Otto Skorzeny, Hitler's menselijke geheime wapen

Hier tref je alles aan over on ze Mofrikaanse buren ten tijde van het nazi-regime en de tweede wereld oorlog.
Plaats reactie
FreeElectron
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

vr 01 apr 2011, 07:35

Van Otto Skorzeny werd wel eens gezegd dat hij in zijn eentje een hele SS-divisie waard was.  Gezien zijn 2 meter op zijn sokken en de bijkans ongeloofwaardige wapenfeiten die aan hem werden toegedicht kon dat nog wel eens waar zijn ook.  Wie was deze reusachtige kerel eigenlijk?


Skorzeny werd in 1908 geboren in Wenen en studeerde daar voor ingenieur.  Tijdens zijn studietijd liep hij het karakteristieke litteken in zijn gezicht op.  Hij studeerde af in 1931 en werd vrijwel meteen lid van een nazi-sympathisantenbeweging in Oostenrijk die zich beijverde voor de Anschluss.  Hij claimde hierbij zoveel invloed te hebben aangewend dat die Anschluss op 12 maart 1938 zonder veel problemen verliep.  Tot 1 van zijn eerste wapenfeiten behoorde het redden van de toenmalige Oostenrijkse president Wilhelm Miklas van Nazi-extremisten.  Toen Hitler op 13 maart 1938 triomfantelijk in Wenen binnen paradeerde, had Skorzeny het voor elkaar gekregen om deel uit te maken van Hitler's lijfwacht, wat later zou uitgroeien tot de SS Leibstandarte.

Skorzeny en Hitler, 1943

Met de inval in Polen in 1939 waarmee de tweede wereldoorlog feitelijk begon, sloot hij zich aan bij de Luftwaffe die onder leiding stond van Hermann Goering.  Hij werd gestationeerd in Wenen bij een soort reservistenkorps en dat zinde hem helemaal niet.  Daarom vroeg hij overplaatsing aan bij de Waffen-SS, alwaar hij werd geplaatst bij de 1e divisie van de SS Leibstandarte in Berlijn.  Hij maakte vlot promotie binnen de SS en nam oa. deel aan de invasies in Nederland, Belgie en Frankrijk, de Balkan en in 1941 de invasie van Sovjet-Rusland.  Hoewel hij in Rusland nauwelijks had deelgenomen aan gevechten, werd hij ziek en werd gerepatrieerd naar Duitsland.  In november 1942 werd hij overgeplaatst naar de 3e SS divisie "Totenkopf" .  In april 1943 werd hij gepromoveerd tot "Hauptsturmfuehrer" en kreeg de leiding van de Oranienburg speciale commando- en spionage unit.  Hier bestudeerde hij in extenso de Britse commando- en spionagemethoden, waar hij later veel profijt van zou hebben.
Zijn eerste echte opdracht was "Unternehmen Eiche", de ontvoering en redding in september 1943 van de pas afgezette "Il Duce" Benito Mussolini, de (zwakke) leider van Duitsland's bondgenoot Italie.  Die was gevangen genomen door partizanen en verborgen in het Campo Imperatore Hotel op de berg Gran Sasso in Italie, een gebied dat Skorzeny goed kende vanwege zijn huwelijksreis daar.   Hoewel zijn eenheid geen beslissende rol speelde in deze redding, speelde SS-baas Heinrich Himmler mooi weer met deze actie en Skorzeny werd dan ook in het zonnetje gezet met een Ridderkruis.


Mussolini en Skorzeny, 12 september 1943 na de reddingsactie op de Gran Sasso.
Daarna volgden "Unternehmen François" (het opzetten van partizanenoperaties in het door de geallieerden bezette Iran) en "Unternehmen Lange Sprung", waarbij getracht werd de leiders van de geallieerden Stalin, Churchill en Roosevelt  te doden tijdens de Conferentie van Teheran in 1943. De Duitse parachutisten die de operatie moesten uitvoeren, werden gevangengenomen. Omdat de geallieerden geen kans zagen Skorzeny's mannen op te sporen maakten ze de arrestatie openbaar, wat de Duitsers deed besluiten de twee operaties af te blazen.
In mei 1944 werd onder de naam "Unternehmen Rösselsprung" gepoogd partizanenleider Josip Tito te ontvoeren, wat mislukte.  Tito ontsnapte op het laatste moment en de verliezen onder de "SS-Fallschirmjaeger" waren groot.  Ook een plan om de Franse generaal en verzetsleider Charles De Gaulle te ontvoeren, mislukte.   De enige wel succesvolle operatie was "Unternehmen Panzerfaust" in oktober 1944, hetgeen de ontvoering van de zoon van de Hongaarse regent Miklos Horty, Nicolas, behelsde.  Hoewel ook hier weer de rol van Skorzeny's SS-divisie klein was, nam hij wel alle eer voor deze operatie op zich, hierin gesteund door Himmler.   In de aanslag op Hitler door oa. Von Stauffenberg op 20 juli 1944 en de gepoogde militaire coup speelde Skorzeny nog een kleine rol door in Berlijn trouw te blijven aan Hitler en de bevelen van de reeds gevormde interim rebellen-regering niet op te volgen.  Dat heeft hem geen windeieren gelegd want zoals bekend mislukte die aanslag.
Tijdens het wanhopige Ardennen-offensief van de Duitsers in December 1944 speelde Skorzeny en zijn team een spectaculaire en belangrijke rol in "Unternehmen Greif".  In deze grootscheepse misleidingsoperatie werden de Geallieerde legers enorm in verwarring gebracht door Skorzeny's SS-ers in Geallieerde uniformen die allerlei wanordelijke bevelen doorgaven, werden er alom parachutisten gedropt om het idee te geven van een enorm front en werd er enorme verwarring gesticht, wat de Duitse legers weer de mogelijkheid gaf om door te breken.  Dit is 1 van de meest fascinerende periodes in WO2.  Door Skorzeny's fabelachtige reputatie werd zelfs generaal Eisenhower gedwongen steeds een grote delegatie aan beveiliging om zich heen te hebben wat zijn bewegingsvrijheid beperkte, uit angst dat Skorzeny Eisenhower zou ontvoeren of doden.
Nadat de Duitse aanval was gebroken, was er weinig meer te doen voor Skorzeny en heeft hij nog wat kleinere wapenfeiten op zijn naam gezet in Duits gebied.  Begin 1945 kreeg hij van SS-leider Himmler de opdracht het Rode Leger aan de Oder tot staan te brengen. Voor deze taak werd zijn improvisatievermogen danig op de proef gesteld. Skorzeny wist een divisie samen te stellen maar zijn troepen hadden te weinig wapens en te weinig gevechtservaring. DeSchwedt-divisie bestond uit Duitsers, Noren, Denen, Nederlanders, Belgen, Fransen en zelfs Russen. Wonder boven wonder hield deze eenheid het tegen een overmacht meer dan een maand uit.  Skorzeny werd echter eerder teruggeroepen om de brug over de Rijn bij Remagen, die door de Amerikanen was veroverd, te vernietigen. Hij selecteerde hiervoor een kikvorseenheid. Terwijl Skorzeny met een kleine eenheid de Amerikanen zou afleiden zouden de duikers de brug proberen te benaderen en opblazen. Alle duikers werden gedood of gevangengenomen. Skorzeny en zijn eenheid wisten ternauwernood te ontsnappen.  Op 9 april 1945 kreeg hij nog een onderscheiding, het "Eikenloof" bij zijn Ridderkruis.
Tijdens het instorten van het Dritte Reich werd hij door tientalle Duitse naziprominenten, hoogwaardigheidsbekleders en industriëlen benaderd om hun tegoeden voor na de oorlog te verbergen. In dezelfde tijd werd Skorzeny belast met "Unternehmen Werewolf".  Deze opdracht was tweeledig. Het opzetten van de laatste verdedigingslinie van de nazi's rond Berchtesgaden in de vorm van het Alpenlandkorps en het opzetten van een ondergrondse verzetsorganisatie voor na de overgave. Waarschijnlijk ligt deze organisatie aan de grondslag van de mysterieuze organisatie ODESSA ('Organisation der ehemaligen SS-Angehörigen'), de geheime door Otto Skorzeny opgerichte broederband van de SS die nazi's uit Duitsland smokkelde.
Op 16 mei 1945 gaf Skorzeny zich over aan de Amerikanen. Komisch om hierbij te vermelden is dat dit de derde keer was dat hij zich aan de Amerikanen probeerde over te geven. Dit ondanks het feit dat hij door de Amerikanen was aangeduid als een van de meest gezochte mannen. Skorzeny werd geïnterneerd en zat onder andere gevangen in Neurenberg en Dachau.  Opvallend is dat Skorzeny werd verweten de oorlogsregels te hebben overtreden door zijn mannen tijdens het Ardennen-offensief Geallieerde uniformen te hebben laten dragen.  Hiervoor is hij echter niet veroordeeld omdar de Geallieerden vaak hetzelfde deden en de Internationale wetgeving hierover geen duidelijkheid kon verschaffen.   Hoewel Skorzeny werd vrijgesproken van oorlogsmisdaden, ontsnapte hij in juli 1948 en vluchtte naar Argentinie en vandaaruit naar Spanje waar het (fascistische) Franco-regime hem asiel verleende.  In 1952 verleende de Duitse Bondsregering hem volledige amnestie.  In Spanje werd hij een successvol zakenman, was hij militair consultant voor oa. de Egyptische president Nasser en een tussenpersoon voor de Duitse Krupp-fabrieken en de Argentijnse president Peron.  Otto Skorzeny stierf in vrijheid in 1975.
Bronnen:
http://ww2db.com/person_bio.php?person_id=133
http://nl.wikipedia.org/wiki/Otto_Skorzeny
 
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Dromen
Administrator
Administrator
Berichten: 5033
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 06:38

vr 01 apr 2011, 14:33

Zozo, wat een verhaal en wat een leven!!
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
FreeElectron
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

zo 19 feb 2012, 00:12

Nikola Tesla was Murdered by Otto Skorzeny

Otto Skorzeny’s Deathbed Confession
… edited by Sir Vojislav Milosevic,
Director, Center for Counter-terrorism & World PeaceNikola Tesla was one of the greatest and most gifted men ever to have walked this Earth.

A huge amount has been written about the prodigal genius of Nikola Tesla and so there may not be a great need to say more here about his life, his brilliance, his vision, and his achievements.

But in brief, Tesla was an extraordinary, intuitive, creative genius who, among a great deal else, invented alternating current (which powers the the modern world) and radio (for which Marconi is often falsely given credit).

Contemporary biographers of Tesla have deemed him “the father of physics”, “the man who invented the twentieth century”, and “the patron saint of modern electricity”.

Much of his life’s work was about providing for the world free (i.e. zero-cost) energy, which Tesla envisaged would be broadcast wirelessly through the air or through the Earth itself with no need for powerlines – but despite years of trying, he never obtained the funding to achieve this, one of his dreams.

It has long since been rumored that he invented or developed a significant number of electrical and electronic devices which were decades ahead of their time and would have been of special interest to US military and intelligence circles. Around 300 patents were issued to Tesla in 25 countries, many of them major and far-reaching in concept.

The reality of Tesla’s murder was brought home to us after listening to this Youtube presentation. Eric Bermen tells Greg Syzmanski how he discovered his former girlfriend was the daughter of ex-Nazi SS Commando Otto Skorzeny, and thereby quite by chance met the elderly Skorzeny who had been living for years in the US, working as a carpenter with a new identity supplied by the CIA after WWII.

Bermen (who sometimes uses the pseudonym Eric Orion) heard a full confession from Skorzeny, who was nearing the end of his life, and was given a shoebox full of over a hundred photographs to substantiate his claims.

Among a number of other highly significant revelations, Bermen heard from Skorzeny that he had personally suffocated Nikola Tesla on January 6, 1943, assisted by fellow-Nazi Reinhard Gehlen. Tesla was then 86 years old.

According to Skorzeny, he and Gehlen had tricked Tesla the previous day into revealing the full details of his most important discoveries. After the murder, they stole the contents of Tesla’s safe, which were delivered to Hitler. (Note, of course, that the US military would have fully repatriated this treasure trove of innovation through Project Paperclip at the end of the war.)

Afbeelding

Otto Skorzeny was Hitler’s bodyguard & also an assassin, one of the many Nazis who ex-filtrated to the USA after WWII, as part of Project Paperclip. Many of these Nazi scientists ended up working for NASA, the CIA, and other US secret services.

Although he supposedly died in 1975 in Spain, Skorzeny resurfaced in 1999. Otto Skorzeny described how (“contrary to the CIA-written history books”) he helped Hitler escape to Austria in a plane flown by a female pilot, Hanna Reitsch.

“Hitler did not commit suicide,” Skorzeny recounted. “His double was shot between the eyes, and the dental records proved he was not Hitler. The Americans kept it a secret, worried the truth might anger the Russians.”

A Young Tesla

Despite conflicting literary and historical accounts, Nikola Tesla, a Serb, was born on July 10, 1856, in Smiljan, Lika Serbian province, Austro-Hungarian Empire of that time, or what is now modern-day Croatia. Prior to World War I, Smiljan was on the border of the Austro-Hungarian empire.

The son of a Serbian Orthodox priest who rose to the rank of Archbishop, Tesla had the opportunity to study a variety of topics contained in his father’s personal library. As a young boy, he accompanied his father on trips to Rome, where he was able to study the lesser-known works stored in the Vatican’s vast scientific repository.

Upon completing his studies in engineering and physics at the Polytechnic Institute in Graz, Austria, Tesla attended the University at Prague. He demonstrated, early on, an innate ability to solve mechanical and scientific problems, especially in the area of electricity and its applications in power production.

After working for Edison Telephone Company subsidiaries in Budapest, Paris, and other cities throughout Europe, Nikola Tesla went to America, to meet the man whose company gave him his first job, Thomas Edison.

Tesla found it difficult to work for Edison (due to Edison’s reneging on financial promises), but soon found backers to finance his research and development projects and his new inventions.

Financiers, such as John Pierpont (J.P.) Morgan, George Westinghouse and John Jacob Astor were among those who saw the potential in Tesla’s pioneering, entrepreneurial spirit to capitalize on his technological discoveries in electricity, wireless communications, and physics.

The only official documentation of Nikola Tesla’s arrival to the United States was, again, produced at the Port of New York. [9] On April 7, 1882 a 25-year old Tesla arrived via the SS Nordland, which departed from Antwerp. He had returned, on this trip to the U.S., after lecturing in Paris.

Tesla’s destination: New York. Tesla immigrated as a “laborer,” though this label hardly befit the man who would become the most prolific inventor in history, with some 700 technological patents to his credit. Previous accounts of Tesla’s association with Thomas Edison’s projects place him in the United States in the 1870s.

His many technological discoveries were certain to have drawn the attention of those hungry for world domination and superiority.

By and large, Tesla’s inventions and his career were excluded from our history books because his inventions and patents were stolen and then weaponized.

It was never intended for us to learn about the suppression of Tesla’s advanced scientific discoveries, nor about those who profited from their theft—the orchestrators of the master plan.

Though much has been written about Tesla’s successes and failures, few have detailed the behind-the-scenes financial activities which disclose a Nazi plot to acquire his technology, while research and development costs had largely been paid (unknowingly) by U.S. taxpayers.

Many of Tesla’s patents fell into Nazi hands prior to and during World Wars I and II. As a result, Tesla continuously found himself in litigation over patent rights and other issues.

Although he had succeeded in winning the majority of his patent lawsuits, his technology had been repeatedly stolen and sold to the German Nazis and other foreign governments, so he never achieved the financial success he deserved.

The embezzlement of his capitalization went unchecked throughout Tesla’s career. At the time of his death (by murder, according to Skorzeny) on January 6, 1943, Tesla died virtually penniless.

On Good Friday, Ortodox Christmas Eve, he was found in bed, dressed in solemn black suit, arms folded on his chest. They say that a great mind felt his death is coming , he put on the solemn black suit – and then died. An incredible lie and mission impossible, even for a great mind as it was Nikola Tesla.

This is the ultimate proof that he was murdered and his killers dressed him in a suit and left him in the bed! His killers: Otto Skorzeny and Reinhard Gehlen. Nikola Tesla’s successes in discovering new technologies did not go unnoticed by many industrial capitalists and world governments.

In fact, many of his inventions were developed through secret government programs which began soon after his discoveries in alternating current (AC), electromagnetic energy, electric motors, generators, coils, radio transmission, energy-saving devices, and wireless transmission technologies.

Since Tesla was often buried deep in research at remote labs, many of his financial and legal affairs were supervised by his closest associate, George H. Scherff.

Scherff often advised Tesla about pending patent litigation, contracts, proposals, demonstrations, and financial affairs.

As any trusty associate would, Scherff stood beside Tesla through all the ups and downs of his financial nightmares, sometimes arranging for extended credit at the Waldorf-Astoria, where Tesla often resided, or by obtaining a cash advance toward research he had been contracted to perform.

Near the end of his career, Tesla was evicted from the Waldorf for an outstanding bill which exceeded $20,000 — a rather large sum for those days.

As Tesla worked on secret U.S. government projects at Colorado Springs, Colorado, Scherff communicated to Tesla the status of his business affairs. Tesla spoke of hopeful, future financial successes, though Scherff repeatedly delivered the news of dwindling funds. Tesla had begun construction of a wireless power transmission tower (“Wardenclyffe,” Shoreham, Long Island) with funds invested by J.P. Morgan.

Tesla's Tower

When Morgan discovered that the tower would transmit free electricity and radio waves, he cancelled the project and had the tower dismantled, then sold for scrap. Morgan was not about to allow Americans to receive free electricity, television and radio.

Tesla was devastated when he received the news, but continued on with his new inventions. The Rockefeller Connection Records show that 17 Battery Place is the Whitehall Building and was owned by Frank Rockefeller, who, with his brothers William and John D., also owned many of the companies with offices located there.

The International Longshoremen’s Association (ILA) had its world headquarters there, as well as a variety of oil, mining, and chemical companies.

Though Union Sulphur Company was run by its president, Herman Frasch, a German chemist who patented extraction methods for sulphur and petroleum, Frasch also worked for John D. Rockefeller’s Standard Oil Company (in New York, New Jersey, and Cleveland, Ohio), developing similar extraction methods.

Frank Rockefeller was also an investor of Buckeye Steel Castings in Columbus, Ohio. Buckeye manufactured automatic couplers and chassis for railroad cars owned by the Harrimans, the Rockefellers, and J.P. Morgan. Eventually, Samuel P. Bush was promoted from general manager to president of the company after producing gigantic profits.

Samuel P. Bush’s association with the Rockefellers and his subsequent position as Director of the War Industries Board afforded him the opportunity to create contracts with Remington Arms during the war, courtesy of Percy Rockefeller. Nikola Tesla’s trusted assistant (sometimes referred to as “accountant” or “secretary”) George Scherff, Sr., worked at Union Sulphur Company.

Normally, this association would not set off alarms, considering the state of Tesla’s affairs. Scherff had every right to earn a decent living in order to support his family. That was “the American Way.” But a careful examination of Union Sulphur Co. might reveal that someone was being deceived — Tesla, and Scherff was at the root of this deception.

Who was George Scherff? Who was George Scherff? Better yet, who was George H. Scherff, Sr.? There exists no legitimate record of a George H. Scherff being born in the U.S. from the late-1800s through 1925, yet, George Scherff was Nikola Tesla’s assistant/accountant.

If he was born in Germany, could his birthplace shed some light on this mystery? Probably—if they exist (it has become apparent that individuals associated with the Nazi Party commonly have all or parts of their genealogical records expunged—we will explore this further in the section of this article dealing with the “Bush” family tree).

In short, Otto Skorzeny claimed that the true identity of George H.W. Bush was “George H. Scherff, Jr., the son of Nikola Tesla’s illegal-immigrant, German-born accountant, George H. Scherff, Sr.”

Worth a thousand words: But this was not the only bombshell Otto Skorzeny delivered that day in late-1999. Skorzeny, producing a shoe box full of 60-years worth of his personal photographs, showed them to Berman, describing each one in great detail.

The collection featured a photo of a young, majestic Skorzeny in full S.S. Nazi military dress, next to his F?hrer, Adolph Hitler. Then there were photos of Reinhard Gehlen (S.S. spy and assassin) Dr. Joseph Mengele (the “Angel of Death”) Martin Bormann (Hitler aide and S.S. assassin) .

Afbeelding

Eric “Orion” (Berman), in a live radio interview on Republic Broadcasting Network, January 17, 2006, detailed how:

“Skorzeny died on December 31, 1999. His body was cremated, I have a copy of his death certificate, and I saw his ashes. After the war, he helped George Bush found the CIA through Operation Paperclip and ODESSA.”

Berman recounted how Skorzeny was found “not guilty” at the Nuremburg trials, and then ushered into the CIA. “Some 50,000+ S.S. Nazi war criminals, not just rocket scientists, were brought to America after the war.”

Skorzeny, about age 90 at the time, was described by Berman as “very focused and very lucid, and he was still very mobile. He was still able to walk around—he was still very impressive and he had about the biggest hands I have ever shaken. He was 6’-4”and was a giant for his day. He towered over me, and I’m 5’-8”.”

When asked why he thought Skorzeny entrusted this information to him, Berman responded,

“I was dating one of his daughters. He knew that I’m Jewish, first of all, I’m an honest guy and he thought that I would really try to do something about this and bring some justice, yeah, to these wanted Nazi war criminals.

His whole goal was…. they had screwed him over, including George Bush, they screwed him over….. and out of large sums of money over the years. This was his one last way of… you know, getting even with them.”

A biographical article about Nikola Tesla appeared in the Tesla Tech, Inc. magazine, “Extraordinary Technology,” Volume 4, Number 3, Aug., Sept., Oct., 2006. The article, written by Dustin Wallace, spoke of Tesla’s childhood, some of his inventions, and his last days. Wallace wrote (pp. 21-22), “The Yugoslav Monarchy in Exile was summoned to visit Tesla in the fall of 1942.

However, Charlotte Muzar, a secretary, paid Tesla the visit. From his condition upon her arrival she felt as though he may not live through the night. Another friend of Tesla’s, Kenneth Swezey visited him during the time and noted that he was existing on warm milk and Nabisco crackers alone.

It was apparent that Tesla was nearing the end of his time. By late December of 1942, Tesla began meeting with two U.S. government agents in order to share some of his most sensitive discoveries. These men carried away many of his documents for microfilming.”

“On January 4, 1943, Tesla’s faithful assistant, George Scherff, visited Tesla for the last time, Tesla was found deceased in his hotel room on the morning of January 8. 1943. He had passed away between those four days since Scherff’s visit.”

The article continued, “Following Tesla’s death the United States Office of Alien Property, under the instructions of the Federal Bureau of Investigation, confiscated all of Tesla’s papers and property. This was an interesting maneuver considering that Tesla was a United States citizen.”

The significance of this benign description of Tesla’s inventions and his last days has a direct relationship to the previously unknown claims of Otto Skorzeny. As Skorzeny described (to Berman) in detail his involvement with George H. W. Bush (George H. Scherff, Jr.) in organizing the CIA by absorbing Nazi S.S. agents,” he intimated that it was Reinhard Gehlen and himself who murdered Nikola Tesla on January 6, 1943 by strangulation/suffocation.

Prior to the murder, Skorzeny and Gehlen “spoke in great detail to Tesla about his most-advanced technologies and then stole the blueprints of his best, most-secret inventions.”

Were these the “two U.S. government agents” about whom Dustin Wallace wrote? The timing of George Scherff’s last visit to Nikola Tesla was suspicious, as well.

Skorzeny did not stop with these soul-cleansing disclosures. He went on to describe the aliases of himself Frank Edward P_ _ _ _ _, of south Florida (according to Berman, who claims he is trying to protect Skorzeny’s daughter), Reinhard Gehlen (Hank Janowicz, Wayne, N.J.), and Dr. Joseph Mengele (Steven Rabel).According to Berman,

“Gehlen was tipped off by the FBI about Skorzeny’s unveiling of his identity and location, and Gehlen (Janowicz) then went into hiding. Mengele (Rabel), through a series of anti-aging hormone injections, a black hairpiece, and ‘cannibalism’ has maintained a youthful appearance.”

Having investigated some of Skorzeny’s claims, Berman had contacted the U.S. Justice Department to inform them that Nazi spies were being harbored by certain factions of the U.S. intelligence agencies, in particular, the CIA. “My thoughts were that, uh, I needed to try to bring these wanted SS Nazi war criminal, holocaust killers—terrorists, basically—to justice.

I wanted to call our government and tell ‘em, ‘Hey, that they’re still alive.’ I wanted to bring ‘em to justice. That was my whole intention. I initially had contacted, or tried to contact Eli Rosenbaum, who was the Director of the United States Justice Department, Office of Special Investigations.

Basically, they, uh, thought it was a hoax and they told me that I was mistaken, and that according to the CIA, ‘all of them were all dead and I was mistaken.’ That’s what they told me. I was wrong.“


Bron:
http://www.veteranstoday.com/2012/02/13 ... -skorzeny/
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
FreeElectron
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

di 15 mei 2012, 04:11

Revealed: Farce of plot to kidnap Eisenhower

By Tony Paterson in Berlin

02/05/2004They were the decisive days of the Second World War and the Nazis faced defeat. Allied troops were on French soil and Hitler, desperate to prevent an invasion of Germany, hatched a final extraordinary plan: infiltrate the US army and take Eisenhower, the Supreme Allied Commander, dead or alive.The German leader entrusted Operation Greif to the Austrian SS Obersturmbahnfùhrer Otto Skorzeny, who had rescued Mussolini from imprisonment by the Italian government in 1943, flying him off a mountaintop in a tiny aircraft.Skorzeny assembled a "crack unit" which would pose as GIs to launch their attack on Eisenhower at Fontainebleu, the Allied headquarters near Paris.Yet, as one of the mission's survivors has now revealed, Operation Greif rapidly descended into farce. Of the 600 men who were to masquerade as Americans, only 10 could speak fluent English. Scores were caught by the Americans, exposed as Germans, and shot.According to Fritz Christ, then a 21-year-old Luftwaffe lance-corporal, many of his comrades were hopelessly ill-equipped."Those with no English were instructed to exclaim, 'Sorry', if they were approached by Americans, and then to open their trousers and hurry off feigning an attack of diarrhoea," he told The Sunday Telegraph last week.Mr Christ was transformed into "Lieutenant Charles Smith" from Detroit. The troops were trained to salute, shoot and even smoke like GIs, but there were fatal gaps in their coaching.Many turned up at US army supply depots and asked for "petrol" instead of "gas". They mistakenly rode four to a Jeep instead of two, as was standard US army practice."Without prior notice, we were turned into suicide commandos," said Mr Christ, who decided to speak out to mark the 60th anniversary of the D-Day landings."At the last minute, when there was no going back, we were given cigarette lighters stuffed with cyanide capsules. It became clear that we were being sent to face terrible danger."Mr Christ says that in October 1944 he was duped into taking part in Operation Greif. Two plainclothed SS men turned up at his Luftwaffe barracks near Hamburg, asking for fluent English or French speakers.Mr Christ, who had been trained as an English translator, immediately volunteered. "I thought, 'Wonderful! I am going to interrogate American prisoners of war and be well away from the fighting'," he said.The following eight weeks surpassed his wildest expectations. At an SS training camp, the men were equipped with fake US army documents, dressed in captured US uniforms and coached to fire their US army-issue machineguns from the hip, American-style."We had to watch American films which showed us how the GIs saluted, and even how they smoked cigarettes - never right down to the butt - and put them out. We were even given daily lessons in American slang," Mr Christ said."We were accompanied by a fanatical SS officer who told us that our mission was to take Eisenhower dead or alive. We had detailed maps of French back roads leading to the general's headquarters at Fontainebleu."The operation was considered so dangerous, however, that Hitler forbade Skorzeny himself from taking part. Skorzeny surrendered to the Allies in May 1945 and escaped from a prison camp in 1948. He settled in Fascist Spain and died in Madrid in 1975.Nazi high command documents suggested that Operation Greif involved 3,000 men equipped with 20 US Sherman tanks and 30 captured US reconnaissance vehicles.Yet in reality the mission was equipped with only two captured Shermans and a number of Jeeps. But though the raiders failed to achieve their goal, they did cause havoc within the US army ranks for several weeks.L/Cpl Christ survived only because he was attacked by his own side. His lorry, marked with white US army stars, was strafed by Luftwaffe fighter planes shortly after it set out from Belgium towards American army lines on December 16, 1944."I jumped off the lorry and hid in a ditch before the vehicle exploded in a ball of fire," Mr Christ said."Nobody had told the Luftwaffe what was going on."Bron:
http://greyfalcon.us/Otto%20Skorzeny.htm
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4205
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

ma 21 jan 2013, 23:46

ultra bump

:bump:
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, Mec
Omhoog
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23142
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

do 13 mar 2014, 01:14

BUMP!!!
FreeElectron
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

di 24 jun 2014, 19:07

#podcast38
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4205
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

ma 28 mar 2016, 19:04

SS-kolonel bevrijdde eerst Mussolini en werkte later samen met de Israëlische geheime dienst

Zou de raketgeleerde Heinz Krug hebben omgebracht samen met de Mossad
28-03-2016


Afbeelding

Otto Skorzeny was een wonderlijke man. U kent hem misschien niet, maar ons aller Annabel Nanninga beschreef ooit al waarom het zo jammer is dat Skorzeny een totale nazi was. Hij was namelijk een wandelend jongensboek. En nu blijkt hij nóg meer op zijn kerfstok te hebben. Lees eerst even dit, gaan we daarna verder:


“Jahaaa, hij was een nazi van het (on)zuiverste water. En nee hij heeft nooit spijt betuigd. Jammer dan, ideologisch moeten we een en ander door de vingers zien want mensen, wat een leven. Aan het begin van de Tweede Wereldoorlog ging Skorzeny bij de Waffen SS. Fijn in heel Europa een beetje vechten, Joego’s over de kling jagen en oh, lastig, een Katyusha raketscherf afstoppen met zijn achterhoofd. Otto gaf geen fuck, vroeg om aspirine en schnapps en was een paar uur later weer terug bij zijn eenheid. Zijn talent en belangstelling lag echter bij de meer achterbaksige kantjes van oorlogvoering: (contra-)spionage, guerillatactieken, verkleden in uniformen van de vijand, het betere spannendeboeken-werk dus. Hij deed wat raids hier en daar, zou betrokken zijn bij een krankzinnig moordplan op Stalin, Churchill en Roosevelt (maar ontkende dit later), kidnapte de zoon van de Hongaarse regent in Operatie Panzerfaust en dwong de regent tot aftreden, in de warrige dagen na de aanslag op Hitler in 1944 nam hij 36 uur lang het opperbevel over de Wehrmacht over, kreeg een opsporingsbevel van Eisenhower persoonlijk aan zijn broek voor zijn aandeel in de Battle of the Bulge (iets met Krauts vermomd als Yanks). Ontsnapte na de oorlog uit een interneringskamp, hield zich schuil en dook weer op in Egypte waar hij samen met andere oud-SS officieren het Egyptische leger trainde. En een jonge Palestijn genaamd Yasser Arafat. Hij zette een ontsnappingsnetwerk voor oud-Nazi’s op. Was de bodyguard van Evita Péron. Plande een Vierde Rijk in Zuid Amerika, richtte een neonazipartij op in Spanje en verstrekte inlichtingen aan de Mossad. Ook runde hij een bedrijf dat voorzag in guerillatrainingen, klantjes waren onder andere Muammar Ghadaffi, de Griekse militaire junta en het Zuid-Afrikaanse regime. Daarna kreeg Ome Otto kanker, maar ging hij dood denkt u? Neen. Een operatie aan zijn ruggengraat maakte hem verlamd vanaf het middel maar de man (toen 62) pikte dat verhaal niet en besloot weer te gaan lopen. Dus dat deed hij. Uiteindelijk deed longkanker de schier onverwoestbare nazi de das om. OMIJNGOD GEENSTIJL HOE EPISCH KAN HET WORDEN ALLEMAAL? Welnu. Dit alles was dus niet het Awesomeste In Zijn Leven Ooit Ever. Dat was die ene keer dat Skorzeny Unternehmen Eiche leidde. De gevangengenomen dictator Mussolini terugkidnappen uit de handen van de Italiaanse regeringstroepen. Hij plukte Mussolini domweg met een vliegtuigje uit een hooggelegen hotel waar hij gevangen zat, er werd geen schot gelost bij de actie. En omdat Otto behalve een nazi ook reuze ijdel was vermoordde hij alsnog bijna zichzelf en Benito doordat hij per se samen in een te klein vliegtuigje hoogstpersoonlijk de Duce in Rome wou afleveren. Nah. Jammer van dat het een totale nazi was maar wat. Een. Baas.”

Raketten bouwen voor Egypte

Kan het nog gekker? Jazeker, het kan nog gekker. Skorzeny (1908-1975, ultranazi) nam in 1962 een baantje van de Mossad aan. De Israeli’s maken zich namelijk zorgen over een roedel Duitse raketgeleerden die in of voor Egypte, uiteraard op verzoek van Egypte, rommelde aan raketten om Israël van de kaart te vegen. Een van die raketgeleerden was Heinz Krug, die na de oorlog door zijn baas Wernher von Braun was uitgenodigd om ook voor de Amerikanen te werken. Krug ging echter voor het geld en eindigde zo in Egypte.

Niet voor lang overigens, want Krug had buiten Mossad gerekend. De Israëlische veiligheidsdienst had het niet zo op de Egyptische kenniswerkers en maakte hen het leven zuur. Dus verhuisde Krug naar München. Op een gegeven moment vond Israël het zelfs nodig om Krug uit de weg te ruimen. Daarvoor riepen ze de hulp in van de overtuigde nazi Skorzeny. Wij herhalen: de overtuigde nazi Skorzeny. Deze overtuigde nazi was echter ook in dienst als helper van niemand minder Heinz Krug.

Nazi die voor joodse staat werkt

Uiteindelijk zag Skorzeny er geen been in om zijn vertrouwenspositie uit te buiten en de joodse staat te helpen. Op 11 september 1962 ontmoetten Skorzeny en Krug elkaar in München. Met een list leidde hij Krug naar een bos, waar hij hem vermoordde. Volgens de Israëlische krant Haaretz, die met dit nieuws kwam, is Skorzeny overgehaald door hem te beloven dat Israël hem met rust zou laten en dat hij van de lijst met gezochte oorlogsmisdadigers zouden worden geschrapt.

Tamelijk pragmatisch allemaal, voor een overtuigde nazi.

Beeld: Bundesarchiv

Bron: http://omg.tpo.nl/2016/03/28/ss-kolonel ... me-dienst/
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: ThaViking, BL@DE, Mec
Omhoog
Plaats reactie

Terug naar “Nazi Duitsland / W.O. II”