Hoe komen we van de Oranjes af??

Hier meer over de Oranjes, onze Royals, het tuig van Oranje.
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23234
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

wo 05 jan 2011, 20:08Het tuig van Oranje, beter bekend onder de noemer; "ons koningshuis"... Dit tuig dat zich verheven voelt over de gewone mens (zoals ze het zelf graag noemen), regeert ons land nu al een paar eeuwen. En echt mensen geloof me, het wordt hard tijd dat we van ze af komen! Hoe sneller, hoe beter! Zakkenvullers en profiteurs pur sang zijn het en daarnaast stammen ze niet eens af van de bloedlijn waarvan ze af claimen te stammen. En niemand die dit ooit in twijfel lijkt te trekken...

Waarom is dit? Is de macht van dit tuig dan inmiddels zo groot geworden dat we er niets meer aan kunnen doen? NEE! Alles behalve, maar jammerlijk genoeg denkt merendeel van de bevolking echter het tegenovergestelde. Het is onderhand echt meer dan tijd geworden om de bankschroeven aan te draaien en te zorgen dat het net zich gaat sluiten, en dit tuig niet langer kan profiteren van ons!

Wat geeft hun het recht ons onderdanen te noemen? Wat geeft hun het recht zich verheven boven jou en mij te voelen? Wat geeft hun het recht op gratis geld? Wedden dat niemand ook maar een oprechte reden kan noemen waarom dit zo is. Dit tuig van Oranje lapt letterlijk alle regels aan de spreekwoordelijke laars en ze komen telkens weer overal mee weg! En dat MOET stoppen!

Telkens als ik zwaaiende mensjes zie tijdens evenementen waarbij de Oranjes betrokken zijn, staat het kotsen me nader bij dan het glimlachen. EN dan nog maar te zwijgen over dat volkslied van ons. KOTS!! KOTS!! Man hoe kunnen mensen nou in vredesnaam trots zijn op zoiets? Dat heeft helemaal NIETS met cultuur of erfgoed te maken! Maar met keiharde leugens en onderdrukking! Mensen word nou GVD eens wakker en ga inzien hoe het echt zit met dit TUIG! De populariteit van het TUIG von Oranje neemt niets voor niets steeds verder en verder af!Ik blijf het persoonlijk oprecht QUT vinden dat Karst T. onschuldige mensen heeft gedood en niet dat tuig van Oranje! Maar dat is slechts MIJN bescheiden mening en het staat MIJ als mens en ANDEREN dus ook helemaal VRIJ er zo'n mening of een andere mening op na te houden! Dit is dus GEEN oproep aan anderen om dergelijke acties te ondernemen noch een bevel om over te gaan tot het plannen van een dergelijke actie. Maar dit is wel een puur op gedachtegangen gebaseerd artikel waarin in ik de mogelijkheden om van het tuig van Oranje af te komen eens nader wil bespreken en uitgebreid wil belichten.

Daarnaast is dit vanaf NU ook DE plek op QFF om alle artikelen, aanwijzingen en feiten over dit TUIG van Oranje te dumpen en ze daarna te bespreken / bediscussiëren! Laten we hier alle rotzooi en schandalen haarfijn uit de spreekwoordelijke doeken doen om zo meer en meer mensen te wijzen op de wandaden van dit TUIG dat zichzelf over ons verheven voelt en daarnaast dus op basis van leugens hier een troon bezit! Dus kom maar op met feiten over de zilvervloot, betrokkenheid bij WW II, Bilderberg, V.O.C. / W.I.C. ellende, omkoopschandalen, inteelt, bastaard kinderen, incest, pedofilie, betrokkenheid bij slavernij-verleden van ons land, het vervalsen van de geschiedenis en ga zo maar door!

Mensen MOETEN alles hierover weten en in kunnen zien! Hoe meer mensen zien, weten en lezen wat er aan de hand is en hoe de zaakjes daadwerkelijk gaan achter de schermen, hoe sneller we voor een eventuele revolutie kunnen zorgen en daarmee dan dus dit tuig van hun troon kunnen trekken! Het is namelijk OPRECHT meer dan GENOEG geweest!!! Tijd voor ACTIE nu dus!
1119 AD
Gebruikersavatar
SupRemE
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 442
Lid geworden op: vr 03 sep 2010, 12:38

wo 05 jan 2011, 21:09

In deze serie zijn we bij deel drie aangekomen, die zich afspeelt in de wat meer recente geschiedenis. Reeds besproken zijn het landverraad van de Oranjes in het rampjaar 1672 en de moord op de Gebroeders De Witt en het landverraad aan de Pruisen en Engelsen door Stadhouder Willem V en zijn vlucht in 1794. De daarop volgende drie koningen van Oranje Nassau hebben door hun handelen laten zien, dat de eigen belangen veruit prevaleren boven het landsbelang en zich door groteske zelfverrijking, egoïsme, machtsmisbruik en multi-seksuele escapades weinig aan het volk der Nederlanden gelegen laten liggen.

Met de laatste koning Willem III is bijna de dynastie uitgestorven, ware het niet dat op wonderbaarlijke wijze de koning nog op 62-jarige leeftijd een dochter kreeg, Wilhelmina. Grote twijfels waren er en zijn er nog steeds, of hij wel de biologische vader was, in ieder geval erkende hij het kind. Maar dat is niet genoeg, want krachtens de Grondwet dient ons staatshoofd in rechte (zelfs mannelijke) lijn af te stammen van Koning Willem I.

Maar hoe het ook zij, Wilhelmina heeft voor koningin gespeeld gedurende een periode van maar liefst 58 jaar, de eerste jaren was haar moeder Emma regentes. Tot aan de Tweede Wereldoorlog was in feite het enige schokkende, dat Troelstra zijn befaamde “historische vergissing” maakte en probeerde de monarchie via een volksopstand op te ruimen. Door zijn eigen weifelachtigheid mislukte de coup en bleven de Oranjes in het zadel.

Dat Wilhelmina schuldig was aan landverraad is bloot te leggen door slechts twee nuchtere reeds lang bekende feiten.

(1) Devlucht naar Engeland

Hier is veel over gedebatteerd en geschreven. Was het nu wel of niet verstandig om de kuierlatten te nemen, zoals haar verraderlijke (vermeende) voorvader Stadhouder Willem V vóór haar had gedaan en die zij daarom zelf “een sufferd” had genoemd. Feit is, dat een regering in ballingschap grondwettelijk geen enkele vorm van bevoegdheid kon ontlenen aan hun aangewaaide status.Feitelijk had zij door de vlucht vrijwillig afstand gedaan van het koningschap, evenals de “sufferd” voor haar, met dit verschil dat Willem V dit ook daadwerkelijk op schrift heeft gesteld. U wilt van ons aannemen, dat het uitknijpen naar Engeland met medeneming van het goud van De Nederlandsche Bank en andere vermogensbestanddelen, uitsluitend te maken had met het veiligstellen van eigen belang en rijkdommen. “Het huis van Oranje verlaat zijn post NOOIT!” kopte de Telegraaf nog een paar dagen voor het uitbreken van de oorlog. Door dit wel te doen heeft Wilhelmina alle rechten op de troon met bijbehorende privileges en rijkdommen verspeeld. Als zij dit door Hitler af had laten pakken en berooid de oorlogsjaren in ballingschap in een kamp in Beieren had moeten uitzitten, dan was het een geheel ander verhaal geworden en had de geschiedenis een heel andere loop gehad. Dan had het bevrijde volk haar met recht op handen gedragen als zij terug was gekomen en had zij zich kunnen laten kiezen tot staatshoofd.

(2) Terugkomst in Nederland

In 1944 keerde de koningin terug naar het bevrijde Zuid-Nederland. Zij passeerde de grens door over een met meel getrokken streep te stappen, terwijl de rest van Nederland het vege lijf moest redden in gaarkeukens, tijdens de hongerwinter. Het verzet had gevochten in naam van Oranje, dus werd haar geen strobreed in de weg gelegd. Maar normaal gesproken had men haar wegens landverraad op moeten pakken en kunnen veroordelen wegens plichtverzaken en het achterover drukken van staatseigendommen, want wat is er met het goud van DNB gebeurd? Zij had dan haar gezicht kunnen redden door afstand te doen van de troon en privileges en haar oude dag buiten Nederland kunnen slijten. Maar door het opgeklopte beeld wat de door de oorlog compleet geïndoctrineerde Nederlanders van die majesteit hadden, was zoiets natuurlijk ondenkbaar. Echter zij had de eer aan zichzelf kunnen houden. Maar het financiële eigenbelang heeft in die famillie altijd geprevaleerd, Wilhelmina zette die traditie voort. Zij zal een van de rijkste vrouwen van de wereld zijn geweest. Ook de rol van landverrader Bernhard moeten we niet onderschatten; als Duitser heeft hij meermalen voor, tijdens en zelfs ná de oorlog geprobeerd de zaken naar zijn hand te zetten door intriges, manipulaties, illegale machtsgrepen en regelrecht hoogverraad. Geen wonder dat Montgomery hem de tent uitschopte (“Get that kraut out of here!”) omdat hij hem niet vertrouwde. Gezien de dubieuze connecties van Bernard met verraders in het verzet, in combinatie met het drama rond de Slag om Arnhem, kon die wel eens gelijk hebben gehad.

Belangenverstrengelingen zonder precedenten.
Kortom, met het teren op het leed van een ander, door cliché’s te kraaien in de microfoon van Radio Nederland in Londen, is een hoge mate van goodwill opgebouwd, die ook nu nog nauwelijks is te kraken. Maar ze krijgen medewerking tot op de dag van vandaag, niet in de laatste plaats door geschiedvervalsing. In de oorlogsperiode is gek genoeg die goodwill sterk uitgebouwd, terwijl mevrouw met geheel andere zaken doende was, niet in het minst voor eigen financiëel gewin, maar zeker ook voor samenwerking met de bezetter. Ver voor de oorlog stak ze haar bewondering voor de nazi’s niet onder stoelen of banken, getuige haar uitlatingen in 1933 in de trant van: “de gewijzigde wereldomstandigheden zullen ons een gelukkige toekomst brengen”, hierbij doelend op de machtsovername van Hitler in Nazi-Duitsland. Omdat de nazi’s met steun van de Duitse, Amerikaanse en Britse financiële olicharchische elite aan de macht zijn geholpen, moet ons “koninklijk huis” verdacht dicht bij het vuur hebben gezeten. Toen de geallieerde kansen in 1942 keerden, draaide zij ook als een blad aan een boom.

En in augustus 1946 werd een ware commando operatie ten behoeve van mevrouw opgetuigd, om het resterende gedeelte van het familiekapitaal veilig te stellen, door het uit de handen van de Russen te houden: Operatie Juliana; het NRC schreef er al in 1991 over en daarna bleef het stil. Zoals altijd
Gebruikersavatar
SupRemE
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 442
Lid geworden op: vr 03 sep 2010, 12:38

wo 05 jan 2011, 21:14

Zij had dan haar gezicht kunnen redden door afstand te doen van de troon en privileges en haar oude dag buiten Nederland kunnen slijten. Maar door het opgeklopte beeld wat de door de oorlog compleet geïndoctrineerde Nederlanders van die majesteit hadden, was zoiets natuurlijk ondenkbaar.
wat ook precies de bedoeling was van de inval in nederland...om hun reputatie op te krikken....
Gebruikersavatar
SupRemE
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 442
Lid geworden op: vr 03 sep 2010, 12:38

wo 05 jan 2011, 21:16

Ver voor de oorlog stak ze haar bewondering voor de nazi’s niet onder stoelen of banken, getuige haar uitlatingen in 1933 in de trant van: “de gewijzigde wereldomstandig heden zullen ons een gelukkige toekomst brengen”, hierbij doelend op de machtsovername van Hitler in Nazi-Duitsland. Omdat de nazi’s met steun van de Duitse, Amerikaanse en Britse financiële olicharchische elite aan de macht zijn geholpen, moet ons “koninklijk huis” verdacht dicht bij het vuur hebben gezeten
lollllllllllll
Gebruikersavatar
SupRemE
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 442
Lid geworden op: vr 03 sep 2010, 12:38

wo 05 jan 2011, 21:16

:stikkie:
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23234
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

wo 05 jan 2011, 21:19

Thanks Supreme!!
1119 AD
Gebruikersavatar
SupRemE
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 442
Lid geworden op: vr 03 sep 2010, 12:38

wo 05 jan 2011, 21:22

1954 – Oprichting van de geheime Bilderberg groep

Door de Socialist (en vrijmetselaar) Joseph Retinger, met Prins Bernhard, voormalig spion van NW-7 – de geheime dienst van het Duitse (Rothschild/Warburg) chemie-bedrijf IG-Farben (de industriële motor achter het NS-Duitsland van Adolf Hitler) – als voorzitter. Deze groep werd naast Retinger, neergezet onder leiding van Alastair Buchan (RIIA), waarbij de leidende raad bestond uit Robert Ellsworth (Lazard Freres = Rothschild), John Loudon (N.M. Rothschild) Paul Nitze (Schroeder Bank), C.L. Sulzberger (New York Times), Stansfield Turner (hij werd later directeur van de CIA), Peter Calvocoressi, Daniel Ellsberg, Andrew Schoenberg (RIIA) en Henry Kissinger. De eerste geheime conferentie van de Bilderbergers vond plaats van 29 t/m 31 Mei 1954 in het Bilderberg hotel te Oosterbeek, waaraan de groep haar naam heeft te danken. Tot de leden behoort de elite uit de zakenwereld, het bankwezen, de regeringen en de intellectuelen. Invloedrijke wereldleiders zijn in veel gevallen ook lid van de Trilaterale commissie en de Council on Foreign Relations. Prins Bernhard (de wederhelft van Koningin Juliana – waarvan gezegd wordt dat zij de rijkste vrouw van de wereld was, mede door haar partnerschap met Baron Victor Rothschild in Royal Dutch Shell), is een lange tijd voorzitter geweest van de Bilderberggroep (1954 – 1976), totdat de groep gereconstrueerd werd. In die tijd kenden we natuurlijk ook de Lockheed affaire. Zo zijn als voorzitter Walter Scheelman de revue gepasseerd en zo ook Lord Carrington. Zoals gewoonlijk is het gebied waar de Bilderbergers elkaar ontmoeten zwaar beveiligd door de geheime dienst, soldaten en politie. Elke kamer en elke ruimte waar de vergaderingen plaats vinden worden volledig gescreend op afluisterapparatuur alvorens de vergaderingen plaats vinden.

De Bilderberg conferenties kunnen worden ingedeeld naar drie groepen;

-De Bilderberg adviesgroep

-De Bilderberg stuurgroep

-Het Bilderberg lidmaatschap
Gebruikersavatar
SupRemE
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 442
Lid geworden op: vr 03 sep 2010, 12:38

wo 05 jan 2011, 21:22

Gebruikersavatar
SupRemE
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 442
Lid geworden op: vr 03 sep 2010, 12:38

wo 05 jan 2011, 21:26

Tussen 1941 en 1943 heeft prins Bernhard een aantal malen de Verenigde Staten van Amerika bezocht. Volgens diverse bronnen, waaronder de Britse Secret Intelligence Service (SIS), heeft hij tijdens zijn tweede bezoek (van 20 tot en met 25 april 1942) op 24 april 1942 een brief aan Hitler geschreven, waarin hij zichzelf aanbiedt het 'Stadhouderschap' over Nederland op zich te nemen. De brief is later vanuit Londen via Portugal naar Berlijn gestuurd. Na de oorlog zou het bestaan van deze brief tegenover de SIS bevestigd zijn door generaal Eberhart Schöngarth (Befelhshaber der Sicherheitspolizei und des SD). Vlak voor zijn executie is de bewuste brief in Berlijn teruggevonden. Het is overigens opmerkelijk dat prins Bernhard zijn brief uitgerekend in Amerika heeft geschreven en niet in Londen, temeer daar de brief ook daarvandaan verzonden is.

Al tijdens een eerder bezoek aan de VS - op 8 juni 1941 - heeft de prins kennis gemaakt met de latere CIA-chef Allen Dulles. Via Dulles kwam hij ook in contact met Bill Donovan (de oprichter van de OSS (de voorloper van de CIA) en McGeorge Bundy (Army Intelligence). Bill Donovan was op dat moment namens de Amerikaanse regering een inlichtingendienst aan het opzetten voor spionage in Europa. Tevens had Bernhard een ontmoeting met John McCloy, die belast was met de informatievoorziening voor de Amerikaanse regering.

Aangezien Bernhard destijds ook verscheidene malen te gast is geweest op het Witte Huis, is het niet uitgesloten dat hij de 'Stadhoudersbrief' op instigatie van president Roosevelt cum suis geschreven heeft.

De geallieerden mochten dan wel gezamenlijk tegen Duitsland optrekken, ze hadden wel degelijk hun eigen agenda hoe Europa er na de oorlog moest uitzien.
Feit is dat de Amerikanen de Britten niet meer de kans wilde geven hun vooroorlogse economische superioriteit in Europa te herstellen. Het was voor hen dus van belang de pro-Amerikaanse Bernhard als 'Stadhouder' (en bondgenoot!) in het strategisch gelegen Nederland te hebben. Daar komt nog bij dat hij als rabiaat anti-communist voor Amerika van groot belang zou kunnen zijn met het oog op een eventuele communistische staatsgreep na de Duitse capitulatie.

(Het is een feit dat Bernhards vrienden, jhr. W.G. Röell en J. Schimmelpenninck, in mei 1940 in Nederland zijn achtergebleven met 'fondsen' van de prins voor het formeren van een legertje bestaande uit achtergebleven adelborsten. Bij een eventuele terugtrekking van de Duitse troepen moest er een keurtroep klaar staan om de zaak over te nemen met het doel Nederland te behoeden voor een linkse staatsgreep.)

Aangezien Hitler en Bernhard elkaar al in 1936 hadden ontmoet, en de Prins ook nog eens van april 1933 tot januari 1937 lid was geweest van de NSDAP, de SA en de SS, hoopten de Amerikanen dat Hitler op de 'Stadhoudersbrief' zou ingaan.

Krantenknipsels betreffende prins Bernhard's bezoek aan Hitler in november 1936

Afbeelding
Gebruikersavatar
SupRemE
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 442
Lid geworden op: vr 03 sep 2010, 12:38

wo 05 jan 2011, 21:28

Afbeelding
2e van links.......meneer de stadhouder
Gebruikersavatar
Dromen
Administrator
Administrator
Berichten: 5033
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 06:38

wo 05 jan 2011, 21:31

Het Koningshuis is niet alleen van 2e WO en Bilderberger, maar de intentie gaat juist veel verder terug in de tijd.
Gebruikersavatar
SupRemE
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 442
Lid geworden op: vr 03 sep 2010, 12:38

wo 05 jan 2011, 21:35

klopt
maar als ik mensen vertel over de oranjes en ik begin te praten in 1600 of 1700 verlies ik hun aandacht....wanneer ik naar iets terugkoppel wat korter geleden is en wat beter gedocumenteerd is dan 1600 of 1700 zpals de nazi's en bilderberg dan verlies ik de aandacht niet!!!!
Gebruikersavatar
Dromen
Administrator
Administrator
Berichten: 5033
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 06:38

wo 05 jan 2011, 21:43

[quote name="SupRemE"]klopt
maar als ik mensen vertel over de oranjes en ik begin te praten in 1600 of 1700 verlies ik hun aandacht....wanneer ik naar iets terugkoppel wat korter geleden is en wat beter gedocumenteerd is dan 1600 of 1700 zpals de nazi's en bilderberg dan verlies ik de aandacht niet!!!![/quote]

Jep, heb je helemaal gelijk in :-)
Gebruikersavatar
Arminius
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 707
Lid geworden op: do 26 aug 2010, 11:10
Contacteer:

wo 05 jan 2011, 21:57

Afbeelding

En dan die handjes de lucht in...

De verdonkeremaande nazi-huwelijksfoto´s van de ouders van Beatrix
http://members.chello.nl/m.elfers/oran002.htm
Gebruikersavatar
fr3bzy
Administrator
Administrator
Berichten: 2587
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:12
Contacteer:

wo 05 jan 2011, 21:59

[YES]Equality of Opportunity - [NO]Equality of Outcome
Plaats reactie

Terug naar “Das Tuig von Oranje”