To Trump Or Not To Trump

Politiek en oorlog zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en alles over politiek en oorlog kun je hier terugvinden.
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23142
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

do 26 mei 2016, 03:42

Nu de verkiezingen in de VS steeds dichterbij komen verbaasde ik me er een beetje over dat we nog geen specifiek trump draadje hadden. De man lijkt de gedoodverfde opvolger van Amerika's laatste cult president, Ronald Reagan. Trump is net als Reagan geen politicus maar een peoples manager, een buitenstaander als we ze vergelijken met de rest van de kandidaten. Reagan was acteur en Trump een zakenman. Het motto van beide heren is enigszins het zelfde. "Let's make America great again!"

Afbeelding

Kijkende naar de tegenkandidaten op dit moment dicht ik Trump een gezonde kans toe om te gaan winnen. En op voorhand wil ik 'm niet veroordelen en of spreekwoordelijk afschieten. Hij verdiend een kans om aan te tonen dat het beter kan in de VS. En nee dat zeg ik echt niet alleen maar omdat hij mijn buurman is (daar de beste man een prachtig huis hier op het eiland heeft op nog geen steenworp afstand van waar ik nu zit te tikken) of omdat ik zijn kapsel zo tof vindt.

Anyways, de verdeeldheid lijkt groot, maar is die verdeeldheid wel groot? En is Trump zo radicaal en extreem in het uiten van zijn mening, of bespeelt hij Jan en Alleman door gewoon goed aan te voelen wat hij wanneer moet zeggen?

De Amerikanen moeten dit keer kiezen tussen twee "kwaden", want beide kandidaten zijn erg impopulair. Donald Trump wordt ondanks zijn impopulariteit toch door een aanzienlijk deel van de Republikeinse achterban gesteund omdat hij zich niets aantrekt van het establishment. Dat spreekt veel mensen erg aan. Voor een groot deel van de wat meer traditionele Republikeinen is hij echter veel te controversieel en is men bang dat hij de partij te gronde zal richten. Prominente Republikeinen, zoals de Bush luitjes en Mitt Romney, gaan daarom dan ook niet op hem stemmen.

Dat geldt echter ook voor de Democratische kandidaat, Hillary Clinton. Het succes van haar opponent Bernie Sanders is mede te verklaren door de enorme afkeer die veel kiezers van Clinton hebben. Clinton vertegenwoordigt het establishment en draait al erg lang mee in de politiek en daar zijn de meeste mensen simpel gezegd klaar mee. Ook de kwestie rondom haar e-mailtjes en het gedoe in Libië draagt allemaal niet bij aan het vertrouwen en de transparantie die juist zo belangrijk is voor politici in de VS op dit ogenblik.

Enfin, vanaf nu is dit een plek waar we alles met betrekking tot Trump en de verkiezingsrace van dit jaar kwijt kunnen en laten we hopen dat we op deze manier wederom een mooie vergaarbak weten te creëren met informatie voor later als we terwijl trump president is alles nog eens even rustig terug kunnen lezen...
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: ninti
Omhoog
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23142
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

do 26 mei 2016, 03:46

Ja, Trump kan winnen mits hij het spel heel slim speelt

Nachtmerriescenario tekent zich af voor Republikeinse partij

Maakt stokebrand Donald Trump nou écht kans op de Republikeinse nominatie? Tijdens het vijfde debat dinsdag in Las Vegas, 48 dagen voor de eerste voorverkiezing, liet hij weer van zich horen. Maar de twijfel groeit of Trump de Republikeinse nominatie kan winnen. Als hij echter het spel slim speelt en tijdig zijn toon matigt, kan Trump andere delen van de partij voor zich winnen.

De debatplekken die Trump, senator Ted Cruz en oud-hersenchirurg Ben Carson waren toegewezen op het podium in The Venetian in Las Vegas, gaven de staat goed weer van de bizarre Republikeinse presidentsrace. Drie omstreden kandidaten, goed voor 60 procent van de stemmen in de peilingen, wiens bloed de Republikeinse partijtop wel kan drinken.

Naast hen stonden vijf ervaren politici van wie de partij-elite geen hartaanval krijgt maar die stuk voor stuk slecht scoren in de peilingen. Hoe lang nog, hoor je deze dagen partijvoorzitter Reince Priebus in Washington denken, gaat deze klucht door? Met de opmars de afgelopen dagen in Iowa van de aartsconservatieve Texaan Cruz, ooit door collega John McCain een 'dwaze vogel' genoemd, heeft de partij-elite er een fors probleem bij. Het zoveelste alweer.

Want de stijgende populariteit van ideologisch scherpslijper Cruz, die slecht ligt bij zijn collega's in het Congres, betekent dat het veel moeilijker wordt voor een gematigde kandidaat om de nominatie te winnen. Een politicus bijvoorbeeld zoals senator Marco Rubio of oud-gouverneur Jeb Bush. Mannen zonder omstreden en extreme standpunten, die Hillary Clinton over een jaar van het presidentschap moeten afhouden. Maar het mag niet zo zijn in de race om het Witte Huis.

Maniak

De uitslag van de eerste twee voorverkiezingen, in Iowa en New Hampshire in februari, gaat bepalen hoe de Republikeinse race zal verlopen. Alles is mogelijk in de komende 48 dagen. Maar zoals het er nu naar uitziet dreigt het 'nachtmerriescenario' voor Priebus en de zijnen. Namelijk twee politieke 'buitenstaanders' die Iowa (Cruz) en New Hampshire (Trump) gaan winnen, gevolgd door een 'establishmentfavoriet' (hoogstwaarschijnlijk Rubio) die het tweetal moet zien bij te benen.

Maar heeft een van die drie na New Hampshire, wanneer in korte tijd veel staten zullen stemmen, wel 'een pad naar de nominatie'? Hoogstwaarschijnlijk niet. Ook Trump niet. Weliswaar gaat de zakenman in veel staten aan kop, met zo'n 25 tot 30 procent, maar dat is niet genoeg voor een meerderheid op de Republikeinse conventie in Cleveland. Hoewel Trump maandag in een peiling voor het eerst 41 procent scoorde, lijkt hij met een kwart tot eenderde van de stemmen zijn 'plafond' te hebben bereikt. De harde realiteit is dat een grote meerderheid van de Republikeinen hem nog altijd niet ziet zitten.

Trump, die zijn koppositie in Iowa in het weekeinde moest afstaan aan Cruz, ziet de bui al hangen. Als Cruz, die hij als ideologisch verwant beschouwt, populairder wordt zal Trump gedwongen worden hem meer op de korrel te nemen. Op zondag gaf Trump al een schot voor de boeg. 'Een klein beetje een maniak', zo noemde de zakenman Cruz, die zijn Republikeinse collega's in het Congres te week en niet conservatief en anti-Obama genoeg vindt.

Ruzie

Cruz reageerde met een tweet waarin hij, 'ter ere van mijn vriend Trump en alle goed bedoelende maniakken overal', luchtig verwees naar het liedje 'Maniac' uit de dansfilm Flashdance. Twee dagen eerder tweette hij geen zin te hebben in een ruzie. 'De enige hoop van het establishment: Trump en ik in een kooigevecht', schreef Cruz. Tijdens het debat dinsdag besloot het tweetal elkaar niet aan te vallen. 'Hij is oké', zei Trump, terwijl hij Cruz lachend een schouderklopje gaf.

De grote vraag is welke strategie Trump zal volgen om zijn koppositie in veel staten om te zetten in een overwinning in de voorverkiezingen. Heeft de miljardair, die zich in tegenstelling tot Rubio en Bush niet laat bijstaan door gerenommeerde Republikeinse verkiezingsstrategen, wél een strategie?

Aan de ene kant moet Trump, die niet wil verliezen in Iowa, de strijd aangaan met Cruz om de harten van de streng gelovige kiezers. Hij zal tot de Iowa-caucus een conservatieve toon moeten blijven aanslaan. 'Ik ben evangelisch christelijk', zei hij vrijdag op campagne in Iowa.

Maar na Iowa volgen staten zoals New Hampshire, waar het Republikeinse electoraat veel gematigder is. Dit is ook de reden waarom gouverneur Chris Christie en Bush al weken veel op campagne zijn in New Hampshire, hopend op een doorbraak. Als Trump een kans wil maken op de nominatie, dan kan hij het zich niet veroorloven deze groep kiezers uit te sluiten. De anti-establishment kiezers, vaak oudere mannen met een lage opleiding en laag inkomen, heeft hij nu al volledig achter zich.

'Draai'

Door geleidelijk meer naar het midden op te schuiven en te laten zien dat hij ook een verantwoordelijke presidentskandidaat kan zijn, iemand met de statuur van een president, kan Trump vissen in de vijver van Rubio-en Bush-kiezers. Na Iowa en New Hampshire, wanneer een aantal gematigde kandidaten zal afhaken, zal gevochten worden om hun aanhang.

Doorgaans maken kandidaten pas zo'n 'politieke draai' als ze de nominatie hebben gewonnen en de presidentsrace van start gaat. Het gevecht om het Witte Huis, zo weet ook Trump, wordt immers in het politieke midden gewonnen. Of de zakenman bereid is tot deze omslag, is de vraag. Het probleem van Trump is dat hij zijn eigen verkiezingsadviseur is. Tot nu toe gaat het goed. Maar is het ook genoeg om te winnen?

Elke bekende Republikeinse adviseur en strateeg, zoals David Gergen die zowel Bill Clinton als Ronald Reagan bijstond, zou hem adviseren tijdig een coalitie te bouwen die hem de komende maanden de nominatie kan opleveren. 'Hij biedt zijn fans genoeg spektakel die niet te weerstaan is op televisie', aldus Gergen in een opiniestuk voor CNN over Trumps campagne. Maar met spektakel alleen win je niet de nominatie, laat staan in november het Witte Huis.

Gergen vergelijkt de agressieve stijl van Trump, die een fan is van het Amerikaanse showworstelen, met die van een worstelaar. 'Ben jij aan het praten of ik?', riep Trump tijdens het debat venijnig naar Bush, die het waagde de zakenman te onderbreken. Maar geen enkele kandidaat die zo agressief campagne voerde en zulke extreme voorstellen deed, werd ooit tot Amerikaans president gekozen. De vraag is of Trump dat goed beseft.


Bron: Kuch Kwaliteitskrant de Azijnbode -> http://www.volkskrant.nl/buitenland/ja- ... ~a4207786/

;)
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23142
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

do 26 mei 2016, 03:47

Wapenlobby NRA steunt Donald Trump in presidentsrace

De Amerikaanse wapenlobby National Rifle Association (NRA) steunt Donald Trump als kandidaat voor de presidentsverkiezingen in de VS.
NRA-chef Chris Cox zei dat het een "geweldige eer" is Trump te kunnen steunen in zijn race naar het Witte Huis. Cox sprak de steun uit voordat Trump een toespraak hield op een NRA-bijeenkomst vrijdag, meldt persbureau AP .

Volgens Cox zal de Republikein NRA-leden niet teleurstellen. De Democratische tegenstander Hillary Clinton noemde hij een bedreiging voor wapenbezitters.

De toekomstige president heeft waarschijnlijk in de eerste termijn een zetel bij de Hoge Raad te verdelen. Volgens Cox gaat het daarom bij de verkiezingen ook om het verdedigen van het tweede amendement van de Amerikaanse grondwet, waarin staat dat burgers een wapens mogen dragen.

Wapenvrije zones
Trump verzekerde in zijn toespraak dat wapeneigenaren hun grondwettelijke recht behouden om wapens te dragen. Ook zegde hij toe om als president wapenvrije zones af te schaffen.

Hij verwees hierbij naar een schietpartij die vorig jaar plaatsvond in een rekruteringscentrum van het leger in de plaats Chattanooga, waar een schutter in een wapenvrije zone vier Amerikaanse mariniers doodschoot.

Hillary Clinton
Trump beschuldigde zijn Democratische rivale Hillary Clinton van het willen afschaffen van het Tweede Amendement op de grondwet, dat het recht op particulier wapenbezit regelt.

Een hoge medewerkster van Clintons campagne bekritiseerde de "samenzweringstheorieën" van Trump. Volgens haar is het mogelijk wapens uit de handen van criminelen te houden en tegelijkertijd het amendement te beschermen.

Clinton beloofde eerder de wapenlobby aan te pakken en maatregelen in te voeren om wapenbezit te beperken. Zo zou er uitgebreider antecedentenonderzoek naar kopers van wapens moeten worden gedaan, ook wanneer de aankopen plaatsvinden bij openbare wapenshows of online.
via: -> http://www.nu.nl/buitenland/4265180/wap ... srace.html
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23142
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

do 26 mei 2016, 04:51

Why Newt Gingrich for VP Is Pure Genius

Afbeelding

The media still can’t figure out why Newt Gingrich is at the very top of Donald Trump’s VP list.

A recent Slate article starts this way: “Donald Trump selecting Newt Gingrich as his running mate would be insane.” The writer asserts Gingrich would be the “perfect” pick for Trump, implying the GOP front-runner is crazy as well.

Call Donald Trump a lot of things; crazy is not one of them.

Controversial, audacious, sometimes brash and extreme — all yes.

But the primaries have showed Trump is a brilliant communicator and master tactician. “Crazy” like a fox, perhaps.

Recently, I had lunch with a group of GOP billionaires and power brokers. The group had various feelings about Trump, pro and con. But all were dazzled by his ability to win a hotly contested Republican primary “all by himself,” as one of the attendees put it. (Billionaires hate spending money; that’s how they become rich. So they admire Trump for his “no-frills” approach.)
Special: Trump vs. Hillary - Who Will Win? Vote Here.

Trump doesn’t think like a politician — and that's been his greatest strength with the public.

When a “normal” presidential candidate looks at picking a vice presidential running mate, the candidate usually weighs what a selection brings to the ticket. Does the prospect carry a state? Would a woman, black or Hispanic help with one of those groups? Those are the questions, and others, asked by the candidates and their closest advisers.

Trump wouldn’t ask those questions. He believes he is going to win this election himself.

He will win women, blacks, and Hispanics by what he says and does. Having a woman on his ticket, for example, doesn’t close the gender gap in polls. That’s the way his mind thinks.

He also approaches things in phases.

He had to do X to win the primary. Now he has to do Y to win the general. When he becomes president, he will do Z.

In each phase, 90 percent of his thinking, strategy, and approach goes into succeeding in that immediate goal. He will worry about the next phase after he overcomes the immediate hurdle.

Every other presidential candidate in modern history had teams of foreign, domestic, and political advisers around them even before winning the nomination, let alone the election. Trump doesn’t. Wrong phase. He figures he’ll spend time and effort on forming a government if he wins — that’s the next phase.

The problem this presents is obvious.

He won’t have a government in waiting, and he won’t have enough time to organize one between his election and before his inauguration. (My own prediction: It will take at least a year for him to organize his top government appointments after taking the oath. Obama hold-overs could continue the run a government for a year or even longer.)

As focused as he is on winning, Trump’s vice presidential choice is really about the next phase. In Trump World, he would prefer to pick his vice-president after he wins, but the Constitution doesn’t provide for this. So he has to make this decision now, one that impacts this phase but is more about the next phase.

Newsmax’s White House correspondent John Gizzi was the first to break the story that Newt was at the very top of Trump’s VP list.

Gizzi outlined Trump’s reasons: He likes Newt; Newt has been a supporter and can be trusted; Newt is a great communicator and will win debates; Newt has been “vetted” by previous races and intense media scrutiny; Newt knows how government works, especially Congress; Newt is both an insider and well-liked by grass-roots conservatives.

Trump also realizes, in this phase, he needs to move to the center, and even take some liberal positions.

But his right flank remains soft and very vulnerable. Newt Gingrich helps here as he gets high marks from all the core GOP constituencies: He is pro-life and pro-gun; he is a fiscal and defense hawk; and on foreign policy he is about as pro-Israel as Moses.

There has been a flurry of press speculation that Trump may be considering Sen. Bob Corker as his running mate. Corker would be a poor choice. He’s not popular among conservatives, and his establishment credentials are weak. (His biggest legislative achievement was joining with a handful of Republican senators who backed Obama’s faulty New START treaty with Russia — a treaty Russians have already violated. Obama promised gullible Corker to modernize our nuclear arsenal in return for his vote — a promise Obama never kept.)

Gingrich, on the other hand, knows how to seal the deal. He worked incredibly well in negotiating deals with the Clinton administration that slashed spending and ended welfare.

Gingrich will also be reassuring to many GOP donors, especially the ideological ones Trump would like to attract. He was supported by billionaire Sheldon Adelson in his 2012 race against Romney, and the two remain close.
Special: Are You a Heart Attack Waiting to Happen? Assess Your Heart Risk Now.

He also brings another bonus: his wife Callista. A best-selling author and commentator, she has become an influence in her own right among Republican women.

So, when the liberal media says choosing Newt Gingrich as vice president is “insane,” it’s another good reason for Trump to pick him.
Source: -> http://www.newsmax.com/ChristopherRuddy ... id/730630/
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: ninti
Omhoog
Gebruikersavatar
ninti
Administrator
Administrator
Berichten: 933
Lid geworden op: di 11 jan 2011, 23:28

do 26 mei 2016, 10:27

He also approaches things in phases.

He had to do X to win the primary. Now he has to do Y to win the general. When he becomes president, he will do Z.
ero,zilch, nada that will improve the US or the rest of the world....

Hehe, zijn hotel op SXM is "mooi" als je van OTT kitch houdt lol..

Ach, ik heb me destijds zo druk gemaakt om het feit dat Ronald Reagan President zou kunnen worden en tot grote ontsteltenis ook nog werd..
Het enige wat hielp om het een beetje te relativeren waren de briljante sketches met de poppen van Spitting image .

grr kan niet youtube embedden :(
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Tobi
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1854
Lid geworden op: wo 21 aug 2013, 18:13

do 26 mei 2016, 14:48

Mcafee 2016

Als dat stemmen legitiem is, dat de stemmen telling echt is wat de mensen gestemd hebben, of je liberaal, socialist, communist, conservatief, libertarier of anarchist bent, zolang je inziet dat republikein of democraat het geen fuck uitmaakt 2 zijdes van dezelfde munt, er is maar 1 stem, als je via stemmen al een verschil kan maken, die je kan maken en dat is voor de kandidaat van de libertarian party.
Dat is verreweg de grootste (en snelst groeiende) 3e partij die als enige 3e partij ballot access hebben in alle staten als ze meer als 15% krijgen zijn ze voor zover ik weet al verplicht hun toe te voegen aan de nationale debatten met de republikein en democraat..

Moraliteit ∝ Vrijheid
Real eyes realize real lies!!
Natural Law: The REAL law of attraction | The end of all evil
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, ThaViking
Omhoog
Gebruikersavatar
Tobi
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1854
Lid geworden op: wo 21 aug 2013, 18:13

do 26 mei 2016, 20:49

Moraliteit ∝ Vrijheid
Real eyes realize real lies!!
Natural Law: The REAL law of attraction | The end of all evil
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23142
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

vr 27 mei 2016, 01:33

Afbeelding
Gebruikersavatar
Tobi
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1854
Lid geworden op: wo 21 aug 2013, 18:13

vr 27 mei 2016, 10:08

"Lets build a wall around Donald Trump and make Bernie Sanders pay for it" - Austin Petersen (libertarian presidential candidate 2016)
Moraliteit ∝ Vrijheid
Real eyes realize real lies!!
Natural Law: The REAL law of attraction | The end of all evil
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Tobi
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1854
Lid geworden op: wo 21 aug 2013, 18:13

ma 30 mei 2016, 19:04

de Libertarian Party is dood.. morsdood.. is al overgenomen door TPTB.. Gary Johnson is presidents kandidaat en weld is vicepresident kandidaat.. beide geen libertariers..

verwacht een 3 party system met 3 sides of the same coin.Moraliteit ∝ Vrijheid
Real eyes realize real lies!!
Natural Law: The REAL law of attraction | The end of all evil
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4212
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

di 14 jun 2016, 22:32

Afbeelding

Een stelletje rijke mensen dat arme mensen er van probeert te overtuigen om op rijke mensen te stemmen, door hen te vertellen dat andere rijke mensen de reden van hun armoede zijn.
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: blackbox, Tobi
Omhoog
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4212
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

vr 17 jun 2016, 22:50

Hill goes to hell (11)

donderdag 16 juni 2016
Och, och, die Russen toch (bis). Een hacker had zitten grutten in een berg computerbestanden van de Amerikaanse Democraten. En het beruchte privémailbestand van Hellary. Elk nadeel hep zijn voordeel. Dus waar kwam die hacker vandaan? Uit Moskou!! En Vlad had al gedreigd om de hele boel op straat te mieteren !!! Moskou ontkende. Maar die Russen kunnen liegen dat ze groen zien. Bovendien zijn het agressieve klootzakken, die er zelfs niet voor terugschrikken om goed getrainde hooligans naar Frankrijk te sturen om ons foebelfeestje te versteren. En morgen Polen en de Baltische staten zouden binnenvallen als we de NATO niet hadden gehad. Met minister Plasje in de frontlinie. Inmiddels heeft de betrokken hacker, Guccifer 2.0, al even laten zien wat ie allemaal heeft opgehaald. Mocht u nieuwsgierig zijn, ga dan naar Cryptome.org en geniet van een heerlijk voorafje. Stay tuned.

http://www.stelling.nl/kleintje/actueel.html
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4212
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

zo 31 jul 2016, 23:16

27-Year-Old DNC Staffer Seth Rich Shot, Killed in Northwest DC

A 27-year-old man who worked for the Democratic National Committee was shot and killed as he walked home early Sunday in the Bloomingdale neighborhood of Northwest Washington, D.C., police and his family said.

Seth Conrad Rich died after he was shot multiple times on the 2100 block of Flagler Place NW, three blocks east of Howard University Hospital, police said.


•Flour Recall Prompts New Warning: Don't Eat Dough or Batter


"Worst nightmare," Rich's mother, Mary Rich, said by phone.

Mary Rich said police told her family her son may have been the victim of an attempted robbery.


•Names of Hot Air Balloon Crash Victims Emerge


He was talking on the phone with his girlfriend when she heard noise on Rich's end of the line, Mary Rich said. Her son told his girlfriend not to worry about it.

"There had been a struggle. His hands were bruised, his knees are bruised, his face is bruised, and yet he had two shots to his back, and yet they never took anything," she said.

Bron: http://www.nbcwashington.com/news/local ... 16391.html

=============================================================================================

Hill goes to hell (19)

vrijdag 29 juli 2016
Goed. Er kan wel eens iemand merkwaardig dood gaan. Maar dat wil niet zeggen, dat daarom de achterliggende affaire ook meteen van de baan is. Zo hadden wij het op 4 juli jl. over het heengaan van John Ashe, die blijkbaar te weinig rekening had gehouden met de zwaartekracht tijdens een nummertje powerliften (1). De affaire waarbij Ashe betrokken was draaide om een Chinese bijdrage van 1,2 meloen dollar aan geile Billy's herverkiezingskas. Zoals vermeld was de illegale poen afkomstig van stenenschuiver Ng Lap Sen en sommige Amerikaanse volksvertegenwoordigers meenden daar de hand van de Chinese overheid in te zien. Om invloed uit te oefenen op de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Zoiets als de “Russische hack” bij de Democraten in de huidige race naar het Witte Gekkenhuis, maar dan anders. Kortom, gelul dus.
Overigens vond de poen van Lap Seng zijn weg naar Billy's spaarvarken via de Chinese restauranthouder Charlie Trie, die voor zijn medewerking een paar jaar in een kerker mocht doorbrengen. Momenteel bevindt Lap Sen zich in verzekerde bewaring in New York. Niet in een of andere dump, maar in een appartement van 3 meloen. Verschil moet er wezen. De kans is groeiende dat ie na al die jaren alsnog aan de Amerikaanse autoriteiten mag uitleggen hoe dat nou precies zat met die 1,2 meloen die in 1996 naar Billy werden gesluisd. Oftewel, was er sprake van een tegenprestatie? Gevoegd bij het IRS-onderzoek naar de Clinton Foundation (2) en je kan op je wooden shoes aanvoelen dat de shark de sheriff nadert. Kan je wapperen met je Schoppen Vrouw, de hele presidentiële familie op het podium trekken, FBI-opperhoofd Come(d)y het enge e-mailbos insturen en de corrupte Hollywoodbende alarmeren, het zal niet helpen. Hellary's imago gaat volledig naar de kloten. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 14 van deze serie.
(2) Zie aflevering 18 van deze serie dd. 28 juli 2016.

http://www.stelling.nl/kleintje/actueel.html
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4212
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

zo 07 aug 2016, 21:44

In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: blackbox
Omhoog
Gebruikersavatar
fr3bzy
Administrator
Administrator
Berichten: 2548
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:12
Contacteer:

ma 08 aug 2016, 19:25

Toxopeus schreef:
Afbeelding
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ♪ ┏(°.°)┛ ┗(°.°)┓ ♪٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
Plaats reactie

Terug naar “Politiek / Oorlog”