De Oertijdcode

Alles over gezondheid, voeding, lichaamsbeweging het menselijke lichaam en nog veel meer. Wil je gezond leven dan staat hier veel handige informatie.
Gebruikersavatar
Tobi
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1856
Lid geworden op: wo 21 aug 2013, 18:13

wo 16 aug 2017, 15:53

veel mensen begrijpen het verschil tussen genetische manipulatie en selective breeding niet.. zo las ik laatst tijdens het schijten de veronica gids waar een interview in stond met die marrokaan die schijnbaar een programma over genetische manipulatie gaat doen ajouad nog wat..
hij zei dat ie vooraf niet zo'n fan was van gmo.. en nou na het maken van dat programma heeft ie dat bijgesteld en als argument gebruikt ie dat we al ons leven lang 'genetisch gemanipuleerd' voedsel eten en omscrhijft dat selective breeding..
Alsof er geen verschil is tussen planten met kenmerken die we graag zien te laten voortplanten en andere niet etc. en het dna van een spin mixen met het dna van een plant of wat dan ook.

zie je wel vaker.. maar dit was waarschijnlijk gewoon een gmo propaganda programma ergens via de achterdeur gesponsort door monsanto en bayer etc. verder op kosten van de mind controlled slaven.
Moraliteit ∝ Vrijheid
Real eyes realize real lies!!
Natural Law: The REAL law of attraction | The end of all evil
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: Toxopeus
Omhoog
Plaats reactie

Terug naar “Gezondheid / Voeding”