DUMP!

Hier tref je van alles en nog wat aan dat elders (nog) geen goed plekje heeft kunnen vinden op het QFForum.
Gebruikersavatar
Dendorion
Senior QFF-er
Senior QFF-er
Berichten: 156
Lid geworden op: za 27 nov 2010, 15:29

wo 26 jan 2011, 18:50

Help.. lol wat is er met QFF aan de hand als ik naar de frontpage ga krijg ik dit te zien

This account has been suspended.
Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.

Hebben meer mensen dit? Kan wel de rest van de topics bekijken..
Gebruikersavatar
chill_i
Senior QFF-er
Senior QFF-er
Berichten: 137
Lid geworden op: za 06 nov 2010, 23:48

wo 26 jan 2011, 18:56

hm nee dat heb ik niet.
vannacht kon ik echter niet op qff komen, kreeg 404 foutmelding
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15945
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

wo 26 jan 2011, 19:02

De server was vannacht ontvoerd door CHINESE NAZI ALIENS !!!!

http://books.dreambook.com/quofat/quofataferunt.html
Gebruikersavatar
Dendorion
Senior QFF-er
Senior QFF-er
Berichten: 156
Lid geworden op: za 27 nov 2010, 15:29

wo 26 jan 2011, 19:03

Hmm echt wazig ik krijg dit bericht ook al sinds gisteravond rondt 22:00.

Lol nog waziger dit probleem doet zich alleen voor bij Firefox. Met inet explorer kom ik er gewoon op
Gebruikersavatar
Arminius
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 707
Lid geworden op: do 26 aug 2010, 11:10
Contacteer:

wo 26 jan 2011, 20:24

Bruce Lipton: de interactieve rol van de genen

De evolutietheorie ontstond in de 19e eeuw, een tijd die zich kenmerkt door een zuiver mechanisch wereldbeeld, zoals dat door Newton werd geformuleerd. Volgens de medische cel-bioloog Bruce Lipton verloopt de evolutie echter allerminst mechanisch. Onze genen worden aangetrokken tot prikkels die leiden tot genot en ze keren zich af van onaangename prikkels. Ze muteren niet klakkeloos of zuiver toevallig, maar ze richten zich op een positieve uitkomst. De manier waarop genen muteren hangt samen met hun omgeving.

Bruce Lipton gaat uit van de kwantummechanica, waarin atomen en moleculen niet langer worden beschouwd als vaste substantie, maar als velden van elektro-magnetische energie. Ieder mens bestaat uit cellen die samenwerken, daarom draagt iedereen een energieveld om zich heen. We maken niet alleen contact met de buitenwereld via onze zintuigen, maar ook via dit energieveld. Iedereen kan dat zelf ervaren. Soms is het ergens gezellig, er heerst een prettige sfeer. Dat heeft niets te maken met de kleur van het bankstel, de koekjes bij de thee of de brandende open haard. Als mensen elkaar aardig vinden en het samen naar hun zin hebben, dan roept dat een positief energieveld op.

Ook de bloedsomloop reageert op de omgeving. Positieve prikkels leiden tot doorbloeding van organen, terwijl bij negatieve prikkels het bloed naar de botten en spieren in armen en benen gaat. Dat is wel handig als je moet vluchten voor een leeuw, maar een slechte sfeer is niet goed voor de spijsvertering. Ook de bloedsomloop in de hersenen past zich aan. Bij positieve prikkels gaat het bloed naar de frontale lobben, ons voorhoofd, waarin het verstand en de bewuste waarneming zetelen. Bij negatieve prikkels gaat het bloed naar het achterhoofd, het deel van de hersenen waarin de onbewuste reflexen zitten. Wie (in blinde paniek!) moet vluchten voor een leeuw (of belandt in een vliegtuigcrash), overleeft het soms louter dank zij die reflexen, maar vraag zo iemand niet hoe!

Dat de omgeving van invloed is op de manier waarop de genen muteren, is een revolutionair inzicht. Een experiment met bacteriën die geen lactose kunnen afbreken, wijst echter sterk in die richting. Deze bacteriën kregen als voedsel alleen lactose. Men zou verwachten dat zo’n kweek dan afsterft, maar dat bleek niet het geval. De bacteriën muteerden zodanig dat ze wel lactose konden afbreken, maar dat niet alleen. In de hele kweek bleek dit de enige mutatie die had plaatsgevonden! Mutaties zijn kennelijk niet willekeurig, geen toeval, geen trial and error, maar een gericht proces dat leidt tot een betere aanpassing aan de omgeving.

De volgende lezing stond in februari 2009 ook al op BOUblog. Het mechanische wereldbeeld van Newton en Darwin wordt door Bruce Lipton op biologische gronden vervangen door een spiritueel wereldbeeld. Zelfs de evolutie kan worden beïnvloed door bewust positief denken! Dit is een belangrijke conclusie, daarom nogmaals de lezing van Lipton.

In het eerste uur praat Lipton over levende cellen, de proteïnen, aminozuren of eiwitten. Op een aanschouwelijke manier vertelt hij waaruit ze bestaan en hoe ze werken. Daarna laat hij zien hoe de genen werken. Ze lijken op een bouwplan dat al dan niet kan worden gelezen door de andere eiwitten. De cel wordt bestuurd door het membraan, dat reageert op de omgeving. Het gedrag van alle cellen samen wordt daarom ook bepaald door de omgeving. De signalen die we ontvangen worden echter geïnterpreteerd door de hersenen. Het gedrag van al onze cellen samen wordt daarom bepaald door onze interpretatie van de omgeving. We worden bestuurd door onze perceptie, onze overtuiging of ons geloof!

Bruce Lipton – The New Biology deel 1 duurt een uur.

http://www.boublog.nl/2011/01/24/bruce- ... #more-7251
Gebruikersavatar
Arminius
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 707
Lid geworden op: do 26 aug 2010, 11:10
Contacteer:

wo 26 jan 2011, 20:40

80 % Joden is NAZI.

Ashkenazi Jews are NOT descendents of the Biblical Israelites!

RZn8rq9_xD0
Gebruikersavatar
Arminius
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 707
Lid geworden op: do 26 aug 2010, 11:10
Contacteer:

wo 26 jan 2011, 21:51

Secret Space

Secret Space takes you deep inside the dark occult world of NAZI Germany, where Jews and ex-French Resistance fighters were used as slave labour to develop rocket-based weapons such as the V2 and the V1 ‘Doodlebug’ – the forerunner of today’s ‘Cruise’ missile. We explain how ex-SS Nazis were brought to America by the CIA under ‘Project Paperclip’ and given senior posts at NASA. We also see how NASA’s Jet Propulsion Lab in Pasedena was set-up by Jack Parsons – a rocket engineer who was a disciple of Aleister Crowley.

From the late 1940s onwards, an unholy alliance of O.T.O devotees, NAZIs and senior 33rd degree Freemasons dupe the American taxpayer of billions of dollars and fake several moon missions in order to further their work on secret ‘black budget’ operations – a series of secret space programmes designing space vehicles and weapons systems to thwart attacks by alien craft… For the first time on film we see the ‘Baby Shuttle’ – a small space shuttle which fits inside the payload of the existing space shuttle and is then released into outer space for covert operations.

…It sounds incredible – but Secret Space contains a wealth of documents, photos and footage which proves that all this and more has come to pass. Secret Space exposes the fact that nearly all the first American astronauts into space were high ranking 32 and 33rd degree Freemasons. And that the brother of one of the Apollo Mission managers was appointed Sovereign Grand Commander of all Freemasons in America as a ‘thankyou’ for engineering the fake Apollo moonshots of 1969

http://topdocumentaryfilms.com/secret-space/

er is ook een deel 2

http://video.google.com/videoplay?docid ... 1682252442
Gebruikersavatar
Arminius
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 707
Lid geworden op: do 26 aug 2010, 11:10
Contacteer:

wo 26 jan 2011, 23:11

Ik weet niet of hier nog fans van Dexter zijn?

Een soort Dexter, alleen sadistischer
De hoofdpersoon van 'Compulsions' houdt van martelen
Door Hans Klis Hans Klis


In een verlaten loods zit een bewusteloze man op een stoel. Zijn handen en voeten zijn stevig vastgebonden. Voetstappen. Hij krijgt een emmer water koud water over zich heen. Verschrikt en gedesoriënteerd wordt hij wakker. Daarna bewerkt zijn ondervrager hem met een veeprikker en een sloophamer.

Dit is het begin van de webserie ‘Compulsions‘. Overdag werkt Mark Sandler (acteur Craig Frank) als saaie kantoorklerk, maar ‘s avonds ontpopt hij zich tot een sadistische ondervrager die met gemak en plezier zijn slachtoffers martelt op zoek naar de antwoorden op zijn vragen.

YouTube Preview Image

De serie doet denken aan het donkere ‘Dexter‘, maar is een aangename variatie op het thema van duistere dubbellevens. In Dexter wordt een seriemoordenaar gevolgd die in het dagelijks leven als forensisch onderzoeker werkt voor de politie, maar als eenmaal de zon onder is misdadigers, die ongestraft blijven, straft door ze te vermoorden.

De sadistische en bekroonde webserie Compulsions heeft tot nu toe maar één seizoen gehad in 2009. Het is onduidelijk of er nog een vervolg komt. Hier zijn alle acht afleveringen te zien.

http://compulsions.tv/episodes/
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15945
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

do 27 jan 2011, 00:54

Viva de privatisering

dinsdag 25 januari 2011


Een van de permanente misvattingen is die van de effectiviteit van privatisering. Neem nou het Global Fund to Fight AIDS, Tuberculosis en Malara, opgezet om de burocratie van de Verenigde Naties te laten zien hoe het moet.

Effectief, snel optreden, snelle besluitvorming; kortom de heilsboodschap van het neo-liberalisme, omarmd door de meeste politieke partijen. Jawel, de usual suspects: VVC, CDA, PvdA, GL, d66.
Het Fonds kreeg ook een zak met geld, bijna 22 miljard dollars. Die heilsboodschap werd mede uitgedragen door beroemde wereldburgers zoals Bono (ja, die), Carla Bruni, Bill Gates...

Tragisch voor hen dat onlangs bekend werd dat het Fonds wel wat steekjes heeft laten vallen. Sinds 2002 heeft het Fonds 13 miljard besteed, tweederde daarvan blijkt verdwenen. Vervalste facturen, onduidelijke boekhouding, verkoop van medicijnen op de zwarte markt, enorme reiskosten declaraties zijn slechts enkele zaken die aan het licht kwamen.

Volgens het Fonds ligt het niet aan hen, maar aan het ontbreken van financiële controles in de landen waar zij actief zijn. Het gaat volgens hen om slechts 34 miljoen, een fractie van de 13 miljard die het heeft besteed, Bovendien heeft het Fonds geen andere corruptieproblemen dan de overige ontwikkelingsorganisaties, aldus Jon Liden,
woordvoerder van het Fonds. Die uitspraak zal het wel doen bij de club van Bibi W.

http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... 87040.html
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15945
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

do 27 jan 2011, 03:29

De inwoners van Bonaire, Saba en Sint Eustatius wonen tegenwoordig wel in Nederland, maar hebben in tegenstelling tot andere Nederlanders geen indirect kiesrecht voor de Eerste Kamer via de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Daarmee zijn de Statenverkiezingen van 2 maart eigenlijk onrechtmatig. Dat schrijft de Groningse staatsrechtgeleerde Douwe Jan Elzinga in NRC Handelsblad. ''Pijnlijk'', vindt hij de situatie.

De mensen op Bonaire, Saba en Sint Eustatius wonen niet in een provincie en kunnen dus niet voor de Staten stemmen en dus ook geen invloed uitoefenen op de samenstelling van de Senaat. Er is een grondwetswijziging nodig om genoemde eilandbewoners die invloed toch te geven, maar zo'n procedure duurt heel erg lang.

Binnenlandse Zaken erkent dat een en ander geregeld moet worden. ''De Nederlandse regering heeft bij hoog en bij laag beweerd dat de Nederlandse Grondwet geheel en in alle opzichten van toepassing is op de BES-burgers. Dat is van belang, omdat Nederlandse instellingen – waaronder de Eerste en de Tweede Kamer – het leven en het lot van de nieuwe, Caribische medeburgers verregaand meebepalen'', aldus Elzinga.

''Omdat de regering vaart in het proces wilde houden en ondanks allerlei waarschuwingen niet op een grondwetsherziening wilde wachten, kon het indirecte kiesrecht voor de Eerste Kamer niet worden verleend aan de BES-burgers. Deze uitsluiting is niet alleen in strijd met onze eigen grondwet, maar ook met het gelijkheidsbeginsel uit internationale verdragen'', klaagt de gezaghebbende geleerde.

http://www.powned.tv/nieuws/politiek/20 ... dwett.html
jasmin_zonderinlog

do 27 jan 2011, 16:35

De OV-chip is inmiddels officieel erkend gekraakt. Staat nu wagenwijd open voor fraude. Maar gelukkig is er een geniaal alternatief opgedoken
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15945
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

do 27 jan 2011, 19:46

moet in ander topic wat ik even nog niet kan vinden door het verhuizen.

'Radiodirecteuren betaald voor muziek van anderen'

Uitgegeven: 27 januari 2011 09:50
Laatst gewijzigd: 27 januari 2011 12:00


AMSTERDAM - Directeuren van grote commerciële radiostations staan bij Buma/Stemra ingeschreven als componist van honderden liedjes. Zo ontvangen ze geld voor nummers die ze zelf niet geschreven hebben, schrijft de Volkskrant.


Onder anderen directeur van Radio 538 Jan Willem Brüggenwirth en directeur van Skyradio Ab Trik staan in de database van Buma/Stemra vermeld als componist of medecomponist. Als rechthebbende krijgen ze jaarlijks duizenden euro's.

Volgens de directeuren is nu eenmaal besloten dat zij het geld innen voor de componisten die intern bij hen werken. Vervolgens gaat dat via hen weer naar de componisten. Ze verdienen er zelf niks aan, zeggen ze.

Volgens componisten zit het anders. Tegen de krant zeggen ze anoniem dat ze worden gedwongen radiobonzen mee te laten delen in de inkomsten. Waarom de echte componisten niet gewoon bij Buma/Stemra worden ingeschreven, is onduidelijk. Volgens Trik schijnt deze constructie handiger te zijn.

VVD

VVD-Kamerlid Joost Taverne wil dat het strafbaar wordt om auteursrechten over te dragen aan radiostations in ruil voor het draaien van muziek. Dat heeft hij staatssecretaris Fred Teeven van Veiligheid en Justitie donderdag laten weten.

Taverne is geschrokken van een stuk in de Volkskrant van 27 januari waaruit valt op de maken dat directeuren van verschillende radiostations te boek staan als medecomponisten van soms wel duizenden liedjes waaraan ze geen letter of noot hebben bijgedragen. ''Gewoon diefstal en moreel verwerpelijk”, moppert het Kamerlid.

http://www.nu.nl/media/2432439/radiodir ... deren.html
Gebruikersavatar
FilanysZ
QFF Gold Member
QFF Gold Member
Berichten: 206
Lid geworden op: wo 25 aug 2010, 09:36

do 27 jan 2011, 21:48

Afbeelding

Kon het niet laten... :lol:
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15945
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

do 27 jan 2011, 22:47

:eek:

Gebruikersavatar
jasmin
QFF Gold Member
QFF Gold Member
Berichten: 304
Lid geworden op: wo 08 dec 2010, 22:09

do 27 jan 2011, 23:29

Afgeschermde Facebookfoto's zichtbaar door truc

AMSTERDAM – Door het manipuleren van de url van de foto’s op Facebook kan iedereen alle foto’s bekijken, ook als deze door de gebruikers zijn afgeschermd.

De gebruiker die dit lek ontdekte, legt in een paar stappen uit hoe iedereen de truc op alle foto’s op Facebook kan toepassen.

Wanneer iemand op Facebook een foto heeft met daarop een persoon die zijn of haar foto’s heeft afgeschermd en deze persoon wel ‘tagged’ is het via de url van de foto mogelijk om het id-nummer van die gebruiker te achterhalen.

Wanneer dit nummer in combinatie met een ander nummer in de link geplakt wordt, is toegang tot de foto’s verzekerd. Ook persoonlijke gegevens zoals naam, school of verblijfsplaats zijn te achterhalen via het beveiligingslek, ontdekte Dnews.de, dochtersite van NU.nl.

Nieuwe beveiliging

Woensdag werd nog het profiel van oprichter Mark Zuckerberg gehackt. Kort daarna introduceerde Facebook een aanpassing in het beveiligingsbeleid op de netwerksite. Het is mogelijk om op afstand uit te loggen en de verbinding waarover gebruikers surfen, wordt beter beveiligd.

Dit gebeurt door middel van de HTTPS-techniek die ook gebruikt wordt bij bijvoorbeeld webwinkels en internetbankieren.

http://www.nu.nl/internet/2432564/afges ... -truc.html
Plaats reactie

Terug naar “Diversen / Dump”