Doorbraak in de strijd tegen kanker

Alles over gezondheid, voeding, lichaamsbeweging het menselijke lichaam en nog veel meer. Wil je gezond leven dan staat hier veel handige informatie.
Gebruikersavatar
NoMore
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 814
Lid geworden op: di 16 aug 2011, 21:10

ma 02 jun 2014, 11:04De volgende video laat een interview zien tussen prof. J. Miklosko, prorector aan de universiteit van Trnava in Slowakije, en Dr. R.G. Hamer. Deze video maakt duidelijk dat er op 11 september 1998 een officiële wetenschappelijke verificatie van de Germaanse Geneeskunde aan deze universiteit heeft plaatsgevonden.
Het negeren van en de poging om deze verificatie in diskrediet te brengen zegt meer over onze samenleving in het algemeen en onze academische geneeskunde in het bijzonder dan menigeen wil weten.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, wodan
Omhoog
Gebruikersavatar
NoMore
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 814
Lid geworden op: di 16 aug 2011, 21:10

ma 02 jun 2014, 11:06

Har-o-bed schreef:Dat dr Hamer is een zeer interessant verhaal!

De kracht van GNM

De kracht van GNM (German New Medicine)
Eind mei 2013 nam ik deel aan een intensieve workshop GNM (Het Bio-Logisch Lichaam), plezierig gegeven door expert Mies Kloos. Het was zeer boeiend en leerzaam. German New Medicine is geen therapie of behandelvoorschrift bij ziekte, het is een medische basiskennis van groot essentieel belang. Iedere therapeut en arts zou deze kennis tot op detailniveau moeten bezitten. Het leert ons hoe ziekteprocessen verlopen, waarom ze zo verlopen en hoe triggers van ziekte ontstaan en op welke hersendelen en daarmee op welke organen deze aangrijpen. Met die kennis en inzichten ben je vervolgens in staat om aan de hand van klachten, de opgelopen triggers (inslagen, conflicten) te achterhalen, en te voorspellen hoe het genezingsproces zal gaan verlopen. En, als je dat eenmaal weet kan je de kwesties echt gaan oplossen en ben je in staat om zonder angst het genezingsproces te doorlopen, zonder vergiftiging van lichaam en geest zoals de reguliere ‘geneeskunde’ toepast ter symptoombestrijding. Sterker nog, reguliere geneeskunde probeert eigenlijk te vechten tegen onderdelen van het genezingsproces, met alle nare gevolgen van dien. Dr. Ryke Hamer heeft zijn wetenschap uitvoerig gedocumenteerd. De basis ervan beslaat maar liefst zo’n 60.000 cases!

Het lastige aan GNM is dat het behoorlijk complexe materie is, en dat vertrouwen in het leven, soms letterlijk van levensbelang is. De crisisfase in de genezingsfase kan soms bijzonder heftig zijn. Die moet je echt geheel vrij van angst doorstaan. Ook het besef dat de kracht van onze gedachten veel groter zijn dan wij vaak denken of durven te vermoeden is van essentieel belang. Ook die van de mensen om de zieke heen. Je kan jezelf letterlijk dood denken. Zo was er een oncoloog die na wat hoesten een longfoto liet maken. Er was direct een duidelijke vlek te zien. Volgens zijn eigen diagnose gaf hij zichzelf nog hooguit drie maanden te leven. De oncoloog stierf netjes drie maanden na deze longfoto. Tijdens het opruimen van zijn kamer vond men een andere longfoto, van 20 jaar geleden. Daarop was exact dezelfde vlek te zien….

Erg mooi aan deze workshop waren de vele voorbeelden uit de praktijk bij zowel mens als dier. De verlopen kloppen gewoon helemaal, dat zie je, dat weet je, dat voel je. Wonderlijk en bizar tegelijkertijd.

Mies Kloos over GNM
GNM (German New Medicine) geeft inzicht in de verregaande koppeling tussen lichaam en geest. Het legt op zeer gedetailleerde wijze het verband tussen de emotionele beleving van een gebeurtenis en het daarop volgende proces, waarvan ziekte een onderdeel is. Elke ziekte is het resultaat van een gebeurtenis die jou emotioneel raakt, bv. een onverwacht ontslag, een opmerking die je als zeer kwetsend hebt ervaren, een sterfgeval van een dierbare, etc.

Bij zo’n gebeurtenis krijgt men allereerst te maken een stressfase. Hierin heeft men in het algemeen veel energie: het probleem moet worden opgelost en het lichaam helpt je daarbij. Dit laatste zijn we ons meestal niet bewust, we gaan door met doen wat er moet gebeuren en kunnen vaak aan niets anders denken. We kunnen er ’s nachts vaak niet van slapen, we staan ermee op en gaan ermee naar bed. Pas als het is opgelost, kunnen we ons weer ontspannen en dan worden we ziek: nu worden de maatregelen, die het lichaam heeft genomen in de stressfase om ons te helpen het probleem zo snel mogelijk op te lossen, weer ongedaan gemaakt.

Ziek zijn is dus het tweede deel van het proces en is in werkelijkheid de herstelfase. Bijna alle therapieën zijn erop gericht deze herstelfase tegen te gaan, zowel regulier als alternatief. Dat maakt, dat deze inzichten daadwerkelijk lijnrecht tegenover de huidige opvattingen staan en dat therapieën, zoals we die vandaag de dag kennen, niet nodig zijn. Het is wel nodig om heel hard aan jezelf te werken en je (onbewuste) angsten los te laten. De brieven van Christus zijn heel duidelijk: je manifesteert je eigen onbewuste overtuigingen en verwachtingen, je manifesteert dus je eigen angsten. Rust en vertrouwen brengt genezing, het lichaam is daartoe gemaakt, het is één van de 9 kosmische bestaanwetten. Ingrijpen, op wát voor manier dan ook, is het resultaat van angst: mijn lichaam heeft ondersteuning nodig, mijn lichaam kan het niet alléén. Dit houdt de problemen juist in stand: als jij ervan overtuigd bent dat je lichaam het niet zelf kan, dan manifesteer je deze overtuiging, het lichaam kan het dus ook niet. Laat je je angst los en vertrouw je op je lichaam, dan blijkt dat het het wél kan, in recordtijd zelfs.

Mies werkt aan een nieuwe website over GNM, Nederlandstalig en toegankelijker geschreven. Zie Hoe de Geest het Lichaam aanstuurt.Dr. Ryke Geerd Hamer
Geboren in 1935, in Friesland (Duitsland) opgegroeid. Op 18-jarige leeftijd deed hij eindexamen en begon een medische en theologie-studie in Tübingen, waar hij ook zijn latere vrouw Sigrid Oldenburg, een studente medicijnen, leerde kennen. Toen hij 20 jaar was, slaagde hij voor het medische voorexamen; hij trouwde 1 jaar later in Erlangen en legde daar op 22 jarige leeftijd het theologische examen af. De jonge familie kreeg als eerste een dochter en een zoon DIRK (die nog een grote rol zou spelen) en later nog 2 kinderen. Op 24 jarige leeftijd slaagde Dr. Hamer voor het medische staatsexamen in Marburg. Twee jaar later ontving hij na zijn periode als assistent de approbatie als arts en de doctorsgraad. Er volgden een aantal jaren aan de universiteitsklinieken van Tübingen en Heidelberg.

In 1972 deed dr. med. R.G. Hamer zijn specialisatie als internist. Hij werkte ook deeltijds in een maatschap met zijn vrouw dr. Sigrid Hamer. Hij hield er altijd een bijzondere hobby op na: patenten uitvinden; b.v. het a-traumatisch snijdende Hamer-Scalpel voor plastische chirurgie, dat met een 20-voudige scherpte van een scheermes snijdt; een speciale botzaag, eveneens voor plastische chirurgie; of een zich steeds de lichaamscontouren automatisch aanpassende massage ligbank; alsook een apparaat voor transcutane serumdiagnose.

Het was de droom van Dr. Hamer om met de inkomsten die hij uit zijn patenten ontving een artsenpraktijk voor arme mensen in Zuid-Italië te beginnen, zonder geld voor consulten te vragen.

Kort voordat hij zijn droom kon verwezenlijken, op 18 Augustus 1978, ‘s morgens om 3.00 uur in de schemering, gebeurde er iets vreselijks: Voor het eiland Cavallo wilde de doorgedraaide Italiaanse prins V.E. van Savoyen iemand neerschieten. Daarbij werd dr. Hamers zoon Dirk, die nietsvermoedend in een boot lag te slapen, levensgevaarlijk getroffen. Bijna 4 maanden lang duurde de doodsstrijd van zijn zoon. Dag en nacht waakte hij als vader aan het bed van zijn zoon. Op 7 december 1978 stierf Dirk in zijn armen.

Daardoor heeft hij, zoals hij 3 jaar later zou weten, een verliesconflict met een daardoor in werking getreden teelbal-kanker geleden. Later benoemde Dr. Hamer een dergelijk soort van schokbeleving het “Dirk-Hamer-Syndroom” (DHS), een Biologische Conflictshock, die ons totaal onverwachts “op het verkeerde been” zet.

Dr. Hamer ontwikkelde eind jaren ’80 vijf biologische wetten waaraan alle ziektes voldoen. Hij ontdekte, dat elke ziekte een biologische, psychische en /of sociale betekenis heeft. Ook de plaats, waar het zich manifesteert, heeft een rede. Drie elementen werken synchroon: de psyche, de hersenen en de organen of lichaamsdelen.

Elke ziekte begint met een “shock”, een emotioneel trauma, dat een effect heeft op een bepaalde plaats in de hersenen. Deze plaats correspondeert met een lichaamsdeel of een orgaan en signalen worden daar naartoe gestuurd. Het orgaan of lichaamsdeel reageert hierop anders dan normaal en wordt “ziek”. Het achterhalen van de oorspronkelijke “shock” en de realisatie dat dát de oorzaak is van het probleem, zorgt ervoor dat het lichaam de “ziekte” op kan lossen. Shocks vormen als het ware emotionele blokkades die een ziekte veroorzaken en de genezing beletten.

Bij kankerpatiënten zorgen de shocks voor concentrische cirkels, die op een hersenscan te zien zijn. Met zo’n hersenscan kan Dr. Hamer achterhalen waar iemand kanker heeft of aan het ontwikkelen is, welke emotionele oorzaak daarachter ligt en in welk stadium de ziekte zich bevindt. Het is een zeer boeiende methode, die een fysieke verklaring geeft voor een gedeelte van de NEI van Roy Martina. Beide methoden leggen concrete verbanden tussen emotionele shocks en ervaringen en fysieke problemen.

http://www.deelbewust.com/de-kracht-van-gnm/
Dank je Har-o-Bed!
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, Har-o-bed, #F#
Omhoog
Gebruikersavatar
Har-o-bed
QFF Gold Member
QFF Gold Member
Berichten: 259
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 21:15

ma 02 jun 2014, 11:12

De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: Dromen, baphomet, blackbox, wodan, #F#
Omhoog
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23147
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

ma 02 feb 2015, 19:03

Nieuwe therapie om effectief tumoren te bestrijden

Gepubliceerd: 02 februari 2015 17:27
Laatste update: 02 februari 2015 17:27

Onderzoekers hebben voor het eerst bewijs geleverd dat een combinatie van bestraling en een nieuwe vorm van immuuntherapie kankercellen effectief kan bestrijden.
Het bewijs komt van onderzoekers van het Maastricht UMC+ en Maastro Clinic. De resultaten van het onderzoek zijn gepubliceerd in het wetenschappelijk tijdschrift Clinical Cancer Research.

Experimenten tonen aan dat wanneer beide therapieën worden toegepast, 75 procent van de tumoren verdwijnt. De onderzoekers starten binnenkort met een klinische studie om deze nieuwe behandeling in de toekomst toegankelijk te maken voor patiënten.

De meeste patiënten die kanker hebben, komen te overlijden aan de gevolgen van uitzaaiingen. Over het algemeen zijn uitgezaaide tumoren niet te genezen. Huidige behandelingen, zoals chemotherapie, bestraling of zogeheten 'targeted drugs' zijn voornamelijk gericht op het verlichten van klachten en het verlengen van de levensduur.

Kankercellen krijgen de kans om zich te vermeerderen en uit te zaaien, omdat ze normaliter onzichtbaar zijn voor het eigen afweersysteem. De onderzoekers hebben in samenwerking met een Zwitsers bedrijf een methode ontwikkeld om het afweersysteem te stimuleren. Het afweersysteem zal dan kankercellen aanvallen en opruimen.

Immuunreactie

De behandeling start met bestraling van de primaire tumor. De straling veroorzaakt een flinke beschadiging aan die tumor. Hierdoor komen signaalstoffen vrij die worden herkend door het eigen afweersysteem. Naast de directe vernietiging van tumorcellen door de bestraling, wordt zodoende ook een immuunreactie opgewekt.

"Deze immuunreactie is echter niet sterk genoeg om kankercellen en eventuele uitzaaiingen op te ruimen", zegt prof.dr. Philippe Lambin, hoogleraar radiotherapie. "Om kankercellen daadwerkelijk door het immuunsysteem te laten bestrijden, moeten we nog een 'trucje' toepassen."

Extra zetje

De meeste tumoren blijken één gezamenlijk kenmerk te hebben. Ze bevatten allemaal een specifiek herkenningspunt dat afwezig is in gezonde cellen. De ontwikkelde immuuntherapie bestaat uit een stofje dat zich precies aan dat stukje tumor vastbindt. Op die manier worden tumorcellen als het ware gemarkeerd en herkend door het afweersysteem.

"De immuunreactie die al is opgewekt door de bestraling, wordt enorm versterkt na toediening van de gerichte immuuntherapie", zegt Karen Zegers. Zij heeft samen met Nicolle Rekers het onderzoek uitgevoerd. Zegers: "Uiteindelijk bleek zelfs 75 procent van de tumoren volledig te verdwijnen in onze experimentele modellen."

Bewijs

"Onze studie levert voor het eerst bewijs dat we kankercellen effectief kunnen bestrijden met behulp van deze combinatietherapie", aldus Lambin. "Daarnaast tonen de nieuwste en nog niet gepubliceerde resultaten aan dat deze behandeling ook een effect heeft op tumoren die zich buiten het bestralingsgebied bevinden. Op deze manier zouden we dan ook niet alleen de levensverwachting kunnen verlengen, maar ook daadwerkelijk tumoren en hun uitzaaiingen kunnen genezen."

De wetenschappers gaan de combinatietherapie in de volgende fase van het onderzoek toepassen bij patiënten die een beperkt uitgezaaide vorm van kanker hebben.

Door: Gezondheidsnet
via:->> http://www.nu.nl/gezondheid/3984482/nie ... ijden.html
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23147
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

do 26 feb 2015, 09:26

'Nederland krijgt minstens twee centra voor protonentherapie'

Gepubliceerd: 26 februari 2015 07:42
Laatste update: 26 februari 2015 07:42

In Nederland worden minstens twee nieuwe centra waar kankerpatiënten terechtkunnen voor de zogeheten protonentherapie gebouwd.
Dat meldt de Volkskrant donderdag.

De bouw begint over twee maanden in Delft en Groningen. In de loop van 2017 kunnen hier de eerste patiënten worden behandeld, aldus de krant.

Zorgverzekeraars willen echter dat er maar met één centrum een contract wordt afgesloten. Ze stellen dat de meerwaarde van protonentherapie in veel gevallen nog niet voldoende is aangetoond. Verder is het veel duurder dan gewone bestraling.

Het UMC in Maastricht, het UMC Groningen, een Amsterdams consortium van het AMC, VUmc en Antoni van Leeuwenhoek en een samenwerkingsverband van het Erasmus MC (Rotterdam), LUMC (Leiden) en TU Delft hebben een vergunning gekregen om kankerpatiënten in de toekomst te behandelen met protonentherapie.

Bij deze therapie wordt bestraald met geladen deeltjes (protonen), die nagenoeg hun volledige energie precies op de juiste plaats in de tumor afgeven. De behandeling met protonen richt minder schade aan in het lichaam dan de gangbare bestraling.

Door: NU.nl
via:->> http://www.nu.nl/binnenland/4000075/ned ... rapie.html
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23147
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

do 26 feb 2015, 09:27

UMCG begint zelf met protonenbestraling

DVHN | Gepubliceerd op 26 februari 2015, 06:37
Laatst bijgewerkt op 26 februari 2015, 08:14

Afbeelding

GRONINGEN - Het UMCG begint met de bouw van een protonenbestraler, ook al is er nog geen contract met de zorgverzekeraars.

Daartoe heeft de raad van bestuur van het Universitair Medisch Centrum Groningen besloten. Zonder contract met de verzekeraars is er onzekerheid over de financiering van de 50 miljoen euro kostende faciliteit voor de bestraling van kanker. Bestuursvoorzitter Jos Aartsen kondigde in januari al aan desnoods zelf te beginnen als de verzekeraars doorgingen met ‘vertragingstactieken' en zelf ook financiers te zoeken.

Preciezere bestraling

Met protonenbestraling kunnen tumoren preciezer bestraald worden waardoor minder omliggend weefsel beschadigd raakt. Het ministerie van Volksgezondheid verleende in 2013 vier vergunningen voor protonentherapie in Nederland. De zorgverzekeraars vinden alleen dat nog onvoldoende is aangetoond dat deze dure nieuwe techniek meerwaarde heeft. Met de bestaande technieken kan al veel beter bestraald worden en patiënten waarvoor protonenbestraling echt de enige mogelijkheid is zouden desnoods in het buitenland terecht kunnen.

Wél meerwaarde

Het UMCG heeft in diverse onderzoeken aangetoond dat protonenbestraling in Nederland wel degelijk meerwaarde heeft en wijst erop dat veel patiëntenverenigingen dat van harte ondersteunen. Het UMCG heeft het Belgische medisch bedrijf Ion Beam Applications in de arm genomen, wereldwijd marktleider in protonenbestralers. IBA regelt de bouw en invoering van het centrum.

Zeshonderd patiënten per jaar

De grond aan de noordzijde van het UMCG-terrein is bouwrijp gemaakt. In 2017 kunnen de eerste patiënten behandeld worden in het protonencentrum, dat onderdeel gaat uitmaken van het UMC Groningen Cancer Center. Uiteindelijk kunnen er zeshonderd patiënten per jaar protonentherapie krijgen. Er zijn ook plannen voor protonenbestralers in Amsterdam, Maastricht en Delft/Rotterdam. Daarmee zouden in Nederland jaarlijks 2200 patiënten behandeld kunnen worden in Nederland.
via:->> http://www.dvhn.nl/nieuws/umcg-begint-z ... 87073.html
Gebruikersavatar
blackbox
Administrator
Administrator
Berichten: 6265
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:09

ma 31 aug 2015, 09:09

Watch as amazing GcMAF treatment kills cancer cells in real time... holistic doctors 'suicided' over this stunning breakthrough

A breakthrough cancer treatment appears to be the reason why a handful of holistic doctors were recently found "suicided" is now gaining worldwide attention as a potential universal cure for cancer. And new microscopic footage released by First Immune shows this amazing remedy in action -- the human protein GcMAF is visually seen activating the body's own macrophages, which are then able to attack and destroy breast cancer cells in vitro.

The roughly two-minute video clip, which has been posted to YouTube, reveals the true healing power of GcMAF, a human protein that the body makes naturally but that some people lack or can't produce in adequate volume.

By delivering an activated version of this substance intravenously, scientists have shown that the immune system can be fully invigorated to destroy cancer cells on its own without the need for chemotherapy or radiation.
"Your GcMAF empowers your body to cure itself," explains the website GcMAF.se, operated by First Immune. "In a healthy person your own GcMAF has 11 actions discovered so far, including two on cells, three excellent effects on the brain, and 6 on cancer. Amongst these it acts as a 'director' of your immune system."


As you'll notice in the above video, GcMAF serves as the energized mechanism for macrophages to target and eliminate breast cancer cells. The incredible mechanistic action of this substance is shown in amazing clarity, and is further described in an associated paper entitled "Multifaceted immunotherapeutic effects of GcMAF on human breast cancer cells."

"Time lapse photography over 60 hours shows the cancer monolayer ... first changing from corrugated to smooth ... as the cancer is destroyed," reveals First Immune. "[T]hen the cancer 'fingers' are also eaten and destroyed by the macrophages."


More!!!:

http://www.naturalnews.com/050972_GcMAF ... z3kNFxxo00
illuminati of my own reality
Plaats reactie

Terug naar “Gezondheid / Voeding”