Micha Kat bij BNR Peptalk

Hier tref je diverse topics aan over de gruwelijke daden van kindermisbruikers en de verstrekkende gevolgen van hun daden waarmee sommige daders keer op keer weg lijken te komen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23147
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

vr 15 jul 2011, 03:44

Vandaag weer een mooi stukje werk van Micha Kat op de website van KlokkenluiderOnline.nl en op de radio! Micha Kat brak namelijk even in tijdens de uitzending van BNR Peptalk toen er een stelling besproken werd aangaande pedofielen club Martijn en of die nu zouden mogen bestaan of niet...

Gister haakte ik al even in op de inzet van Henk Bres in een ander artikel en vandaag wil ik toch even apart inhaken op deze actie van Micha Kat. Hij flikt het namelijk toch even om weer heel veel mensen wakker te schudden door zo op de radio in te breken. Wel erg jammer dat de presentatrice het zo kort wou houden en er niet even uitgebreid op in ging...Dat doet echter niets af aan de goede actie van Micha Kat! Hulde Micha! Keep up the good work!!

Enfin, ergens na een minuut of vijf breekt Micha in in de uitzending... Geniet U maar even mee...Dit soort acties zouden meer mensen uit moeten voeren, dan kon het wel eens erg snel afgelopen zijn met Joris Demmink...

Hieronder in de comments kan het wat mij betreft verder...

1119 AD
Gebruikersavatar
Vortex
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 730
Lid geworden op: zo 14 nov 2010, 21:17

vr 15 jul 2011, 15:42

Beetje jammer dat hij zo afgekapt wordt. Krijg een beetje een gevoel dat het besproken MOET worden omdat het momenteel een hot item is, maar zodra er namen of bewijzen genoemd worden (en in het bijzonder die van hooggeplaatste functionarissen) dan is het ineens niet meer "casus-relevant" WTF!
Het gesprek wordt zo gestuurd dat ieder ff lekker kan schelden zodat het interessant lijkt maar inhoudelijk heb je er weer eens niks aan.
Oprecht jammer!
nosce te ipsum
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23147
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

vr 15 jul 2011, 15:49

Zo denk ik er ook over Vortex, maar Kat heeft het weer geprobeerd. Het vreemde aan Demmink is dat zodra je die naam laat vallen of mensen er mee confronteert dat het dan ineens stil wordt... "Zou het echt zo zijn?" en "Nee, dat kan toch niet in Nederland!?" zijn vaak de reacties...

Of men gooit het op het feit dat Kat een doorgedraaide complottert zou zijn...

De afgelopen weken laat ik overal de naam Demmink vallen, in de supermarkt, op straat, in de snackbar, op het terras, gewoon als ik met iemand op straat loop te praten, in ieder gesprek dat ik aanga probeer ik mensen er op te wijzen. Eergisteren nog zo'n baby-boomert in een grijze Mercedes bus, met een zawrt poloshirt aan met Justitie logo er op, dus ik ben met iemand en gooi dat gesprek met die persoon ineens op zijn kop door over Demmink en de pedofielenbende van justitie te beginnen... Die babyboomert met authentieke smeris-hangsnor keek me daar toch vuil, kwaad en boos naar me... En toch hoop ik dat hij Joris Demmink is gaan googelen...

Tegen hoe meer mensen ik het zeg, hoe meer mensen het op gaan zoeken en onderzoek gaan verrichten en uiteindelijk zeggen zij het ook weer voort!

Henk Bres heeft echter niet gereageerd op de berichten die ik op zijn website achter heb gelaten of op de mails die ik hem stuurde aangaande Demmink... Durft hij niet? :pinch:
1119 AD
FreeElectron
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

vr 15 jul 2011, 18:43

"Wel erg jammer dat de presentatrice het zo kort wou houden en er niet even uitgebreid op in ging..."

Vind je het gek?

Decreet Staatsomroep:
Het is leuk om die idioot met zijn roeptoeter in je uitzending te hebben maar ga vooral niet in op eventueel pijnlijke zaken, dan moet je het afbreken.
We moeten hem neerzetten als een clown en vooral geen argumenten de kans geven .

Overigens: Kat heeft ook weinig belang bij inspraak in zijn manier van werken of hulp in de queeste tegen KP, dat blijkt wel uit het feit dat hij nooit op e-mail reageert van mensen die zich daar wel mee bezig houden.
Kat heeft ook een eigen agenda.

Evenals Henk Bres.

Maar als je dat zegt ben je gelijk een pro-kinderpornofiguur of een trol.

Van beide kanten deugt het niet, maar Kat stijdt dan nog voor een goede zaak.
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4225
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

za 16 jul 2011, 00:58

De grootste vijand van je vijand is je beste vriend.

Ik vind het wel goed wat Kat doet, niet echt de manier die ik prefereer maar het heeft toch de aandacht gebracht onder een iets "breder" publiek.
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23147
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

di 03 jun 2014, 19:33

#podcast31
Plaats reactie

Terug naar “KinderneuQers”