Rita Verdonk en Joris Demmink

Hier tref je diverse topics aan over de gruwelijke daden van kindermisbruikers en de verstrekkende gevolgen van hun daden waarmee sommige daders keer op keer weg lijken te komen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23142
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

za 03 sep 2011, 04:18

En laat op deze Vrijdagavond ook nog even wat aandacht voor ontwikkelingen omtrent de affaire Demmink... Op de website van Micha Kat stond een interessant artikel met een kort filmpje waarin Rita Verdonk hier en daar laat merken van de affaire Demmink af te weten...Ik neem U gewoon even mee naar het artikel van Micha op zijn website klokkenluideronline.nl, leest en kijkt U even mee...???

We kunnen er moeilijk iets anders van maken: Rita Verdonk erkent in de meest bedekte termen dat Demmink boven de wet staat en dat dus de affaire die kort daarvoor ter sprake kwam realiteit is. Hiermee is zij de eerste politica die zich in die richting uitspreekt. En wat Demmink betreft is zij niet de eerste de beste!Wie weet bijvoorbeeld dat Rita zelfs minister van Justitie is geweest, 1 dag, van 21 tot 22 september 2006? Daarnaast heeft zij tal van andere functies bekleed in de directe nabijheid van Joris zoals hier valt te lezen. Zij begon haar loopbaan zelfs tegelijkertijd met Joris op het ministerie in 1983 als directie-stagiair van de directie Gevangeniswezen! Rita en Joris moeten elkaar door en door kennen! Hopelijk komen er nu eindelijk meer mensen ‘uit de kast’ wat de zaak-Demmink betreft zodat de criminele pedofiel eindelijk eens voor de rechter kan worden gebracht!

Tja... Zal dit hele verhaal nu eindelijk eens tot op de bodem toe uitgezocht gaan worden? Hoe lang gaat het nog duren voordat Demmink zich moet gaan verantwoorden?

Hieronder in de comments kan het verder...


1119 AD
Gebruikersavatar
NoMore
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 808
Lid geworden op: di 16 aug 2011, 21:10

zo 04 sep 2011, 17:25

Respect hoor Bapho dat je dit niet laat verwateren! Deze walgelijke figuren mogen echt niet ontkomen aan hun daden. Hier nog even een samenvatting voor degenen die er niets van weten en nog niet misselijk zijn;

Denkmetkoosmee
Senior QFF-er
Senior QFF-er
Berichten: 50
Lid geworden op: za 25 jun 2011, 08:05

ma 05 sep 2011, 02:43

Er zal eerst een soort 'turning point' moeten komen.

Wij Nederlanders zijn vooral massaal bang voor de Islam. Of voor asielzoekers. Of we vrezen terrorisme. Of we zijn weer bang voor de Taliban of Ghadaffi. En als wij Nederlanders niet bang zijn voor de Islam en haar verschijnselen, dan zijn we wel bang voor Geert Wilders. We zijn voor van alles bang, behalve waarvoor we bang moeten zijn: namelijk voor een nieuwe soort NSB'ers, namelijk de geestelijk gecorrumpeerde geldwolven van de zakenwereld, die de Rechtstaat ten val hebben gebracht. En die gevallen Rechtstaat sleepte in haar val een belangrijk deel van onze beschaving mee.

Keep trying.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: FreeElectron
Omhoog
Plaats reactie

Terug naar “KinderneuQers”