); 2: Celkern (regeling celprocessen, houder DNA); 3: Celmembraan (transport in/uit cel en regelt daarmee de elektrische spanning); 4 Endoplasmatisch Reticulum (transporteert stoffen binnen cel); 5: Mitochondrium (ATP productie voor opslag en transport van energie in cel); 6: Golgi-apparaat (opslag en vorming van stoffen); 7: Lysosoom (vertering van overtollige stoffen)

Elektromagnetische invloeden van buitenaf verstoren deze subtiele maar zeer belangrijke balans waardoor cellen "op het verkeerde been" gezet kunnen worden en spanning feitelijk niet met de lichaamseigen omgeving maar met een lichaamsvreemde omgeving tot stand komt. Verder is aangetoond dat EM velden de aanmaak van Melatonine reduceren. Het is bekend dat Melatonine een sterk kanker-remmende werking heeft en essentieel is voor ons immuun systeem.
Gevolgen hiervan zijn b.v. .

De gezondheidsaspecten van EM velden waar wij dagelijks aan blootgesteld worden
(percentage zijn gemiddelden en kunnen sterk variëren afhankelijk van omgeving en leefstijl)
Binnenshuis statisch en laagfrequent (52% van de totale belasting)
Binnenshuis hoogfrequent (27% van de totale belasting)
Buiten (21% van de totale belasting)

1) Binnenshuis statisch en laagfrequent
Statische velden ontstaan over het algemeen door gebruik van kunststoffen b.v. voor de vloerbedekking of de vitrages. Sommige van deze kunststoffen verstoren de gezonde balans van positieve en negatieve luchtionen. Er ontstaat een gevoel van benauwdheid, vergelijkbaar met het weer vlak voor een onweersbui. Hier gebeurt hetzelfde, een splitsing van positieve en negatieve luchtionen totdat de spanning zo ver oploopt dat ontlading volgt (bliksem). Binnenshuis volgt deze "ontlading" echter niet en kan het klimaat permanent als "drukkend" ervaren worden
Laagfrequente velden worden vrijwel allemaal opgewekt door onze wisselstroom van 230 Volt en 50 Hertz. Overal waar stroom verbruikt wordt zijn elektrische en magnetische wisselvelden maar ook als er geen stroom verbruikt wordt zijn er door de spanning nog steeds de elektrische velden (in dat geval geen magnetische). Deze velden hebben zoals hierboven beschreven invloed op onze celwerking en hormonen en dienen geminimaliseerd te worden, zeker voor kinderen en rondom slaapplaatsen. Gevolgen van laagfrequente belasting kunnen b.v. hartritmestoornis, verhoogde celdelingactiviteit (potentieel begint iedere vorm van kanker hiermee) maar ook minder ernstige zaken zoals slaapstoornis, verhoogde stresshormonen, hoge bloeddruk en meer zijn.
Met relatief beperkte inspanning en de juiste kennis kan meestal een reductie van 90% of meer bereikt worden. Elektrische velden zijn weg te nemen en/of af te schermen en magnetische velden zijn veelal tijdelijk weg te nemen (magnetische velden zijn niet af te schermen, zij gaan overal doorheen).

2) Binnenshuis hoogfrequent
Het gebruik van TV, oude PC monitoren, magnetron, babyfoon, DECT telefoon, GSM telefoon enz. veroorzaakt een hoogfrequente belasting. In de wetenschappelijke discussie is er tot voor kort vrijwel uitsluitend gekeken na "thermische effecten" d.w.z. in hoeverre hoogfrequente straling als bijwerking opwarming van de mens veroorzaakt. Het is bekend dat deze kunstmatig ingebrachte opwarming het hele organisme kan ontregelen, vergelijk het met het zitten in een Magnetron op een hele lage stand. Alle regels en wetten vanuit de overheid hebben dan ook alleen betrekking op deze thermische effecten.
De laatste tijd wordt het door geavanceerde onderzoekmethodes steeds duidelijker dat hoogfrequente straling ook "niet-thermische effecten" heeft. Epidemiologisch is dit ook onmiskenbaar. Er treden celveranderingen en chemische processen op die onafhankelijk zijn van een temperatuursverandering en die tot allerlei klachten en (ernstige) ziektes kunnen leiden.
Als u de keuze heeft, gebruik de magnetron weinig, neem een ouderwetse snoertelefoon naast of in plaats van DECT, gebruik de GSM niet binnenshuis, koop een flatpanel PC scherm, zit niet de dicht voor de TV en doe hem uit i.p.v. standby.

3) Buiten
Buiten hebben wij vrijwel niet met laagfrequente velden te maken tenzij er transformatoren of leidingen in de buurt zijn. In dat geval is een meting de enige manier om de sterkte van het veld vast te stellen en conclusies te trekken. Gissen is hier bijna altijd missen.
Hoogfrequente belasting komt buiten veel meer voor. Denk hierbij aan zendmasten van TV, GSM, Radio, Radar. Ook hier geldt dat slechts een meting duidelijkheid kan geven over veldsterktes. Het goede nieuws is dat hoogfrequente velden vrijwel altijd zeer goed afgeschermd kunnen worden. Het gebruik van een draadloze telefoon verhoogd onze belasting enorm en kan leiden tot amplitude veranderingen in de hersengolven.
Volgens recent onderzoek zijn met name GSM en DECT telefoons nog op een ander vlak schadelijk: Doordat zij gepulste signalen gebruiken (GSM 217 keer per seconde, DECT 100 keer per seconde) is er geen constante belasting maar treedt het effect van een klopboormachine op met hele korte maar zeer krachtige impulsen. Er zijn indicaties dat juiste deze gepulste signalen
a) in de celkern komen en daar de DNA kunnen beschadigen waardoor gemuteerde cellen zich gaan splitsen en vermeerderen (mogelijk begin van kanker) en
b) de membranen van de bloed-hersen barrière openen waardoor deze natuurlijke "grenswacht" omzeild wordt en er ongewenste stoffen uit het bloed in de hersenen kunnen komen met zeer ernstige gevolgen.

Bron: http://www.elektrosmog.nl/gezondheid.php

Laten we hier alle interessante en belangrijke info plaatsen met betrekking tot dit onderwerp.
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, blackbox, BL@DE, FreeElectron, Mec, #F#
Omhoog
Gebruikersavatar
Mec
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1518
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 19:44

zo 06 apr 2014, 00:51

De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, blackbox, Toxopeus
Omhoog
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23234
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

zo 06 apr 2014, 01:45

Electronic smog

The curse of the mobile phone age: around your home there are countless gadgets whose electrical fields, scientists now warn, are linked to depression, miscarriage and cancer

BY GEOFFREY LEAN , ENVIRONMENT EDITOR Sunday 07 May 2006

Invisible "smog", created by the electricity that powers our civilisation, is giving children cancer, causing miscarriages and suicides and making some people allergic to modern life, new scientific evidence reveals.

The evidence - which is being taken seriously by national and international bodies and authorities - suggests that almost everyone is being exposed to a new form of pollution with countless sources in daily use in every home.

Two official Department of Health reports on the smog are to be presented to ministers next month, and the Health Protection Agency (HPA) has recently held the first meeting of an expert group charged with developing advice to the public on the threat.

The UN's World Health Organisation (WHO) calls the electronic smog "one of the most common and fastest growing environmental influences" and stresses that it "takes seriously" concerns about the health effects. It adds that "everyone in the world" is exposed to it and that "levels will continue to increase as technology advances".

Wiring creates electrical fields, one component of the smog, even when nothing is turned on. And all electrical equipment - from TVs to toasters - give off another one, magnetic fields. The fields rapidly decrease with distance but appliances such as hair dryers and electric shavers, used close to the head, can give high exposures. Electric blankets and clock radios near to beds produce even higher doses because people are exposed to them for many hours while sleeping.

Radio frequency fields - yet another component - are emitted by microwave ovens, TV and radio transmitters, mobile phone masts and phones themselves, also used close to the head.

The WHO says that the smog could interfere with the tiny natural electrical currents that help to drive the human body. Nerves relay signals by transmitting electric impulses, for example, while the use of electrocardiograms testify to the electrical activity of the heart.

Campaigners have long been worried about exposure to fields from lines carried by electric pylons but, until recently, their concerns were dismissed, even ridiculed, by the authorities.

But last year a study by the official National Radiological Protection Board concluded that children living close to the lines are more likely to get leukaemia, and ministers are considering whether to stop any more homes being built near them. The discovery is causing a large-scale reappraisal of the hazards of the smog.

The International Agency for Research on Cancer - part of the WHO and the leading international organisation on the disease - classes the smog as a "possible human carcinogen". And Professor David Carpenter, dean of the School of Public Health at the State University of New York, told The Independent on Sunday last week that it was likely to cause up to 30 per cent of all childhood cancers. A report by the California Health Department concludes that it is also likely to cause adult leukaemia, brain cancers and possibly breast cancer and could be responsible for a 10th of all miscarriages.

Professor Denis Henshaw, professor of human radiation effects at Bristol University, says that "a huge and substantive body of evidence indicates a range of adverse health effects". He estimates that the smog causes some 9,000 cases of depression.

Perhaps strangest of all, there is increasing evidence that the smog causes some people to become allergic to electricity, leading to nausea, pain, dizziness, depression and difficulties in sleeping and concentrating when they use electrical appliances or go near mobile phone masts. Some are so badly affected that they have to change their lifestyles.

While not yet certain how it is caused, both the WHO and the HPA accept that the condition exists, and the UN body estimates that up to three in every 100 people are affected by it.

Case History: 'I felt I was going into meltdown'

Until a year ago, Sarah Dacre reckoned she had a "blessed life". Running her own company, and living in an expensive north London home, the high-earning divorcee described herself as "fab, fit and 40s". Then suddenly the sight in her right eye failed: she first noticed it when she was unable to read an A-Z map. Soon she was getting pains and numbness in her joints. She could not sleep and spent nights "pacing about like a caged lion". Her short-term memory failed and if she took notes to remind her, she would forget she had made them.

The symptoms got worse whenever she was exposed to electricity. She could not use a computer for more than five minutes without becoming nauseous. Even using a telephone landline gave her a buzzing in the ear and made her feel she was "going into meltdown".
Bron: ->> http://www.independent.co.uk/environmen ... 77191.html
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: blackbox, Mec
Omhoog
Gebruikersavatar
#F#
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 474
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 23:04

zo 06 apr 2014, 13:57

het schijnt dat zwarte toermalijn (edelsteen) bij je dragen en/of in je huis plaatsen helpt om de invloed van electrosmog te verminderen...
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, blackbox
Omhoog
Gebruikersavatar
Mec
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1518
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 19:44

zo 06 apr 2014, 14:24

Afbeelding

Ik heb altijd twee brokken toermalijn naast m'n laptop liggen...wel eerst de stenen een dag in water laten liggen(in een emmer ofzo) voor goede werking ...toermalijn moet eerst gereinigd worden en dan elke week een nacht in water om te reinigen....goed is ook om stukken minder straling te hebben van je beeldscherm, om de stroom eraf te halen en je accu te gebruiken in je laptop/notebook, plus je wifi uitschakelen en gewoon op een kabeltje internetten en router zover mogelijk uit je buurt houden als mogelijk.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, blackbox, Toxopeus, #F#
Omhoog
Gebruikersavatar
blackbox
Administrator
Administrator
Berichten: 6276
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:09

zo 06 apr 2014, 15:12

What is Tourmaline?

Tourmaline is one source of “chi energy”, the concept upon which the 5,000 year old
Chinese Traditional Medicine (TCM) is based. So, exactly what is Tourmaline, and what
effect do its various properties have on our bodies?

Tourmaline is a naturally occurring semi precious gemstone that is found in all parts of the
world, but was first discovered in Sri Lanka in 1703. Since that discovery, some of the
largest deposits of Tourmaline in the world have been found in Brazil, Pakistan, Afg
hanistan, America, Madagascar, and in many parts of Africa.

The stone appears in many beautiful colors, including several shades of amber, red, pink, purple, yellow, green, blue and brown, as well as black, clear and translucent.
.
Known as the “Electric Stone”, Tourmaline is the highest energy crystal in the world.
In 1880, lab experiments performed by Pierre and Jacques Curie proved that Tourmaline
generates a weak electrical charge.

This electrical charge enables Tourmaline to produce far infrared photon energy negative ions and alpha waves.

These three main characteristics of Tourmaline combine to provide many benefits to our
health, such as prevention of cholesterol build up, purification of the blood, an improvement
in circulation, stimulation of the autonomic nerves, calming of overly excited sympathetic
nerves, promotion of sound sleep and mental alertness, stress relief, stimulation of cell
metabolism and enhancement of the immune system.
PDF ALERT!

http://www.ihfglobal.com/education_docu ... maline.pdf
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, Toxopeus, Mec, #F#, ninti
Omhoog
Gebruikersavatar
blackbox
Administrator
Administrator
Berichten: 6276
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:09

ma 07 apr 2014, 21:43
This short documentary reveals the hazards of the electronics industry in China profiling workers poisoned by chemicals and their struggle for compensation. ...
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, FreeElectron
Omhoog
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4231
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

ma 07 apr 2014, 23:04

#F# schreef:[quote=""dodeca" post=54863"]tesla komme klaar...

Afbeelding
Flower of Life toiletpapier?[/quote]

dodeca schreef:nee #F# speciaal behang:

Behang tegen 'elektrosmog' ontwikkeld

Duitse onderzoekers hebben een behang ontwikkeld dat elektromagnetische straling moet tegenhouden. Signalen als wifi, gsm en andere dataverbindingen zouden ruimtes die met het behang zijn bekleed nauwelijks kunnen penetreren.

Het isolerende behang werd ontwikkeld aan een Frans technisch onderzoeksinstituut in Grenoble, het Grenoble INP.

Het behang is voorzien van patronen die werden gemaakt met zilverdeeltjes, die wifi-signalen in zowel de 2,4GHz- als de 5GHz-band blokkeren.

Achter het behang bedraagt de signaalsterke gemiddeld 25dB minder dan ervoor. Een latere versie van het behang moet ook frequentiebanden blokkeren die door gsm- en andere mobiele communicatiesignalen gebruikt worden.

Om ook ruiten wifi-signalen te kunnen laten blokkeren, terwijl ze wel licht doorlaten, werken de onderzoekers aan een transparante versie van hun behang. Het productieproces, waarbij in geleidende inkt opgenomen zilverdeeltjes geprint worden, zou dan in dunnere coatings gemaakt moeten worden. De eerste wifi-blokkerende versie van het behang moet in de loop van 2013 op de markt verschijnen.
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, blackbox, FreeElectron, Mec
Omhoog
Gebruikersavatar
NoMore
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 816
Lid geworden op: di 16 aug 2011, 21:10

vr 11 apr 2014, 11:15

‘Anti-radiation belt’ developed by Israeli firm for nuclear emergencies

Afbeelding

Published time: April 09, 2014 19:01
Edited time: April 10, 2014 11:00

An Israeli company called Stemrad has developed a body belt that protects people from the worst effects of gamma radiation. Called the Stemrad 360 Gamma, the belt could be a lifesaver for the emergency services in a nuclear accident.

Oren Milstein, the co-founder of Stemrad, says it’s partially made out of lead and is designed to first and foremost protect the pelvic area, where most of the body’s renewable bone marrow is made, Reuters reports.

“It may look simplistic on the outside but the structure inside is three-dimensional and very unique. The idea here was to create a product that on the one hand protects but on the other hand is not overburdened by weight,” he said.

Nobel laureates Roger D Kornberg and Michael Levitt are on Stemrad’s scientific advisory board, as they were quickly persuaded of the belt’s merits.

“When I first told about it, I was at first skeptical,” said Kornberg.

At just over 15 kilos, the belt would be wearable for most people. A full body suit to protect all the body’s vital organs such as the liver and thyroid would weigh about 200 kilos, so most people wouldn’t be able to wear it.

The belt can protect the wearer for doses of up to 1,000 rads – a high level of radiation poisoning that can cause serious illness and even death.

Milstein says that protecting the body’s bone marrow is crucial to ensuring survival after radiation exposure.

After the Chernobyl disaster, many of the firemen and engineers who were first on the scene had to have bone marrow transplants, and even then most of them died soon afterward, so protecting the bone marrow may have made a difference.

The Stemrad 360 Gamma belt is designed to be worn around the waist to protect vulnerable bone marrow, screenshot from Reuters video.

The Stemrad 360 Gamma belt is designed to be worn around the waist to protect vulnerable bone marrow, screenshot from Reuters video.

"Conceptually, it's agreeable that the bone marrow is the most radiation sensitive tissue and that bone marrow is able to regenerate itself. So kind of like adding one plus one, we know that if we perform partial shielding on bone marrow, we get an increased survivability of the individual," said Millstein.

The gamma belt hasn’t yet been tested in real radiation environments – such as in Fukushima – but simulations using mannequins have demonstrated its effectiveness in absorbing radiation.

The belt doesn’t offer full protection or allow an unlimited stay in an irradiated area and despite still being unproven Stemrad has already got orders from Israel, Russia and Japan.

Israel has a history of being as prepared as possible for any kind of attack from outside forces. Earlier this year Israel stopped distributing gas masks to its citizens after concluding that an imminent chemical weapons attack from Syria was unlikely, although the emergency services will still be issued with them.

http://rt.com/news/gamma-radiation-nuclear-safety-472/
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, Mec
Omhoog
Gebruikersavatar
Mec
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1518
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 19:44

do 24 apr 2014, 23:57

De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4231
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

di 06 mei 2014, 21:46

Mec schreef:Tja, baphomet haalde het gister nog even aan in de QFF Potcast 5 “de smartmeter is een topic om in de gaten te houden” die smartmeterzooi(elektrosmog) gaat ons steeds meer bedreigen, nou, ik heb er nu al mee te maken, ik word nu al bedreigt met een rechtszaak door de Duitse firma Minol als ik hun smartmeter niet afneem.(ik woon in Duitsland) Dus Mec heeft al een advocaat in de arm genomen, en ook Ortdienst Umweltamt waar ik de vleermuis in de strijd heb geworpen, …kan niet gekker, een fucking vleermuis is tig x beter beschermd als een mens! ..de vleermuis is ineens mijn grootste vriend geworden :D

“”“. Einige Vogelarten und alle heimischen
Fledermausarten besitzen einen noch höheren Schutzstatus: Sie sind „streng geschützt“. Geschützt sind auch ihre Fortpflanzungs- und Ruhestätten. Alle besetzten Fledermausquartiere sind durch das Bundesnaturschutzgesetz streng geschützt.””

Haha er zitten hier 3 soorten vleermuizen bij mij en buren en omgeving die door elektrostraling straks hun eten niet meer kunnen vangen, hun jonge zullen doodgaan en papa en mama vleermuis zullen ook dood gaan of wegtrekken naar veiliger oorden. Trouwens, insecten verdwijnen ook door smartmeter straling....2 voordelen zijn dat ik geen vliegenvangers meer hoef te kopen voor in huis en dat de insecten horren de prullenbak in kunnen :P

Die smartmeter puls straling is vergelijkbaar met de straling van een radar!! Dus vleermuizen zijn daardoor meteen helemaal de weg kwijt…maarja voor nu maar effe kijken hoe het zich verder ontwikkeld want advocaat is druk bezig nu en ik heb al 30 medestanders geronseld die dankzij mijn info via emails aan hen, absoluut geen smartmeter meer in hun huis willen hebben. Dus dat geeft moed, niet dat ze nu op de barricade gaan staan..dat doe ik…maar iets is beter als niets…dood of de gladiolen!!! Fuck E’m!!! met hun smartmeter teringzooi!!
FreeElectron schreef:
Die smartmeter puls straling is vergelijkbaar met de straling van een radar!!
Qua intensiteit, frequentie, pulsduur of een combinatie?
Heb je daar een link van?

In principe wekt ALLES waar stroom doorhee gaat, een EM veld op. Zelfs je electrische viegenmepper (die je dus niet meer nodig hebt ;D ).
Maar de grootste boosdoeners hier zijn wel DECT telefoons, Wifi en GSM.
Dat zendt nl. ofwel voortdurend uit met gepulste modulatie, ofwel wekt het tijdens gebruik een krachtig EM veld op wat ook nog eens vlak bij je hoofd zit.

Overigens is je magnetron van 1200 watt ook vergelijkbaar met een radarpuls, op 2.4 GHz AM-gemoduleerd met 50 Hz.
Dat ding hoort goed afgeschermd te zijn maar als je eens met een veldsterktemeter rond je Maggie gaat meten dan schrik je je wezenloos. :o
Je zou je dus ook af kunnen vragen of eten uit de Maggie nou wel zo goed voor je is ..... ik heb al veel mensen gehoord die om deze reden geen Maggie meer gebruiken.

Wat er allemaal niet in de lucht zit aan RF-signalen.....als je het zichtbaar zou kunnen maken als licht dan lijkt het wel op een satelliet-nachtfoto van Europa die je wel eens ziet.

Overigens heb je naast de pure RF energie ook nog eens te maken met de daarop ge-ente informatie (structuur, niet de modulatie zelf). Die kan van ongunstige aard zijn.
Dat is op te schonen, daar zijn wel methoden voor.

Maar goed, dit gaat wel erg offtopic zo.
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
NoMore
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 816
Lid geworden op: di 16 aug 2011, 21:10

vr 09 mei 2014, 16:26

De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: blackbox
Omhoog
Gebruikersavatar
Mec
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1518
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 19:44

ma 12 mei 2014, 23:45

New research confirms that our electronics and radio waves disrupt migratory birds

Afbeelding

A research team working at the University of Oldenburg in Germany has gathered a significant body of evidence suggesting that human-generated electromagnetic radiation — i.e. radio waves — can interfere with the navigational abilities of some bird species, seemingly confirming decades of speculation.....lees meer in link

http://www.extremetech.com/extreme/1820 ... tory-birds
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: blackbox
Omhoog
Gebruikersavatar
Mec
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1518
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 19:44

vr 13 jun 2014, 16:42

Google Glass Emits More Radiation Than Most Smart Phones

De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: blackbox
Omhoog
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4231
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

za 14 jun 2014, 18:25

Har-o-bed schreef:
HET WORDT BLIJKBAAR SERIEUS:
Over de RFID-chip, de correlatie met het super Wi-Fi-veld en mannelijke plicht....

De FDA, een van 's werelds meest criminele fascistische organisaties, op handen gedragen door de Nederlandse Gezondheidsraad, GGD, RIVM, ministers van Volksgezondheid (en ongetwijfeld Tros Radar) beoogt i.s.m. Obama chip-implantatie voor elke Amerikaan. Zogenaamd voor de gezondheid. Wat er niet bij wordt verteld, los van de NWO strategie er achter van totaalcontrole, is dat de randvoorwaarde voor het laten functioneren van RFID-chips het in stand houden van een giga-stralingsdeken van microgolven is. Bijna niemand snapt dit verband, deze correlatie Wi-Fi (e.a.) - RFID-chip.

Wi-Fi wordt niet voor niets zo agressief opgedrongen. Deze straling veroorzaakt spin-inversie > mitochondropatie > de wortel van ongeveer alle denkbare gezondheidsklachten van obesitas tot hypersensitiviteit, van alle soorten kanker tot talloze psychische problemen.

En zo speelt met dank aan Oprah Winfries en Zbigniew Brzezinski's lieveling Obama de bal straks rond: Iedereen (want de EU-commissarissen zullen de VS-lees Bilderberg/Zbigniew Brzezinski- klakkeloos volgen, zeker nu ze vingerafdruk-in-paspoort-Pechtold naar voren schuiven) wordt gechipt met als smoes dat het voor verbetering van de gezondheid is > dat kan alleen i.s.m. een giga-stralingsveld dat een giga-gezondheidsschade aanricht > de media weigeren al 10 jaar structureel serieus over stralingrisico's te publiceren/uit te zenden onder druk van grote adverteerders als telecom en farmacie en Den Haag > de zorgmaffia, die al jaren een agressieve gepolitiseerde en liefst gemilitariseerde "gezondheidszorg" oplegt wordt door al die gezondheidsklachten nog steeds machtiger en daarmee de NWO-elite die iedereen als ruwe grondstof voor hun zieke psychopate aberratiebevrediging gebruikt en wil blijven gebruiken. Vermeldenswaard is dat Alexander Pechtold, die boos wegloopt als je hem vraagt waarom hij met belastinggeld op een privereisje naar Bilderberg gaat, in een radio-uitzending ooit zei dat hij er trots op was zo aan ons nieuwe zorgstelsel te hebben bijgedragen. Jullie weten wel, dat zorgstelsel dat hoge winsten voor verzekeraars beoogt die nu als het aan Bilderberger Schippers ligt ook voor iedereen de arts gaan uitkiezen.

Als cultuurfilosoof ben ik een groot voorstander van zaken in rede en met gezond verstand en gevoel naar menselijke oplossingen leiden. In ogenschijnlijk groot contrast hiermee garandeer ik echter dat ik mijn hele Krav Maga-examen nog eens over zal doen op de eerste de beste GGD-er die mij of mijn kind zo'n chip probeert in te planten. Ik hoop dat alle vaders in NL en elders zo zullen reageren: een keer je mannelijkheid tonen! Onverschillig wat de persoonlijke risico's of gevolgen zijn, want het is de laatste kans die je zult krijgen. Er is niets te verliezen, want de geschiedenis zal uitwijzen dat je beter dood kunt zijn dan gechipt door het systeem. Dat laatste zal geen menselijk leven meer toelaten en helemaal geen mannelijk leven voor mannen die een totale identiteitsvernietiging zullen ondergaan na de afkalving van mannelijkheid die het consumentisme al voor haar rekening nam. (welke zak gaat er nu voor de deur van een winkel liggen om de nieuwste iPad te bemachtigen???) De meeste mannen zijn duffe slappe laffe systeemwatjes geworden, maar mannen hebben meer dan ooit de plicht hun mannelijke homeostase in te nemen en in te zien dat je achter dit systeem scharen het toppunt van onmannelijkheid is, het toppunt van lafheid en obsceniteit. Mannelijkheid ligt in het kunnen staan voor een ethische keuze en plicht en de bescherming van een humane toekomst voor onze kinderen en een leefbare Aarde. Onwrikbaar, Oncurrumpeerbaar. Angstloos. Een lul hebben is niet genoeg om man te zijn.

Mensen zijn prachtig. Menselijke samenleving met alle kleur, talent en bruisende diversiteit is prachtig. De Aarde en leven is schitterend en een ongekend wonder. Kinderen zijn heilig. Helaas moet dat soms verdedigd. worden...

In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: Mec
Omhoog
Plaats reactie

Terug naar “Gezondheid / Voeding”