Wat speelt er toch??

Hier vind je tientallen topics over de vele complotten en samenzweringen die de wereld rijk is.
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23675
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

do 22 sep 2011, 17:54

Deze Donderdagmiddag wil ik ook even wat aandacht besteden aan het feit dat er wereldwijd overal van alles gaande is op militair gebied. Nu weten we natuurlijk allemaal wel dat de meeste militaire activiteit doorgaans plaats vind ten tijde van oorlogen... En er zijn wereldwijd nog steeds heel wat oorlogen gaande, dus militaire activiteit is er doorgaans altijd wel op onze aardbol... Waar het mij echter om gaat is dat het er verdomme stiekem wel op lijkt alsof er op dit moment achter de schermen toch iets meer gaande is dan men ons allen wil doen laten geloven...

Want waarom vinden er gedurende deze dagen maar ook het aanstaande weekend en de dagen erna overal op de wereld grootschalige militaire oefeningen plaats? En waarom tegelijkertijd? Ik kan me haast niet voorstellen dat dit gebaseerd is op louter toeval... En al helemaal niet omdat men wereldwijd fors aan het snijden is in de budgetten van de verschillende krijgsmachten...


Laat ik even beginnen met het feit dat er in Denver (VS) een oefening plaats zal vinden waarbij men een situatie zal trachten na te bootsen waarin de VS zich in DEFCON 1 zou bevinden... Tel daarbij op dat de plek waar dit gebeurt al tijden lang een bron is voor complotverhalen omtrent de NWO en het afslachten van de halve bevolking... U zult begrijpen dat dit smikkelen en smullen is voor de complotters wereldwijd en daarom dus ook aandacht voor deze materie...Het was BlackBox die het reeds poste in het topic over Denver Airport, enkele dagen geleden alweer, maar omdat ik me opeens besefte dat er rond deze zelfde dagen ook een militaire oefening van groot formaat plaatsvind hier in Nederland besloot ik om er extra aandacht aan te schenken in de vorm van wat meer zoekwerk en dit artikel hier op QFF...

Enfin, zoekwerk dus... En men zegt wel eens dat zij of hij die zoekt, vanzelf zal vinden... Wat is er dan te vinden? Nou, leest U maar even mee...

ASSEN - Voor het eerst sinds jaren wordt in Noord- en Midden-Nederland een militaire oefening gehouden waaraan 2500 militairen, 500 voertuigen en 15 vliegtuigen aan meedoen. Van 26 september tot met 7 oktober worden parachutisten gedropt, kanalen overgestoken en gebouwen veroverd.

Hoogtepunt van de oefening is de verovering van het TT-circuit in Assen. Daarvoor worden honderden para's van de luchtmobiele brigade gedropt. Daarvoor worden onder meer ingezet een Hercules transportvliegtuig, Chinook en Cougar transporthelikopters, Apache gevechtsheli's en F16's. Het circuit doet tijdens Falcon Autumn dienst als vliegveld en is het centrale punt tijdens de oefening. Daar wordt ook een kampement opgetrokken en worden twee Apaches gestald.

"De laatste keer dat ik zo'n grote oefening meemaakte was in 2003, in Polen", zegt brigadegeneraal Otto van Wiggen van de 11e luchtmobiele brigade, gelegerd in Assen en Schaarsbergen. De oefening start in Schaarsbergen en het nabijgelegen vliegveld Deelen. Door de lucht en over de grond trekken de troepen naar het Noorden, waarbij ze onder meer de IJssel en de Hoogeveense Vaart moeten oversteken. Ook dienen de militairen enkele gebouwen in Drenthe en Groningen te veroveren. Daarbij worden de transporthelikopters ook ingezet.

De plaatselijke bevolking wordt gevraagd met te werken aan de oefening door hun auto te laten onderzoeken bij wegversperringen. De militairen zoeken ook contact met de lokale autoriteiten om informatie in te winnen. "Dat doen we ook Afghanistan en dat levert vaak waardevolle informatie op", aldus generaal Van Wiggen. Hij benadrukt dat zijn militairen gewoon over de wegen rijden en dat de heli's zich aan de geldende vlieghoogten zullen houden. "Ik verwacht geen problemen. We hebben alle autorirteiten benaderd en geen wanklank gehoord."

Inzet materiaal:

2500 militairen
500 voertuigen
1 Hercules transportvliegtuig
4 Chinook transporthelikopters
8 Apache gevechtshelikopters
3 Cougar transporthelikopters
F16 jachtvliegtuigen (op afroep)
1 verkenningsvliegtuig

Tja, dat is toch op z'n minst opmerkelijk te noemen... Ik haalde het zelf al aan in het WerderBrüder II Topic, maar ik plaatste het destijds simpelweg niet in perspectief met het geen er in de VS gaande is... Niet alleen in Denver maar ook in diverse andere Staten in de VS en in landen waar de VS en NATO momenteel actief zijn vinden gelijksoortige oefeningen plaats... We kunnen dus stellen dat dit een wereldwijd evenement is...

Toeval of niet, dat Nederland de NAVO missie in Libië wil verlengen, zoals gisteren verkondigd werd in het nieuws...

Wat speelt er toch achter de schermen dat velen nog steeds niet schijnen te zien? Een derde wereldoorlog? Oorlog met lui van buiten de aarde? Roept U maar...

Hieronder in de comments kan het wat mij betreft dus verder...


1119 AD
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: FreeElectron
Omhoog
FreeElectron
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

do 22 sep 2011, 19:23

Wat is DIT voor gelul?
"De plaatselijke bevolking wordt gevraagd met te werken aan de oefening door hun auto te laten onderzoeken bij wegversperringen. De militairen zoeken ook contact met de lokale autoriteiten om informatie in te winnen. "Dat doen we ook Afghanistan en dat levert vaak waardevolle informatie op", aldus generaal Van Wiggen.
Wie weigert krijgt de kogel?
Hij benadrukt dat zijn militairen gewoon over de wegen rijden en dat de heli's zich aan de geldende vlieghoogten zullen houden. "Ik verwacht geen problemen. We hebben alle autorirteiten benaderd en geen wanklank gehoord."
Geen wanklank gehoord nee .... moeten jullie eens bij de burgers navragen.

Oh ja, jullie weten niet wat dat zijn, burgers.
Laat me dat even uitleggen: dat zijn die mensen die daar wonen en die hoe dan ook altijd DE LUL zijn.
Of het nou in Afghanistan, Irak of Nederland is.

Je weet wel de burgers die jullie zogenaamd "beschermen".

Flikker toch op en ga World Of Warcraft spelen als je zonodig stoer wilt doen.
Als het er ECHT op aankomt kunnen jullie nog geen Mabeltje van een Libisch strand halen zonder een helicopter te verliezen.

Opbokken met die groene bende!
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23675
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

do 22 sep 2011, 19:42

Ze marcheren hier al een paar dagen actiever rond dan voorheen, ook echt door de straten en stadswijken en noteren zaken, etc. Duidelijk oefenen voor de "oefening"...
1119 AD
Gebruikersavatar
Nexion
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 3016
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:10

do 22 sep 2011, 20:10

Ze laten ons, de bevolking, alvast wennen aan militairen in het straatbeeld.

;)
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, FreeElectron
Omhoog
FreeElectron
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

do 22 sep 2011, 20:59

[quote=""baphomet" post=41852"]Ze marcheren hier al een paar dagen actiever rond dan voorheen, ook echt door de straten en stadswijken en noteren zaken, etc. Duidelijk oefenen voor de "oefening"...[/quote]

Toevallig dat het in het middelpunt van de "QFF-resistance" plaatsvindt .... :P

En inderdaad, militairen in de straten zal 5 of 10 jaar na nu geen vreemd beeld meer zijn.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15999
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

do 22 sep 2011, 21:14

DEN HAAG - Militairen die met weekendverlof gaan, zouden verplicht in uniform moeten reizen. Volgens de PVV is dat een van de middelen om de band tussen de krijgsmacht en de samenleving te verbeteren.

Tweede Kamerlid Marcial Hernandez van de gedoogpartner van de coalitie van VVD en CDA pleitte daar maandag voor tijdens het debat over de bezuinigingen bij Defensie. Hij deed een beroep op minister Hans Hillen om de zichtbaarheid van Defensie in de samenleving te vergroten. „De Nederlandse bevolking moet de krijgsmacht meer leren waarderen en trots zijn op de mannen en vrouwen in uniform. De band tussen de krijgsmacht en de samenleving moet worden verbeterd, zo niet hersteld. Patriottisme kan hier een grote rol bij spelen”, zei Hernandez.

De PVV pleit al langer voor meer openbare parades en militaire ceremonies

http://www.telegraaf.nl/binnenland/9966 ... buitenland

:evil:

Kim Jong Geert?

Giovinezza, giovinezza
primavera di bellezza
nel fascismo e la salvezza..
della nostra civilta...
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, FreeElectron
Omhoog
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23675
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

do 22 sep 2011, 21:20

Zou Ahmadinejad ergens weet van hebben??? ;)
Ahmadinejad zegt te houden van de VS

NEW YORK - De Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad heeft zijn bezoek aan New York in verband met de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties gebruikt voor een charmeoffensief.

''We hebben echte sympathie en houden van de mensen in de Verenigde Staten'', zo zei het staatshoofd in een interview met Nicholas D. Kristof, een columnist van The New York Times.

Ahmadinejad, die in het verleden vaak hard uithaalde naar de aartsvijanden Israël en de VS, wenste de lezers van de krant ook ''succes en zegeningen van de Almachtige''.
Bron: http://www.nu.nl/buitenland/2622737/ahm ... an-vs.html
1119 AD
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: FreeElectron
Omhoog
FreeElectron
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

do 22 sep 2011, 21:37

Domme hoernalisten ....

Houden van de VS en houden van de mensen in de VS zijn 2 heel verschillende dingen.

Ik denk er hetzelfde over btw.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
EL Niemand
Senior QFF-er
Senior QFF-er
Berichten: 69
Lid geworden op: ma 30 mei 2011, 16:34

do 22 sep 2011, 22:35

DW: If so many persons of interest died at once, wouldn’t that become a massive international incident that would require investigation anyway?

BF: They have done this before. The Titanic was sunk deliberately to get rid of six hundred senior financiers who were opposed to the taking over of the Federal Reserve Board.

DW: Wow.

BF: They would come up with some story about the Tragedy of Monaco. And the kool-aid drinkers out there would go and believe it!

I’m sorry, but that’s how it is.
:whistle:
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, FreeElectron
Omhoog
FreeElectron
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

do 22 sep 2011, 22:46

Daar hebben we een mooi topic over van ons aller Combi El Niemand:

index.php?option=com_k2&view=item&id=539
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4243
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

do 22 sep 2011, 22:53

Het nederlandse leger stelt geen fuck meer voor( op KCT en mariniers na dan), tegen een volksopstand zijn ze verloren. En dat is geen grootspraak want ik weet hoe slecht het moreel is onder de militairen. Heb zin om die oefing in het honderd te laten lopen! :evil:
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, abrakadaver, FreeElectron
Omhoog
Gebruikersavatar
abrakadaver
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 970
Lid geworden op: di 24 aug 2010, 21:53

vr 23 sep 2011, 17:28

http://imageshack.us/photo/my-images/23 ... 33461.jpg/

Uit een huis-aan-huis blaadje hierzo..
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23675
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

za 24 sep 2011, 13:30

Reports of Fireballs hitting Denver... Meteor's were expected .... WHAT?

ADD THIS TO THE LIST OF STRANGENESS IN DENVER THIS WEEK,


A report of a fireball hitting Denver on September 22, odd reply..... meteor was expected by teenager?

[link to lunarmeteoritehunters.blogspot.com]


cut,
23 September 2011Colorado / Nebraska / South Dakota / North Dakota Daytime Meteor Fireball 22SEP2011
Denver, Colorado (Metro Area) bright white fireball fall 3:30 MST 22SEP2011
Hi there. Just wanted to let you know one of these things (or something) hit here, in Colorado, yesterday (9/22/2011). My husband saw a bright white fireball fall straight from the sky yesterday on his way home from work at around 3:30. He estimated that it hit about a mile away from where he was driving (I-25?) in Colorado, it was somewhere between Lakewood and Wheatridge. Our first thought was the satellite that's supposed to be re-entering the atmosphere however, when I told our 15 year old, she informed me that meteors were expected to hit our area this week. Darn teenagers, they really do know everything, lol. Anyway, we didn't see anything about it on the news, but multiple calls were made to at least one of our local stations.
Your page said to e-mail with info, so here I am. If you would like more information, please send a response. Alas, I was at home when this took place and missed out on seeing such an awesome event. Take care and happy hunting. -L2TB Thank you!North Platte, NE 4:30 central time
Hi I saw the same meteor that the lady reported in Colorado. We saw it in North Platte, NE driving northbound. It looked like a fireball just fell out of the sky in the north west with several sparks behind it! It looked as big as a plane and disappeared seconds after it started! It was 4:30 central time so the time is the same as the Colorado viewer in mountain time! We thought it was the satellite because of the size but turns out it was a meteor!!! Very pretty sight!!! Also two people from Arnold, NE reported seeing it at the same time!!! -Casandra Thank you Casandra!
Bron: http://www.godlikeproductions.com/forum ... 651040/pg1
1119 AD
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23675
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

zo 25 sep 2011, 02:38

Oke, oke, oke opeens vallen er wat puzzelstukjes in elkaar...
I have wealthy family members who live in Aspen, Colorado and they are accepted members of The Elite Community. They attend frequent gatherings with some of the wealthiest people on the planet.

From time to time they repeat conversations they have with many of these trillionaires we never see interviewed on television. Last night my cousin told me that he was attending one of those private gatherings. Security was more intense than Obama's Secret Service he said. Many of these elite flew in to Colorado from the east and west coasts, some from other parts of the world. Why? To join other VIP elites in the government bunkers on Sept. 27, 2011.

And what do they expect will happen? A massive solar flare they were told will wipe out billions of people worldwide!

I was speechless as my cousin described who was in attendance, what was said and the attitude the elites have towards humanity.

Yes, kings and queens were there, a former U.S. President, heads of world banks and CEO's of some of America's top corporations, even leaders from other countries. Were they afraid? Absolutely not!

They were happy my cousin said, because they want all of us to die! Die because we are a drain on Earth's resources. With at least 25% of Americans receiving Social Security retirement, disability, food stamps, welfare, unemployment, medicare, medicaid, etc., etc.

The powers that be are anxious for us to die so they no longer have to pay us. And since they know future events their attitude is to not invest in the U.S. economy to create jobs until after we are all mostly dead!

My cousin and his family are invited guests to one of the city size bunkers in Colorado next week. I am not. And I do not care to join people who put money and power above life. So if you are expecting Obama or anyone else to care about you and your family, don't! You are nothing more than a parasite to them. I look forward to moving on to the next chapter of existence. Hopefully as far from these evil people as possible in the next life.

Details? Most people will be vaporized in an instant before they know it 10:14 a.m. PST, Sept. 28, 2011 while others will be killed during and following extreme Earth changes. The VIP Bunkers are earthquake proof. That's all I was told.

****I will edit this post for clarity. The real elite are very advanced. They know the future because they have either sent someone forward or have seen the future. They know every thing. People like you and me cannot hold a conversation with the real elite because they are at least one hundred years ahead of us. They know the solar flare is coming, the day and time, and they know what comes after it.

How little GLP's know about the real elite!
Bron plus een heel interessant draadje vol comments en feiten: http://www.godlikeproductions.com/forum ... 647581/pg1

Tel daar bij op dat er bij een aantal Nederlandse bedrijven waaronder de ANWB Alarm Centrale vandaag en gister grootschalige rampen-oefeningen plaats hebben gevonden...

EN weten jullie nog dat topic over die bunker in Assen... Opeens snap ik nu ook waarom er activiteit in en om die bunker plaats heeft gevonden...

index.php?option=com_k2&view=item&id=11 ... r-in-assen

Tja...
1119 AD
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: FreeElectron
Omhoog
Gebruikersavatar
Neut
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1499
Lid geworden op: di 10 mei 2011, 15:32

zo 25 sep 2011, 19:17

Ik ga wel een goed plekkie zoeken and enjoy the show.. Onkalo kan ook wel nut hebben hiervoor. Dat gekijk in de toekomst.. die mensen hebben gewoon teveel geld en dat vind gretig aftrek.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Plaats reactie

Terug naar “Complotten Algemeen”