“Innocence of Muslims”

Hier tref je alle topics aan die te maken hebben met gnostiek en religieuze aangelegenheden.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15971
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

zo 30 sep 2012, 20:52

De film is zonde van je tijd en zoek je dan zelf ook maar op maar zoals altijd er is meer ook hier weer.

Onschuld en boete (2)
donderdag 27 september 2012
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... 57539.html


Daar heb je het gelazer al in het glaswerk. De door Bibi Wilders direct als meesterwerk herkende film “Innocence of Muslims” heeft meerdere naamsveranderingen ondergaan. Zoals eerder geboerd luidde de oorspronkelijke benaming “Desert Warriors”.

Op 13 juni 2012 werd die veranderd in “Innocence of Bin Laden”. Een dag later werd ie omgedoopt in “The real life of Mohamed” en op 9/11 (!) van dit jaar uiteindelijk in “Innocence of Muslims”.

Toen was de dood en verderf zaaiende rolprent kennelijk in handen geraakt van de firma NewsPoliticsNow. Een dochter van Stanley Incorporated, die een belegde boterham sleurt uit werkzaamheden die verband houden met de uitgave van visa’s, paspoorten en meer van dat soort officiële paperassen ten behoeve van de Amerikaanse overheid. Op zich is daarmee de verbinding tussen de film en geheimschrijvers uit Washington en omgeving al gelegd. Maar er is meer.
Stanley is namelijk op haar beurt weer een dochter van de Canadese firma CGI. Een vehikel dat handelt in infotechnologie en als grootste klantjes het Amerikaanse Korps Mariniers, de Amerikaanse Marine, het ministerie van BuZa en Homeland Security naar binnen heeft getrokken.

Moeten we nog meer zeggen? Stay tuned.
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15971
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

zo 30 sep 2012, 20:54

Onschuld en boete (3)
zondag 30 september 2012
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... 96081.html


Het wordt nog een graadje interessanter. Nakoula Basseley Nakoula aka Sam Bacile, de onverlaat die het filmische meesterwerk “Innocence of Muslims” zou hebben geproduceerd, is een paar dagen geleden opnieuw naar binnen getrokken. Sam had zich namelijk in 2010 schuldig gemaakt aan een gevalletje fraude. Daarvoor kreeg hij van de kadi een zalfje van 21 maanden, maar hij mocht al na een jaar de rest van zijn strafje buiten uitgenieten. Omdat hij de smurfen zo goed had geholpen bij het uitvlooien van voornoemde fraude.

Aan die voorwaardelijke invrijheidstelling waren wel voorwaarden verbonden. Zo mocht Sam bijvoorbeeld zonder toestemming van zijn parole officer vijf jaar lang geen computer aanslingeren om te internetten. En daar was Sam bij het leggen van zijn geruchtmakende anti-muslimei blijkbaar de fout ingegierd.

Opvallend.
Bij al deze juridische poespas werd Imbacile bijgestaan door James D. Henderson. Een dure en invloedrijke bef en je vraagt je af waar Sam’s poen vandaan kwam, want zijn knip was zo plat als de aarde in de oudheid.

En vers twee, waarom koos vriend Sam nou juist deze bef in een boom zo vol met beffen? Wordt volop naar gesnord.

Vast staat dat James tussen 1978 en 1987 het baasje was van een task force bij de LAPD. In die hoedanigheid kreeg hij een officieel onderzoek aan de pantalon naar aanleiding van info afkomstig van ene Gerald van Hoorelbeke aka Jerry Vann. Een FBI-informant uit het ondeugende circuit.

Volgens Jerry onderhield Henderson zelf criminele contacten en had ie een paar gevalletjes omkoping van hoge jongens uit de publieke sector door "Arabieren" afgedekt. Het onderzoek leverde niks op, maar Jerry stapte wel meteen over naar het beffengilde. De informant zou later nog eens van zich laten horen.

In februari 2001 schreef Van Hoorelbeke namelijk een briefje aan Louis Freeh, de hoogste baas van de FBI. Gerald had in de petoet een tijd lang een cel gedeeld met Ramzi Yousef, die twee keer levenslang had geïncasseerd voor zijn aandeel in de eerste aanslag op het World Trade Center in 1993 en de Bojinka-affaire (1).

Na lang heen en weer lullen zou Ramzi hem hebben toevertrouwd, dat Bin Laden Amerikaanse vliegtuigen zou gebruiken om het World Trade Center alsnog in de as te leggen. Louis deed er geheel volgens plan geen moer mee en ruim een half jaar later was de hele wereld getuige van het eerste en enige optreden van Captain Caveman’s Flying Circus.

Mogelijk is via deze duistere connectie het contact tussen Sam Bacile en Henderson te verklaren. Want Sam is verre van een "lone nut".
Wait and see.
Stay tuned.

(1) Een beetje goegelen wil wel eens helpen
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15971
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

za 06 okt 2012, 17:37

Onschuld en boete (4)
woensdag 3 oktober 2012
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... 56946.html


Ahaa, nou wordt ie pas echt gezellig. Nakoulah Basseley Nakoula aka Sam Bacile, de van oorsprong gristelijke Egyptenaar die verantwoordelijk wordt gehouden voor de productie van het filmpje “Innocence of Muslims”, heeft tijdens zijn verhoor gebromd dat ie alleen voor het management en de logistiek had gezorgd. De productie zelf was in handen van de firma “Media for Christ”. Het baasje daarvan is ene Joseph Nasrallah, net als Sam een Koptische gelovige uit Egypte.

En weet u wat zo leuk is? Joseph heeft op 11 september 2010 bij Ground Zero een gepassioneerde toespraak gehouden over wat die vuile klotenmuslims zijn geloofsgenoten allemaal hadden aangedaan.

Dit in het kader van een protest tegen het vestigen van een “moskee” in de nabijheid van de plek van het Flying Circus van Captain Caveman zijn eenmalige show had verzorgd.

De motor achter deze geweldige protestbijeenkomst was Israël’s grootste muil in de USSA: Pamela Eucalypta Geller. En wie brulde er op die dag ook op Manhattan?

Juist! Onze witte muis uit Venlo, die ooit rondscharrelde op een kibboets en tegenswoordig af en toe eens op de thee gaat op de Israëlische ambassade in Den Haag.

Geen wonder dus, dat Sam’s Nederlandse filmcollega er als de scharrelkippen bij was om het Koptische meesterwerk op zijn site zetten. Maar er is nog meer te boeren over deze Koptisch-Iraëlische connectie.
Stay tuned.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: ninti
Omhoog
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15971
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

wo 10 okt 2012, 12:46

Onschuld en boete (6)
woensdag 10 oktober 2012
www.stelling.nl/kleintje/actueel/AUZW1349857956.html


Goh!
Vanochtend meldde De Volksfiets dat Nakoula Basseley Bakoula, de “vermoedelijke maker” van Bibi Wilders’ favoriete filmpje “Innocence of Muslims”, maandag voor de kadi wordt gesleept.

Niet in verband met de productie van voornoemd dodelijke meesterwerk, maar een overtreding van de voorwaarden waarop hij vrij mocht rondhobbelen. Na zijn medewerking bij het oprollen van de frauduleuze organisatie waartoe hij behoorde (1). Dat laatste stond overigens niet in De Volksfiets.
Ook niet dat Nakoula’s cinematografische hoogstandje aanvankelijk werd gebruikt om de moord op ambassadeur Chris Stevens in Benghazi van een postzegel te voorzien.
Noch dat het afkomstig was uit de directe omgeving van Pamela Geller, Bibi’s kontenlikker en Israël’s schreeuwlelijk in de USSA.

Nakoula aka Sam Bacile heeft al eens getoeterd dat hij de film niet had gemaakt, maar alleen zorgdroeg voor het management en de logistiek. En da’s waar.

Wie het vod dan wel in elkaar heeft gehangen? Ene Alan Roberts. Een filmgrootheid uit Hollywood met onder andere de blotekontenflodder “The happy hooker goes Hollywood” op zijn naam. Happy Hooker? Happy Hooker? Jazeker. Dezelfde.
Onze eigen Xaviera Hollander aka Vera de Vries. De voormalige hoerenmadam, die heel wat later in het bed en breakfast is gedoken. Je houdt het niet voor mogelijk. Van Bibi naar Xaviera. Of Holland ook meetelt in de wereld.
Stay tuned.

(1) Zie onze eerdere revelaties.
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15971
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

za 13 okt 2012, 22:14

blah blah zie berichten hierboven

Al-Qaeda wil jihad om anti-islamfilm
13 oktober 2012 14:12
http://www.nu.nl/buitenland/2933089/al- ... mfilm.html


CAÏRO - De leider van al-Qaeda heeft moslims zaterdag aangespoord tot een heilige oorlog tegen de Verenigde Staten en Israël om de anti-islamfilm Innocence of Muslims te vergelden.

Volgens Ayman al-Zawahri liet de Amerikaanse regering de van origine Egyptische filmmaker begaan onder het voorwendsel van de vrijheid van meningsuiting.

Maar 'dat vrijheidsrecht weerhield Washington er niet van islamitische gevangen te martelen', schamperde de opvolger van Osama bin Laden.

Al-Zawahri roemde de 'oprechte en vurige' geloofsgenoten die deelnamen aan de bestorming van de Amerikaanse ambassade in Caïro en de bloedige aanval op het Amerikaanse consulaat in het Libische Benghazi. Bij de aanval in Benghazi, op 11 september, lieten de Amerikaanse ambassadeur en drie anderen het leven.

Al-Zawahri's ingesproken boodschap werd zaterdagochtend uitgebracht door As-Sahab, de pr-afdeling van het terreurnetwerk. Het bericht verscheen vervolgens op radicaalislamitische websites.
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15971
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

za 10 nov 2012, 16:14

Onschuld en boete (7)
vrijdag 9 november 2012
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... 50154.html


Zo die is weg. Nakoula Basseley Nakoula aka Sam Bacile hebben ze voor een jaar in de vriezer gepropt. Niet omdat ie met zijn fillempie “Innocence of Muslims” medeverantwoordelijk was voor de tientallen dooien bij het oproer in de muslimwereld, maar omdat ie het internet was opgewandeld terwijl hem dat was verboden.

Die ontzegging hoorde bij een pak met voorwaarden waarop hij de buitenlucht mocht opsnorkelen. Had ie mazzel, want hij had een stevige zeperd gekregen voor zijn aandeel in een creditkaartzwendel. Maar de overheid wilde wel wat terugdoen voor Sam’s vriendelijke medewerking aan het Fed-onderzoek naar de zwendel.

Beetje dom dus, dat ie toch zijn computer aanslingerde.
Zou je zeggen.
Maar als Pamela Geller (1) op haar bezem naar binnen zeilt met haar gevolg en je een offer you can’t deny doet dan neem je een hap uit je Apple en je gaat aan de slag. Je produceert je flutfilm en allicht dat je daarvoor af en toe je compu aantrapt. Het mag niet, maar het werkt wel. Je weet vantevoren dat de pleuris zal uitbreken en dat jij dan als enige de lul bent. Niet Pamela op haar bezem. Niet haar grondtroepen. Jij. Soit.

Dus wat gebeurde er toen die pleuris inderdaad uitbrak? Sam kreeg bezoek van een paar smurfen en werd achter het streepjesbehang geplakt. Eis twee jaar. Vonnis een jaar. Met aftrek. Bijkomstig voordeel voor de complotteurs: Sam is even buiten bereik en kan dus ook niet per ongeluk ingaan op lullige vragen. Sisser. The end. Zonder aftiteling. Stay tuned.

(1) Bibi Wilders’ girl in de USSA met dezelfde donateurs.
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15971
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

vr 16 nov 2012, 13:27

Onschuld en boete 8 )
vrijdag 16 november 2012
www.stelling.nl/kleintje/actueel/GUJO1353059866.html


Twee maanden later en je hoort al geen reet meer over “Innocence of Muslims”. Het kutfillempie uit de Zweinsteinschool van Pamela Geller, de Amerikaanse geestverwant van Bibi Wilders. “Sam Bacile”, de zogenaamde producent, is keurig kaltgestellt (1). Maar wat er verder allemaal voor onzaligs is gebeurd in muslimland geen letter.

Nou ja, vandaag één letter dan. Gisteren is in een Tunesische kerker Abel-Basset ben Mberek de pijp uitgegaan. Hij was gearresteerd toen hij samen met 1999 andere demonstranten een aanval had ingezet op de Amerikaanse ambassade. Naar aanleiding van dat kutfillempie. Sindsdien staakte hij honger en bezweek uiteindelijk. Hij was het 76ste dodelijke slachtoffer van het cinematografische meesterwerk. Om over de honderden gewonden maar te zwijgen.
Het wachten is op Fitna 2. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 7 dd. 9 november 2012
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15971
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

vr 13 jun 2014, 12:21

Onschuld en boete (9)
vrijdag 13 juni 2014
www.stelling.nl/kleintje/actueel/VJGD1402653889.html


Weet u nog van dat kutfillempie “Innocence of Muslims”? Van meesterregisseur Alan Roberts, krullenjongen Sam Bacile en een triootje Joods-Amerikaanse producers? Nee? Goh, valt ons een beetje tegen. Nou, geven we u even de tijd voor een refill. Als u de voorafgaande spectaculaire afleveringen uit 2012 weer even tot u neemt gaan wij even lekker in de wind zitten. Pompompompompompompom.
Ja?
Bent u er weer? Wat een verhaal hè? En dat zo'n hopeloos trailertje zoveel eilie kan veroorzaken. Niet te geloven. Nog gekker dat Barack en Billary stijf en strak volhielden, dat het de aanleiding was voor de onverwachte baardaanval op het Amerikaanse “consulaat” in Benghazi en de voortijdige hemelvaart van ambassadeur Christopher Stevens en drie van zijn stafleden. Dat standpunt heeft in de loop van de tijd al heftig aan erosie geleden. Maar wat denkt u van deze?

Na het grillen van het consulaat gingen de betrokken baarden op weg naar het verderop gelegen onderkomen van een stel Special Forces en CIA-neuzen. Die baarden zijn ook maar mensen. Dus wat doen ze in de tussentijd? Ze bellen stijf van de adrenaline met hun baasjes. Met debieltjes van het Amerikaanse ministerie van Buza die ze bij het feestje in het consulaat hadden gevonden! En wie pikte die gesprekken op? Bingo. Denkt u misschien nou en? Maar daarmee is meteen het bewijs geleverd, dat Barack en Billary al binnen een stief uurtje wisten dat die film geen kloten te maken had met de overval. Waarmee wel hebben wij al meerder malen uitgeserveerd.

Het consulaat behandelde de export van overtollig wapentuig naar de inmiddels van Libië naar Syrië verhuisde Nusrabaarden. En blijkbaar was daarbij ongenoegen ontstaan en werd de grill aangezet. Als die erg lang nasmeult kan dat nog gevolgen hebben voor Billary's kandidatuur bij de volgende race om het presidentschap. Hoewel, je laat Fleetwood Mac en Bill met zijn sax weer opdraven voor het stomende “Don't stop thinking about tomorrow” en iedereen is gisteren weer vergeten. Zo gaat dat in de USSA. Stay tuned.
Plaats reactie

Terug naar “Gnostiek / Religie”