Bilderberg 2011/2012/2013/2014/2015

Hier vind je tientallen topics over de vele complotten en samenzweringen die de wereld rijk is.
Post Reply
User avatar
baphomet
Administrator
Administrator
Posts: 23839
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:08

Sat 11 Jun 2011, 05:36

De afgelopen week maakte van Bommel namens de SP al de nodige bombarie omwille van de Bilderberg Meeting 2011 in Zwitserland en de bus just keeps on trucking!! Fr3bzY vroeg me net in de shout er ook op de FP van QFF wat aandacht aan te schenken, dus bij deze doen we dat dan maar even...Op deze website vinden we een interessant stukje over de bijeenkomst van dit jaar in Zwitserland... Leest U even mee...???

Dit jaar ontvangen de leden van de Bilderberg Conferentie hun instructies in Zwitserland.  Wij weten nog steeds niet van wie, maar het ligt voor de hand dat het kerngroepje onder leiding van Henry Kissinger al wat meer heeft gehoord wat ze de aanwezigen moeten mededelen. Ook het spook van Noordeinde schijnt er weer bij te zijn, waar de kreunprinz zich dit jaar verstopt is nog niet bekend. Er zijn vast lezers die de overvolle agenda van het kreunprinzlijk paar in de gaten houden.

Het was de gewoonte dat die occulte bijeenkomsten om de beurt in Amerika en in Europa plaatsvonden, echter met die traditie schijnt gebroken te zijn, want er wordt nu al drie jaar achtereen in Europa vergaderd. In 2009 in Griekenland, in 2010 in Spanje en dan nu in Zwitserland. Blijkbaar is in Europa het geld te verdienen, immers de enige bindende factor die wij kunnen ontdekken binnen de club is de factor kapitaal.

Ook hebben we nog nergens een lijst van genodigden kunnen ontdekken, dus we zullen nog even onze nieuwsgierigheid moeten bedwingen om er achter te komen wie de volgende president van Amerika of Frankrijk wordt. En nee, natuurlijk worden de verkiezingen nergens gemanipuleerd, kom nou! Wie ons “vertegenwoordigt”, we hebben geen idee, met uitzondering dan van mevrouw van amsberg-zur Lippe B., misschien door de achterdeur één van haar zoontjes. Ook Neelie Smit-Kroes-Smit-Peper-en-weer-Kroes zal waarschijnlijk als waarzegster een riedeltje ten beste geven, Victor Halberstadt als eeuwige aanwezige secretaris en inburgeraar van een Argentijnse sponsor van junta-fans. Misschien komt zij, Maxima Zorreguieta ook wel mee, ze is per slot van rekening ook kind aan huis bij de BIS (Centrale bank van alle centrale banken) in Basel en sinds kort bepaalt ze ook de cash-flow bij De Nederlandsche Bank, knotsgekker kan het haast niet!

Alle gekheid op een stokje, maar waarom deze keer in Zwitserland?

We liepen bij toeval tegen een interview van een ondergedoken Zwitserse ex-bankier in Rusland aan. Wat die vertelt zal voor velen niet echt als een verrassing komen, maar voor velen ook wel. Ongeloof zal voornamelijk zijn deel zijn. Maar het deed ons herinneren aan de Roebel-crisis in Rusland begin jaren 90. Om de economische potentie van het nieuwe Rusland in de greep te houden is er door het internationale bankwezen een gigantische berg vervalste roebels in omloop gebracht. Voor zover bekend stonden die valsemunters drukpersen in Chicago. De economie crashte, alles verloor zijn waarde en op een goedkope manier werden de assets door de “nieuwe rijken” als Ghodorkovsky c.s., gesponsord door het Internationale Bankenkartel opgekocht.

Lees hier het interview in PDF: International Bankers and Switzerland

In het interview met de ex-bankier komt onder anderen aan de orde, waarom de eerstvolgende Bilderberg vergadering in Zwitserland moet plaatsvinden. Meestal zegt dat iets over de toekomst van het “gastland”, zie Griekenland, zie Spanje. Zoals we weten zijn de Zwitsers trots op de directe democratie, de grondwet, de munteenheid, haar relatieve autonomie en de mogelijkheid via referenda zeggenschap uit te oefenen als burger. Toch kan het land meekomen in de internationale samenleving, met een bevolking van slechts 7 miljoen.  Voor het centralistische denken van het Internationale Bankenkartel, het Bilderberg clubje of ook de Europese Unie, is het bestaan van een welvarend land, welke een redelijk onafhankelijke koers kan varen te tolereren, zolang het geen obstakel aan het worden is. Een obstakel in de vorm van een “voorbeeld voor andere landen”. Alles wijst er op, dat de Confederation Helvetique zal moeten buigen voor de “internationale rechtsorde”, althans dat de bevolking deelgenoot moet worden gemaakt van internationale gemeenschap. Het dient tegelijkertijd als voorbeeld voor landen die ambities koesteren naar een directe democratie, gebaseerd op volkssoevereiniteit.

Het is vrij eenvoudig om een land in het gareel te krijgen, als het geen dienst meer doet als vrijplaats voor geheime bankrekeningen, drugsgeld, goudvoorraden, etc. De drie grootste Zwitserse banken worden al gedomineerd door het Bankenkartel, het zijn allang geen Zwitserse banken meer. In het interview lezen we dat het land onder druk van miljarden, zelfs triljarden de eigen munt los zal moeten laten. Men schroomt daarbij niet de “geheime diensten” of de nog immer actieve Vijfde Colonne ofwel ”Gladio” in te zetten om de gestelde doelen te bereiken. Onrust stoken veroorzaakt angstgevoelens en dat wordt door de “Centralisten” verzilverd door wetten aan te scherpen, door het inperken van vrijheden en door het weghalen van zekerheden, zoals  goud, buitenlandse ondernemingen, Internationale Instellingen, als het Rode Kruis, de VN-organisaties en andere voor het land belangrijke economische factoren. Is op een dag noodgedwongen de eigen munteenheid losgelaten, dan is het gebeurd met de soevereiniteit van Zwitserland. Door geldhoeveelheden te manipuleren kan inflatie, dus geldontwaarding worden aangewakkerd, een wapen dat al vele malen is gebruikt. Het land kan dan aansluiten bij de EU en opgaan in de vaart der volkeren…….

Of dit doemscenario zal worden verwezenlijkt is af te wachten, niets is zeker. Wel is aan te nemen, dat er iets in de Alpen zal veranderen en de confereerders van Bilderberg zullen daarover worden geïnformeerd. Informatie-voorsprong wordt van boven af gedeeld, maar niet met het “klapvee”.  De gewone man of vrouw is doorgaans een dag te laat om een goede beslissing te nemen. Wij behoeven ons ook in het geheel niet gelukkig te prijzen met het feit dat de majesteit van dienst zit mee te luisteren en haar onderdanen tijdig informeert. Het mens zit daar al meer dan 40 jaar mee te kletsen en nog steeds weten wij niet wat daar wordt bekokstoofd.

Andere agendapunten zouden kunnen zijn, waarom steeds de geplande de pandemiëen maar niet van de grond komen, waarom Iran niet in de val van het Westen wil trappen en dat er nog meer activiteiten moeten worden verplaatst naar China en Vietnam, etc. Met genoegen kan men waarschijnlijk wél constateren dat men in de Arabische wereld op schema ligt met die zogenaamde revoluties, dat de olieprijs nog wel wat verder kan worden opgeschroefd en dat de geldpersen hier en daar nog wel wat harder kunnen draaien, in afwachting van het GROTE OOGSTMOMENT.

We laten ons niet afschrikken door al deze idiote plannen. De vrije republiek Nederland moet en zal er komen. De teloorgang van de Politieke EU, het geesteskind van het Internationale Bankenkartel en de Bilderberg profiteurs, zal de totstandkoming van een republiek bespoedigen.


Ook Alex Jones zit er weer eens boven op...Al met al is er weer veel te doen om de Bilderberg bijeenkomst van dit jaar, en daarom wil ik een ieder dan ook vragen om hieronder in de comments een soort vergaarbak te creëren met informatie over de Bilderberg Meeting van 2011... Hieronder gaat het dan dus wat mij betreft ook verder... Ik ben nu met de rest van de ECHTE Illuminati eerst even weg naar Zwitserland (hey dat is toevallig...) want we moeten daar deelnemen aan een bijeenkomst van een andere geheime samenzwering waar wij van de ECHTE Illuminati en dus als QFF deel van uit maken, dus tot laters!!!!!!!!!
1119 AD
User avatar
fr3bzy
Administrator
Administrator
Posts: 2589
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:12
Contact:

Sat 11 Jun 2011, 05:56

HindenBerg :P thx m8 ! zal spoedig beginnen met dumpen ^^
[YES]Equality of Opportunity - [NO]Equality of Outcome
User avatar
combi
Administrator
Administrator
Posts: 16004
Joined: Sat 21 Aug 2010, 21:27

Sat 11 Jun 2011, 06:04

Ook hebben we nog nergens een lijst van genodigden kunnen ontdekken,
ttt staat al op je eigen forum,index.php?option=com_kunena&func=view&c ... Itemid=120 net ;)
oa deze Wolfensohn, James D. Chairman, Wolfensohn & Company, LLC uit dit topic maar dat wisten we al.

- Peter Brabeck, Nestlé
- Hans Groth, Pfizer Europe
- Janom Steiner, canton des Grisons
- André Kudelski, Kudelski
- Doris Leuthard, conseillère fédérale
- Martin Schmid, canton des Grisons
- Eric Schmid, Google
- Rolf Schweiger, conseiller aux Etats
- Rolf Soiron, Holcim, Lonza
- Daniel Vasella, Novartis
- Jürg Witmer, Givaudan et Clariant

Ci-dessous, la liste complète (en anglais):Belgique

Coene, Luc Governor, National Bank of Belgium

Davignon, Etienne Minister of State

Leysen, Thomas Chairman, Umicore

Chine

Fu, Ying Vice Minister of Foreign Affairs

Huang, Yiping Professor of Economics, China Center for Economic Research, Peking University

Danemark

Eldrup, Anders CEO, DONG Energy

Federspiel, Ulrik Vice President, Global Affairs, Haldor Topsøe A/S

Schütze, Peter Member of the Executive Management, Nordea Bank AB

Allemagne

Ackermann, Josef Chairman of the Management Board and the Group Executive Committee, Deutsche Bank

Enders, Thomas CEO, Airbus SAS

Löscher, Peter President and CEO, Siemens AG

Nass, Matthias Chief International Correspondent, Die Zeit

Steinbrück, Peer Member of the Bundestag; Former Minister of Finance

Finlande

Apunen, Matti Director, Finnish Business and Policy Forum EVA

Johansson, Ole Chairman, Confederation of the Finnish Industries EK

Ollila, Jorma Chairman, Royal Dutch Shell

Pentikäinen, Mikael Publisher and Senior Editor-in-Chief, Helsingin Sanomat

France

Baverez, Nicolas Partner, Gibson, Dunn & Crutcher LLP

Bazire, Nicolas Managing Director, Groupe Arnault /LVMH

Castries, Henri de Chairman and CEO, AXA

Lévy, Maurice Chairman and CEO, Publicis Groupe S.A.

Montbrial, Thierry de President, French Institute for International Relations

Roy, Olivier Professor of Social and Political Theory, European University Institute

Grande-Bretagne

Agius, Marcus Chairman, Barclays PLC

Flint, Douglas J. Group Chairman, HSBC Holdings

Kerr, John Member, House of Lords; Deputy Chairman, Royal Dutch Shell

Lambert, Richard Independent Non-Executive Director, Ernst & Young

Mandelson, Peter Member, House of Lords; Chairman, Global Counsel

Micklethwait, John Editor-in-Chief, The Economist

Osborne, George Chancellor of the Exchequer

Stewart, Rory Member of Parliament

Taylor, J. Martin Chairman, Syngenta International AG

Grèce

David, George A. Chairman, Coca-Cola H.B.C. S.A.

Hardouvelis, Gikas A. Chief Economist and Head of Research, Eurobank EFG

Papaconstantinou, George Minister of Finance

Tsoukalis, Loukas President, ELIAMEP Grisons

Organisations internationales

Almunia, Joaquín Vice President, European Commission

Daele, Frans van Chief of Staff to the President of the European Council

Kroes, Neelie Vice President, European Commission; Commissioner for Digital

Lamy, Pascal Director General, World Trade Organization

Rompuy, Herman van President, European Council

Sheeran, Josette Executive Director, United Nations World Food Programme

Solana Madariaga, Javier President, ESADEgeo Center for Global Economy and Geopolitics

Trichet, Jean-Claude President, European Central Bank

Zoellick, Robert B. President, The World Bank Group

Irlande

Gallagher, Paul Senior Counsel; Former Attorney General

McDowell, Michael Senior Counsel, Law Library; Former Deputy Prime Minister

Sutherland, Peter D. Chairman, Goldman Sachs International

Italie

Bernabè, Franco CEO, Telecom lia SpA

Elkann, John Chairman, Fiat S.p.A.

Monti, Mario President, Univers Commerciale Luigi Bocconi

Scaroni, Paolo CEO, Eni S.p.A.

Tremonti, Giulio Minister of Economy and Finance

Canada

Carney, Mark J. Governor, Bank of Canada

Clark, Edmund President and CEO, TD Bank Financial Group

McKenna, Frank Deputy Chair, TD Bank Financial Group

Orbinksi, James Professor of Medicine and Political Science, University of Toronto

Prichard, J. Robert S. Chair, Torys LLP

Reisman, Heather Chair and CEO, Indigo Books & Music Inc. Center, Brookings Institution

Pays-Bas

Bolland, Marc J. Chief Executive, Marks and Spencer Group plc

Chavannes, Marc E. Political Columnist, NRC Handelsblad; Professor of Journalism

Halberstadt, Victor Professor of Economics, Leiden University; Former Honorary

H.M. the Queen of the Netherlands

Rosenthal, Uri Minister of Foreign Affairs

Winter, Jaap W. Partner, De Brauw Blackstone Westbroek

Norvège

Myklebust, Egil Former Chairman of the Board of Directors SAS, sk Hydro ASA

H.R.H. Crown Prince Haakon of Norway

Ottersen, Ole Petter Rector, University of Oslo

Solberg, Erna Leader of the Conservative Party

Autriche

Bronner, Oscar CEO and Publisher, Standard Medien AG

Faymann, Werner Federal Chancellor

Rothensteiner, Walter Chairman of the Board, Raiffeisen Zentralbank Österreich AG

Scholten, Rudolf Member of the Board of Executive Directors, Oesterreichische Kontrollbank AG

Portugal

Balsemão, Francisco Pinto Chairman and CEO, IMPRESA, S.G.P.S.; Former Prime Minister

Ferreira Alves, Clara CEO, Claref LDA; writer

Nogueira Leite, António Member of the Board, José de Mello Investimentos, SGPS, SA

Russie

Mordashov, Alexey A. CEO, Severstal

Suède

Bildt, Carl Minister of Foreign Affairs

Björling, Ewa Minister for Trade

Wallenberg, Jacob Chairman, Investor AB

Suisse

Brabeck-Letmathe, Peter Chairman, Nestlé S.A.

Groth, Hans Senior Director, Healthcare Policy & Market Access, Oncology Business Unit, Pfizer Europe

Janom Steiner, Barbara Head of the Department of Justice, Security and Health, Canton

Kudelski, André Chairman and CEO, Kudelski Group SA

Leuthard, Doris Federal Councillor

Schmid, Martin President, Government of the Canton Grisons

Schmid, Eric, Executive Chairman, Google Inc.

Schweiger, Rolf Member of the Swiss Council of States

Soiron, Rolf Chairman of the Board, Holcim Ltd., Lonza Ltd.

Vasella, Daniel L. Chairman, Novartis AG

Witmer, Jürg Chairman, Givaudan SA and Clariant AG

Espagne

Cebrián, Juan Luis CEO, PRISA

Cospedal, María Dolores de Secretary General, Partido Popular

León Gross, Bernardino Secretary General of the Spanish Presidency

Nin Génova, Juan María President and CEO, La Caixa

H.M. the Queen of Spain

Turquie

Ciliv, Süreyya CEO, kcell Iletisim Hizmetleri A.S.

Gülek Domac, Tayyibe Former Minister of State

Koç, Mustafa V. Chairman, Koç Holding A.S.

Pekin Sefika, Founding Partner, Pekin & Bayar Law Firm

USA

Alexander, Keith B. Commander, USCYBERCOM; Director, National Security Agency

Altman, Roger C. Chairman, Evercore Partners Inc.

Bezos, Jeff Founder and CEO, Amazon.com

Collins, Timothy C. CEO, Ripplewood Holdings, LLC

Feldstein, Martin S. George F. Baker Professor of Economics, Harvard University

Hoffman, Reid Co-founder and Executive Chairman, LinkedIn

Hughes, Chris R. Co-founder, Facebook

Jacobs, Kenneth M. Chairman & CEO, Lazard

Johnson, James A. Vice Chairman, Perseus, LLC

Jordan, Jr., Vernon E. Senior Managing Director, Lazard Frères & Co. LLC

Keane, John M. Senior Partner, SCP Partners; General, US Army, Retired

Kissinger, Henry A. Chairman, Kissinger Associates, Inc
.
Kleinfeld, Klaus Chairman and CEO, Alcoa

Kravis, Henry R. Co-Chairman and co-CEO, Kohlberg Kravis Roberts & Co.

Kravis, Marie-Josée Senior Fellow, Hudson Institute, Inc.

Li, Cheng Senior Fellow and Director of Research, John L. Thornton China

Mundie, Craig J. Chief Research and Strategy Officer, Microsoft Corporation

Orszag, Peter R. Vice Chairman, Citigroup Global Markets, Inc.

Perle, Richard N. Resident Fellow, American Enterprise Institute for Public Policy Research

Rockefeller, David Former Chairman, Chase Manhattan Bank

Rose, Charlie Executive Editor and Anchor, Charlie Rose

Rubin, Robert E. Co-Chairman, Council on Foreign Relations; Former Secretary of the Treasury

Steinberg, James B. Deputy Secretary of State

Thiel, Peter A. President, Clarium Capital Management, LLC

Varney, Christine A. Assistant Attorney General for Antitrust

Vaupel, James W. Founding Director, Max Planck Institute for Demographic Research

Warsh, Kevin Former Governor, Federal Reserve Board

Wolfensohn, James D. Chairman, Wolfensohn & Company, LLC
User avatar
baphomet
Administrator
Administrator
Posts: 23839
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:08

Sat 11 Jun 2011, 13:28

Dat stukje was een quote Combi ;) Ik had die lijst al gezien ;)
1119 AD
User avatar
Dromen
Administrator
Administrator
Posts: 5033
Joined: Sat 21 Aug 2010, 06:38

Sat 11 Jun 2011, 15:52

Veel mensen vanuit de media dit keer ;-) Zo bijv. eigenaars van Facebook.

Check ook dit:
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... micha.html
FreeElectron
Super QFF-er
Super QFF-er
Posts: 4292
Joined: Fri 12 Nov 2010, 22:26

Sat 11 Jun 2011, 16:04

Een jaar oud, maar nog steeds actueel:

Bilderbergers bepalen wel degelijk het beleid voor het komende jaar

Ex-Secretaris-Generaal van de NAVO bekent

4 juni 2010

Bewust of onbewust doet de voormalig Secretaris-Generaal van de NAVO Willy Claes op de Belgische radio, in een 'damage control' interview (volledig transcript) dat de geheimzinnigheid en het belang van de Bilderberggroep moet bagatelliseren, ineens een onthulling die de vermoedens van jarenlange Bilderbergvolgers Jim Tucker en Daniel Estulin zomaar even bevestigt.
Koen Fillet & Willy Claes

Vanaf vandaag komen in het Spaanse Sitges 130 van de machtigste en invloedrijkste figuren uit de Noord-Atlantische wereld samen om te gaan bepalen welke kant het de komende 12 maanden op moet met de wereld. Deze jaarlijkse bijeenkomsten vinden al 60 jaar plaats, altijd in het grootste geheim, afgeschermd van de buitenwereld en zonder persverklaringen na afloop.

Tot voor kort verscheen er nooit iets over in de media, maar de opkomst van het internet en het daardoor groeiende aantal onafhankelijke nieuwsmedia kregen de Bilderbergers de laatste jaren steeds meer aandacht - aandacht die ze niet wensen.

Aangezien steeds meer mensen de verschillende alternatieve nieuwssites raadplegen om te weten te komen wat er in de wereld gebeurt, is de aandacht voor Bilderberg dit jaar dusdanig dat ook de overheidsmedia (ANP, Belga, IDP) er niet aan ontkomen aandacht te besteden aan de Bilderberggroep.

Dit gebeurt uiteraard allemaal met goedkeuring van de leidende figuren binnen Bilderberg: Etiennen Davignon, Henry Kissinger en - jawel! - Beatrix, koningin der Nederlanden. Nu het niet meer te verzwijgen of te ontkennen valt heeft men kennelijk besloten de aandacht onder controle te krijgen en de critici in ieder geval het argument van de geheimhouding te ontnemen.

Op de Belgische radio mocht een van de grootste kontlikkers uit het Belgische medialand, Koen Fillet, België verlichten en middels een goed ingestudeerd en lacherig interview ("Geheimzinnig allemaal, ha ha ha...") met de voormalige Secretaris-Generaal van de NAVO, Willy Claes het beeld oproepen alsof het allemaal heel normaal is. "Gewoon een elitair clubje waar ideeën worden uitgewisseld, ha ha ha."

De wegens corruptie uit de politiek verdwenen Claes was twee keer aanwezig bij een bijeenkomst van de Bilderberggroep en legde uit wat de reden van de bijeenkomsten was: "De groep is opgericht om de leden van de NAVO te laten discussiëren over de te volgen strategie tegen het communisme," stelde Claes.

Fillet, het brave schaap geloofde het meteen. Want ja, dit is wel Willy Claes heh, ha ha... Dat de communistische Sovjet Unie sinds 1989 niet meer bestaat en dat er dan eigenlijk geen reden meer was voor de geheimzinnigheid vond Koen Fillet geen vraag waard.

"En daarom moet het wel geheimzinnig zijn, ha ha ha," legde hij Claes de woorden in de mond.

Claes: "Ja, want Moskou luistert mee he".

Volgens Claes kon hij niet openbaar maken wie er dit jaar allemaal te gast zijn. (Uiteraard wist de beste man niet dat de genodigden al weken op het internet te vinden zijn), "maar Etienne Davignon, Henry Kissinger, koningin Beatrix en de koning van Spanje zijn er elk jaar."

Toch deed Claes tussen het gezellige gekeuvel met mislukt acteur, eh pardon, journalist Fillet door enkele onthullingen die de beweringen van Bilderberg-volgers Jim Tucker en Daniel Estulin bevestigen - namelijk dat de groep zeer invloedrijk is en dat wat er besproken wordt wel degelijk het beleid van bedrijven en politici beïnvloedt.

"Tijdens de conferentie krijgen alle genodigden 10 minuten spreektijd - en daar wordt zeer streng aan vastgehouden, jahaha - en na afloop stelt de 'rapporteur' (Wie? Meneer Fillet vraag het dan!!) een rapport op van wat er besproken is. De aanwezigen worden dan natuurlijk wel geacht gebruik te maken van dit rapport bij het uitzetten van hun beleid in de milieus waarin ze invloed hebben."

"Pardon, kunt u dat nog eens herhalen? Zei u daar nu echt dat de aanwezigen wel geacht worden gebruik te maken van dit rapport bij het uitzetten van hun beleid in de milieus waarin ze verkeren," had Fillet moeten vragen als hij een echte journalist was geweest. Maar dat is Fillet niet. Fillet is een mislukt acteur die vanwege zijn kwaliteiten als ultieme slijmjurk elke avond tussen 6 en 7 de Belgische luisteraar mag onderhouden met ongedwongen prietpraat over onderwerpen die er niet toedoen.

En dan, de eerste keer dat hij een serieus onderwerp mag bespreken krijgt hij de scoop van zijn leven over een van de machtigste organisaties ter wereld in de schoot geworpen door de wereldvreemde Willy Claes, en zonder er erg in te hebben (of juist wel?) gaat hij snel verder over op de tafelindeling tijdens de "helemaal niet zo luxueuze lunches en diners."

Claes: "Men mag geen twee keer dezelfde buurman hebben aan tafel. Het is de bedoeling dat er van gedachten wordt gewisseld. Dat kan niet als men twee keer naast de zelfde persoon zit. Het gaat over belangrijke thema's".

Prima meneer Claes. U heeft genoeg gezegd. "De aanwezigen worden wel geacht gebruik te maken van dit rapport bij het uitzetten van hun beleid in de milieus waarin ze verkeren".

Met andere woorden: het gevolgde beleid in de VS, Canada en West-Europa wordt wel degelijk uitgestippeld tijdens de drie of vier dagen dat de Bilderbergers vergaderen in een luxe, van de buitenwereld afgeschermd hotel. Verkiezingen zijn een schertsvertoning, de uitslag wordt bepaald door 130 (invloed)rijken, al dan niet verkozen en wij eenvoudige stervelingen mogen in geen geval weten wat ze voor ons in petto hebben. En dat vinden de grootverdieners van de gevestigde media allemaal heel normaal.

Romeinse soldaten mochten bij goed gedrag of bewezen diensten een dag naar het circus. De huidige generatie journalisten mag, als ze doen wat hun dompteurs in politiek en bedrijfsleven ze opdragen, misschien zelfs wel een keer naar de elitaire Bilderberggroep, want ja, er zijn ook elk jaar 'invloedrijke' journalisten aanwezig, al schrijven ze er nooit over.

Koen Fillet maakt na vandaag een goede kans ook eens uitgenodigd te worden.

Luister hier naar het radio-interview (het item Bilderberg begint na ongeveer een kwart uitzending).


Bron:
http://www.zonnewind.be/bilderberg/2010 ... rken.shtml
User avatar
Neut
Super QFF-er
Super QFF-er
Posts: 1499
Joined: Tue 10 May 2011, 15:32

Sat 11 Jun 2011, 16:50

User avatar
Dromen
Administrator
Administrator
Posts: 5033
Joined: Sat 21 Aug 2010, 06:38

Sat 11 Jun 2011, 18:58

Wel erg belangrijke Chinezen...
User avatar
ninti
Administrator
Administrator
Posts: 1016
Joined: Tue 11 Jan 2011, 23:28

Sat 11 Jun 2011, 20:20

deze komt van een commentator op guardian blog maar kan me er wel in vinden:


Actually even their agenda for discussion is up on the website:

The Conference will deal mainly with Challenges for Growth:

Innovation and "Budgetary Discipline",
i.e. how to take more money of the poor and next the middle classes.

the Euro and Challenges for the European Union,
How to take over the world maybe? Not sure.

the role of Emerging Economies,
e.g. How to control them and plunder their resources.

Social Networks: Connectivity and Security Issues,
i.e. How to shut terrorists (aka. protesters and dissenters) on the Internet up. How to shut down the alternative press, Alex Jones and the Guardian. Censorship, back-up plans like the U.S. "off switch" for the internet in a time of "crisis".
Cyber security (OK fair enough that one)
This one will get a LOT of time this year in my opinion.

New Challenges in the Middle East,

i.e. Future wars and how to plunder their resources
How to control countries like Egypt who are screwing things up by turning the fake uprising into a real one, and how to put them all in debt.

Conflict Areas,
i.e. Current wars and how to get out if all the resources have been plundered

Demographic Challenges,
e.g. How to reduce the number of sick, elderly, poor, unwanted ethnic minorities etc.
How to reduce the number of people in general.

China,
i.e. They have increasing military and economic power and currently don't want to play ball what the hell are we going to do?

Switzerland: Can it remain successful in the future?
Dunno, something to do with the banks probably or because they are host.
Last two hosts Spain and Greece so good luck Switzerland.


Other topics not on the list, new head of IMF,and what are we going to do next year so it is all secrety again.


I look forward to some sort of "leaked" minutes or recordings or "insider info." that miraculously make it look as innocent as a teddy bear's picnic....

http://www.guardian.co.uk/world/blog/20 ... f-comments
"The presence of those seeking the truth is infinitely to be preferred to the presence of those
who think they've found it."
Sir Terry Pratchett
User avatar
blackbox
Administrator
Administrator
Posts: 6327
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:09

Sat 11 Jun 2011, 21:44

this vide explain the connection of the new world order to the waste dump and geo engineering by big companies Royal DSM, China Sinochem, Monsanto as Olgacom Project. For more information see my website http://olgacomscandal.wordpress.com/[video][/video]

ik hoorde prins bernard voorbij komen, en zag dat hoofd van die bolle...
illuminati of my own reality
User avatar
combi
Administrator
Administrator
Posts: 16004
Joined: Sat 21 Aug 2010, 21:27

Sun 12 Jun 2011, 00:19

Bilderberg the movie, JDTV

User avatar
fr3bzy
Administrator
Administrator
Posts: 2589
Joined: Sat 21 Aug 2010, 16:12
Contact:

Sun 12 Jun 2011, 04:58

[video][/video]
[YES]Equality of Opportunity - [NO]Equality of Outcome
User avatar
combi
Administrator
Administrator
Posts: 16004
Joined: Sat 21 Aug 2010, 21:27

Mon 13 Jun 2011, 20:46

http://www.klokkenluideronline.nl/artik ... -door.html


Bilderberg: pakt Van Bommel door?
Door: Micha Kat
op 13 juni, 2011

BREAKING: MORGEN VANAF 12:00 TWEEDE KAMER: NWO EN BILDERBERG DWINGEN NEDERLAND TOT NIEUWE MILJARDEN-INJECTIE VOOR GRIEKENLAND. WAT DOET DE SP?

SP-kamerlid Harry van Bommel heeft op zijn weblog een link geplaatst naar het interview dat we vorige week met hem hadden over Bilderberg. Dat biedt perspectief. Nadat het kamerlid in 2006 en 2008 kamervragen over deze vorm van world shadow government stelde, lijkt anno 2011 de tijd rijp voor een hernieuwde en nog fellere aanval, zeker gezien het sterk afkalvende draagvlak wereldwijd voor dergelijke samenzwerings-groeperingen. Dat Beatrix echter een sleutelrol speelt binnen deze club van plunderaars, war mongers en uitzuigers maakt de situatie er niet makkelijker op! Maar de uitdaging des te groter! Deze boodschap stuurde Micha Kat aan Harry via zijn weblog:

Geen onderwerp lijkt me crucialer voor de politieke missie van de SP dan de Bilderbergconferentie waarop extreem machtige elites pokeren met het lot van minder machtigen/bedeelden, het natuurlijke electoraat van de SP. Het volgende moet nu gebeuren:

1. De strijd tegen Bilderberg moet het belangrijkste item van de SP worden en Harry moet hierbij zij aan zij gaan optrekken met Emile Roemer. Electoraal voorspel ik ENORME SUCESSEN. Ik kan het ook omgekeerd stellen: als de SP zich niet als partij achter deze zaak durft te stellen bewijst de partij een fake-organisatie te zijn. De electorale gevolgen -maar dan ten negatieve- zullen ook dan immens zijn. Harry, alea iacta est. Er is nu geen weg meer terug. De toekomst van de partij ligt in jouw handen!

2. De SP moet ogenblikkelijk kamervragen stellen aan minister Rosenthal en hem dwingen tot volledige openheid. Dit moet worden gevolgd door een motie van wantrouwen.

3. De SP moet Mark Rutte naar de kamer roepen om met hem in debat te gaan over de aanwezigheid van Beatrix bij de conferenties. Dit moet worden gevolgd door een motie waarin het ons staatshoofd wordt verboden buiten elke democratische controle om samen te komen met buitenlandse leiders en politici. In de VS is dit ook verboden voor de president en andere politici via de Logan Act.

4. Jan de Wit van de kredietcrisis-commissie (bestaat die nog?) dient Nout Wellink opnieuw te horen over zijn aamwezigheid bij Bilderberg en de verwante Trilateral Commission en over wat hij daar heeft besproken. ZieDit is een begin. Wij van ons team (KlokkenluiderOnline en JDTV) vragen steun van de SP bij onze strijd tegen Bilderberg. Wellicht kan de SP ook onze documentaire ondersteunen die thans in wording is (starring o.a.: Harry van Bommel)

[quote=""combi" post=34323"]Bilderberg the movie, JDTV

[/quote]

We gaan deze docu uitbreiden en aanvullen met nieuw materiaal; wellicht kunnen er in SP-verband ‘Bilderberg-avonden’ worden belegd waar deze docu wordt vertoond en debat plaatsvindt.

Voorwaarts! IT’S US OR IT’S THEM!

Reactie door Micha Kat — zondag 12 juni 2011 @ 15:59

We wachten af op wat komen gaat…. Lees hier eerdere internationale publiciteit voor Van Bommel wegens zijn Bilderberg-activiteiten en hier over de relaties tussen de NWO/Bilderberg en de prinsen Constantijn en Friso.
User avatar
combi
Administrator
Administrator
Posts: 16004
Joined: Sat 21 Aug 2010, 21:27

Tue 14 Jun 2011, 00:07

ddww : Iemand zin in een wandeling met "vrienden"? «link»


User avatar
combi
Administrator
Administrator
Posts: 16004
Joined: Sat 21 Aug 2010, 21:27

Wed 15 Jun 2011, 04:28

At the Bilderberg Meeting 2011 in St. Moritz, Switzerland, some 250-300 protesters decided to surprise globalist David Rockefeller with a little birthday serenade at the gates of the highly secured conference hotel.

http://blip.tv/cracktone/cake-and-candles-5266870


via: http://goldmember.retecool.com/post/ook ... en-feestje
Post Reply

Return to “Complotten Algemeen”