Sjemtreels of Chemtrails

Hier vind je tientallen topics over de vele complotten en samenzweringen die de wereld rijk is.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23169
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

za 15 okt 2011, 03:35

Het was vandaag heerlijk weer en ook voor de komende dagen voorspellen ze mooi weer dus eindelijk weer eens een heldere blauwe lucht en geen wolken... Nou dat helderblauw dat was vandaag wel even anders... Maar van wolken kon je ook niet echt spreken... Wat dan mijn fucking probleem is? Wel euhhh een probleem wil ik het niet echt noemen maar het voel wel op en ik kon er niet om heen... Waar niet om heen? Nou om die strepen in de lucht die veroorzaakt werden door het drukke vliegverkeer...Niets bijzonders eigenlijk omdat je dit wel vaker ziet, het is afhankelijk van de temperatuur en vandaag zal het op vlieghoogte wel van een dusdanige temperatuur zijn geweest dat de strepen extra lang bleven hangen en wij ze hier door de plaats van de aarde ten opzichte van de zon, extra goed konden zien... Bij Niboeboe zijn ze er echter zeker van, ons hele land was vol besproeit met sjemtreels, of euh chemtrails en Saluza slurpt ze op en schijt ze uit als accendeer zalf van het merk: Kwak... Zucht! Leest U even mee...???

Het zal velen inmiddels opgevallen zijn. Boven Nederland is het momenteel een wirwar aan chemtrails. Sommigen zeggen nog nooit zoveel tegelijk te hebben gezien.

Met de wereldwijde protesten op zaterdag in het vooruitzicht lijkt het een wanhoopspoging van de elite om het bewustzijn andermaal te beïnvloeden met een afdekkende laag aluminium en radioactief barium.
Na het moratorium op alle vormen van geo-engineering, ingesteld na de VN-top over het Biodiversiteitsverdrag CBD van vorig jaar, leek het even afgelopen te zijn met de chemtrails. Kort daarop begonnen vliegtuigen weer te sproeien, maar het leek rustiger te zijn dan voorheen.
Onlangs nam de activiteit weer toe met vrijdag 14 oktober als waar hoogtepunt. Er zijn af en toe zelfs bijna geen patronen meer te ontwaren, het lijkt meer een soort deken van chemtrails. Sommige vliegtuigen maken zelfs een draaiende beweging om nog een keer terug te komen.
Het lijkt er sterk op dat de gevestigde orde het begrip discretie helemaal loslaat en al haar troeven op tafel gooit. Datzelfde zal de Occupy-beweging op zaterdag en zondag gaan doen. Door goed in je energie te zitten kunnen de chemtrails niets met je bewustzijn doen. Pak de rust, adem vanuit je buik en wordt niet boos. Ga even rustig zitten of mediteer wanneer je een druk op je hoofd voelt.
“Als de Grote Schoonmaak nadert, zullen er spinnenwebben aan de hemel geweven worden.” - Hopi-voorspelling vóór de ontdekking van Amerika.
In veel chemtrails worden bepaalde polymeren aangetroffen die een soort spinnenweb in de lucht vormen. In 2004 deed nieuwszender CBS verslag van deze bizarre geotechnische experimenten.
“Een gebied dat jullie zal interesseren heeft te maken met chemtrails omdat wij ze opruimen, zoals we in het verleden jullie luchten vrij hebben gehouden van radioactieve neerslag.” - SaLuSa 13-7
“Chemtrails zijn meer een aanslag op jullie gezondheid, maar zijn ook niet vrij van hun invloed op jullie geest. Zoals we recentelijk opmerkten, worden deze opgeruimd zodat ze nu weinig effect meer op jullie hebben.” - SaLuSa 15-7
“Wij zijn om verschillende redenen in jullie luchten, houden ons regelmatig bezig met het reinigen van de chemtrails en balanceren jullie weerpatronen om de seizoenen te handhaven.” - SaLuSa 14-10
Nieuwssite TheWeatherSpace publiceerde recentelijk dat slechts 240.000 mensen wereldwijd weten dat chemtrails bestaan. De overgrote meerderheid van de bevolking weet niet wat chemtrails zijn, laat staan wat ze doen.
Tja... Nogmaals: Zucht! gewoon lachen en vrolijk zijn en dan is er niks aan de hand!Nu hebben we hier op QFF al een prachtig topic over chemtrails en BlackBox maakte vandaag een aantal prachtige foto's van de lucht, maar om nu te zeggen dat we besproeit worden... Ik weet niet hoor... Ik ben nog steeds sceptisch... maar voel je vrij om met tegen argumenten te komen...

Tja... Wie het weet mag het zeggen... ;-)

1119 AD
Gebruikersavatar
blackbox
Administrator
Administrator
Berichten: 6273
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:09

za 15 okt 2011, 05:52

Afbeelding
illuminati of my own reality
Gebruikersavatar
blackbox
Administrator
Administrator
Berichten: 6273
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:09

za 15 okt 2011, 06:00

Afbeelding


;-)
illuminati of my own reality
Gebruikersavatar
Metalfyre
Senior QFF-er
Senior QFF-er
Berichten: 102
Lid geworden op: do 02 sep 2010, 12:15

za 15 okt 2011, 09:55

Afbeelding

vanaf mijn balkon genomen. De hele zomer is het nog niet eens zo erg geweest.

Afbeelding

Vanaf dezelfde positie maar een andere hoek. :)
Gebruikersavatar
Har-o-bed
QFF Gold Member
QFF Gold Member
Berichten: 259
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 21:15

za 15 okt 2011, 12:50

Jaren geleden toen ik er voor het eerst over las ging ik er op letten, ook omdat me zelf was opgevallen dat de jaren ervoor de zomerse luchten er heel viezig en smoggerig eruitzagen. Ook in het buitenland terwijl dat in mijn jonge tienerjaren niet zo was.
Ik moet zeggen dat de laatste jaren de luchten er weer een stuk schoner eruit zien. Maar misschien komt dat door afnemend vliegverkeer?

Hier ook een hele discussie over dit onderwerp..


http://zapruder.nl/portal/artikel/chemt ... on_wolken/
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23169
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

za 15 okt 2011, 14:21

We hebben in April en Mei ook dit soort luchten met enorm veel strepen gehad...
1119 AD
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4228
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

zo 16 okt 2011, 06:37

Hadden ze ook in WOII al chemtrails? Toen die bommenwerpers overvlogen vanuit engeland naar het Derde Rijk waren er ook van die sporen te zien...
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
blackbox
Administrator
Administrator
Berichten: 6273
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:09

zo 16 okt 2011, 20:02

Tijdens het testen van atoombommen zag je ook vaak trails...
There is also a photography technique that uses simultaneous rocket launches to create smoke trails in order to observe the wave front of a nuclear blast on film. Although it is possible that some nuclear tests used only smoke trails for purely photographic reasons it is not inconceivable that they may have been used as an aerosol mirror for reflecting electromagnetic radiation from a source or sources other than the nuclear bomb itself in order to concentrate power...
Afbeelding

http://www.orbwar.com/nuclear-smoke-trails.htm
illuminati of my own reality
Gebruikersavatar
ninti
Administrator
Administrator
Berichten: 969
Lid geworden op: di 11 jan 2011, 23:28

do 07 jun 2012, 17:29

Climate engineering to 'cure' global warming could turn sunny blue skies WHITE

Aerosol spray into upper atmosphere could reflect light away from Earth
Scattering of red particles around Earth could 'wash' sky white
Effect visible everywhere on Earth
Most intense outside towns


The sky could turn from a reassuring blue to a blank white if scientists are forced to take drastic action to tackle global warming, experts have claimed.

By injecting aerosols which scatter light into the atmosphere we could reflect more sun away from Earth and cool the planet.

But the knock-on effect would be the scattering of red particles around the atmosphere that wash out the blue.

The result would be skies that turn into a foggy or hazy white instead of the crisp colours we are used to on a summer’s day.

According to report in the New Scientist, such a measure would cut by a fifth the amount of sunlight that makes its way to Earth, though the reduction in the amount of blue in the sky could be much more pronounced.

Ben Kravitz of the Carnegie Institution for Science in Stanford, California, said that mankind could turn to geoengineering to solve our problems with the environment, a drastic solution once things have taken a turn for the worse.

He said that particles ranging from 0.1 to 0.9 micrometers in diameter would need to be scattered in order to influence the amount of light in the sky.

If only particles in the middle of this range were left then the sky would look a lot whiter.

It would work because the only reason the sky is blue in the first place is because air molecules are scattered.

Such scattering is more pronounced among blue molecules as they have shorter wavelengths than longer red ones.

By putting aerosol particles in the atmosphere however the red ones would be scattered the most, washing out the blue and making the sky whiter.

Kravitz said that a whiter sky might have a daily effect on people’s attitudes toward climate change.

Visitors to Beijing for the 2008 Olympics for example were disturbing by the never ending fogginess caused by rampant pollution.

Kravitz said that people in the countryside would see the effect most severely, though it would be apparent from anywhere in the world.

He said: ‘All you'd have to do to see it is to step outside.’

Other knock-on effects would be a rise in plant and tree growth because they would be getting more indirect sunlight.

But the solar industry would suffer as there would be less direct sunlight to power solar panels, perhaps forcing man to rely even more on fossil fuels.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/ ... z1x6JoxU1V

:whistle:
"The presence of those seeking the truth is infinitely to be preferred to the presence of those
who think they've found it."
Sir Terry Pratchett
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: fr3bzy
Omhoog
Gebruikersavatar
fr3bzy
Administrator
Administrator
Berichten: 2585
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:12
Contacteer:

wo 13 jun 2012, 08:06:sick:
[YES]Equality of Opportunity - [NO]Equality of Outcome
Plaats reactie

Terug naar “Complotten Algemeen”