Zwarte gaten gevormd door intelligentie?

Alles over ongeïdentificeerde vliegende objecten (UFO's dus), Antonaki, E.T. en andere Saluzaanse zaken tref je aan in de topics in dit deel van het QFForum.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23162
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

di 03 mei 2011, 07:48

Soms kom je tijdens het surfen iets tegen dat gewoon gedeeld moet worden, voornamelijk als het ergens hylarisch is om je überhaupt alleen al voor te stellen in gedachte dan... Leest U even mee wat ik op de Discovery website en op de Niboeboe website tegen kwam?

Volgens onderzoeker Clement Vidal van de Vrije Universiteit van Brussel  in België is het hoognodig tijd om al onze vooroordelen over buitenaardse beschavingen te laten varen en onze opvattingen over buitenaardse beschavingen te herzien! In een van zijn meest recente onderzoeken onderstreept hij dat organisaties zoals SETI en NASA op een hele andere manier moeten gaan zoeken naar intelligent leven en buitenaardse beschavingen. Zoals wetenschappers op atomair niveau de nanotechnologie bestuderen, zo zijn er mogelijk beschavingen die de gehele microkosmos controleren, verteld Vidal.

Het universum is zo ontzettend oud dat er zéér zéér zéer geavanceerde beschavingen moeten leven die al vele miljarden jaren verder zijn dan wij mensen hier op aarde, zo stelt Vidal in de conclussie van zijn onderzoek. Dit betekent dat het zou kunnen gaan om ver ontwikkelde levensvormen die voorbij het biologische zijn geëvolueerd tot iets wat onze bevatting te boven gaat. Het gaat niet langer om wezens zoals wij dus van vlees en bloed, maar om hele andere materie die ons denkniveau ver te boven gaat!Mogelijk halen andere galactische beschavingen hun energie wel uit zwarte gaten. Zwarte gaten zijn namelijk heel erg efficiënt als het gaat om het omzetten van massa in energie en andersom. Vidal stelt enige röntgenbronnen voor waar volgens hem en zijn team geavanceerde beschavingen van het type KII-B ? gehuisvest zouden kunnen zijn. Jaja van hey type KII-B ? ;-)

Belangrijker is echter volgens Vidal de mogelijkheid om de microkosmos te kunnen controleren. Vandaag de dag kunnen we individuele atomen door middel van nanotechnologie manipuleren, maar ver ontwikkelde buitenaardse beschavingen kunnen spelen met de elementaire deeltjes en de structuur van tijd on onze ruimte.

Door de tijd in de ruimte te controleren kunnen ze voorts hun eigen zwarte gaten creëren die ze vervolgens op velerlei manieren kunnen gebruiken, zoals bijvoorbeeld voor de aandrijving van ruimtevoertuigen of om door de tijd te reizen.

Beschavingen streven er mogelijk naar oneindig te leven en gebruiken zwarte gaten wellicht om naar de verre toekomst te reizen en terug. Iets dergelijks wordt in Isaac Asimov’s korte verhaal The Last Question getoond waarbij een supercomputer genaamd de Cosmic AC het universum opnieuw opstart.

Een zeer geavanceerde beschaving kan vanuit een zwart gat een geheel universum creëren. Dit wordt ook wel kunstmatige kosmogenese genoemd en kan verklaren waarom de vele constanten in ons universum zo precies zijn afgestemd op ons bestaan.

Donkere energie is 123 keer zwakker dan je met behulp van voorspellingen op basis van de kwantumfysica zou verwachten. Dit zou niet zomaar zo kunnen zijn tenzij er een oneindig aantal parallelle universa bestaan met elk hun eigen specifieke waarde, zo speculeren enkele astrofysica.

Of is donkere energie een teken van intelligent ontwerp? Wellicht is ons universum simpelweg een project van een zeer intelligent iemand uit een ander universum.

Ik denk dan altijd maar weer aan die goden die in hun petrischaaltjes aan het roeren zijn zoals een wijs man mij ooit vertelde. Maar hoe denken anderen daar over? Al met al genoeg voer voor een leuke discussie en wellicht zelfs tot een mooie vergaarbak aan informatie met betrekking tot dit onderwerp...

1119 AD
Gebruikersavatar
blackbox
Administrator
Administrator
Berichten: 6271
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:09

wo 04 mei 2011, 04:38

illuminati of my own reality
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Neut
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1499
Lid geworden op: di 10 mei 2011, 15:32

do 12 mei 2011, 17:23

Ik had laatst een theorie die het opposiete van golfjes zijn en zo goed ben ik daar ook niet in r.i. en ik dacht aan gelijktijdige rotatie met het universum, waardoor de goolven lijken te vervallen of dark matter worden ofzo.. Dark matter bubble. :)
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23162
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

vr 13 jun 2014, 01:21

#podcast35
Gebruikersavatar
blackbox
Administrator
Administrator
Berichten: 6271
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:09

vr 13 jun 2014, 01:35

blackbox schreef:

Thx Baphomet!
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Plaats reactie

Terug naar “UFO / E.T. / Contact”