Batman of Bad Man?

Hier tref je topics aan over religieuse terroristen, extremistische haatbaarden en andere vormen van georganiseerde terreur.
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23355
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

za 21 jul 2012, 03:59

Tja, dan kom je na een lange dag werken tot bezinning en besluit je even het nieuws te lezen, en dan lees je over een vreselijk drama in een bioscoop in Aurora Denver... En dat allemaal bij een Batman film...Even resumeren aan de hand van het artikel dat ik net las op de website van Nu.nl... Leest U even mee...???

Bij een schietpartij tijdens de première van de nieuwste Batman-film in de Amerikaanse stad Aurora bij Denver zijn twaalf mensen om het leven gekomen.

Eerder werd gesproken over veertien doden.

De politie laat aan diverse Amerikaanse media weten dat het dodental is bijgesteld naar twaalf. Er zijn 38 mensen gewond geraakt. In totaal zijn er 50 personen naar het ziekenhuis gebracht.

De dader van de schietpartij is geïdentificeerd. Het is de 24-jarige James Holmes, meldde televisiezender NBC vrijdag. Holmes is een inwoners van Aurora in de staat Colorado. Hij heeft voor zover bekend geen banden met terrorisme.

De schoten werden kort na middernacht gelost in een bioscoop in Aurora, dat vlakbij Denver ligt. Beide steden liggen in de staat Colorado. De schietpartij vond plaats tijdens de film.

Dader

In eerste instantie kwamen er berichten binnen over twee daders, maar volgens de lokale politie is daar geen bewijs voor. Volgens ooggetuigen droeg de dader een kogelvrij vest en liet hij rookbommen en traangasgranaten afgaan.

De politie heeft hem in een parkeergarage in de buurt van het bioscoopcomplex aangehouden. De man was in het bezit van een geweer en een pistool. Hij was gemaskerd en in het zwart gekleed, maar viel niet op, omdat veel bezoekers soortgelijk gekleed waren.

Explosieven

De verdachte heeft tegen de politie gezegd dat er explosieven in zijn huis liggen. De auto van de man, die bij de bioscoop geparkeerd staat, wordt door de explosieven opruimingsdienst doorzocht.

De agent die de schutter arresteerde laat in een reactie weten dat hij zich niet verzet heeft.

De Amerikaanse president Barack Obama is inmiddels door zijn Binnenlandse Veiligheidsadviseurn geïnformeerd over de schietpartij.

BNO News heeft een geschreven verklaring van de president online gezet. "Michelle en ik zijn geschokt door en verdrietig over de tragedie die zich afgespeeld heeft in Colorado", aldus Obama in een verklaring. "We zullen er alles aan doen om de mensen in Aurora te ondersteunen in deze bijzonder moeilijke tijd. We zijn vastberaden de persoon die hier verantwoordelijk voor is te veroordelen en de veiligheid van onze inwoners te verzekeren."

Obama kort zijn campagne in de staat Florida in wegens de schietpartij. Hij zal in Fort Myers nog een verklaring over het drama in de stad in Colorado afleggen en gaat dan terug naar Washington.

Film

Een woordvoerder van Pathé Nederland laat weten: ''We wachten het nieuws uit de VS af. Op dit moment weten we nog niet of de schietpartij iets met de film heeft te maken." De bioscoopketen zal, afhankelijk van een motief van de dader, zeer nadrukkelijk nadenken over maatregelen. Te denken valt dan aan extra beveiliging, maar de woordvoerder vindt dat nu veel te prematuur.

Filmmaatschappij Warner laat aan NU.nl weten dat de situatie voorlopig geen gevolgen heeft voor de Nederlandse lancering van The Dark Knight Rises.

Om 19.00 uur Nederlandse tijd geeft de politie weer een persconferentie.

Vervolgens las ik dit artikel hieronder dat ik ook aantrof op de website van Nu.nl... Leest U weer even mee...???

De Amerikaanse president Barack Obama heeft bevolen dat de nationale vlaggen op regeringsgebouwen halfstok worden gehesen. Dit ter nagedachtenis aan de slachtoffers die in een bioscoop in de stad Aurora zijn omgekomen.

De 24-jarige James Holmes schoot in de nacht van donderdag op vrijdag tien mensen dood in een bioscoop in Aurora tijdens de première van The Dark Knight Rises. Twee mensen stierven aan hun verwondingen in het ziekenhuis. 59 mensen raakten gewond, zo werd bekendgemaakt op de meest recente persconferentie van de politie, op vrijdagmiddag (lokale tijd).

Hoeveel van de slachtoffers nog in levensgevaar zijn is niet bekend. De schutter is door de politie aangehouden, en verzette zich niet bij de aanhouding.

Holmes had een semi-automatisch geweer, een shotgun en twee pistolen bij zich, zo werd bevestigd op de persconferentie. Met drie van de vier wapens werd in ieder geval gevuurd in de drukke bioscoop, aldus de politie. De directeur van de bioscoop, die ook aanwezig was bij de film, vertelde de lokale nieuwszender 9NEWS dat de schietpartij 15 tot 20 minuten duurde.

De 24-jarige Holmes leek er rekening mee te hebben gehouden dat iemand terug zou schieten: zijn helm, vest, broek en toque waren kogelwerend.

Holmes was bezig met zijn promotieonderzoek (neurowetenschappen) aan de Universiteit van Colorado, meldt een woordvoerder van die universiteit aan het persbureau AP. Hij had geen strafblad. De PhD-student wordt naar verwachting maandag voor de rechter voorgeleid.

Boobytraps

Het huis van Holmes was uitgerust met boobytraps. Dat heeft het lokale politiekorps laten weten tijdens een persconferentie, zo meldt onder meer de Denver Post. Het duurt mogelijk dagen om binnen te komen.

Holmes had eerder aangegeven dat er explosieven in zijn huis aanwezig waren. De politie bevestigt dat er explosieve en brandbare materialen in het gebouw aanwezig zijn.

In de omgeving zijn vijf gebouwen ontruimd.

Familie

De familie van de verdachte heeft de volgende verklaring afgelegd.

''We voelen mee met iedereen die betrokken is bij deze tragedie en met hun familie en vrienden. We willen de media vragen op dit moeilijke moment onze privacy te respecteren. Onze familie werkt mee met de autoriteiten in San Diego, Californië en Aurora. We proberen nog steeds om de informatie te verwerken en waarderen het dat mensen onze privacy respecteren.''

Dit zou volgens The Denver Channel een afbeelding zijn van de schutter:New York

De politie in New York gaat extra veiligheidsmaatregelen nemen bij bioscopen in de miljoenenstad. Volgens een zegsman worden extra eenheden ingezet uit voorzorg en om bioscoopbezoekers een gevoel van veiligheid te geven.

De nationale vereniging van bioscoopeigenaren zei dat ze de veiligheidsprocedures in hun zalen opnieuw willen bekijken.

Tja... Een Batman film dus... Of een film die wreed werd verstoord door een "Bad Man"??

Dan denk ik per ongeluk toch aan dit onderstaande TV fragment van die beruchte september dag in 2001...Of zouden ze het gewoon ook echt voorspeld hebben...???Tja, de dader van dit drama noemde zichzelf dus de joker en had zelfs zijn haar rood geverfd...

Wat moet je d'r mee? Er zijn nu al weer mensen die complotten smeden... Dus tja, al met al gewoonweg genoeg voer voor discussie en dus aanleiding voor dit artikel hier op QFF...

Hieronder in de comments kan het wat mij betreft verder...

1119 AD
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: NoMore
Omhoog
FreeElectron
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

za 21 jul 2012, 05:28

Iets wat we nog veel meer gaan zien, ook in Europa.

Mensen zijn fucked up. Gaan geestelijk kapodtstuk-uit-afgelopen.
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4231
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

za 21 jul 2012, 05:57

[quote=""FreeElectron" post=58524"]Iets wat we nog veel meer gaan zien, ook in Europa.

Mensen zijn fucked up. Gaan geestelijk kapodtstuk-uit-afgelopen.[/quote]

Precies, bij veel mensen zullen de stoppen doorslaan. Omdat ze zich vaak als niks voelen en opgekropte negatieve gevoelens hebben gaan ze over tot dit soort acties.
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: NoMore
Omhoog
Gebruikersavatar
Mec
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1518
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 19:44

za 21 jul 2012, 06:12

:silly: een beetje het God Bless America gevoel in het hoofd gekregen
My Jekyll doesn't Hide
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23355
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

za 21 jul 2012, 13:59

En toch denk ik bij dergelijke aanslagen toch vaak ook wel vn van: "Zou het niet zo kunnen zijn dat het de overheid erg goed uit komt?"

In het kader van de ban on guns...??

Of inderdaad een lone-wolf die dacht van ik trek het niet meer en ga de wereld dat even laten merken?

Ik kijk nergens meer van op...
1119 AD
Gebruikersavatar
Neut
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1499
Lid geworden op: di 10 mei 2011, 15:32

za 21 jul 2012, 15:24

Wat een wacko jobs idd..
FreeElectron
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

za 21 jul 2012, 19:11

Ban on guns gaat ze echt niet lukken, de situatie is al explosief (haha) genoeg daar.
Dan breekt echt de pleuris uit.

In tegenstelling tot hier weten ze daar nl. maar al te goed wat een grondwet is en je zult geen rechter vinden die daaromheen wil.
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23355
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

za 21 jul 2012, 19:55

En toch zie je nu op de Amerikaanse zenders ook de anti gun campagnes al starten...
1119 AD
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15995
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

za 21 jul 2012, 20:21

[quote=""FreeElectron" post=58537"]Ban on guns gaat ze echt niet lukken, de situatie is al explosief (haha) genoeg daar.
Dan breekt echt de pleuris uit.

In tegenstelling tot hier weten ze daar nl. maar al te goed wat een grondwet is en je zult geen rechter vinden die daaromheen wil.[/quote]

Nah tenzij hij/zij republikein is, het belang te groot is en ... Neef Bush is rechter 9/11 zaak

Ik denk dat 'we' elkaar zo onderdruk zetten o.a. door middel van dat mkultra hersenspoelen :woohoo: dat je voor jezelf moet vechten omdat; de staat, de uitkeringstrekkers, de politiek, de vakbonden, moslims, christen, heidenen (kies zelf maar) alles van je afpakken. Doe dat bij de verkeerde en je krijgt zo maar een [strike]brandend stadhuis[/strike] film die na gespeeld word.

[video size=100 width=425 height=344 type=google]-6745627342652553091[/video]

Af en toe denk dat dat iets is waarom de 'grote' beschavingen verdwenen, teveel belangen die beschermd moeten worden waardoor het leven onmogelijk word. En er van binnenuit dit soort acties ontstaan er is gewoon weg niet genoeg ruimte (geestelijk) meer om jezelluf te kunnen zijn en dat komt er bij sommige dan met een knal uit.

Het is nog een lange tijd onzichtbaar geweest omdat 'we' o.a. de psychiatrie hebben uitgevonden nu daar ook geen bakken geld meer naar toe gaat komt het op straat.


====================
edit:
of gewoon:

Daklopers Amsterdam wilden naar zonsopgang kijken
AMSTERDAM - De man en vrouw die zaterdagmiddag op het Damrak in Amsterdam van een dak zijn geplukt, zaten daar om naar de zonsopgang te kijken.

http://www.nu.nl/binnenland/2864035/dak ... ijken.html
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: FreeElectron
Omhoog
Gebruikersavatar
Neut
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1499
Lid geworden op: di 10 mei 2011, 15:32

zo 22 jul 2012, 13:29

Zeg altijd maar, wapens zijn voor mietjes die te incompetent zijn om zonder te kunnen.
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23355
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

di 24 jul 2012, 04:12

Ladies and gentlemen... We've found 'em!

http://www.facebook.com/sherlock.bond.79

Afbeelding

Tja...

No Shit Sherlock !!!!

Kom op zeg...

James Holmes - Sherlock Bond

->- Etc.
1119 AD
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: Toxopeus
Omhoog
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4231
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

di 24 jul 2012, 04:17

Oefening baart kunst

Ten tijde van het optreden van Captain Caveman’s Flying Circus op Manhattan was de Amerikaanse luchtmacht samen met die van de buren druk bezig met de oefening Northern Vigilance. Was een voorbereiding op een mogelijke baardaanval met overgenomen passagiersvliegtuigen en zou er de oorzaak van zijn geweest, dat niemand ingreep toen het echt gebeurde. Bijna 3000 doden.
Op 4 maart 2004 hield een stel NATO-smurfen een anti-terreur oefening bij Madrid, waarbij ervan werd uitgegaan dat een plukje bombaarden 200 dodelijke slachtoffers zouden maken. Een paar uur later ontploften echte bommen bij het Madrileense spoor. 191 doden.
Terwijl op 7 juli 2005 anti-terreur oefeningen aan de gang waren in een paar Londense metro-stations gingen in diezelfde stations en een bus echte bommen af. 52 doden.
Een paar uur voordat ridder Anders Breivik een jaar geleden overging tot zijn nauwkeurig geplande wandaden was een groep Noorse smurfen betrokken bij een anti-terreur oefening die exact uitging van wat Breivik even later voor het echie zou doen. 77 doden.
Op 20 juli jl. participeerden studenten van de Rocky Vista University in Denver in een oefening, waarbij ze werden geconfronteerd met een schietpartij in een bioscoop en het afgaan van een bom. In de nacht die volgde ging student James Holmes over tot zijn nauwkeurig geplande overval op een bioscoop in het aanpalende Aurora. Met een militaire uitrusting van naar schatting 20.000 dollar. Inclusief een bom. 12 doden.
Wat zegt u? Toeval? Sure.

Bron: http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... 53982.html
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: combi, wodan, FreeElectron
Omhoog
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15995
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

wo 25 jul 2012, 15:25

Bioscopolamine
dinsdag 24 juli 2012
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... 31884.html


Ook fijn. In Colombia is er een nieuw verwarrend middel in de handel. Heet scopolamine aka hyoscine aka “de duivel’s adem”. Het elimineert binnen een kwartier je eigen wil en je geheugen en hoe heerlijk nou, je ruikt het niet en smaak zit er ook niet aan. Dus als je een ommetje maakt in Bogota en iemand blaast het spul in je gezicht loop je een goeie kans op een onvrijwillige beurt, een onvrijwillige aanval op je spaarvarken of een onvrijwillig afstaan van een orgaan dat je in principe wel kan missen. Ook de weg van de pina colada wordt wel gebruikt om consumenten in de gewenste stemming te brengen.

Bij wat heftiger gebruik zie je Yuri van Gelder aan voor Jezus Christus tijdens zijn kruisoefening. En ja, ga je nog verder, dan ligt een odeetje in het verschiet.
Naar verluidt zouden de CIA en andere geheimesmurfenorganisaties het middel ondertussen ook ter hand hebben genomen om willekeurige luitjes aan te zetten tot minder vrolijke activiteiten. Ook al omdat ze daarna zich toch niks meer herinneren.

Het is gek, maar denkt u nou ook ineens aan die rare bioscoopbezoeker in Aurora? Nee? Nou, wij wel.
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15995
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

vr 27 jul 2012, 18:56

Bioscopolamine (2)
vrijdag 27 juli 2012
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... 86663.html


James Holmes leest Kleintje Muurkrant. Dat moet zo wezen. Want wat boert het Spaanse hondenblaadje van Sjuul Paradijs vanochtend? Dat de Joker van de Batmanpremière in Aurora zich geen hol meer herinnert van zijn dodelijke optreden. En dat is precies waar wij afgelopen dinsdag al een leuke prelude op loslieten. In verband met het in gebruik raken van het verwarrende middel scolopamine.

Als je dat in neusgaten krijgt of in je buikorgel na het drinken van een exotisch drankje raak je binnen een kwartier flink van de wereld en doe je alles wat je wordt opgedragen. En als die rommel is uitgewerkt herinner je helemaal niks meer.

Natuurlijk, er is meer van dit soort mind control rotzooi in omloop, maar het was ook maar een voorbeeld. Vraag is wel of James de zoveelste eenzame wolf is, die door duisterlingen op pad wordt gestuurd om voor een of ander minder gezellig doel de boel stevig op stelten te zetten.
Conspiracy? Onzin?
Denk aan Nijvel en je weet beter. Stay tuned.

============
Over gladio/nijvel gesproken binnenkort in Denemarken ook ?? en hier in MK-Ultra topic nog een stukkie over World's Scariest Drug (Documentary Exclusive) toen gebruikt ????? voor die vleesetende zombie aanvallen waarvan je nu niks meer hoort.
============

Deens droontje
donderdag 26 juli 2012
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... 89275.html


Pats. Kreeg Obomba gisteren even een diplomatiek droontje in de gleuf geschoven. From Kopenhagen, without love. De Deense sociaal liberale regeringspartij heeft fijntjes laten weten, dat het Amerikaanse gebruik van drones vloekt met de wetten die bij beschaafde landen in zwang zijn. Je kan niet voor zijn mallemörskönt weg bommen in ontoegankelijke delen van Pakistan, Jemen en Somalië laten neerkomen, in de veronderstelling dat zich daar extremistische baarden ophouden. Bovendien raak je bij zulke acties ook altijd onschuldige burgers en je kan dat niet blijven beschouwen als collateral damage, die is weg te poetsen met een bosje bloemen of een free meal bij MacDonalds.

Aldus de Deense sociaal liberalen, die het merkwaardig vinden dat Bush indertijd steeds voor zijn ballen werd geschopt voor allerlei oorlogsmisdaden en Obomba het voordeel van de twijfel krijgt. En dat terwijl Bush maar 45 keer toestemming gaf voor het uitdelen van een drone en Obomba nu al 261 hits op zijn palmares heeft staan.
En hoe de stand is bij de sector martelen weten we niet. Obomba heeft die tak van sport namelijk uitbesteed aan Blackwater aka Xe Services aka Academi en dat houdt geen officiële cijfers bij.

Nou zal Obomba niet wakker liggen van deze atonale Danskevise, maar als ze erg veel babbels krijgen aan het Kattegat kunnen ze een backpacker van Al Schijthuis verwachten. Of een Academicus. Äppeltje, eitje.
Hoe ze in den Haag over dit soort zaken denken? Wat een vraag.
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15995
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

vr 27 jul 2012, 20:02

Nog geen flauw idee of het zo is of dat het gewoon een nieuwsbericht is wat uit de duim is gezogen:

Breaking: Colorado Massacre Linked To Historic Bank Fraud? YES! and this also follows the Batman Rising (Phoenix) plot perfectly!
July 26, 2012 by Jack Blood


Just when you think this story can’t get any crazier… We may have a primary MOTIVE for the “inside job” theory. Disrupt and silence James Holmes father. The rest just seems to be ancillary and falls perfectly in place via “cost benefit analysis” (benefit on multiple levels)
Robert Holmes is currently the senior lead scientist with the American credit score company FICO….and will testify soon, to Senate, on LIBOR scandal. Robert Holmes algorithms were said used to discover this massive fraud scheme.

hier hele verhaal in Libor topic:
index.php?option=com_kunena&func=view&c ... =120#58729
Plaats reactie

Terug naar “Haatbaarden / Terroristen”