Vigilat Ut Quiescant

Hier vind je tientallen topics over de vele complotten en samenzweringen die de wereld rijk is.
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23142
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

wo 06 jul 2011, 23:30

Tja mensen... 1312... ACAB... Vigilat Ut Quiescant... Oftewel het meldpunt op QFF voor wantoestanden binnen het apparaat van de Nederlandse Politie. Zo'n plek was er nog niet hier op QFF ondanks dat er steeds meer over de wantoestanden binnen de politiekorpsen naar buiten lekt...Vigilat Ut Quiescant... Dat wil zoiets zeggen als; "Wij waken opdat de burger kan slapen!" maar dat is tegenwoordig niet wat de politie doet... Tegenwoordig bestaat het politiekorps voor een veel te groot deel uit prutsende en falende maar bovenal laffe diendertjes die zich beperken tot het dienen van de staatskas door bekeuringen uit te schrijven alsof hun leven er vanaf hangt... Het lijkt er verdomme wel op alsof er alleen maar idioten werken bij de politie, een stel doorgedraaide en geflipte patiënten zijn het in mijn optiek...Ja mensen, niets is minder waar... De meeste dienders zijn waarschijnlijk simpelweg te laf en angstig om überhaupt nog een crimineel in te boeien te slaan... Maar wij kunnen op QFF wellicht toch een bijdrage leveren aan het omver gooien van het huidige politie apparaat, door een enorme vergaarbak aan informatie over de wantoestanden binnen de politiekorpsen aan te leggen hieronder in de comments. Ik wil dan ook iedereen oproepen de bloemetjes flink buiten te zetten in de vorm van het plaatsen van zo veel mogelijk vuile was over de wantoestanden binnen politie en justitie!Alvast bedankt!


1119 AD
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23142
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

vr 08 jul 2011, 18:00


Politie Drenthe speelt vals bij verhoren

* DVHN | Gepubliceerd op 05 juli 2011, 17:33
* Laatst bijgewerkt op 05 juli 2011, 20:43


De Drentse politie is op haar vingers getikt door de Nationale Ombudsman. Agenten hebben tijdens verhoren aan verdachten gevraagd hoe zij het contact met hun advocaat hebben ervaren en wat de advocaat hen heeft geadviseerd.

Het college van procureurs-generaal van justitie en de korpsbeheerder vinden de klacht gegrond. De Nationale ombudsman is dat met hen eens. De ombudsman onderzocht de klachten vanwege het principiële karakter ervan.

Dit soort vragen mag de politie nooit aan verdachten stellen. Het recht op vertrouwelijkheid van gesprekken tussen een advocaat en zijn cliënt is van essentieel belang.
Bron: http://www.dvhn.nl/nieuws/drenthe/artic ... j-verhoren
1119 AD
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23142
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

vr 08 jul 2011, 18:03


Drentse politie had niet moeten meewerken aan stunt dierenpark

* DVHN | Gepubliceerd op 05 juli 2011, 13:15
* Laatst bijgewerkt op 05 juli 2011, 13:37

Het was een 'duidelijke inschattingsfout' van de Drentse politie om mee te werken aan een marketingstunt van Dierenpark Emmen. Dat stelt de Drentse korpsbeheerder Sicko Heldoorn.

Het dierenpark maakte afgelopen donderdag bekend dat er twee inbrekers waren opgepakt in het park. Vooraf was de politie benaderd om eventueel persvragen daarover niet te beantwoorden, maar meteen door te sluizen naar een woordvoerder van het dierenpark. Dat deed de dienstdoende politiewoordvoerder. De zegsman van het dierenpark hield vervolgens de kaken stijf op elkaar. Een dag later kwam uit dat de 'inbraak' de opmaat was voor een prijsvraag, waarbij deelnemers een reis kunnen winnen.

Volgens Heldoorn had de politie nooit moeten meewerken om de media te misleiden. Voor hem is de zaak met deze conclusie afgedaan. "Door alle aandacht voor deze affaire in de media hebben we al hard leergeld betaald."
Bron: http://www.dvhn.nl/nieuws/drenthe/artic ... dierenpark
1119 AD
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15945
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

vr 08 jul 2011, 18:06

Volgens Heldoorn had de politie nooit moeten meewerken om de media te misleiden.
De macht der gewoonte
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: FreeElectron
Omhoog
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23142
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

vr 08 jul 2011, 18:12

[quote=""combi" post=36347"]
Volgens Heldoorn had de politie nooit moeten meewerken om de media te misleiden.
De macht der gewoonte[/quote]

ROFL @ Combi!
1119 AD
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23142
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

vr 08 jul 2011, 18:15

Agenten gewond bij aanhouding

* DVHN | Gepubliceerd op 02 juli 2011, 12:43

Assen -

Een ruziezoekende Assenaar van 33 is vrijdagavond door de politie aangehouden wegens openbare dronkenschap en verstoring van de orde. Dat gebeurde na een ruzie met de eigenaar van een café aan de Singelpassage. De man verzette zich zo hevig dat de politie pepperspray en een hond gebruikte om hem tot bedaren te krijgen.

Twee agenten raakten gewond aan hoofd en handen bij de aanhouding. De politie is op zoek naar mensen die foto of filmpjes van de aanhouding hebben gemaakt. Die kan de politie goed gebruiken bij het onderzoek.
Bron: http://www.dvhn.nl/nieuws/drenthe/artic ... aanhouding
De politie is op zoek naar mensen die foto of filmpjes van de aanhouding hebben gemaakt. Die kan de politie goed gebruiken bij het onderzoek.
Wat een prutsende amateurs... Er hangen daar 2 camera's... ZUCHT... CCTV werkt blijkbaar niet zoals het bedoeld was... Dacht dat de politie over dit soort camera's wel ingelicht zou zijn door de gemeente...

Falende amateurs!
1119 AD
FreeElectron
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

vr 08 jul 2011, 18:44

Is dit nou alleen in Drente zo of sluit het dekseltje van de doofpot der andere korpsen gewoon wat beter? :blink: :whistle: :pinch:
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4219
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

vr 08 jul 2011, 22:45

Ik ben nog druk bezig met onderzoek over de wouten in Gunningen :sick:
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
Gebruikersavatar
Neut
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1499
Lid geworden op: di 10 mei 2011, 15:32

za 09 jul 2011, 06:36

Als je je kleren terug krijgt onder de pis is het wel duidelijk denk ik. ;)
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23142
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

zo 17 jul 2011, 14:45

De amateurs van het locale corps van de politie hier zijn weer eens lekker falend bezig...
Bewust geen hinderlaag na cokevondst Assen

Assen -

De politie heeft bewust de partij van 60 kilo cocaïne, die donderdagochtend werd aangetroffen in een zeecontainer in Assen, direct in beslag genomen en de vangst wereldkundig gemaakt. Op die manier, zo zegt een politiewoordvoerder, wilde men voorkomen dat criminelen naar de Drentse hoofdstad zouden komen om de drugs op te halen en de vinder, een lid van de Koninklijke Marechaussee, in gevaar zou worden gebracht.

Bronnen rond het politieonderzoek melden deze krant dat de politie er na lang wikken en wegen uiteindelijk niet voor koos een hinderlaag te leggen en de criminelen op te wachten en in te rekenen. De woordvoerder: "Dat hadden we kunnen doen, maar daar kleven altijd risico's aan. Gezien de grootte van de partij heb je hier waarschijnlijk te maken met zware jongens. En nogmaals: de veiligheid van de vinder stond voorop. Hij heeft ons direct ingelicht en is in deze zaak geen verdachte, maar getuige."

De partij cocaïne (met in versneden toestand een straatwaarde van zes miljoen euro), lag in sporttassen voorin de container, die was overgekomen vanuit Aruba. In de zeebak lag huisraad van de militair, die enige tijd op het eiland woonde. De container arriveerde een dag te vroeg in Assen, wat doet vermoeden dat de criminelen de partij donderdag in de Rotterdamse haven in alle anonimiteit hadden willen onderscheppen, maar een lege plek aantroffen.

De woordvoerder: "Dat zou een scenario kunnen zijn, dat onderzoeken we nog." De container wordt momenteel op een geheime locatie aan een nadere inspectie onderworpen. "Wellicht dat eventuele sporen ons verder kunnen helpen. Maar we zijn nu ook druk bezig via landelijk recherchewerk en tips te achterhalen wie hier mogelijk achterzitten."
Bron: http://www.dvhn.nl/nieuws/drenthe/artic ... ndst-Assen

Tja, nee vooral niet de moeite doen om de boeven te vangen, of ze in een val te laten lopen in Assen... Stel je voor zeg... Dat kan toch niet, de zware jongens op bezoek in Assen...
1119 AD
FreeElectron
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

ma 25 jul 2011, 01:24

Waarom staat dit topic onder "dossier fuck BP"? Zo vind je het nooit terug .... enfin, ter zake.

De Aard van de Politie

Wie stelt dat een overheid nodig is om de criminaliteit te bestrijden en dat we deze taak maar beter niet kunnen overlaten aan particulier initiatief heeft met het stijgen en het verharden van de criminaliteit en de wantoestanden bij justitie steeds meer uit te leggen.

De criminaliteit is in veertig jaar vertienvoudigd, bij bijna 100.000 misdrijven is de dader bekend maar treedt de politie niet op, Poolse criminelen worden weggestuurd zonder straf, Venlose kampbewoners mogen jarenlang lekker boefje spelen, draaideurcriminelen worden langzamerhand duizelig en pomphouders kloppen tevergeefs aan bij justitie met nota bene een persoonlijk videoverslag van benzinedieven. Het is duidelijk dat de overheid haar taak als beschermer van lijf en goed uiterst serieus neemt.

Wie kritisch kijkt naar de aard van de betreffende overheidsorganisaties hoeft eigenlijk over weinig voorstellingsvermogen te beschikken om te concluderen dat het niet kan werken wanneer organisaties zoals justitie en politie een monopolie bezitten op criminaliteitsbestrijding. Voor monopolies geldt in het algemeen: voortdurend dalende kwaliteit tegen steeds hogere kosten. Dat het staatsmonopolie geen echt monopolie is omdat het democratisch gekozen is lijkt een slecht argument, de vierjaarlijkse gang naar de stembus geeft burgers slechts het idee van controle en instemming. Bovendien verschuilen politici zich vaak achter Europese wetgeving wanneer ze zich moeten verantwoorden voor impopulaire maatregelen. Een andere rechtvaardiging voor dit overheidsmonopolie, dat de politie meer op de kosten let omdat het geen commercieel bedrijf is en dus geen winstoogmerk heeft, snijdt evenmin weinig hout. Winstmaximalisatie geldt in principe namelijk ook voor niet-commerciële organisaties. Het fenomeen winst is weliswaar minder duidelijk zichtbaar bij overheidsinstellingen maar wel degelijk aanwezig. Meer vakantiedagen, grotere auto's, meer budget, meer promotie, meer status; het zijn allemaal vormen van winst.

Aantal misdrijven in Nederland:

1971 307.000
1981 812.000
1991 1118.000
2001 1357.000

Bron: CBS

Oplossingspercentages misdrijven:

1971 40%
1981 30%
1991 20%
2001 15%

Bron: CBS

Wie kritisch kijkt naar de aard van de betreffende overheidsorganisaties hoeft eigenlijk over weinig voorstellingsvermogen te beschikken om te concluderen dat het niet kan werken wanneer organisaties zoals justitie en politie een monopolie bezitten op criminaliteitsbestrijding. Voor monopolies geldt in het algemeen: voortdurend dalende kwaliteit tegen steeds hogere kosten. Dat het staatsmonopolie geen echt monopolie is omdat het democratisch gekozen is lijkt een slecht argument, de vierjaarlijkse gang naar de stembus geeft burgers slechts het idee van controle en instemming. Bovendien verschuilen politici zich vaak achter Europese wetgeving wanneer ze zich moeten verantwoorden voor impopulaire maatregelen. Een andere rechtvaardiging voor dit overheidsmonopolie, dat de politie meer op de kosten let omdat het geen commercieel bedrijf is en dus geen winstoogmerk heeft, snijdt evenmin weinig hout. Winstmaximalisatie geldt in principe namelijk ook voor niet-commerciële organisaties. Het fenomeen winst is weliswaar minder duidelijk zichtbaar bij overheidsinstellingen maar wel degelijk aanwezig. Meer vakantiedagen, grotere auto's, meer budget, meer promotie, meer status; het zijn allemaal vormen van winst.

Politie en justitie maximaliseren dus graag hun winst en moeten tevens hun bestaan rechtvaardigen. Het doel - weliswaar onbewust - van de politie zal daarom niet zozeer criminaliteitsbestrijding zijn maar criminaliteitshandhaving of zelfs uitbreiding. De werknemers bij de politie realiseren zich dat waarschijnlijk niet maar de wens van de organisatie is in principe niet anders dan die van normale commerciële bedrijven zoals autogaragebedrijven, namelijk zoveel mogelijk mensen met een probleem (een kapotte auto of een inbreker in je huis), een probleem dat zij tegen betaling kunnen of zouden moeten oplossen. Dat de garage in het algemeen tevreden klanten heeft en de politie veel minder ligt aan het fundamentele verschil tussen de organisaties. De garage is namelijk afhankelijk van vrijwillige betalingen en het blauw op straat (of op kantoor) moet het hebben van gegarandeerde betalingen. De garage heeft mondige klanten en de dienaren der wet hebben willoze klanten. Bovendien concurreert de garage met andere reparatiebedrijven en de politie heeft in veel opzichten een monopolie.

De politie is een organisatie is die meer financiën krijgt toegewezen als het minder boeven vangt.

Die criminaliteitshandhaving lukt helaas beter dan menig burger zou willen. Wat weinigen zich realiseren is dat de politie een organisatie is die meer financiën krijgt toegewezen als het minder boeven vangt. Hoe meer de criminaliteit uit de hand loopt des te luider zal de politie (en justitie) vragen om extra gelden en extra mankracht. Toen het Oostblok uit elkaar viel en een grote vijand was verdwenen moest het Ministerie van Defensie geld en middelen (en status) inleveren ten gunste van de andere departementen. Analoog hieraan is het dus essentieel voor de politie dat de boeven criminaliteit blijven veroorzaken.

Waarom zou de politie eigenlijk nog wat doen zal iemand zich misschien afvragen? Het is zeker niet zo dat de politie geen criminaliteit wil bestrijden. Het aantrekkelijkst is natuurlijk om belastinggeld te eisen voor de salarissen e.d. en vervolgens gewoon thuis te blijven en een misdaadfilm te kijken onder het genot van een biertje. Maar in dat geval zou zelfs de grootste gelovige in de goede bedoelingen van de staat (en de mens in het algemeen) argwaan krijgen en daarmee het einde van de politie inluiden. De politie moet dus veel lippendienst bewijzen aan de doelen van de burgers zonder de criminaliteit naar nul terug wordt gedrongen en daarmee de eigen inkomsten opdrogen. Het is dus belangrijk af en toe iemand te bekeuren of in te rekenen; daarmee stijgt het oplossingpercentage (nu nog maar 15%) en worden de staatsinkomsten op een eenvoudige manier aangevuld. Tevens moeten criminelen die de staat bedreigen hard worden aangepakt (terroristen bijvoorbeeld, hoewel men zelfs van de noodzaak daarvan opvallend weinig besef lijkt te hebben).

Het is natuurlijk niet zo dat alle agenten doordrongen zijn van het natuurlijke bedrijfsdoel van hun werkgever. De meesten willen overigens echt wel boeven vangen (mits het niet teveel risico oplevert). Zelfs de ministers zijn er niet van op de hoogte, en toch handelen ze er onbewust naar. Dat komt niet omdat het slechte mensen zijn maar gewoon omdat het mensen zijn en ze daarom handelen naar hun menselijke aard, d.w.z. hun eigenbelang. Als een politieagent zich vastbijt op een moordzaak en het daarmee oplost is dat in veel gevallen uit welwillendheid en niet zozeer uit eigenbelang. Als een garagehouder een auto repareert is dat in de meeste gevallen uit eigenbelang. Eigenbelang is echter een veel betrouwbaardere menselijke eigenschap dan naastenliefde of gemeenschapszin, reden genoeg om niet te veel op de laatste te vertrouwen.

Prestatiecontracten met de politie zullen weinig uithalen. Het doet denken aan de vijfjarenplannen die in de Sowjet-Unie de gewoonte waren. Fabrieken kregen daar de opdracht een bepaald aantal producten van de band te laten rollen. Als van hogerhand de productieopdracht in aantallen werden gegeven maakte de fabriek hele kleine producten (ook vanwege de gebrekkige beschikbaarheid van grondstoffen). Wanneer de staatsplanners dan maar productie in kilo's eisten maakte men in de fabriek hele grote exemplaren. Het getuigt van een grote naïviteit om van een gecentraliseerd instituut als de overheid te verwachten wat de specifieke wensen en behoeften zijn van miljoenen burgers. Hoe slim men op ministeries ook is, hoeveel computers men ook gebruikt en hoezeer de medewerkers ook goede bedoelingen hebben, het is een onmogelijke taak. Alleen een vrije markt kan die taak vervullen aangezien miljoenen mensen daarbinnen met hun eigen geld het prijssysteem laten werken. Die prijzen zijn indicatoren die aangeven waar arbeid aan moet worden besteed, wat moet worden geproduceerd of waarin moet worden geinvesteerd. In dat enorm complexe systeem van productie van miljoenen producten, grondstoffen en halffabrikaten kan zo, zonder dat iemand een totaaloverzicht heeft, een optimale toewijzing van geld, arbeid en eigendom worden gerealiseerd.

Nu de politie geconfronteerd wordt met prestatiecontracten is het het meest voor de hand liggend dat men daar toevlucht zoekt tot gegoochel met cijfers. Verkeerscontroles brengen geld in het laadje van de opdrachtgever (ongeveer 250 miljoen euro per jaar) en tevens wordt een overtreding zowel geregistreerd als opgelost. Het mooie is bovendien dat deze "boeven" niet schieten en maar zelden tegensputteren (meer dan 97% van alle verkeersboetes wordt door het CJB succesvol gevorderd).

Waar de staatspolitie faalt slaagt de particuliere beveiliging. De laatste decennia maken particulieren daarvan gelukkig steeds meer gebruik (bovenop de verplichte belastingafdracht voor overheidsdienders). Zozeer zelfs dat de totale uitgaven voor commerciële ordehandhavers inmiddels die van de politie dreigt in te halen. En de commerciële beveiliging bevalt uitermate goed, mensen betalen namelijk niet gauw vrijwillig voor slechte beveiliging. In Bloemendaal bedraagt het aantal inbraken een fractie van wat het tien jaar geleden was. Toen Roel Pieper als inwoner van die streek pleitte voor een plan waarbij de gemeente enkele belastingencentjes per inwoner (het betrof inderdaad slechts centen!) zou besteden aan particuliere beveiliging kon dat helaas geen doorgang vinden vanuit de politiek. GroenLinks kamerlid Marijke Vos kwam in een TV debat met Pieper met het vage en belachelijke tegenargument dat die organisaties niet onder democratische controle zouden staan. Maar particuliere beveiligingsorganisaties moeten zich natuurlijk ook gewoon aan wetten houden en staan ook ter controle. Bovendien heeft die democratische controle de belabberde resultaten bij politie bepaald niet kunnen voorkomen.

Als het gaat om bakkers, oliemaatschappijen, autogarages e.d. vertrouwen weinigen op hun goedheid om van de kwaliteit van de producten en diensten overtuigd te raken. We geloven ook niet dat we democratisch één bakker moeten kiezen die vervolgens voor heel Nederland het brood moet bakken en distribueren vanuit zijn megabakkerij. We vertrouwen in die gevallen op concurrentie en de mogelijkheid van individuen om nee te zeggen tegen hun producten of diensten. We geloven in onze vrijheid om niet te kopen, ergens anders te kopen of om zelf een bakkerij te beginnnen. Die vrijheid garandeert ons dat we weinig te klagen hebben over brood, stofzuigers, auto's of electronica en zorgt er tevens voor dat in het algemeen de kwaliteit toeneemt en de prijs daalt (gecorrigeerd voor inflatie die het gevolg is van het bijdrukken van euro's door de ECB).

Vrijheid werkt. Niet alleen qua brood, auto's en electronica maar ook wat betreft veiligheid. Het wordt tijd dat politie en justitie concurrentie ervaren en dat burgers meer vrijheid krijgen om voor hun eigen veiligheid te zorgen.

Frank Karsten


Bron:
http://www.meervrijheid.nl/?pagina=856
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23142
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

ma 25 jul 2011, 01:56

Sorry foutje... aangepast inmiddels!

:pinch:
1119 AD
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23142
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

do 29 sep 2011, 04:22

EN dan kom je een PDF-je tegen waarin te lezen is wat voor scenario's de burgers naar de politie in kunnen sturen om een moord op te lossen in de stad Groningen!

http://www.politie.nl/Groningen/Images/ ... 725768.pdf

Kom aan mensen! Hoe fucking incompetent en dom zijn die agentjes van vandaag de dag wel niet, dat ze zelf geen moorden meer op kunnen lossen, maar dit door burgers laten doen??????????
1119 AD
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15945
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

do 29 sep 2011, 04:46

[quote=""baphomet" post=42390"]EN dan kom je een PDF-je tegen waarin te lezen is wat voor scenario's de burgers naar de politie in kunnen sturen om een moord op te lossen in de stad Groningen!

http://www.politie.nl/Groningen/Images/ ... 725768.pdf

Kom aan mensen! Hoe fucking incompetent en dom zijn die agentjes van vandaag de dag wel niet, dat ze zelf geen moorden meer op kunnen lossen, maar dit door burgers laten doen??????????[/quote]

Je wilde antwoord? Quo fata ferunt! en het lot:

Afgewezen kandidaat alsnog naar politieschool
Laatste update: 28 september 2011 21:00
http://www.nu.nl/politiek/2627899/afgew ... chool.html


DEN HAAG - Kandidaten die de afgelopen tijd zijn afgewezen voor de Politie Academie moeten een nieuw sollicitatiegesprek krijgen.


Minister Ivo Opstelten heeft dat aan de politiekorpsen laten weten, zo bevestigt een woordvoerder berichtgeving van RTL Nieuws.

Opstelten vindt dat te veel korpsen zelf extra eisen stelden aan kandidaten, die verder gingen dan de landelijke eisen. De minister wil met de druk op de korpsen voldoen aan zijn belofte dat er eind dit jaar 1850 nieuwe studenten op de Academie zitten.

Die zijn nodig om het aantal van 49.500 politieagenten op peil te houden. Opstelten heeft daarvoor 300 miljoen euro beschikbaar.

Aanvullende eisen

Begin september werd duidelijk dat er pas 700 studenten zijn aangenomen voor de Politie Academie. Er moesten dus nog ruim 1100 bijkomen.

De minister ergert zich aan de aanvullende eisen. Sommige korpsen waren zo selectief in hun keuzes dat ze maar 1 op de 50 kandidaten aannamen, terwijl het landelijk gemiddelde ligt op 1 op 13.
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23142
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

do 29 sep 2011, 04:56

En toch blijven veel agenten incompetent en dom, ondanks het tekort aan personeel...

:P
1119 AD
Plaats reactie

Terug naar “Complotten Algemeen”